Måndag.

Dagen började med skola. halv elva for jag iväg med cykeln till stan och mötte mamma. Väl där tog vi en lunch på Barista. Gjorde även andra saker men det går jag inte in på. Barista har iallfall jätte god mat, med det visste ni kanske? Tog cykeln tillbaka sedan för att gå på Matte och NO lektion.


Jag red Mio idag i kanske 1 ½ timma. Varav en timme var bara skritt. Till en början så travade jag på en "8a", ställde huvudet lite över drivet och försökte få honom på yttertygeln. Det är något vi (jag) behöver träna på.  Sedan galopperade vi lite på volt osv. Hur som helst så börjar jag höra Johanna Perssons röst i huvudet. "Elin sträck på dig","Driv" och "mjukna nu!!å vet ni vad? Jag gjorde allt det där, då han var på väg att bita fast i bettet. Det tog inte lång tid så gick han precis där jag vill ha honom. Ökade och minskade galoppen och han var hela tiden hos mig. Jag fick ärligt talat rysningar när jag upptäckte att det inte är HAN som biter fast i bettet. Utan det är JAG som blir kvar i handen för länge och då måste han bita tillbaka.

Ni anar aldrig hur mycket min häst har lärt mig! När jag hörde ordet "läromästare" första gången så förstod jag inte riktigt innebörden med det. Men att Mio kan lära mig så mycket det trodde jag aldrig någonsin. Det är precis som att han tänker till ordentligt när han upptäcker något jag inte kan eller är dålig på.

Han har lärt mig att en häst inte hoppar om inte jag vill, genom att stanna om jag tvekar.
Han har lärt mig att jag måste luta mig bakåt och driva för att en häst ska kunna hoppa snävt, genom att stanna om jag inte gör det.
Han har lärt mig att en häst river om han blir för lång, genom att riva hinder om jag gasar utan att samla ihop.
Han har lärt mig att inte sitta och "sova" på en häst för många hästar kan tvär hoppa till för saker, det har han lärt mig genom att hoppa till för cyklar som han egentligen inte bryr sig om.
Han håller nu på lära mig att rida dressyr och nu har jag äntligen börjat fatta. Även om jag vet att vi kommer få fler motgångar.

Min tränare sa en gång till mig att: han kan hoppa och gör det gärna, men bara om du är säker på att du vill.

Det är så otroligt svårt att beskriva nu när jag börjar inse varför jag har fått komma hem med sår och tårar. Det enda min häst har försökt göra, är att lära mig rida. Nu säger jag inte att det kommer gå bra för alltid från och med idag. Jag kommer forstätta vara slarvig och allt det där. Men jag vet att jag har lärt mig väldigt mycket idag. Men det kommer ändå dyka upp andra problem och jag kommer förmodligen göra om samma gammla fler gånger, inte med flit förstås.

Jag skulle kunna skriva i evigheter. Men ni får se några bilder iställlet. Kan  säga att jag stod och tittade på min häst länge idag medan han fick tugga i sig lite grönt gräs. Han är så otroligt underbar!

Förlåt för dålig kvalite.. mobilbilder!

Världens bästa mamma♥


   

Grattis på Morsdag.
Tack för att du finns och ställer upp
I
U

ny ridhjälm?


klicka för större bild.

Jag har kommit på att min ridhjälm är vääldigt gammal. Med alla mina avfall & "nertappningar" är det kanske dags att köpa en ny. Okej, det beror mest på att jag verkligen vill ha något nytt. Så hittade jag hjälmen på bilden ovan. Frågan är bara, är den värd 1050kr?


hahah.. på tal om avfallning. Den här bilden är tagen på en tävling sommaren -08, första gången jag åkte av. Jag skrattar alltid lika mycket när jag ser bilden.


rätt låt som vann?

Efter att ha kollat på film igår så såg jag slutet av melodifestivalen. Många låtar var värdelösa men jag gillade faktiskt låten som vann. Men det var ändå inte min favorit. Dom här dom två gillade jag mest, men det klart det är ju inga "Schlager låtar", fast vad är det egentligen nu förtiden??


