VALBORG

Äntligen helg!
Helt vanlig dag på skolan + fint väder.
Efter skolan tog jag cykeln och åkte till stallet. For ut barbacka och red ca 40 min. Vi galopperade upp för en backe och först halv segade han, men när han fick sporren i magen ( tryckte inte lika hårt som det lät!) så sprang han riktigt fort upp för backen men svansen upp i luften och tyckte att det var jätte roligt. Aja nog om detta har inte riktigt tid. I kväll så ska jag först åka till Johanna och äta middag. Amanda fyller dessutom år idag, 16 år!, Så henne ska vi gratta också. Efter maten så vet jag inte riktigt hur det blir. Men vi ska träffa massa kompisar och kanske hitta någon brasa eller nått. Det blir nog suuuper! Nu ska jag forstätta göra mig iordning. 

Justja, När jag kom hem låg det en film på min säng. Twilight! tack pappa;*
Ha en bra kväll, och ta det lungt!.. Jag skriver kanske ikväll,
beroende på när jag kommer hem eller om jag kommer hem.

Pusss.
  

bilder!

Har just ätit middag och tagit mig en lååång dusch. Nu sitter håret och droppar och jag funderar på att fråga Johanna om vi inte ska ta och dra oss ut. Idag hade jag ett hål som var i nästan tre timmar.. Halva klassen hade nämnligen ingen HK idag och den är ju i dubbel timme. Så då låg vi ute på fotbollsplanen ist. Och jaa det här var typ ungefär det vi höll på med, hahah





Efter skolan så for jag ut och red med Johanna. Fint väder och pigga hästar, underbart! Vi knäppte även då lite kort och även när vi cyklade hem ;p


Jag och mio till vänster och Johanna och lilla Jerry på andra.



Johanna orkade inte riktigt ta sig upp för backen..
haha vi är sjuka ibland!
Nu ska jag ringa Johannichh. Haree bäst, och i morrron då är det valborg. taggaa

Pusss.

Trött och kall.

Hej på er.
Vaknade i morse och höll på frysa ihjäl, jag hade glömt att stänga fönstret och det tog en halv timme innan jag tillslut sprang upp ur sängen. Dåligt väder idag igen *suck* Men i morron och på torsdag, alltså valborg, så ska det tydligen bli bra väder. Så snäälllllaaa låt det vara sant!
Hur som helst så hade vi redskap på idrotten idag, inte roligt och verkligen inte min grej.. Jag hatar idrott! Men sedan efter idrotten hade vi språk, jag har engelska/svenska som är dubbel timme idag, fast det är lunch emellan och på andra timmen fick vi se på en dokumentär om barn som sitter i fängelse. Inte så roligt att se hur dom blir behandlade.. Men det jag ville komma till var att vi fick fika! Kladdkaka var det, och det är ju verkligen det godaste som finns.

Efter skolan idag så hade jag ju inte Mio så Johanna följde med mig hem. Efter att vi hade ätit middag så for vi till grubbe och träffade lite kompisar. Vi var inte där så länge för Johanna hade ingen nyckel hem så hon var tvungen att fara då o då gjorde jag också det. Nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives, som jag råkade missa lite av början på..

Nä nu tog Desperate slut, ska läsa lite FRIDA nu sedan ska jag nog hoppa isäng. Är väldigt trött, och ute var det gryymt kallt så jag fryser fortfarande.

Pusss.

födelsedag

   


Gissa vad jag upptäckte i morse? en helt vanlig måndag, Jo, ni vet Robin Bengtsson som var med i Idol 2008? Han fyller 19 idag. Jag var ju helt gaaaalen i honom under tiden i idol, Jag kommer aldrig glömma hur jag låg och grät i sängen när han åkte ut som trea. Nu kan jag inte förstå att jag verkligen var så galen i honom.. jag tycker såklart forfarade att han är sjuukt snygg osv. Men den tiden var sjuk. Dessutom, 28 December (glömmer inte) Kom han till Umeå och sjöng. For dit med Ida och jag var inte liite taggad på att se honom. Jag skakade! Men det värsta var att han var ännu snyggare i verkligheten. Som sagt helt sjuukt!

Dagen idag började med att jag for till skolan. Vi började 8.40 och då skulle vi planera inför temaveckan, vecka 20. Det slutade klockan 9.20 och då hade vi dubbel timme i slöjd. Men idag var det så att vi hade halv dag, och dom som hade träslöjd hade sin lektion inställ för att läraren var sjuk. Så vi syslöjdare fick sluta lite tidigare. Halv elva tror jag att jag började promenera hemåt. Efter att jag sedan hade ätit lite lunch så for jag till stallet och var där ett tag. Allt tog sin lilla tid och jag valde att sega nu när jag ändå hade hela dagen på mig. Nu är hela kvällen kvar och ja jag ska försöka räka lite matte. Sedan ska jag bara ta det lungt framför tvn eller nått. Det är ju tonårsliv i kväll och det ska jag såklart se på.
Nu ska jag äta lite middag. Hoppas att ni får en bra vecka.

