Bara sjukt!
Helt galet snygg häst, steget ALLT. Tänk om man kunde rida så där bra? Även fast jag är hopptjej så skulle det vara grymt att kunna! asså shiiiiiiit! Man kan alltid drömma..

Måndag - ny mobil!Pappa var och hämtade mobilen åt mig idag! Beställde den i lördags (Cyberphoto) och hämtade idag, precis så ska det alltid vara!  Jag är iallafall nöjd med den än så länge, men snygg var det iaf! :)

Skolan gick faktiskt snabbt idag, kanske för att vi gick 8.40 - 14.25 och alla andra dagar 8.10 - 15.20, men lektionerna känndes ändå inte så dryga.

Mio var dryg idag, för det första red jag på "ridbana" ( fyrkantspår på åkern) för första gången sedan vilan och för det andra börjar han bli jäkligt pigg men ändå lat. Alltså när jag vill att han ska jobba i formen så vill han springa iväg och det kallar jag lat! Men han är pigg annars också och jag tyckte ändå att han fick springa av sig lite igår men det hjälpte ju inget till idag inte. Fast bättre pigg än seg, så jag ska inte klaga! =)

Nej nu ska jag ladda in några låtar osv i mobilen, sedan måste jag plugga engelska g ha det bäst! ;*

/ Elin ♥

Söndag.

Nu är jag tillbaka från min lilla pause.
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att ridit, sprungit och färgat håret. Red gjorde jag i någonstans i piparböle/kulla. Mio var pigg och fick galoppera av sig lite. Angående håret får ni inte se någon bild heller, är inte missnöjd med färgen, men så fort jag har vant mig vid det korta håret och vill visa det så får ni se. Det är ändå ingen större skillnad på färgen.
Jag är sjukt trött efter springturen också. Tog pappas hörlurar som hade sjukt bra ljud. Med pepp av musik och små ord som " vill man så orkar man" så sprang jag dubbelt så långt som jag brukar. Det känndes sjukt skönt efteråt fast att jag var helt död. Hade kunnat somna på en gång, men jag sparade det till att få en tidig kväll istället.
Det var alltså min Söndag.

Igår så hände inget speciellt. Var ute på kvällen och på dagen red jag sedan hade vi brandövning i stallet. Eller rättare sagt teori eller vad man ska kalla det.
Vad man ska tänka på för att få så lite brandrisk som möjligt?
Vad gör man när det brinner?
Vad gör man med hästarna, elden osv?..
Vi fick även testa att släcka eld, sedan var ett förslag att sätta ögonbindel på hästarna om det skulle börja brinna. Det funkade verkligen inte på Mio, han stegrade och vägrade gå ut ur stallet. Nu vet vi det!
Halv tråkigt men oerhört viktigt var det, när vi är klara med en extra utväg osvosv så kommer samma kille komma igen och ska tydligen ha någon slags rök med sig, helt ofarlig, men för att träna. Det tycker jag var super smart!


 
Nu ska jag ta och hoppa i säng.  Ha det jätte bra, för det ska jag!

/ Elin ♥

Ny säng!
Woho min nya säng är här, skön som tusan!

Lördag

Förlåt för att jag inte skrev i går som jag lovade. Sanningen är att jag har en period just nu då jag hela tiden känner mig stressad och mår inte på topp. Jag skriver ändå för att jag behöver skriva av mig. Ska snart ut så jag har lite bråttom just nu.
Igår tog jag ju Mio till hippo och red i skogen ett tag och det gick bara bra! Sedan fick Mio sig en dusch också vilket han behövde! Jag kom sedan hem vid halv nio vilket gjorde mig stressad eftersom att jag hade bestämt mig för att jag skulle sova tio! Jag vet hur sjukt det låter, och tidigt, men lägger jag mig tio vaknar jag av mig själv på morronen vilket är jätte skönt.  Hur som helst insåg jag att jag inte skulle hinna isäng, och då kom stressen. Därför skrev jag inte igår

slutade 15.20 idag, en fredag, ursch!! Sista lektionen var dessutom två timmar bild. gaaah vad har dom gett oss för j*vla schema.... For iallafall till Mio sedan och gjorde det vanliga.
Nu kommer stressen tillbaka, dom andra har redan hunnit ut och jag lovade att skynda mig dit, pappa ropar och vill nått. Jag har blött hår och inte satt på mig kläder.
Hoppas ni får en bra kväll, jag skriver när jag verkligen har tid.. Det blir bara värre annars

Puss!

Torsdag

Hejsan hoppsan!
Torsdagar visade sig vara drygaste dagen på veckan.  Så här ser det ut.


Längst ner står det språkval.

Drygt va? massa långa raster och lektioner. Jag minns när man skulle börja sjuan då taggade man håltimmarna som tusan. Nu vill man bara pressa ihop scheman och sluta tidigare.  Jag är egentligen i A gruppen, men jag missade No lektionen i tisdags för att jag tog sprutan så då hoppade jag in i B gruppen istället för att bara sitta och göra ingenting.
På sjöjden pratade träslöjds läraren om vikingatiden osv i mina längsta 70 minuter någonsin! Fy tusan vad drygt det var!

Nog pratat om skolan. Idag ska det målas bommar inför inomhus SM på Hippo. Jag kände att jag inte skulle hinna dit eftersom att jag har Mio. Men jag tar med honom dit istället och rider medan mamma får måla bommar, snällt av mig va?  haha näe, men mamma är det!
Sedan så ringde dom från Mio möbler, min säng har äntligen kommit och ska hämtas på lördag!

Nu ska jag ta och packa ihop och fara till stallet.
Skriver sedan såklaart;*
/ Elin ♥ 

Onsdag.

Förlåt för en väldigt sen uppdatering. Men jag var bara tvungen att få hinna med det jag skulle innan jag sätter mig här.

 • Skola - På hemkunskapen gjorde vi pitabröd och köttfärssås. Musik/studiepass blev vi nya "band" och vi spelar ( jag och en till sjunger) nu Sheryl Crown - always on your side.   jätte fin låt!
 • Stallet- mockade, tog bort några stockar från hagen, red mio som gick jätte bra!
 • Åt middag
 • Pluggade matte - både för att jag typ redan ligger, låg efter, och för jag behöver vara lite före för att hinna med.
 • For ut och sprang.
 • duschade
 • räknade lite fler uppgifter i matte boken. 

