Tisdag



Slutade vid tolv idag och alla dagar känns väldigt slappa. Vi har fan snart gjort bort ett av tre år på Draggen. Hade samekonomi prov idag och det gick ju åt skogensskog. Skulle pluggat hos Cissi igår och vi pluggade ju lite men sedan for vi till Obbola istället.. Pluggade gärnet på skolan idag men insåg på provet att alla instuderingsfrågor inte alls kom på provet. Kunde fan ha skitit i att plugga för jag hade ändå fått lika många luckor..

 For till Mio efter skolan och för första gången på länge hoppade jag upp på ryggen. Kändes ovanligt roligt att fara ut och skritta. Han börjar bli tjock men blir som vanligt så himla fin i färgen på sommaren. ponnyskrutt!!

Söndag



hah Cissi hade lagt ut den här fina bilden på fejjan. Delades ut nya smaken av MER. Vi samlade ihop några stycken om man säger så.

Till er som undrat. Mio står fortfarande och får bli tjock i sommarhagen och inget datum är bestämmt. Minst en månad bort skulle jag gissa, men jag vet inte!

dumma serie..

Men det kan ju inte vara sant.. såg just sista avsnittet av O.C! Vill bara se mer,mer,mer! Blir lika sur som när det slutade gå på tv, kanske för att det blir ett så plötsligt slut. KUL, näe!

Fredag.



Shorts var ett måste att hitta. Jeansen och de kortare byxorna (vette tusan vare kallas..) blev som extra. Sedan slank resten med i påsarna också. Tackmamma! Juste, pappa kom hem med en röd t-shirt också. Stod "Scumkill" på den, inga jag lyssnat på annat än på Houseofmetal men den var frän. Nog om kläder.. Tycker inte ens att kläderna liknar sig som i verkligheten men nu måste jag kladda på lite smink innan jag ska dra och se Grubberevyn.

första jordgubben för i år.

Inte dåligt att komma till affärer och se att det är rea och att det bjuds på snacks. Hittade först choklad och sedan .. jordgubbar doppade i choklad, såååå himla gott! Hittade iallafall lite smått och gott men jag visar det imorgon för jag tror att jag ska ta en tidig kväll ikväll.

google bild

video från ..åttan?

Otroligt megaskönt att sluta klockan tolv idag. Ska plugga det sista inför spanskaprovet imorgon, får hoppas att det iaf räcker till ett IG+.. Är inte taggad alls men så får det vara. Ska dra ut och köra lite bil sedan innan jag och mammsen ska på Strömpilen, kvällsöppet där ikväll 19-22, NICE!

Hittade för övrig något riktigt tragiskt från grubbeskolan.. HAHA, så jävla fula sitter typ ensamma på skolan och försöker göra något kul..

Onsdag.



For till Mio imorse. Tömkörde honom i kanske 15-20 minuter, bara skritt. Han var så fin och tyckte det var roligt att få komma ut till annat än hagen. Annars står han mest och äter en massa mat och blir rund om magen.

Måste även passa på och säga tack för alla fina kommentarer, det värmer väldigt mycket. Många frågor också så jag tänkte förklara lite enkelt. Jag tävlade i vännäs 8 maj, det gick åt h-vete. Men som vanligt så lyckas man skylla allt på sig själv och jag var arg och ledsen. Tänkte "Hur ska vi kunna sälja honom nu när inte ens jag inte vill tävla honom".. Men tack vare mamma så togs beslutet att kolla upp honom. I Onsdags förra veckan ringde mamma på skolan.. Har aldrig fått en sådan stor klump i magen då hon berättar att vi fått två val.. Han håller inte längre för de han tycker är roligt. Han tycker inte att det är kul att fara ut i skogen på en lugn tur, då står han hellre i hagen och äter gräs.. Äta gräs kan man ju göra i himlen och det är därför vi skickar honom dit. Jag vet inte hur lång tid det kommer ta men idag önskar jag mer än allt att få tävla honom hur det än går, bara få hoppa igen.. detta var lättare tänkt än skrivet. Älskade vän..