Pusss.

Slapp dag.

Shit vilken slapp dag det har varit för mig idag alltså. Jag vaknade vid halv elva, tittade ut genom fönstret och blev genast pigg av att se att det var jätte fint väder!. Så jag gick ner och åt lite frukost sedan gick jag ut och la mig i en solstol. Där låg jag kvar tills halv ett då jag blev hungrig och gjorde lite mat. Sedan tog det inte lång tid innan jag gich ut igen och låg kvar till typ halv fyra eller något sånt. Helt galet skönt men nu är man typ jätte trött av solen. Men lite färg har jag nog allt fått.

Ikväll är det ju som vanligt hoppträning. Men den är flyttad till mellan 19-20 istället för 20-21. Det var tydligen inte inte så många som ska träna den här gången heller. Mio har fått ta det ganska lungt i veckan. Har inte riktigt kunna åka in till hippo och underlaget hemma är inte det bästa ännu.  Men fortsätter vädret så här så blir det nog bra snart, hoppas jag :).
mamma och pappa har varit och hämtat hö medan jag har legat hemma. Så nu finns det då så att det räcker tills i sommar då han bara får gräs.

Ha det bra, och ta inte livet av er för att det är skola i morron.. tror nästan att jag skjälv vill det. Näe snart äre lov. jag taggar till tuuuusen. Aja.

Pusss.

lördag kväll

Måste börja med att säga att det var sjukt gott med grillad kyckling och potatis gratäng. Det känns verkligen som att sommaren är påväg nu. Hur som helst så kom jag hem från stallet vid halv nio. Tog då en lång och skön dusch och blev riktigt trött och satte mig då och började kolla på James Bond med resten av familjen. Men när klockan var typ halv tio-tio så smsade Johanna mig och tvingade mig till att fara till grubbe. Så jag som nästan somnat framför tvn, bytte om och tog sedan cykelt till Grubbe. Amanda var också med och när vi sedan kom till Grubbeskolan så var det galet mycke folk där. Så vi satte oss på planen där och var där till typ halv tolv eller nått, har ingen koll. Då kom jag på att jag låste min cykel och att nyckeln var hemma... Så strax efter tolv kom pappa med nyckeln och då följde jag också med. Nu är jag riiktigt trött och sitter verkligen och halv sover. Så det är nog dags att hoppa isäng.

Pusss.

grillning på G, första gången i år!

Hejpåer. Kom ganska just hem från stan. Köpte mig ett par skor! Idag var det heeelt sjukt bra väder. 35 i solen och typ. Var ju där med Johanna och Amanda, värdels bästa tjejer! Riktigt kul, även fast att det var slitet från igår.
Går kvällen var konstig. Jag och Johanna for ut och träffade några på grubbe sedan var vi där och ah kallt och konstigt är allt. Inte särskilt kul.  I morse försov vi oss till typ tio så jag han så klart inte till stallet. Så jag måste fara efter maten *suck*. Men vi ska grilla för första gången i år.
Aja måste skynda mig lite. Här är bilder från fredagen.

                            
                    Jag och Johanna vet att vi är fina!
  Osså lite bilder från idag.
                      
Skorna är från skopunkten, 199kr
Nu ska jag skynda mig att äta och åka tillstallet så att jag kanske hinner med nått annat i kväll!

Pusss

dålig uppdateriing..

Hejsan, jag har inte hunnit skriva ngt idag, efter skolan träffade jag johanna i stallet sedan åkte jag hem och duschade ååt osv, sedan for jag hit. Alltså till Johanna. Ska sova här och i morron ska jag till stallet på morgonen och efter det blir det staaan. Så jag hiinner varken skriva med nu och kanske inte ens hinner skriva i morron, Isf i morron kväll. Så haa det bra. Nu ska ni få se klippet johanna satte i hop sen tävlingen på suurf.

Pusss.

äntligeen....


Skickat och klart. sjukt sköönt. Men nu väntar andra uppsatser å grejer.. aja hoppas jag får godkänt på den här uppgiften dååå, känns som att jag har gjort helt feeel. Lyckades få ihop 236 ord för mycket(a) det skulle ju vara 1000!, nääee inte exakt. Så det bliiir baaara bra. Kollade just på Desperate Housewives också tillsammans med lite varmamackoor, mumms. Nu ska jag ta och hoppa isäng. I morron blir det heeeeeelg! Hoppas på fint väder hela helgen. Iaf på lördag för då blir det troligtvis sttaan!

Pusss.

ormar och soool!

