De går framåt!

 
For ut och sprang vid nio ikväll. Skulle dock ha väntat en halvtimma till då jag fanimig höll på att få upp den äckliga middagen jag åt.. (Kommer aldrig kunna äta korv och makkisar igen..) Men trotts detta så fick jag nytt pb! Sedan jag började springa igen har jag sprungit exakt sju gånger. Första gången 3km och sedan 5-7km /gång. Jag har dock alltid tagit det lugnt och satsat på att orka springa den biten istället. Sist jag sprang insåg jag hur dålig tid jag verkligen hade, jämfört med vad jag sprang på i höstas då jag var mer igång. Därför bestämde jag mig då för att nästa gång, som blev idag, ska jag satsa på en bra tid på 5km. Sagt och gjort. Trodde jag skulle svimma eller kräkas i slutet och då fick även sista km sämst tid. Fast det ser jag som ett tecken på att jag tog ut mig det jag kunde! Det slutade med att min snitt hastighet var hela 50sek snabbare per km, i genomsnitt! Det var faktistk riktigt otippat. Hade gissat på 20-30sek/km men jag hade visst fel! Dock var denna tid en bra bit från målet men jag känner mig mer motiverad än någonsin. Känns fruktansvärt bra nu och nästa gång går det bättre, det är jag säker på!
 
Nu väntar sängen. Det ska bli fantastiskt skönt, speciellt efter denna kvällsjogg!

Mina fina!

Fick en grattis hälsning från mamma, pappa och Samuel!
Har tydligen namnsdag idag!
 

Onsdag

 
Shit vad tiden går fort ibland.. Den bara springer iväg! Klev iallfall upp strax innan sex imorse för att slippa stressa. Åt frukost i lugn och ro innan jag for till stallet. Släppte ut Raspen, mockade och gjorde klart allt innan jag åkte till jobbet. Jobbade 8-15 och for sedan bara hem och bytte om innan jag for till stallet. Hjälpte först min kusin som fick komma och rida en ponny i stallet och sedan red jag ut på Rasp i en kvart ungefär. Får inte loss han överhuvud taget på den korta stunden.. Han är så ofukoserad och rätt stel. Vet inte hur jag ska kunna mjuka upp hans kropp när ridtiden per dag är så kort... (hjälp?) Tror jag ska prova tömköra honom någon dag med pessoaloungen och se om det hjälper något!
 
For iallfall hem efter att jag fixat klart allt i stallet och gjorde middag. Jag fick världens sug efter korv och stuvade makaroner och kunde helt enkelt inte låta bli. Men självklart så misslyckades jag och det blev typ en mjöksoppa med makaroner och korv i.. Jag gillar mat enormt mycket men jag hatar fan att göra mat! Kan ju bero på att jag faktiskt tappat mitt sjkälvförtroende vad det gäller matlagning. Hur som helst blev jag väl nogorlunda mätt. Kanske lika bra att det blev misslyckat, det är ju inte den mest hälsosamma maten! Men så fort maten är smält i magen så ska jag bege mig ut på en springtur innan Raspen ska in igen för natten. Hade önskat att klockan var fem nu så att jag hade kunnat lägga mig och se på tv ikväll men känner jag mig själv rätt så somnar jag efter springturen! Vi ser väl..

Tisdag

Klev upp sex imorse för att släppa ut Raspen. Kände att det var dags för en sovmorgon så jag for direkt hem och somnade om! Det behövdes kan jag lova! Vaknade sedan vi 10 och åt då en sen frukost. Kroppen kändes rätt tung men for ändå och tränade. Körde bröst, triceps och axlar men det gick väl inte super bra. Får ta igen det nästa gång! Nu har Tomas precis åkt och jag ska snart stoppa i mig ett mellanmål innan jag åker och jobbar. Jobbar kort dag idag, 16-21 men det känns rätt skönt! 
 
Igår åt jag och Tomas som sagt tacos och hyrde sedan en film. Vi såg Jack Reacher. Jäkligt bra rulle faktiskt! Ni borde se den om ni inte gjort det. Här är trailern! 

