hatar påriktigt rubriker!



Kom just hem från stan. Var kvar på Gina från kvart över sju till nio, hur lyckas man? Shoppade först lite med Lisa tills vi hade betalat sedan chillade jag med Johanna och Semhar över en go glass innan bussen rullade hemåt. Visar kläderna i morgon för nu är jag sjukt trött! Blev iof mest underkläder, hittade inte så mycket tyvärr..
GODNATT

Torsdag



Ska börja bege mig på den lilla umestaden. Ryktas om lite shopping och godis?  Får se vad den nya vår kollektionen har att erbjuda men det blir nog trevligt ändå. Men först väntar egen gjorda brända korvar & överkokta makaroner..

hittade ett par gammla skor på vinden, tänkte börja använda dom nu!

Onsdag

  

Drog som vanligt till stallet efter skolan. Började med att rida Mio på ett rakt vanligt bett. Han blir lite piggare på det och han fick trava och galoppera kortare bitar med högre tempo. Red väl cirkus 45 minuter. Där efter mockade jag och gjortde klart för att sedan rida ut med Veronica. Lånade en av Annas islandshästar och det gick bara bra. Efter en lång dusch ska jag nu ta tag i lite plugg. Sedan ska jag göra yttligare ett försök att komma isäng i tid!

haha herregud, gick just ner och frågade mamma "gillar du det här" och pekade på hakan. Då kom hon fram och sa "men guuud vad har du gjort!?".. klöste upp en finne och det blödde hur mycket som helst... hahah! dagsen konstiga!

Denna kom i paketet igår

Drar till skolan nudå!

I’d catch a grenade for you



Drog som sagt in Mio till Hippo och mamma hjälpte mig lite. Red på tredelat och tog även på honom thidemantygeln. Red först fram lite enkelt i alla gång arter för att sedan börja om och sätta mig ner för att jobba. Red mycket på volt blandat med halter och öka/minska. Tog inte lång tid så släppte han och gick super fint i alla gång arter. Kände att han fort blev rätt trött så jag saktade av för att släppa ner stigbyglarna och trava av då jag kände mig nöjd. Näe då under "pausen" blev han lat och sedan fick vi börja om lite. När han sedan släppte igen fick han jobba extra i skritten för att han gjorde så.. hah snällt va? Sedan skrittade jag av. Och nej jag behövde inte en hel miljons år för detta. Vi red knappt en timma. Puss på ponnyn och på mamma!

Fick hem ett paket från H&M idag också, visar i morgon!

Last year was great, but this year will be even better!







Tisdag



Sitter ute och pluggar lite. Riktigt skönt måste jag säga.. Fick en engelska uppgift idag som ska vara klar i morgon.. Missade tydligen det då jag var borde några lektioner i fredags. Det massa sidor som ska läsas.. Aja lika bra att sätta fart och göra klart detta.

Det är teori vecka på Hippo i veckan. Därför är mina träningar inställda. Då äre tur att mamma ställer upp och skjutsar ikväll ändå och sedan får hon hjälpa mig lite. På Söndag kunde vi tydligen behålla våran träningstid och hoppa lite själva, utan tränare. Det blir nog bra ändå!

Måndag!

Jäklar så slö dag orkar ingenting. Känner mig som pigg fast svag. Fattar ni? Tänker försöka pigga upp mig med ett ordentligt BodyPump pass så att jag somnar gott sedan. Tänker ta igen några förlorade timmar. Får passa på att sova ordentligen nu när det inte är så jätte mycket i skolan heller. Hört att vi har alla kurs och nationella prov under samma månad..? Alltså äre lika bra att vila upp sig nu.

Starke Adolf nedanför.. haha!

Film från LBn

Jäklar. Tänkte inte under ritten hur många det var som skrek på mig hela tiden. Tar det som att det var fler än jag som ville att det skulle gå bra. Man ser tydligt att det blir en helt annan ridning då jag tävlar. Men som några andra sa. Jag behöver få upp mitt självförtroende och få bort mina spöken till en början. Under tiden är mitt mål att det ska bli när intill lika bra som träning. Kanske bättre? Nog babblat här är filmen.

lite pics från helgen.

Vet ingen som fotade hoppbilder men jag har lite annat random. Både kamera och mobilbilder.. Fattar inte hur våran vanliga kamera ibland tar så jäkla suddiga bilder. Lägger ut film från tävlingen i morgon. Nu måste jag hoppa isäng om jag ska palla med skolan i morgon!