Tisdag

Kan meddela att det inte blir något MVG i matte.. fyfan vilket konstigt prov, sur resten av dagen bara för det!
Nu väntar genomgång på ekonomin och sedan måste jag fortsätta plugga resten av dagen.. KUL. Fast jag tror jag ska plugga lite spanska med Johanna ikväll så då blire väl lite roligare, och dessutom Desperate ikväll. Genast gladare!

Försöker ta vara på tiden, men jag gråter så fort jag ser dig..

dom kallar de för andra sidan, eller himlen. Men det var inte dit jag ville att du skulle flytta.. Jag finner inga ord längre och känner mig så jävla liten. Vad säger man till någon man aldrig kommer få träffa igen, när man säger Hejdå till dem man träffar dagen efter?.. Det är bara overkligt, jag måste drömma!








O.C



Är inne på mitt 6:e eller 7:e avsnitt av O.C.. Har hunnit plugga lite emellanåt också men gör det mer ordenligt när jag har sett klart detta avsnitt. Har NP i matte imorgon och sedan prov i samhällsekonomi och spanska i slutet av veckan.. JIPPI!

Måndag

Försökte verkligen orka kliva upp i morse men jag hade så jäkla ont i halsen, huvudet och i ögat(?).. Hostar så att lungorna hoppar upp och tänkte att det kanske är dags att vara inne en hel dag. Hatar att bara vara hemma och är faktigt hellre på skolan än att sitta själv hemma.. Men det är heller inge kul att se ut som en zombie osv.

Ska käka lite frukost, så mycket som det går, och sedan hitta på någon sysselsättning..

Söndag

Gårdagen/kvällen fick helt klart godkännt. Hann med de som skulle hinnas med. Himla god mat efter vigseln och jag fick dessutom medalj för att jag bara var.. grym...? Senare på kvällen blev det lite musik på stan med lite olika människor, Slutade med att vi drog till Cissi för lite värme sådär efter tolv då de kändes som minusgrader. Bara trevligt (inte kylan alltså..)! Idag har jag bara tagit de lugnt. Varit och hjälp till på en "träningstävling" som jag och mamma ordnade. Det var ju dock tänkt att jag skulle vara med men så blev de ju inte.. Fick istället dela ut priser osv. Nu väntar bara chill tills jag slockar, vilket blir snart! 

Hittade bild på någon mongotjej från middagen igår.. haha!

Lördag



Den här Lördagen kan bli riktigt bra och riktigt dålig, mest beroende på vädret.

Har precis varit och tränat igen, fortfarande inte hela min vanliga ork men det är ju bättre att jag tränar försiktigt än inget alls. Har precis tagit en lång dusch och ska göra lite lunch hade jag tänkt mig. Därefter får jag se hur jag tar mig in till staden för att klippa bort lite slitna toppar. Riktigt bra timeing för sedan måste jag skynda mig i väg på bröllopp och förhoppningsvis ganska god mat efteråt. Tråkigt nog skulle detta krocka med kulturnatta ( man kan ju inte gifta sig samma dag som kulturn.. osmart..) Men jag får fara efter maten för att hinna ner på stan och se lite musik, träffa folk osvosv. Då förstår ni också varför det inte får regna, som de gör nu, för då kommer det inte alls bli samma sak att fara på stan.. Får hålla tummarna och kunna få in lite extra glädje, vilket kan behövas dessa dagar. 

Jag hoppas minstsagt på att få träffa dessa grymma brudar iallafall, någon annan som ska dit?

Dagens lycka..

Hörde att det började blixtra utanför när vi närmades oss slutet på dagen. Kollar ut och ser att gud häller ut ett hav.. spöregnade såå huvva! När jag sedan kom ut, påklädd för att cykla så har det spruckit upp från ingenstans och jag får komma ut i solen och kunna fara endast i dessa kläder. De vill säga linne och tunnkofta.

låg IQ men inte så låg

näe.. klart jag inte var seriös med förra inlägget. PUSS

Stackars unge..



