God natt alla små och stora!


Min kväll har spenderats framför tvn med ett inspelat avsnitt av millenium.
Nu säger jag god natt

Behöver jag säga igen att jag inte är seriös?



ÄR MAN GLAD ELLER?



Jag har fått påsklov och det börjar med +15 grader i solen, kunde det bli bättre???

Update: det kunde tydligen bli bättre, graderna ökar och står just nu på +21 i solen!!

så typiskt!

Så otroligt typiskt att det inte skulle vara Desperate Housewives idag.. Jag och Hanna som laddade upp med morötter,gurka och dipp.. Vi skulle ju vara nyttiga (nyttigare), Men sedan fick vi tröst äta kladdkake smet.. herregud! Här kommer iallafall massa radom bilder.


För det första - jag vet att jag måste färga håret.. jag ska göra det snart!
För det andra - det är extra socker på smeten, det blev för mycket kakao.. haha!
För det tredje - vi gjorde en film, som jag vette tusan om jag ska lägga in, fast det såklart jag har väl skämmt ut mig förr, hahahh!

Ni missar väl inte?



Nu ska jag gå och möta upp hanna,
Vi har då inte tänkt missa dagens avsnitt.
pussar&kramarrr

Tisdag



Himla perfekt med en bra tidning idag då jag inte har Mio.

Badet idag gick väl bra ändå gissar jag. Vi skulle simma 12 längder på mage och 2 på rygg. Sedan blev det dykning och livräddning. Nu är jag verkligen helt slut! Jag är verkligen ingen simmare.
Nej nu ska jag återgå till min tidning,
Vad ska ni göra idag?

ångest......

..jag kom just på att vi har bad i morgon!

Hjälp mig!


Shit vad klockan helt plötsligt rann iväg!
Denna skjorta är Hannas och nu letar jag efter en egen. Men vars finns dom?

Måndag



Eftersom våran lärare var borta från språket ( som är i två timmar med lunch emellan) så drog jag och mina kära vänner till stan och käkade. Det blev hamburgare på Mias och det gör jag ALRIG om! Fy tusan så äckligt det var..

Aja nu vet ni de, nu ska jag åka vidare till stallet.

hoppträning

Hoppträningen idag gick kanoners!
Vi började med att hoppa tre hinder i rad med en volt emellan. Sedan hoppade vi dom som vanligt och lade upp lite höjder ( och då pratar jag inte jätte högt). Det gick rätt klockrent och jag fick ovanligtvis bromsa.

Efter det så hade vi en "sicksack" övning eller vad man nu ska kalla den. Alltså " /   \   / " bra beskrivet va? På varje linje var den två små hinder som var stuts, allså hästen hinner bara sätta ner hovarna innan dom ska upp igen. Det svåra var vägarna, för när dom blev dåliga då fick man dåliga språng också. Men den övningen slutade bra också. Red lite dåligt från början.

Nu väntar en dusch och scones!

Är man bra eller?



Plötsligt fick man ganska mycket gjort. Jag har rensat ur två stora lådor på mitt rum och lagt upp grejor på vindan och kastat bort lite. Äntligen behöver inte väskor och sånt hänga framme.

Sedan har jag räknat det jag hade planerat i matteboken. Jag har lagt in Linkin Park låtar på min brors mobil som jag hade lovat ett tag. Mitt rum är städat.. okejdåå, mamma gjorde det! Sen har jag plockat och slängt massa små grejor och nu ska jag bara kasta in lite kläder i tvätten så är jag helt klar.

Nu går min Spotify lista på shuffle och jag kan göra det jag är bäst på..
att göra ingenting!

                               BTW, Någon som vet om man kan byta namn på spotify..?

Söndag



Eftersom att jag inte har några bilder alls från i helgen så lägger jag in gamla istället. Förutom mig, är det hanna och Johanna. Johanna sov jag ju hos i fredags men det har jag ju redan sagt. I går kväll därimot var vi hos Hanna och firade henne som har fyllt 16 och hennes bror som blir 20. Det blev alltså middag, tårta och en massa musik. Riktigt trevligt.

Idag är vädret rent sagt förjävligt. Det är snöstorm och detta gör mig bara sur! Dessutom vred man ju klockan till sommar tid inatt (Ni missade inte det va?) så det känns lite skumt. Jag sov till 11 istället för 10.. rekord!?