I morse klev jag upp halv sju liite i onödan. Kom på att vi skulle börja halv nio idag för att vi skulle åka till Draggen och göra nått. Så jag tog iaf sedan bussen tid och träffade alla innan vi sedan vi dela på oss i klassen och gå till olika rum. I min grupp så vet jag inte riktigt vad vi gjorde.. Först skulle vi göra nått med flaggor på ett måttband!? aa jag vet faktiskt inte vad vi gjorde, lyssnade inte så noga eftersom att jag satt och smsade med Johanna typ hela tiden(a) Sedan gjorde vi mera konstiga saker. Hon, läraren alltså, ställde typ en fråga. Sedan ville hon typ veta om vi höll med om det hon sa eller inte, typp.. Skit samma! Efter det vandrade vi om kring där i korridorerna och kikade runt lite. Tills vi kom fram till två glas burar, och gissa vad som var där?.. Jo tre ormar. Måste säga att dom hade fin färg men huvvaaa ormar,spindlar och andra småkryp är inte roliga.. Å tror ni inte att två killar i min klass kom på att dom skulle hålla fast mig och lägga ormen på min arm. inte kul! Efter det så fick vi gå tillbaka till lilla grubbeskolan. På vägen till skolan gick vi in till en affär och köpte lite godis, osv. Matten hann vi inte riiktigt komma tillbaka till. Så vi la oss på fottbolls planen och steeekte lite innan vi sedan hade en annan lektion. Idag var det ju riiiktigt varmt. iloveit.
Näe nu ska jag göra klart det sista i So arbetet. Sedan om jag hinner och orkar så ska jag kolla på förra avsnittet av Despret!. Hare braaaa ;*

Pusss.

                  

Sommar känsla

Måste bara börja med att det vaar grymt härligt att vakna upp och se att det var fint väder. Det hettade i ansiktet och det var måånga fler ute på skolgården än vanligt!! Stoooort plus.
Dagen har annars rullat på som vanligt. Vi hade ett litet Hk prov också, man skulle göra mat själv som man fick välja vad man ville göra. Man hade förstås inte allt i världen att välja på, utan det stod upp skrivet på ett papper vad som fanns, och min första tanke var spaghetti och köttfärssås. Så då blev det så, snabbt å enkelt.
Sedan efter skolan blev det som vanligt att åka till lilla Mio. Jag for ut barbacka i det härliga vädret, mycket folk som var ute och gick också. Riktig sommar känsla blev det idag alltsåå.
Nu ikväll jag jag försöka hinna med lite annat än att sitta med A - revolutionen, men tyvärr måste jag det också..
Aja ska börja plugga nu..

Pusss.

              

plugg ist för dh..



D
et blev inget Desperate housewives. Fick lov att spela in det. Men nu har jag iaf skrivit 698 ord. Nu ska jag försöka avsluta lite och forsätta i morron. Jag tänker inte sitta uppe lika länge som igår, jag var verkligen inte pigg i morse.

Ska dricka upp mitt te också. haha känns väldigt tjatigt med ordet te eftersom att Boston tea party har mycket med Amerikanska revolutionen att göra..

Pusss.

Jag bryter min rubrik..

...Japp det gör jag, för nu är jag less på det.

Har ingen häst idag, eller alltså mamma tar ju han på Tisdagar. Så idag blir det plugg.. Men so arbetet är ändrat och ska vara klart och inlämnat till på fredag. Tur säger jag bara för hittils är 300 av 1000 ord skrivna... Har bestämt mig för att skriva faktat först och sedan skriva till det till en berättelse. Så nu när jag äntligen har börjat känns allt bättre. Men jag ska försöka att skriva klart faktat och börja tillsätta själva berättelsen idag. Sedan ska jag försöka göra klart resten på skolan. Det är alltid så drygt när man måste jobba massa på sin enda lediga dag i veckan, alltså inte vara i stallet. Då vill man ju göra annat. Men så är det.

Nu ska jag nog snart äta middag, sedan ska jag be pappsen om hjälp med SOn för sedan är det ju Desperate housewives i kväll, bästasteeee. Vi hööörs;*

Pusss.

20 april.

Asså egentligen har jag inte tid med det här. Vi fick veta idag att so arbetet ska vara klart på onsdag. Jag har panik just nu, jag klarar det inte.. Har försökt men för det första har jag inte ens börjat. Har läst lite faka om A - revolutinen men nu då? en "storyline" .. Nää huvva, det här är verkligen inte min grej och jag vill bara skjuta mig själv just nu..
Jag vet inte vad felet är på mig men jag måste verkligen vara på plugg humör för att kunna göra svåra/ tråkiga uppgifter, som pappa sa just. Hur kan man ha så svårt att koncentrera sig? Jagvet inte, jag behöver hjälp känns det som. Nått som hjälper på psykbryt, koncentration och allt annat. Jag hoppas att det går bort med tiden. Men just nu känns det nästan som en sjukdom och att jag behöver special hjälp(?)... Känner någon igen sig och har nått tips, eller får special hjälp på skolan? skriiiv..  så här kan det ju inte fortsätta...
Nu ska jag ta och fortsätta. I morron har jag ju inte Mio, så jag lär sitta med det här rätt mycket om jag inte hinner med massa på skolan i morron. Usscchh vad less jag är, vill verkligen ha sommarlov nu och slippa allt det här. Men sedan måste jag verkligen bli effektivare på skolan...

Pusss.
      

19 april.

