31 Jan

Hej på er;*
Kom just hem från stan. Skulle ju dit med mammsen och köpa massa kläder, så blev det också!:)
Hittade dock inte det jag skulle på H&M men hittade en massa snygga kläder på Gina Tricot. köpte även lite underkläder och sockar på Lindex. det behövder verkligen!


T-shirt 99:-  https://www.ginatricot.com/se/#/product/26186824
Linne 129:- https://www.ginatricot.com/se/#/product/26166839
Tunika 149:- https://www.ginatricot.com/se/#/product/26129617
Jeans 299:- https://www.ginatricot.com/se/#/product/25426058


polotröja 29:-


Ikväll kommer det hit nåra gäster, kanske inte det roligaste en lördags kväll men  det blir god mat och god efterrätt.
Ha en trevlig kväll.
Pusss.

30 Jan

Filmen var helt okej!, Jag har ju som sagt läst boken och därför så måste jag säga att minst en viktig scen var borttagen. T ex , Boken heter ju "I taket lyser stjärnorna" och i boken så har huvudrollen,Jenna, Stjärnor i taket och där sitter även en dikt där det står Om du dör mamma, då tar jag livet av mig Men det var inte med i filmen och det tycker jag var en viktig detalj och borde vara med eftersom attfilmen heter som den gör. Men istället så hade hon lappen i fickan och inga stjärnor alls i taket.
Annars var filmen helt okej. Nog för att slutet också var ändrat ganska mycket, fast det blev ju ett bättre slut!
Jaja, hur som helst så var det en värd film att se. :) Tänkte lägga in trailern nu också, tycker att ni borde se den, Har man inte läst boken så blir det ju en helt annan sak också, :) 



Pusss.

30 Jan.

Hejj alla! kort inlägg nu.
inget speciellt på skolan idag. rätt lugn dag på fredagar som vanligt!
Sitter och försöker få tag på elvira, ska åka med henne och se " i taket lyser stjärnorna" har ju läst boken, Så jag har rätt höga förväntningar eller hur man säger. Det blir nog bra hoppas jag. Men nu måste jag skynda mig att göra  mig iordning så att jag inte missar bussen:) Ha en jätte bra kväll,
Pusss.

29 Jan.

Usch vilken dag!. ingen ork alls för skolan så inget alls blev gjort. Torsdagarna är verkligen värst!
Mina ben är dessutom döda. i tisdag gick jag en promis typ två - två och en halv timma, fråga inte varför?
Sedan igår så gick jag som vanligt hem från skolan sedan till och från stallet!, samma sak idag, plus att jag gick med Mio ca 45min . Så i morgon blir det nog att ta bussen!.
När jag kom hem hade pappa gjort pannkaka. Så det blev de med grädde och jordgubbs sylt. Inte dåligt gott!.

Muffinsarna som jag och Elvira gjorde igår (E&E´s kladdmuffe, som är vårat namn för dom) måste ni prova baka
receptet hittar ni här , suuuper goda!
Ska ta och trycka i mig en macka nu,
Pusss.

28 Jan.

Idag på Hkk´n gjorde jag och Elvira  verkligen kladdiga muffins. sjukt goda vill jag lova! Kunde inte ta kort på dom eller ngt. Mobilen råkade stanna hemma! riiiktigt jobbigt! Hade dessutom lovat att föraöver en låt till mobilen som vi ska sjunga på musiken, men då gick ju inte det. Men mobilen blev inte det ända jag glömde hemma. När jag kom hem från stallet så hade jag nycklarna inne i huset och ingen var hemma. Tur att pappa inte var så jätte långt borta för efter en kvart var han hemma så att jag kunde komma in! :).
När jag sedan hade ätit och duschat blev det lite plugg. Det vart inget på skolan för att klockan två skulle jag fara och ta spruta... ;/ inte skönt alls vill jag lova!, Fick ju sluta lite tidigare än dom andra, men då missade jag timmen för plugg så jag fick ta hem igen. Men denna gång blev det rätt böcker.
Nu ska jag ta och hoppa isäng. Måste fara med brormin till skolan i morron för pappa ska tydligen fara och lämna in bilen klockan sju. Så i morgon blir det att kliva upp sex om jag ska hinna med mig själv. Vi ser väl hur lång tid det tar att ta sig upp. Brukar ju kunna ligga ett bra tag innan jag ta mig upp ur den varma sängen. har det bääst!;*

Pusss. 