Nej nu måste jag plugga lite.. suuuck!

lördag

Hej alla!
Natten blev väldigt lång, och kall! Vi alla somnade på balkongen och det gick bra någon timma men sedan blev det feetttt kallt! Så en efter en gick vi in och la oss. Soffan blev min och där sov jag ganska mycket bättre! Annars var själva kvällen trevlig tycker jag.

Jag och Johanna hade våran sista "knattekurs" för dom små idag. Dom fick självklart rida och var nog rätt nöjda..hoppas jag! Shiit, nu måste jag skynda mig. Jäkla stress... Ska iväg och käka hos en kompis som har fyllt år i veckan. Så denna blogg får stå "still" ett tag till.
PUSS

Fredag



Snacka om niiiiceee! Vi fick sluta halv ett idag, varför? Jo för att tekniken var inställd, yeees.
Ikväll ska jag och lite fler sova hos johanna. Inte i sängar utan på hennes balkong, kallt? Det vet jag inte än, men sist vi gjorde det gick det bara bra.

Hoppas ni får en bra kväll
PUSSAR

Bara för att han är den finaste ♥




Fler bilder som Johanna har tagit!
Red som sagt på hippo idag och det gick oväntat nog himla bra! Det enda som fattades var en dressyrtränare som kunde påpeka några fel osv. Men jag är som sagt nöjd och glad. Nu är det dags för mig att släcka. Mina ögonlock har varit på väg ner hela dagen och nu är dom som bly.

Sov så gott!

Torsdag.



80-talet har våran grupp i SOn valt.
Planering för redovisning håller på för fullt men om vi lyckas bra är en annan femma
Några roliga tips på kläder,vad man gjorde då, och något viktigt som hände?
Vore awsoome med lite förslag.
Nu: stallet

Onsdag.

                

Let it be och knocking on heavens door är dom två låtarna som vi spelade på musiken idag, varför?
Joo för att självaste trummisen var borta, så alla tog fram varsin gitarr och spelade.
Det var kanske lite för simpelt med dom enkla akorden osv, så istället skulle vi spela upp samma lektion.

Blev kvar i stallet ganska länge ikväll. Red rätt länge eftersom underlaget inte är så bra, alltså jag fick skritta mycket istället. I morgon blir det troligtvis hippo så då ska det brännas kalorier!

De bleeeev........



Nu väntar vi bara på dom desperata hemmafruarna!

Beslutsångest!



Det är ju Desperat Housewives ikväll och jag och Hanna ska bänka oss framför tvn hos mig.
Frågan är ju bara, kladdkaka eller en Ben&Jerry´s...
hjälp?

Tisdag

Förutom att jag har gått runt som en hippie idag så har jag bara haft några tråkiga lektioner + utvecklingssamtal. Eftersom att det är ointressantvetande så ska ni få se vad jag gjort med min vägg. En tavla med lite bilder. Förhoppningsvis ska det upp en hylla det senare och då placerar jag nog bilderna någon annan stans. Men så här ser det ut just nu.



Många fina minnen, finns saker att berätta om varje bild!
Ett som är säkert är att jag hoppas sommaren kommer snart!

Lady Gaga



Alltså jag är ju inget Lady Gaga fan, men hon gör bra party musik!
Jag hittade det här klippet hos en tjej som heter Lowa. Visst är han rätt grym?

Lillgubben.



Här har ni tre bilder från i lördags. Mio var lite seg idag, kanske bara trött med tanke på det tunga underlaget som var nylagt i ridhuset igår. Själv var jag inte ett dugg seg! Jag pysslade på i stallet som om jag just fått egen häst. Jag till och med smorde sadeln och två av hans träns, duktigt vaa??

Nu blir det middag, pappa fyller år idag och jag måste se det första (inspelat från i lördags) avsnittet av milleniumtrilogin.

Det handlar om att bjuda på sig själv!



