28 Feb

Hej, och förlåt för att jag inte skrev igår men jag han verkligen inte..

Nu är det iaf lov och jag är jätte happyy!. Igår så hade vi en jätte härlig dag och slutade halv 1. Vi fick städa ur skåpen också pga att det bara är förstörelser där och då ska dom tydligen göra ett grupp rum där.  Jag och Elvira fick blommor av våran lärare också. tuulpaaaaner!^^
Efter skolan så for jag och red med Johanna:), allt gick bara bra=) här är hennes blogg btw. www.jiohanna.blogg.se
(någon som vet hur man skriver en länk så att det står typ klicka här ? ) har försökt med det nu några gåner men jag lyckas aldrig..
När jag sedan kom hem och hade duschat ringde Johanna så vi bestämde att jag skulle komma till henne. Så jag tänkte skriva inlägg när jag kom hem. Men då sov jag över däär. Igår kväll så åt vi lite fruktsallad och smoothies som vanligt typ. Men det är gott! Vi såg lite på tv och och massa mer. Mysig kväll.

Nu måste jag skynda mig och äta lite lunch. Ikväll ( från kl. två-tre ) så måste jag vara på Hippo.. Roligt (not) Det är tävling där och även fast att jag inte ska vara med så måste vi hjälpa till att städa.. Inte kul alls, hela kvällen kommer nog gå åt.. Men tur att det är lov. :)  Vi får väl se när jag kommer hem. Men nu måste jag skynda mig att äta. Vi höööres.

Pusss.

26 Feb.


Idag när jag kom hem så fick jag mig en semla. Fast ärligt talat. Den var inte god!... *besviken
En skol dag kvar innan lovet.. Åhh vad skönt det ska bli!! sedan vecka 12 är det ju prao och sedan påsklov inte så långt efter.  Vilken vecka är lovet?

Jag håller just nu på att försöka  lära mig Picasa 3. Det verkar vara rätt bra med hur man kan fixa bilder och filmer. Men det går inte så bra för mig. Jag fattar typ inget...

Har inte så mycket att berätta om dagen. Ska nog ta och hoppa isäng snart. Är meega trött. Måste försöka plocka bort lite kläder. Men det väntar jag nog med till i morron. nu vill jag sova. Hare bäääst;*

Pusss.

25 Feb.

Nu är alla prov avklarade innan lovet. Matte provet idag gick inte så jätte bra menmen.
For som vanligt till stallet efter skolan. Johanna och hennes mamma hämtade mig och skjutsade hem mig. Dom är ju bara föör snälla ( tack! ). Allt gick bara bra. Jag och Johanna bytte häst också, hennes häst är ju inte helt enkel han orkade/ville inte nått som jag ville. Men det blev bra i slutet.
Inget plugg i kväll, så jag ska försöka hinna isäng tidigt. Det bästa just nu är att det är två dagar kvar till sportloov, ska bli jäättte skönt. Taggar råå mycket! Jaja nu ska jag gå ner och se lite tv. Hadee bra;*

Pusss.

24 Feb.

Fettisdag!

Har inte ens ätit någon semla idag men det kanske blir ikväll eller till helgen!
Idag hade vi halv dag så vi slutade 11.05, shit vad skönt det var! Det var sv, idrott och eng/sv.  Så efter det så for jag med Elvira på stan och shoppade. Hon hittade en hög kjol och jag köpte En blus/skjorta vare nu var. En halsduk och ett armband. Sedan när jag skulle gå till skopunkten och visa skorna för Elvira som jag snackade om förra måndagen så fanns dom i min storlek!! Fast att jag hade frågat om dom skulle komma in. Så jag blev inte lite glad. Skulle ju få skor där för 500kr för att jag jobbade lite där i sommras. Men Petra (min faster, som är chef där) jobbade inte idag så jag la undan dom.
Sedan skulle elvira fika osv med sin mamma så då gick jag och fikade lite på donken med Ida:)

Nu måste jag skynda mig lite ska ta bussen som går 17.23 till träningsvärkstan och köra core med Elvira. Så jag ska hinna äta också. Lägger ut lite bilder från idag också. Hare bäst!



  
<Donken med Ida.             > hahah, Elvira ville verkligen ha dom här snygga glasögonen.


Pusss.

