Nu tar vi helg!

Har precis sagt hej då till min sista riktiga vecka i skolan. Känns helt overkligt! Fick även mitt VG i psykologi så alla mål nådda!! Detta firar jag med glass och Veckorevyn ute i solen innan jag drar i väg mot stan!
Trevlig helg allihop!

Hej då min vän, vi ses aldrig mer!

 
Min trogna tjänare och vän! Vi har bråkat många gånger men ändå lyckats hålla ihop i tre hela år. Men nu är det dags att gå skilda vägar. Farväl kompis, jag kommer nog inte sakna dig!

Äntligen fredag!!

 
Kom hem strax innan sju imorse eftersom att jag sov hos Tomas inatt. Så jag började morgonen med en promenad till stallet. (Såklart lyssnade jag på Alina i lurarna) Pussade på min fyrbenta pojkvän, mockade och gick sedan hem igen. Nu är frukosten i magen och jag är redo för fredag! Ska till skolan snart för att lämna in datorn och även få veta hur det gick med min Borderline rapporten. Därefter tänker jag banne mig sola ifall inga moln dyker upp. Ikväll åker vi till Johanna för att fira henne, äta middag och dricka gott innan vi beger oss till Yran. TAGGA!

Inga sura miner just nu inte!

 
Som ni ser på bilden så har jag varit och fixat armband till yran och även hunnit fixa ögonbrynen på Iksu. Dessutom har jag precis fått veta att jag kammade hem MVG både på projektarbetet och Stesshanteringen. Nu har jag bara kvar att få veta hur det gick med Pyskologirapporten, där hoppas jag på ett VG.. 
 
Är sjukt taggad på allt just nu.. Kan inte koncentrera mig!

Torsdag

 
Har precis varit på gymmet och kört lite! Nu väntar frukost och sedan skolan. Därefter måste jag åka förbi stan och se om jag kan hitta de sista grejerna för balen och även byta ut kvittot för yran till ett armband. Ja lite sånt där! 

njutit av sommaren

Tjena mittbena!
Idag har jag endast njutit av värmen. Först i stallet, sedan ett svettigt träningspass och sedan fortsatte jag svettas på solstolen. Så himla underbart med en ledig dag mitt i veckan! Imorgon väntar två lektioner och då sätts även alla betyg, ingen chans att påverka betygen något mer nu alltså! Sedan på fredag är det också två lektioner och då ska även datorerna in. Så jag kommer inte ha någon dator på ett bra dag nu.. Ingen egen iallfall!

Onsdag

Fick mig en ordentlig sovmorgon idag. Åt frukost och for sedan till stallet. Blev en fem minuters promenad idag med Raspen. Nu däremot sitter jag och laddar med vatten. Ska köra Total Training idag, precis som vanligt. Men med tanke på värmen behövs nog extra vätska! Men jag klagar inte. 
 

avslutar med lite häst innan jag går och lägger mig.

Denna bild är dock ca två veckor gammal!
 
Idag gav jag mig tillåtelse att ta en tio minuters promenad med Raspen. Jag har ärligt aldrig sett honom så lycklig. Han är helt enkelt inte gjord för att bara vandra i hagen dagarna i ände.. Underbart var det!
 
Sen fick jag andra glädjande nyheter. Hööks öppnar ÄNTLIGEN i Umeå!! Följer dom på Facebook och har sett dom  flera gånger säga "Nu öppnar vi ny butik här", "och här", "och här"..  och undrade när tusan dom skulle hitta sig till Umeå. Men nu den 29 Augusti öppnar dom äntligen portarna. Evigt tacksam för det faktiskt!

JAG ÄR KLAR MED SKOLAN!!

Alltså detta känns förbannat sjukt! Jag skrev alltså mitt sista prov och skickade in min sista inlämning IDAG. Alltså vilken jäkla känsla. Jag är färig. Done. Fri som en fågel!! Kan nästan inte fatta. Ingen mera skola, kanske för alltid, kanske inte. Men för tillfället känner jag mig som om livet börjar nu, påriktigt! Eller vänta.. inte än! Men om femton dagar. För om femtondagar tar vi studenten!!
 
Alltså jag kan inte ens lägga in en bild för jag är så jävla glad och jag vet inte vilken bild som ska beskriva det!!
 
