Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Borde jag oroa mig för något? För just nu så oroar jag mig inte så mycket. Kanske små saker, hur ska det gå i skolan, kommer jag lyckats skaffa jobb, hur blir det med Mio, tänk om jag skulle förlora alla mina vänner, hur länge kommer jag leva.. osvosv.

Men i det stora hela så finns det inget att oroa sig för. Allt är bra som det är!
Mona jag hoppas du ser detta. Kommer du ihåg den här dagen?
Vi satt i en rondell och byggde hus till myror. Sommaren 2009. Tycker vi var fett söta iaf!

Hoppträning

Ja ni, den gick bra den! Gjorde även denna gång inte övningarna till 100% för vi har inte riktigt kommit igång än. Men om allt går som det ska så kör vi på riktigt från och med i morgon. Nu ska vi bara få upp våran kondis, eller jaa Mio verkar ju aldrig bli trött ändå. Men vi måste ändå komma tillbaka. Åter till träningen. VI travhoppade lite i början, hoppade linje och två kortare banor. Mio gick kanoners, kom lite fel någon gång men de räknas inte för mig. Så länge han är pigg och glad så här i början är jag nöjd. Har iallafall ett liten filmklipp. Vet inte hur man sätter ihop alla små klipp så ni får ett av dem.

Något att träna på är att jag blir för dragandes istället för att göra halvhalter.. ska bli bättre!!

Dag 10 – Bild på mig och min bästa vän.haha, passar på att bjuda på en av de älsta bilderna på oss..
ni får ändå se så mycket nytt.

Har tillbringat helgen med denna flicka. Hon var ju i egypt och sedan blev hon sjuk.
Jag hann alltså knappt träffa henne där emellan.
I fredags satt bi hos mig och åt fruktsallad, snackade skit och bara hade trevligt.
Igår for vi till Göteborg och fikade, snackade massa mer skit och for sedan till henne och såg film
En rätt bra film faktiskt, En fiende ibland oss tror jag den hette!

Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Asseriösabilder.com!

Nu väntar nachotallrik hemma och fika på Göteborg med Johanna. Där efter får vi se.
Ha en bra lördagskväll allihopen.

Hörde att jag blivit biffen!hittade en bild på mig själv @ google. Har blivit sjukt biffig på sista tiden
och då är ändå inte det här någon super bra bild.

Kom just hem från ett bodypump pass... lite lagomt trött och snart dags att vandra mot stallet. Annars är väl dagens planer rätt tomma, men det löser sig alltid! Nej som sagt, dags att promma vidare. Ha det braaa

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.


google bild!

den jag kommer på här å nu är att jag tagit till vana att lägga kläderna på govet istället för i tvätten.. sedan väntar jag tills det blir en stor hög. BLÄ,SNUSKIGT och ÄCKLIGT!

EN annan dåligvana är att jag alltid ligger kvar i sängen när klockan ringer.. inte smart!!
Något annat kommer jag inte på.. allt för mig, tack och hej!

Estás loco, chaval!Sitter med den här jäkla spanska, tur att musiken räddar mig och mina öron. Önskar att jag kunde välja bort spanska och satsa mer på svenska och engelska.. men icket! Nu är det som det är och det är dags att jag börjar ta tag i det. Annars har jag inte gjort som mycket ikväll. Läst Psykologi och varit på Draggen. Jag och Klara med massa föräldrar.. Ångrar egentligen inte att jag for dit för nu fattar jag äntligen (tror jag) hur det här med valbara kurser funkar osv.. sjukligt komplicerat. Men det ska nog lösa sig och vi fick ju faktiskt fika! Nej, back to glosboken.se

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.Om jag fick en miljon.. så skulle jag gå på stan göra av med en tusenlapp eller två, jag skulle skämma bort min ponny  med lite nytt och sedan ge typ 100.000 till mamma och pappa. kanske mer också. Men mest skulle jag lägga undan så att jag skulle kunna flytta till något eget så fort jag vill, har jobb och någon att bo med. Önska att jag kunde bo själv men just nu tror jag att det är omöjligt. Är så galet jävla mörkrädd!

Aja, dags för Psykologi

3 underbara år ♥, varning för långt inlägg..