      

22 Feb.

Usch vilken tråkig dag jag har haft idag.
Jag vaknade vid nio, (som vanligt ) Sedan har jag i stort sätt bara legat i sängen med datorn och spelat Tetris. For en snabbis på stan också och hämtade lite kläder hos Mickis. Ja så tråkigt hade jag att jag for fram å tbx till stan för att hämta en tunika och ett par tights som jag nästan höll på glömma att Mickis hade från nyår. Men aja nu har jag gjort bort det iaf. Men nu sitter jag här igen, framför datorn och spelar igen.. Okej, jag har pluggat typ fem minuter och läst några sidor i en bok. men thats it!. Nu väntar jag på mat. Typ en timma kvar men ändå..
Ikväll blir det hoppträning.. klockan åtta, inte den roligaste tiden. Det blir rätt sent innan man kommer hem och Beck vill jag ju se också. Men det blir rätt omöjligt med tanke på att träningen slutar nio.
Nu tror jag att jag ska försöka ladda in lite musik i mobilen.. Hare bäst!;*

Pusss.

21 Feb.

Vaknade runt nio idag. Efter frukosten så kollade jag på Beck som jag spelade in från förra söndagen. Sedan åt jag lunch och for till stallet. Kallt var det! uschh...

Har inte gjort så mycket efter det. Städat lite, lyssnat på musik. Har bara vart trött idag. Blir hemma ikväll också, ser Melodifestivalen och äter glass. ovanligt. Sla ladda ner en film men jag vet inte vilken, hjälp mig?
Justja, mamma kom hem från stan med ett par tofflor och en Body butter till miig, taaackmmamii!



Aja hoppas ni andra får en bra kväll.

Pusss.

21 Feb.



Det var inte den här filmen som jag pratade om för någon vecka sedan.. Den filmen kommer aldrig att visas!
Men jaa enjoy! kommentera gärna men inte anonymt! :)

20 Feb

Slutade klockan tolv idag. suuper skönt.
No provet gick inte bra alls. men skitsamma från och med nu ska jag skärpa mig! Aja iaf så for jag sedan till stallet och träffade Johanna. Vi for och red vid älven och sedan när vi red så skulle jag ta kort på johanna men när jag tittar bak på henne så har hon ramlat av? Då hade Tom det cpt stegrat sig så högt att johanna åkte längst ryggen ner och landade på fötterna. Lyckat? nej. För Tom stack hem.. Jag fick lov att hoppa av för det ända Mio tänkte på just då var att springa efter så både jag och Johanna fick hålla fast han samtidigt som jag ringde en i stallet och sa att Tom förmodligen kommer i fullgalopp hem.  Så efter ett tag lugnade Mio ner sig och jag kunde hoppa upp igen. Så fortsatte vi att gå hem.

Sedan träffade vi en tjej med en hund..
- Ursäkta är det eran häst som är lös?
- Ja..
- Okej! Han for ditåt mot ett hus ( /stall lr vad hon nu sa..)
- Amen vad bra då är han påväg hem! :)

Tjejen med hunden vände sedan och gick efter oss.
Så gick det en bit till så ringde Anna från stallet och berättade att hon tagit fast Tom och ställt in honom.
Så jag berättade det för Johanna också (vilket tjejen borde ha hört..) Men så när vi kom en bit från stallet så säger hon med hunden.
- Ja dit for han!,
och då sa jag snällt att, jo vi vet. Vi ringde en tjej från stallet och sa att hon skulle ta fast han osv..
Och då blev hon jätte förbannad och sa att hon tydligen hade gått för att visa oss vägen till dit han for och blablabla..?
Och jaa jag vet inte riktigt vad vi svarade. Men sur blev hon. Vi hade ju ingenaning om att hon visade oss vägen tillbaka. menmen så kan det gå.. 

Ikväll så har jag varit hos Johanna och bara tagit det lugnt med fruktsallad,ben&jerrys cola och Lets dance. Alltid lika mysigt och trevligt att prata med henne och hennes mamma om allt.
Johanna har även satt ihop en film på hästarna, lägger upp den snart.!  Ha en jätte bra helg.

Pusss.