I går kväll var hyffsat nice. For först och träffade Johanna. Sedan for vi en snabbis till henne innan vi for ut och träffade en kompis. Vi satt typ på hedlunda en timme kanske? innan vi sedan gick mot grubbe å där tog det roliga slut, så sedan for jag och Johanna hem till mig och fikade och sedan somnade vi.

Och igår fick jag höra lite roliga nyheter! vi och resten av släkten ska kanske åka till Turkiet!!! Vi var där för två år sedan i Side. Helt sjukt härligt var det. Men det bästa då var att en kompis fixade så att hon kunde åka samtidigt och bo på samma hotell som mig. Men så blir det nog inte nu. Om vi åker så kommer vi att fara i typ septemper eller nått. Men allt hänger tydligen på mig verkar det som.. Eftersom att jag har Mio och sedan går jag ju nian då vilket gör att man har mer läxor/prov osv. Men helt seriöst, så svårt kan det väl inte vara att ta igen en veckan?.. Näe jag tror det kanske blir jobbigare att få ihop det med Mio. Men det ska lösa sig!
En bild på hotellet. Det blir kanske samma hotell om vi nu ska fara. Jag hittade inte våra egna bilder från turkiet såå..


 
Aja Ikväll är det hoppträning. Eller vi ska nog rida små hinder eftersom att det var tävling igår.
När Johanna har skickat bilderna från Surf så lägger jag ut dom också. Nu blir det middag.
Men neeeeeeej, jah kom just på en sak..... skola i morron! suuuckk. Den här veckan har verkligen gått fort, åhh!. ajaa.
Ha det bra;*

Pusss.

18 april.

Tjosan, kom just ur duschen. Ska berätta nu hur det gick idag!
Red som sagt en LB (90cm) först Som gick jätte bra!, men tog en för snäv sväng till nian i omhoppningen och red inte ordentligt så då fick jag ett stopp. När jag sedan skulle gå till min hopptränare och höra vad hon tyckte om rundan så ville hon att jag skulle hoppa en LA ( 1 m ) Så mamma sprang upp och efteranmälde mig.
Det blev andra gången som jag hoppade en LA och sist jag hoppade det så stannade jag ut mig på typ fjärde hindret. Men idag var Mio jätte duktig, bra takt och tempo. Men då petade Mio ist två tommar. Men jag är verkligen jätte nöjd ändå.
Puss på ponnyn<3

Nu sitter jag och ska försöka jobba med lite SO arbete, vilket går åt h-vete.. Men det är bara att fortsätta med det.. Hade tänkt att lägga mig och vila en stund efter som att jag klev upp sju och sedan har ridit, vilket blir ganska jobbigt och man är ganska slut. Men då kom jag på att Johanna ska sova hos mig i kväll, sedan har vi stallmöte vid typ ett. Sedan ska jag åka till hippo på kvällen. Men jag får pigga upp mig på andra sätt i kväll! :)
Nu ska jag forsätta jobba lite. Vi hörs i morron!

Pusss



hahahaahha, sööööööt va?(a)

17 april.

                  

 Sitter och kollar på lite kläder igen. Har presentkort på Gina Tricot och dom har verkligen snygga kläder där! Grejen är att jag vill hitta en ny bikini till i sommar men jag hittar ingen jag riktigt gillar. Kanske är jag tidigt ute? Sedan vill jag ju ha ett par Jeans shorts, men det hittar jag ju såklart inte heller.. Just när det gäller att hitta kläder och inte bara kolla så glömmer jag bort alla dom här sidorna där det finns massa kläder som jag brukar kunna hitta snygga och billiga kläder..
Vad heter alla sidor? hjälp! Jag har inte varit på stan på jätte länge heller men snart måste jag göra det och gå igen om alla affärer känns det som. Aja nu ska jag packa lite grejer för i morron. Upp tidigt ska jag också, tur att jag är trött. Måste ju vara pigg till i morron. Johanna ska följa med dit också, Blir bara bra!

Pusss.

17 april

Hej och förlåt för struliga inlägg. kanske ska jag börja från i onsdags kväll då jag sov över hos Johanna
Då åt vi som sagt var våfflor och bara tog det lungt hemma hos henne. Vi såg även världens sämsta film " de ofrvilliga"
Någon fler som kollat på den? Vi tyckte iaf att den var jätte konstig och dåligt filmad, dålig handlig osvosv..
Sedan satte vi oss vid datorn och höll på att flumma och somnade sedan klockan fyra.
Halv tio klev vi upp igen och åkte till stallet, där for Johanna och hennes mamma ut med tom och jerry en snabbis medan jag mockade och grejade i stallet. Sedan for vi hem igen och åt lite varma mackor osånt. Efter det så for jag hem igen och åt middag och for sedan till Johanna och sov över igen. Men vid halv nio for vi till stallet och red. Lite sent men ganska mysigt. Vi båda var rätt trötta men ändå kollade vi på en till film som hette "kärlek 3000" jäätte gullig film!