Ja tänka sig hur fort tiden går. För exakt tre år sedan, 26 januari 2008, lämnade Sanna över Mio till mig. Hade ju även en cpstörd foderhäst då som bara ville ha av mig. Jag var så himla glad över att änligen få en egen, börja på riktigt med det jag ville. Höll på i stallet länge och väntade,längtade och ville att tiden skulle rinna snabbare. Det var väldigt halkigt ute och jag minns att dem inte tog sig upp i backen som är precis innan stallet. Han fick lastas av i backen och sedan stod vi och kollade på honom en stund i hagen.Vi åkte där efter hem till oss. Jag och en kompis skulle senare på kvällen ha ett kalas. Vi fyllde 13 och skulle ha dra ihop några kompisar. Så jag fick hoppa emellan att göra iordning för det ute i lokalen och springa in ibland för där skrevs det kontrakt. Hade väldigt dåligt samvete för att jag inte kunde vara med hela tiden, men kvällen var ju planerad tidigare. För helt plötsligt blev jag med häst!

Första året med Mio flöt på som jag vet inte vad. Vi kom sällan hem utan rosett. Mest minns jag den nationella tävlingen på Hippo. Jag hoppade en LA (1m) och det var mer än 30 ekipage. Jag var väldigt nervös och i omhoppningen var det även en tre kombination. Jag gick in på banan och ställde inga krav. Mio ställde upp för mig så otroligt mycket i slutet då jag blev trött. Vem kunde då tro att våran tid skulle leda till vinst. Tårarna kom, shit dom kommer visst nu också..! På den helgen blev vi kvalade till MSV (medel svår). Men jag kände att jag behövde bli bättre själv. Sagt och gjort men då började även Mio ställa högre krav på mig.

Andra året blev värre. Det startade bra men Mio blev sedan halt.. Jag fick ställa in stora delar av tävlingsäsongen vilket gjorde mig väldigt deppad. Men vi kom sedan tillbaka efteråt och skulle göra vårat tredje år. Vilket är det nydligaste. Vi har haft ett ganska jobbigt år. Jag har haft väldigt höga förväntningar. Ville hoppa MSV och forstätta som det första året men med bättre ridning osv. Men det gick sällan så bra. På träningar däremot gick det som aldrig förr, jag och Mio hittade verkligen varandra och allt kändes enkelt. Men ute på tävling kom nerverna fram och vi nitade. Fast sedan kom ju vindeltävlingen då vi blev placerade i tre av tre klasser och allt kändes genast mycket bättre, helgen efter gick det också rätt bra och vi vann ju med laget. Sista tävligen på året så började första klassen jätte bra. Tills hinder nummer 7 så då vi tappade fart av underlaget och Mio fick inget läge att hoppa. Jag tog hindret utan honom. Resten av helgen gick uselt.

Det här gjorde mig jätte ledsen, några av er kanske minns? Jag gav nästan upp. Men i vinter har vi vilat upp oss väldigt mycket. Vi ska nu träna lugnt men ordentligt. Jag och mamma har bestämmt att fara och tävla så mycket som det går. Där med har jag bestämmt att jag ska släppa tankarna och inte tänka så mycket. Jag ska göra mitt bästa. Nu måste vi båda bara hålla oss friska. 

En dag kommer jag måsta släppa taget hur jobbigt det än är, men.. okej kan inte skriva mer om det. Mio har lärt mig så mycket mer än ni någonsin anar. Att han var en läromästare förstod jag men som menades med det förstod jag inte förrän nu..

Om det gick skulle du vara min förevigt..
tur att det inte är slut än!!

OnsdagSå här ser skorna ut som jag köpte igår. Så nu ser mina fötter ut som alla andras.
Men jag är nöjd!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Glada, lagomt musklade, blåa ögon, långa, mörkt, lite ruffsigt hår, trashade jeans maby osv.
Försökte hitta bra bilder men jag har inte riktigt tid.
Något jag inte faller för är killar som försöker förädra sig. Tex om någon blondin skulle läsa detta och sedan färga håret brunt eller något. Lite enklare sagt faller jag för killar som är unika på något sätt och är sig själva,

Kanske kommer med något bättre senare..
ååh Robin, galet kär jag var!! Hans ögon, stilen och rösten.. eller okej så bra var han kanske inte

A L I C E .