Den sista blev vist inte med hela låten. Men jag tycker "Sweet people" var den bästa!

nocturnal rites - fools never diePå tal om Nordic Rock och allt det där så kom jag och tänka på mellan stadiet. Vi skulle då ta med en favortit låt till skolan och spela upp. Jag hade då den här låten som endast jag gillade, resten i klassen höll för öronen!
Nu dör min datorn snart. Godnatt!

Hemmakväll..

Medan alla andra har varit på Nordic Rock för att se bland annat Europe,Skid Row och Nocturnals rites, så har jag suttit hemma och kollat på en film. Min förkyldning går ju aldrig över och nu satsar jag på att den ska göra det! Det är otroligt drygt med lock för öronen också för jag hör jätte dåligt. Inte nog med att jag måste säga "va?" hela tiden, för jag tror själv att jag pratar högt fast att det inte är så. Folk hör alltså inte vad jag säger heller.. haha!

Hade iallfall varit galet kul och vara på Nordic och om inte pengarna hade räckt hade man ju kunna sitta utanför området för att ändå lyssna. Men att vara ute nu känns dumt, nu ska jag bli frisk!klicka för större bild.

Jag har iallfall sett "Den sista Mohikanen", ganska bra film faktiskt. Väldigt ledsam och tragisk men dom filmerna kan också vara bra.

Dressyrtävling!

Jaa, så har jag och Mio varit på Dressyrtävling också. När vi kommer fram så kommer jag och mamma på två saker. Först och främst har jag glömt kavajen hemma och för det andra så blev vi så tidiga att jag nästan kunnat sova en timma längre..Så kan det gå.  Med hjälp av Johanna (som har Tingeling) så var han jätte fin på framridningen. Stretade inte emot eller något, när min sits var bra alltså! Men sedan när vi kom på banan tappade jag fokus och blev så fokuserad på vilka vägar jag skulle ta osv. Så då gick inte Mio bra alls, plus att han blev segare också. Men skit samma, för så fort vi kom ut ur banan blev han fin igen, haha! Dom mål jag hade i detta inlägg, klarade jag!


Hoppträning och lite dressyr.


bild från i vintras..

Från och med idag så har vi alltså hoppträning på Torsdagar. Mio har dock nött ner sina skor för mycket och vi ska inte till hovislagaren än. Därför var jag bara med på träningen kanske 20 min? På dom minutrarna hade vi en travbana då vi red över upphöjda bommar med lite öppna och sluta på lång sida. Efter det gjorde vi det i galopp och det blev då mitt avslut. Hoppade av och bytte träns för att sedan rida dressyr. Då jag red igenom pogrammet så gick det bajsdåligt. Han var stark och jag slarvade. Sedan kom Johanna och påminnde mig om sitsen, vipps så hade ponnyn släppt bettet och blev en liten dressyrponny. Okej, det lär lite väl enkelt, jag började en stund innan jobba med halter i trav. Det hjälpte nog lite också tror jag.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Cancer sjuk?"Chock bilderna på 50cent"
Först tänkte jag att han måste ha fått cancer eller något. Han ser ju inte frisk ut.
Jag hade nästan rätt. Tydligen ska ha vara med i en film som heter "Things fall apart", han har då en roll som en cancersjuk amerikansk fotbollsspelare. Jag läste också att filmen var egenregisserad med insperation frånatt hans vän har dött i samma sjukdom. Han har iallfall svält sig själv och därmed har gått ner hela 24kg. Ganska sjukt att man går in i en roll så mycket. Men har har ju lyckats, sjuk ser han ju ut helt klart!

hahaha dagens bästa, @ facebook

Hur skrattar hästen när den är hungrig? - HÖHÖ

hahahahah jag älskar min humor!Onsdag.Vi hade uppspelning på musiken idag. Alltså bara i små grupper så skulle vi spela upp för läraren, inget speciellt eller att oroa sig för egentligen. Grejen var den att jag hade världens lock för öronen och rösten var inte på topp. Resultatet blev att jag knappt hörde hur det lät när jag spelade på gitarren och rösten svek mig till tusen. Det blir ingen MVG för mig i musik..