Söndag

Tog ut Raspen imorse och passade även på att mocka och göra sånt klart. For sedan hem och åt frukost innan jag skjutsade mamma och pappa till flyget. Därefter for jag till Iksu. Tränade ca en timme innan jag for hem och åt lunch med Tomas! Efter det har jag mest varit i stallet. Började på Hippo där jag red Chamonix. Hon fick gå i ridhuset när vädret ändå var sämst. Tränade på att hålla mig innanför spåret för att träna på att rida mellan hand och skänkel. Gick sådär men övning ger färdighet! När jag var klar på Hippo så åkte jag till Raspen och red honom. Han var rätt ofokuserad tyvärr och inte så sugen på att jobba. Red ca 20 min varav dom sista fem minuterna hoppade jag av och gick med honom! Bättre lycka nästa gång.
 
Har precis duschat och väntar nu på att Tomas ska komma hit. Vi ska göra tacos och sedan dra igång någon film. Myskväll för oss alltså! 
Lyxigt med hela ridhuset för oss själva!
 

Dags att döda benen!

 
 

Söndag

 
Dagen började inte jätte bra då jag lyckades försova mig.. Skulle kliva upp sex för att ta ut Raspen innan jag skulle åka till jobbet men vaknade istället 06.50. Istället fick jag väcka mamma och be henne ta ut Raspen för att jag skulle hinna äta frukost innan Lotta kom och hämtade upp mig. Inte värt! Tack igen mamma..
Jobbade iallafall 8-19 och fick mig en underbar överraskning innan stängning då Tomas dök upp från ingenstans! Så han har följt mig hem och vi har just varit och handlat massa. Kanske ska gå och vara social med honom nu. Är ledig imorgon så då blir det bättre uppdatering!

En längtan så stor!


 
Jag bara går och längtar tills jag får känna hans galopp igen. Tills jag får känna hans hoppgjädje och hans vilja att kämpa med mig. Vi som precis fått så himla mycket att funka, vi var så nära och allt kändes så overkligt bra. Men det var väl just det. Overkligt. För bra för att vara sant. "Det blir alltid som man tänkt sig". Jag gick ju bara och undrade hur allt kunde gå som på moln. Gick och väntade på något som skulle hända. Jag hade rätt. På några röda insåg jag att bästa tiden på året var förstörd. Vi som var så jäkla taggade, han och jag! Och jag hade rätt, de kunde inte gå så bra så länge. Jag tänker aldrig tro så mer. Det kan gå bra. Det är fan på tiden att jag också ska få lyckas. Så vi ska tillbaka på banan, starkare än någonsin och visa att vi kan! Detta får bara inte hända igen... Det gör för ont och det finns ingen glädje i en skadad häst. Inte ens för hästen som bara får äta gräs. För Raspen vill också träna och tävla. När jag ville så ville han. Nu vill jag ännu mer och jag tror han känner likadant! Så nu laddar vi för 2014. Det blir vårat år!

Lördag

Trots att det tydligen är "sjusovardagen" idag så ställde jag klockan på sex. For då till stallet. Borstade Raspen och tog en 20 minuters promenad med honom innan jag släppte ut han i hagen. Sedan mockade jag och gjorde klart innan jag for hem för att äta frukost. Därefter mötte jag upp Sofia på Hippo för att rida hennes ena häst Chamonix. Sofia har nämligen frågat om jag vill tävla henne på Surf(!!!!). Självklart tackade jag ja och är så hiiimla taggad! Ska bara anmäla mig till 90 cm, men ändå! Kommer bli skitkul! Red ca en timme på banan och försökte mest bara hitta flyt i ridningen. Har ju bara suttit på henne en gång tidigare och hon är verkigen inte ett dugg lik Raspen! Så detta blir spännande.
 
Nu ska jag iallafall stoppa i mig något sedan jobbar jag mellan 14-19, halvdag alltså.  Bjuppar på bilden som togs när jag red Chamonix första gången.
 