Kom precis hem från staden med en kartong. Var där med Johanna, Fia och Semhar. Åt köörv och sprang runt. Hittade inget annat än ett par skor och det var det viktigaste! Ett till par kilklackar, ni får se i morgon. glömde fota själva skorna..Men ni har nog sett på varenda tjej i stan.. Typiskt mig att ge upp och köpa alla snygga saker som alla redan har. Typ "jaa den/dom är snygga.. men alla har dem, icket att jag köper".. har det hållt, nej!

Ikväll blir det dressyrträning med lillltossen, önska mig lycka till.

bildbevisSlutar snart och då rullar jag mot staden!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Tro mig, det är mycket jag vill ha. Men tid och pengar skulle lösa mycket.
Pengar så att jag kan köpa kläder osv, utan att få dåligt samvete.
Sedan köpa en häst. Där av behöver jag mer tid på dygnet så att jag hinner med Mio och en till.
Det vore inte fel någonstans

bambi på hal is!

..kan man lugnt säga att det blev på idrotten idag!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Shit vad svårt. Jag vet verkligen inte vad jag vill bli. Tror jag vill vara kontorare men resa runt. Jag vill inte ha ett stressigt jobb, men alltid något att göra. Jag vill köra en grym bil för några hundra tusen hem till ett stort hus nära stan men med tillgång till mycket mark = stall,hagar, ridbanor. Skog med hinder osv. Jag vill ha två egna storhästar och vänner som hyr in sig i stallet.

I huset är som sagt stort, ljust och modernt. Egentligen är detta ju bara drömmar och jag vet ganska säkert att de kommer ändras med året. Kommer jag hålla på med hästar tex? Något jag vet att jag vill ha är en stor garderob fullt med skor, kläder, väskor och smycken? typiskt tjejor. Fast det är ju om jag ska bo i det där stora huset.
Om det blir ett litet hus så ska det vara lite mörkare, mysigare och fylligare med saker. Filtar, kuddar, eldstad och ett kylskåp fullt med mat!! jag vet knappt ärligttalat.. det som stör mig mest är att jag inte vet vad jag vill göra i framtiden överhuvudtaget, it sucks!

osvosv

HoppträningBild från igår då det var super fint väder, gillades!

Något annat som gillas är att hoppträningen gick över förväntan. Tro mig, jag blev nervös när jag skulle hoppa första hinder på kanske.. 50 cm? Men efter första hindret kom allt tillbaka. Det sa klick, sedan rullade allt på helt perfa. Jag är jätte nöjd. Mest glad för att han var så positiv! Sedan att vi tog det vääldigt lugnt och tog inte upp hinderna mycket alls, är en annan sak. Men snart är vi helt igång och det känns kanon!

SöndagSåg ju denna film på bio igår med girlsen. Riktigt rolig var den!
klicka på bilden för att se trailern.. den är ett måste att se.

Nu är det snart dags att rulla mot stallet. Känns som att jag ska hoppträna första gången i mitt liv. Ska bli riktigt roligt att komma igång igen efter ett för långt uppehåll. Hur det går får jag vänta med att veta.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Jag vet inte om jag ska svara våren eller sommaren. På våren är jag som gladast. Man har inga förhoppningar om att man vaknar med solen som lyser rakt in i fönstret. Man blir bara så där extra glad för att man vet endå varje dag att sommaren är påväg. Spelar musik och tänker "sommarlåtar" men då kommer andra och helt plötsligt var det vårlåtarna man mindes. När sommaren kommer så blir jag jätte sur så fort jag ser ett moln. Pappa sa en gång att jag var som en gammal tant när jag berättade om hur ofta jag tittar upp och letar moln. Eller hur sur jag blir om jag ser ett. Dagen förstörd. Men samtidigt är det sommaren som skapat mina bästa minnen. Längrar alltid tillbaka.

Våren och sommaren är min favorit och enligt mig sitter det ihop. Värmen från solen skapar allt!
Kan förresten glatt meddela att till påsk åker jag till Turkiet för tredje gången. lycklig!!

skor,skor och åter igen skor.. problem!enkelt,snyggt,billigt men oskönt. Ska jag behålla eller skicka tillbaka???