VAD I FAN? vem i världen är så dum att låta sin unge klättra på så höga berg.. Chansen att ungen skulle komma till toppen var ju MINIMAL.. Dessa föräldrar måste ju va de mest dumma någonsin.. blir så sur!! tänk om ungen hade ramlat ner.. vill typ polisanmäla reklamen och föräldrarna nu!

Tisdag



Är grymt glad att jag trottsade mina päron och for och tränade även om jag inte är helt frisk änny. Jävlar skönt det var, och roligt för den delen! Har inte tränat på över en vecka på grund av förkyldningen osv. Men jag kände att det verkligen var dags. Kom hem precis lagom till hemmafruarna också. Skönt avslut på en tisdag.

Bilder från Waynes

Bjuder på några vackra bilder från igår som jag fick av Klara.
jeevulst freeschaa!

Måndag

Vill bara få åka hem nu. Är helt slut efter badet och min förkyldning lär ju inte lägga sig på ett bra tag. Blir typ att sova innan maten om jag ska orka plugga ikväll. Lutar mot plugg på stan med tjejerna senare ikväll.


" a day spent with friends is always well spent"

Jag måste erkänna en sak. Jag saknar väldigt mycket att ha en kompis som bor strax bredvid. En granne som man mer än gärna springer över till och bara snackar, fikar, sover över hos och som man bara känner utan och innan och kan dela alla hemligheter med. När man inte kan sova, eller då man bara behöver någon så finns denne i huset bredvid. När jag var liten så fanns det alltid någon man ville hänga med på dagarna (hänga gjorde man ju inte utan man lekte..) Andra barn kom och knackade på hela tiden. Oftast har jag för mig att vi spelade kula, lekte röda-blåa landet osv. Men en efter en flyttade alla kompisar ju äldre dom blev. Fast vi blev kvar. Ja, nu har ju dock min lillebror den åldern inne.. För de bor här bara småbarns familjer känns det som. Nu ska jag inte klaga för det är promenad/cykelavstånd till många av mina vänner. Men jag saknar fortfarande att ha en granne som man bara kan springa över till, sådär spontant, ja ni fattar! För en vän jag kan dela allt med har jag, men inte dendärgrannen.

 

Gör mig frisk tack!

Har precis varit hos Mio, tömkörde honom och det gick bara bra. Skulle just se Desperata också men jag lyckades ju såklart spela in på fel kanal.. orkar inte mig själv! Dessutom tänkte jag fara och träna men min kropp är så jävla borta från mitt huvud. Känns som att jag har feber och hostan har  ju inte försvunnit ännu. Har kanske inte ens orkat skriva att jag varit halv sjuk i ca en vecka. Är förbannat less på de!

Snodde en bild från cissi.. Vi skulle passa som bondar!

rubbeeeee

Juste, kom på att jag och cissi skulle så flitigt använda mobilkameran, gick de bra med de eller?







Älskar sista bilden.. Ta inte ut pengar där, automaten spottar bara ut trasiga kort ( så gick de nästan till..)

Söndag

Tackargudarna för att sängar finns ibland, jäklar vad tvär trött jag blev igår, jag och sängen blev som ett!
Blev hämtad av cissi och grabbsen och for ut till en stuga i bjurholm, chillade där nån timma innan vi drog till holmsund/obbola, spelade kubb, kort, grillade kyckling, såg walk the line och hade bara trevlannss.

Lyckades vara sämst i kubb, bäst i kort och bryta av mitt bankkort..
Nej, dags att sätta igång och plugga för NP matte.. min lärare kräver ett högre betyg av mig!