19 Feb.

Hade ingen ork till att lägga in bilder och skriva igår. Dom som var här for hem vid nio och då skulle jag plugga det sista till engelska provet som var idag och som gick helt okej:)
Iaf så blev det stess till stallet. Mio fick snabbmotion för halv sex hämtade pappa mig. Då for jag hem och gjorde mig i ordning och klockan sex kom farmor och farfar. Sedan kom dom andra med jämna mellanrum!
Jag fick massa roliga saker. Kläderna som jag köpte med mamma för ett tag sedan och det jag köpte med farmor i måndags. Sedan fick jag presentkort, parfym, pengar, doft ljus,mobil, ridkläder osv. Så jag är happy! Dessutom så fick jag en "jätte" fin bild på mig från turkiet - 07  som dom hade sparat.. Kan ju lova att alla fick sig ett gott skratt. Jag tänker verkligen inte lägga ut någon bild på den, heh Men ajaa här är iaf bild på parfymen och mobilen:)
 

Beckham och en W595 som typ alla har?
Och så här såg det ut i stallet när jag kom:)                               




Det blev gymmet på idrotten idag också. Det blev dock inte lika seriöst som sist men nu lär träningsvärken hålla längre. Engelska provet gick som sagt var rätt bra och i morron är det NO prov som säkert inte alls kommer gå bra.. aja dagen har annars rullat på som vanligt.
Nu är jag jätte trött och vill sova(a) Hade bra;*

Pusss.

18 Feb.





Tååååååårta, intee dålig, jag lovar!
Dagen har varit jätte bra. Men haft ganska stressigt. Skriver mer i morron jag har ingen ork just nu. Vill sova(a)

Pusss.

17 Feb

Gym och spinning på idrotten. Det tog kan jag säga. Jag har säämst kondis och är svagast eller hur man säger. så man kan säga att jag inte orkade mycket.
På tal om skolan så vill jag ha lov nu.  Allt plugg och skit. Näe huvva.  Har ju suttit nu lite varje dag. känns bättre än att lägga allt sista dagen. Själv tycker jag att det är smart medans en viss person!? Tycker att jag är dum i huvet som satt i helgen. Men ursäkta för att jag har en sjukt trög skalle och svårt för att lära mig.  Fast jag kommer väl ändå få G som vanligt...

Aja nog om det jobbiga. I morron fyller jag ju år! :) önskelistan är inte lång!
pengar
kläder
smink och andra små saker.

släkten och lite fler kommer på kvällen så det kommer inte bli lite stressigt eftersom att jag ska till Mio också. Tur att jag har en mamma som är hjälpsam. Näe nu ska jag gå vi höööres.

Pusss.

16 Feb

Som jag kanske sa i går så var jag ju ledig från skolan idag, och det var inte liite skönt!
Klev upp halv nio åter igen. Gjorde mig i ordning och tog bussen (9.53) till stan och träffade farmor. Jag fick av henne ett par jeanstights och en bh. Kollade även på ett par meega snygga skor. men då fanns dom ju såklart inte i min storlek.. 11.30 tog jag bussen hem igen och åt lunch. Stannade inte hemma länge för sedan for jag till stallet och red med Johanna och Amanda. Fint väder var det också. Alltid roligt med alla söta gammlingar som kommenterar vilka söta hästar osv^^. Det är så sjuukt många som är ute och går när solen är framme.

Sedan ikväll så satt jag och pluggade tills jag fick en stressattack. Andra gången på kort tid. Jag blev jätte stressad och fick inte tid med något, känndes som att jag skulle behöva ändra på hela världen. osså börjar jag skaka. Ähh det går inte att förklara. Men om nån vet vad det kan va. säg till...
Det slutade med att jag försökte ligga stilla på golvet och lyssna på lugna favoriter. Funkade faktiskt efter en stund:)

Aja lägger in bild på kläderna, plus att jag fick frida idag. Sedan gav mamma mig en ansikskräm. Har fått jätte torr hy. inte roligt! Får se om den här hjälper! :)

   

Pusss.

16 Feb

Hej alla!
Kom ganska nyss hem från Johanna. For dit efter middagen. Vi åt som vanligt massa godis och annat onyttigt och såg på två filmer. American Pie och Min fröken är en utomjording eller "Vikarien" . American pie är ju bara humor men Vikarien. usscch vad hemsk den var...