 

True word

Måndag

 
Jag vaknade ioförsig lite för sent imorse och fick skynda mig iväg till skolan men sedan kom tanken. Detta är min sista riktiga vecka i skolan. Jag har NK prov och ett fördjupningsarbete kvar. På torsdag sätts betygen och på fredag ska datorn in. Detta firas ju helt underbart med att helgen bjuder på brännbollsyran. Ska inte spela själv men jag ska fan få se Alina Devecerski(!!!) och massa annat bra tillsammans med ett gäng kompisar. Fyfan vad kul! Sedan återstår två veckor. Vecka 23 har jag skola (fast vet inte ens vad vi ska göra där?) på måndagen och tisdagen. På onsdagen behöver vi ej vara där för på kvällen är det balen(!!!). Sedan ledig torsdag och fredag. Vecka 24 vet jag inte vad vi gör på måndagen men tisdagen är det mingel på skolan och därefter sista fixet av flaket osv! Sen på onsdagen smäller det - STUDENTEN. Så jävla lite kvar nu! Livet leker ju at the moment!
 
Annars så fick jag till ett grymt ben- och magpass på gymmet. Därefter kom solen fram och jag la mig ute för lite plugg. Nu väntar dusch och mer plugg innan Tomas kommer hit.

Söndag

 
Igår for jag, Kajsa och Emma som sagt ner till älven och satte oss. Dom hade köpt med sig Jordgubbar, vindruvor och nutella.. Otroligt gott! Idag väntar endast plugg, jobb och träning. Bra söndag!
 

Lördag

Snodde bild av Kajsa, från igår på Allstar!
 
Jobbade till klockan två idag och for sedan hemåt. Satt ute en stund innan mamma hjälpte mig att färga håret. Det var verkligen på tiden och lagomt till studenten! Har suttit och tokpluggat nu för att kunna göra något vettigare av kvällen. Snart är rapporten om Borderline klar!! Ska iallfall börja lite med middagen nu innan resten av familjen kommer hem. Ikväll väntar högst troligt picknick med Kajsa och Emma i det fina vädret. Känns klockrent. Hare!

Allstar!

bild från insta - eelinmag 
 
Jag och Kajsa tog ett litet spontanbeslut och drog till Allstar ikväll. Drack ett glas vin och snackade om allt från himmel och jord. Jätte mysigt och välbehövligt! Blev dock en tidig kväll då jag ska upp och jobba imorgon.. Därav är det dags att sova för mig nu. Godnatt! 

Äntligen helg!

 
Har endast varit på skolan från halv nio till halv elva idag. Gjorde Nationella i matte och sedan åkte jag hem. Efter det har jag tagit det väldigt lugnt. Eller ja förutom träningspasset på Iksu men efter det låg jag på baksidan i ett tag! Sedan var det dessvärre dags att plugga. Nu väntar jag på mat och sedan får jag se vad som händer ikväll!

Han ba må!

Torsdag

 
For till stan med Kajsa efter skolan. Käkade glass och kollade på kläder. Hittade ett par shorts och en svart långklänning. Båda från Gina Tricot! Klänningen går dock inte alls att få bra på bild..
 

tjugo dagar kvar!

Vi har totalt fem skoldagar kvar innan betygen ska sättas.
sex riktiga skoldagar kvar.
två prov kvar.
två inlämningar kvar.
 
Vi har yran om åtta dagar
studentbalen om tretton dagar
studenten om tjugo dagar
 
De komande tjugodagarna kommer vara sjukt grymma och stressiga. 
Fortfarande några deadlines, stressen inför balen och studenten,
allt måste vara så bra det bara går.
Det kommer vara fruktansvärt mycket pengar inblandade.
Men så jävla roligt, livet leker!!
 
 

Onsdag

 
Har som vanligt varit i skolan idag, hände inte så mycket där faktiskt och vi gjorde inget vettigt. Ska åka till stallet nu och mysa massor med Raspen. Sen väntar plugg innan Tomas eventuellt kommer hit. 

Asphyxia Fiend

 
Alltså denna låt.. obeskrivligt jävla bra!!

