Onsdag.



Nu åker jag och Kajsa till Pitee. Eller rättare sagt i morgon.
Men nu ska packas å grejas.
Vet knappt vad jag ska ha med mig, kommer iof hem redan på lördag.
Så mycket lär ju inte behövas!?
Någon annan som ska dit förresten?

Please come now, i think am falling



Vart tog sommaren vägen?
Regn gillas ju verkligen inte!

Mio, min Mio

Den här låten fick mig helt säker på att jag skulle ha kvar Mio. Johanna slog på den tillsammans med ett bildspel på Mio, Jag började gråta som ett litet barn. Obeskrivlig kärlek som känns så töntig. Men han är bäst, så är det bara! Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan honom.


Fredag.

Mio fick sig ett ordentligt pass med mycket skritt och trav. Han gick på himla bra och jag är kanon nöjd. Han verkar dock ha fått ögoninflamation men det är ingenfara som verkar just nu. Han har fått en salva nu och det ska förhoppningsvis hjälpa!

Jag hade en tanke där ett tag om att sälja Mio och köpa något nytt. Mio är ju fräsch just nu och någon liten tjej skulle kunna ha lika kul med honom som jag har haft. Jag skulle köpa en D-ponny och få prova något annat innan jag blir 18. Det var nästan så att folk började få veta att han snart kommer vara tillsalu. Men nu när jag började tänka tanken på att vara utan honom så ångrade jag mig. Jag lär mig fortfarande massor på honom och vi kan fortfarande tävla som förrut. Jag tror inte att jag kan hitta något snällare ponny än honom och det blir svårt att hitta något som passar mig. Så känns det. Det finns ingen anledning att sälja honom helt enkelt! Så isåfall får jag hitta tid och pengar till att ha två hästar. 

Sundsvall, saknar redan!

Helt sjukt bra dagar i Sundsvall. Hittade lite grejor i Birsta och lite nytt till mitt rum från Ikea. Att träffa Johanna igen var det bästa. Vi badade,shoppade,pratade, åt god mat, pratade mer, åt kladdkaka, tog massa bilder och pratade ännu mer. Vi fick oss skratt och gråt och jag saknar dig redan Johanna. Kom hem snart.. 

Här är några bilder. Dom andra som johanna har lägger jag ut då hon kommer hem..













I could really use a wish right now!






Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now


Lördag.

Sola, bada, stallet, Mio, jobba, köra bil, äta jordgubbar, träffa kompisar. På måndag åker jag till Sundsvall och träffar Johanna, går på Hööks/Ikea kanske andra affärer också. Kommer även åka med Kajsa till Pite för att gå på P.D.O.L,  Det är lite av mig just nu och det känns rätt toppen! Jag älskar sommaren otroligt mycket! Ganska väl planerat men ändå spontant.













fredag.

Just nu är det bara bilder som gäller! Här är några från idag och igår kväll.
Justja. Jag VET vad jag har för tröja på mig och jag VET att jag sa att jag aldrig skulle köpa en. Men jag kunde inte låta bli längre, nu är den min och jag gillar den. Fick ju dessutom med mig Kajsa på att köpa en.





Onsdag.

Galet, jag körde just bil och jag överlevde! Tänkte iallfall bjuda på lite bilder från dagen i stallet.




haha bada är inte hans grej. Det slutade med att han backade ut från stranden genom skogen. Gasen fanns som inte där. Nu ska jag ut så jag kanske bjuder på fler bilder en annan dag.  

@ älven



Galet dålig bild men det är från älven igår.
Kommer fin fina bilder på hästarna om ett tag.
Måste bara få dom skickade och ta en dusch först.

Tisdag.

Går kvällen började med jordgubbar tillsammans med Hanna. Så jag tänkte bjuda på några bilder som hanna tog. Jag gillar nog den sista mest.. hah! det hadlar om att bjuda på sig själv.



Måndag.

Nånting måste jag ju skriva känner jag. Men så fort jag försöker så skriver jag ju bara en massa tråkiga saker, så jag funderar på att lägga ner detta. Fick iallfall hem bettet till Mio som vi beställde så nu slipper jag låna Johannas. Hästen får vila lite nu och bara ta det lugnt nu när det inte är tävling på fyra - fem veckor. Hemmatävlingen i helgen gick kanon bra och han kändes jätte fin! Hoppade LB fredag, LB lördag och sedan efteranmälde jag mig till LA på söndagen.  Nu ska jag bara lära mig att andas på banan om det nu är det som gör att halv dör när jag kommer ut från banan.