       

Klev upp halv nio igen i morse. Åt värsta hotell frukosten med massa gott! Sedan pluggade jag lite igen.. När mamma och pappa sedan kom hem efter en promis så gick jag till stallet. Red i en och en halv timma. Mamma hade gjort allt i stallet så jag kunde ägna lite mer tid åt själva ridningen.
Tror att jag sedan kom hem vid halv fyra. Då stod mamma och bakade massa gott till onsdag då jag fyller år! ;d
Smakade lite och sedan åt jag middag. Bra ordning.. Måste bli skärpning nu med sockerberoendet känner jag.
Tog sedan en snabb dusch och gjorde mig i ordning för att ta bussen till Johanna.

Måste tror jag ta och hoppa isäng snart. Jag är ju ledig i morron!!!! en hel dags komp för öppethus dagen. Rätt skönt! Men i morron ska jag iaf på stan med farmor för att få köpa lite kläder som blir födelsedags present. Hoppas ni som inte går på grubbe får en bra skoldag i morron. Hade bääst;*

Pusss.

14 Feb



Godis och glass. muumms! Sitter och kollar på Melodifestivalen med mamma och pappa, bror min tror jag gick på sitt rum och kollar på film. Johanna kunde inte ikväll så jag orkar inte försöka hitta på något annat. Känns helt okej med en hemma kväll också! Rätt mysigt.
Men visst röstar ni på H.E.A.T ?  dom var grymma!.. Näe nu ska jag fortsätta se tv.

Pusss.

14 Feb

Alla hjärtans dag



Dagen började med att jag vaknade halv nio. Åt en god frukost och sedan pluggade nästan två timmar.
Sedan åt jag lunch klädde på mig och for till stallet. Vi drog in mio till Hippo och hoppade lite hinder. Hoppträningen var inställd i morron så därför hoppade jag lite med mammas hjälp idag. När vi kom tillbaka i stallet så gjorde vi klart allt i stallet (mockning,mat osv). Jag tror att vi var hemma vid halv fyra då fikade jag lite och sedan hoppade jag in i duschen.

Har bara suttit vid datorn efter det. Eller jag har renbäddat sängen och plockat bort lite på rummet, vilket jag nog måste fortsätta med ser jag nu.. Läst allas bloggar och vart inne i  bdbn och apb. Usch vad jag är less på apb. det är verkligen inte roligt längre. Nog för att det aldrig har varit kul. Men nu är det tråkigare än nånsinn.
Snart ska jag gå ner och äta middag. Vet inte vad vi ska äta det skulle tydligen vara nått festligt iaf och med efterrätt, Hoppas det blir gott!.

Ikväll så tror jag att jag ska vara med Johanna. Men det blir nog lite senare, får se vad vi hittar på för nått roligt!:),
Näe nu ropar pappa att maten är klar. Ha en bääst alla hjärtans daaag!;*

Pusss.

13 Feb

Hej igen!,
Linn kom ikväll! Hon har nyss åkt, hennes pappa kunde visst inte hämta senare. Men det var roligt så länge det varade:), Innan Linn kom så plockade jag bort lite på rummet!, Fattar inte hur jag alltid lyckas lämna allt framme?  Vi åt iaf massa godis och såg Win a date whit Tad Hamilton! Och Josh Duhamel som spelar "Tad" är inte lite snygg!
Här är en bild på snyggingen!
 

Jag glömde att berätta att jag lyckades lägga mig innan tio igår. Boken la jag dock bort halv 11. Så kanske inte helt godkännt. Men ändå rätt bra att jag lyckades lägga mig innan!:)
Tänkte ta och inte lägga mig så sent ikväll. Ska städa rummet och plugga i morron innan jag ska dra in Mio till hippo efter lunch. Så jag kliver nog upp vid 9. Det är jätte skönt att kunna kliva upp tidigt, heela dagen kvar och man hinner med såå mycket mer! Jaja nu ska jag gå ner och göra varmchoklad.

Pusss.

13 Feb

Fredag den 13onde...
ingen otur än. Har iof inte hänt förut så jag kanske har tur, men jag ska inte hoppas allt för mycket.
Blev riktigt segt med att kliva upp i morse. snälla! nån som har tips på hur man gör för att vara piggare på morgonen?
Det är såå skönt att ligga kvar i sängen en stund. Men det är ju bara för att jag alltid ska vara så himla trött!. 
 