27 Jan

Asså hur ska jag kunna försöka visa att jag verkligen vill lyckas med skolan när jag alltid ska glömma böckerna?. Eller jag glömmde dom inte idag utan jag tog fel!!. Snälla, Någon som vet något bra sätt att komma ihåg allt det tråkiga!?
Jaajaa. Det går inte att göra något åt nu, tror dessutom att det är ganska lungt, det var ingen jätte viktig läxa. Vi har ändå en timme till att plugga vad vi vill på i morgon så jag får försöka hinna då :).

I kväll blir det tidig kväll för min del. Just nu har jag bara  ont i huvet och tror att jag håller på att bli förkyld igen. (Var det innan jul också) Nog för att det inte passar så bra just nu, så jag  hoppas att jag bara sitter och nyser av någon annan andledning.. 

Veckans artist/grupp: Three days grace.
Dom har sjuuuukt många bra låtar. Men jag lägger bara ut en! :)



Pusss.

26 Jan.

Vanlig dag idag på skolan. Började med att sticka vantar... Vi är måste antingen sticka det eller sockar. Tog hem dom så att jag kan blir klar med dom. Vill börja göra något annat än det.
Efter skolan så for jag till Stallet. och gisssavad? joo, idag så har jag haft ponnyn i ett helt år. Det är länge men det känns verkligen inte så. Tiden går verkligen fort när man har roligt!:) Vi har hunnit med så mycket tillsammans. Alla tävlingar/träningar. Sommaren med bad och vintern med tolkning och allt annat. Han fick några extra morötter och en grimma! :) Har inte så mycket att skriva om idag annars. Lägger ut lite bilder på Mio, min Mio.

25 Jan.

Blev en massa käder som jag fick beställa. Fast vissa kläder skulle ha kommit typ mars/april;o Riktigt dåligt. Så jag och mammsen ska åka till stan någon dag och kolla om det finns på HM i stan!.
Det här är lite av det jag ska köpa! :) ska även köpa lite sockar och underkläder.




25 Jan.

Inget går som jag vill idag. Så jag sitter i min säng med datorn och lyssnar på Three days grace. Dom är meeega bra! =D Försöker ladda ner någon bra film. Men men ingen som jag vill ha funkar. Eller jo "Speak" men jag vet inte om jag tror den är så bra eller så sätter jag mig och kollar på Twilight som är filmad på bion vilket är jätte dålig kvalité men vad ska jag göra? Jag hatar söndagar och det går inte göra något bra av den heller, jag orkar inte göra något bra av den.

Nej nu kom mamma in. Ska beställa lite kläder!l Vill byta ut i stortsätt hela garderoben. Aja får se vad som händer sedan, kanske bara att jag lägger mig tidigt ikväll..
Pusss.

25 Jan.

Kom just hem från Mickis. Vilken kväll! Först så träffade vi hennes kompis ett tag. Vi träffade även Lovisa och Sofia på stan. Sedan for jag och Mickis till Hemköp och köpte, jaa frågan är om jag ens vill gå in på det?, heeelt sjukt! vi köpte varsin kladdkaka, Kan man må sämre? förmodligen. Men huvva detta är inte roligt alltså. Men annars hade vi jätte roligt. Kollade på Scary movie 1. den är riktigt dålig!  Justja vi spelade ju Step Mania (stavning?) kul vare;d. Men sedan blev det bussen hem och det roliga var över.. träffade Elvira och Emil på bussen också!:) Nej nu ska jag ta och hoppa i säng måste ta mig upp i morron. Söndag är ju en städdag. Godnatt!
Pusss.