Fredag

I brist på bilder så bjuder jag på en från Örebro.
Så himla fint bara! 
Klev upp vid halv åtta imorse, åt frukost och for till stallet. Släppte ut Raspen och mockade innan jag cyklade vidare till stan för att ta bussen till jobbet. Jobbade 10-17. Dvs dom bästa soltimmarna.. (inte vara bitter nu!) for sedan hem för att byta om och sedan direkt iväg på en löprunda. Blev 7km varav ca 3 minuters vila (promenad) då en feeet backe tog lite väl på mina krafter! Sedan åt vi god middag med grannarna och även massa gotta till efterrätt. Senare ringde Tomas så jag pratade med honom ett tag om allt och inget. När vi sedan sagt hejdå så uppmärkammade jag att klockan faktiskt slagit tio, så jag cyklade iväg till stallet och tog in Raspen. Nu blir det sängen för mig. Upp tidigt för att hinna med lite roligheter innan jobbet. Hinner nog skriva om det imorgon. Nu ska jag sova, hejss!
 
 
 

Den där hästen heter Raspoetin och han är min! ♥

Trots att det var otroligt varmt, vind som viftade iväg hår, flugor som irriterade, en häst som helst inte stod still och en kamera som inte alls är den bästa. Så tycker jag mammsen gjorde ett bra jobb och tog en del väldigt fina bilder. Raspen är bara så underbart vacker också!

 
 

Torsdag

 
Jobbade mellan 8-14 idag och for sedan till gymmet. Därefter åt jag en väldigt god middag innan jag for till stallet. Skrittade Raspen ca en kvart i kvällssolen och sedan fick han komma in för kvällen. Har nu duschat och är snart redo för sängen. Är så där lagomt trött och får iallfall liiite sovmorgon då jag börjar 10 imorgon!

Drömma får man göra!

Sedan jag gick ut skolan så har mina tankar ändrats. Tidigare har jag varit fast besluten om att en häst räcker. Men nu är jag stensäker på att jag verkligen vill ha en till häst. Raspen säger samma sak. Han vill ha en kompis som får åka i samma transport för att åka på träningar och tävlingar! Den nya hästen ska vara i samma storlek som Raspen. En Valack såklart. Lite hetare än Raspen och ett par år yngre. Gärna ca 9 år och hoppat 120-130. Den ska vara lika go och glad som Raspen men lite bekvämare att sitta på barbacka. Sedan ska den vara gratis....
 
Det jobbiga är att jag verkligen är såå himla sugen men min ekonomi bara skrattar åt mig! Jag har inte ens råd att kunna betala för hela Raspen själv.. Fan att man ska ha ett sådant dyrt intresse. Någon som vill sponsra..?
 
 
Denna bild togs på Raspen igår efter att vi fotat (dom bilderna kommer senare) och han efter att mamma svampat av honom. Sen vill jag även bekräfta hur otroligt tacksam jag är över att få ha denna underbara häst. Den är alltså mina föräldrar jag har att tacka!! Men tyvärr drömmer man ju alltid om mer. Tragiskt men sant. Tänker inte ljuga!

Örebro

Förra söndagen, efter jobbet, så åkte jag och Tomas alltså ner till Sundsvall. Vi kom dit vid 23 på kvällen och gick och la oss nästan direkt. På måndag morgon åkte vi sedan vidare till Örebro. Vi hade perfekt "åka bil väder". Lagomt varmt och moln på himlen. Tisdag till Torsdag blev det mest att sola och bada. Det var vääldigt varmt och kändes helt overkligt när man precis vant sig vid regnet hemma i Ume. På fredagen for jag och Tomas till Marieberg. Tanken var väl att jag skulle hitta fynd till garderoben men jag hittade inte så mycket. Men det gör kanske inte så mycket när man har bra sällskap! När vi var klara där så bjöd Tomas mig på middag på Oleary´s. Det satt inte fel vill jag lova! Lördagen bjöd på något helt annat, nämligen rally. Vi såg både gamla och nyare bilar köra i full fart. Inte varje dag man gör det! På söndagen blev det sol och bad igen innan jag skulle börja bege mig hemåt. 