Skolan började med SO då några redovisade om sina länder ( jag och Elvira är fortfaranade inte ens klara..) Sedan blev det NO som är det jobbigaste just nu. Det är verkligen sjuukt svårt, nog för att det skulle bli lättare om jag lyckades hänga med lite mera. Men svårt är det ändå, och vi har prov på Elektricitet och magnetism nästa vecka. plus att vi har engelska prov också..  Sedan efter NOn hade vi ett musik prov som jag tror och hoppas att det gick rätt bra på. men jag vågar inte tro för mycket! Men det var ändå inte så svåra saker.  Efter musiken var det bara lunch och lästid kvar. Fast jag och Elvira försökte skriva klart om Kina som vi ska redovisa om, men det finns ju så himla mycket man kan skriva om. Men som är sååå tråkigt fakta.

Rätt skönt väder idag när solen lyste på. Men när den försvann var kylan tillbaka. Jag är så grymt less på vintern nu. Vattnet har fryst i stallet så vi måste bära vatten hinkar varje dag också.. Sommar nu, tack! 

Ikväll kommer kanske Linn hit! :) saknar henne till tusen! Det var nog säkert fyra månader sen sist eller något. Om det inte blir så ska jag kanske plugga lite till proven nästa vecka, se någon bra film och prata med mamma.
Tycker synd om mina föräldrar ibland. för jag är verkligen en "pmsbitch" ibland och kan gå från den jätte glada till något helt annaT på en sekund. En gång frågade jag dom om jag kunde testa mig för damp eller nått men det klart jag inte har det. Men jag är less på att jag ska vara så. Men det går ju inte att göra något åt, eller? Näe nog om detta. Ska plugga lite medans jag väntar på svar av Linn!
Ha en bra kväll.

Pusss.

12 Feb.

Morgonen började med att jag tog en halv timmes sovmorron. Hoppade över sminket och håret. Känndes bara onödigt eftersom att vi ändå skulle bada. Sedan när jag var klart åkte jag till Elvira och grattade henne och åt lite tårta, typ kladdkaka!! Fick kolla lite på vad hon hade fått innan vi fick skjuts till skolan. På bussen både till och från övik blev det lite godis, musik och sång! heh ovanligt!
Badet var iaf skit kul, även fast att man alltid ska göra illa sig i knäna. Vi hade tänkt att sola lite och men pengarna räckte inte efter lunchen.

Ikväll har jag ingen häst att ta hand om heller. Man är ju alltid trött efter bad, så mamma fick ta Mio. Så kväll ska jag verkligen försöka vara isäng senast tio vi får se om jag lyckas! ;)
Läggen in lite bilder från idag,
     
Födelsedagsbarnet!;*
Btw, jag och Ida gick fram till micken i bussen och sjöng för henne, grattis igen gumman!

      Sryy, det var nästan inga bilder.. Här är iaf Amanda,Ida och Jesper.

Nu ska jag ta och äta snart och se lite tv.

Pusss.

11 Feb.

Hej igen.
Öppet hus ikväll kändes bara ovärt. Lärarna försökte bara "smöra" för föräldrarna och det blev bara slappt. Men på måndag blir vi ju helt lediga och det är inte ovärt! :)

Schemat:     
Sv: 18.30 - 19.00.   Lösa deckar gåtor.
Rast
So: 19.15 - 19.45.   Läraren pratade om vad vi håller på med just nu..
Rast   
Ma: 20.15 - 20.45.    räkna som vanligt.

Var iaf riktigt trött i början av dagen. Hade ont i typ hela kroppen. Kom till skolan osminkad i mjukisbyxor. inte såå vackert!. Men jag orkade verkligen ingenting.. Men med lite koffeintabletter!? och massa skratt med Elvira så piggnade jag till.

På Hk´n så gjorde min grupp köttfärspaj m. sallad till, sedan fruktsallad med glass till. gott var det!
På So´n så hade det blivit något med datorerna så att det inte gick att använda filerna i "mina dokument"  Så inte blev då vårat arbete klart heller.. Vissa har redan börjat redovisa medans vi inte ens är klara. illa..
På studiepasset så har jag och Elvii musik första timmen och grund andra. På musiken sjunger vi just nu How to save a life!:) Den är bra.. Kanske att jag redan sa det sist vi hade det. ( mitt minne är bra )

Aja idag, som igår, hade jag lovat mig själv att gå i säng senast tio. men det är verkligen omöjligt.. I morron KANSKE!
Nej nu måste jag ta och packa klart inför i morron. Vi har friluftsdag i morron och då blir det paradisbadet. Sedan fyller även älsklings Elvira år. 15 år! . Så innan jag far till skolan så åker jag dit och grattar henne, sen går/buss/bilar  jag med henne till skolan!. 