Tisdag

 
Denna dag har varit väldigt bra! Dagen började med en mega frulle efter sovmorgon. Därefter väntade ett gäng lektioner varav en blev ovanligt produktiv. Gjorde bort två inlämnigar, från början tillslut, bara på en lektion. Sen väntade ioförsig ett genetikprov som inte alls gick bra. Men istället gick jag till gymmet med en vän och fick till ett fruktansvärt jobbigt, men roligt, gympass. Efter middagen drog jag till Hippo för att kolla på när "min" hoppgrupp tränade. Hann bara kolla uppvärmningen innan Sofia frågade om jag ville rida! Så jag fick alltså prova Chamonix, damen på bilden. Hoppade några små hinder och oj så jäkla kul det var! Är fortfarande lite i extas! Nu väntar sängen och trött, det är jag!

Min allra finaste!

 
Idag har jag och Tomas alltså varit tillsammans i två år.
Helt klart det bästa två åren i mitt liv. 
All kärlek till dig!♥

Detta dödar mig sakta men säkert!

Vi bara hänger i mitten

Måndag

Hej igen!
Som alla vet så har det varit otroligt fint väder i helgen och därav har lusten till dator varit noll. Har iallfall jobbat i helgen så solen har jag inte fått se så hemskt mycket av. Men jag är glad ändå! Nu väntar den drygaste skolveckan, sista rycket. Har NK prov imorgon, matte nationella på fredag och även en inlämning av en stor psykologirapport då.. Så jag, datorn och alla böcker ska dejta flera timmar denna vecka..

Äntligen har vi fått svar

 
Det vad ändå med lättnad som jag och mamma åkte från vetrinären imorse. Även om det känns tugnt just nu. Raspen har alltså ont i ett bakknä och det är antagligen de han har velat visa oss de senaste två-tre veckorna. Om tre veckor ska vi tillbaka och är han bra då, ja då är vi ändå ganska snart fit for fight igen. Men om inte.. Ja då bryter jag ihop på riktigt!
 
Kan dock inte förstå vad jag gjort för fel. Jag hoppar de lägsta klasserna och hopptränar inte mycket mer än någon annan. Visst att jag inte rider honom i en perfekt form men vad är det stora felet.. Fast jag kan inte hålla på att tänka på det heller!

imorgon väntar vi oss svar...

Torsdag

 
Idag tog sommaren visst ett jätte kliv mot oss. Precis lagomt varmt och förjävla skönt! Låg ute en stund efter skolan medan jag väntade på att mättnaden av mellanmålet skulle försvinna. Därefter klev jag in i ett riktigt varmt Iksu. Träna ben i ett rum där man kan svettas utan att röra sig.. ja ni fattar. Lökigt värre!
 
 

En typisk tisdag,

Tänkte bjuda på ett inlägg som aldrig blev publicerat. Mina tisdagar innan jul var jätte jobbiga. Jag hade alltid huvudvärk och det var en otroligt lång dag som sedan avslutades med hoppträning. Nk lektionen var så jäkla dryga också. Så känns inte tisdagar längre. Solen gör ju sitt också såklart. Skoldagarna börjar bli kortare, schemat har färre lektioner och snart är det inget kvar längre. Men just då, då var dagarna bara så jäkla mörka. Inte lika stressfyllda som nu, bara så otroligt mörka! Jag gillar inte vintern och såhär kände jag då.
 
 
Jag kliver upp. Går till badrummet för att kolla mig i spegeln samt fryser. Suckar och vill helst ta mig mig långkalsonger, mjukisbyxor, tjocksockar, tjockatröjor och mössa. Men det blir jeans och ett linne istället.. Sedan gör jag något kul med håret, typ hästsvans eller lite hårspray ungefär. Därefter brottas jag med mina hemska ögonbryn och kladdar på lite mascara. Gör sedan iordning en frukost som tar ca 20min att göra och ca 2 sekunder att äta upp. Får ont i magen. Borstar tänderna. Packar ihop väskan innan jag tar bussen till skolan
 
Väl på skolan har jag småföretagande, idrott, nk, lunch, nk igen(då kommer huvudvärk om den inte fanns där redan på morgonen), evig religionlektion innan projektarbetstid.. Man får inte glömma att jag taggar hoppträningen under hela denna tid också samtidigt som jag undrar hur jag ska orka prestera. När jag tillslut tagit mig hem stoppar jag i mig något innan jag tar på mig den där tjocktröjan. Väntar på middag och när middagen väl är kommen så vill jag helst äta hela kvällen och det känns genast jobbigt att fara ut till stallet. Men så tar man sig upp från stolen, byter om och åker iväg på hoppträning. Då kommer suget efter ridningen tillbaka. Hoppträningen ångrar man aldrig såklart. Lärorikt och roligt! Efteråt luktar man svett och häst, ingen bra kombo. Tillslut, vid halv elva, kommer man hem och då hoppar jag in i duschen, suckar igen över att jag måste torka mitt hår som tar miljoner minuter att torka, innan jag sedan däckar i sängen..
 