Annars har dagen varit bra. Jag är väldigt glad över att jag gick till skolan, att sitta inne en hel dag är något jag verkligen inte klarar av. Inte själv med endast dator,tv och ett kök. Nej, att vara på skolan är då mycket bättre. Speciellt med en massa underbara kompisar.

Veckorevyn har kommit idag, som alla ni andra prenumeranter vet. Ska stoppa ner huvudet i den nu och sätta igång lite musik. Ha det bäst!

In flames!Jag klarar inte av att sitta inne längre, jag måste ut! Att sitta inne får mig att gråta, jag kommer att tänka på hur mycket jag misslyckas och ångrar. Jag orkar inte bry mig om att jag är sjuk för det kan ju knappas skada att ta en kort promenad. Men med In flames i öronen så kanske jag får rensa mina tankar. För just nu finns det knappt några posetiva tankar. Okej, skulle kunna skriva långa sidor av ord men nu vill jag bara ut!

Tisdag - hemma..

Jag har nog haft jobbigaste natten i mitt liv, tror jag! Vaknade någon timme efter att jag hade somnat dvs vid 12. Då känner jag hur ont jag har i örat!? Det blir världens tryck och jag får typ panik! Efter att ha insett att det inte försvinner så trycker jag in nässpray i näsan, det ska ju tydligen hjälpa. Men ikket, efter yttligare en stund så springer jag ner och stoppar i mig Ipren.. ingen skillnad. Tillslut väcker jag mina föräldrar som får mig att inse att det finns inget att göra, jag har redan provat allt. Alltså ni anar inte! Jag hade verkligen panik över trycket i mitt öra. Men tillslut somnade jag igen och det blev bättre.

Ringde till Vårdcentralen och berättade att det inte bara var det heller, mitt öga är inte bra och min hals är svullen. Men ändå var det bara en vanlig förkyldning tydligen. Tur ioförsig, men jag vill att det ska gå över nu! Jag vägrar att ha samma natt igen, det går bara inte..

Nej nu är det nog dags för mig att se om det finns någon mat.
Sedan kanske jag sätter igång en film eller något,
Hoppas ni får en bättre dag!♥

Är det all snö som smälter?Av alla tre år som jag har ridit denna väg så har detta aldrig hänt förrut.
Vattet hade höjts så mycket att vägen var full av vatten.
Dumt nog tänkte jag "Äh, så länge jag ser vägen under vattnet är det lugnt"
Visst det gick bra. Men tydligen så kunde marken ha skjutsat efter..
Tur att Mio är snäll och gick lugnt och försiktig, men nu rider jag inte där på ett bra tag!
På bilden ser ni den delen då det inte var så mycket vatten.
Senare så gick vattnet ca 20-30cm upp på benen.

Aja, annars gick ridpasset ganska bra. Jag tror att hoppträningen igår var bra för honom.
Red med gummisnodden också för att slippa tjaffs och galat gick det!
Ska se till att hinna med ett pass med rätt bett och utan extra hjälper inför
dressyrtävlingen på Lördag, det blir spännande!

Måndag.Det är ganska skönt när dagen går snabbt. Speciellt när man vaknar upp med ont i huvet+svullenhals+snor+hosta och tårar som rinner av sig själv i ögonen. Inte heller roligt när man vaknar vid fyra och somnar om en hel timme senare. Nej, ingen toppen natt! Men jag känner mig bättre nu och ska strax ta cykeln till stallet. Ha en fortsatt bra dag sötnosar!

Hoppträning
Hoppträningen idag gick faktiskt himla bra! Vi hoppade som på en 8 med en studs serie på mitten och lite andra hinder som stod till höger och vänster av åttan. Mio var precis, enligt mig, där han skulle. Ända gången vi kom dåligt var när jag gjorde nått litet slarvfel. Men annars var han lagomt framme och jag kunde mest sitta och hålla om. Vi hoppade även en liten omhoppning i slutet som gick hyffsat bra. Kom inte helt bra på allt, men det blev inget stopp/riv och det är ju egentligen huvudsaken när det är omhoppning. 
 