Pusss.

10 Feb.

Sängen är mitt allt just nu!

Kom ganska nyss hem från mitt livs största misstag?...
Jag och johanna gick ca två och en halv timma. ca två mil! har så ont i kroppen att jag.. vet inte vad!
Vi gick iaf på ett ungefär.. från Johanna(ängesvägen) > stan > gammlia > berghem > bräntis > ersboda > haga > Johanna. Och inte raka vägen heller utan omvägar så in i helvete (sry). När vi var vid bräntis/ersboda så hade jag rätt ont i benen och då hade vi ca en timme kvar. Jaa ni kanske förstår? men om ni inte gör det, prova inte!
Sedan när vi var lite lost på vart vi var frågade vi en tant som cyklade förbi:
Jag: Ursäkta, Vart är vi?
tanten: Ni är där!
Johanna: Nej men seriöst vi vet inte vart vi är
Osså cyklade hon bara iväg.. TACK!
Aja ska hoppa isäng nu innan jag svimmar... Det blir ett senare inlägg i morron pga att jag kommer måsta skynda mig tillbaka till skolan efter stallet i morron. För vi har öppethus halv sju *suck* ... 

Pusss. 

10 Feb.

Hej alla! kom just hem från stan:)
Vi fixade en prao plats på Lobbyn, det känns skönt att ha det klart!. Sedan fikade vi på stars. Själv tog man en macka och varmchoklad, muummms! 
Sorry men det är blir världens sämsta inlägg. kan inte tänka just nu. Har ätit 4 koffein tabletter och jag tror helt serriöst att jag typ inte tål det för jag mår verkligen inte bra.. huvva! Näe nu ska jag ta bussen till Johanna. Hoppas ni mår bra!

Pusss.

9 Feb.

Ännu en ny vecka. Textilslöjd två timmar på morgonen. Satt och stickade på vanten, Är redan less och jag har en till vante att göra.. På svenskan ska vi skriva en deckare som vi bara har fyra lektioner på oss att göra, tack!?..  Ingen läxa i veckan, ett musik prov. Men det var inget svårt. Men därimot No och engelska nästa vecka. jag verkligen hatar no!
Sedan efter skolan blev det ju som vanligt stallet. Mio var jätte duktig idag men lite trött efter träningen som var igår. Men bättre väder idag iaf. Så vi tackar gudarna!(a).

Imorron så ska jag och Elvira åka till stan efter skolan och leta någon praoplats. Någon som har nån bra idé? :)
Vi vill försöka hitta nått fik/resturang som vi kan praoa på, men vi får se vad vi hittar :),
Sedan ska jag åka till Johanna. Vi ska promenera en mil, önska oss lycka till!

Näe nu ska jag försöka ta och skynda mig isäng. Godnatt;*

Pusss.

8 Feb.

Hej igen! =)
Sitter och kollar på Beck, riktigt spännade!
Halv fyra ungefär så for vi iväg till stallet. Mio fick stå inne från klockan två idag. Han stod bara och skakade ute.. Så när vi kom dit så packade vi in alla grejer i bilen. Sedan körde mamma upp till transporten. Den var inte lätt att få loss.. all jävla (ursäkta) snö är baraa ivägen, men nu känns det som att det börjar lugna sig,  peppar peppar.  Så sedan kunde jag gå upp och lasta in ponnyn.   
Hoppträningen gick bra!, Nu var det ju typ tre månader sedan sist. Det känns nästan som att man hade glömmt bort hur man gör. Men i slutet gick bra!
Sedan på hemvägen Fick mamma åter igen skotta för att komma loss med transporten. Tänk egentligen vad föräldrar gör för sina barn.. Det är verkligen något alla borde tänka på!.
Klockan nio var jag iaf hemma till middagen.  Bättre sent än aldrig ^^

Sorry för att jag inte höll vad jag lovade. För när jag skaffade den här bloggen så sa jag att det här inte fick bli en häst blogg. Inte för att det är det. Men halva mitt liv består av hästar så ni får så ut med att skolan och hästar är det som händer för mig på dagarna. Plus massa annat också såklart. :)

Nuu är Beck slut så jag ska ta och hoppa isäng!. är gryymt trött. Jag är verkligen inte taggad för skola i morron.. Men det är ju något man måste.. Ha en bra vecka!