Därför vet jag att Tisdagen är lång men när den väl är över så går onsdagen jätte fort och man hinner knappt blinka så är det helg. Men det känns faktiskt som att det alltid är tisdag!
 

Onsdag

Jag och Raspen har haft en himla fin dag idag också!
 

hahaha så jävla sköna - ni måste verkligen se detta!!!

 

Så har även Raspen fått sig en liten prommis.

.. Men han ville helst inte vara med på bild!

Tisdag

 
Började denna dag på bästa sätt. När Tomas skjutsat hem mig så tog jag en promenad i det grymt fina vädret. 4 km blev det och nu är jag redo för skolan. Dock hade det varit underbart att bara ligga ute hela dagen men stannar solen kvar så hinner man kanske sola en stund sedan. Det hade ju varit himla härligt också!

Älskade hjärtat!

'
Nu är det bara att vänta och se.
På fredag har vi fått tid..
 

Måndag



Det är verkligen inte bra att sitta och snacka träning med killar en hel dag.. Nu känner jag mig dyyyyng svag efter deras snack om hur mycket dom lyfter. Men min svaga kropp ska fan också bli stark en dag. Bara det att jag är så jäkla taggad på det nu. Men kroppen kan ju tyvärr inte ändras på ett ögonblick..
 

 
 

en månad kvar att kämpa!

 
En månad kvar. Trettioen dagar. Fortsätter kämpa mig mot friheten. Friheten som inte bara är frihet, men just nu känns det så. Dagen D innebär också vuxenliv på riktigt. Är man så redo som man just nu tycker? Återstår att se.. Men jag längtar fortfarande. För just nu innebär skolan bara deadlines, panik och stress. Just nu kan man inte se skolans fördelar överhuvudtaget! En månad kvar till ett av livets händelser. Kom nu 12e juni - längtan efter dig är stor för så jävla många nu!

Söndag

 
Har precis varit i stallet. Raspen fick sig en gå en skritt runda. Som vanligt var det otroligt mysigt nu när vädret är så himla fint! Dagar som dessa kan man inte annat än le!

Lördag

Kom hem för någon timme sedan och har nu ätit jätte god middag och efterrätt. Raspen skötte sig otroligt bra även på hemvägen, vilket känns super skönt! Däremot gick det ännu sämre idag och helgen har alltså bjudit på tre uteslutningar av tre möjliga... Han är så jäkla tråkig då han inte har ställt upp för fem öre. Visst att jag inte rider till 100%, men när man hoppar så lågt som jag gör så ska man fan inte behöva rida 100% för att hästen ska hoppa. Han har som tappat viljan.. Eftersom att han varit så här sedan valborg och det bara kom så plötsligt så har vi bestämt oss för att kolla upp honom. Det känns mycket bättre att få göra det så att man helt säkert vet vad det sitter i. Det värsta är att jag för första gången i mitt liv hoppas att vetrinären ska hitta något. Något litet som ändå stör honom så att han helst inte hoppar. Så klart är det tråkigt med en skadad häst men det känns inte heller kul om han är frisk. Då har jag fan också ett stort problem.. (hoppas ni förstår vad jag menar..)För jag ser även på filmerna att jag lägger hon så att han ligger på bra avstånd men ändå så krävs det ben gånger hundra för att han ska hoppa. Så var det inte för en månad sedan! Detta gör mig så otroligt ledsen men jag tänker fan inte ge upp. För jag vill det här mer än allt!!
 
Hotellfrukosten var inte dålig!
 