Jag har hunnit med mycket idag och skulle nu vilja sova, och efter en lång dag är jag riktigt trött! Ska bara fika lite först, är rätt hungrig. Nått mer har jag nog inte att säga.. Skolfoto nästa vecka, jippi, mitt hår.. har haft uppsatt hår nu sedan jag klippte mig, vågar inte ens kolla själv. ( joo, såklart att jag har duschat och sett det) Skit samma den växer ut.

/ Elin ♥ 

Sony Ericsson G502


( bild tagen från google )

Jag funderar på att köpa den här mobilen. Snygg, enkel och billig precis vad jag behöver!
Men vilken var snyggast av dom? Någon som har en eller har hört något om den, tell me? :)

Tisdag

Ursch vad ont det gjorde, tog den här Gardacil ( ingen aning om hur de stavas!?) men jag lever ju!

Skoldagen har rullat på som vanligt, Planerat idrott för denna termin och haft några riktiga lektiner nu, eller vänta, det kanske bara var i matten som vi började jobba, kommer inte ens ihåg.. Jag har demens/ senil ALLT jag har sämst minne i hela världen.. På matten t ex. så skulle jag skriva ett "d" så jag tänkte på ett d medans jag skrev ett "c" KUL!
Skit samma.. vänta nu vi skrev ett "brev" till våran svenska lärare också om oss själva. men that´s it, tror jag.

Mamma tar Mio idag vilket betyder att jag ha hela dagen och kvällen tom. Vilket bara gör mig allmänt stressad, får bara upp tankar om att shit enda lediga dagen i veckan, vad borde jag göra, vad var det jag skulle göra, blir tankar som kommer upp. Det är datorn som påverkar det här, det vet jag.. Kan inte förklara varför det blir så här. jag sitter och stressar om mig själv och det slutar med att jag bara måste släppa allt. som nu till exempel känner jag mig jäkligt stressad, asså ni kan inte förstå om ni inte känner det själva. Därför är det faktiskt bra för mig med skola och stallet, det får mig lixåm att tänka på annat
Aja nu blev jag stressad bara av att tänka på det här. Ska laga middag nu sedan kanske jag ska ut

/ Elin ♥

Vårdcentralen

Jag ska åka och ta en spruta nu, berättar mer om det och dagen sedan.
Forstätt gärna komma med låt tips i det förra inlägget;*
/ Elin ♥

för lat för att springa?

Jag fick en fråga, som inte gick att svara på(!), om hur man får upp lusten att fara ut och springa.

Jag orkar nästan heller aldrig fara ut och det känns oftast bara jobbigt. Man måste alltså först vilja springa. Finns inte viljan så finns inte orken. Det finns ett ordspråk som jag använder som säger "vill man så orkar man" och det stämmer in på allt. Just i det här fallet är det att vilja fara ut och springa. Du kanske knappt orkar gå upp för trappen, även om du är smal, eller så känner du att du vill bli av med nått kilo. Så bestäm dig för att vilja springa till en början

När du väl bestämt dig för att du ska springa så vill man alltid göra det så roligt som möjligt så att man vill fortsätta med det. Antingen så springer man med en kompis, men då får man inte snacka så mycket, det blir tusen gånger jobbigare då. Det är även lätt att man ofta ställer på tok för mycket krav på sig själv för att man vill hålla takten med en som kanske har sprungit varje dag eller med någon som försöker springa fort och då blir det lätt "kapplöpning". Ni förstår vad jag menar?
Men jag springer oftast ensam och tycker att det blir roligt att springa om man lägger in låtar på mp3n som man verkligen vill lyssna på och som man blir taggad av. Jag tycker faktiskt att det blir kul då, speciellt när uppförsbackar och refränger på bra låtar kommer samtidigt, jag lovar att man vill rusa upp för backen!! Om jag springer med en kompis så lyssnar jag endå på musik för att inte börja snacka om nått. Men jag springer istorsätt alltid själv för det blir bäst så!


Har ni något tips till mig nu om nån bra låt som man blir taggad av?
Skulle vara skit snällt om ni kunde tipsa om någon;*
/ Elin ♥

måndag - jag måste ta tillbaka en sak

Ny vecka och första riktiga skoldagen.
Eller vi har inte fått jobba så mycket, men det skulle ju delas ut böcker och sånt där ni vet. Den enda riktiga lektinen var NO då vi såg på en film om flodhästar som hade med ekosystem och göra.

Jag måste ta tillbaka en sak. Ni vet "Amandavardet" som jag skrev om för ett tag sedan läs här.
Hon är ju inte den man tror hon är. Tack vare en tjej som kommenterade så har jag upptäckt att hon fejkar, satan så smart blondin!!!! hon gör till sig ( förmodligen) bara för att få fler besökare och funkade det, jaa!

från att hon gick från min, inte för att jag  har nån lista, men dissar lista så hissar jag henne nu. Smart blondin! 
Här ser ni filmen "myskväll" där hon gör till sig som tuuusan och en där hon bara skojar om att hennes syrra är fjortis osv. Men inga hihi, mhh.
 

Nu ska jag ut och springa.
/ Elin ♥

Söndag

Efter alldelens för få  timmar i sängen klev jag upp och tog Mio till hippo. Red kanske en timma. Vääldigt mycket skritt men även trav och lite galopp. Det kom en bäck också som vi var tvugna att ta oss över.  efter att ha tagit sig över bäcken så hoppade Mio över en vatten grop, en liten! haha sötisen!

Ojjråå, nu fick vi besök här. ska inte ut ikväll, ska ta en tidig kväll:)

PUSS

tacos-rockkrock-grubbe-sova!

Efter att ha ätit god mat med Johanna så gick vi ut till våra cyklar och funderade på vart vi skulle ta vägen. Johanna kom då på att rockkrock var ikväll, alltså massa musik på stan, så dit for vi vid halv åtta. Där träffade vi massa folk som vi sedan, vid elva, följde med till grubbe, där satt vi mest bara och tog det lugnt till senare.
Jag kom alltså rätt just hem, har hunnit borsta tänderna och svarat på lite kommentarer.
Nu ska jag visa massa bilder!

Vi cyklade till stan

inte så mkt folk

Världens bästa Johanna!!!

Johanna och Emil brottades, roligaste jag sett på länge!!

läskig bild!

Cyklade sedan till grouubbe

Vi bjuuuuuu´uuSedan blev det inga fler bilder. GODNATT!

Bilder

Fler än så blev det inte. Hade inga fickor för att ta med mig kameran på ridturen.
Nu ska jag till Johanna och äta tacos. Sedan ska vi uut!
Ha en jätte bra Lördagskväll!

