Onsdag.



Detta var det enda jag hittade på stan idag. Förutom ett par skor för tusenlappen, övervägde att spara pengarna istället.

Har förresten fått veta vad jag ska gå för något till hösten. Jag kom inte in på NS men är tredje reserv. Istället kom jag in på vanlig SAM på Draggen. Spelade inte mig någon större roll egentligen men jag ville ju gå med Johanna och Hanna.. Menmen, jag får hoppas att tre stycken tackar nej till NS. Nej nu ska jag dra ut och träffa kompisar. Inne kan man ju inte vara på sommaren!

Tisdag.



Bara för att jag googlade på "annanas" och fick fram
massa bilder på annanaspaj, så blev jag ju otroligt sugen!

Jag kom hur som helst in från solen och en burk annanas, hehe!
Hur skönt som helst och nu när man bara ligger så tackar man för att det blåser lite.
Nu ska jag ta en väl behövlig dusch.

@ älven

Hanna hade med sin kamera till älven. Så jag provade ta några söta bilder. A förutom dom på mig / oss så klart, heh. Nu ska jag ta en sovpause för att orka mig ut ikväll.


Måndag.



Istället för att sitta och tugga på ett hårt tuggummi så drar jag nu ner till älven och chillar med Hanna.

Söndag.

Hejsan hoppsan. egentligen så säger man ju att det är Måndag för klockan är ju över tolv, men skit samma..

Dagen började med en extra hoppträning på Ersboda, eller vart vi nu var. Träningen gick kanon och jag är super nöjd. I slutet hoppade vi en bana på tio hinder, fast hindrerna kom hela tiden väldigt snabbt och man fick tänka väldigt mycket själv. Mio var framme och allt gick kanon så vi hoppade en bana på 1,00m och några hinder var lite högre. Super nöjd är vad jag är! Fick tvärr ingen film på det men däremot från uppvärmingen då vi hoppade lite lågt. Men han var fin redan där.

 


Synd att mamma missade själva hoppet på alla bilder, haha puss på dig ändå!

jag hatar spindlar!

Inte kul när man kommer hem och ser en spindel.. jag ville verkligen låta den vara och gömma mig i sängen, men vem vet vart det kyper då? Så jag fick den att klättra på ett papper sedan skyndade jag mig iväg till toan för att spola bort den.. hoppas den hamnade lång bort!

Mot kvällens slut så for jag till grubbe och träffade några innan jag skulle hem igen. Där av så tog Kajsa min mobil och gjorde det fina inlägget nedan. Nu ska jag sova, pusssssssssss

Btw, såå dåliga ni har blivit på att kommentera!! Mins 40 av er borde ju iallafall skriva ngt.. hehe!

Rehn och kajsa sitter och steeker som vanl...

dsc00775 (MMS)

Rehn och kajsa sitter och steeker som vanligt ;)

Lördag.

Hej på er igen. Visade sig att jag skulle iväg ikväll igen, ska denna gång till min farmor och farfar. Blir alltså inget mer skrivet idag heller. Går dagen var iallafall lyckad. Middag med Kajsa och sedan partyy på Ersboda. Hade ingen kamera men mobilen funkar ju hyfsat utomhus. Bilden på Mio är från då jag och Johanna gick ner med hästarna till även. Dom fick plaska på ett tag.

klicka på bilderna för att se större.

midsommar!

Goddageeeens! Blir inte så mycket uppdatering idag. Men jag hoppas att ni alla får en bra midsommar. Jag tänkte bjuda på några bilder från förra året. Då tog jag med johanna till stöcksjö. Nej nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ha det bäst!



uteritt - varning för mycket bilder!

Allt gick bra med skritt turen idag. Vi packade på oss ryggsäckar och skrittade till baggböle. Tänkte inte skriva så mycket utan låta bilderna tala för sig själva. Men johanna, visst gör vi om det?





Torsdag.



Jag tror det är tack vare bloggen som jag kan hålla koll på vilken dag det är.
Jag tog med min bror till Ikki idag och bjöd på en glass. Solbrillor,shorts och en glass, precis som det ska vara! Har hunnit med det som var planerat idag och senare ska jag rida med Johanna. Men nu är det dags för mig att lägga mig i solen. Me like!

God natt!