Bilder i bilen och sedan en bild på Mio då vi kommit fram. Resten av tjejerna som kommit fram tidigare skulle precis rida i ridhuset så vi tog en bensträckare efter fem timmar i bil..



Vi bodde ju i Matfors och tävlingen var i Timrå.. 4 mil fram och tillbaka alltså!




två halv tråkiga bilder på gården. Mio och Emma är söta iaf!



Bilder från lördag kväll. Blev en grymt lång dag på tävlingen då det var första omgången i elit också. Umeå slutade på en tredje plats. Blev middag tillsammans sedan!


Slutligen en bild på två sjukt snygga tjejer inne på Ica...

Min idol...

Söndag



Hej igen. Är påväg hem från fina Timrå och har väl sisådär 20 mil kvar.. Haft en underbar helg med skratt och tårar. Vi bodde på en jätte fin hästgård där det både fanns ridhus och allt möjligt. Folket har varit underbart och hästen också. Han måste ha blivit total förvirrad stackarn då mitt "tävlingsspöke" gjort en jätte attack i mitt huvud i helgen. Under Lördagen gick det super bra inne på framhoppningen både för LBn och LAn men inne på banan släppte allt och jag hade längre inget kvar i huvudet. Utesluten i båda klasserna. Idag däremot bestämde jag mig och spöket var borta under hela ritten. Ingen stilrunda alls men vi gick felfritt och fick avsluta helgen bra nöjda och glada.

Lägger in bilder osv senare ikväll.

Humor i bilen!

Mot Timrå



Sitter på spanskan nu och ska snart gå vidare till svenska och sedan åker jag hem. Det ska packas och grejas inför helgen och vid fem rullar vi mot Timrå. Jag mamma och Emma, får inte glömma min ädla springare heller! Jag tar iallafall en pause från bloggen tills jag kommer hem. Så ni får ha en jätte bra helg, själv ska jag bara ha roligt! PUSSÅKRAM

Föreläsningar hela dagen..



Vilken dag det blev. Vi har haft föreläsningar exakt hela dagen och exakt fem stycken.. Men en av dom gillades starkt! En tjej som heter Sosso berättade om sig själv på ett roligt och väldigt speciellt sätt. Hon sitter nämligen i rullstol för det mesta då hon har diastrofisk dysplasi. Ville veta vad sjukdomen hette och då hittade jag hennes egen sida. Klicka HÄR för att gå dit. Som sagt, hon var grym! Hon fick verkligen ut att hon är vilken människa som helst och att man ska våga leva som den man är. osv!

Drog hem strax efter tre då jag både hunnit skratta, äta, varit less på att sitta och tillsist somnade jag på en av föreläsningarna.. sjukt otrevligt att jag började drömma om att jag skulle hoppa med Mio över ett hinder. Sedan tar han ett jätte hopp och jag flyger. Vakar därefter med ett jätte ryck och fick känslan av att folk undrade, vafan!? Pinsamt och skumt! For och tränade med Lisa sedan. Körde Jam, "sprang" 3.5km och gymmade lite.

Nej, dags att göra sig ett ryck!

torsdag

Har gemensam aktivitetsdag idag. Ingen dator med mig alltså. Ska dra och träna sedan och därefter måste jag packa inför helgen. Skriver ikväll. Puss!

socker är min drog!




Mentalträningen var värdare att gå på än att jag trodde. Har fått mycket att komma ihåg, tänka på och inte tänka på. Hade bestämt mig för att inte fika men Jessica tog i min arm och drog med mig och sedan sträckte mamma fram pengar.. dumma tjejer dära. Slutade med att jag frossade.

Gick inte jätte bra att rida idag heller.. Mio får snöklackar bak och blir väldigt seg, helt förståligt! Sedan slutade inte turen så roligt heller.. En hund kommer springandes lös mot oss.. Mio är ju världens snällaste och står helt still. Men sedan börjar hunden springa runt bakbenen när ägaren ropar.. Mio börjar snurra runt och sedan börjar Mio och hunden små springa brevid varandra, såklart spelar det ingen roll vad jag gör. Mio irriterad och hunden eggad. Slutar med att Mio sparkar hunden, och även ägaren tyckte att hunden fick skylla sig själv. Jag var endast sur på tjejen som inte kunde hålla koll.. Har bara väntat på att detta ska hända. Möter många lösa hundar som inte komme direkt. Men så länge Mio mår bra!

"help me, help me, help me"



Så här kan en lektion se ut.. eller låta!

Ska till stallet direkt efter skolan idag och sedan vidare på en föreläsning eller vad man ska kalla det. Så det blir inte mycket uppdatering idag. Just so u know!

