bottoms up!

Vaaalborg

Kom hem från Mio för ett tag sedan. Han var jätte dryg i början och fick för sig att allt var läskigt.. jaa det är Mio jag pratar om, tro det eller ej. Men efter ett pass på en fotbolls plan så orkade han inte bry sig om något på hemvägen. Inte för att jag red han jätte hårt men han fick sig ett behövligt dressyrpass.

Nu är det däremot dags för mig att välja kläder.. haha får se vad som hittas i garderoben.
Måste även hinna laga mat och sedan dra mot stan. Därefter vidare för att fira Amanda. Grattis igen!

hih, hittade en bild då hon fyllde 16, tiden går fort som tusan!

Lördag



Dags att börja sätta fart på kroppen. Ska cykla till träna och köra pump, sedan rullbandet och därefter måste jag nog en sväng på stan och köpa present.. vad ska man ha på sig ikväll vet jag inte heller? Nej, dags att fara.

Btw, råkade hålla för blixten på bilden.. där av knall röd, haha!

"Sometimes the only way to stay sane, is to go a little crazy"



Sitter och kollar på en grym film, Stulna år heter den och handlar om en tjej med Borderline. Hon hamnar på psykhem med massa andra tjejer och jaa, det är bra. Dock är den inte slut ännu.

Anonym om Sommarjobb: Vad är det för lön?
Anonym om Sommarjobb: vilken period?

Roligt med frågor men inte med Anonyma..
Jobbet jag fick var ju kommun jobb och det är ca 43kr i timmen...
Jag tror också att det är period 2, mellan 11/7 till 31/7.

Tuuuuuurkiiie

Amanda om bilderrr:
var det varmt i turkiet ? Alla ni på bildena verkar ha så mycket kläder ! Hur varmt var det ?

Ja, alltså jämfört med då vi har varit där tidigare så var det inte jätte varmt. Man skulle kunna säga att det var svenska sommar dagar. Vi landade mitt på natten och då var det endast 11 grader varmt. Det började även med en dag dåligt väder. Men efter det var det bar himmel. Jag började med att bränna mig ordentligt då jag tänkte att det skulle bli enda dagen med sol. Så på dagarna var det jätte varmt och vi badade både i havet och i poolerna. Men på kvällarna tog man med sig minst en kofta. Det var väl iallafall 15-20 grader. Men det tyckte jag inte alls illa om. Och om min farmor och farfar läser detta så vill jag ännu en gång tacka för en kanon resa och här bjuder jag på lite fler random bilder.












kladdkaka i mitt ♥




Är så sjukt beroende. En vecka utan choklad var lite too much. Nu bakas det och ska ätas.
Mio fick sig ett kravlöst pass med många volter runt träd. Skolan tog evigheter och jag funderar på morgondagen, valborg som ni kanske vet. Det vankas 18års fest istället för riktigt valborg firande, kan bli roligt! Nej, nu är kladdisen klar och tvn redo att användas.

Sommarjobb!



Med lite tur verkar både jag och Hanna fått samma period för sommarjobb på 4H.
Kanske inte blir helt fel ändå, även om lönen är sämst!!
Nu däremot väntar sängen. PUSS

Torsdag



Underbara fina. Jätte skönt att få hoppa upp på ryggen igen efter en vecka.
Skoldagen blev dock inte super lång. Hade spanska och idrott. Psykologi läraren borta och knappt någon historia. Drog till stan en sväng på lunchen också då det blev långt hål. Tog en glarre undertiden som solen var framme. Nu däremot ska jag checka två hemprov som ska vara inlämnad nästa vecka..

bilderrr







jag vill gråta..



Åh så fel allt känns. Tiden går för fort och för fel. Jag vill verkligen inte fara till skolan imorgon. Jag vill sitta i baren efter god middag och en dag på stranden. Näe fyfan, de här läker inte fort.. Har doch träffat en glad ponny som blivit väldigt mörk i pälsen och är fin som vanligt. Längtar efter en ridtur imorgon, men thats it..

hemma igen...