Jag glömde att säga en lite komisk sak om dressyrlektionen igår. Jag och Mio provade att hoppa över en kon som stod på marken, då menar jag inte kliva över. Ett fint litet språng blev det. Det var i samband med att han försökte komma sig ut volten. Nästa dressyrlektion blir det nog mycket öppna och sluta i alla gångarter. För att böja sig i en bra form, speciellt i galopp, blev väldigt jobbigt! Nej nu ska jag ta och sova.



Onsdag.



Jag och Johanna bytte häst idag. Tingeling var väldigt speciell. Hon var jätte fin i formen osv och hade lätt för sig i skritten och framförallt  traven. Men hennes galopp var helt omöjlig att sitta i. Johanna har ju lärt sig med tiden men så här från början var det verkligen hur svårt som helst! När man inte kan sitta i den riktigt så jobbar hästen inge bra heller, dålig kombination..  Men annars gick det väl bra. Vi älskar solen också!

Ni vet han, han som är finast!

Här kommer resultatet från dressyren idag. Han har dock aldrig varit så seg i hela mitt liv. Varför? Jo för att det var det jobbigaste vi har varit med om, tror jag! Dressyr är verkligen inte våran starka sida. Men nu blir det ändrig på det! Johanna tog lite bilder och här är några av dom.

 

Till Emma



Du kan bara kopiera bilden Emma!

Nu åker jag iväg till stallet. Ha en bra kväll!

Tisdag.



Jag älskar att det är kanon väder just nu och att jag ligger ute och solar. Jag gillar också att mina grannar spelar Lady Gaga så att man kan ligga och sjunga med i huvudet och att Johanna ska ha en liten dressyrlektion för mig och Mio senare idag och jag hoppas att det går bra, då kan jag forstätta le hela kvällen.

Ha en bra dag.

Dear John!



Jag och Kajsa har precis varit på bio. Filmen var otroligt fin,gullig osv. Men shit så man grät! Hela slutet var sorligt, fast det slutade bra. Man grät som inte bara åt det sorliga, utan också för hans söta och mycket speciella pappa, vändningarna i filmen osv. Den var absolut värd att se och HÄR kan ni kolla trailern.

Måndag

Shit vad dagen gick fort! Red barbacka med Johanna idag och det var super härligt i det fina vädret. Vi passade även på att mocka hagen lite och även sola. Fick sedan ett sms av Lisa där hon frågade om jag skulle med henne,Kajsa och Stefan till älven för att äta jordgubbar osv. Klart man inte tackar nej, super nice var det!

Igår kväll däremot så drog vi lite folk till lokalen. Spelade musik och käkade massa gott. Kvällen blev dock kort, många skulle upp och jobba idag.

Jag och Kajsa matchade lite?




Världens finaste!



Han är så fin! Jag måste bara säga det .. igen!
Jag älskar när han ser så där lite busig ut. Vilken min mobilkamera inte visar men.
Mio var fin i slutet idag, kanske för att jag slappnar av och rider själv som bäst då? Gjorde lite öppna och sluta osv. Jag hittade inget på Google, haha!
Nej nu ska jag gå, ville bara att ni ska veta.. Att han är finast!♥

Söndag.



Har förresten glömt att visa vad jag fick av mamma och pappa på skolavslutningen. Älskar klockan!

Söndag idag alltså. Som vilken annan dag som helst egentligen, när man har sommarlov alltså. Men jag ska försöka ta vara på dagen. Kanske städa mitt rum, åka till stallet och göra någon nytta och sedan kanske hitta på något annat än att vara hemma ikväll. Sitter och googlar på övningar som ska passa min häst, har inte hittat något ännu men jag kan berätta om jag hittar något och isåfall hur det gick.

Ha en bra dag!

filmkväll igen!



När mina föräldrar åker på paaarty är det väl klart att man ställer upp på att vara barnvakt åt bästaste bror! Speciellt när pappa hyr filmer och köper massa godis. Regnet fortsätter ösa så det känns inte som att man missar så mycket! Nu ska vi iallfall kolla på " Fjärilen i glaskupan", kan berätta om den senare.

lördag

När jag vaknade halv tolv idag så fattade jag ingenting, ändå var jag jätte trött! Låg och hostade hela natten och medicinen hjälpte inte mycket! Mio fick ta det lite lugnt idag och jag valde att rida barbacka. Dåligt väder dessutom. Något roligt idag är att Johanna vann sina två starter idag i Nordmaling. Grattis igen! Även såklart till er andra som det har gått bra för!