Tävlingsdag 1

Ja vad ska man säga. Två uteslutningar men ändå är jag nöjd med andra rundan. Man måste ju se på det positiva! Måste också säga att mina klasser var ovanligt svåra för att bara vara 90-100cm. Många bågar redan i första klassen och i andra klassen var det linje till kombination. Kombination brukar ju aldrig vara med i LC. Sen efter det var det en liten "S" båge, vilket inte heller brukar vara förrän i lite högre klasser. Men det är ändå kul att få prova på.
 
95cm - Gick ut i god tid för att rida fram men då ingen ropade in till framhoppningen så missade jag att gå ut dit i tid. Regnet öste ju igår och underlaget sög.. Framförallt på framhoppningen. Hoppade lite på lilla och han började små bocka. Det var som en annan häst som började spänna upp sig och då började Raspen också strula. Helt plötsligt kände jag inte igen min häst. Hann knapp vara med så skulle jag helt plötsligt in på banan.. Frustrerad var jag men har ingen annan än mig själv att skylla. Väl på banan hade jag fortfarande inte hittat känslan och jag red värdelöst. Fick stopp två gånger på trean och sedan tredje och sista stoppet på femte hindret. Inget kändes bra och jag kände mig otroligt missnöjd över oflytet.
 
100cm -  till andra klassen skärpte jag till mig och redan på framhoppningen kändes allt mycket bättre. Hittade bättre galopp och han började kändes lite mer som den Raspen jag känner. Så väl in på banan hoppade vi ett - två tre - sex galoppsprång(denna linje var snettigenom) till kombination och sedan skulle man vända rätt upp till en oxer och då satt jag kvar i handbromsen och fick ett stopp. När jag väl fått de stoppet ville han inte hoppa mer. Fick tre stopp och sedan tog jag det från väster varv istället för höger och då hoppade han. Men övrigt kändes han toppen och det gör ändå att jag känner mig nöjd. Speciellt är jag över linjen på sex galoppsprång till en kombination, det har vi aldrig hoppat.
 
 
 Nu är det dags för middag och sedan laddar vi om för ny tävlingsdag imorgon!
 
 

Fredag

Har varit och gått en promenad med raspen nu på förmiddagen. Eller det var nog snarare han som gick med mig.. Ny omgivning är ju alltid spännande! Ska snart äta lunch och sedan börjar tävlingen klockan två. Blir väldigt spännande då det regnar och underlaget är värdelöst.. Stenhårt och lerigt på ytan... Den som gör snäva svängar riskerar att gå omkull tyvärr..

Framme i skeå

Raspen har skött sig väldigt bra. Bara sista kvarten han började ledsna! Nu blir det äntligen middag för oss.

Nu rullar vi till Skellefteå!

 
Har packat klart allt nu (hoppas jag) så nu ska vi åka och hämta Raspen innan vi far. Ska ta med mig datorn så kanske skriver några rader från hotellet.Herrååå

Torsdag

Klev upp halv åtta idag. Åt en liten frukost och for sedan till stallet för att släppa ut, fodra och framförallt smörja upp sadel, träns osv. Igår efter ridpasset fick Raspen sig en dusch. Imorse var han fortfarande ren men idag regnar det ju ute och med hans kärlek till att rulla sig och med denna lera som blir.. Ja han är förmodligen inte ren tills ca 16 då vi rullar mot Skellefteå. Nu har Tomas precis åkt hem och jag håller på att packa ihop mina grejer nu. Tänkte sedan träna och plugga lite innan vi åker. Blir nog bra detta och jag börjar känna taggen igen!
 
 
Jag och Emma i ridhuset för ett tag sedan. Hon åker också till Skellefteå så ni får hålla tummarna för oss!

Projektarbetet inlämnat...

Det här känns helt sjukt. Efter ett års arbete är jag äntligen färdig med projektarbetet..Känns såklart helt underbart även om det faktiskt varit roligt också! Men det är skönt att ha fått det gjort. Nu återstår Mattenationella, en rapport om Borderline, två prov och massa små inlämningar. Har räknad till elva saker men jag lär ju ha missat något.. 31 Maj ska allt vara klart för då lämnas datorn in. Stressad? ja.. 
 
Bjuder på lite bilder från projektets gång.

hoppträningen igår

Igår var Raspen bättre än förra gången. Men han måste ha kommit in i ett stadium där han testar mig igen.. För jag hade ändå börjat känna att vi kunde komma lite tokigt och han hoppade ändå men nu hoppar han inte alltid även om vi kommer bra.. Så det gäller att vara på honom hela tiden. Men seg var han inte, nej snarare tvärtom. Dock lite ofokuserad ibland då de hände massa runt om. Så som det kan vara när man rider ute.
 