 Jag och Mickis på nyår!:)

24 Jan

Härlig dag idag. Har bara tagit det lungt! :) Mamma var snäll och gjorde de dryga i stallet så jag behövde bara rida. Hö fixade dom också till Min. Min bror Samuel fick åka lite skrana bakom Mio, tror båda pojkarna tyckte det var rätt roligt! :), Ikväll blir det Mickis, får se vad vi hittar på måste ta och skynda mig lite nu och göra mig iordning pch hinna äta.
Ha en bra kväll!
Pusss.

23 Jan.

Var bara tvungen att lägga ut en JÄTTE bra låt!
jag hade typ glömmt bort den!, Här är det iallafall! :)

23 Jan

Slutade ju ett idag. Alltid lika skönt att sluta tidigt måste jag säga!, Efter skolan red jag ut med Johanna. Vi byggde upp ett litet hinder som vi hoppade. Johanna hoppade lite högre, Dom har blivit jätte duktigta (honå Tom)! Mio fick tare lite lungt som vanligt efter vilan. Men snart är han igång! :) Men han tyckte det var roligt ändå! :)

Johanna åkte nyss hem.. Det gick tydligen inga fler bussar förns inatt. Det är alltid lika kul att vara med den flickan alltså! Vi gjorde egentligen inte så mycket. Åt lite glass kollade lite på Lets dance osv. :) 



Muuummms! Johanna tog banan och jag oboy, Jag som skulle vara nyttig och inte ta godis i veckan!
Pusss.

22 Jan.

Kortare dag idag!. Jag och Elvira fick sluta klockan ett!. Vi skulle ha slutat 14.10 Idrotten var sista lektionen. Men då hade båda vi glömt kläder, vilket inte var så bra men så går det om man har bråttom på morgonen. Läraren tyckte att vi skulle ta en promenad istället, Så vi gick hem! :)  Redovisningen och engelskan gick bra ändå. På engelskan så hade vi vikarie så han gjorde inget riktigt förhör på glosorna och redovisningen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Läste direkt från papperet vilket man inte ska. men so? alla andra gjorde inte de :].. 

Hela min dator har börjat sega ihop sig. Tror jag måste ta be far min fixa den, sånt kan inte jag med!
Nu skriker min mage på mat. 
Men här är en bild som min käre vän Elvira ritade på vikarien! ;)


Det värsta är att den är lik! 

Pusss. 

21 Jan.

En av dom längsta dagarna i mitt liv..
Skolan var riktigt dryg. Till i morron så har jag några engelska glosor och sedan även redovisning på NOn. Tror ni att jag tog hem något av det? Nepppp... redovisningen är ju egentligen bara att läsa igenom, men jag är inte ens klar med den. suck. Men det är inget som jag kan göra åt nu. Efter skolan så segade jag mig hem, inte med flit!  Men det gick inte att gå snabbare. Cyklade sedan vidare till stallet där Johanna och hennes kompis väntade på mig. Dom hjälpte mig lite (tack) innan vi for ut och red.

När jag kom hem så satte jag mig och åt mat som jag helst inte skulle vilja äta, det var spaghetti och beacon. I köket hittade jag även lite reklam från Ellos. Dom hade ganska bra rabatt på kläder, Jag vill typ ha allt! Men det går ju inte. Får höra med dom som betalar om man jag kan beställa några saker iallfall. Nåntigt lär det ju bli. Har ju egna pengar. Fick även hem en pyamas idag, haha en ROSA!. Jag vet inte hur jag tänkte riktigt så fråga inte!!. Och i tidningen såg den inte jätte rosa ut. Så det blev inte riktigt lyckat.