Slutet på fredagen

Har varit och grattat min moster, morbrors tjej, vad det nu blir.. Brukar ju kalla henne för storasyster aka Camilla. Blev fika i massor så nu är magen full hela helgen. Lånade även farfars bil så att jag fick köra manuellt istället för automaten. Nu när man har fattat är det roligare och växla, helt klart!

Nej, tänkte försöka hoppa isäng nu. Ska till bjurholm i morgonbitti och tänkte hinna duscha ( har fått klagomål om att det kryper larver i mitt hår..) innan jag får hämtning.

Ear cuff

Sedan jag var liten har jag tyckt att det är väldigt jobbigt att inte kunna ha hål i öronen. Jag tror att jag gick i ettan när jag tog mina första hål. Funkade inte alls! Tog nya efter nått år men åter igen funkade det inte. Tål varken äkta, oäkta eller plast. Först var det mest jobbigt då de flesta andra tjejer hade hål i öronen men efter ett tag slutade jag tänka på det. men nu börjar det komma tillbaka, men bara för att det finns så sjukt mycket snygga örhängen idag.

Ganska spontat sådär gick jag och köpte mig ear cuff. Hur smart är det när jag inte ens har hål i örat? Ska antingen ta bort kedjan och ha den delen som man bara trycker fast uppe på örat. Eller ska jag köpa clips och ha istället för den delen man stoppar in i örat.. Eller så lämnar jag tillbaka de.
Blir någon desperat bara. Är enormt avis på alla er som kan tål piercingar

förlåt kompis..

Just snyggt.. Fixat ihop en sprick i näsbenet på Christoffer Jonsson.. Han ringde just efter att han varit på sjukan och berättade att det var det som blev efter rond "Rysk armbrytning".. BRA JOBBAT ELIN!

Om ni inte vet vad rysk armbrytning är så har hittade jag ett exempel..hah!

CHEECK



Så har jag och Johanna bokat resan till och från Göteborg. Hoppas på att de andra hamnar på samma flyg bara. Blev taggad som tusan!! Så gryymt jävla mycket bra band vi ska se.. Näe nog om det, orkar inte bli för taggad nu, för det är ändå ett tag kvar, 36 dagar för att vara exakt. PEACE

Torsdag

Sitter hemma hos Cissi. Har varit på stan och köpt ett litet projekt till mitt öra..!?
Väntar på att kladdkakan ska bli klar och sedan ska vi sätta igång och plugga.. Visst börjar det enformigt?
Nej nu är måste jag checka ugnen, förstörd kladdkaka är som ett förstört barn!

Skillnaden på vad man har och vad man vill ha

Har precis dragit på mig bikinin och solhatten inför en härlig dag på stranden.. i wish!
Ska fara till simhallen med klassen igen, så det är bara att göra sitt bästa för att tagga till.
Förövrig har jag just sett ett gammalt avsnitt av desperate, ligger efter som tusan, och äter nu gofrukost.. hah!
Nej. Dags att ta på sig jackan och cykla iväg. Hade hellre haft sommarvärme och dragit till stranden!

pappa..

helt seriöst, du kommer bli döv.
Jag hör exakt vilka du spelar och exakt vad dom sjunger
från dina hörlurar hela vägen upp på mitt rum..

från nelly.com

Skulle inte sitta helt fel med ett par nya jeans. Inser att jag mest har jeanslegging och dom både går sönder lättare och dessutom börjar de utan fickor bli tråkiga..


Har jag sagt att du är bland det bästa som hänt mig?






If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

livet vore enklare utan vissa saker.

Asså vad är det här.. först inser jag att jag köpte min glass för 100 spänn på stan idag, fick aldrig tillbaka växeln.. Sedan är min räkning på mobilen fucking 500 spänn.. Är så jävulst less på allt. Vill släppa ALLT och gå vidare to the next level.. nej men seriöst, så jävulst.. Tar man det ena beslutet måste man fatta ett annat.. varför händer allt på samma gång fööör, och då snackar vi inte bara fattigdommen hära..