Jag är iallfall nöjd och nu väntar snart sängen, känns ju inte så kul med skola i morgon. Men tänk att jag nu endast har 3 veckor kvar av min tid på Grubbeskolan/högstadiet av 3 hela år. Jag behöver inte ens gå i skolan längre. Å vad gör jag.. jo, jag väljer NS på dragon..jag kommer ju dööö! Men jag ska satsa så in i norden. Sedan ska jag få ett bra jobb och ha bra betalt. Man kan ju hoppas iallfall.

vi gillar randiga långkallsonger!


Bilden har Johanna Östensson tagit

Tänkte bjuda på en bild från Nattinén på Grubberevyn. Hur sött var det inte..haha!
Nu är det dags för mig att börja byta om. Har kollat på min brors fotbolls match (dom vann!) och nu är det hoppträning som gäller för mig. Ha en bra kväll!

Söndag.Kanske att vi gick runt lite för mycket mellan alla scener. Vi lyckades nämligen alltid höra sista låten på alla band.
Ser ni skärmen på höger sida? Jag satt på en kompis axlar då han kom på att han skulle ställa sig mitt framför kameran.. Gissa vem som blev utsatt? pinsaaamt! Men vi hade roligt.

Justin Bieber kan ju släga sig i väggen.Greyson Chance 13år.
Text och musik är skriven av han själv på denna låt. Han spelar även Lady Gagas "Paprazzi" hur bra som helst,
in på Youtube och lyssna NU om ni inte har gjort det redan.


Nu är det nog snart dags för mig att börja fixa mig och äta middag.
I kväll är det ju Kulturnatta, alltså en massa musik som spelas på olika ställen överallt på stan.
Det brukar vara väldigt mycket folk och väldigt lyckat.
Vad ska ni göra ikväll, någon fler som ska dit?

Lördag
Förrutom att matteprovet igår gick totalt värdelöst och att min häst smet, så att jag fick jaga honom en halv timme, så var går dagen ändå rätt bra. Inte så många andra lektioner, det gick hyffsat bra att rida och på kvällen hamnade jag i en badtunna med ett gäng kompisar, riktigt nice!

Denna dag ska jag försöka ta vara på! Har varit i stallet och ridit, vilket var riktigt härligt! Nu tänkte jag gå ut och ta en promenad och kanske springa lite.. om jag orkar! Efter det måste jag ta tag i mitt rum. Det behöver städas!
Ha en jätte bra dag!

Roligt värre..
Jag blev tvungen att dissa solen för en mattebok..
Nu ska jag laga lite mat innan jag ska ta in Mio till hippo och rida.
Ska nog rida igenom dressyrpogrammet eftersom att dressyrtävlingen är nästa helg.

Torsdag.Ni får en gammal sommar bild så länge. Nu ska jag åtegå till solen som är utanför, känns som att man måste passa på! Har hört att det ska regna hela nästa vecka och hur kul låter de..?

Onsdag
Inte för att klaga på solen eller så, hettande sommar är ju det bästa!
Men att rida då det är som varmast är inte det bästa.
red inte så länge idag utan sparar ett ordentligen dressyrpass till i morgon.

Nu ska jag iväg till Johanna för att se gårdagens avsnitt av Desperate.

Årets första dopp alltså!Här är en tråkig liten mobilbild från idag. Lisas dator har haft "Aids" för att hennes bror kanske kollat för mycket på "p-rullar" därför behövde hon installera kameran för att lägga in bilder, vilket var lite svårt! hhahahahha.. hon förklarade det så och det gjorde typ min kväll (min humor är på topp). men hon tog iallfall bilder så vi får väl se om hon lyckas lägga in dom. Tror att vi klarar oss utan dom annars.

Tisdag.

Gissa vem som just gjort sitt första dopp?
Som isbitar runt kroppen men solen var otroligt varmt så det blev bara skönt!
Nu ser man väl lite halv rosa ut och det är dags för middag ute. Bilder kommer senare!

