Onsdag

Sitter med Cissi och väntar på sista lektionen för idag, Idrott.
Började 9.40 så det blir en ganska kort dag, skönt! Har ju inga roliga bilder att bjuda på
då jag som sagt har en annan dator. Så jag får bjuda på en gammal.

lite att klaga på



Om det är tillåtet att klaga lite så måste jag klaga på att vi har fått hämta ut typ 8 st böcker och vi har inte hunnit få skåp.. har vi jätte tur får vi skåp i slutet av dagen men annars måste vi forstätta att bära på allt. Har även en låne dator nu  för att jag lämnade in min. Kan då inte ladda hem msn och spotify.. jobbigt. Är hungrig också och vi ar en hel svenska lektion kvar och den har inte ens börjat än..

(update: vill inte alls klaga längre för vi fick skåpen snabbt. WOHO!)

Men egentligen vill jag inte klaga,
de finns värre saker som kan hända mig, håll tummar för att den inte blir så!

En enorm önskan.. snälla!

Asså jag typ halv skakar och panikar heeeela tiden, typ som det varit senaste veckorna, och nu är det jävulst nära! Hoppas mer än allt att det ska gå vägen annars vet jag inte vad..
Har väntat på tok för länge nu och jag vill så mycket. SNÄLLA...

träning!

Aerobicsen bestod idag av teori även om alla var ombytta. Vi gick igenom mål, vad vi ska göra osv. Var lite taggad på att träna så när jag kom hem for jag ut och sprang ca 5km och körde sedan lite styrka hemma, typ hela kroppen och magen dog lite, armarna också för den delen!

Ska dra till Johanna på en timma eller så. Får se vad som hittas på men det blir nog bara bra!

Måndag



Chillar tuungast på skolan.
Taggar matteoch sedan två timmar & 20 min aerobic..
Fast jag skulle tro att vi har snack idag eftersom de är första lektionen.
Nu blir de dock pannkaka!

ibland undrar man ju..

från lookbook.se


Helgen

Igår kväll var jag på bio och såg "Försvunnen". Riktigt bra film och väldigt spännande! Efter det tog jag, Tomas och Cissi bussen till Kajsas place och hängde där någon timma. Gick sedan hem och somnade som en stock vid två. Idag stod tråkig gräsklippning på schemat och det blev min sista gång. Hoppas på att få den lönen snart så har jag fått alla löner för i sommar ( väldigt lite, men ändå). Tror för övrigt att jag måste ta mig en promenad nu även om de små regnar, eller ska man springa? Ser väl hur det blir!

                                                 

Fredag

Galet att det redan är helg! Hade bara en lektion idag då både ID-val och språk börjar nästa vecka. Vi gjorde väl inte så mycket på samhällen förrutom att planera för kursen ungefär. Snackade med datagubbarna också. Kommer måste lämna ifrån mig datorn typ en vecka.. ROLIGT!

Till dig Cissi. Så här ser balsamsprayen ut, AS BRA!




USM

Jävlar i mig, gymmade lite mer än en timma och körde crosstrainern en halv. = trött cheeyy
Precis tagit mig en dusch och sedan sova. Taggat med sovmorgon imorgon, hehe. Tack o hej!

en annan dag på gymmet (glad och blek). Känns som fem hundra år sedan jag var lite mer aktiv. Men det ändas ju med mina fem pass i veckan under skoltid..

skola igen..

Har fått mitt nya schema och det är fan inte att leka med. idrott två pass + aerobic tre pass gör att jag ska idrottkläder typ varje dag.. plus datorn och det är inte lite att släpa på! For iallafall till stan med brudarna efter skolan. Hittade lite iallfall. Nu är det stopp ett tag, speciellt skor!





Slut på sommaren 2011

Tänkte just göra en liten resumé av sommaren men jag vet inte. Gör kanske en sedan för hela året. Sommaren har varit så blandad. Har haft många trevliga och roliga kvällar med kompisar, varit på metaltown, varit med mamma till göteborg igen, jobbat på 4H gården, blev biten av en gris, träffat nya kompisar, tagit hand om hästar och provat massa andra, solat har jag ju såklart gjort lyckades till och med springa en mil så där random. Men under alla dessa dagar har saknaden varit så sjukt enorm. Att förlora en vän är aldrig roligt. Att bryta rutinen att vara i stallet varje dag och gjort något man verkligen tycker om är så fel. Han har det bra nu där han är, det vet jag. Det ända jag kan hoppas på nu är att en annan fybent vill bli min.. Får panik varje dag helt ärligt. så tomt och så jobbigt att vänta på någon som man inte vet hur det blir med, går inte att beskriva med ord hur jobbigt det är att tänka på. Då är det tur att det finns vänner, familj och en underbar pojkvän för .. jaa annars vet jag inte!