Tisdag

Bockat av två till engelska nationella prov. Ändå fått fler prov att se fram emot.
Slutade tidigt och hängde på stan ett tag med en mjukglass i solen. Inte illa utan bara trevligt!
Ska plugga det sista och sedan Dressyrträning. Så kom den dagen också att ta slut, även om jag ligger efter med Desperate Housewives.. inte sett något sedan turkiet ju.. SADFACE!

Måndag



Sitter med CRailert och skriver om förintesen osv.. jag vet halv tolv på kvällen, VÄERT. Men jag vill göra bort så mycket som möjligt, nu är det bara finslipet kvar till i morgon. Tror vi ska slagga snart för jag börjar bli trött!!

Subway

For och simmade med klassen idag.. Jävlar så jobbigt det var! Hungrig som en varg drog jag, Jenny,Cissi, Klara och Johanna till Subban för att käka lite. GOTT! Nu ska jag se om jag hittar solstolen så att jag kan bättra brännan lite. Nej, mest för att det kändes skönt.




OKEJ?

vad hände med min blogg?

nu verkar det funka.. eller?

så det här är varför..

..förstod att det skulle komma upp frågor så här får ni svaret.

Mio är världens snällaste ponny och jag kunde aldrig ha fått mig en bättre första häst. Men idag är han inte längre en passande häst för mig. Jag är alldelens för mesig, obeslutsam, obestämd, ofokuserad, jag ger upp, jag gråter jag vill inte, jag orkar inte och har helt tappat lusten.. Mio gör inte mer än vad han behöver och han har blivit mer och mer lat. Jag tror ärligt talat att vem som helst kan hoppa upp på honom och rida en nolla, från LD till minst LB. Alla utom jag. För Mio har gett upp hoppet om mig. Till en början gick allt bra men sedan fick jag tävlingsnerver och prestationsångest. Jag gör alla fel jag kan ute på banan. Det blir en ond cirkel och jag har tappat hoppet om mig själv. Ja, jag ger upp.

Fick även frågan om jag ska köpa en ny. Kanske!
Har funderat på att sluta helt då det tar så otroligt mycket tid, mer tid än vad vill lägga ner på detta. Men då insåg nog min mamma att hon faktiskt också vill rida. Så om hon känner för att ta den eventuellt nya ca två dagar i veckan, plus kanske en medryttare så känner jag att jag kan vara på den nivån jag vill ha det. För jag hatar att säga till folk "nej jag hinner inte" Även om jag har tyckt att det har varit värt det. Men jag orkar inte med den stressen längre. Så om vi köper en häst så blir det en stor häst som passar både mig och mamma.





Älskar sista bilden, den är knäpp!

Scott pilgrim vs. the world



Har just sett den töntigaste filmen i hela världen. Men eftersom att jag tillhör töntarna måste jag erkänna att jag skrattade igenom hela filmen, helt sinnes sjuk! Den handlar om killen till höger, Scott, som måste slå hans nya tjejs alla 7 onda ex. Sedan är filmen lite som i ett tv spel.. haha jaa hur fult låter det inte!! Men galet rolig, så alla ni andra töntar kan ju ta och se den!

Jag älskar dig så otroligt mycket ändå!

Svaret är tyvärr JA. Hittar vi rätt ägare så kommer vi sälja honom..
Det är med klumpen i magen, tårar som blir hav och en ågest som svider.
Men det blir bäst så här.

Lördag

Har varit istallet många timmar idag känns det som. Mockade, tog en tur och red på en fotbollsplan. Red mest öka minska för att känna att han lyssnade och det gjorde han. Sedan passade jag på att smörja sadeln och två av hans träns. Skäms ju nästan över hur smutsigt det var. Hjälpte sedan mamma lite med sommarhagen innan pappa hämtade mig.

Går kvällen tillbringades med Cissi och obbolaboysen. Åkte lite bil och sedan chillade vi i obbola ett tag. Somna så fort jag kom hem, galet trött! Ikväll blir det lugnabalader då jag ska upp tidigt i morgon.