Massa saker att göra, kyla och skola imorgon. Jag är inte alls där jag vill vara just nu men man får gilla läget. Nu ska jag till en efterlägtad ponny. Skriver senare igen

Hejdå Sverige.

Oj höll på glömma bloggen.. För nu lämnar jag Sverige för ett förhoppningsvis varmare land, turkiet.
Precis lyckats packa färdigt, tog typ evigheter. Men nu är det dags att dra sig mot flyget. Synes igen på Onsdag kväll eller torsdag. PUSSAR & KRAMAR



Hoppträning

Det blev banträning på träningen. Började med en lång grund omgång efter att ha värmt upp lite. Den innehöll lite titthinder, trippel och trekombination. Ingen jätte lätt bana heller. Men den rundan gick kanon bra. Kom endast konstigt på första, men med farten så bjussade han och sedan gick resten jätte bra. Sedan skulle vi köra omhoppning med höjning. Det blev ett "tävlingsdags" och jag gör bort mig totalt. Men jag är ändå nöjd med honom.. som vanligt! Lillpojken försöker och jag gör inga bra beslut alls. En vacker dag släpper kanske även det. Men jag försöker tänka på att grunden faktiskt gick kanon!

Nothing is forever you know!

Sådärja. Ponnyn är riden och dressyren gick väl sisådär. Red mycket serpentiner och jag fick flytta och ställa extra mycket för att hitta "dagens knappar". Nu har han nog somnat i boxen på hippo och vilar med Amir och Tingis tills det är hoppträning i morgonbitt. Eller så kanske dom är uppe och pratar hela natten..? haha nej men jag ska iallafall till hippo i morgon klockan åtta. Då får hästarna frukost och sedan vid tio väntar träningen. Blir bara nice. Nu ska jag också slagga så att jag orkar mig upp i morgon.

    

Det finaste jag har.



















Mjukglass!

Just varit och tagit en glass med min bror. Riktigt gott med årets första mjukglass!
Nu spelas musik i pappas högtalare och jag har annat att hinna med.

drömmar kunde jag gärna skippa!

Vaknade i morse och sprang till spegeln.. Ursch vilken dröm jag hade inatt! Jag såg nämligen mitt hår som väldigt fint men när jag kollade närmare in i spegeln så var mitt hår jätte blekt och rosa.. typ som bilden. Ursch vad jag grät, tårarna bara sprutade. Har ju sagt förrut att jag är liv rädd för att klippa av mig håret osv. Kan få panik precis innna jag ska klippa mig och tro att friören ska jävlas och klippa page..huvva!

bilden är tagen från google..

Kvällen i bilder







Käkat fett med fruktsallad (där av riven vitchoklad på första bilden) Gillar min diet just nu som heter "ät-så-mycket-och-onyttigt-du-bara-kan-så-får-du-snygg-kropp-inför-beach-2011" Körde skoter sedan.. eller så inte. Blev en tidig kväll. Lika bra det då jag känner för att hinna med så mycket som möjligt i morgon. Kommer jag orka?

När ska jag lära mig att laga annan mat..?

H&M - sommar

Mondaay

Tänkte dra iväg och träna en sväng. Kom på att mitt kort går nog ut snart.. måste kolla upp det! Där efter väntar Mio som ska få sig ett lugnare pass tänkte jag. Hoppträning igår, Tisdag - dressyrträning och sedan divsion träning på onsdag morgon. Låter ändå ganska nice va?

hahah vilken jävla bild!

..från igår på Gbg. Tagen från Emmas blogg.

Hoppträning

Är nöjd med dagens träning. Provade att hoppa på bett idag, tredelat. Många har varit på mig och undrat varför jag rider på hackamore så jag tänkte ta det en gång för alla.