3D glasögon är hett! Så jag tänkte visa hur snygg man är i dom..
Vi fick halv dag idag och jag ska nu åka iväg till lilla Mio.

hoppträning

Alltså shiiit, jag är otroligt nöjd över veckans hoppträning. Han var lagomt pigg, lyssnade jätte bra, hoppade och jaa. Jag var i stort sätt bara att åka! Dock fick vi ett stopp på ett vääldigt smalt hinder som kom så plötsligt, jag tror inte ens jag tänkte hoppa, haha! Men nu känns det verkligen bra igen, för dom senaste gångerna har nästan varit katastrof! Vi hoppade ioförsig inga jätte höjder men ändå.    Johanna fotade också!  Det är fler bilder också, men dom visar jag senare, måste verkligen gå i säng nu!

(ignorera mitt ansikte!) 

Hippo från morgon till kväll!

Efter tävlingen åkte jag till Johanna, nu blir det hoppträning.
Skriver sedan!

Alice i underlandet



Då har jag även sett denna stooory! Själva filmen var det inget fel på och det var deffenetivt bättre än den gamla. Men 3Dn fick jag för mig, skulle komma "ut" mer. Alltså då jag såg i 3D för måånga år sedan, då aktade man ju sig för saker. Nu var man som bara djupare i filmen, iof bättre en vanlig film. Men enligt mig är det coolare när det då och då "kommer ut mer", Snälla säg att ni förstår vad jag menar?

Nu är det dags för mig att tvätta bort sminket och hoppa isäng. Väckarklockan ringer 7.00 för att fara på Dressyrtävling, alla får ge Johanna ett lycka till och jag får försöka hålla ögonen öppna. Nytt inlägg kommer då jag är hemma igen. God natt♥

Mot SF (bio)



Ska strax på bio med Sara, men först - Guitar Hero !

jag är alldelens för lat!



Här tänkte jag då visa min utväxt och berätta att jag vill att mitt hår ska växa fortare.. hah!

Mina planer gick väldigt bra! Först pluggar jag knappt sedan orkar jag mig inte ut och springa.. Jag gör ett nytt försök med det i morgon. Nej juste det lär jag inte hinna! Jag ska nämligen upp tidigt och följa med Johanna och kolla när hon tävlar dressyr! Jag får springa någon annan gång helt enkelt.

Lördag


- Plugga matte
- fara ut och springa?
- äta lunchhh
- åka till stallet
- rida,mocka osvosv
- knattekursen (om det inte blir dåligt väder.)
- Duscha,middag, sminka mig osånt
- Bio, Alice i underlandet

Japp, detta är vad jag ska göra idag. Är rätt taggad på Bion,
Har inte sett 3D sedan jag var .. vääldigt liten! Så det blir spännande.

pizzaaa

Nu åker jag och Sakarias på pizzeriaaa med några fler kompisar. Sjukt länge sedan kan jag lova!
Efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men jag skriver senare.. eller i morgon

Sööööt va?



träning i ridhuset



Denna sötnos går mig på nerverna ibland. Ett tag funkar bett jätte bra sedan "lessnar" han och då är det hackamore som funkar, Sedan är det bett som gäller igen. Det klart att jag försöker variera men jaa.. Dessa hästar!  Just nu tror jag det är bett som gäller i dressyren och hacket i hoppningen. Får prova det ett tag. Måste tillägga att underlaget i ridhuset var jätte tungt, det gjorde inte saken bättre!

Nu blir det duschen sedan scones. PUSS

Torsdag



Jag bjuder på bilden..
Snart väntar bilen till Hippo för att få ett ordentligt ridpass inne med Mio. Snön har öst ner och vinterjackar måste fram igen.. Ursch jag blir så sur så jag vill springa in i en vägg. Jag kommer iallafall hem igen vid åtta, men Hanna pratade om att fara ut och springa då? Är ju inte fullt frisk, så det blir kanske någon meter eller så.. Vi får helt enkelt se, vädret är ju inte roligt heller som jag sa.     NO-provet är avklarat!

Biologin..



Det är egentligen bara ett litet prov, enligt våran lärare.. Vi har läst kapitlet i en vecka..! Jag hoppas inte vi ska rita den där nervcellen, heller inte en hjärna.. Förstår inte hur jag ens fick VG i bild. Snart sitter iallafall lite mer i huvudet och jag hoppas att jag klarar det.. Kanske ett +G vore nicee.. Ni vet ju att jag inte är ett MVG barn direkt!!