H&M magazine vår 2011



Sitter och kollar i denna tidning och hittade denna underbara spetstopp. Tänk den till ett bar jeansshorts och converse!
Klev upp halv sju och börjar tio. Har hunnit se desperate Housewives och pluggat lite. Ha en kanon dag. Nu ska jag till skolan!

Du gör så rätt min vän



Han gör bara det han behöver, men varför göra mer än så? Se bara bilden, ser ut som han river va? Men näe icket. Han lyfter sällan hovarna mer än vad som behövs Bilden tog Johanna på hippotävlingen.

Dressyren gick rätt bra. red fram ett tag innan och det märktes tydligen. VI gjorde bra övning som gjorde att man behövde endast tänkta på stadig hand, sitsen, öka och minska. Kontroll helt enkelt. Vilket ledde till en mjuk häst när vi travade på volt efteråt. Gillades. Nu dusch sedan sängen!

baka tills du spricker



Just bakat chokladbollar med min bror. Han tillägger att han är min bästa bror och det stämmer! Mamma ville iallafall att vi skulle baka till hennes möte så vi gjorde de. Annars ska jag snart göra mat också sådär innan dressyrträningen.

Förövrig fyller min kära far år idag. Grattis igen världens bästa!

Tisdag!



Redan less på renoveringen hemma.. Kommer ju inte bli någon sovmorgon i morgon, man kan inte plugga, måste dela fyra på det andra badrummet, man kan inte spela musik för man blir överröstad av ljudet. Dom får se till att ge oss ett riktigt snyggt badrum där uppe. Har ingen aning om hur det kommer bli. Men det blir nog bra.
Ville bara få ut det. Tillbaka till verkligheten.. skolan!

Repeating the same old story

 

Tankarna tog mig just. Jag fick brevet idag. Har väntat länge men ändå kom det så snabbt. 8 månade rättare sagt. Jag vet inte om jag ångrar att jag kryssade för att jag ville ha all information. Ville jag gå och undra om han fortfarande satt inlåst eller om han gick fri. Nu vet jag att "Han kommer vistas i Umeå Kommun". Men kommer han bo på samma ställe? Gatan jag cyklar förbi nästan varje dag på sommaren. Kommer han vara bevakad eller är chansen stor att han gör samma sak igen? Klart jag får upp tanken "Tänk om han vill ge igen", men samtidigt så vore det osannolikt!
 
Tankarna har snurrat sedan den 7 Maj. Tänk om jag dött eller tänk om någon av mina vänner hade dött. Fel ställe vid fel tidpunkt. Tur i oturen. Äldre man med fel ämnen i kroppen. Nu hände det och det kommer alltid leva kvar. Samtidigt känner jag, varför ska jag vara rädd, varför ska jag fundera. Han mådde inte bra och kommer säkert förändra sig nu. En fis i rymden, folk har varit med om värre saker. Jag måste släppa det helt. Men hur släpper man något så overkligen. Som i en film, en rädsla som jag aldrig förstod. Jag har alltid varit mörkrädd men du gjorde det värre.. Jag hoppas att du förstod det, och att du tog ditt straff.

Jag släpper det nu, allt är bra. Just nu vill jag sova!

normal konversation

snygg i sommar, från Monki

Hoppträning.



Hoppade linjer och bågar i början och det rullade verkligen på hur bra som helst, spelade igen roll vilken höjd. Mot slutet skulle vi hoppa fem hinder med lite snävare svängar. Jag och Emma tittade på varann och sa, tävlingsdags.. typ. Och ni som känner mig vet att jag inte klarar av "tävling". Så jag blev taggad med slarvig, som jag brukar kunna bli på tävling. Jag stannade på 3 av 5 hinder. BRA jobbat! andades en stund och tänkte till. Sedan gjorde vi om det och jag tänkte lugnt, felfritt och kanon bra! Den känslan ska vi ha till Timrå nästa helg!

welcome to my crib..



Japp, det här händer i mitt hus just nu.
- hoppas inte pappa dödar mig för bilden -
Så våran toa (och allt annat) står ute. Tur nog har vi ett till badrum!

Kul förresten att antalet läsare stiger, skriver ju inte om roliga saker heller.
Meen, hej ändå!

helt jävla underbart!