Bjuder på några få random bilder iallfall!





Jag saknar dig, jag saknar dig!

Har precis varit och kört lite bil. Känner inte för att fara ut och göra något nu. Speciellt inte när pappa for och köpte boken åt mig, Som jag egentligen skulle låna. Men jag var så sugen! Därför avslutar jag sommarlovet med lite läsning.. gulligt vaa? Dessutom ringer väckarn cirkus sju imorgon. Ingen sovmorgon här inte!

Tisdag

Skumt att skolan börjar i morgon. Skönt att få in rutin i dagarna igen och träffa folket som vanligt osv. Men plugga känns inte jätte taggat. Måste lämna in min dator direkt för två knappar har lossnat B & H .. Går ju att trycka men det är nåågot jobbigt.

Och jag måste verkligen köpa en ny vinterjacka. Har ju haft min sedan 2008..inte okej! Får börja leta nu till hösten för det har inte kommit ut så mycket ännu. Hatar att leta jackor, ingen aning om vad jag vill ha.
Ja en väldigt varm såklart..

Måndag

Tog mig en promenad med lurarna för att låna boken "Jag saknar dig" tyvärr var den ju utlånad överallt. Fast det fanns en i bjurholm som dom skickade hit. Får se när den kommer. Ska iallafall äta lunch nu och sedan ta bussen till obbola. Vore inte helt fel med bil och körkort nu..

                            

Söndag

Ursch.. sitter inne i kväll och tänkte sova tidigt och ta igen några timmars sömn. Sov inte gott inatt om man säger så. Jag, Cissi och Tomas for och träffade ett gäng som grillade igår. Jag brukar ärligt talat vara duktig men fyfan, det blev för mycket. I morse luktade man typ nerbränd alkis.. inte alls ok, ogillar mig själv! Annars så hade vi väl rätt trevligt.

Sedan grattar jag min mamma idag som fyller år, visst var det 21år? Puss å kram på dig världens bästa mamma!

                          

Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder från fredagen. Åt som sagt middag hos Jenny i Stöcksjö och gudar så fint hon bodde! Vid nio bestämde vi oss för att rulla vidare. Så vi for in mot stan och en sväng på ersboda till en fest. Tog kanske femton minuter så kom polisen.. fast att det var hur lugnt som helst! Några tänkte fara till teg då på någon fest men jag valde att åka med tomas till obbola och sova där!













hoppträning

For till Hippo idag och hopptränade Princess. Det var banträning som gällde även om jag aldrig riktigt hoppat henne. Själva banan var inte så speciell men hon blev snabbt trött då hon inte har bästa konditionen. Men det har inte jag heller! Hur som helst hoppade hon helt okej. Hon påminner som sagt lite om Mio fast hon var lite mer fram tung. Till en början kändes hon framme då hon trampar ganska mycket med fram benen. Men man behövde få igång henne mer än så och då gick det väl hyfsat. Är ganska nöjd då det ändå var första gången även om de inte såg så bra ut. Men det är ändå så otroligt roligt att hoppa.. (tjatigt som fan men jag vill verkligen ha häst nu!!) Här är ett klipp då jag hoppar halva banan



Nu blir det god middag som avslut på sista helgen av sommarlovet.

Seee yaa

Oj, dags att sticka. Skulle bara visa klänningen. PUSSS

Fredag

Klev upp ur sängen vid halv tio. Har lite att göra idag innan jag ska vara i stöcksjö. 

11.00 övningsköra
12.00 lunch och skicka i väg bror min till barnhemmet (farmor och farfar)
12.30 Fara och träffa Cissi en stund
14.00 Duscha & fixa mig (hatar att säga "fixa mig" men vad säger man dååå?)
17.00 ta bussen hem till Cissi
18.00 checkar in hos Jenny!

Får se om jag hinner skriva något innan jag far. Ni andra får också ha en bra fredag!

Torsdag

Tillbringat dagen på stan med Cissi, Klara och Johanna. Köpte lite presenter, jag köpte en klänning som jag inte alls vet om jag ska ha kvar, köpte även en adapter så nu kan jag använda hörlurarna till mobilen! Vankas  trevligheter i helgen. Jenny har fyllt år och ska ha middag i Stöcksjö. Så det blir treevligt, därav köpet av klänning då det är dress-up (klänning) som gäller och jag använder ju aldrig det..