Jag skriver inget mer ikväll, jag måste jobba lite till..
Men sedan är jag prov fri ett litet tag till.

Noomi Rapace - Lisbeth Salander



Helt ärligt, jag såg inte att det var Noomi när jag såg bilden till vänster. Man är bara van att se henne som i Milleniumtrilogin. Varenda gång jag har sett någon av filmerna så har jag undrat hur hon egentligen ser ut. Här är alltså svaret på det. Undra om hon röker lika mycket som i filmerna, haha?

Nu ska jag åka till stallet, sedan väntar plugg.. Hörs sen ikväll!

desperate housewives



Dubbel avsnitt blev det för mig, missade det ju förra veckan. Nu börjar det "riktiga" och där i mellan försöker jag mig på Biologin.. Vi har prov på Torsdag.
Nej nu ska jag stoppa ögonen i tvn.

Tisdag



Fick ett önskemål om att visa hur tröjan såg ut.
Så här ser ryggen ut och fram sidan är bara svart med dragkedja. Den var jätte skön!


Jag har hunnit förbi på stan idag med Johanna. Vi hämtade ut några bilder från Proprint. Mina bilder ska förmodligen upp på väggen. Efter det for vi hem till henne och sorterade bilderna osvosv. Nu sitter jag och känner ångesten över att jag faktiskt måste plugga ikväll.. Ikväll är det ju sedan Desperate Housewives som gäller!

Unga & brott



Jag sitter nu på skolan och har So, men jag har kört fast som vanligt..
Jag skriver om Unga & Brott. Visst hittar man mycket hemska artiklar osv, men vad vill jag få sagt med allt?
Hjälp mig??

Måndag



Jag sitter och dregglar på 6000 kronor som ligger på mitt skrivbord.
Dom är inte ens mina.. klassens!
Ska hämta ut våra klasströjor i morron och jag hoppas allt blev bra!

Nu ska jag ta och beställa hem en massa bilder,
behöver fylla ut min tomma vägg!
PUSS KRAM och GODNATT

fight to the finish!


Jag har egentligen inte så mycket att skriva.
Skolan är igång och av någon anledning vaknade jag av mig själv i morse.
Kanske att min hjärna tycker att jag behöver bli syssel satt.. haha!?

I morgon har vi NP i engelska och på torsdag har vi NO prov..
Dålig start på veckan.. fast det började bra idag! Vi hade lästid 8.40 och det var i 40 minuter.
Sedan var dubbel timmen i språket iställt. Nästa lektion började 12.15!!
Hanna bor ju granne så vi och några till promenerade till henne och såg Bring it on!

hoppträning

Måste säga att jag är nöjd över dagens hoppträning! Vi körde några bra övningar och det kanske inte alltid började klockrent men vi fick till alltihopa. Sedan kanske jag måste berätta om mitt avfall/avhopp. Farten mot hindret var bra tills jag började bromsa, varför ska jag hoppa då, undrade säkert mio och nitade framför hindret. Jag gjorde då ett snyggt avhopp och satte mig på själva hindret, hah! Jag kan lyckas med det mesta.

Jag har förresten kommit på att jag inte behöver lägga in video klipp i moviemaker (eller annat) för att kunna lägga in på youtube (smart..) Så jag testade att lägga in en gammal film och det funkade faktiskt! Fram över kan jag alltså lägga in lite klipp från träning/tävling. Bra va?

Mr Wonderful



Jag hittade en bild från sommaren 08 och jag måste bara säga ingen att han är den finaste på jorden! Jag är så otroligt glad över att vi köpte honom. Även om vi har dåliga dagar så har han lärt mig så otroligt mycket mer än vad någon annan kan tro. En häst jag aldrig någonsin kommer glömma. Jag älskar honom tills livet är slut!    NU: hoppträning

I Sverige finns inget bättre än solen!



Har suttit en stund med Biologin idag, ute! Tog på mig en halsduk och satte mig på en skrana, awsoome.
Jag och min bror har pantat burkar också. Jag vet hur fattigt det låter. Men man tackar inte nej till två sopsäckar som man får tvåhundra spänn för, inte jag iallfall.

Ikväll är den som vanligt hoppträning och jag är lagomt taggat, förutom att min röst sviker mig.
Justja, bilden är från i somras. Jag har många fina minnen från den, dom glömmer jag aldrig!