Själv väntar jag med tävlandet två helger till. Då blir det tävling i Stöcke. DIV 2 omg 1 hålls då och det ska bli roligt! Ville egentligen tävla DIV 1 men då var det för få för att det skulle räknas som lag.

En tur till Baggböle!




Red ju som sagt med johanna idag och det gick bara bra, en speciell ridtur! Jag fick för det första låna johannas pelham och det funkade jätte bra! Men Mio var annars ganska dryg. Han var väldigt seg och skulle stanna för att titta på "läskiga" saker hela tiden. Rätt var det va när jag och johanna travade och skrattade för att hästarna tryckte sig emot varanda, så att våra fötter klingade ihop, Då tvär stannar hästarna för att en anka hoppade ur vattnet.. hahah! Gott skratt förlänger livet.

Nu är frågan vad man ska hitta på ikväll.. någon som har en bättre idé än att vara ute i regnet?

Fredag.

Godmorgon folket! Ska strax bege mig till stallet för att rida ut med Johanna. Ska bara orka göra lunch först..
Natten bestod av att klia på alla tusen myggbett och knarka host medicin. Men annars är det väl ganska bra med mig. Det jag egentligen skulle säga var att Hanna skrev en komentar om högra bilden för ett tag sedan "Vi påminner lite om SATC". Alltså det gör typ det, eller vad säger ni?

Hoppträning







Sista hoppträningen för den här terminen (fast det blir nog några extra träningar ändå mellan tävlingar). Sedan så fick vi tacka för tiden med våran nya hopptränare. Men på det halvåret som vi hade henne så lärde jag mig mycket och vi har haft många roliga,svåra och jobbiga övninga, Precis som det ska vara!

Själva hoppträingen gick iallfall bra. Tävling stod på schemat och alla blev lite taggade. Vi red grunden på tio hinder och då var han inte riktigt framme. Vi tog oss dock felfritt igenom. Sedan blev det omhoppning och då blev man ju gaanska taggad. Gick iallfall himla bra det och jag å Johanna fick samma tid och felfritt. Dom andra två hade en snabbare tid men rev varsitt hinder. Tyvärr så bestämdes det att det bara skulle gå på tid så vi kom ju sist.. heh! Roligt avslut på terminen iallfall!

Nu är det dags för mig att äta lite middag. Bättre sent än aldrig

Far till Johanna nu!



Jag drar till bästaste Johanna nu och bjuder på en bild från förra sommaren.
Tänkte egentligen stanna hemma ikväll också men Johanna far iväg i morgon och kommer inte hem förrän i augusti... Vi kör på film kväll med fruktsallad, precis som det var förrut. Kommer sakna dig Johanna!!

Precis när allt började kännas bra igen..

På tiden med lite skratt!

Sitter och kollar igenom hela nattinén från grubberevyn, jag skrattar så att jag gråter!
Kommer ni ihåg hur vi såg ut? haha klart ni gör, hur många gånger har jag inte visat det.

galet less!!

Jag somnade på sängen.. lyckat, nu lär jag väl inte somna inatt. Tänkte göra något med kompisar ikväll men det går inte. Jag blir verkligen inte av med hostan och jag har tappat humöret helt. Jag vill knappt vara hemma eller borta och vad finns det att göra då? Going crazyyy!

ett brev från sjuan



Papperet som jag håller i handen är ett brev som vi fick skriva till oss själva i sjuan. Normalt skrev man om sina intressen osv, Sara skrev även att, jag hoppas att jag är nöjd över mina betyg när jag läser detta osv. Men vet ni var jag skrev? Jag skrev "Tja alla noobs" sedan stod det typ massa kompisars namn och en massa kladd. Jag önskar verkligen nu att jag hade tagit skolan på allvar redan i sjuan.

Snart kommer iallfall Kajsa och Hanna hit. Vi ska sjuka oss med kladdkaka och kanske spela något spel,
det blir toppen!