Ska snart försöka lägga mig och sova. Jag hatar verkligen att vara trött hela dagen. Lånade en bok idag som heter " S för längtan"
-Astrids frågor är många efter lillebroderns självmord, och sorgen och skulden går nästan inte att uthärda. Men mot döden står livet. Att vara 15år och kär för första gången. Att känna lusten till livet och kärleken. En känsla starkare än allt annat.  
Pusss.

20 Jan

Kom nästan nyss hem från Johanna. Så jag for dit iallafall. Vi gjorde inte mycket alls men det var roligt ändå!:)
Igår gick Shell i konkurs så exakt alla for dit idag för att dom hade 70% på ALLT. Det var typ sjukt. Köpte massa godis en fanta och två choklad saker för 25spänn, Sedan for jag även dit påväg till Johanna och köpte massor med tuggummin så nu har jag verkligen så att det räcker. Jaja bröt mitt ända nyårs löfte, Att jag inte skulle äta godis på vardagarna. Men det här var ju lite speciellt. Men jag ångrar mig ändå för jag har så ont magen att det inte blir någon middag för mig och det är VERKLIGEN inte bra!
Idotten var inte så lyckat heller. Jag och Elvira var för engåns skull taggade på skridskor. Så vi tog på oss ordentligt med kläder men när vi kom ut så sa alla - Nej det blir inget av, vi ska ta en promenad ist. Så då skulle vi gå in och lämna påsarna i skåpet men när vi kom ut efter det så var alla borta? Så det blev ingen idrott alls.

Kanske att jag är liiiite sen. men jag laddade hem nya msn igår. iloveit!
Mamma tog Mio idag så därför så ska jag hinna med lite annat. Ska plugga lite, kolla på tv och bara ta det lungt!:) Det känns jätte skönt! Aja ska ta och sätta mig och plugga på engång så att jag kan bli klar:),
Pusss.

19 Jan

Åter igen Måndag. Det känns som att tiden bara rinner iväg men jag står stilla. Dagarna blir så himla lika tackvare skolan och ponnyn. Men jag ska då verkligen inte sälja hästen för det. Skulle vilja åka på stan någon dag också. Men det går bara på helgerna fast då händer alltid något annat. Jaja jag kanske får skylla mig själv lite också men man skulle vilja hinna med lite annat också. Nog om det, fick FRIDA idag. Gillar verkligen den tidningen. Inte bara dom snygga killar utan mode, skvaller, sminka och Hälsa & träning osvosv. stort plus på den! Ska även kolla lite på CSI NY om jag inte glömmer bort det.
Imorron efter skolan ska jag nog åka till Johanna igen. Men jag får se, tror jag har en del läxa att göra även om vi hade tänkt plugga lite mer matte, men jag tror inte vi behöver det för vi gjorde klart det mesta i går!:)
Pusss.

18 Jan.

Har inte så mycket att skriva känns det som. Ridnigen gick bra. Mio var pigg idag också, men inte som igår ;)
Och om vi lägger ut den här filmen som vi ska sätta ihop så tror jag ingen kommer förstå våran humor. Men vi har då fått oss skratta väääligt mycket! Snart ska jag äta och dra mig till Johanna. Tidig kväll i kväll hoppas jag. Så att jag tar mig upp till skolan i morron!:) Sitter och lyssnar på Killswitch engage nu, dom är jätte bra!
Här är en av dom bra låtarna:)

Ni behöver inte förstå min musiksmak. för jag lyssnar verkligen på det mesta!