Wake me up when september ends.Mitt "att göra" just nu är att lära mig den här på gitarr och självklart sjunga till.
Kan ju vara bra när vi har uppspelning på onsdag.

HopptävlingTills vidare får ni en gammal bild från Vännäs.

Började med att hoppa en LB (90cm). Gick rätt bra och vi var felfria. Låg då på en andra plats men blev ner puttad till en fjärde. Dock var det bara tre placerade så vi fick ingen rosett. Eftersom att ponnyn var varken trött eller svettig och jag kände för att göra om och göra ännu bättre, så anmälde jag mig till en till LB. Det var en A1:a som gjordes så, att först red jag grund omgång på 7 hinder, vilket gick jätte bra! Dom som sedan var felfria, jag också alltså, fick då rida en omhoppning ( på tid) med 5 hinder. Då gick det dock inte lika bra. Han var framme men jag slappnade av för mycket. Vi rev då första hindet och stannade på näst sista, med min balans så ramlade jag då av. känner mig ändå rätt nöjd..

Suuper nice!Sötaste bilden! Kommer kanske fler sedan.

Riktigt trevlig kväll. Den blev dock vääldig tidig för min del! Jätte god mat och mycket skratt. Tack så mycket för allt! Nu är det dags för mig att sova. Klockan ringer 7.20 exakt och då är det bara att hoppa upp, kanske äta frukost ute igen?

Sommaren när den är som bäst!

       

Jag får upp massa underbara minnen från i somras nu när solen är uppe och en förhoppninsvis lika bra sommar är påväg. Jag är glad att kameran finns så att man kan komma ihåg. För sommaren med dig Johanna är helt oförglömlig, sudsvall,lycksele, alla idiotiska och knäppa saker. Jag hoppas verkligen att denna sommar blir minst lika bra.

Skriver kanske när jag kommer hem ikväll. Om inte annat så får ni önska mig lycka till för i morgon tävlar jag och Mio i Vännäs. Hoppas ni får en bra kväll!

Lördag

Jag ska fatta mig kort!  +25 grader i skuggan. Ridit och solat blev dagens måste och nu ska jag hoppa in i duschen. Tänkte bara visa två bilder på Mio.. En bild innan jag red, då jag fick borsta hur länge som helst för att få bort all skit. Sedan är den andra bilden från när jag sedan släppte honom i hagen.. Synd att han redan har rullat sig igen!

Godnatt!Alltså vädret idag var ju bara heelt underbart! En riktig sommar dag måste jag säga och man blir ju bara för lycklig. Tills då regn och åska kom.. Men skit samma! I morgon ska det tydligen bli bra väder också, det blir ju isåfall perfekt eftersom jag och några kompisar ska äta middag tillsammas. Grabbarna ska tydligen grilla, hur underbart låter inte de?

Fredag

Helt underbart väder idag. For med mammsen och Samuel på stan för att hitta lite nytt. Det blev ett par skor,några strumpbyxor,en tunka/linne, en blus och en ny börs, Nu får jag äntligen plats med lite pengar och kort i börsen! Ikväll ska jag bort på middag och efter det tar jag cykeln till Johanna. Dom ska sova på ballkongen igen, vilket jag inte gör. Känns som att jag måste försöka ta igen lite sömn till helgens tävling i Vännäs, sedan börjar skolan igen på måndag. Känns overkligt efter att ha varit på knappt en lektion på två veckor. 


Allt såg visst lite konstigt ut på bild, men skitsamma!

Livets vänd punkt?Kanske inte livets vänd punkt, men stallets!? Jag har ju aldrig haft någon i min egen ålder riktigt i stallet som jag har kunnat rida med. "Vanliga" Johanna red ju Candy någon dag i veckan ett tag men inte nu längre. Sedan Candys ägare Emiley rider jag ju med,men väldigt sällan.