Anna Bergendahl



Det blev som sagt till att de melodifestivalen igår
och det var väl himla kul att lilla Anna fick vinna.
Själv så gillade jag Salems låt,
den var väldigt speciellt.

Sen var det ju ganska kul att Björn Gustavsson kom in.

Paint in black



Nu sticker jag, och min familj, till grisbacka/grubbe för att äta middag och se melodifestivalen
Ha en bra lördagkväll!

Lördag



Dessa böcker togs fram idag. Nu har jag på börjat och fortsätter lite i morgon. Jag är glad att jag lyckats komma igång nu efter en vecka.. Men jag tror det är rätt lugnt. Eller jag hoppas på det iallafall.

Förkyldningen känns bättre nu, Kunde knappt prata i morse, hah! Mocka,rida och knattekurs står på schemat i stallet och vädret är fint. Låter inte så dumt va?

its a nice day to be angry, huh?





Detta var en film jag ville se ikväll but guess what, internet funkade inte hela vägen!
- Jag hatar att vara sjuk, ha tråkigt och vara sur.

hur snygg!?

VICKSSSS HONEY FRESHHHH



Jag har ont i halsen och huvudet. Jag har tappat mat lusten också.. Men jag älskar ju som sagt mat så självklart tänker jag äta ändå, det serveras ju ändå tacos till middag!

Jag får se om jag orkar mig nånstans ikväll. Eller det beror egentligen på vad folket planerar att göra.
Jag vet att jag skriver tråkiga inlägg men whatttaaa heeelllll MY BLOGG!

utvilad men sjuk..?

Gissa vem som sov till tio idag? jag är nästan stolt över mig själv.. Känner mig dock lite halv förkyld men jag tror inte det är så farligt. Idag åker jag med Mio till hippo eftersom attt underlaget är det värsta hemma just nu. Dock är det otroligt fint väder och det är ju alltid ett plus.

Vi såg förresten denna film igår, sjukt rolig!

Godnatt

Jag har snart varit vaken i arton timmar. Har inte tvättat bort sminket heller.
Men i morgon ska jag sova och inte ställa någon väckarklocka. Undra när jag vaknar, nio?

Sov så gott iallafall.

att det ska va så svårt,

Planerna för ikväll har både varit det ena och det andra. Jag blev sugen på att fara och bowla eller något men ingen annan ville det. Alla frågar om vi ska hitta på något men har inga förslag. Sen får man sms om att grilla, eeeh nej tack. Det är otroligt blött och det är minus grader.

Nu kommer snart Emil och Sakarias hit och jag vet knappt varför, här finns ju inget att göra. Jag tror jag jag är ganska trött.. klev ju om sex i morse! Tur att det är två killar som får en att le och kanske att vi hittar på något kul tillslut. Kanske att någon har nått bra förslag, say it!

Som tur är våren snart här, hoppas jag

Vet ni vad jag mest av allt skulle vilja göra just nu?
Jag skulle vilja dra på mig mina nya converse och ett par solbrillor. Gå ut och träffa vänner och spela glada låtar. Någon skulle grilla god mat medan vi andra sitter och pratar om allt och inget.

Inget annat känns som lika underbart just nu som sommaren tillsammans med med kompisar!
Alltså jag är glad men det skulle verkligen vara pricken över I:et

pictuuuureees

Här kommer lite bilder. Det blev ju lite tolkning, båda fick åka skrana och jag fick även rida lite på ridbanan.
Vi gick även och kollade på en super söt liten föl bäbis, men kameran följde inte med dit.





en


hemma igen

Jag tänkte bara säga att jag är hemma nu. Eller jag har varit det ett tag.
Jag kunde välja mellan att ta bussen som gick 10 eller få skjuts klockan 6. Jag valde att åka bil..
När jag kom hem kunde jag lägga mig och sova igen, vad gör jag? Jo jag åker till stallet och gör bort det.
Nu är klockan snart 11 och jag känner mig vääldigt pigg. Nu blir det en dusch och sedan kommer lite bilder från går dagen. Jar nämligen fått låna en kamera!

Åker bort!



Medan jag är borta kan ni leta mig bland
Umeå Ryttarförenings alla ponnyryttare.