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.Jag vet att det inte var den person jag borde ha svarat.
Orelevant! Men todiefor, skönaste människan. Fast.. kanske inte IRL?

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.Jag heter Elin och fyller 17 i febbb. Går på draggen och vet inte riktigt hur jag ska fylla ut 10 faktan.

1. Jag har haft två kaniner men en tredje fick jag inte för jag glömde alltid att ge den mat..plus att den andra fick lagg i bakbenet.. det var lite hemskt faktiskt. Den fick en hammare i huvudet och är begravd i mickels.. lillgumman!

2. det var aldrig min idé att börja rida. Jag ville klättra, men var för liten. Istället satte mammsen mig på ridskola, vet inte om det var bra eller dåligt. Älskar det enormt men det kostar mycket tid och pengar.

3. Jag älskar att planera,precis som Johanna. Vi brukar skatta åt oss själva när vi inser att vi planerat vägen till skåpet på skolan, handligen till fruktsalladen eller kvällen med kompisarna. Vi bråkar alltid om vem som ska använda pennan och skriva ner planerna. 

4. Haft min första häst, Mio (devetni), i tre år och det är ett av det bästa som hänt mig. Jag har lärt mig mer av bara honom än mina sex år på ridskolan. Har mina tränare och mina föräldrar att tacka också iof. När min och Mios tid tar slut vill jag gå över till stor häst och fortsätta uppåt. Som ni vet tar detta stor del i min vardag och jag vet att många inte förstår. Men jag trivs med det jag har, så är det. Även om det tar minst tre timmar av min dag.

5. Jag har alldelens för lätt för att ge upp. Jag kämpar, men i minsta tvekan så viker jag mig. Jag vill vinna men jag vill att någon ska göra det åt mig. Om någon lärt sig det är det mamma, både hon och jag försöker få mig att kämpa in i det sista. Men något annat i mig ger upp.

6. Jag har ofta ångest över mitt tomma konto. När jag får pengar gör jag av med dom. Jag vill hitta ett sommar jobb men jag börjar aldrig leta runt. ångest igen.

7. Jag är beroende av choklad, oftast i form av en kladdkaka. Tur på det så gillar jag att träna, speciellt träning som ger possitiv effekt. Nivet, man blir taggad och känner sig duktig. mår bra, osv. Fast ibland blir jag ju lat också..

8. Om jag är sur,ledsen,arg,besviken eller något så tar jag en promenad. Helst med Inflames i öronen. Det brukar göra saken bättre.

9. Jag är rätt blyg. Kan aldrig stoppa skratt attacker och jag har dålig humor. Jag är inte speciellt lång. Och vet ni vad, jag trivs inte med det. Sad but true, jag är jätte less på mina 160cm, om ens det. Jag trycker ner mig själv kanske lite för ofta men egentligen älskar jag livet och har det otroligt bra.

10. Jag älskar att vara tvärt emot folk ibland. Tror det var därför jag blev kär i metal, emo, osv. Nu lyssnar jag ju dock på det mesta. Men jag minns speciellt i fyran då vi skulle ha musik tävling. Alla tog med varsinn låt som man gillade och sedan fick man rösta. Jag kom sist med ett leende på läpparna.

tror jag hoppar på denna..

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 10 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

We all find ourselves,

några extra timmar, som sagt..

hur går det med stavningen IJENTLIGEN?

Är sur för att jag är hungrig och att vi inte hann vara och hämta ut paketet från HM.. igen! Jag är sur på nagellack för att jag alltid kladdar ut det.. ger upp! Jag gör allt för att jag ska bli trött men ändå slutar det med att jag tvingar mig i säng.. john blund gillar mig inte längre, eller så har han glömt mig! Annars har jag hunnit räkna matte och det gick hyffsat bra.

Har iallfall på börjat tredje säsongen av OC.. eller tredeje som dom stavar de..!?
det stör mig lite väl mycket!

hör och häpa.. eller något

Alarmet ringde 05.45 i morse. 6.23 tog jag och Kajsa bussen till TRÄNA för bodypump.. jaa, det är sant!  sju till åtta tränade vi. Duschade sedan och drog till Draggen för frulle och skoldag. Känner mig inte trött alls, ny människa!