/ Elin ♥

Lördag - ointressant inlägg

Herregud vad trött jag är. Ska snart äta lunch och åka och rida med Johanna. Tar med mig kameran!
Har börjat läsa "män som hatar kvinnor" nu, Är det bara jag som tycker att början är dryg? jag vill inte forstätta läsa, men jag måste ju ge den en chans!
Vad ska jag mer göra idag.. ingenaning. Ska förmodligen ut ikväll också iallfall. Men jag har inga andra planer.

Äh det finns inget mer att skriva. Vi hörs sedan!
/ Elin ♥

God natt!Jag bjuder på två bilder stulen från Hanna. Bara allmänt konstiga, vi görde en lapplek, ni vet " panna mot arm " t ex.
Nu ska jag sova efter en låååång dag. Har varit ute med massa folk med en mage fullproppad med kakor och massa gott. Spelade dessutom basket. Klockan är nu halv ett och jag klev upp halv sju.

SOVA, NU, JA TACK! ;*

/ Elin ♥

Fredag

Hejsan hoppsan, ätligen helg, haha som att det inte varit helg på länge!  Idag är jag på strålandehumör men vet inte riktigt varför. Vaknade helt enkelt på rätt sida idag.
Innan lunch ( på skolan) så fick vi i våran grupper, ta i mot grupper från sjuan. Vi hade då lekar. Våran lek var typ att man skulle stå på en stol och en annan sak och rymmas alla i gruppen, dom var 5-6 stycken i varje.
Efter lunch berättade våran grupp om regler i datasal och klassrum, rätt boring!

For till Mio sedan ( nu är dom vanliga rutinerna igång!) red honom i kanske 40 minuter eller nått. Mycket öka och minska skritten och lite i traven.

Världens bästa, oftast!♥, mamma fyller år idag. Grattis igen!! Det blir alltså tårta och allt var det innebär. Sedan kanske jag far ut eller bara är med Johanna, Jag vet inte ännu. Men jag vet att det inte blir mer uppdatering fören i kväll.

/ Elin

14 år till salu
Så här står det på baksidan av boken:
Detta är den sanna historien om 14-åringen Tessan, som lever ett liv som de flesta välanpassade svenska tonåringar: hon bor i radhus i en mellansvensk stad, harmonisk med mamma, pappa, storasyster och lillebror. I skolan går det bra och stunderna i stallet är många och lyckliga.

Men nånting går snett, riktigt snett. Startskottet är en våldtäkt, och av alla är gärningsmannen den "hyggliga" killen i stallet. Tessan tiger, lider och självkänslan faller. När kompisen föreslår sexförsäljning via nätet för att tjäna snabba pengar, rycker hon på axlarna, "varför inte?" Värre kan det ju inte bli, eller?

Jo det kan det. Och Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring, bekräftelsesökande och yttligare prostitution. Snart får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. Syrrans ex-kille är en av de värsta. Tessan byter gymnasium och flyr långt ifrån hemstaden, men männen hittar henne.
Ingen omkring henne märker vad som pågår. Finns det inget slut?

14 år till salu är en angelägen berättelse av många skäl. Tessan är så långt från schablonbilden av ungdomsprostituerade som man kan komma. I hennes värld finns inga missförhållanden. Innan allt spricker.
 

För er som inte har läst boken, gör det nu! Jag tror att den här boken är jätte viktig för alla, Speciellt unga tjejer. Har man börjat går det inte att lägga ifrån sig den.  Det jag ville komma till var att man lär sig en otroligt viktig sak: Att prostituera sig innebär inte bara att man har sex med äckliga gubbar. Utan att dom här männen kan göra i storsätt vad som helst med dig. När man är 14 år klarar man inte av att säga nej och det kommer aldrig sluta helt bra. Att den här boken är sann gör inte saken bättre. Jag kan lova att jag suttit och gråtigt både för vad männen gör och för att hon visar i slutet hur stark hon är och vad man faktiskt måste göra när man hamnar i sånna här situationer. För det här är faktiskt något som kan hända precis vem som helst.
I slutet av boken står det även vad du ska göra om du hamnar i samma sitts som "Tessan" (
hon heter inte så egentligen, utan vilkk såklart vara anonym)

En av den värsta händelsen i boken var denna:
" Jag fick inte gråta. Han gjorde mig illa om jag grät.
-Var inte en sån lipsill, hade han sagt till mig en gång.
Så jag bet ihop.
Jag blundade så hårt att jag hoppades att ögonfransarna skulle fläta ihop sig i varandra, klistra fast sig med tårarnas superlim så att jag aldrig behövde se igen.
Smärtan var så skarp och plötslig att jag skrek rakt ut.
En trasig glasflaska rakt upp i underlivet.
Och så skrattade han."

Ursh den är så jäkla hemsk. Jag tycker att ni ska läsa boken. Inte bara för att det är en jätte bra bok utan för att den är viktig.
Är den någon annan som har läst boken, kommentera gärna vad ni tyckte och tänkte! :)
Btw, jag ska börja läsa Män som hatar kvinnor, är den bra? :)


/ Elin

Torsdag

Om ni bara visste hur svårt jag hade att sova i natt. Jag ville lägga mig tidigt när jag ändå inte hade någon ork till att fara ut. Så jag hoppade isäng vid halv tio eller nått. Men kunde tusan i mig inte sova. jag vred & vände mig. Efter ett tag började jag fundera på varför jag inte kunde sova. Min gissning blev, för att jag är hungrig! Gick då och fika det lite, vid halv tolv eller nått. Men det hjälpte inte så jag slog på tv och försökte få mig trött. Såg slutet på massa pogram men när jag hade kollat på nått som var ungefär som CSI så blev jag trött efter ett tag. Skulle tro att jag somnade vid halv två-två. Det var verkligen inte kul, speciellt inte när klockan ringer klockan sju av att man måste upp till skolan.

På tal om den så var det inte så mycket att göra där. Vi fick lite block och pennor nya skåp. Vi planerade även morgondagen då vi ska ta hand om sjuorna. Efter att ha tryckt i sig spaghetti och köttfärssås så slutade vi. Kort dag alltså, jätte bra med mjukstart!

Träffade Johanna i stallet sedan där vid tolv. Vi for och red i kanske en timma.  hahaha justee, måste berätta en kul sak!
Vi for och red vid granhäcken ( tror jag att det heter) där det var två killar. En kille boxas i luften och den andra såg ut att leka star wars. Jag och Johanna är ju som vi är, så vi var verkligen tvugna att fråga vad dom höll på med. Tycker inte att vi fick något bra svar, typ vuxen lekar. det visade sig att dom var 28 & 30. Vi slutade aldrig riktigt skratta åt det där. Vuxna människor som beter sig som tio. hahaha, sjukt kul var det. Iallafall om man fick se med egna ögon.  Dessutom fortsatte dom med sina lekar när vi snackade med dom. Ena killen "boxarn" tittade inte ens, han blundade bara. haha!