Hur som helst så fick mamma ett samtal av Johanna Perssons mamma som inte har någon stans att ha Tingeling i sommar. Så förhoppningsvis står hon där i sommar och jag får någon att rida med i storsätt varje dag. How wonderful är inte det. Så nu Johanna taggar vi sommaren och hoppas att det blir så!

HUR SÖTT?

Ni anar inte hur kul det var igår på Nattiné föreställningen! Vi kom in på scenen som ett gäng töntar med brillor och jaa allt möjligt. Sedan kommer Lisa in med pall till mig för att jag är så kort jämfört med andra sångaren.. hah! Vi vet också att vi failade med sången men oooocchh?? det var galet kul och jag skulle lätt kunna göra om det. Nu är dock det roliga slut och det känns ju lite deprimerande! Själva nattinén slutade där vid halv ett. Då drog vi hem till mig, eller rättare sagt lokalen. Där skulle man kunna säga att vi sov över, fast många timmars sömn blev det ju inte. Här kommer iallafall lite söta bilder.Onsdag
Hittade en bild från ihelgen. Blev lite smått taggad inför kommande tävling som är nu på söndag. Det blir årets första "borta" tävling. Det är i Vännäs och jag kommer även då bara tävla en klass. Känns som att jag kör med smarta drag när jag tävlar många tävlingar men få klasser. Det är mycket roligare att få fara runt och tävla än att känna "näe jag kan nog inte tävla den gången för jag ska tävla så många klasser helgen innan".. aa ni kanske fattar? Jag vill ju att min hästs ben ska hålla också utan att jag behöver missa massa roliga tävlinga.

Ikväll blir det dom sista revyföreställningarna. En vanlig klockan 19 och sedan har vi nattinén 22.30. Efter det blir det nog att vara med några kompisar, undra hur länge man håller sig vaken?

GOD NATT

TisdagVad passar inte bättre än en tidning när man är häst fri och behöver vila upp sig?

Nu är det inte många föreställningar kvar att se. Ikväll och imorgon klockan 19 sedan har vi nattinén i morgon kväll också. Missa inte GRUBBEREVYN 2010, den kommer aldrig mer igen! Biljetter köps i biblioteket på skolan (grubbe) eller utanför aulan!

MåndagBjuder på en bild från idag. Ikväll väntar ännu en föreställning. Han jag sjunger med är sjuk men vi har fått en ersättare så det löser sig förhoppningsvis! Ha det så bra.

Ni anar inte hur härligt det är att vara u...

dsc00650 (MMS)

Ni anar inte hur härligt det är att vara ute och rida nu! Jag älskar solen, men min häst mest. Det blir två föreställningar idag, en klockan 1 och en ikväll.skriver kanske efter de.

Hopptävling

Hej på er alla. Jag vet att jag är ganska inaktiv just nu men så kan det vara ibland. Mycket roligt och tråkigt som händer just nu och jag har inte mycket tid för dator. Men idag har jag tävlat och det gick faktiskt riktigt bra! Jag var en av dom få som gick nolla runt hela banan låg tvåa efter rundan men sista ekipaget knuffade ner mig till en tredje plats. Men jag är nöjd och det kändes skönt att få en felfri runda igen. Sedan så skulle det ju vara skönt och hitta yttligare en växel så att man fick lite mer "gratis" sedan, det kommer förhoppningsvis.
Om ni vill kan ni ju stänga av ljudet så slipper ni min bror och min pappas kommentarer!

Bilder från igår.

Tänkte visa lite bilder från igår. Efter revyn så blev det premiärfika eller vad det nu ska kallas. Längesedan man proppade i sig så mycket godis på så kort tid! Men vi hade galet rolig och våran humor låg på max!

Nej nu måste jag gå. Snart kommer några kompisar hit, vi ska prata igenom det som hände efter revyn igår.. fyfan säger jag bara.
FredagOm ni vill veta så har jag dom här snygga skorna på revyn. Egentligen tänkte jag inte bara berätta om dom. Utan jag tackar dig igen Hanna för att jag får låna dom! Hade inga bra skor själv att ta, och dessa blev perfekt.