Nu idag så klev vi upp vid halv nio tror jag?. Johannas moster skulle nämligen skrapa lott i tv. Ganska spännande, 50.000 kr vann hon. Inte illa enligt mig men det var tydligen det minsta man kunde vinna!.
Nu ska jag snart äta pannkakor och sedan ska jag åka till hippo med mio, Johanna och Tom ska också med!:)
Jag ska ta det rätt lungt idag eftersom att det är tävling i morron! Är grymt taggad och hoppas verkligen att det ska gå bra! Det gick inte så bra för mig och Mio i slutet av förra året, stopp och små pet i nästan alla klasser. Men i november så for vi till ATG och det visade sig att lillpojken var lite halt, så han fick stå ett tag sedan satte jag igång honom igen. Nu är han jätte pigg av sig och har inte stannat på någon träning. Så jag hoppas verkligen att det ska gå bra för det känns så bra!
Nu måste jag ner och äta lunch, hare gött!

Pusss.

16 april

Hejsan hoppsan.
åt just middag och nu ska jag fara och sova hos Johanna igen:D
Igår kväll så hade vi myskväll typ. riktigt nice. Vi gjorde inte om min design, det får bli en annan gång.
Där imot så var vi uppe till klockan fyra och klev sedan upp halv tio, men det konstiga är att jag är pigg fortfarande.
Aja i morron blir det förhoppningsvis bättre uppdatering nu ska jag fara.
Btw, johanna skrev hela inlägget igår, ändå skrev hon att hon satt i "johannas" säng. aja hon är ju som hon är;p
Pusss.


                              

16 april.

Tjaaa! SItter här io JOhannas säng och dampar på Adam, Jag har PMS! näemen serri.. Jag orkar inget just nu!! vill bara ha godis !!! är söt sungensom fan likson ;)

Orkade inte göra om min design det ör så hjävla drygt!

Amen hare bäst :P

/ johanna

15 april.

Nu ska jag till Johanna. Vi ska bara ta det lugnt och typ se på film. Vi ska förhoppningsvis göra helt ny design på både hennes och min blogg. Jag sover även över där, och sedan i morron ska vi åka till stallet så jag kommer nog hem till middagen, hörs dåå!

Jag vill ha fler pepp låtar när jag ska ut och springa/ promenera. Vad lyssnar ni på när ni tränar?  SKRIIIV!

15 april.

Började dagen med frukost och lite matte. Sedan kollade jag på Desperate housewives två bra avsnitt! Efter det så gick jag ut och solade lite, nu har jag tagit en pause från det, gjort kladdkaka ( det bästa som finns ) snart ska jag gå ut igen. Måste bara lägga ut en bra låt. Untouched med The veronicas som har många bra låtar upptäckte jag nyss:)



Nu ska jag gå tillbaka till solen. Ha en bra dag;*

Pusss.

14 april.




"Benjamin Martin visade en gång i tiden prov på stort hjältemod under kriget mot fransmännen och indianerna. Därefter drog han sig tillbaka köpte en gård, gifte sig med en kvinna som han bildade en stor familj med. När hans älskade hustru dog gällde det bara att leva i fred, fostra barnen och sköta den blomstrande plantagen. Men orosmolnen hopar sig. En konflikt med de fruktade "Rödrockarna" hotar. Martin blir ombedd att på nytt dra ut i krig, men han vägrar bestämt. - Jag har sju barn. Min hustru är död. Vem ska ta hand om dem om jag slåss mot engelsmännen? säger Martin inför en församling av patrioter."

Själv tyckte jag verkligen inte om den här filmen. Huvva, jag satt och grät nästan hela och det är verkligen inte min typ av film. Dock är den välgjord och bra skådespelare. Men näe jag har alltid sagt och kommer alltid säga att sånna här filmer vill jag verkligen inte se.

14 april.

Hej på er.
I morse vaknade jag vid halv tio. Kollade lite på MTV, hörde en bra lååt. Dani California med Red Hot Chilipeppers. As skön! Sedan for jag iaf till stallet i det meega härliga vädret. Mockade och gjorde allt och i väntan på att Johanna skulle komma satte jag mig och solade lite. Sedan for vi iaf ut och red. Det gick rätt bra, båda var pigga och Tom stegrade säkert 20 - 30 gånger idag. Johanna var nog lite less, tur att hon sitter kvar! Efter det for vi hem till Johanna och åt en macka, bytte om och sedan for vi ut och sprang. Vi hade bestämmt att vi skulle springa minst en gång i veckan. Men Johanna fick så ont i axeln, hon har en skada och ska opereras, så vi får se hur det går i fortsättningen. 
Men jag ska iaf försöka springa, så om någon vet nån bra grupp/artist/låt att lyssna på när man tränar, säg till!

Nu fick jag just ett nytt problem att lösa. Hade bestämmt att idag ska jag minsann se Patrioten som hadlade om Amerikanska revolutionen, då kom jag på att i kväll är det ju dubbel avsnitt av Desperate housewives...
Så jaa nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Kommer ju kunna se båda ändå. Men patrioten måste jag verkligen se snart. Så egentligen.. Vad jag än väljer så kan jag se det andra alternativet i morron. Jag tror nästan att jag ska spela in Desperate, även fast det är bäst! Aja vi hörs i kväll. Då kanske jag har fått lite bilder av Johanna från idag också..