Jaja, nu ska jag ut och springa, Skriver igen senare!
/ Elin

Sista dagen på sommarlovet..

Ja, jag hatar att säga det men i morgon börjar ju skolan..( nu tänker vi inte mer på det)
jag vaknade tidigt idag och promenerade fram & tillbaka till stallet. Väl där så mockade jag och red Mio.
Kom också på att det har gått två veckor sedan vetrinärbesöket och får börja trava lite smått nu.
Han var lite lat & "ovillig" idag men ändå pigg. Tur för honom att han fick vila när det var som varmast, nu börjar det ju blir riktigt svalt och skönt för att rida. Fast jag har ju hellre sommar..

jag har förresten glömt att berätta att vi fick lite roliga grejor från Mio butiken, av en vi känner.


 

Två Mio påsar & godis.
Vi fick även massa pennor och typ skrivblock där det stod Mio.

Det blir bra med en Miopåse när vi åker på träning/tävling. Dom flesta har, även vi hade, Ikeapåsar innan. Men det blir ju ganska lätt att blanda ihop dom då. Men nu ser man vilken som är våran iallafall.

( jag kan inte svara på komentarerna just nu, det segar som tusan.
Jag kunde inte det igår heller, får testa på andra datorn lite senare)

Jag måste tröstäta
Tack för dom fina kommentarerna på mitt gammla hår. Jag kanske skrev på en konstigt sätt.
Det jag menade var att jag har klippt mig. Bilden i förra inlägger är på mitt gammla hår.
Jag har alltså nästan 20cm kortare hår än på bilden.
Fan nu kommer ångesten tillbaka.. ÅÅÅÅÅH!

ångestångestångest


det här var FÖRE jag klippte mig.

(lite konstig bild, men det är längden jag ville visa..)
tänk det håret fast typ 20cm kortare, ÅNGEST, PANIK.. HELVETE!!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

sova? ja tack

shiiit vad trött jag är, tur att jag har sängen här och tänker sova nu!
I morron måste jag upp vid halv nio-nio. Ska klippa mig klockan tio. Asså shit vad ska jag göra med mitt hår?
Jag har ju hyfsat långt och tjock hår, men det är ändå så sjukt trisst. Funderar på att klippa kort, men alla andra som har långt hår lyckas ju alltid få det så fint. Ah jag vet inte. Jag får se hur jag gör. 

Ikväll har jag förresten varit med några kompisar. Det slutade med att vi for till älven och grillade. 
Jag var sedan påväg att gå hem i mörkret. Jag fick nämligen skjuts på moppe innan, men jag ville som inte tigga till mig skjuts hem sedan, så jag började typ gå. Tog inte så lång tid så kom Emil och Johanna, johanna fick typ damp och tryckte på mig hjälmen, osså skjutsade Emil hem mig. Tur det annars hade jag väl blivit våldtagen eller nått. Att man äns ska behöva tänka så, jävla sjuka idioter!, kan vekligen få psykbryt ibland med tanke på hur mycket antalet våldtäckter osv har ökat. Hur kunde det bli så?

Aja nu väntar sängen. 
/ Elin

 

Kings Of Leon - Sex on fire

jag vet faktiskt inte hur jag fastnade på den här låten, men den är ju grym!


Måndag.

Hejsan hoppsan. Någon fler än jag och johanna som kollade på tv igår kväll. typ trean om jag inte minns fel. Där gick det iallafall massa konstiga filmer, typ "massmördarmamma" den kanske inte hette så men konstig var det iallafall. Alla visste att hon var en mördare men ändå fick hon gå fri. skum film iaf!

Jag och johanna klev upp vid nio och åt frukost. Hon tog sedan bussen hem medan jag for iväg till stallet.
Red Mio kanske en timma och det gick bara bra.

Nu har jag hunnit med att duscha, äta och plocka undan lite på mitt rum. Har tänkt fara till min farmor och farfar på rödäng en stund. Jag skulle hämta en tröja och bara umgås lite. Så jag sitter nu och funderar om jag ska cykla eller promenera dit. Det lutar mot att cykla, känner mig lite lat, haha! Har sån enorm träningsvärk i benen från hoppningen i lördags. Det var ju typ första gången jag ens galopperade på nästan två-tre månader. Aja hur som helst ska jag snart fara dit. Hoppas sedan på att pappa kan hämta mig efter jobbet.

Aja ha en fortsatt bra dag, Någon som har börjat skolan idag förresten?
jag börjar på torsdag..

/ Elin

heelt borta!

Sitter och kollar på tv med Johanna just nu.
Vi har både tryckt i oss mackor och glass. Lyssnat på musik och kollat på massa saker på internet. Jag hittade förresten en tjejs blogg idag, eller alltså, inget fel på bloggen. (FÖRLÅT TJEJEJ) men ni måste se hennes videoinlägg, Så sjuuukt dryg tjej. Sedan skriver hon hur stålt hon är över att hon är bland dom mest besökta. konstigt?Ännu en gång, förlåt! Men seriöst, det finns fan inga ord på hur dryg det är att höra "mh" "hih" heeela tiden.
hAHAAHHA! Jag och Johanna har iaf suttit och skrattat åt detta!

Söndag

Tog faktiskt sovmorgon idag, känndes riktigt skönt. Nu i veckan är det ju som att man måste kliva upp tidigt för att orka ta sig till skolan sedan. Asså fy vad sommaren har gått snabbt. Det har varit ett riktigt bra lov, men det känns ändå som att man inte har hunnit med det man vill.  Tur att det är jullov snart(a)
Efter lunch så for jag och mamma till stallet. Mio höll ju på att frysa ihjäl i detta regn, fast att han hade täck på sig. det var alltså bara att ta in honom och ge honom mat + ett nytt varmt täcke.  han står fortfarande inne. Fortsätter det att regna får han stå innen inatt också,  lillgubben! Nu börjar höstvädret verkligen komma.. saknar redan sommaren och värmen, tur att jag snart ska till Turkiet!
Mer än så har jag inte hunnit med idag
ikväll kanske Johanna kommer hit också. blir bara bra. Vädret är ju som sagt sämst och det går ju inte att göra så mycket. Men ifall hon kommer hit kanske vi bara kollar på en film eller något.