I gårkväll däremot kom Tomas, Cissi, Kajsa och Stefan hit. Vi satt ute och fikade, snackade massa skit och skrattade högt. Kajsa och Stefan skulle tråkigt nog jobba imorgon så dom for rätt tidigt. Men cissi stannade en stund till, tills det blev för kallt för att sitta ute helt enkelt!

haha ska baka tjockpannkaka och vetni, fast jag tror det är fel, för det står att det ska vara öl i?

"Vi vann!!"

Glömmer aldrig den här dagen.. 2009-05-17. Dagarna då Mio var som bäst.


Tisdag

Har bara tagit det lugnt med Johanna ikväll. Åt först fruktsallad, som vanligt, och såg sedan på en film. "Freedom writers" hette den. Absolut värd att se. Klicka på bilden för att se trailern.

Måndag



Att ta en promenad med musik i öronen för att rensa tankarna, är fortfarande något jag älskar. Gjorde det efter att jag ätit frukost och sedan somnade jag på golvet, riktigt skönt kan jag lova! Nu ska jag ta en dusch och sedan göra lunch till mig och Samuel. Tänker lite på mamma och pappa som börjat jobba igen och snart börjar skolan.. inte roligt!

Söndag.

Kom hem från Obbola vid halv fyra och satte mig ute ett tag. Så himla skönt det var, varken för varmt eller för kallt! Gick hur som rätt bra att jobba igår mellan 10-18, fick mig några ören iallfall och hade kul med Sara som vanligt. Lite dött annars på gården men så är det ibland. Nu ska jag ta mig en promenad innan maten och troligtvis hänga med Cissi ikväll.

Sara jagade flugor i köket.. Har kommit fram till att dom borde använda kondom!

Tävling på SURF



Bjuder på en bild som jag hittade, Buren vi byggde på 4H!

For och kollade ponnytävlingar. Fick se ett ordentligt avfall så att ambulansen fick komma.. Men annars såg det bra ut för många. Hippo-ryttare fick några placeringar och på söndag går finalen i DIV 1, som jag var med i, fast vi tävlade bara första omgången.. Skit samma, Lycka till tjejer!!

Fredag

Gick upp nio för att fara med mamma till stallet idag. Vi har rensat sadelkammaren, fotat sadeln och lite till som vi ska försöka sälja. Har lagt ut en påse i stallet med täcken, träns, en magplatta osv, som ni i stallet får ta till användning om ni behöver. Vi har tagit hem borstar och kastat/tvättat upp. Alla bett har vi kvar tillsvidare men är ordentligt rengjorda.

Det ända som saknas nu är häst! Är så sugen så jag vet inte vad! Men det kan ta hur lång tid som helst innan vi hittar någon.. vem vet? Nu däremot tänkte jag fara ut och springa, var lite väl länge sedan nu. Sedan får jag se vad som händer mot kvällen helt enkelt. Justja, Sara ringde idag och frågade om jag ville jobba med henne imorgon. Så jag får komma tillbaka till 4H igen och kanske bli grisbiten igen.. hehe!

Jävulst söt bild från i onsdags!

Bilder från igår.

Har på tok för mycket bilder som jag inte vågar visa. Kan skicka till er tjejer som vill sedan.
Men jag bjuder ändå på ett gäng och låter bilderna tala för sig själv!


Torsdag

Kom precis hem från Princess. Red mycket cavaletti i trav och galopp och avslutade med två hinder på ca 50cm och bara rullade på en åtta. Hon gick helt okej enligt mig iallfall. Tog dock pelhamet idag för att komma ifrån fokuset på att lossa i munnen. Hon var ändå lite stark men inte alls som senast och hon lossnade väldigt bra.

Hittade förresten den här bilden på Mio, så himla söt! Han ser ut som en liten shettis..

Memphis May Fire



Asså det tar alltid lång tid innan jag förstår hur bra vissa saker är.
Har lyssnat på några låtar från nyaste albumet, speciellt "The Victim"
Men det är inte förrän nu jag inser hur bra den låten är
och hur jäkla grym hela albumet är. LYSSNA NU!

Onsdag

Ska snart ta en promenad förbi ica och köpa lite för ikväll. Jag och Johanna har styrt ihop middag med några tjejer. Blir förhoppningsvis lyckat! Måste hinna med lite små saker innan så jag vet inte hur mycket jag skriver idag. Hoppas på att ni andra får en bra Onsdag helt enkelt!