FISH TANK


"Mia är en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma bryr sig mer om sina pojkvänner och fester än sina döttrars välmående. Men in i deras liv kommer en ny man - Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla. Till och med Mia börjar öppna sig för honom."

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Väldigt tragisk och speciell. Den ger ett väldigt starkt intryck och man blir ledsen av att se den. Det finns inte så mycket roligt i den, men ändå var det bra! Synd nog tog filmen tvär slut, precis som om det fattades en del av filmen. Den är sevärd!

I morgon kommer jag vägra sitta inne hela dagen, ångesten och allt det där sliter i mig.
Så i morgon är jag på att göra något, det är bara att höra av sig!

Mera bilder!

Brännbollsturneringen







Skolavslutningen








Klaga inte på att min klänning blåste upp, så att jag ser gravid ut!



Tack för att vi fick fint väder, helt underbart!

lite intervallträning



Nu går dom i samma hage också, verkar funka himla bra!

For med Mio till Hippo idag och red i skogen. Körde några intervallen men orken fanns inte riktigt hos mig. Men det blev några vänder. Tyckte att han kändes lite framtung och stark, han ville som dra sig neråt. Vet inte om det beror på att jag red med hackamore eller om det blev jobbigt för honom, någon som vet? Jag tror på att det var för att jag hade hackamore. Med hans tidigare ägare drog han ju ner huvudet hela vägen och stack iväg. Kanske tänkte han försöka det med mig? Aja, det gick bra iallafall.

filmkväll



Pappa hyrde inte bara en film, utan fem stycken.  Såg på "9" som var ganska värdelös! Sedan såg vi Sherlock holmes" som nog hade varit bättre om jag var utan febern. Jag hängde inte med alls! Däremot ser jag framemot att se "Fish tank", den verkar himla bra. Nu blir det sängen för mig, godnatt!

Lördag

Gud så mycket som hände igår, det var verkligen en underbar dag! Först avslutningen med skratt och gråt, tårta och många kramar. Sedan for massa från klassen och några andra till en pizzeria. Under kvällen tryckte jag i mig tårta, glass&jordgubbar + rabarberpaj,  en pizza och ca en halv Ben&Jerrys och sedan hade jag ont i magen resten av kvällen. Vi spelade ju som sagt upp på stan och det gick väl ganska bra. Vi hade ett stort stöd av både nyktra och onyktra kompisar i pupliken. Nej nu ska jag jag visa lite bilder.












Vissa såg ju lite mer nöjda ut över sina betyg.. hahah!

















Jag vill göra om dagen igen. Jag vill inte lämna klassen, hur konstigt det än låter. Vi kommer aldrig sitta i samma klassrum och hålla på som vi har gjort. Ingen kommer säga " Ska vi dra till Icci?" man kommer heller inte få höra " Dom har dragit till Gagge", klassens egna ordlista och störda smeknamn. Jag hoppas verkligen att man kommer hålla kontakten med dom närmasta vännerna. Nej nu ska jag sluta deppa och åka till stan istället med Johanna, ikväll blir det bara att vara hemma. Förkyldningen är tillbaka..

Internet strular så jag gör så har iställe...

dsc00718 (MMS)

Internet strular så jag gör så har istället. Jätte bra avslut på skolan med jätte fint väder! Jag är nöjd med betygen och framför allt att jag tillslut fick MVG i musik. Kommer sakna allt på himla mycket... Men ikväll blir det middag med massa folk och sedan stan. Ni glömmer väl inte att vi spelar klockan 9 ikväll? Hoppas ni också får en jätte bra kväll, jag åter kommer i morgon.

Hoppträning.

Hoppträningen idag gick kanoners! Han var pigg och vääldigt stark men det är då det funkar bäst. Vi hoppade kombination till olika hinder och sedan tre hinder på båge ( jag kan förstå om få fattade det där) och som sagt, det gick jätte bra! Tingeling och Mio har blivit väldigt kära, iallfall Mio som står och skriker på henne hela tiden. Dom är så söta!

Strax efter nio ikväll så åkte jag moppe till brännland där några eldade lite. Blev inte kvar allt för länge, i morgon ska jag ju upp tidigt för skolavslutning.. ååh vad jag kommer sakna allt!! Men det händer mycket i morgon och jag vet inte hur mycket jag kommer hinna skriva. För inte bara vanliga skolavslutningen på skolan. Jag ska, om jag hinner, till farmor och farfar och fika lite. Sedan behöver Mio motion innan jag drar iväg till stan för att äta middag med kompisar. Sedan spelar ju vi låtar på stan i morgon klockan nio, bara två men ändå!