Det vi gjorde var iallfall att började med travbommar och studs lite i båda varv. Därefter kom vi på två olika linjer. En båge på sex galoppsprång och en rak på fem. Det var när vi skulle hoppa den raka som vi tjaffsade lite. Men ..återigen.. det glömmer vi nu! Han var bättre än sist och det ska jag ta med mig. Tävligen ihelgen känns inte råstabil, det kan gå hur som helst men jag tänker göra mitt bästa såklart!
 

Tisdag

 
Ska drax dra och träna. Sedan väntar årsets första, riktiga, hoppträning ute! Ska bli spännande och roligt. Hoppas innerligt att det går bra!

"Dreaming always makes a man wish he had something more"

 
 
Bjuder på en väldigt bra låt såhär på morgonkvisten..

balklänningen har anlänt!

 
Här får ni en liten sneakpeek på min balklänning. Den passade och jag är så himla nöjd. Känns overkligt att jag ska bära denna klänning faktiskt. Knappt en månad kvar till nu. 30 dagar för att vara exakt!

Måndag

Fick sovmorgon till halv nio idag men vaknade med sprängade huvudvärk.. Stoppade i mig frukost men då kom illamåendet också. Vill inte ens dricka kaffet som jag kokade och .. såhär brukar jag aldrig känna. Har iallfall tagit en ipren i hopp om att detta släpper. Har bara en lektion idag och den är mellan tolv och ett. Därefter tänkte jag träna och sedan är det plugg som gäller!
 
måste bjuda på en gammalbild som jag hittade. På mig och brooor

träningslinnen

 
Upptäckte just att Gina Tricot fått in nya(?) trännigslinnen som jag tror att jag ska köpa inom kort. Iallfall något av dem. Billiga men också snygga. När det gäller linnen att träna i så bryr jag mig inte om kvaliten men däremot ångrar jag bittert att jag köpte träningsbyxor på Gina. Innan dom hade jag ett par från H&M och då kändes båda byxorna ok. Men när jag nu har ett par riktiga från SOC så inser jag att riktiga är mycket skönare och smidigare. Det är faktiskt värt att lägga nån hundrig extra på byxor jämfört med linnen, enligt mig!

Söndag

Hejhallå.
Har varit in med Raspen till hippo nu och små skuttat lite. Kan säga att han inte alls är skadad eller något. Men man skulle däremot kunna kalla det kommunicationsproblem. Men jag ska inte alls fokusera på det som gick sämre. Istället så måste jag bara våga lita på att jag fanimig kan detta!! För idag kändes han inte ett dugg konstig. Bara det att jag fegade och börjar tänka för mycket och fick "Elin stopp" några gånger för mycket.. Så nu släpper vi det och fokuserar framåt, för det är framåt vi ska!! Nu iväntar vi hoppträning tisdag, dressyrarbete på onsdag för att sedan åka på tävling fredag och lördag. Taggad, javisst! Denna vecka har jag väntat på i en evighet!! Ja sedan sist vi tävlade helt enkelt!
 

Lördag (skulle ha publicerats igår, lördag

Har jobbhelg i helgen så idag jobbade jag 8-14. For sedan direkt och red Raspen. Han kändes väldigt pigg och glad. Lite stark och ofukuserad men positiv som sagt. Det känns bra! Imorgon ska jag till Hippo och små skutta lite. Då hoppas jag att allt känns som det ska. Skuttade in i duschen när jag kom hem från stallet, hoppade i kläder och sedan for jag med resten av familjen till kusinerna i Hissjö. Fick super god middag och sedan visade det sig att några kompisar hängde i huset bredvid där det var pubkväll. Så jag gick över dit och hängde en stund. Nu väntar min efterlängtade säng!
 

Chocolate peanutbuttercup cake

 
Igår testade jag att göra en efterrätt med mestadels jordnötssmör och lite annat. Den var inte det godaste jag ätit men med tanke på innehållet så är det ett bra mellanmål och ändå helt ok. Som tur var så gillade ingen annan den (efterrätt måste tydligen innehålla socker för att det ska räknas som efterrätt..) så det kommer räcka till resten av veckan för mig!

fyrtio dagar kvar...