Mio fick ett sår i munnen förra vintern. Jag var alltså tvungen att rida utan bett ett litet tag så att såret fick läka. Men sedan tyckte jag att det funkade väldigt bra. Han blev mycket piggare och jag kände att han trivdes bra på det. Det har funkat jätte bra på träning och jag har ju ridit på det i över ett år. Men vad var egentligen resultatet på tävling? Jag vet inte om det kommer funka bättre på bett under tävling eftersom att det endast sitter i mitt huvud. Men jag tänkte prova.

Funkade iallfall bra idag så jag tänkte forsätta prova. Jobbiga är att jag inte alls tycker om att rida med bett på honom när det gäller dressyr osv. Men jag får använda bett hemma istället. För när jag hoppar och han får hålla sitt huvud uppe, jaa då funkar bett rätt bra! Hoppade mycket med bom innan hinder, kombination och linje.

Spotimum!


 

Ni har väl inte missat att gratisfunktionen försvinner.
Eller inte helt.
Lyssna på musik i under 10 timmar under samma månad..
omöjligt!
Det blir nog spotify premium för min del,
då kan jag ju lyssna i mobilen också för endast 99kr i månaden.
Det är endå inte så himla farligt, slipper ju reklamen också. NICE

Söndag

Dags att göra ryck. Ställer jag inte klockan sover jag på tok för länge.. jag gillar det verkligen inte! Tänkte försöka ta en promenad och plugga för hemprovet i psykologi innan jag måste åka på hoppträning. Får se vad jag hinner helt enkelt!

Lördag



Kvällen tillbringades, efter många om och med, på Göteborg. Bara nice även om alla dog av eftersom.
AJA MEN AJA NU SKA JAG SOVA FAST AJA SKA BARA DAMPA LITE TILL FAST AJA...

"gubben i lådan är hennes favorit låda"

Jag och Johanna sover typ halv pratandes i telefon. Gäspar och sjunger vart annat.. Försöker planera ihop kvällen men det går inte jätte bra.. någon kan ju ringa och ge förslag!

  

Bilder från igår.

Asså så galet trött. Kom hem vid ett någon gång. Sov dåligt som tusan. Klev upp åtta och for på bodypump. Nu väntar stallet, sedan lär jag slockna! Men går kvällen var ändå rolig. Johanna kom först hit och vi stekte hamburgare, drog sedan och träffade de andra på teg och sedan vidare till Stöcke. Käkade som vanligt massa gott och flummade. Niceprice!











FREE-FRIIDAY



Kan denna lektion bara ta slut.. ska skriva om den här låten på engelskan. Den är sjukt hemsk men jag är sjukt less också. Vill bara hem. Ska till stöcke ikväll också och måste hinna med Mio. Men jag är ju blixten så det ska nog gå bra. Där emot är jag inte blixt med bloggen.. Så ha en grym fredag!

Just smällt en hel pizza. Hittade inget på...

mms_img14248 (MMS)

Just smällt en hel pizza. Hittade inget påskägg på skolan så jag tröst åt en billig pizza med några fler i klassen. Skön lunch inför ett skönt lov. Slutar ju dock 15.40 så jag har ett tag kvar av dagen.. Skriver mer när jag kommer hem. Nu är de dags för samhällsekonomi.

Torsdag

Kom precis hem från Café Göteborg. Verkligen ett super mysigt ställe. Efter en massa prat och ett gott fika ( dvs krossad kladdkaka,glass och grädde) så for jag med bussen hemåt. Jätte skön torsdags kväll och det känns otroligt skönt med sista dagen innan påsklov i morgon också. Lycklig flicka!

Amazing!




Lite radom bildern från de senaste dagarna. Solen lyser, har börjat cykla till skolan, påsklovet närmar sig och ikväll väntar fika på Göteborg. Dock måste jag gör de absolut sista rycket inför matte provet i morgon och lämna in en svenska uppgift. Men det ska nog gå bra!