Har redan hunnit vara hos Mio och rida. Red 45 minuter med pessoa fast med delta tyglar, gick rätt bra. Genrepet gick också himla bra och jag är taggad för premiären ikväll. 
Nej nu är det dags att göra sig iordning lite smått.  Önska mig Lycka till!

Mycket att göra!

Har varit på Hippo hela kvällen. Red först Mio och sedan gjordes det klart inför hemmatävling hela helgen. Som sagt så kan jag ju inte vara med förrän på Söndag, men jag önska alla som ska tävla Lycka till. Ni kan ju även hålla koll på min kära mamma så att hon inte går in i väggen (hon är tävlings+grenledare..)! Nu ska jag strax hoppa isäng. På schemat i morgon står det  Genrep + Stallet och Premiär. Blir kanske dåligt med uppdatering, men jag ska försöka.

Tänkte bjuda på en bild från Valborg också. Happyfaces, haha!Torsdag.

                                     


Ni anar inte hur dryg dag jag, eller alltså vi,  har haft! Vi skulle köra en genomdragning av hela Revyn. Den kommer vara två timmar, men eftersom att det vart mycket som skulle göras om, fixas till och greja. Så tog den säkert fyra timmar. Då hade vi en lunch rast där emellan också.. Våran låt är den näst sista också så jaa, ganska drygt! Men allt är som det ska. I morron har vi genrep på morgonen och sedan är premiären klockan 19, i morgon alltså! Det finns fortfarande biljetter att köpa till alla föreställningar,
men skynda att köpa. Dom kan ta slut.

Strumpbyxor - vilka skulle ni välja?Alltså det finns verkligen massa olika typer av strumpbyxor, leggings också för den delen. Men vill man verkligen ha alla färger? Själv älskar jag dom i mitten och vill köpa ett par snart! Men dom andra skulle jag inte ta på mig om jag inte fick pengar för det.. tror jag! Vad tycker ni?

Som svar på frågan
Till er som undrade så har jag nu hittat att färgen på ögonskuggan hette "Velvet".
När jag väl är inne på Make up stores hemsida, ska jag läsa om Hur man lägger ögonskugga. Kan ju vara bra när man är lika kass som jag!

Grejerna jag köpte!Hanna åkte hem för en liten stund sedan. Vi har ätit fruktsallad och kollat på Desperate Housewives, ovanligt?
Tänkte iallafall visa vad jag köpte på stan idag. Sedan blir det sängen för mig. Vi har Nationella i NO - Fysik, i morgon.. inte roligt! Har inte ens öppnat boken, men jag skiter i det! Sedan har vi typ några timmar endast gjorda för att vara med klassen. Vi ska kanske åka ner på stan och köpa glass eller något, vi får väl se.

Det blev inte mycket mer än så här handlat. Men det finns en "historia" med byxorna. För ett till par jeans har gått sönder och jag är riktigt deprimerad! Hittade då dom byxerna ovan och köpte såklart dom! Ville även ha ett par strumpbyxor med små svarta hjärtan, nivet? SLUT över allt.. så som det alltid är för mig, så otroligt less jag blir!

Tisdag.

Alltså.. HELT slut! Skolan blev ett ända långt hål. Först ett kort möte,tre timmars hål och sedan en halvtimmes rep på låten.. Drog sedan på stan med Hanna som ville hitta skor till balen. Efter att jag sedan klippt mig så gick jag med Johanna. Tänkte inte skriva så mycket utan visa bilder istället! Kan lägga in bilder på det jag köpte senare.

PS. Headern är tillfällig, fast bilden är ju ganska sööt!


Jag kan lova att det finns ÄNNU fler bilder på Hanna också.. hehehe!Jag var gaalet hungrig där i slutet. Årets första mjukglass i solen var ju inte helt fel!

Justjaaa.. så här blev håret!

Vilka är snyggast?


Jag tänkte köpa ett par nya solglasögon i morron när jag ändå ska på stan. Men vilka? Funderar på några av dessa, funkar de, vilka isåfall? Vore snällt om ni kunde hjälpa mig!