Nej nu dör snart min dator. Ha det jätte bra och grattis till alla er studenter!


Torsdag.

Vi for tillsammans med en annan klass till Nydala idag. Det var jätte fint väder där ett tag och vi badade lite. Men sedan började det blåsa på tok för mycket så att alla drog hem. Känns så tråkigt att tiden ska gå så himla fort nu när man inser att alla snart byter skola. Men alla minnen och fina vänner finns kvar och jag hoppas att vi kommer fortsätta träffas!

Men nu ska jag inte babbla om det. Vi hade ju balen igår och det var riktigt kul! Först god middag och sedan blev det dans hela kvällen. Kan lova att det känns i benen nu! Tyvärr valde många att dra iväg till bölesholmarna i slutet. Förstår inte riktigt hur man tänker då? hur ofta är man på bal och böles kan man ju vara på hela tiden? Men från början var det riktigt trångt på dansgolvet och det var ändå folk kvar hela kvällen, bara lite mindre. Här kommer iallafall lite bilder, det lär komma fler.



brännboll och nu balen!!

Det kan inte bli bättre än att vi vann brännbollen tillslut. Till oss vinnare blev det två stora tårtor!! Jag är grymt taggat för ikväll och allt känns bara toppen! Sitter och spelar musik osv. Fast jag är väldigt trött och funderar på att vila en halv timma, sedan måste jag nästan börja göra mig iordning!



Star wars?



Ni hörde rätt! Vi har ju brännboll i morgon med utklädnad och våran klass har tydligen tänk vara star wars figurer.. vad ska man då ta på sig, kanske att jag skiter i det? Jag taggar nog balen tusen gånger mer!
GODNATT

Tisdag.



Här är en bild från igår. Jag har varit på skolan till klockan fem idag för att repa låtarna. Har varit på skolan hela dagen och två av dom timmarna var lektioner i stortsett.. Blev många hål timmar! Nu ska jag äta och sedan ska jag till Emiley. Vi ska planera ett litet sommar jobb, skriver mer sedan!

It´s gonna be legendary!



Nu har vi fått hem DVDn. Någon dag ska jag kolla på hela. Den innehåller en vanlig föreställning,nattinén och lite bakstage. Grymt kul! Även fast vi failade sönder på Nattinén med det var ändå galet kul!

Nu blir det stallet, vi hööööres!

Måndag.



Vi har så himla mycket att göra på skolan just nu, det visas en väldans massa film och grejer.. "jobbigt"
Känner att det förhoppningsvis kommer bli en rolig vecka!


Onsdag - Brännbollsturnering med utklädnad och balen på kvällen!!
Torsdag - hela klassen drar till Nydala och badar,äter och har kul.
Fredag -  SKOLAVSLUTNING (känns både roligt och tråkigt att lämna grubbe, satan vad man kommer sakna alla..) Sedan på kvällen ska vi troligtvis äta på någon resturang och på kvällen kommer vi att spela på stan och sedan bara gå runt och ha roligt.
lördag - har vi någon avslutning för idrottslyftet, dom som ordnar kurser och grejer för oss ponnyryttare, det blir då middag och hela köret!

Nu ska jag strax fara tillbaka till skolan för att repa dom två låtar som vi ska spela på skolavslutningsfestivalen på stan. Sedan ikväll kommer ju Johanna med Tingeling, så vi ska fara och fixa i stallet och ta en ridtur, blir super!

Hopptävling.

LBn igår (Lördag) gick inte helt bra. Vi börjar med att riva första hindret men går sedan över resten, inte helt nöjd. Idag så red jag en LC nolla men med dålig tid. Efter det hoppade jag en LB igen som gick riktigt bra till en början. Sedan tappade jag all energi och blev för framåt lutat osv. Klokt nog stannar min häst, jag måste verkligen lära mig att orka hålla kvar från start till mål.

Varning för mina stilhopp och att det ser ut som att jag har puckelrygg,
hatar att man måste ha ridväst!