Define your meaning of war

fokusen!?



rätt skumt att det helt plötsligt kom en ny tidning, just idag? fast att vi sagt upp mig.. skuumt
Måste plugga nu iallafall om jag ska ta mig någon vart. Skriver in morgon!

Onsdag



Glömde helt bort senaste nummret av VeckoRevyn. Inte bara det senaste heller utan det sista för min del.

Är inte jätte jätte taggad på skolan heller. Fortfarande trött! Men det är bara att kämpa på. Måste försöka göra ett jätte ryck med matte plugg då vi har prov på fredag.. inget stort prov men snart är det dags för nationella och då har jag lovat att plugga ihjäl mig för att nå högre. Aja, dags att göra lite frulle nu. MUMS

Tisdag

Sådär lagom less och väldigt trött!
Har nästan varit på skolan i tolv timmar.. För efter vanlig skoldag skyndade jag mig till stallet och sedan hem för att duscha och kasta i mig mat. Sedan var det dags för mera skola.. Dragon hade öppet hus ikväll så det var därför. Vi gjorde även våran Psykologi redovisning. Våran grupp tog på oss "fel" kläder och bröt mot normerna. stora byxer på tjej och rosa t-shirt på kille, ni fattar? Resultatet blev en massa blickar.

Efter detta drog jag iallfall till Johanna och chillade hos henne en stund. Skönt avslut på en vanlig vardag!

Har ju aldrig riktigt bevisat att jag är stark!

Årets festival bokad!



Efter många om och med så bokade jag tillslut. Blir nog gryyyymt!

Onödig Måndag

Hade ett jätte mysko gruppsamtal med kuratorn idag. Alla ettor ska ha det så spez behandla mig inte!! Vi pratade om skolan och oss själva i stortsätt. For till Mio som vanligt efter skolan och han gick rätt bra idag faktiskt. Han behöver verkligen hållas igång för annars kommer gamlingen i honom fram.

Okej, helt ärligt. Detta är ingen dag för bloggning för jag har inte så mycket att skriva. JOFAN, kirrat en biljett men ni får veta mer om det i morgon för min kropp lägger av snart och jag måste orka stå i duschen. CYYAA

sorry guuuuuys

men jag har ingen tid för denna lilla aparat.
Ska dra och träna nu men sedan skriver jag på riktigt!

helt klart bäst!



så typisk mig-humor men så grymt jäkla bra!!
fem av fem toooasst!

Hoppträning

Hoppträningen började inte jätte bra. Skyller lite på att jag inte hoppat på länge och min skalle var inte riktigt på plats. Han var pigg och frammåt men blev väldig avvaktande för att känna så att jag hela tiden var med, tror att det var därav han fattade att jag inte var med och då var inte han heller med, smart häst! Men sedan kom vi igång och då bjöd han bättre.

dagarna kommer och går men vissa saker står kvar

Känner mig just nu lite duktig. Sitter och pluggar spanska glosor fast att det inte är till läxa. Men det är verkligen dags att jag tar tag i spanskan. Vill verkligen inte sluta på IG / -G det vore välotroligt onödigt. Sedan så får jag se var dagen leder mig. Fram till hoppträning klockan fem. Ska bli riktigt kul att hoppa igen. Sist var ju på tävlingen i Timrå. Aja dags att sätta igång,                                                                                                                   

         

                                   Så du klarade inte ens tio dagar i verkligheten.
                                                  Ska jag skratta eller gråta?
                                 Är det meningen att jag ska känna mig trygg nu?
                                              Kanske, men det funkar inte så
                              För sent på kvällarna eller människor som liknar dig,
        väcker upp bilder och jag vet att saker kan hända, att man ska vara försiktig.
        Jag kommer alltid ha en tredje öga som ser saker jag inte borde oroa mig för.
                                                         Det är ditt fel.