..jaa, underbar söndag! Klev upp vid nio och åt frulle. Tog sedan en två timmars promenad med Hanna (Hon på bilden då vi satte oss fem minuter och kollade in i solen). Hur härligt som helst, blåste inget! Solen bara värmer. Så när jag kom hem tog jag fram senaste nummret av VeckoRevyn och satte mig på baksidan. Älskar´t

Nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska hitta på fram till klockan tre. Troligtvis OC, men vafan är på sista av snitten av säsong tre och jag vet ju att Marissa dör, är inte jätte sugen på att gråta! Men det blir nog så iallafall!

you r the one, you´re ma number one!

Dissar sönder att bussen från Umedalen går fett tidigt.Var iallafall med Johanna,Semhar,Tannaz,Klara och Cissi. Trevligt kan jag lova. Såg körslaget och hejade på kändisar från Umeå. Åt kladdkaka, glass, maränger, choklad, drack cola osvosv. Näre gäller oss så avslutas det ju alltid med SingStar också.

Johanna upptäckte även att många av oss ägde svarta converse, eller mina är ju mörkblå men det syns inte!

rubriiik



Nu väntar lugnare kväll med girlsen. Hörs i morgon!

Bilder från gårdagen









Gillar mobilbilder skarpt.. fast näe! Gårkvällen började iallafall på Balder. Käkade som sagt tacobuffé och satan vad vi vräkte, som aldrig förr. Vid åtta så bestämmde vi oss för att återuppliva lite grubbe minnen så vi drog till Ikki och köpte godis (ica kvantum, dit vi alltid gick och köpte godis). Därefter gick vi till "Gagge" där många alltid hängde på rasterna. Egentligen ett litet garage där några tjuvrökte. Stod inte där så länge utan vandrande sedan hem till Fredrik och chillade, åt godis, snackade och rökte vattenpipa. Åkte hem när många från klassen hade åkt och byttes ut mot några randoms.

Lördag!

             

Har precis varit och tränat, som så många andra lördagar. Nu väntar Mio som ska försöka ridas igenom någorlunda. Ska ba äta lite mat först. Går dagen var lyckad också, men berättar med om det senare.

måste sticka!!



oj, liten tidsopstimist kanske..? måste iallafall skynda mot Balder nu för tacobuffé med gammla 9B!
Ha en bra fredag allesammans!

Vad säger ni om detta.. ärligt!



svar på tal, det ÄR en kille

Fredag



Godmorgon. Kom precis till skolan och ska strax fara på spanskan. Hann tilloch med fara till Mio och rida i morse medan mamma mockade osv. Så nu hinner jag fara och äta middag med gammla klassen ikväll. Om det var värt de får jag väl se sedan. See U

tjena tjejen, menar kärring!



Assåå, suckar och stönar! Hade skola till 15.40 och sedan skyndade jag mig vidare till rödäng för att köra lite manuell.. Har ju gjort det några gånger nu och det har faktiskt gått riktigt bra. Men inte idag. Tog mig knappt iväg, så fort jag skulle starta så fick jag kärringjävlastopp och sedan efter halva tiden skulle jag parkera framför ett staket för att sedan backa ut och vänta. HELVETE, helt plötsligt vet jag inte hur man bromsar.. eller vafan händer? i sista jävla sekund lyckas jag trycka ner pedaler i all hast och jag blundade nästan och funderade om jag förstört bilen.. Vinnarskalle som jag inte alls är, körde jag hem igen och tog bussen till TRÄNA..

Till dig som undrade så hittar ni skorna, några inlägg ner, på Nelly.com

Justeee, angående bilden.. trodde typ att det var sommar igår, det va inte det..

Trassel!



Sitter på håltimme och ser Trassel, sjuuukt bra!
Teknade filmer är sjukt underskattade.

jag håller på att bli en råtta medan ni andra är finaa!?

Natural Horsemanship - värd att se!

musikimitthjärta



Lyssnat på Adepts nya album och det var riktigt bra faktiskt!
Måste även lyssna på Rise Against nya snart.
Så ni med grym musiksmak kan ju logga in på Spotify,
och ni andra kan fortsätta lyssna på Justin Bieber!
PUSSÅKRAM

ge mig!!

Desperate Housewiveees

                 

God morgon. Sitter och ser gårdagens avsnitt av Desperate Housewives. Missar ju början av programmet så det är väl bara att spela in istället. Somnade tidigt igår och jag börjar ju tio idag. Perfa med lite tv på morgonen då ju! dessutom känner träningsvärken i armarna .. Aja. God morgon iallafall!