Bilderna har Johanna Persson tagit. På tal om henne så kommer dom med Tingeling i morgon. Blir super kul!

Bilder från igår kväll

Tävligen ihelgen har gått hyfsat bra. Tänkte berätta mer ikväll för då kommer förhoppningsvis lite bilder. Jag tänkte istället visa bilder från igår. Det var ju tänkt att vi skulle ha klassfest men det blev väldigt många andra också, ioförsig inte så oväntat. Men det var riktigt trevligt! Här kommer lite random bilder.





Lördag



Nu ska jag iväg och tävla. Det blir en LB idag och fler klasser i morgon. Jag skriver om jag hinner sedan. Det styr mot "klassfest" ikväll så jag får se om jag hinner.

Sitter och eldar med kompisar. Årets först...

dsc00703 (MMS)

Sitter och eldar med kompisar. Årets första jordgubbar är det och det är så jäkla gott, hade typ glömt hur de smaka! Ha en bra kväll<3

Torsdag



Så här ser det ut för mig när jag ritar en surrealistisk bild på en bildlektion förra året. Passade på att ta hem det för att jag kände att jag behöve spara en sådan välgjord och tankeställande bild. Min bildlärare gav mig VG för den vilket jag tyckte kändes dåligt.. jag satsade ju så otroligt mycket!

Okej.. inget att skämta om! Jag trode att det skulle bli ett IG för min störda humor. Men så blev det ju inte alls. Dagen har iallfall rullat på som vanligt och det finns inte så mycket att säga. Jag är trött och ska snart sova. Dessutom har vi sovmorgon  

Onsdag

Jag vet inte vad som hände idag men jag fick världens "vara i stallet ryck". Jag kom dit klockan fyra och fixade lite i stallet innan jag gjorde iordning honom för att åka till Hippo. Väl på hippo tog jag mig en sväng i skogen och Mio gick bara fint idag igen. Är såå glad! Nu ska jag ta det lite halv lugnt två dagar inför hopptävling lördag och söndag. Hur som helst så åker vi sedan tillbaka till stallet och då säger jag åt mamma att jag blir kvar ett litet tag till och tar cykeln hem. Klockan halv tio är jag hemma och då har jag bara smort sadel och träns + lite till. Men det var hur skönt som helst att kunna sitta ute, smörja, höra Mio gnägga medans har går fram&tillbaka i hagen. Sedan att man blir ihjäl biten av mygg är ju en annan femma. Men det var himla mysigt och lugnt, jag älskar det verkligen!

Nu är det dags för mig att sova. Dagen blev väldigt lång dag. Mycket väntan och tankar på gott & ont. Musikgrejen gick förresten hyfsat bra. "Mötet" i morse gick ganska bra det också, det var läskigt,spännande och .. kan man säga lärorikt? Ni som vet, ni förstår vad jag menar.

GODNATT

Mio är lycklig just nu! Men snart får han ...

dsc00700 (MMS)

Mio är lycklig just nu! Men snart får han inte äta längre. Istället ska vi åka till hipposkogen och galoppera lite:-) skriver när jag kommer hem.

desperataa



Hur vi än velar och springer runt på IKKI (ica, våran klass har egen ordlista) så blir det ändå kladdkaka eller Ben&Jerry´s. Nu blev det kladdkaka och vaniljglass.Gissa vem jag har varit med? Vi har självklart kollat på Desperate Housewives också, sista avsnittet... snyfft! Längtar redan tills höst!

Det är ju såklart Hanna jag har varit med.

Nu är det dags för mig att sova, i morgon väntar en dag med spännande saker på schemat.. helvete,
tur att jag inte behöver gå igenom det själv!

Tisdag.

Tisdag idag alltså. Skola men ingen Mio. Mamma har ju han idag och han ska även få nya skos, perfekt läge!
Jag kom just hem från Iksu Spa där jag har fixat mina ögonbryn & fransar även det var ett perfekt läge.

Nu är det dags för mig att träna lite låtar, kan ju vara bra att kunna texterna lite bättre än vad jag gör just nu. Vi ska nämligen spela upp några låtar i morgon på skolgården. Så för er Grubbebarn, i morgon kvart över två så spelar vi några låtar på "scenen" ute, om dåligt väder är vi inne i aulan.


Bild från Grubberevyn igen.