Som svar till dig Matilda. Jag har en balklänning & skor. Dock håller min farmor på att sy in den. Men när jag får hem den så kan jag visa den!

Måndag.Det är ganska lätt att känna sig duktig! Jag promenerade till och från stallet. Jag red Mio i nästan en timme, vanligt rakt bett. Gick ganska bra! Passade sedan på att smörja sadel och lite träns medan det var fint väder. Bytta även ut det omatchande luddet på hackamooret, tog ett svart istället! Jag lade även ner alla bett i varmt vatten, så även dom är rena nu! Mio där emot såg ut som en björn. Kan bero på duschen igår och att vädret var så fint. För han lossade otroligt mycke hår och var jätte lurvig.. Tur att han snart har fått klart sin sommar päls!

Efter regn kommer solsken!Efter flera dagar i regn och moln så är solen äntligen tillbaka, det tackar vi för!
Det blev en kort dag för mig i skolan. Spelade igenom låten två gånger. Sedan gick jag tillbaka till vanliga klassen. Där håller vi på med film i grupp arbete. Spelade in en "scen" och sedan drog jag hem. Skönt kan jag lova och nu ska jag iväg och rida. Ha en forstsatt bra dag!

Justja, hade "besöksrekord" igår, hoppas ni forstätter läsa! 

Good Luck Chuck!Varmchoklad ( med marsmallows ) och filmen Good Luck Chuck. Så blev min söndagkväll.
Filmen är galet rolig stundvis, lite överdriven ibland och en tyypsik "jaga tjejen, tjejfilm som alltid ska sluta bra".


Jag har troligtvis en ganska kul vecka framför mig. Temavecka då vi spelar in film och har ett slappt schema! Vi har även premiär för grubberevyn, innan det genrep osv. Jag ska klippa mig och tävla på söndagen igen. Det blir hårdträning för mig och nästa helg ska jag tammertusan inte stanna. Sedan har jag ju ett nationelltprov också.. Fysik. Men som sagt, det blir nog bra! Nu väntar sängen, God natt!

Video från kubbisenNu får ni se ett typiskt mig stopp. Jag är väärldes mees kan jag lova!
Men som sagt, han va pigg! Men då blir jag för bromsande istället.. suckk

Klubbtävling

Tävlingen idag gick ganska bra. Mio var pigg,stark och taggad. Vad gör jag då? Jo jag bromsar, på tok för mycket och glömmer benen! Så vi stannar på första hindret.. YIPPIIEE! Men sedan gick resten av banan bra och jag måste sluta tänka på det negativa! Önskar att han hade stannat inne på framhoppningen istället så hade mina "horn" kommit fram då istället. Duschade han sedan eftersom att det var typ.. ett år sedan? Det behöves, även fast att han förmodligen har rullat sig vid det här laget.

Jag lägger in en film från tävlingen senare! Nu måste jag ut och springa..
Mio och Tingeling. Synd för Mio att han är kastrerad.. Dom matchar ju! Resten av bilderna på Tingis, är till dig Johanna.


AvatarJag har just tillbringat tre timmar framför tvn istället för att vara med kompisar, varför? Jag ska upp tidigt i morgon och tävla. Det är bara en klubbtävling, men ändå! Filmen var faktiskt bättre än vad jag trodde. Väldigt annorlunda och bra gjord. Kanske lite väl deppande ibland, men den slutade ju bra! Det var värd att se, även fast att det var "blåa gubbar".

Nu är det dags för mig att släcka. G O D   N A T T ♥

Hur snyggt?Hur snygga var inte dessa "outfits" ? Jag gillar dom små längst ner mest!

Blogglönen!
Äntligen har blogglönen kommit! Shoppning i veckan hoppas jag!

Valbooorg

 
Grattis i efterskott dåå!


Lyckaat.. jag planerade ju att gratta kungen igår och sedan typ skriva " Ha en bra Valborg" . Istället får det väl bli "Hade ni en bra Valborg?". Jag var iallafall ute med kompisar och sprang runt. Bilder kommer kaaanske senare! Nu ska jag gå ner och äta frulle.