Min buss gick 18.20 från Örebro. Skulle egentligen byta buss två gånger. Örebro - Västerås- Stockholm - Umeå. Men då kom en annan buss och den chaffuören tyckte jag skulle åka med honom direkt till Stockholm istället för att krångla till det och åka till Västerås först. Jätte bra tyckte jag (då)! När jag kommer till Stockholm klockan 20.55 så tror jag att min Umeå buss ska gå 21.45. Hittar en tavla där det står Umeå 21.15. Fick panik, sprang på toa och letade någon att fråga. Grabbade tag i första bästa för att fråga varför det står att min buss ska gå 21.15 när det står på min biljett att den ska gå 21.45... Han har ingen aning men ser till att jag får ta den som går 21.15, trots att det är "fel". Nu så här i efterhand vet jag vad som gick fel och jag hade jääävligt tur. Eftersom att jag hoppade på en annan buss redan i Örebro så hamnade jag på fel station. Jag skulle ju till Arlanda, inte till mitt i Stockholm.. Ren jävla tur att det fanns en buss ändå. För jag var ändå hemma rätt tid. Dvs 06.10 

Bussresan var faktiskt inte rolig alls. Trodde ärligt att jag skulle kunna sova iallafall 6 timmar men totalt sov jag knappt två. Så att titta ut genom ett fönster i tolv timmar blir ju mer än långtråkigt! Men när jag kom hem strax efter sju i måndags så fikade jag och gick sedan och la mig. Hann knappt lägga huvudet på kudden så somnade jag! Mamma väckte mig igen halv ett(!!) och då skulle jag lätt kunnat sova ännu längre men jag skulle ju åka för att jobba.. Bussresan var ändå värd det för själva veckan i örebro var fantastisk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solen visar sig i Umeå också!

 
Precis som igår så är jag ledig och har fått njuta av solen här hemma också. Fick väl med den från Örebro, hehe! Var iallfall och släppte ut Raspen imorse och for sedan till Iksu. Bröst, triceps och axlar stod på schemat och det gick faktiskt jäkligt fint! Nu har jag legat ute ett tag och ska snart bege mig till stallet med mamma för att ta lite bilder. Ni får såklart se det senare!

Äntligen!

 
Har nu äntligen gett mig själv råd att köpa en mobilhållare, eller vad man nu kallar dem. För att ha när jag tränar alltså. Den ska på debutera på min arm redan idag, redan på en liten stund till och med!

Frukost på altanen!

 
Från Insta, - eelinmag   
 

Obeskrivlig känsla.

Imorse klev jag upp strax efter sju för att åka till stallet. Redan när jag vaknade var jag sjukt taggad och kunde inte förstå att dagen var kommen. Idag har jag nämligen, för första gången på tio veckor, ridit min egna häst. Bara att sadla och tränsa honom kändes helt fantastiskt roligt! Så for jag ut på en kort skrittur. Det var garanterat den snabbaste kvarten i mitt liv. Fina häst! Dock har vi tappat fruktansvärt mycket, men vi kommer att komma tillbaka!
 
 

Bloglovin

 
Loggar in på bloglovin för första gången på en vecka och möts av precis 900 olösta inlägg. Kan läsa bloggar hela natten om jag skulle vilja det. Men nejtack, denna natt ska jag tillbringa i min egen säng, den är faktiskt saknad även om det kommer kännas konstigt och tråkigt att sova utan Tomas. Han är ju kvar i Örebro på obestämd tid. Jag hoppas han kommer hem snart! 
 
(läste exakt 12 inlägg innan jag började nicka. John Blund vill visst ha en dejt nu...)

Hemma igen!

Bild från instagram,
-eelinmag
Tänkte bara säga att jag lever. Har haft en underbar vecka i Örebro. Efter 12 timmars bussresa hem, med både strul och en bit av panik så kom jag äntligen hem strax efter sex imorse. Var vaken i princip hela natten så jag la mig oh sov halv åtta imorse och sov till halv ett. Nu väntar jobb 15-21 för mig. Lovar er att jag ska berätta mer om Örebro och visa bilder sedan. Ska bara komma tillbaka till verkligheten först!

Lördag

 
Kom precis hem från jobbet. Försöker varva ner lite med dator och ciabatta efter att ha jobbat 8-19.  Måste dock börja packa och greja snart för imorgon åker ju jag och Tomas. Jag jobbar 8-19 imorgon också så vi far direkt till Sundsvall och sover där innan vi på måndag rullar ner till Örebro. Så snart måste jag rycka upp mig och ta tag i allt så att jag kommer i säng någon gång också...