TisdagLyssnade på deras nyaste på vägen till stallet. Fast att far min ägt skivan länge och den har spelats i bilen så har jag missat denna underbara grymma låt!

Här näst: middag, bodyjam med kajsa och matteplugg.. 

vila i frid!Hade bara en bild på den ena.. Hoppas ni får det bra där uppe.

"opera orgasm"sa jag att vi var på första sidan i VK för en vecka sedan? Min rygg blir visst väldigt känd..

Fick prata betyg med min musiklärare idag iallfall. Hon sa att jag fick G för att jag var oengagerad. Håller med till en viss del kanske men en liten plutt i min klass fick först höra att han inte skulle få betyg förrän han gjort en gammal redovisning. Väldigt viktig för kursen. Det låter väl rimligt? tills att hon pratat klart med mig och ger honom ett VG iallafall.. det stör mig mest! och jaaa.. jag vet att jag hade MVG i 9an. Läraren gick mig på nerverna om man så säger.. riktigt roligt! plus att jag glömde matteboken hemma och vi har prov i veckan. Kommer verkligen inte in i skolrutinerna fort.

lite bilder från fredagen.


den här bilden har jag tagit av Klara.

Tårtan under består av kladdkaka,glass,grädde och..fan jag tappar alltid ordet på dom där vita kluttarna..

förfrusen näsa dessutom!

Igår på dagen så for jag, mamma och Anna ut barbacka på varsinn häst i .. -25 grader! Vi hade nog inte tänkt rida så länge, men hästarna var glada och tiden rann iväg. Där i mitten av ridturen så var mina händer så kalla att jag släppte tyglarna och försökte värma händerna. klantigt värre! för sekunden efter så har Mio dragit ner huvudet och trapat sönder höger tygeln. Tror inte ens han kunde känna det själv för ländret gick nog mycket enklare sönder i kylan. " ehm jag har bara en tygel?" och sedan fick jag hoppa av och göra en provisorisk knut. Med alla täckkläder osv så hade jag då fått ett nytt problem.. jag tog mig inte upp på hästfan skapet. Efter ett tags letande att hitta något att ställa sig på hittade jag en liten snö hög som jag kunde ställa mig på. Just när jag ska hoppa upp säger mamma "tur han är snäll", så mitt i hoppet springer Mio iväg.. Där efter stod alla på market och när Mio kom tillbaka så kastade mamma upp oss och lyckades själv ställa sig på Annas fot och hoppa upp.. fråga inte för jag fattar inte att dom lyckades.

Kvällen tillbringades med Dom goa grubbe grabbarna, Johanna och Frida. Inte helt fel de inte, speciellt inte när digistivekex och philadelphiaosten kom! Nej back to de stall, snöstorm idag.. vore inte helt fel med sommar nu.

älskar diiig!Kolla vad jag just fick av världens bästa Johanna!! nu ska vi vara med Frida och grabbsen.
Skriver i morgon.. inge tid för datorn idag

godnatt mina vänner

orkar inte lägga in bilder nu tack. Dags att sussa.. ska träna bort all kladdkake tårta i morgon. upp klockan åtta. Haft en trevlig kväll ikväll med många fina vänner. Grattis igen Vadar!!  inte för att jag tror du läser detta med. haha!!

god nattttt

mot carlslid!!tacos med brudsen ikväll osvosv. måste skynda, skriver inatt eller imorgon!

sådär död som man är när man är helt slut..bilden är på mej och Kajsa idag på Ringside. Jag är i svart och krossar hennes face.. förlåt för de!

Vi följde iallfall med Stefan idag och körde Boxercise 1 timme. Sprang "skottkärran", gjorde idioten 4 gånger. boxade varandra i magen, magträning 5min i sträck, boxades osvosv SJUUKT jobbigt.. speciellt med min kondis osv. Dock borde man köra detta ibland för att pressa sig själv.. man kan mer än vad man tror. Shit vad säger jag? fler gånger.. näe, orkar inte!

Dags att slagga.. så trött!

"allt jag ville veta var om vi kunde vara sex i gruppen".. de spåra!en liten del av allt..