Lördag

Tänkte bara snabbt lägga in några bilder från igår. Tacos är verkligen sån där enkel men super god mat som man aldrig lessnar på! Men det blev iallafall Jag,Kajsa, Johanna, Mona och Emilia. Vi saknade dig Lisa.. Hoppas du hare bra i Holland!
Nu däremot väntar 40-års fest med ännu mer middag osv!

jävla mobil!

Ställde klockan på åtta i går för att kunna kliva upp och hinna med pump halv tio. Satan vad sur jag blev när den aldrig ringde och jag vaknade kvart över nio. Åt så sjukt mycket mat igår och kände verkligen behovet av träning.. Kollade tränas schema och såg att dom hade en timmes spinning klockan tio. Snabbt drog jag på mig och pappa skjutsade dit mig. Min mardröm är typ spinning då jag har omänskligt dålig kondis. Men nu är humöret uppe igen och det är dags att dra in Mio till Hippo. Ska försöka rida lite ordentligt både för att han slöat mycket i veckan OCH för att jag inte får fara på min dressyrträning på tisdag eftersom vi har öppethus på skolan.. dum lärare!

jag är kär i honom, fast mer i låten!

Fredag



Nu äre dags för redovisning
Efter det slutar jag förhoppningsvis.
Ska ju göra middag med ett gäng tjejer ikväll och hinna med stallet innan.
Därför säger jag nu, trevlig kväll!

sjukt snygga shorts



Älskar denna tjejs blogg. Såg dessa shorts och blev kär, hon har dessutom gjort dem själv!

träna på träna om du vill träna..

         

Kom just hem efter att både kört BodyPump och Step, sjukt härligt! Har jag inte träningsvärk imorgon blir jag sur! Nu är det dags för en dusch och sedan måste jag göra en slutspurt på engelskan eftersom att jag ska prata lite om den i morgon. Men det är nästintill klart så det ska nog inte vara några större problemas!

Asså han har ju fan bästa skrattet!

beroendeberoendeberoende



Har precis stoppat in en kladdkaka i ugnen.. förvånade? fast jag ska faktiskt inte trycka i mig hela själv. Nej, för i morgon väntar middag med ett gäng brudar och jag stod för lite bak.

Annars har dagen rullat på som vilken skoldag som helst. Nu ska jag däremot byta om för träning, hare gött!

det gäller bara att dra tummen ur



En vacker dag ska jag ta tag i att köpa mig en börs. En sådan som man öppnar upp och allt bara får plats. pengarm,alla kort,kvitton och skräp! dessa var dessutom väldigtväldigt billiga!

taggande bild?



Så otroligt otaggande bild.. Saknar inte den kalla vintern som var,
nu längtar jag bara sönder efter sommaren!

från det ena till det andra

Jisses vad jag älskar solen. Den gjorde verkligen min dag!!
For till stallet efter middagen och skulle åka med Mio till dressyrträningen. hade väldigt gott om tid och kände att jag skulle hinna rida fram lite som förra gången när jag kom till Hippo. Ikket!

När jag ska gå upp med Mio till stället vi parkerar transporten på så Dyker en av hundarna som bor på gården brevid och börjar skälla ( dock inne från sin gård, men hoppar upp med tassarna på staketet). Både jag och Mio flyger upp i himlen och två sekunder efter har Mio stuckit.. Blev så jävla förbannad både på hunden och mig själv. Fast jag vet att jag inte gjorde något fel. Blev rädd också.. Var helt säker på att Mio skulle göra illa sig. Men med turen på vår sida fick han "bara" ett trampsår. Tror att det är stor chans att ägaren till hunden läser detta också. Isåfall vet du att jag inte är sur på dig bara att om det var du och din häst och någon annans hund. Även om hunden är på "sitt eget område". Vem vill att en hund ska komma och börja skälla och att hästen ska fly fältet och kanske göra illa sig riktigt ordentligt.. Minns ju bara när vi råkade spilla ut lite vatten och det blev en isfläck i stallet..