Pusss.

8 Feb.

Trött idag!, Jag och Johanna klev upp tio, duktigt va? :), Vi åt frukost och sedan kollade vi på filmen speak. Den är såå bra! Efter det åt vi lunch. lite av det som blev över från middagen igår ( Kyckling och pasta) och efter det så skjutsade vi hem Johanna till stadskyrkan där hon skulle på konfa träff eller något. Sedan åkte jag och pappa vidare till Ica och hadlade lite snabbt. Det är inte roligt att vara ute nu, huvva. Så här kan det ju inte forstätta. Ville ut och gå en promiss, men det är för kalllt! 

Så nu sitter jag här, (som vanligt) framför datorn. Måste ner och plocka ur diskmaskien och fika lite. Juice och macka blir det!, Tänkte bara lägga in lite bilder från igår.



inte litee goodis!. synd bara att jag inte gillar lakrits;/. har ju huset fullt nu;o

  
Bastuu, med lermask och hårinpackning. ( shiit vad konstig bilden blev?)



Inte så seriösa!, men det blev en väldigt bra kväll. Hoppas ni andra fick det också!:),
Vi såg ju melodifestivalen också. Inte bra alls tycker jag. Men det känns som ett måste att se på det! Mickis gick vi ut och träffade en stund också!:),
Aja ska ta och gå nu. blir hoppträning ikväll också!:), hare bra!

Pusss.

7 Feb

Hejsan!, klev upp vid nio idag och åt frukost. Sedan for jag till stallet och träffade Johanna, packade och drog iväg med Mio och Tom till hippo. Där travade och galopperade vi över lite bommar och skuttade över små hinder. I morron blir det hoppträning så då blir det väl lite mer hinder:), Men allt gick bara bra idag.
Efter det så for vi tillbaka till stallet. Btw skiiiit kallt väder igen.. sedan fick jag ett sms av Linn som inte kunde komma ikväll. Så då fick Johanna följa med hem istället:),

Så när vi kom hem så gjorde vi varma mackor, mummss . Sedan gick vi ut till bastun och bastade, åt lite chips osv:), riktigt treeevligt:), Så nu ska vi snart äta god mat och kolla på melodifestivalen. Nån mer som ska se det?:D
Lägger in bilder i kväll eller i morron. Måste vara lite social med Johannnaa;d Ha en bra kväll;*

Pusss.

6 Feb.



Har just kollat på den här filmen och shiit vad bra den var!;o Jag är så dålig på att förklara filmer kortfattat så nu tog jag från någon hemsida, heh.
Tonårsdramat Speak handlar om Melinda som slutar prata efter en traumatisk händelse under sommarlovet. När hon börjar high school är hon bara en skugga av sitt forna jag. Hon drar sig undan omvärlden, vännerna sviker och hennes självupptagna föräldrar märker ingenting. Hennes bildlärare visar henne hur man kan uttrycka sig genom att låta bilder tala. Sakta börjar hon berätta sin mörka historia om varför hennes röst försvann.

Jag tycker då att den var suuper bra!
Ska snart gå isäng tror jag. I morron ska jag upp klockan nio. Jag och Johanna ska åka med hästarna till hippo och rida. Så då får vi se hur det går.     Ha en jätte bra helg!

Pusss.

6 Feb.

Har inte så mycket att säga om skolan. Den rullar på mest som vanligt. Samma med stallet och allt annat.
Ikväll ska jag bara vara hemma. Äta lite glass och kolla på tv, kanske se någon bra film?
Vill att min kära vän Linn ska svara på mitt sms. Vi skulle typ basta och äta godis i morron men nu vette faan, får se hur det blir annars kanske jag far och gör något annat. Men jag har inte träffat henne på, jag vet inte hur länge så Linn svara på mitt sms!:), på tal om det så har jag gratis sms(a) det var riiktigt länge sedan nu. Så smsa 0768013300. 