Dressyrträning

Det är så synd att lektionerna är så korta.. Vi har 45minuter och då ska vi ju skritta fram i början och skritta av i slutet. Grejen med Mio och många andra hästar. Är att dom 45 minuterna blir nästan som uppvärmning för inte förrän i slutet (nu ska jag bara prata för mio) så släpper det till. Ska se om jag kan ta med mig snodd till honom och värma upp lite innan passet nästa gång. Känns så tråkigt att vi ska vara uppe i himlen när det är markarbete.. Ah ni kanske fattar? Men sedan vet jag ju också att det kan gå bättre vissa dagar, men denna var en skit dag!

Såg väl ungefär ut såhär.. haha! det är bara att akta sig för hans "orkar inte dressyr så jag biter fast i bettet och springer med huvudet upp i luften - kast"

fryserieeeer



Hur många lager ska man behöva ta på sig när man är inne. Kan ju omöjligen koncentrera mig för läsning. Först blir jag trött och håller på att somna, sedan får jag dålig blodcirkulation och börjar frysa hur mycket som helst.. Aja, förväntar mig att bli varmare till dressyrträningen. För den som säger att det inte är jobbigt att rida kan ju gå och ta sig nånstans!!

sjukt tråkig video till bra låt..

Tisdag



Hittade en gammal bild från tiden på Mimer. Sööta va?

Nu väntar en sista lektion.  13.05 slutar jag, katjiingg

Z A R A



Sjukt snygg jacka från ZARA, fick lite extra vår känsla!!

it´s time for some hard work!



Drar iväg på träna. Får för mig att dom ska köra nytt program för Bodypumpen så äntligen får man slippa de gammla låtarna. Mio fick sig för övrig ett lugnt pass så här dagarna mellan hopp och dressyrträning.

Btw, sjukt snygg t-shirt!!

Måndag



Vågade aldrig lägga ut filmen från banan igår.. bara för att när han tog ett jätte språng då vi kom fel, så lät jag som en katt. hahahah! Nej, så ni får en stillbild istället.

Nu börjar svenskan... känns fett fel att skolan har börjat!

hoppträning.

Gick rätt bra ikväll. Började med att hoppa på en båge med två oxrar, orelaterat. Hoppade från väldigt lågt till ca en meter. Sedan hoppade vi en kombination, räcke - oxer, på två galoppsprång. Av någon anledning kom vi tokigt in hela tiden, han fick ta ett extra till första och sedan stor galoppera emellan för att få in två språng till oxern. Jag började fundera på felet. Det räckte med att göra om vägen så gick det bra.

Jag hade ju även sagt till Johanna (tränare) att jag velat hoppa den stora grinden för att jag själv inte gillar den. Gick bara bra det också. En väldigt klok person sa att "med min häst finns det inget som heter titthinder. jag hoppar nästan bara grindar,vattenmattor osv". Det var så himla enkelt sagt. Varför ska vi kalla det för titt-hinder. Om vi själva vänjer oss och alltid hoppar "läskiga" hinder, så blir det ju en del av vanliga hinder. Aja nog om det. Hoppade sedan en kortare bana som också gick väldigt bra. Utom mot en oxer så vi kom fel. Vanligt vis mesar jag då och han stannar. Men denna gång tog han ett rejält hopp!

Nej, nu måste jag ladda om mina batterier och tagga för skola imorgon.. YIPPI!
Tänkte bara bjuda på ett kortklipp från början av träningen då vi hoppar grinden.

LÄS HELA!!

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

sweet!



Trog på mig mjukisar och en tjocktröja. Tog fram en skrana och la mig i solen.
Hur underbart?
Dock blev det skugga snabbt och jag låg inte jätte skönt.
Lägger mig istället framför tvn och kollar OC,
sedan väntar hoppträning, Katjiiingg!

Söndag



Ja jäklar så fort detta lov gick.. imorgon börjar skolan igen..
Går dagen tillbringades framför melodifestivalen och ja det funkade väl. Någon timme senare ringde Johanna B. Så jag gick ut och träffade henne, Elin och Elin ett tag. Nu däremot, väntar en springtur med dom nya.
Ha en grym dag i solen!

Cupcakes



Mor min bakade cupcakes som efterrätt, galet goda!
Nu vankas melodifestivalen eftersom att alla är i fjällen och andra väldigt tråkiga.. så jag suckar och bockar.. Nej men detta blir nog niiice

Lördag!