Dags att sova nu.. Juste, glömde säga att min dressyrträning gick rent åt helvete på grund av mitt humör som sjönk ordentligt!

Avenged Sevenfold

Har fått till uppgift att skriva om något som har med America att göra. Sedan fick jag Hollywood - Los Angeles. Förslag när det gällde musik var Guns N Roses eller Motley Crüe. Men jag kände att jag ville hitta något som var liiiiite närmare hjärtat. Och där stod dom.. i väntan på att bli skrivna i ett word dokument. haha nej men skämt åsido, Avenged valde jag iallafall.

Det jag skulle komma till var att jag just nu ska försöka skriva klart uppgiften. Ska redovisa i ca 4-5 minuter så det borde ju inte bli allt för svårt. Innan jag ens tyckt att jag har uttalat "avenged" rätt så har nog halva tiden gott.
Vet att alla sänger ner så fort jag säger att jag har bra låtar men här är några ändå!


Tycker Jonsson är rätt söt när han leker häst!

Tisdag

Ska snart dra mig till skolan för två timmars plugg och sedan utvecklingssamtal, verkar som att jag får sluta sedan - skönt! Annars sådär lagom trött i kroppen efter att ha tränat tre dagar i rad, nu blire vila till torsdag! Annars då? Mio har fått tillbaka sin sko så igår gjorde jag lite ökningar och minskningar i alla gång arter, inte så mycket för jag är rädd han ska bli hovöm när jag red bara ett tag efter skoning. Men idag har jag dressyrträning så förhoppningsvis får vi båda oss ett svettpass. Brukar inte vara till fördel att han bara skrittat några dagar.

    

Hur vet man vilken väg man ska gå när man inte vet vart man vill?



(vilken apa?)

Jag tror att jag börjar nå min punkt. Har aldrig fattat varför jag inte vet vad jag vill bli när jag blir stor.
Läkare, frisör, lärare? jag har aldrig vetat. Jag vill veta för att jag vill ha ett mål i livet, en riktning att gå.
Det faller inte riktigt på plats. Just nu börjar jag känna mer och mer men ändå inte riktigt. Ridlärare kan ni stryka på engång och polis skulle jag aldrig klara av. Jag vill göra typiska tjejgrejer. tror jag?
Ha saker att göra hela tiden då det är jag själv som bestämmer mitt eget schema. Lång frukost, träna, Jobba på kontor och sedan få resa runt, shoppa, festa allt det där. Jag har alltid velat leva som på film,
fast vem vill inte det? Ni vet, typ Sex and the city. Det låter så otroligt töntigt men jag kan inte rå för det.
Men vad är själva jobbet? Jag vill helst sluta skolan nu och skulle kunna börja jobba i någon klädbutik men sedan då? Dessutom har jag dåliga betyg och svårt för att lära mig och att bli rik kan nog stanna i filmer. Men om jag bara visste vad jag ville och verkligen ville kämpa för att bli något. Då vet jag att jag skulle kunna satsa mer. Men så länge jag inte vet, så har jag ingen lust. dåligt va?

morgonpigg och kvällspigg, lat men gillar att träna, älskar sängen men inte att sova, lugna kvällar med kompisar,godis och film men taggar partykvällar till tusen, hästar och metal, älskar att titta, inspereras och köpa kläder men orkar sällan bry mig vad jag tar på mig sedan, har alltid ångest över att jag har förlite pengar men orkar inte kämpa för att tjäna heller.. påriktigt, vad fan är jag för person??

de lilla badrummet

hihi, En tjej ville se bild på nya badrummet. Cute! Men visst kan jag visa det.

 

Måndag



Orkar inte mitt hår på morgonen, får alltid mega konstiga lockar och jag orkar inte + vill inte platta håret.. Sämst bild plus att jag knappt vågar visa det.. haha nej men det blir som krockar som sticker rakt ut? nuvetni. Men något nice är att badrummet är klart, fast det ser man ju inte heller på bilden..