"Disarm the descent"

 
För er som fortfarande inte lyssnat på Killswitch Engages nya album, 
ta och gör det för det är riktigt bra!

GE MIG!!

 
Har hittat en sån jäkla snygg jacka, typ dröm jackan..
så fruktansvärt snygg!! men gissa..
1500 spänn.. 
 
 

Torsdag

 
Det sjukaste hände imorse.. Jag gick alltså och la mig halv elva igår och ställde klockan på åtta för idag. Klockan ringde men jag somnade om. Det klart att det hänt förrut att jag somnat om men då brukar jag vakna igen typ tjugo minuter senare. Men idag vaknade jag alltså två timmar senare!! När jag vaknade igen så stod klockan på 9.55 och min lektion skulle börja prick tio.. Fatta paniken!! Jag som aldrig kliver upp senare än halv tio, inte ens på helgerna, vaknar alltså klockan tio efter att ha sovit elva timmar. Jag som inte ens trodde att det var möjligt att sova så många timmar.. Hur som helst så kastade jag på mig kläder, stoppade i mig en liten frukost, borstade tänderna och cyklade iväg. 10.10 var jag på skolan. Så rätt snabb var jag men detta resulterade i ont i magen och det tog ett tag att varva ner.. Så kan det gå! Nu har jag ätit mellanmål i lugn och ro. Ska snart bege mig till gymmet för att göra av med energi. Annars lär jag ju aldrig somna ikväll med mina överskott av sovtimmar!
 
 

Onsdag

 
Huvva vad denna dag rann iväg fort. For iväg med Raspen till Hippo idag och debuterade på hoppbanan. Inga hinder men det är på tiden att dra igång utesäsongen nu. Dessutom är det lite mer än en vecka kvar till tävling i Skellefteå och den är ju ute. Hur som helst.. Jag vet fortfarande inte riktigt vad det är med Raspen och just nu är jag livrädd att det ska vara något som inte har med latheten att göra.. Har längtat efter tävligen så himla länge nu och ja ni fattar! Men grejen är att han inte känns halt, det känns bara lite stelt på något sätt och.. jag kan inte riktigt sätta ord på det! Men han får ta det lugnt till på söndag nu och sedan önskar jag av hela mitt hjärta att allt känns som innan. SNÄLLA!!

blod, svett och tårar..

Redan när jag red fram kändes han lite halv seg. Men när jag hoppade fram kändes han fin. Sedan hoppade vi en liten bara totalt tre gånger. Första gången väldigt lågt och då kändes han som vanligt. Men sedan andra varvet på ca 80-90 cm så började han stanna och tredje varvet på en meter stannade han ännu lite till och det var då han gjorde ett ordentligt stopp så att jag for fram mot halsen på honom där mina händer krockade med munnen. I handen höll jag ju ridspöt så jag fick knoppen på spöt i käften.. as skönt! Fick alltså smaka blod resten av passet. Men iallfall.. tredje varvet hoppade han vissa hinder super fint och vissa inte alls. Två gånger mesade vi till och med så att han saktade av till trav innan. (?) så när vi gjort klart den banan så sänkte jag ner tre hinder men inte ens det funkade. Då kände jag att det är något inte stämmer. Antingen har vi fått ett återfall, vilket kan hända såklart. Eller så har han ont någonstans.. Så Johanna, alltså på riktigt världens snällaste och bästa tränare, hoppade upp på honom. Enda sättet att få reda på om de sitter i mitt huvud eller om han har ont. Men han hoppade ju såklart med henne och hon testade även att bara åka och han hoppade ändå.. Så jag hoppade upp igen och "bara åkte". Hade lite ben men var väldigt mjuk och försökte att inte tänka så mycket.. så han hoppade de två av två gånger och sedan skrittade jag av...
 
Känns fortfarande lite konstigt för själva träningen gick verkligen inte bra och han kändes inte helt hundra. Men samtidigt borde han ju inte hoppa så bra om han hade haft ont och då borde han ju även ha stannat med Johanna. För det var inte som att hon drog fram pisken och försökta sätta honom på plats.. Näe troligtvis har vi fick jag något återfall och hjärnspökena har kommit tillbaka. Isåfall.. hoppas jag att det går över snabbt!!