Just hem kommen från stan. Klippte bort lite slitna toppar och gick sedan och köpte mig ett par riktiga tränings byxor. Ja plus andra små nödvändiga saker. Tackar mina presentkort och andra sponsorer, if you know what i mean! Nej men förövrigt så är solen tillbaka. Kom ni ihåg när jag skrev om "min favorit årstid och varför"? Annars kan ni läsa det här. Det är verkligen så, att när solen är framme blir man glad, det spelar nästan ingen roll om det är sommar eller vår. Bara solen är framme! Det var verkligen underbart att fara ut och rida tidigare idag. Fick dessutom sällskap ut och jag ville aldrig rida hemåt. Hade ju dock en tid att passa men när jag upptäckte att det var perfekt snö runt kyrkudden så tog jag några varv i galopp och red sedan tillbaka.

Jävla snö..



Ja ni ser där. De har nu gått 7 timmar och jag är rätt så hungrig! Dock väntar en halvtimmes bil för middag i Mickels. Fast de serveras alltid god mat där så jag kan nog vänta ;)

Dock ett bra tag att ta sig till hippo idag.. det har kommit en massa snö så bilen som egentligen skulle ta mig till hippo tog sig inte så långt.. fick istället vänta på pappa en timme. Bil utan fyrhjulsdrift kan väl inte vara en riktigt bil? jagmenar... alla bilar ska väl kunna dra transporten på vintern också. Mio tyckte dock inte att ett dressyrpass var så roligt. Mot slutet släppte det dock lite men då var jag tvungen att lämna banan för ridskolan.. Nej dags att dra sig. Ha en bra kväll!

Lite mer färg i livet, vore kanske inte så dumt?



lookbook.nu

Har jag sagt att jag älskar frukost?



Här ska tryckas kalorier! Men när man ska promenera till stallet och sedan dra hästen till hippo, då vet man aldrig när man kommer äta nästa gång. Nej, måste skynda!

GODNAJT



Kom precis hem från Johanna.Vi drog en typiskt oss kväll med fruktsallad och skitsnack. Riktigt trevligt och det var ett tag sedan nu känns det som. Hon har ju varit i borgafjäll också, skruttunge! For börbi och tog in Mio och Jerry också. Dom andra hästarna står ju ute dygnet runt så dom fick bara massa hö. Nu äre dock dags för sängen. I morgon väntar en ny dag med nya roliga saker på schemat, livet leker. Eller okej, ska in med Mio till hippo och sedan vet jag inte.. Men man kan ju vara glad ändå!

"för man blir så här.."

Johanna och Mona på HoM..

Torsdag



Sitter just nu och pluggar matte samtidigt som jag har kopplat spotify in i pappas högtalare och Jotack det är riktigt nice! Har även hunnit dammsuga hela huset och varit ute och kört lite bil. Måste meddela att det inte är lätt att byta mellan automat och växel. När jag kört med växel så blir det pallnit när jag ska bromsa med automaten och när jag kört med automaten och idag skulle ta växeln då trycker jag endast ner kopplingen när jag startar och bilen börjar rulla iväg.. Dock händer det bara en gång sedan vet jag vad jag sitter i för bil.. Men grymt jobbigt ändå!

Nu ska jag plugga klart och senare ska jag dra och träna hade jag tänkt mig. Bra jobbat!!

Vad vare jag sa mina kära vänner!?

vilsen i skogen vandrar hon om kring....

  

Klockan ringde 8.00 i morse. Trog på mig stallkläder och åkte iväg till Mio. Han fick sig ett rätt lugnt pass då underlaget är sämst hemma just nu. Ska se om jag kan på skjuts till hippo och rida lite ordentligare på fredag. HUr som helst så fick han mat sedan och därefter cyklade jag vidare till teg. Fick rida två stor hästar där. Red först en väldigt lugn unghäst som man fick driva på en hel del. Hoppade även några små skutt med honom. Red sedan en väldigt het häst som man fick vara väldigt lugn och bestämd på. Travhoppade bara lite med den, men om man inte tänkte skritt innan hindret blev det galopp efter. Två jätte fina hästar och vi kom fram till att om jag ska köpa en stor häst vill jag ha något mitt emellan dessa två.

Att cykla till stallet på teg gick enkelt men jag hittade ju fan knappt hem. Hamnade på fel väg redan i början och det blev en stor omväg. Nu har jag duschat och ska snart rulla mot Mickels för att gratta min morbror. Men även hälsa på mormor och morfar som jag inte träffat sedan i julas...

fettisdag



Asså jag måste erkänna en sak. Semlor är inte så jävulst goda egentligen. Man blir less efter några tuggor. Aja skulle säga det bara.