Kommer hem igen på Torsdag
Sakna mig inte för mycket..
Ha det bäst!

mirakel finns inte!



Köpte även hem denna från stan igår. Testades idag och den kändes nice!
Jag får väl se om det blir någon skillnad i längden med ansiktsmasken.
Någon som INTE hjälper är "Pantoten", B5 tabletter. 
Alltå, jag fick höra att det var bra om man vill bli av med finnar. Det funkar inte för mig iallfall.

Ikväll åker jag förresten till Mickels och kommer hem igen på torsdag.
Därför är det dags att packa lite nu.

Tisdag



God morgon alla nyvakna.
Jag har suttit och slappat framför tvn en stund men känner nu att det är dags att bege sig till stallet.
Hoppas ni får en bra dag hemma/jobbet/skolan eller vart ni nu är.
Puss och Kram♥

luftslottet som sprängdes



Nu har jag, tillslut, sett sista filmen i Millenium trilogin. Det var grymt bra och jag tycker det är surt att det inte blir några fler. Men ni har väl inte missat att alla filmer kommer gå i avsnitt på tv? Det kommer vara mer att se då, får såklart inte missas!

Nu är det sängen som gäller för mig.

Måndag



Jag köpte converse iallafall, så nu vill jag inte höra att jag inte skulle ha gjort det!
För det var jag lovar att min börs blev tom.. nästan iallafall! Men jag är nöjd, och dom kommer användas,
fast inte än.. det måste torka mer på backen först, hahah!

Snart kommer Hanna och Cissi. Det blir film och popcorn, bara nice!
Hoppas ni också får en bra kväll.
Pussss♥

stan idag!!

hejsan, jag tänkte skriva i morse men tiden räckte inte till!
Har varit på stan med Hanna och shoppat, hittade lite smått och gott som ni får se senare.
Nu ska jag stoppa i mig en sen lunch och sedan fara och rida. Jag har träningsvärk, inte lite heller..

Jag har invigt skinnjackan också!!



hoppträning



Det var markarbete på träningen idag. Mest små hinder. gasa och bromsa. osv! Jag kan säga att det var det jobbigaste som jag varit med om på väääldigt länge! Mio var rätt pigg i början och för första gången på några veckor fick jag bromsa, påriktigt! Efter ett tag blev både jag och mio trötta så då blev det lite konstiga hopp.

Skulle hoppa av för att springa och dricka, men benen vek sig helt seriöst! Vilade en stund och sedan höjdes hindrerna och då fick jag några stopp, men det var bara för att vi var trötta.
Kondisen mååste tränas, både min och hans. Tur att jag är ledig i morgon!!

hahah läs hela!

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.


Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...


"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.

Söndag



Att vakna av sig själv är det bästa när klockan inte har blivit för mycket!
Att vakna och se att det snöar är det värsta, FU*K!!!
Mina planer idag är att plugga, fara ut och jogga (JAG SKA TUSAN I MIG GÖRA DET OCKSÅ) och sedan ikväll väntar hoppträning. Ett bra idag är att kameran är återfunnen, det tackar vi gamlingarna för.

Nu måste jag tydligen gå med skräp.. Ha en bra dag alla nii!

allt på videon är oseriöst!!!!



Kommer ni ihåg mitt och Hannas "sweet 16"?
Detta är vad jag och Hanna gjorde när alla hade åkt. Idol nästa?? hehe..

underbart!



Det blev nästan för mycket folk som var ute och gick i det fina vädret idag,
man kunde knappt börja galoppera så var man tvungen att bryta av igen.
Men det var många glada som hälsade och gav fina kommentarer!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med några kompisar,
Vad ska ni göra?♥

God morgon!









Jag känner mig minst lika glad idag! jag älskar livet. Därför lyssnar jag musik som gör mig ännu gladare. Låtar som egentligen passar in i sommaren, men jag lovar att dom kommer spelas förfullt då också!

Idag står knattekursen för dom små på schemat, innan det ska Mio få motion också!

Ben&Jerrys



En B&J's + en film, blev ingen dålig start på lovet.
Riktigt skönt faktiskt!