Fredag

V vill sluta nu!



Torsdag

Åt våfflor till middag idag om ni ville veta, grädde och blåbär till. Det är allt för sällan man äter det, pannkaka också för den delen. For ut och brummade lite bil efteråt och det gick väl bra. Dock inser jag att jag endast vet vad stoppskylten betyder.. Ioförsig bra men dem andra kanske jag borde lära mig! Nåjaaaaa, har just skrivit klart ett brev där jag ska vara någon från tyskland på 1930 talet.. guess? Jo, Historia hemprov. Orkar inte att alla kursprov,nationella,hemprov, osv ska ligga samtidigt. Förstår ju varför men det är grymt jobbigt! Måste tillbringa många timmar med det i helgen.. suckkkk!

Till dig som undrade. Jo jag har ett sommarjobb, men dom pengarna har jag ju inte nu och jag är köp sugen just precis nu. Har ju köpt biljetten till Metaltown och snart ska de bokas resa. Därav lyckas jag tömma kontot. Nu vet du, ni!

 

Är fri att ta emot pengar!

Jäklar vad abstinens jag börjar få.. låter kanske så himla typsikt fjantigt, jagvet! Men jag har inte shoppat på hur länge som helst. Ligger ju i minus när det gäller pengar och har gett mig själv köp förbud. Det är inte roligt alls, men så går det! Är riktigtriktigt sugen på skor och smycken, dessutom kom jag och tänka på hur tråkigt det är att ha samma jacka hela våren/sommaren/hösten.. Aja, jag får väl se till att.. juste jag har inget jobb!

"För ung för att veta allt"

Känns som att man börjat pricka av skolarbeten tills lovet. Gäller att hålla ut ett tag till. Har precis lämnat in psykologin och hur jag än vrider och vänder, tänker och läser.. så får jag inte ner något mer. Jäklar vad segt huvud man ska ha! Det räcker aldrig till mina mål, därför vill jag inte ha några mål alls.. Gjort bort ett av fyra från i nationella engelska också, därav fick vi inte våran sovmorgon..

"Jag hinner med det jag vill hinna med", Sagt och gjort. Från att ha slutat vid tre så for jag till stallet och gjorde klart där, Mio fick sig ett lugnare pass med mer galopp än trav på hackamore. Därefter skyndade jag mig hem, för att sedan cykla vidare till träna. Dubbelpass stod som sagt på schemat och jag lovar att de känns! cyklade hem igen också och jag ville gärna skylla på att cykeln kändes trög men jag tror mina ben bara var vääldigt trötta. Trodde heller aldrig att jag skulle orka med att göra sista rycket på psyk-uppgiften. Men jag tog ut alla extra kraffter kan jag lova.

Förövrigt vill jag hemskt gärna ha sommarlov nu. Jag är lika vit som snön igen och vädret verkar ju inte lovande. Snöade lite för någon dag sedan, I MAJ!? inte roligt.. nej, nu verkar sängen sakna mig!

Deliver us



Var ju fan på tiden. Trodde jag inte skulle få höra förrän på fredag men nuså.
Singeln till In Flames nya platta!!! Riktigt bra är den också.

Onsdag

Gjorde just nationella i engelska.. Skrev om julafton då ett var att skriva om traditioner. Gick som det gick, men nu är det bortgjort iallfall. Ska både hinna med Mio, två träningspass och plugg efter skolan. Dagen känns lagom packad. Men jag bjuder på en bild som Sandra hade. Känner ni igen mig ens, visste ni att jag varit blond.. hah! Tror bilden är från 2005?

Dressyrträning

Började med att värma upp lite ute på hoppbanan. Har ju sagt tidigare att det behövs men denna gång tog jag även och hoppade ett mini hinder innan. Mest för att få prova hoppa ute men också för uppvärmning. Red ute kanske en kvart innan jag gick in och tränade. Och shit så fint han gick. Blev väldigt mycket travarbete med volt och skänkelvikningar. Målet brukar ju vara att han ska släppa bettet men nu gick han även fram till bettet och kändes som en helt annan häst. Dock blev vi trötta och galopparbetet gick något sämre. Men jag är nöjd med pollen.