Internet på min dator funkar just nu bara lite då o då. Vilket gör att jag inte alltid har tillgång till dator heller.
bara så att ni vet. Sedan så kommer bilderna från helgen senare.
Ha det bäst så länge

/ Elin

ridtur i skogen

Efter middagen for jag och mammsen till stallet, gjorde iordning Mio och for sedan till någon skog. Vet inte riktigt vart vi var. det blev typ ett " här ser det ut att vara bra underlag, ska vi stanna?". Där Mio står nu, på grubbe, finns det ju inte så mycket ridvägar. Därför blir det ofta att vi far till ställen som har bra underlag, eller hippo.
Hur som helst så var iallafall Mio pigg&glá.Ojjråå!Jahapp, det här var alla bilder från denna gång.

Imorron kliver jag upp halv åtta för att hinna med Mio innan jag sedan blir hämtad för att åka till Mickels.
Så vi hörs igen på lördag kväll eller söndag.
PUSS & KRAM!

/  Elin!

nya låtar på mp3n igen.

All time low - Dear mariaParamore - We are broken


Chris Daughtry - It´s not over


Fall out boy - Thriller


My chemical romance - Dead


Takida - curly sue
 

Bullet for my valentin - All these things i hate

Lorentz & M.Sakarias - Mayhem
 

Nickelback - Gotta be somebody


haha joo, jag vet.. blandad musik smak! Whatevaahhh lixååm. jag gillare:)

Torsdag

ligger just nu i soffan framför tvn. Det känns som en väldigt slapp och skön dag idag
Här är iallafall dagens planer. Har, som ni ser, hunnit med lite, (a)

 • gå till Mio en snabbis
 • äta lunch
 • SLAPPA
 • bya låtar på Mp3n
 • SLAPPA, kanske fortsätta läsa boken ( 14 år tillsalu)
 • äta middag
 • fara iväg till skogen och skritta med Mio i cirka en timma
 • Packa och sedan sova

I morgon ska jag faktiskt fara iväg till Mickels och hälsa på mormor & morfar. Stannar där en natt och kommer även vara lite i stallet med min.. moster? eller vad tusan hon blir, haha.. Camilla heter hon iallafall.
Blir kvar där till lördag kväll bara, det blir inte så mycket att packa, det är ju dessutom på landet så det blir väl mjukisbyxor och ridkläder i stortsätt. Camilla har ju en skit snygg häst, en 4årig hingst, welsh cob. Det kommer komma nån bild på honom.

Skriver ikväll.
L O V E U.

jätte bra schema!

Kom ganska just in. Var först med Emiley i någon timma. Köpte B&J och var ute lite. Sedan gick vi in igen och kollade på lite tv. Inget bra på tv alls.. Emiley for då till sin kille där vid halv tio så då traskade jag över till Emma och Frida. Några andra var också där. blev inte kvar allt för länge. Är så sjukt trött dessutom, klev ju upp strax efter sju, inte så konstigt alltså!
btw, kan man vara allergisk mot ciggarettrök? isf tror jag att jag är det.. det bränner i halsen också hostar jag. ( okej jag har ju varit halv förkyld i tio veckor typ, men det är värre nu)
jag har inte rökt själv. men jag har ändå lyckats dra in från andra. sluta röka, så jäkla vidrigt bara!


nämen, inga lektioner i år, WOHOOO!=D

Nej, nu ska jag ta och sooova, känns som en stor längtan. Ha det bra, PUSS!

Vinnaren ärrr..Grattis, klicka på bilden för att komma till Rebeccas sida:)

ny kläder och kalender

asså detta bloggandet, undra hur länge jag kommer blogga? tills det inte finns tid, jag blir less, inga besökare?
haha man vet aldrig!


Hur som helst så vaknade jag strax efter sju(!) planerade att åka till stan tidigt och hinna med Mio innan. Så strax innan tolv träffade jag Johanna, Mona, Emma och Lisa. Vi gick runt och kikade på kläder, jag bokade även klipptid på tisdag innan skolan börjar igen. Måste ta och färga håret snart också! Hur som helst så köpte jag det här.
Linnet är från Gina och strumporna, som jag inte lyckades få bra bild på, på något annat sätt, är från H&M


mona, johanna och jag  stekte i snygga brillor( förlåt, men hur snygga är dom? jätte fula enligt mig!)
vet inte om det synns så tydligt, men nu i sommar har jag fått en halv blond slinga fram och det är annars rätt ljust i hårbotten och mörkare ner till, så jag måste alltså färga håret, typ nu!
Sedan har jag fått hem min almanacka som jag besällde här ifrån. Där kan man alltså göra sin almanacka precis hur man vill, super bra!

Aja ikväll ska jag troligtvis vara med Emiley.  men först ska jag berätta för er vem som vann månades blogg, om en liten stund

hade lite tråkigt

OM DIG:

Namn - Elin

Syskon - bror

Född - 18 feb. -94

Ögonfärg - typ blå/grön eller ngt

Längd - 158

Sko storlek - 35-36

Höger eller vänsterhänt - höger

Stjärntecken - vattuman

Hårfärg - brunt

Födelseort - umeå


DAGENS:

Låt -  touch of red - in flames

Saknad - en ny mobil!

Kläder - mjukisbyxor och svart t-shirt

Underkläder - bh o trosor?;o

Mat -  FIL OCH MÜSLI, mummss!

Köp - inget

Göra sen - soova

Godis - inget

Pinsammaste - inget


SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp? - hahaha nej!

Tycker du om godis? - MENJA!

Hur många gånger i veckan äter du godis? - typ jämt på lovet ?, annars typ 1/vecka

Äter du oftast nyttig mat? - det skulle man nog kunna säga.

Tycker du att du själv är söt/snygg? - näe

Ger du mycket komplimanger till andra? - jagvet inte, ?

Är du nöjd med ditt förnamn? - nej, det är skit tråkigt!

Du tycker att du själv är smart? - onej, den är en av mina tre önskningar, att bli smartare

Vad är det sämsta hos dig? - kan ju inte påstå att det inte finns ngt, men jag kmr inte på nått

Vad är det bästa hos dig? - amen åhh. PASS

Har du bra självförtroende? - det vill jag inte heller påstå

Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - kanske lite för mycket.

Du tycker om att vara med tjejer? - "näää"

Känner du dina grannar? -  eh ja typ?

Vad har du för färg på dina underkläder idag? - svarta

Har du några Björn Borg kalsonger? - nej

Hur många? -

Är du en Björn Borg-fjortis? -
hahaha vaaa, nej!