TorsdagSitter på Svenskan och gör nästan inget. Som ni kanske ser..
Nej nu måste jag tydligen gå och låna en bok.
Skriver senare.

ingen större lust att somna igen

Vaknade klockan tre inatt och var så där rädd för att jag drömde, åter igen, en konstig mardröm. Kommer inte ihåg så mycket men jag vet att jag såg på när Taylor Swift drunknade (??). Jag gjorde inget utan stod bara där. Allt var jätte mörk, det regnade och ja.. det var som att hon druknade i en stod vattenpöl.. När jag vaknade så vill jag verkligen inte somna om. Jag kände mig iaktagen och i drömmen så tror jag att folk jagade mig och hatade mig för att jag lät henne dö.. huvva jag ryser av tanken men kan inte förklara bättre.

Tänkte kliva upp istället men det var allt för länge kvar till klockan skulle ringa. Jag somnade om. Då drömmer jag bara jätte konstiga drömmar istället. Skulle och träna något nytt pass med Kajsa. När passet startade så började Kajsa flamsa om kring och ville inte vara med. Jag blev galet förbannad för jag ville ju träna. Jag kunde tydligen inte träna själv heller.. Då träffar jag Hanna Hedlund påvägen ut. Hon ska gymma så jag följer med henne istället. Men några killar börjar snacka med oss och jag får bara en massa hinder för mig. Ni vet, Man vet vart man ska men man kommer sig inte fram? Det blev ingen träning för mig och istället hamnar jag i bilen med farfar igen och ska övningsköra.. denna gång upp för en dubbelt så brant backe, omöjlig! Mitt i backen så tar det stopp och jag sitter helt plötsligt på en MC.. orkar inte!!

haha jag och mina biceps!!hahah bilden., vad hände, vad tänkte jag? typ kolla mina muskler som inte finns.. aja jag bjuder på den!
Ska strax fara på TRÄNA med Kajsen. Har precis proppat mat så jag hoppas jag ska orka ändå. Annars då? Jo dagen rullade på som en vanlig skoldagag. Vi fick även skåpen med hi-tek låsen, (rim?) en bra grej är att man inte kan låsa in nyckeln, dvs våra kort. För man måste dra korten för att kunna låsa skåpet. SMART.

Nej nu måste jag dra mig. PUSSR

verkligen jätte taggad!!
Skola i morgon.. skönt dock att börja tio! Skönt också att slippa fara mellan mimer och draggen. Nu får vi flytta in helt till DraggiSCHEN alltså. För övrigt är jag sjuuukt trött. Har hunnit mer att köra bil också. Orkar inte växlar, alla borde köra automat, så mycket lättare. Försökte mig på att starta i uppförs backe flera gånger i rad, om och om igen... Typ 100000 kärringstopp men annars gick det bra.. PUSSPÅER!

"pumpa bodyn"Jag och Kajsa har sedan innan lagt in en veckas hårdträning. För på TRÄNA kan man ta ut en gratis vecka. Så vi började idag med Body Pump och ska försöka träna så mycket som det går under en vecka.

Nu är det dock dags för lunch. Sedan blir det att promma fram å tillbaka från stallet + en timmes ridpass, tur han bara skrittar fortfarande för mina ben och armar har nästan lagt av.

förresten.. hittade bilden igår, den är från åttan hhaha!

Jävla FIATKul att jag lämnade spelet i EN MINUT. när jag kommer tillbaka och ska möta mina bror igen, då har han bytt ut min räääser till en skit bil.. kom knappt upp i 55 medan han gasa på 200km/h.. AWSOME, vann ju nästan...

MåndagSå här ser naglarna ut, ungefär. Dom är snyggare IRL.

Har endast planerat stallet idag på eftermiddan. Annars vet jag inte, är fri på förslag!
Nu äre däremot dags att plocka undan och städa lite på mitt rum.. behövs!

ung å dum?Kom precis hem från Amanda. Hon har fixat mina naglar och aah stuckit mig i brynet. Jag kan lova att det int var super skönt..
Är absolut nöjd, får bara hoppas på att jag inte får fetaste allergisaken.. Just nu är det inga problemas iaf.
Dock har jag problem med naglarna.. fick ta en nål för att få upp "luckan" till usb-uttaget på mobilen.. hehe

Tack igen Amanda !