Pusss.

14 april.

Tjosantrosan!
Kom just hem från Johanna. Åkte dit vid sju tror jag. Vi satte oss först och åt varma mackor. Sedan for vi typ ut och promenerade runt på hedlunda och grubbe. Vi åkte även kundvagn, tills vi trillade... Sedan for vi in igen. Flummade lite framför datorn osv. Sedan gick vi ut igen och träffade några kompiar. Så vi stod och snackade tills typ alla utom två hade åkt, då gick vi återigen in till Johanna igen och spelade kort. Sedan vid vid typ halv ett tog jag cykeln och trampade mig hemåt. Så det är min kväll.

I morgon blir det stallet med Johanna, sprina, promenera osv. Så vi hörs när jag kommer hem, förmodligen just innan middagen.

Pusss.

13 april.

Hej alla glada!
Jag är glad idag av ingen speciell anledning!. For in med Mio till hippo och hoppade lite. Gick hyffsat bra. Tränade lite snäva och raka väger på hinder. Det är ju så att jag ska tävla för första gången i år på Lördag. En Lb på surf. Nu fattar ni ointresserade ingenting va?. Surf är iaf stället jag ska tävla på ( södra umeå ryttarförening) Lb är klassen jag tävlar, som är 90 cm för Mio. Nu vet ni!, Jag hörde nyss av mor min att första start är klockan åtta på morronen, med då tävlar jag i andra klassen:), Aja nog om det. Jag är sjuukt taggad iaf!

Idag tror jag att jag hann ligga på våran baksida i kanske trettio minuter innan solen försvann på framsidan. Såå underbart varmt det var idag. I looove it. Nu ska jag springa ner och äta, kanske ska jag vara med Johanna ikväll. Men jag får seee, annars har jag två filmer jag måste se.

Pusss.

12 april.

Nu såå, här kommer bilderna från igår / natt / i morse.



Först for vi ju ut och red på dom här två sötnosarna..


Sedan såg vi på Törnrosa.


Johanna kom, och vi gullade oss med "jätte snyggt" smink. Daaaaah!





När Johanna hade åkt på morronen så kollade jag och Ida på den här meega sööta filmen, jag ääälskaren!. =]


Sedan for jag och Ida ut och red igen. 



Såå det var iaf nååra bilder, det pinsamma är att vit färgen runt bilderna inte verkar vara samma.. Kul..

Pusss.

12 april.

Tjosan.
Kom just ut ur duschen.
Igår när jag kom till Ida så började vi med att fara ut och rida på hennes hästar. Vi körde lite race och hade kuul.
Sedan såg vi på Törnrosa. Drack cola och åt chips, snackade lite osv. Sedan kom Johanna dit också. Så fortsatte prata och flumma med ett ton foundation som var tooo browniee, jätte snyggt! *nooot* Ni får se dom snygga bilderna antingen ikväll eller i morron. Jag menar förstås att vi var oseriösa med sminket..  haha, aa iaf så till slut så gick vi isäng.
På morronen vaknade vi vid halv tio. Johanna åkte sedan hem, och vid ett kom mamma med Mio. Så då red vi alltså ut jag och Ida. Gick baara bra. Mio var pigg precis som jag trodde, och fint väder fick vi ockå, tackk! Har masssor med bilder, men nu får vi snart middags gäster. Så jag hinner inte lägga ut dom nu.

Pusss.

11 april.



Kom just hem. Nu verkar det ju vara fint väder, yess. Får se hur länge det håller sig.
Jag håller just nu på att packa lite smått och göra mig iordning. För i kväll kommer jag att sova hos Idaa.
Vi ska nog rida ut på hennes hästar idag. Sedan kanske det kommer fler till henne, vilket jag inte riktigt har koll på.
Sedan i morron vid lunch kanske. Så kommer mamma komma dit med Mio, så rider jag med Ida. Dom ska tydligen ha rätt bra underlag där i håkmark. Så jag hoppas att det är sant så Mio får springa lite i skogen med en kompis. Han älskar det verkligen jätte mycket. Vilket han visar med att sparka bakut nån gång, eller bocka. Vi hoppas på bra väder.
Visst har ni kollar på youtube klippet på Mio, som jag har under mina länkar? Johanna har gjort den till mig för rätt länge sedan. Här kan ni annars kolla på den om ni vill. :) Aja hoppas ni också får en bra kväll. Nu ska jag kolla om man kan sola lite (a)

Pusss.

11 april.

                       

Ligger i sängen och kollar på one three hill. Jag gillar verkligen det pogrammet men ett som jag saknar är O.C
Kommer aldrig glömma hur mycket jag grät när dom visade allra sista avsnittet. Det var mycket värre än när Marissa dog ur serien. Jag lovade mig själv att köpa hela boxen. Men det har jag ju så klart inte gjort än, men det är fortfarade ett måste, och världens bästa tv-serie.

Och hur kär var jag inte i den här snyggingen!
Adam Brody, gaaaaashh.. Så galet snygg.