Tisdag

Tog mig ju en svänga på noliamässan idag. Köpte med mig ett par koss lurar hem som jag funderat på länge.

Måndag

Har haft en trevlig kväll på Café Göteborg med Johanna, Mona och Cissi. Spårade väl en aning med roliga berättelser osv, men det skadar inte oss! När göteborg stängde så gick vi till Subway för att prata lite till innan vi rullade hemåt. Nu däremot ska jag nog ta och sova, tror jag ska fara till Noliamässan imorgon om vädret tillåter!

Bjuder på en bild då jag ätit upp allt jag beställde, gott säger jag bara!

rubriken säger inget!

Linnet och en ring som jag köpte i göteborg.
Hittade även lite småsaker som nagellack, underkläder, ridvantar plus sockar osv.

några bilder från MT

Har tillbringat kvällen med Johanna. Evigheter sedan sist då hon varit i skåne och sundsvall halva sommaren.. Så vi har suttit och snackat, kollat hästar och jag fick även några snygga bilder från Metaltown. Blött och kallt var det, precis lika jävligt som det ska vara på en metalfestival.. Men kul vare!





















Det blir som gjort för att misslyckas nu...

..Men jag måste verkligen visa en bild. Raspoetin, det är han jag vill ha! Går han inte igenom (blir på ca två veckor..), jaa då bryter jag ihop. Det har varit så tomt hela sommaren. Mio var min vardag och en kompis som jag tog hand om varje dag i över tre år. Men jag saknar inte bara tävlandet osv. Bara att pyssla och göra allt runt om kring. Att alltid ha något att göra! jag vill ha tillbaka det nu, helst igår!

Så himla roligt att få prova andras hästar också för jag har fått prova en hel del fina och lärt mig mycket. Men det är ändå inte samma sak. Att ha en egen igen är min dröm just nu. Raspen är min förhoppning!



Tack jag vet, jag ser ut som en liten mupp. Men han är så fin!

Söndag.

Var hos Princess idag igen. Gick ärligt talat inte bra alls. Har alltid vetat att jag och hästar som biter fast, inte passar ihop. Vi blev något less på varandra även om det lossnade lite mot slutet. Blir det fler gånger så måste jag ha ett lite skarpare bett än vanligt tre-delat. Gillar det inte men jag orkar inte hålla tillbaka då hon drar så mycket. Men annars är hon är snäll tjej som sagt! Bjuder på ett av det bättre klippen även om det fortfarande inte såg så bra ut.  Nu måste jag ta en prommis innan jag somnar!

träffade en ny kompis i göteborg också!

Några random bilder från göteborg.















Medan man inte har någon egen..

Igår följde jag med och hjälpte till i stallet. Red Gucci på "banan" och Maja följde med på Tingis. Gick väl helt okej, kändes inte helt riktigt bra då jag jämförde med sist jag red honom. Men dåligt gick det inte.

Idag for jag till Håkmark och red Princess. En glad liten tjej som inte blivit ordentligt riden på ett tag då ägaren åkt bort. Så några ordentliga pass på banan ska hon allt få sig (jag ska försöka iaf!). Hon kan bli väldigt stark i munnen men omöjlig var hon inte och i slutet tycker jag att hon jobbade helt okej i alla gångarter.

hemma igen!

Blev borta lite längre än vad jag trodde. Har haft det jätte bra med kanon väder hela tiden. Vi kom fram i lördags och på kvällen gick jag och mamma på Liseberg. Åt god mat, gick runt, kollade på scenen där en trollkarl höll på, Carl-einar Häckner hette han. Vi åkte inget, men det var trevligt ändå. På söndagen gick vi runt på stan, åt middag och kollade runt ännu mer. Höll hårt i pengarna men köpte endå ett linne osv, kan visa sedan! Måndagen var det fortfarande bra väder så vi tog med bikinin för sol och bad. Tisdagen gick mestadels åt att rulla hemåt. Idag stannade vi till i Sundsvall för att sola lite på en strand och sedan fara till Birsta!

Tror ändå alla vet att vi for till Gbg för att hitta en häst. Vi väntade för att besikta en jätte fin häst men då visar de sig att han på morgonen har trampat sig och skon glappar. Därav haltade han såklart och vi kunde inte göra en riktig besiktning. Riktigt surt men vi bönar och ber för att han ska gå igenom om några veckor istället. Fast med våran, eller min, tur så får vi nog leta vidare...

bjuder på en tråkig mobilbild tillsvidare. Mer bilder kommer senare!