Kom annars just hem från dressyrträningen och jag kan hålla med om att det blir tjatigt med dessa träningar och hästsnack. Men när det är stora delar av mitt liv, och bloggen handlar om mitt liv. Så blir det kanske lite upprepande händelser.Åter till träningen, det gick inte jätte bra. Vet inte ens om hästen han bli varm i kroppen innan den tog slut. Men hörri, nu ska jag duscha och sedan försöka lägga mig innan elva. Måste upp lite tidigare än vanligt för att fara till teg och rida några större hästar i morgon, spännande!

´tja,.. glass är gott iallafall!



Tisdag.



Drar mig mot staden nu, dessutom suttit och pluggat lite matte ( oj ni behöver inte applådera sååå mycket). Sedan har jag ju dressyrträning som vanligt ikväll också, grymt!

Ibland måste jag bara skriva av mig!

Vad gör man när det känns som att man vill ha två helt olika liv och dom inte går att kombinera som man vill... När man vill hinna med roliga saker, måsten och intressen. Det funkar ju inte.. Jag vill hålla på med hästar för det är det bästa jag vet och jag måste hinna med plugget. Vilket jag har fått att funka för så mycket extra tid tar det inte.

Men sedan vill man hinna med kompisar och dom lägger jag på hyllan under vardagar för det mesta. Sedan vill jag träna mig själv och INTE för att jag är missnöjd över mig själv som många skulle säga. Men jag tycker det är roligt, man mår bättre, blir gladare och JA klart det ger en lite bättre samvete osv. dessutom är jag en av det svagare så det behövs! Sedan vill man ändå kunna åka iväg på saker ibland men man har en häst att ta hand om eller så har man inte råd för att jag inte har tid för ngt jobb. Om jag inte hade hästen skulle jag börja jobba mer på veckorna, men skulle jag inte ha häst skulle jag deppa ihop och inte ha ngt att göra resten av dagarna.

Skolan går först, sedan hästen och som sagt det funkar och det känns enkelt. Men jag får sådan ångest över att jag vill kunn göra tusen andra saker samtidigt. Det är bara tur att jag blev morgon OCH natt människa. För när jag behöver och vill kan jag hinna med mycket under en hel dag. Från åtta på morgonen till senare på natten. Men det är ju helgerna, som är två av sju dagar. Jag önskar ibland att jag tappade intresset för hästar ( ber er att försöka förstå mig när jag säger det) För då skulle jag hinna med mer av det jag ville. Men som sagt, det går inte att lämna för jag är fast. Det är så underbart, allt ifrån att stå i stallet och pyssla, rida ut själv och njuta av naturen, eller med kompisar. Eller fara och träna och tävla. Även om tävlingarna inte alltid går bra så hittar jag endå det roliga i hela alltet. Och mamma, säg inte nu när du har läst detta att "ska vi sluta med detta?" för det vill jag ju verklilgen inte.. Men samtidigt som jag vill göra det lugna så vill jag göra galna saker också. Äh, jag känner att jag inte kan förklara detta, jag behöve bara få ur mig några ord! Fast vem vet, det kanske finns någon lösning, jag kanske kan göra allt om jag bara vill.. jag kanske måste ha mer ork bara?


















Kajsa i mitt hjärta!

Chillat tungt med Lisa och Kajsa. Såg tv och sånt där ni vet.  Tänkte visa en video på Kajsa.
frågade henne: Vad väger mest ett kilo bomull eller ett kilo bly..
till en början svarade hon bly men blev sedan osäker då vi började skratta och sedan spårade det.

Måndag



Åter igen. GALET underbart väder.

Klev upp vid nio och drog och körde bodypump. Mina axlar dog när jag la på fem kilo extra för benlåten. A ni som har gjorte vet vad jag menar. Trött var jag. Sedan tryckte jag mat och prommade till stallet för ett lugnare pass. Aja ska gå, hare bäst!

Darin är min idol!!

Mamma igår sa igår att " Jag förstår inte att ni orkar två nätter i rad!? När jag var på Rix FM festivalen förra året (föreningsjobbade) EN KVÄLL så var jag jätte trött efteråt och då var det ju ändå bra musik!
"
Men även om jag inte sov många timmar inatt så är jag fortfarande taggad. Skulle LÄTT kunna göra om det ikväll igen. Men Det är dags att ta igen sömn och göra ngt vettigt i veckan!

Hittade förresten lite bilder HÄR. Såg ju inte bara Engel utan även Bullet, TNT, Dark Tranquillity,System Annihilated, Live Elephant osvosv!