FUCK CANCER...

Varför är livet så orättvist..
 
 
 
 

Fredag

 
Har precis avklarat sista tränings passet på ett tag. I Örebro blir det väl max någon springtur! Sprang iallfall 5km lugnt och körde sedan ben och mage. Sedan körde jag lite rygg också bara för att det är så kul och för att jag inte kommer gymma på mer än en vecka nu. Ska snart äta lunch och fara en sväng till stallet sedan jobbar jag 15-21. Kommer direkt åka och ta in Raspen innan jag ska ut till Hissjö för att hinna fira farmor lite iallafall. Hon har nämligen fyllt 70!

Fotobok!

Kolla vad mamma gjort åt mig! En fotobok från balen och studenten. Blir säkerligen mycket roligt att kolla igenom när man blir äldre! Här är några få delar av den..
 

Torsdag

I brist på bilder så bjussar jag på en från roadtripen,
till Örebro, förra året!
 
Därja. Har tillbringat morgonen dels i stallet, på Ica och i köket. Har gjort massa matlådor så det räcker. Jobbar idag och resten av veckan och dessutom helhelg så därav behövs en del mat. Sedan när jag slutar på söndag så åker jag och Tomas till Sundsvall. Vi lär komma dit rätt sent så vi sover bara där och sedan på måndag morgon beger vi oss mot Örebro. Blir där hela nästa vecka. Grymt! Idag jobbar jag kort dag, 16 - 21. Så tillsdess ska jag bara ta det lugnt. 

Har ju glömt att berätta..

...en liten hemsk historia. 
Denna bild är tagen bakom stallet. Det ni ser på bilden är vägen till sommar hagen. Till höger är en  hage av järn och stigen är lagomt smal bland de höga gräset. Tittar man noga ser man vår hage där framme. Kanske tio meter från där vi står på bilden. 
 
Hur som helst. Vi har alltid haft denna sommarhage och det har aldrig varit några problen. Men i slutet av förra sommaren började Raspen bete sig så himla konstigt till och från hagen. Just bara en liten bit framför där jag står på bilden, fram till hagen.  Han blev stressad, snurrade runt och ville nästan springa över mig. Jag fattade aldrig vad han kunde vara rädd för så jag gick en bit, gjorde halt, gick en bit, gjorde halt.. osv! Tillslut började jag tänka att det kanske var dumheter, för inget funkade, så vi började gå fram och tillbaka den sträckan för att han skulle ge sig. Men inget funkade! Tillslut gav vi faktiskt upp efter att jag tappat honom och han sprang iväg. 
 
I år var jag såklart rädd att det skulle bli samma sak igen. Vilket det blev. Tills en dag då jag sa till mamma "Tänk om han blir rädd för tickande ljudet från hagen vi går förbi?". Mamma skrattade lite och sa att det är ju ingen ström i den hagen, de är ju en järn hage.. "Happ, men lyssna själv så ska du få höra att det tickar". Dagen efter vid middags bordet så hade mamma lyssnat och då sa hon "Tänk det är strömkabeln (den är nergrävd precis där han går) som tickar? Tänk om den är trasig och ger honoom stötar?"
 
Så vi åkte till stallet, stängde av strömmen och provade gå med honom. Han hade fortfarande lite små panik såklart men jag tog en vända till och provade sedan gå i de djupa gräset (det som är till vänster på bilden. Det var inga problem. Efter några vändor med avstäng ström kunde vi konstatera att rädslan legat i att han helt enkelt fått stötar av strömkabeln... Nu är den omgrävd och det är inga problem att gå där. Så enkelt och hemskt var det med det...

Onsdag

Blir så himla glad av denna bild! 
tagen av mamma förrra sommaren..
 