18 Jan.

Ganska lugn kväll. Typ skönt ändå. Det känns hela tiden som jag skyndar mig hela dagarna. Vill inte säga att jag stressar för det är inte riktigt sant. Men alltid är det något man ska skynda sig till eller med.
Jag och brormin Såg iallafall först på spiderwick. Sedan såg jag What happens in vegas. Skit bra film!
Det blir sovmorron för min del inatt. Har varit jätte trött hela veckan i skolan. Har inte klarat av att läsa på lästiden. Håller bara på att somna. Men ingen läxa hitills. Men i morron så ska jag till Johanna och plugga lite matte. Kanske sa att jag ligger typ åtta sidor efter?. Inte bra alls. måste verkligen skärpa mig!.
I morron är det ju söndag. Vilket innebär att jag måste städa också. Men jag ska vara i stallet senast tolv. Kan nog sova till halv tio hoppas jag. det är ändå ganska länge om jag hoppar isäng nu. Måste verkligen vila ut!. 
Pusss.

17 Jan.

Hejj alla!:)
Jag åt just en super god pizza som pappa gjorde. Magen tror jag spricker snart! Det blir att vara hemma i kväll med brosan. Vi ska typ se filmer och äta godis. det blir nog mysigt! :)
Klev upp 8 i morse och for med mammsen och körde Yoga 90min. Det var verkligen inte roligt. Övningarna gjorde ont och jag kunde verkligen inte slappna av som man ska. Desutom gjorde man varje övning 2-5 minuter. Så aldrig mer säger jag bara! Efter det for jag hem en snabbis och åt lite lunch och bytte om. Sedan åkte jag vidare till stallet. For ut och red med Johanna och Amanda. Det var jätte roligt. Vi har ju kommit på att vi göra en oseriös film. ahahha, kanske att den kommer ut hit sedan, man vet ju aldrig ;) eller så sitter vi bara och skrattar åt den själva, hah;p

Mio var lite små galen idag! han hade väl lite överskotts energi efter som att han fick stå igår.

Från ingenstans. Pappa köpte två skivor idag. The killers och Killswitch engage. Måste lyssna på dom sedan. tror att båda skivorna kan vara jätte bra!:) Måste he in dom på datorn nu med en gång medans jag kommer ihåg det!
Pusss.

16 Jan.

Kom nyss hem frång Johanna. Så det blev att jag for dit!:)
Fick se deras nya hund Ronja, Suuuper söt! Sedan färgade jag och Amanda (hennes syrra) Håret på Johanna. Det var typ röd färg. Färgen som blev kvar gjorde jag och Amanda slingor i vårat hår av. Fast som tur va så syntes de inte på mig, Men på amanda som är blond, Tänk er! ;)
Sedan så fick jag lösnaglar, haha ;) Också kollade vi på American pie, drack smoothies, cola och åt massa godis som Johanna tvingade i mig. Men vi hade roligt. Men nu måste jag nog isäng klockan tolv en fredag? jaa, ska ju träna i morron kl 09.00. Yoga blir det denna gång. Får se hur det går.
Lite bilder från i kväll

Naglar! ;)


Johanna och Amanda ;), Jag vet att bilderna är dåliga, men det är mobilbilder;p

16 Jan.

Kom just hem från stallet. Skulle skynda mig hem till datorn för att Robin som skulle vara med i radion i borås, så man kunde tydligen hitta det på datorn. Men då skulle jag ju såklart inte få det att funka!?, Kanske att man kan hitta klippet sedan!:)
Hoppade över att rida Mio idag. 22 grader är grymt kallt!  Man sitter ju ganska stilla när man rider så det blir ju jätte kallt! Men ändå hörde jag att det var 37 grader  i åsele tror jag dom sa. Det är verkligen helt galet!!.
Hade tänkt att ta hem matte boken idag så att jag kunde plugga lite i helgen men neppp den glömde jag! Men jag åker hem till Johanna på söndag så har ju hon matte bok. så då fixar det sig iallafall, tur de! :)

Ikväll så ska jag antingen gå på bio med Elvira och Isa och se I taket lyser stjärnorna. Eller så ska jag vara med Johanna så jag får se hur det blir med den saken. Nu tror jag att jag ska ta ett varmt bad. härligt kan jag lova!.
Pusss.