Sitter och lyssnar på  Robin bengtsson från idol. han är inte dåligt och inte ful! huvva så snygg han är! Det borde helt seriöst vara olagligt att vara så snygg som han.  Frågan är ju hur mycke pegar jag smsade för, för att rösta på han. ROBINB,  72400. aah jag kommer aldrig att glömma det! Och verkligen inte när jag och Ida for och kollade på han på ica maxi. det var ju nästan hemskt, han var ju ännu snyggare i verkligheten.



Pusss.

5 Feb.

Åhh nu är jag verkligen less på vintern. Idag har det ju snöat hela dagen, och inte lite heller! Jag vill bara ha sommar!!

Dryg dag idag på skolan. Eng/svenskan var iställd så det blev ca två timmars hål, fast då hade vi ju lunch också. Idrotten hoppade jag över. Skidåkning en timme i snöstorm? nejtack!  Så klockan ett tog jag bussen hem. Lånade en bok också  Ännu en bok av Christina Wahlden. Jag gillar verkligen hennes böcker. Det finns alltid ett bra "budskap" med böckerna och man fastnar vid varje bok efter ett kapitel. Nu läser jag iaf heder. Har även läst Kort kjol, eskort och ingen behöver veta. Lånade för bra för att dö också som jag ska läsa efteråt



Som sagt. Jag vill verkligen ha sommar!

Pusss.

4 Feb.

Hejjsan!:), Idag blev det bara tre lektioner. Halv tolv fick vi höra att det var vattenläcka vid OKQ8 som ligger en bit ifrån skolan och då kom det inget vatten till skolan. Eller nått blev fel iaf så tolv fick vi gå hem.( läs mer http://vk.se/Article.jsp?article=250141 ) Då följde Johanna med hem och typ åt banan och drog vidare till stallet! :) Jag tror vi var ute och red kanske en och en halv timme, min lilla ponny har inte lite damp när han får med sig en kompis ut;o söötnosen!.  Johanna mulade mig också, tackförden! du ska allt få igen, jag lovar!

Mendans jag sitter vid datorn försöker jag också sortera bort massa tidningar som bara ligger och skräpar. Måste försöka med det oftare man hinner snabbt samla på sig en hel del!.

Måste bara lägga in en jätte bra låt som säker alla har hört. Men nu med Yazmina Simic som var med i idol -08. Låten är jätte fin och jag tycker hennes röst passar jätte bra till den låten, only hope.



Pusss.

3 Feb

Hej. Har suttit och snackat med Johanna i en och en halv timme nu. Jag tror jag har sittsår eller ngt, haha.Hon fixade med min blogg lite (tack igen)  och sedan snackade vi om massa annat kul också! :), På skolan idag så hade vi skridskor vilket jag och Elvira kanske inte var bäst på. Har inte åkt på, jagvet inte hur länge!. Men det var kul.
Efter skolan tog jag och Elvira bussen mot stan. Jag hoppade av innan stan och klippte mig!:), Känns skönt att ha blivit av med allt det slitna. Det är inte så stor skillnad, bara lite kortare :).
 
haha vi vet att vi är söta!..


Ska ta och plugga lite nu.. kanske ta en macka osv, ha en bra vecka!.
Pusss.

2 Feb

Kort men ändå lång dag idag på skolan. Först hade vi "planering" för veckan och lite läsning i egen bok. Efter det skulle vi ha haft Slöjd i två timmar men då var läraren borta så då for jag och Elvira hem till henne istället och spelade Wii fit och åt lunch hos henne!:) Riktigt mysigt, vi gjorde väärsta lunchen eller vad man ska kalla den. Kolla här! =)



Juice, te och mackor, muummss

   Elviras mamma hade ett par fett coola skor, att dom va?;p

Pusss.

1 Feb.

I morse blev jag väckt av min bror. Han kom och la sig i min säng den sötnosen. Sedan blev det frukost med hela familjen, vilket inte händer så ofta. Efter det så pluggade jag lite matte och satt även och stickade på min vante..
Drog in ponnyn till hippo också. red lite över bommar och hoppade ett litet hinder också. Det var verkligen länge sedan nu.
Ska ta och skynda mig ner nu, har tänk att kolla på beck och äta lite glass. någon mer som ska se det?
Pusss.