LördagDen här lördagen ska endast tillbringas med mamma,
och Mio delvis såklart.
Killarna i huset har åkt iväg på cup i Ö-vik.
Ska åka till Mio rida och hoppa upp på ryggen.
första gången på ett tag igen..
Sedan ska vi åka på stan.
Hyra film, köpa nått att tugga på ikväll, osv
Om den finns så ska vi se Sex and the city ikväll
Blir awsomee ♥

fredagLängsta dagen på länge utan att jag tycker illa om den.
Klev upp halv sju för att fara iväg med Mio till ATG igen, skulle även hinna med att ge dom andra hästarna hö osv.Det dom gjorde på ATG var att dom bedövde honom för att så enkelt som möjligt få på skon igen. Han lär förmodligen vara mer rädd om sina hovar framöver. Så vi tog det säkra före de osäkra. Nu får jag börja sätta igång honom lite smått och hålla koll så att det inte blir värre.

Efter det for vi tillbaka till stallet. Mockade, skottade och for sedan snabbt hem för att käka lite lunch. Mamma fick ju privatlektioner när hon fyllde år så idag klockan tolv tog hon sin andra på en ridskolehäst. Såg bara bra ut. Nu måste vi bara skaffa fram lite pengar och köpa en stor häst som passar oss båda.. hehe, någon som har sisådär 70-100.000 kr i bakfickan kanske?

Har annars hunnit med ännu en sväng till stallet för lunchfodring, duschat och nu äre dags för lite OC.
Såå, hur många har kanske legat och sovit under den tiden jag hann med allt detta..
ganska många tror jag. värt?

<3

Tänkte bara säga att jag älskar dig min lilla socketopp :]
JAg kommer sakna dig otroligt mycket men jag kommer tillbaka om en vecka igen hihi :]

ÄLskar dig ELin :) <3

/ Johanna DEN BÄSTA!! :D

massa snyggt från H&M
Får världens sommar/vår feeling. Snyggt enkelt precis som det ska vara. ÄlskarT... snääälla!?


uppdate: skorna blir mina snaart!!

TorsdagJohannisen sov här inatt. Annars igår gjorde jag inte så himla mycket.
Älskar att jag blivit så fruktansvärt lat. Lovet består typ av stallet, va med kompisar, se OC och .. se OC.
Men jag älskarT, dock blire jobbigt att vända tillbaka till vardag även om det skulle behövas just nu.

För övrigt åker Johanna och Mona till Egypten i morgon.. lite avis JA,  meenmnen.. älskar ju kylan osv!
Vill inte alls åka iväg just nu, nejnej

tänker sluta med rubriker för dom misstolkasKlev upp tidigare än tuppen. Tog utsläppet och gjorde klart i stallet.
Han vill komma igång där där ponnyn, han har nog insett hur tråkigt de är att bara stå. Men snart så.

Har kollat fyra avsnitt av OC och nu mår jag dåligt. Tror jag spyr upp en fisk snart!

men jaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaVarit med Kajsa,Emillia,Stefan och Nicke ikväll. hängde utan för frasses såklart! fast näe, fikade på Waynes sådär som vanligt, gillaT. Nu ska jag sova.. om det går, tvek!

Döda mig inte! Tanken kom rakt in i huvude...

mms_img38967 (MMS)

Döda mig inte! Tanken kom rakt in i huvudet (ögat?). Får se om den sitter kvar i morgon. Nu ska jag nog sova!

3 januari 00.00Jag och Hanna har sett The Darwin Awards, den är sjuukt rolig. Om ni inte sett den, gör det!
Filmen blev bara ännu sjukare när jag fick veta att den var sann, GALET

Jag har (pappa) även lyckats få in lite musik på mobilen.. det var på tiden! Det var dock vääldigt kompicerat. Bäst vore om man ville lägga ner pengar på att ha Spotimum (Spotify), så slapp man hålla på.