Gillar du skolan?  nej tyvärr

Har du någon gång skolkat?- ja

Spelar du något instrument? - nja, har en gitarr men jag kan inte spela(a)

Hur många sporter/aktiviteter har du hållit på med? - spelade fotboll, men det hatade jag från första början. fast att jag tydligen gjorde massa mål?;o sedan innebandy och ridning. Har förstås slutat med innebandy.

Har du några tatueringar? - nej, inte ännu:D

Hur många gånger om dagen tittar du dig i spegeln? -  borde jag räkna?

Tycker du om djur? - jappBRUKAR DU...

... sova? - dum fråga! jaa!

... ta mediciner du inte borde ta? - nej

... röka? - nej

... snusa? - nej

... skada dig? - nej, lr inte med flit iaf

...klä dig i svart? - det händer

... lita på folk? - jadå

... skada dig med flit? - nej

... drömma mardrömmar- det händer tyvärr

... gå i kyrkan? - neej

... vilja dö? - Nej!


HAR DU...

... för många vänner? - men det går ju inte hur som helst!

... jelsemani? - åvafan är det?

... någon annan psykisk sjukdom? - ibland kan man ju undra..

... skadat någon? - inte med flit

... färgat håret? - ja

... några piercings? -  tål inte...

... några tatueringar? - har jag inte redan svarat på det?

... egen dator? - ja

... gjort bort dig rejält? - eh ja.ÄR DU...

... snäll? - jaarå

... snygg? - nja

... söt? - näe

... kort? - inte alls!

... klantig? - ibland

... kär? - näe

Tisdag


Kom nästan just ur duschen. Hade tänk lägga mig och läsa, har fått hem "14år till salu", men tider bara rinner iväg när man sätter sig vid datorn.
Går kvällen var iallafall mysig. Jag och Johanna låg och såg på en, inte så bra film och åt fruksallad, mums!
När vi vaknade for vi till stallet och red en stund också.
asså ååh, ni får förlåta mig. men jag hade bestämt mig för att gå från datorn senast tre, nu är den halv fyra. Samuel kom just hem och allt ska så klart stressa upp mig, felet? jag kan inte sitta kvar här iallafall.

oväääärtt!

Kom just ut ur duschen. Har dragit på mig "myskläder" och ska snart åka till Johanna och se på film.
Har lite bråttom, men jag tog massa ovärda bilder under tiden som jag väntade på hovslagaren.

haha, är han verkligen en häst? näe, snarare en älg(a)
Jag fick fan inte någon bra bild alls. men skitdesamma

osen dog min snygga mobil..

Jätte ovärda bilder osv, JAGVET, men hela min dag känns ovärd. nu ska far jag till johanna, vi hörs i morron

P U S S & K R A M !

Måndag

Kom just in efter att ha gått en liten promenad. Det blev inte så mycket på grund av värmen och orken. Men bättre än inget! Efter luch ska jag åka till stallet och rida med Johanna. Sedan kommer hovslagaren och ska sko om Mio. Det är inte förns klockan fem så det lär dröja innan jag kommer hem.

Angående "Månades blogg tävling" . följ reglerna! man får bara rösta en gång!
Den avslutas iallafall på Onsdag, så fortsätt att rösta

nu orkar jag inge mer!!

försökte lägga ut både låt och text men inget funkar ju på denna hemsida just nu..
och när inget funkar, så får jag DAMP och vill bara så sönder något. så nu stänger jag datorn.
Hejdå

Nolia mässan

Klev upp jätte tidigt imorse och cyklade i väg till stallet (som vanligt) red inte Mio så jätte länge idag, hade absolut ingen ork till det. Men det gör då inte honom något.
Skyndade mig sedan hem, duschade och gjorde mig iordning för Nolia mässan. Jag gick runt där med Johanna, det blev inte så länge, hur mycket fanns det egentligen att se? typ inget. Men jag köpte mig iallafall en t-shirt som tyvärr passar mig väldigt bra. For sedan hem till Johanna en lite stund och solade, men det blev inte så länge. Cyklade hem efter ett tag.
 

helt sant, "jag är inte dum jag har bara otur när jag tänker"

ett jätte värt inlägg

Dagen har varit varm och skön med mycket cyklande fram och tillbaka. Men kvällen blev lugn och nu ska jag ta och hoppa isäng. Om dagen blir som planerat i morgon, så ska jag och johanna(!) till Nolia i morron. Sedan kanske vi badar eller ngt, jag vet inte. Nu är förblir hon hemma, så nu ska vi försöka hinna med allt innan skolan börjar igen(..)
Ha det så jätte bra. P U S S !

Lördag

Jag kom just in efter att ha varit ute och sprungit en stund. Ska snart cykla iväg till Johanna.
Fast hon är ju inte där, men kommer hem ikväll!!! Hon konfermerar sig idag så hennes mamma ska dit och hälsa på, såklart. Dom vill iallafall ha hjälp med sin hund, Valle, som behöver få komma ut två gånger undertiden som dom är borta idag. Så jag ska allså dit snart och ta en promis med honom. Sedan klockan ett ska jag träffa Emiley i stallet och rida ut med henne i värmen. vid halv fem ska jag tillbaka till Valle och gå ut med honom igen, så om det blir mkt tid över i stallet så kanske jag rider Candy också. Men jag får se vad jag hinner iaf.
Inte nog med det, när jag kommer hem ska vi äta middag hos grannarna. Tur nog är inte det så viktigt, så det gör inte så  mycket om jag kommer sent, hoppas jag! Ja ni förstår nog att jag inte kommer ha så mycket tid. Men jag skriver sedan ikväll igen.

Ha en skön dag, ANVÄD SKYDD!!!!  asså solskydd, vad trodde ni?
varmt är det idag, i love it!

Månadens blogg, augusti

(Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar!)

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Nummer 5

Nummer 6

Nummer 7Reglerna är lätta!
rösta endast en gång!
ni måste inte ha en blogg för att rösta.
och ni får rösta på er själva ( 1 gång ) om det känns nödvändigt:)

Säg till om det blir några problem eller om ni har frågor. 
Tävlingen avslutas på onsdag eller torsdag. ( beroende på vad jag hinner)
Nu är det bara att sätta igång. Good Luck!

mjukisdress

Jag fick förresten hem en mjukis dress från H&M igår.
Hur skön och mysig som helst!


Nu är det sista chansen att anmäla er till månades blogg,
om bara några minuter så väljer jag ut några.