Torsdag.



Jag älskar då man träffar ärliga människor som gör en glad. Därför är strandpromenaden perfekt att rida på. Jag vet inte hur många kommentarer man får om sin häst och faktiskt om sig själv ibland, heh! Hur som helst så blir jag så stolt. Min häst är fin och han " till och med glänser". Sånt kan man behöva ofta.

Jag och Mio tog det lite lugnt idag och förberedde oss lite för helgens hemma tävling. Jag ångrar mig ju lite nu i efterhand men vi ska hoppa LB i morgon och LB på lördag. Om det går bra så är vi i final till norrlands derbyt och hoppar då en LA. Höjden har ju inte varit något problem på träning. Men jag ska försöka rida som på träning och hoppas bara på att jag själv ska vara nöjd och inget annat. 

Onsdag.



Kanon fin var han idag!! Jag gillar hans tunga på bilden, hehe!

Heaven help us!



grym låt bara!

Tisdag



har träffat Johanna idag. Hon har varit borta i tre veckor och nu åker hon igen..
Plus att Kajsa är i grekland.. YIPPI!

update: Lisa glömde jag, förlåååt gummsan! Hon är i skogen. ännu mer "yippi", tur att jag har mina favorit pojkar hemma.

Mio min Mio



Nu har jag sett den!
Den var söt och dålig på samma gång.
Men jag var verkligen bara tvungen att se den innan jag for ut.
Och igår såg jag på Casper, ni vet lilla spöket.
Nästa är lejonkungen!! hehe..
Något har nog hänt med mig tror jag, men vad vet jag inte än

Måndag

Red med Johannas lillasyster idag och även Samuel följde med och red lite. Sedan tog jag även med han till stan, hyrde film och köpte glass. Dags att se en av filmerna nu, berättar mer sedan.


tävling i stöcke

Om man säger så här, jag döper om mig från Elin till värdelös.
Frågan är ju. Är det tävlingsnerver? För det går verkligen mycket bättre på träningarna..

Lördag.

Känns som att man kommer vara otroligt sliten efter denna helg av många anledningar. Fast jag har inte så mycket att säga just nu så jag åter kommer efter tävling i morgon. Pussåkram

Fredag



Efter att ha ridit Mio idag så passade jag på att smörja lite grejer. Ska smörja klart i morgon och då tar jag tag i all tävlings utrustning. Annars har jag hunnit sola,lyssna på musik, smsa och ätit pannkakor med sylt & glass. Åter igen "precis som sommaren ska vara", jag bara älskar det. Snart får jag förhoppningsvis se vad kvällen har att erbjuda också. Troligtvis ett gäng kompisar ute eller inne någonstans. Blir nog bra som vanligt.

vi gillar våra fuxar!

Jag och Johanna tog in fuxarna till Hippo idag för att rida igenom dom inför tävling i helgen. Mio blev till en segpropp men jag är ändå nöjd, jag vet att han tycker de är jobbigt! Tävlingen i helgen är förresten i Stöcke. Vi hoppar bara en LC på Söndagen och om vi rider den bra så hoppar jag kanske  DIV 2 omg 1. Vi fick ju aldrig ihop något DIV 1 lag. Men det är så kul att tävla i lag så det klart man är med DIV 2 istället. 








En bild på Johanna och Tingeling också.


Torsdag.


I Januari så "begravde" jag denna kamera bland gammla kartonger eftersom att det inte ville funka. Nu, efter ett halvårs vila, så gick den igång utan problem. Nog för att den tar otroligt dåliga bilder, men den är ju endå mycket bättre än mobilkameran. Så det tackar jag för! Undra bara hur länge den lever denna gång.

Gick på en kort promenad tidigare idag. Hanna vill att jag ska springa med henne i helgen istället så jag tänkte att jag börjar med en promenad. Hur som helst satte jag igång My Chemical Romance, så länge sedan jag lyssnade på dom nu. Men shiit så bra dom är!


         

sad but true