Troligaste är ju kladdkaka, gaalet sugen!
försöker att inte saknaMamma ringde ATG idag igen. Egentligen skulle vi vänta med att ta bort bandaget för att det kunde få vara hans "sko" ett tag till. Men när jag kom till stallet och han hade fått komma ut i hagen efter boxvilan, så hade det börja lossna. Därför tog jag bort det helt. På fredag får vi fara dit och sätta på skon och kolla om hoven ser bättre ut. SÅ kan jag förhoppningsvis sätta igång honom ingen.

På riktigt, jag går ihop snart!!!!

låt mig sova och släppa tankarna.

Vissa älskar att sova. Vissa älskar att bara göra inget. Jag håller inte med. Man hinner tänka för mycket. Antingen bli för uppspelt för något roligt som händer i morgon. Eller fundera på varför saker aldrig blir som vi vill. På nätterna drömmer man saker som man ger sig onödig tid till att fundera på. Nej detta gör mig galen. Det borde finnas en av och på knapp.

"Det man får, vill man inte ha. Det man vill ha, får man inte"

Kvällen tillbringades med några vänner på Suway. Proppade en hel macka och sedan spelade vi spel på Megazone. Avslutade på Waynes. haha ja vi hann med en del. Nu väntar renbäddad säng, juice och OC.

Mest just nu för att Seth Cohen ( Adam Brody ) är min prins. skrattet, humorn, utseendet osvosv. MUMS

..men ibland får man väntaMen ååhh mina gudar! klockan är tolv och jag klev nästan nyss upp.. inte bra! har endast hunnit slänga i mig för mycket tacos och nu orkar jag inte röra mig igen.. haha. Men plikten hästen kallar och jag bestämde redan igår att jag behöver en promenad, ursch så lat man blir på jullovet, bara åker bil hela tiden istället.

- jag blir galen snart!! Vill få bort bandaget på mios hov, sätta på skon och rida, framförallt har jag inte hoppat sedan.. 2 månader tillbaka. PÅ RIKTIGT JAG VILL NUUUUU

Men annars då, ska nog försöka hitta på något ikväll om jag orkar.

året som varitInledde året med att fylla 16. Det blev ett "sweet 16" tillsammans med hanna och andra vänner.


Tillbringade många tisdagar med hanna och desperate housewives.jag och Johanna lyckades bli vänner efter ett långt och otroligt onödigt bråk!Maj kom och vi tog första doppet


Mio tillbringade sommaren med en söt flicka!Var med i grubberevyn och kom väldigt nära några fina personer. vi fick vara med om en hel del kan man säga, både på gott och ont.
Jag hade ett toppen slut med 9b ( grubbebarnen)där med var sommaren igång och tillbringade kvällarna på väldigt roliga och minnesvärda sätt.

        

Mitt och Mios tävlings termin gick jätte mycket upp och ner. Men vi fick  göra våran bästa tävling i Vindeln och sedan fick Umeå vinna DIV 2 i KG-dalen.

Sommaren slutade sedan och rätt var det var gick jag på gymnasiet och träffa nya fina vänner!

Det har verkligen hänt så sjukt mycket och det känns som jag glömmer allt. Önskar att jag fick göra om allt. Men istället får man blicka frammåt och få ett minst lika bra år. Dessutom mitt sista år som minderårig, inte illa! Tack för i år, nu kör vi ett nytt!

"GOTT NYTT ÅR, TJALALALALA..."

Går dagen blev mer lyckad än väntat ändå. Åt middag med min bästaste Johanna. Tacos och sedan en Ben&Jerrys. Så där inte alls lyxigt men ändå så himla gott. Av någon anledning började vi sedan spela Malin Baryard spelet..? Skulle precis börja spela tv spel också men då kom Klara, Cissi och Johanna. Vi snackade, skålade och fortsatte sedan i en fullproppad buss med folk som både spillde och rökte.. lite så där galet! Tillslut kom vi fram till stan och träffade massa folk här å var. Inväntade tolvslaget och fortsatte ha roligt.

Tog sedan bussen nån timma senare till mina päron på griisbacka, stannade inte där utan prommade hem och hoppades på att jag skulle vara hemma till tre.. trött NANTING! Ont i benen idag men krigare som jag är piggnade jag till klockan elva och for med mammsen till stallet. Både igår och idag har jag fått fara med Anna ut på hennes islandshästar, super roligt!