 

besök i stallet

Klev som vanligt upp vid nio idag och for iväg till stallet. Lite senare kom min farfar min lilla kusin dit. 
Hon fick hjälpa till att borsta och pyssla lite med Mio. Sedan tog hon på sig hjälmen och fick rida. Så jag följde med henne och gick i kanske en kvart. På den stunden hade hon både lärt sig att stanna och styra själv. Att få honom att gå fram vart dock lite svårare med hennes små ben, men med lite smackningar och med hjälp av mig började Mio gå igen.
När hon sedan hade ridit klart så hoppade jag upp och red typ en kvart till så att han fick jobba lite.

Nu ska jag tillbringa några timmar i solen innan det blir middag i stallet med alla som har sina hästar där plus några fler.  Ha en jätte bra fredag!;*

Btw, ni har till ikväll att anmäla er till månadens blogg. Anmäl er i det tidigare inlägget!

avslutad

Till Månadens blogg ( Vill inte kalla det för "veckans blogg", för jag kommer inte ha en tävling varje vecka!)
Alltså, ni anmäler er här och ingen annanstans!
Och gör det nu!

P U S S & K R A M !

hahah tredje inlägg i rad

Ska jag ha någon tävling, Vilken isf?
Veckans/månadens blogg/outfit?

Ge förslag så sätts tävlingen igång snart!:)

Benjamin Buttons otroliga liv.Juste förresten, igår blev en bra kväll.
En bra film + Ben & Jerrys + naturgodis, Kunde det ha blivit bättre?
Blev det sämre av att Brad Pitt hade huvudrollen i filmen, eeh nej?
Nog för att han föds som en gammal unge och dör som en vanlig unge. Alltså är han inte lika snygg i hela filmen.
Eller asså när han är som liten är det ju förstås inte han som spelar.
Hur som helst så var filmen grymt bra! Den var jätte gjord och eftersom att den är ca 2h och 40 min så är det ju lätt att man blir less på så långa filmer, men handlingen vad jätte bra och man blev verkligen inte less! Man ville aldrig att den skulle sluta!

Så ni som inte har sätt den ännu, men hört att den är bra?
Jag kan nu lova er att den ÄR bra och jag tycker absolut att ni ska se den.
 

internet är tillbaka!

Ja, nu är mitt internet tillbaka.
Jag klev upp vid sisådär halv nio imorse och skyndade mig iväg till stallet. Mio stod inne när jag kom dit eftersom att det är så varmt ute. Så jag lät han fortsätta stå och sova medan jag red Candy en stund. Han var seg som jag vet inte vad, förmodligen på grund av värmen. Det är super väder idag ( fast det är regn moln på väg hit nu..) , det blev alltså inte så lång tur med honom, men han var snäll idag iallafall!:)
Sedan for jag ut med Mio som var ganska mycket piggare, inte bryr han sig om hettande värme, han vart jätte glad över att få fara ut och röra på sig. Red inte han heller så länge eftersom att han har vilat så länge. Hoppade även av i slutet så att han skulle få röra sig lite fritt. 

Jag har kommit på en sak, nej det har jag egentligen inte. Men många skriver ju i sina bloggar att anledningen till att dom började blogga var för att det är en bra "dagbok" tills man blir äldre. Det blir ju såklart roligt att se tillbaka också!
Jag håller verkligen med. Fasen vad kul att se tillbaka på allt om några år.  Att jag skriver om vad jag gör i stallet med Mio och ibland andra hästar är ju typ också smart? För det första kan jag ( om jag glömmer) titta tillbaka när jag började sätta igång mio igen, när jag kunde börja rida ordentligt, kanske första dressyrtävlingen osv.  Sedan så kan man titta tillbaka på allt man gjort. Så att blogga är ju en smart grej! Det är dessutom roligt, när man får folk som läser =)

han mår bra igen!Åhh jag är så glad att jag tror jag spricker! han är frisk i benet igen!!!
Han kommer ju tyvärr inte gå att hoppa lika mycket som tidigare med, och det blir troligtvis väldigt få hopptävlingar. Men det skiter jag i, för han är inte halt längre. Jag är bara glad att han mår bra och att jag kommer kunna rida. Jag tror faktiskt att jag just nu sitter och skriver kontrakt i huvudet på att jag måste tävla någon eller några dressyr tävlingar. För det är ju hoppningen som sliter i knäet tyvärr! Sedan kommer det ju såklart ta ett tag att få igång han igen. Han har ju hunnit tappa en del muskler. Det har ju ändå gått typ två månader så det får man räkna med, kondisen också för den delen. 
( nu vet ni vad jag kommer göra på dagarna, men såklart hinner jag med annat ändå! )

Aja skulle bara säga det!
P U S S & K R A M

ut och springa.

Sitter och väntar på att frukosten ska smälta. Har tänkt att fara ut och springa innan vi ska till atg med Mio..
Jag har ju ( är fortfarande) varit förkyld i ca åtta veckor nu. Men när mamma ringde vårdcentralen igår så sa dom att jag kunde träna så mycket jag orkade. Jag har ju hosta och snuva, men ingen feber! Det har ju varit såhär, lite uppåner, jätte länge så ja direkt efter samtalet så for jag ut och sprang. Jag som skulle skaffa upp jätte bra kondition innan skolan börjar, det lär jag ju aldrig hinna.. Men jag börjar iallafall nu och ska springa så ofta jag kan! nu jääklar!
Men det gick iallafall bra att springa utan hostanfall, så därför fortsätter jag med det.

Och jaa som sagt, atg(vetrinären) idag! jag vill inte dit.. 
Mio får så lov att vara bra i benet nu! annars  är det här slutet..älskling!...

Brölopps duellenJag så förresten på bröllops duellen igår tillsammans med Emiley.
grymt rolig film!
Den handlar om Liv & Emma som drömmer om perfekta 
bröllopet en speciell tid och datum.
När deras killar friar blir dom helt hysteriska och bokar bröllopet med desamma.
Det som händer är att det sker ett misstag och bokningen blir samtidigt.
Dom börjar nu att bråka för att en av dom måste byta datum.
 men ingen vill ju det!
Det bästa var att det inte alls slutade som man trodde!

Bageriets bästa.Har ni smakat dom här? Just nu har vi både "Bärdröm" och "Havre & Himmelrike" hemma.
Av dom två är min favorit "Havre & Himmelrike" min favorit, med mörkchoklad och russin.
Men båta två är jätte goda och jag måste inom kort smaka dom andra sorterna också!
Har ni smakat nån? Vilken var eran favorit?