Ghost


Live Elephant



Dark Tranquillity



Engel

Hoppträning



Började med trav bommar som uppvärmning och därefter två hinder på en båge. Poängen var vägarna och att komma så perfekt i avstånd som möjligt. Började med att ha markbom mot de två hinderna innan för att göra det enkelt innan dom togs bort. Gick jätte bra! Sedan hoppade vi en tre kombination med markbom till räcke, ett galoppsprång till räcke och sedan två galoppsprång till oxer. Även där gick han som en klocka. Så jag är super nöjd, verkligen! Vi kan om vi vill, när inte nerverna sitter i för mycket och för en gång skull tycker jag själv att jag red bra också!

"Who are they to judge her? You know they misunderstood"



Asså galet, verkligen galet! Engel var sjukt grymma och vi lyckades stå längst fram i mitten. hur awsome? Nacken är dock av, om det går? Det var värt det iallafall. Men hörri klockan är nu snart fyra och sängen drar i mig. Hippo imorgon för att kolla tävlingar, upp klockan nio! Tänkte iallfall att ni skulle få se min nya, tredje men snyggaste, Inflames t-shirt. Fick dessutom en keps för att jag sa att ett gitarr var snygg. Aja, godnatt på er! 

Förresten!!! ett extra stort tack till mona ihelgen. men även tack till er andra för sällskapet!!

Scream together (Ah) I think I feel the power




Grymt! Nu blire god mat och sedan bussen mot staden. Checka mitt snygga armband och ha det gryymt.
lyssna även på denna låt!

Lördag!

Tjenare. Kom just hem från hästen. Fick sällskap ut på en ridtur i ishalka, sol och blåst! Ska strax hoppa in i duschen, pumpa some good music och sedan invänta en ny kväll på House Of Metal. Valde alltså att inte jobba, gjorde jag nog rätt i för går natten blev lyckad och ikväll taggar jag sönder för Engel! Men hörri, stinker svett och häst såå innan detta inlägg också börjar lukta måste jag nog dra mig.

Juste gick ju bra på fortet i torsdags också, dock förlorade vi, Eliterna, men det var roligt!

Dålig uppdatering idag alltså!

mms_img73366 (MMS)

Dålig uppdatering idag alltså!

jävla beslutsångest..



Ska ju på House Of Metal i helgen med Mona, Johanna och Emma. Så imorgon ska jag gå men på lördag vet jag inte längre.. Vill ju gå för att det enda bandet som jag faktiskt gillar ska spela då. Men samtidigt fick jag ett erbjudande om att jobba lördag natt på hippo.. Är ju alltid sur över att jag inte har pengar, så hur fan ska jag göra????????

Vem tror ni jag blev?

Torsdag.



Underbart lycklig man blir! Solen lyser, alla blir glada och skinnjackan har åkt fram i veckan.
Juste, drog ett skidrace också.. haha!! Annars har jag gjort bort mitt psykologi prov och jaa, det gick väl inte så super bra! Imorgon har jag engelska och svenska redovisning så nu måste jag försöka träna lite inför det. Ska dra på fortet ikväll men lite hästmänniskor, det blir nog niceee.

Onsdag.

Sovmorgon till tio, ganska lugn dag i skolan (då räknas aldrig alla skrattanfall, räknar heller inte med då jag blev avputtad från stolen idag och när Johanna kollade på mig jätte chockerande, tillslut fick hon fram "omg, du har ju tagit ut piercingen.." det var en vecka sedan, haha!), lugn ridtur och nu plugg inför psykologiprov i morgon. Känns helt som en helt ok dag, för att vara vardag osv.
Nej, bäst att sätta igång. Ha det grymt!

det årliga problemet!



Ja, dags att börja hitta sig en bikini kanske.. både inför påsken och för sommaren. Någon som har tips på ställen med snygga, säg till isåfall!

Dressyrträning



Mio gick ganska bra idag faktiskt. Där i slutet skulle jag lika gärna ha fortsatt rida hela natten för alla gånger det gått dåligt. Nej men det kändes skönt att avsluta passet bra! Vi red på volter,skänkelvikningar, red rak linje innanför spåret osvosv. Däremot måste Mio ha fastnat påväg ut från transporten för han fick panik och lyckades få mig i kläm mellan honom och bommen som sitter fram i transporten. Fattar fortfarande inte vad som hände.. Men sedan var allt som vanligt. Han kanske bara ville göra mos av mig?

Nej, nu ska jag se klart filmen på trean, skriva klart ett historia arbete och sedan försöka sova. PUSS

Här har vi någon som fattat!