15 Jan.

Riktigt jävla kallt var det att rida idag, huvva! Tog på mig jätte mycket käder men ändå så skulle jag ju såklart frysa!Men Mio var duktigt annars! :) Seda skyndade jag mig hem och åt middag å bytte om. Sedan tog jag bussen till träningsvärkstan och körde ett pass Body pump.Är ganska så död just nu!
Ska nog ta och hoppa isäng snart så att jag nån gång kan kliva upp när klockan ringer!
Men i morron så slutar vi 12. Det känns verkligen jätte skönt. Inte för att vi har haft så jobbig vecka med plugg osv. Men ändå! :) Nu ska jag gå ner och äta en macka och kolla lite tv.
Pusss.

15 Jan.

Skolan slutade idag med att några kom in på våran No lektion och sa att det brann. Någon hade tänt på i toaletten. Lärarna kunde släcka branden men det kom grymt mycket rök! Alla skulle ju ut ur skolan och stå och frysa ihjäl ( -17 grader) sedan började alla gå in igen? Det tog jätte lång tid innan rektorn tog beslutet att alla skulle få gå hem.
Så ungefär vid kvart i två började jag gå hem. Det blev ju inte lite kallt med bara strumpbyxor och en inte jätte tjock jacka. Men nu sitter jag är med datorn på knäna och kollar på tv och dricker varmchoklad.  Ska snart ta och dra mig till stallet, med det känns ju riktigt otaggat att gå ut igen. Fast det finns ju mer kläder. Hoppas att jag inte behöver frysa iallafall!=)
Hare bäääst och frys inte fast! :)
Pusss.

14 Jan.

Åneeej, Nu har det ju blivit kallt igen! Eller ska det vara vinter så ska det vara snö iallafall, men det är drygt när det ska vara plus grader ena dagen och minus andra. Det blir ju så halkigt!. menmen.
Helt okej dag på skolan idag. Innan lunch var det två lektioner innan lunch. och efter lunch var det två timmar HK och sedan Studiepass.  På Hk´n så gjorde jag och Elvira spaghetti och köttfärssås. Det blev typ skit gott, haha!
Vettetustan vad som hände med min fot i morse? fick jätte ont under foten. Kan vara en inflammation. skuuumt!
Nu ska jag ta och prova min gitarr. Riktigt pinsamt, fick en gitarr i julklapp fast att  jag inte kan spela. Så nu får jag väl ta och prova lite och se hur lång tid det tar innan jag ger upp.
Pusss.

13 Jan.

Riktigt skönt var det med en dusch. Måste säga att det var rätt jobbigt med träningen! Det var en blandning mellan pilates, yoga och Tha chi eller vare hette, haha! Nästa pass blir då på torsdag då vi kör Body pump och kanske ett annat pass innan beroende på om jag hinner eller inte. Nu ska jag gå ner och äta något är jätte hungrig. Sedan ska jag ta och hoppa isäng, och kanske läsa ut min bok. Läser "Mio, min Mio" det är såå himla söt och ändå typ läskig, (a) Men annars till en mer seriös bok läser jag "So much to tell you" som handlar om en tjej som skriver i en dagbok som hon fick av sin lärare. Den här flickan pratar inte med någon alls, men skriver vad hon tycker och tänker om alla.
Jag har inte läst så mycket av den ännu, men den är ju på engelska och vilket jag inte är särskilt bra på. Men jag ska icket ge upp. Ska ändå läsa den på svenska sedan! :)
Nej nu ska jag gå ner och äta på riktigt.
Pusss.

13 Jan.

Sitter här med Elvira nu!:), Efter skolan så for jag, Elvira och Isa på stan. Skulle bara köpa en mascara
( DEFINE-A-LASH) efter det for vi hem till Isa och fikade framför tvn. vi  färgade hennes hår mörkbrunt också. Vet ej hur det blev för vi var tvungna att ta bussen hem. Sedan forsatte vi hem till mig och åt middag. Så nu sitter vi här och väntar på att ta bussen som går 18.23. Vi ska ju åka till stan och träna Body Balance. Så vi får se hur det går, men det blir nog bra=) Näe nu ska jag vara lite social med min kompis, hare bääst!
Pusss.