Näe nu väntar lunchen på mig. Ska sedan som vanligt åka in med Mio till hippo.
Ha en bra lördag!;*

Pusss.

10 april.

Ah nu blev min dag/kväll inte riktigt som jag ville..
Tydligen hade min smarta mamma missförstått mig och fått för sig att jag hade sagt att jag skulle med till mickels, där mormor och morfar bor. Anledningen att vi skulle dit var både för att min morfar fyller år och för att hans mamma har dött,alltså mammas farmor. Känner inte henne så väl. Men huvva, ett liv utan sin mamma. Men hur som helst så blev jag tvungen att följa med.
(förlåt igen Mickis)
Vi spelade iaf lite kort, åt god mat och en god tårta. Medan m&m var i ladugården, dom har ju kor på deras gård också, så passade jag på att räkna lite matte. Rätt smart av mig va? Gjorde iof bara två sidor, men dom kunde ju lika gärna ha varit ogjorda, haha. Ska skriva ju skriva en berättelse/novell om Amerikanska revolutionen. Pappa har fixat hem två filmer som handlar lite om det. Så jag får se när jag har tid och lust att se dom. Dom var tydligen båda långa och slutade inte särskilt bra. Kan ju bara tänka mig krigsfilmer då alla dör, huvva.. Nu ska jag lägga mig och läsa lite tror jag, sedan blir det nog sängen för min del.


Pusss.

10 april.

Förlåt att jag inte skrev igår!
Jag hade (igår) tänkt kliva upp och plugga lite, men ignorerade alarmet och vaknade halv elva.
Sedan åkte jag till stallet och for in med lilla Mio till hippo. Han var jätte duktig. Det var lite tungt underlag men det gjorde bara att han blev lugn och jätte fin! Sedan när jag kom hem duschade jag och for sedan iväg till Mickis. Vi var ute med hundarna en stund sedan gick vi in igen. Blev inte kvar där så länge för sedan skulle hon och hennes kompis iväg på fest. Vilket jag inte gjorde eftersom att jag skulle upp i morse tidigt för att mamma skulle hinna skjutsa mig till hippo igen.

Det gick även bra med Mio idag också. Ska snart åka till Mickis igen. Tror vi ska åka till hippo där hon ska rida hennes häst plus en till. Sedan blir jag kvar där tills ikväll:). Nu måste jag bara övertala mamma att jag inte ska med till mormor och morfar. Aja skriver ett inlägg när jag kommer hem igen. Hare bra!

Pusss.

8 april



Jag sitter och kollar på den här filmen. Flight of the phoenix.
Jag och Mickis kom aldrig på vad vi skulle göra, och hon var inte ledig i morron heller. Så jag for helt enkelt aldrig dit.
Sitter och kollar igenom massa bilder på datorn. Vill göra en ny desing, så det var anledningen. Men kolla vilken söt bild jag hittade på mig och Ida. Den är tagen från förra året någon gång.


Snacka om lyckokick man fick av den. Kanske inte så vackert annars, men ähh!
Jag tror att jag ska ta en tidig kväll och hoppa isäng när filmen är sluut.


Pusss.

8 april.

Hej igen!
Kom just ut efter en lång dusch. Kom hem ovanligt tidigt från stallet idag. Det var redan mockat i stallet, sedan tog jag även cykeldit, vilket jag vinner rätt mycket tid på. Mio var jätte pigg idag! Riktiga vår känslor hade han, super kul!

Nu är det ju lov för mig i elva dagar, ååh vad skönt det känns!
Vi gjorde påskmat på Hkn idag, galet gott!


Lax och potatis som huvudrätt m. sallad och bröd till.
Sedan rulltårta till efterrätt. :) .. Mummma!

Näe, nu ska jag ta och ta på mig lite kläder och sminka mig. Verkar som att jag ska vara Mickis ikväll!!
Det var ju ett tag sedan nu. Ha en bra kväll, och ett bra lov!

Pusss.

7 april.



Smakade just på den här yoghurten. Äkta vanilj och choklad. Den var faktiskt riktigt god! Fast kanske att man inte äter den till frukost, mer till efterrätt eller något. Man kan ju inte direkt hälla i flingor;p

For ut och var med nåra kompisar efter maten, vi gjorde massa radomstuff! Men sedan drog nästan alla osså blev det kallt, och mamma skulle ändå ta in hästarna. Så vid tio så for vi andra hem. Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och hoppa isäng. Gonattt!

Pusss.

7 april.

Gissa vad jag gör just nu?..






Joo, jag sitter ute på våran baksida och solar!!, Helt sjukt skönt idag, fast okej.. Det kan blåsa till riktigt ordentligt ibland. Men ändå. Jag måste ju passa på medans det är varmt. För i morron är det säkert regn eller nått..
( upptäckte just att det inte syns att jag har solen på mig, men det har jag!)