Har två väldigt slappa dagar framför mig. Idag har jag två timmars studiehandledning och sedan något annat efter lunch. samma imorgon fast då byter jag ut "något annat" mot utvecklingssamtal.

söndag

Jäklar vad det känns som att jag har hunnit med saker idag. Räknat matte för att jag låg efter, varit till Mio och pysslat+ tömkört igen (skrittar han ju bara och då är han lättare att arbeta från marken) Därefter for jag och tränade, svettades fan som .. mycket! Pappa hade sedan lagat riktigt god mat (som vanligt!) och nu har jag även hunnit färga den fula utväxten i håret. Okej det var kanske inte så mycket, haha! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och försöka lägga mig i tid. Sounds good right?



offret slår tillbaka.. rätt eller fel?

Accidents can happen.

Don't give up, it takes a while
I have seen this look before
And it's alright
You're not alone
If you don't love this anymore
I hear that you've slipped again
I'm here 'cause i know you'll need a friend

Take some time and learn to breathe
And remember what it means
To feel alive
And to believe
Something more than what you see
I know there's a price for this
But some things in life you must resist

And you know that accidents can happen
And it's okay,
We all fall off the wagon sometimes
It's not your whole life
It's only one day
You haven't thrown everything away.

So don't give up
It takes a while.

Godnajt!



Asså åå så söt bild!

Orkar inte pallra mig isäng just nu. Är trött och vill som vanligt inte sova längre än tio i morgon. Jag vill forstätta lyssna på musik och vara vaken. Kan bero på att jag har massa jätte konstiga drömmar just nu. Ena dagen adopterar vi tre stycken trillingar andra dagen kämpar någon för att få ner mig i ett stup och jag ser mina vänner falla först.. tredje dagen dör en gammal klasskompis för att han somnar med snusen och den fastnar i halsen och han kvävs? Kvällen tillbringades iallafall hos Kajsa tillsammans med några andra gosingar! Såg nån konstig film, snacka massa skit och åt godis. bara nice!

Men nej, på riktigt orkar inte uggla nu måste jag slagga..

"This makes me feel that i´ll never be quite normal"



Den här låten gör mig glad, därför delar jag med mig.

Gick ju galat även för umeås häst elitlag. Ponny kom ju som sagt trea och häst kämpade sig till en andra plats. Riktigt bra! Ska nog till Kajsa och chilla ikväll. Är dock sjukt trött men jag brukar ändå kunna hålla mig piggelin!

Har precis varit ute och tömkört mio. Gick...

mms_img14991 (MMS)

Har precis varit ute och tömkört mio. Gick riktigt bra! Nu däremot rullar bilen mot hippo för att heja på umeå. De är nämligen första omgången för elit på stor häst så alla måste hålla tummarna!

Fredag



Orkar inte att jag varit glad hela dagen och sedan när jag kom till stallet kom jag på att jag fick ett sms igår om att Mios ena sko var lös.. Det var bara att dra loss skiten för nästan alla sömmar var borta. Blev en kortare skritt tur och nu kommer jag vara sur hela kvällen helt ärligt. Taggade dessutom att vi skulle hoppa utan tränare på söndag.. haha lät sjukt tröntigt men jag tycker det kan vara roligt att hoppa själv också men det blir inte så mycket då vi har regelbundna träningar och jag vill inte hoppa mer än en dag i veckan med Mio.

Skit samma kunde varit värre och tur i oturen får han förhoppningsvis tillbaka skon på Måndag. Nu däremot hoppas jag att kebab och skitsnack med johanna kan få mig på bätter humör. C yaa

mini shoppingen från igår.



Detta hittade jag från Gina igår.. galna färger, jag är ju van med svart! Det ena är ett lite mer genomskinligt vitt linne och det andra är en t-shirt av ngt slag, kul att testa ngt som inte riktigt jag brukar ha. Men jag gillar´T