12 Jan.

Att det är måndag idag känns ju mindre roligt då man har hela skolveckan kvar tills helg, men det ska nog gå bra. Jag måste verkligen skärpa mig i skolan med själva plugget. Det är ju ändå bara 1 ½ år kvar innan jag ska välja gymnasium.

For ju som alla andra dagar till stallet efter skolan. Det var grymt tråkigt att rida idag när det är det här vädret ( plus grader och is i backen) Det går ju som inte att göra så mycket. Sedan blir det mörkare också så man ser inte så mycket. Men för att säga något roligt så har jag snart haft lilla Mio i ett år! Är verkligen nöjd över honom och allt går som det ska. Han har också blivit riktigt duktig på att stå stilla, och går brevid en lös till hagen osv! :) Det blir dock lite skillnad när det är folk i stallet då han försöker tigga godis ;) Men nu ska jag inte prata mer om honom. Utan som jag sa igår så är det ju gratis träning hela veckan på träningsverkstan i stan. Ska träna med Elvira tre gånger den här veckan om inte planen ändras. Sedan kommer nog iallafall jag och förmodligen Elvira köpa ett kort där så då blir det att fortsätta träna framöver! :) Det kan nog vara rätt bra med lite annat än bara ridningen.

Nej nu ska jag kolla lite på "Guldbaggen 2009"
Pusss

11 Jan.

Kom typ just ut ur duschen. När jag kom hem från stallet så for jag med mamma och tränade. Sjuukt jobbigt det är alltså, sedan hänger man typ inte alltid med heller, körde body pump på träningsverkstan. 
Nu i veckan ( v.3 ) äre gratis träning hela veckan. Kanske att man provar lite annat också, om jag får med mig någon ;)

Den här låten är jätte bra :)
 

11 Jan.

Hejhej!:) Kom just hem från Johanna, det blev så att jag sovöver där=)
Vi typ satt vid datorn och fixade bloggen, kollade lite på tv, drack varmchoklad sedan gjorde jag även lösnaglar som blev mindre lyckat, haha. Aja vi hade det iaf mysigt!:) Och hennes hund är verkligen den sötaste som finns. När Johanna träffade mig vid bussen så kom hennes hund åkandes efter på en skrana. han tycker tydligen att det är skit kul och brukar åka i backar också. Nej nu ska jag ta och dra mig till stallet.
Puuusss!

10 Jan.

Ja jag tänkte ju stiga upp tio idag för då brukar en kille som säljer tidningar ringa på dörren, så att jag alltid vaknar. Han är typ min väckarklocka, haha. Men iallafall så tänkte jag vakna av ringklockan. Men neheee då kom han ju inte. Så då sov jag till halv tolv. Lyckat, får bara ont i huvet av att sova länge. Plus att jag ville i väg till stallet fort. Men nu blev det inte så. Mamma hade mockat och gjort klart allt istallet idag så det var bara att rida Mio, Tack mamma!
Ikväll så ska jag åka till Johanna och vara med henne och Sofia. Blir nog bra det! :)
Nu ska jag gå ner och äta inbakad fläskfilé och potatis!, muuumms!
PussÅkram!

9 Jan.

Hallooj!
Riktigt härlig dag idag på skolan. Hade en timme SO och en timme NO sedan två timmar musik. Så vi slutade tolv, stort plus. Sedan blev det såklart stallet. Först for jag ut med Johanna då vi red Tom & Jerry. Det gick bara bra fast Tommpan skulle ju såklart blocka och hålla på, men ingen av oss ramlade av iaf ;) Sedan for jag ut en snabbis med Mio,=)

Vet ej vad som händer ikväll. Kanske att jag bara sitter hemma och kollar på tv eller ngt=) Pusssssss.