  Sommar 2010.

Take a breath, take it deep.

Vad är felet?

Igår när jag skulle på träningen sprang jag till bussen 52 och den gick 53, jag glömde skorna också.
Sedan fattar jag inget på första passet och bara kollar på, har ändå kört det förr!
Bodypump som jag kört hur länge som helst blir helt plötslit jobbigare än någonsin, fasten jag inte tryckte på någon extra vikt.
Innan en låt står jag först länge och väntar på att nästa låt ska börja, när det börjar kommer jag på att jag inte lagt på mer vikt..

Idag har jag frågat flera gånger vad det är för dag under skolan
När jag kommer hem skriver jag att jag måste göra klart psykologin för att jag tror att den ska vara inlämnad ikväll, men det är fortfarande till i morgon.
Känner mig förvirrad, stressad och tankspridd. Kanske vet jag vad det beror på eller så inte?
Jag har fattat ett stort beslut som kommer ändra hela mitt liv.. så känns det iallafall!

Tisdag

Kan meddela att jag har absolut inget roligt att säga. Jag måste skriva klart min psykologiuppgift nu. Den ska vara inlämnad 23.00 ikväll och jag måste ju även på Dressyrträning. Dagens måste alltså..

Bjuder på en fin bild på min vän i bildbrist!

Måndag

Kom precis hem från träna. Jag och Cissi drog dit för att köra Bodystep och det gick ju inte alls. Hängde vi med någon gång? näe.. trodde ju att det skulle gå hyfsat för jag har ändå gjort detta förr. Men nu hade dom ändrat hela programmet och ja huvva! Så vi köre Pumpen efteråt istället för att få bränna lite. Nu är man lagom trött i kroppen och väntar på att duschen ska bli ledig.

Tackar förresten för att gratisfunktionen på Spotify är borta, annars hade jag aldrig köpt premium. För oj så mycket bättre det är! Slipper ju reklam och kan dessutom lyssna på mobilen, me like!

                                      

Tänkte ju bli som henne, i mitt nästa liv!

bilderna från valborg

Jätte tråkiga bilder som hittades på mobilen, men jag bjuder på det!




Hoppträning



Ponnyn var något springig idag. Vi fick korsgalopp ibland, men annars måste jag säga att jag är nöjd. Idag kunde jag fatta bättre beslut även om jag ibland blir kvar i handen. Vi hoppade bana på 7 hinder. Först på 80 och sedan ca 90. Första rundan fick vi ett stopp då jag blev väldigt fast i handen efter halvhalt. Andra rundat gick dock mycket bättre.

Fri uppfostran

Alla är på väg hem från jobbet och det finns ingen sittplats över på bussen. En gammal man med käpp kliver på och söker med blicken efter en ledig plats. Ingen reser sig och mannen vänder sig då till en pojke i nioårsåldern som sitter bredvid sin mamma och ber vänligt att få pojkens plats. Pojken rör sig inte ur fläcken, och den gamle mannen vänder sig då till mamman. Men hon svarar i snäsig ton:

- Min pojke bestämmer själv, för han har fått fri uppfostran!

Alla i bussen har följt händelsen utan att röra en min, alla utom två tonårsflickor. De blir upprörda, reser sig och ger mannen plats. Efter några hållplatser ska flickorna stiga av. Den ena går då förbi mamman och spottar henne rakt i ansiktet med kommentaren:

- Det här är också fri uppfostran!

Söndag



Har precis druckit upp halva juicepaketet och är redo för en ny dag, menas med massa plugg som jag verkligen måste ta tag i.. Sedan är det hoppträning som vanligt ikväll. Mer om gårkvällen senare för nu måste jag sätta igång.