Blev en lagom sovmorgon idag också. Har ätit frukost för ett tag sedan och ska snart åka till gymmet. Ska testa bänka igen för första gången på flera veckor.. Får se om jag ens orkar stången nu! Annars så väntar en lugn dag. Ska kanske snabbstäda mitt rum och sedan ska jag åka med Julia och få rida en av hennes hästar. Himla kul! På tal om hästar fick jag just en hiiiimla rolig förfrågan. Är suuuper glad!! Men ni får inte veta förrän närmare!

baka bakaa

 
Bakade som sagt lite idag. Gjorde först ett bröd som bland annat innehöll torkad aprikos, hasselnötter, sötmandel och filmjölk. Detta har bakats förr här hemma och är lite av en favvo, iallafall hos mig! Bakade även Protein bars som blev mindre lyckade. Dessa innehäll bland annat kvarg, dadlar, banan och kakao. Men de blev platta som pannkakor och var inte riktigt någon jätte smaksuccé heller. Men nu har jag ju provat iallfall!

Tisdag

 
Tog sovmorgon till nio imorse vilket var huuur skönt som helst! Åt frukost och for sedan och handlade lite. Därefter for jag och tränade. Sprang först på löpbandet. Överraskade mig själv med att springa 5 km i olika tempon och med lite "backar", helt utan problem. Detta var överraskande med tanke på att det var andra gången jag sprang på flera månader och sist så sprang jag 3 km och kroppen sa emot exakt hela tiden. Måste dock berott på att det var innan frukosten. Kondition på morgonen funkar inte lika bra som styrketräning! Svettig som bara den körde jag sedan lite styrka på gymmet, riktigt nöjd var jag efteråt! Tryckte lite lunch och började sedan baka lite. haha det är min nya sysselsättning när jag är ledig och vädret är dåligt. Gjorde både bröd och "protein bars". Barsen blev dock rätt misslyckade men mer om det sedan. Nu har jag ätit middag och ska snart iväg till stallet. 

Måndag

 
Hej igen! 
Har varit allmänt less och även jobbat en del i helgen och därav inte orkat skriva. I lördags jobbade jag mellan 14-19 och for sedan till Tomas ett tag. Han skulle tvätta en av sina bilar så jag passade på att tvätta mamma och pappas. Den var dock inte ren nå hemskt länge! Igår jobbade jag mellan 8-19 och for sedan hem till Tomas. Han var dock inte hemma så jag gick över och såg en skräckfilm hos hans syrra. Kanske inte smart av mig när jag är som jag är. Men så fick det bli ändå och jag gömde mig mest bakom en kudde! Idag jobbade 8-15 och tog sedan bussen hem. Var hemma halv fem och då däckade jag i sängen. Sov till middagen och åkte sedan till stallet. Raspen fick sig en klippning av man och svans och sedan tog vi en prommis till älven för att bada hans hovarna. Promenerade sedan hem igen. Nu har jag precis duschat och nu tänkt sova! Trots att jag faktiskt fått "helg" nu och är ledig till torsdag. Det känns rätt gött faktiskt!
 

Tror jag stannar här resten av dagen...

Ny kalender!

 
 



 
 

Torsdag!

Stal denna bild av Jenny. 
Tagen från dagens  ridtur!
 
Klockan är alltså snart 22 och jag känner mig väldigt redo för sängen! Klev alltså upp sex imorse för att åka med Tomas. Så när jag var hemma strax innan sju och for då ut och sprang. De var dock de 3 värsta kilometrarna i mitt liv. Men det är bara ett tecken på att det är dags att börja löpträna mer igen! Så sedan väntade Iksu på mig för lite styrketräning. Väl hemma blev det lunch innan jag for till stallet. Raspen fick en fem minuters prommis bara för att och sedan jag smorde hans sadlar, mockade och fixade. Väl hemma väntade städning av huset. Så nu är hela huset dammsugat! I mitt rum är det bara kvar att jag behöver städa upp min garderob men det tar jag nån annan dag. Därefter satte jag mig ner med bror och såg Transformers 2 (Vet att jag sagt det förr, men FAN vad dom är bra!!). När den filmen var slut så stoppade jag i mig middag innan jag åkte hem till Jenny i Hissjö. Så jag fick rida stora Hatte igen och vi tog en mysig ridtur i skogen. Underbart var det! For sedan till Raspen och tog in honom. Han visade sig från sin busiga sida och bjöd på alla sina fina gångarter och avslutade med att rulla sig innan han kom fram till mig. Bushästen min! Så jag är alltså rätt nyss kommit hem. Har bara hunnit duscha och fikat. Så nu känner jag mig så där härligt trött i kroppen. Mycket bra dag!