Aja. Det gick riktigt segt att kliva upp imorse.. Jag väcktes av alamet på mobilen, mitt i en dröm. Sedan fick jag lov att ta bussen till skolan, så jag tog en rätt sen buss så att jag fick mycket tid på mig. sedan på språket kollade vi på en film som heter The 51st state, ganska konstig film och verkligen inte min typ av film..
Sedan så var det niorna mot lärnarna i fotboll, då vi hade matte så vi fick gå dit och kolla. Fast jag tror det var fler än jag som gick hem ist.
Åhh nu försvinner solen... Tror jag ska gå in innan jag börjar frysa..

Pusss.

6 april.

Tjosan trosan!.
Måndag idag, var som vanligt inte kul. Lång dag och första dagen på veckan. Men nu är det ju så att vi går ju bara tre dagar sedan är det påsklov! Taggat värree!

Sedan spelade tjejerna i våran klass fotboll idag. Så vi andra var såklart där och hejade!

 
Om ni undrar så ståre 8b..               Alex hade brytit armen i helgen. syyyyyynd!

Dom vann iaf första matchen och förlorade andra..

Efter skolan blev det snabbt hem och sedan vidare till stallet. Det går ju som sagt var inte att rida hemma pga det dåliga underlaget, då det blir mycket hippo nu ett tag.. Hur som helst så kom pappa sedan och hämtade mig och Mio sedan åkte vi dit. När vi var klara så var mamma och tränade så hon kunde inte hämta mig fören typ en timme senare. Men då träffade jag My och Sanna, så jag satt med dom ett tag tills jag sedan kunde åka hem.
 Mio, min Mio;*

Nu ska jag hoppa isäng, skickade just i väg deckaren till min lärare också. Allt tar sin lilla tid!
Ha en bra vecka!

Pusss.

5 april

Idag har jag..
Pluggat, Matte sedan är deckaren är nu klar!
Sedan somnade jag i sängen igen..
Städat
Ätiiit
Och nu väntar middag och hoppträning.
Btw. Någon som vet vart man kan köpa snygga jeans shorts?

Göra om min desing är nåt jag vill göra också, men det får bli en annan dag!

Bara för att jag skrev världens tråkigaste/konstigaste inlägg lägger jag in två bra låtar!:)



Pusss.

4 april.

Nu har jag fått lite bilder av johanna från förra helgen och lite rid bilder.




Pusss.

4 april.

God morron!
Tog lite sov morron i morse. Ska träffa Johanna och kanske Emiley i stallet klockan ett.
For ut igår kväll också, så jag vara gaaanska trött när jag kom hem. Klev ju upp åtta.. Nu väntar jag på lunch, och i dag (eller i morron(a) ) så måste vekligen min deckare bli klar. Hur många gånger har jag inte sagt så nu?.. Sedan väntar en berättelse om Amerikanska revulotionen och även No arbete om smink, hud/hår vård som snart ska vara klart.

Ikväll blir det bara att vara hemma. Måste vara barnvakt åt bror min. Så det blir nog film+ godis. rätt skönt. Men som sagt deckaren nu och sedan ska jag försöka räkna lite matte när jag kommer hem. Eller så lämnar jag det till i morron!
Nu ska jag gå ner och äta lite. Hade braa!;*

Pusss.

3 april.

Jag orkade faktiskt inte skriva igår..
Men fint väder kan man ju säga att det var ett tag igår. suuper härligt! For och red på hippo efter skolan. Tror helt serriöst att vi var 30 pers som skulle rida samtidigt i lilla ridhuset.. Inte så lyckat!
Senare på kvällen så for jag ut och var med nåra kompisar ett tag. Vi bara vandrade om kring typ.
 solade typ i öppet fönster (a)

Klev upp klockan åtta i morse och for till stallet och red. Skit tråkigt väder, isigt och blött/ lerigt..
Sedan kom marcus osså tog vi bussen till stan där vi var med några andra. Vi provade lite kläder och fikade på Lobbyn. Jag tror vi satt där i tre timmar och slappade.. Alla var typ trötta.. Efter det så tog jag bussen hem och åt god middag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Film,sova, fara ut?. Ah jag ser väl. Ha en bra kväll.

Glasssss.                    Amanda,jag och marcus;p haha


Pusss.

1 april.

Har faktiskt inte blivit lurad idag!, Trode nästan att jag skulle bli lurad på något sätt, men icket!
Red med Johanna och Emiley idag. Hästarna var rätt pigga, och det var helt sjukt härligt med +15 grader i solen!. Nog för att det blev kallare sedan när den försvann, men ändå. Hoppas verkligen att det här vädret håller ett tag nu!.
Jag hörde just en låt som Kenza hade lagt in. såå himla bra låt, och då menar jag i det här fallet texten mest!
Det är iaf Darin som tsm med friends har gjort denna låt, What if


Så himla härligt allt känns just nu!, ledig fre-sön i veckan, sedan nästa vecka är i ledig tors och fre, sedan är det ju påsklov!.. åååh tänk om vi får bra väder ocksåå!, meelike!.
Btw, Äre dumt att ladda hem musik/filmer nu?
Nu blir det sängeen och packa ihop väskan inför i morgon till skolan. Ladda mobilen måste jag göra också..

Pusss.