Jag och Elvira(L)

8 Jan.

Shit vad svårt det var att somna tidigt i går. Det gick seriöst inte!
Jag gick isäng typ halv elva och läste en bok (eftersom att jag inte var trött) till typ kvart över elva. Sedan provade jag sova, men icket!, typ tjugo i tog jag upp datorn i sängen och satt och pratade med Elvira tills att jag hade skrapat ap-nitlotten Sedan så provade jag sova ingen, men nope  halv ett gick jag ner och kollade lite på tv med pappa, såg typ CSI eller något. När klockan blev kvart över ett (ungefär) så gick jag och la mig i igen, DÅ kanske jag somnade vid två eller något, lyckat. Var ju lagomt trött när jag skulle upp halv 7

Första dagen i skolan idag då efter lovet. Var inte ett dugg taggad. Det var vanlig dag fast vi fick ändå sluta lite tidgare :)
Efter skolan gick jag hem och fikade, bytteom sedan gick jag vidare till stallet. Klockan halv 9 kunde jag tillslut sätta mig och äta middag.. Lite sent enligt mig. Men så kan det bli ibland.
Nej nu ska jag sätta mig och kolla på lite kläder i Ellos katalogen, Puss!

Btw, Bloggen ska fixas till i helgen förhoppningsvis!

7 Jan.

Klev upp tio idag! åt frukost och såg lite på tv igen:), Sedan for jag till stallet, Där var jag med Mickis,Johanna och Amanda. Vi for och tolkade med Tom & Jerry, Så sjuuuukt kul det var! Jag ramlade av skranan typ hela tiden? och typ ner i diken 3 gånger;p Aja grymt kul vare, det måste vi göra om!:) red även älsklingsMio sedan:)

Skulle typ vara med Mickis nu men jag tror nog inte det blir så. Plus att det är ju skola i morron så jag ska nog försöka gå isäng tidigt, Vilket jag säkert inte kommer att lyckas med. Men man kan ju alltid försöka:)
Jag har hunnit med ganska mycket nu under Jullovet, Varit med kompisar. åk skrana både bakom häst och i backar;p. Varit på stan. Haft jul och nyår, det får man ju inte glömma! Kollat på gaanska mycket filmer, Nåra av dom är:
Twilight. Heartbreak hotel. A walk to remember. Bring it on: all or nothing. 13 snart 30 .27 dresses. Jeff Dunham, Spark of insanity. Just married. Titanic. Kung fu panda. envy.
Dom bästa var nog: Twiligt, Heartbreak hotel, A walk to remember och Bring it on var också kung!=)
Men guuud jag höll på glömma, jag har ju träffat Robin Bengtsson!, snyggaste killer ever!!!!
Lovet har verkligen varit underbart och jag har verkligen typ bara tagit det lungt och bara gjort saker som jag viljat göra.
och jag saknar verkligen inte skolan.. Klart att jag saknar nåra. Men ändåå! usch.

Aja hare jätte bra, puss&kram

6 Jan.

Klev upp tio idag!.. eller näe det gjorde jag inte alls, jag skulle göra det men jag låg jag ju såklart kvar i sängen till halv 11
Har just ätit frukost och kollat lite på Veronica Mars. Å nu sitter jag och väntar på att Johanna och hennes mamma ska komma hit. Vi ska typ snacka om saker som hör till stallet osv.. :) Ska kanske äta lite lunch före också?.


Ha en bra dag;*

5 Jan.

Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle börja blogga. Men nu sitter jag här (Mickis fel)
Ska uppdatera ofta, även fast mina dagar ser ganska lika ut med skolan,stallet osv.
Men jag hinner med annat också kan jag lova! :) Kommer skriva om allt!, Mig, kompisar, musik, shopping osv!:)

Ska försöka hoppa isäng snart. Snart börjar ju skolan så då måste man ju försöka vända tillbaka dygnet.
Hade;*

Välkommen till min nya blogg!