Torsdag - ledig!

Raspen igår!
Vågar snart inte visa bilder på mer än huvudet.
Han har tappat så himla mycke muskler..
 
Wehey, idag är jag ledig och dagen ska utnyttjas till 110%. Vaknade hos Tomas med gaalen träningsvärk i benen. Så jäkla underbart! Har precis varit ute och sprungit, stoppat i mig frukost och bakat "chokladbollar" (om ni missade, kolla recept här) Nu däremot tänkte jag köra träningspass nummer två, rygg och biceps ska få jobba på gymmet! Dagen har ju börjat mycket bra hittills, hoppas denna energi sitter resten av dagen!

Recept till pannkakorna!

 
1 ägg 
1/2 banan 
1 msk kesella 
2 msk havregryn
1/2 dl kokosflingor
1/2 tsk bakpulver
1 msk mjölk
alt: 1 msk jordnötssmör/kakao/carobpulver/vaniljpulver osv
 
Blanda alla ingredienser i en mixer. Stek på låg värme med smör/kokosolja. Toppa sedan med de du tycker är gott. Ex: bär / frukt.
 
Jag tog förresten 2 ägg för mer protein och sedan blir det lite lättare att få dem att hålla ihop. Sedan läste jag visst fel för jag tog en hel banan, men det gick bra det också. Sedan hade vi inte kesella hemma så jag tog kvarg, men det är ju som samma sak! Som alternativ tog jag jordnötssmör, blev riktigt gott. Nästa gång smakar jag kakao och ser hur det blir. Jag tog ju också mango och blåbär till. Det blev kanske en konstig blandning men, allt gick ner i magen ändå. Testa!!
 

Onsdag

 
Har äntligen fått i mig lite frukost! Klev upp strax efter sex imorse för att åka med Tomas. Så jag var hemma strax innan sju och då drack jag lite kaffe, vatten och åt en riskaka. Vid åtta vandrade jag iväg till Iksu, helt omedveten om att dom ändrat öppettiderna.. Så jag gick hem, hämtade mobilen och tog sedan en prommis tills dom öppnade klockan nio. Så idag blev de styrketräning på tom mage, vilket inte är så himla bra. Men själva passet, som idag lät benen och magen jobba, gick riktigt bra! Nu är jag iallafall mätt och ska strax bege mig till Raspen. Sedan väntar jobb mellan 15-21.

Nytt pannkaks recept!

 
Testade göra ett nytt recept på pannkakor idag till lunch. Pannkakor är kanske inte tillräckligt "matigt" som lunch, men jag blev sugen att testa ändå! Dessa innehåller bland annat kokos, kesella och jordnötssmör. Mycket gott var det. Vill ni ha recept?

Raspen i nuläget

Raspen är röntgad och dom hittade ingenting. Det var en ofantlig lättnad! Vid böjprov stod han hur still som helst vid själva böjningen. När jag sprang så var han mer väldigt stel. Vi kommer därför att leda honom nu i tre veckor och därefter kommer jag får rida(!!!) honom i tre veckor. Då blir de ordentligt skrittjobb uppför, skogsväg osv. Sedan åker vi tillbaka och kollar. Det är en långväg till att komma tillbaka där vi var, men vi kommer att komma dit. Starkare än någonsin tillsammans! Världens finaste häst, helt galet vad jag är kär i honom! ♥
 
 

Tisdag

Weheartit bild.
 
Snacka om träningsvärk idag. YES! första gången ordentligt, på vääldigt länge! Detta efter att ha tränat rygg och biceps igår, plus attt jag och mamma hämtade 40 balar hö igår. Bra träningsdag igår alltså! Nu väntar ännu ett gympass, stallet och sedan jobb!

Där satt den!

 

ny dag, ny vecka, ny månad, nya tag!

 
Startade dagen med en typisk mig frukost. Nu ska jag strax bege mig till gymmet för att svettas lite. Annars väntar återbesök för Raspen senare idag. Har så fruktansvärt ont i magen. Vill att allt ska bli som vanligt nu för detta är så jävla jobbigt..