Prinsessa hette filmen och var både fin och rolig!
För er som inte vet,
den handlar om en rätt överviktig tjej som vill bli skådespelare
Tyvärr får hon rollen som ett miffo och blir sviken av en vän.
Jätte fin film och man gråter några milliliter!

Tur att det finns en bak väg.



Några viktiga ord är idag är att: Jag älskar solen och vi har fått looov! Man blir glad när det är ljusare och allt känns bättre! Mio var rolig att rida också, så glad! Taket i på stallet är nu skottat och jag har åkt skidor för första gången på vääldigt länge.

Ikväll är jag barnvakt eftersom mamma och pappa är och ser Buddy Holly. Det blir film och glass! Just nu ser bror min G-force, haha! Men när han är i säng ska jag se någon annan film, har just nu inte namn på den.

EMIL SKRIVER

tjabba alla söta och fina bloggläsare här sitter jag på den lilla söta skolan som jag går på och skriver på en liten blogg som an bli ganska kul hahahahha.jag har inget att skriva om så om ni kommer på någat kan ni ju skriva en liten komenter om något ämne=D

Torsdag



Efter skolan väntade stallet och efter stallet väntade en revy där treorna från backenskolan var med, alltså min lillebror. Nu är jag hemma och kan känna lugnet igen.

Ni får förlåta mig för den sämsta bildkvalitén. Våran digitalkamera ligger tyvärr någonstans på Hippologum, eller så gillade någon den lika mycket som oss och tog hem den..

sko problem..



Jag orkar inte att jag har världens sko problem just nu..
Mina fake converse från turkiet börjar gå mot graven och jag har inte råd med äkta,
eller jo det har jag men jag känner att för dom 700 kronorna som skorna kostar,
så kan man köpa annat som jag också behöver. Dessutom behöver jag skor till balen och även skor att ha i sommar, gladiatorskor vore långt i från fel.. Alla tre skor är ett måste! Frågan är bara hur jag ska lyckas?
jag hatar att vara fattig, jag behöver pengar nuuuuuuu!

Onsdag



Så här ser mina onsdagar ut.
Musik från 11.30 till 15.00
Ioförsig en halv timmes rast från första musik passet
till studiepasset ( alltså tillvalt musikpass).

Det blir hög volym på allt och man blir trött själv också.
Mycket musik är alltså kul men jobbigt i längden.

Nu vet ni det.

häst spel..heh!

Jag råkade hitta en länk till ett häst spel på facebook.. Fastnade ett tag tills det sedan stod att min speltid var slut? Jag hade ju lixååååm laddat hem det å allt.. bara att radera då! Nu ska jag räkna lite till matte inna Desperate börjar!!! *GLAD*

världens största orm!



Visade just min lillebror denna, har ni sett den?

Tisdag

Jag är just hem kommen från skolan. Detta betyder inte att jag har tid med datorn så länge till. Jag måste räkna matte eftersom att jag har bestämmt mig för att räkna hela genrepet ist för bara testen. Det gör att det kommer ta längre tid och jag vet att jag inte kommer hinna om jag inte gör bort lite hemma.
Vi körde snörugby i onödigt djup snö. Men det var ändå ganska kul, utom att jag typ druknade!

god natt

Måste bara berätta att jag slog rekord igår! Iallfalll eget rekord. Halv nio somnade jag. sjukt! Fast då hade min mamma somnat framför tvn för länge sedan.. Ikväll kan jag inte slå det och inte i morgon heller, ni vet väl att Desperate Housewives börjar igen. Galet taggat. Har saknat det!

Nej nu vill jag inte gå och lägga mig allt för sent. hahah är jag normal? klockan är knappt halv elva och jag säger att klockan är mycket!? Det är en vardags rutin. Helger är dock någon helt annan del i livet. Då har kvällen just  börjat.

G o d   n a t t ♥



jag tror inte jag kommer isäng ikväll..
Sitter fast vid spotify och jag vägrar sluta lyssna på Creed. G R Y M M A !

music in my heart!

Ska snart ut på en promenad med några kompisar.
Tänkte bjuda på två helt olika, glada låtat. Bara för att jag känner mig glad idag!

Ison & FIlle - jag skrattar idag


The kooks - Naive

populär eller vad??



252 olästa sms... haha jag vet.. man ser bara Hanna, hehe!