Förlåt förresten för dålig uppdatering. Min bärbara vill inte funka, eller alltså internet. Så därför har jag inte kunnat skriva. Men nu sitter jag vid en annan dator här hemma, men det är inte samma sak att sitta  vid en "ikke bärbar" Det är mycke drygare.
Jag klev iallafall upp nio imorse och for till stallet. Började med att rida candy, som förövrigt var jätte duktig idag, inget bråk alls! Sedan så borstade jag Mio och mockade. Innan jag sedan skulle fara hem, så var det ända som var kvar att låsa allt i stallet.  Men klantiga jag hade lagt ett av låsen på något ställe, men vart?... fytusan vad klatig jag är.. ibland orkar jag bara inte med mig själv! Ni vet, jag tappade ju bort mobilen på skolavslutningen, och sedan så lämnade jag ju min väska, med börs och kamera, i en lekpark för ett tag sedan. Det hade jag inte berättat va? Tur nog hittade en kille den och jag fick som tur var tillbaka den.
Nog om det, jag är glömsk och jag vet inte hur jag ska kunna lära mig att inta vara det..

Ha det bäst!
/ Elin

Allt var så enkelt.Jag hittade två kartonger med grejor. En med smycken och lite annat. Sedan en med massa födelsedagskort. Så hittade jag den här, hah! Hittade även två stycken som började spela happy birthday. Korten var från att jag föddes och till sex år.
I den andra kartongen hittade jag en.. jag tror att det var en björn som man kunde stoppa pengar i. den snurrade och spelade. Man blev nästan tårögd, tänk hur lätt allt var när man var liten...

dåligt väder, igen..

Igår for jag ju till Mickis och sov där. På kvällen for vi ut en stund och träffade några av hennes kompisar. Senare gick jag och hon in igen och typ snackade lite oså.
När jag cyklade hem från Mickis idag så var det jätte varmt. Så innan jag for iväg till stallet så tog jag på mig ett par jeansshorts och en t-shirt.  I stallet så mockade jag oså, men helt plötsligt från ingenstans kom det världens regnskur. Jag sprang då ut till hagen med flip-flop och skulle sätta på Mio täcke. Skorna fastnade i lera och jag blev lika blöt som om jag skulle ha badat.. Dessutom så brände jag mig på brännesslor på mina tår, INTE KUL! Ringde då hem och undrade frågade om skjuts, tur nog kom mamma och hämtade mig iskall och blöt. Nu sitter jag här och lyssnar på musik på mtv och har just ätit lunch.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jag kanske ska städa mitt rum lite. Jag vet att jag säger det hela tiden, det ända är att jag alltid lämnar framme använda kläder och saker. Så efter ett tag måste rummer verkligen städas, även fast att det inte är så jätte mycket så måste det ändå göras. Tro det eller ej mamma men jag vill ha ordning på mitt rum även fast att jag är lite seg på att plocka undan. Aja nog om det. Ikväll tror jag att jag ska vara med Emiley, men inget är bestämmt ännu.

Sov gott!

Jag är hos Mickis nu och ska sova här. vi hörs i morron!;*

Patrik 1,5Jag såg ju förresten på Patrik 1,5 igår.
Jag tycker att det var bra, men man trodde ändå att det skulle vara ännu mera skratt.
Men jag vill ju inte påstå att det var tråkig. Den var rolig!
Det handlar då om Göran och Sven som är homosexuella och vill nu adoptera ett barn. När dom får ett brev om att det finns en pojke till dom blir dom såklart jätte glada och vill ha det. Men sedan kommer ett problem. På brevet stod det att barnet skulle vara 1,5 men det visar sig vara fel skrivet, och Patrik är 15 år och har begått grova brott.

Norrbyskär

Hejsanhoppsan.
Måste börja med att säga att jag inte drömde mardrömmar inatt!! Jag tror att det mest berodde på att jag sa till mig själv att jag skulle drömma roliga drömmar, och så fort dom hemska tankarna kom fram, om att jag kanske skulle drömma något jag inte ville, så sköt jag bort dom. Alltså inga otäcka drömmar!

Jag for iallafall till Norrbyskär idag och hälsade på Johanna. Jag fick faktiskt med mig kameran dit, men det blev inte så mycket bilder. Vi minglade mest runt där osv.

Vi åkte typ linbana, med hjälm SÅKLART! bakåfram ska man ha den!


på bilden i mitten är det Johanna och Emma.

Fler än så bilder blev det inte. Har däremot en bild på lilla Mio, for dit en snabbis efteråt innan vi kom hem.

Hihi, tjooockis!

PannbandJag har förresten fått hem ett pannband till Mio.
Visst är det snyggt? Jag får ta kort på det när det sitter på honom sedan.
Klicka på bilden för att komma till sidan där jag har beställt det ifrån.

Nu ska jag se på Patrik 1,5. Ska inte sitta vid datorn något mer sedan.
I morgon ska jag till Norrbyskär så jag vet faktiskt inte riktigt när jag uppdaterar nästa gång, men det blir i morgon nån gång.

puss!

tredje natten.

Ja vad ska jag säga. Mina kompisar blev vampyrer/zomies och jag och en kompis fick lov att klättra ut genom fönster och ja, försöka ta oss iväg ifrån dom.. Visst dom andra drömmarna var värre. men nu börjar det bli riktigt jobbigt.. Jag hade nog svårt ändå att sova inatt ändå.

Men nu ska jag inte tänka mer på det här. Jag ska göra något bra av dagen även fast att det är jätte dåligt väder. Sedan ska jag försöka att inte tänka mer på drömmarna och sedan får jag hoppas att jag sover bättre inatt. Håll tummarna!


my love!

Gonatt

Nu är det dags att sova.
Mina kusiner har varit här ikväll.
Har inte gjort så mycket annars idag. Tog en promenad med mamma förbi stallet och sedan köpte jordgubbar.
Klipptgräset har jag hunnit med också!

Jag fick en kommentar av en tjej som skrev att hon hade hört, att mardrömmar kan komma om man har varmt i sitt rum.
Och vet ni vad, jag håller på dö av värmen! fast det beror nog mest på att jag sitter med en stekhet bärbar dator i knät,  men jag oroar mig ändå för att sova. Drömmer jag en läskig mardröm igen, då kommer jag ju aldrig sova igen! Jag börjar ju helt seriöst tro att drömmarna är något slags täcken på att jag kommer dö snart!?
Aja jag provar inatt, ni får veta hur det går när jag vaknar.
Hoppas ni sover gott!