Wherever you will go



Jag älskar hans röst bara, helt enkelt!
Nu ska jag dra mig till Kajsa!

Onsdag



Dressyr träningen igår gick väl rätt bra antar jag. Fick prova en thiedemantygel vilket jag själv anser som fusk. Men vad ska jag göra? Det skadar ju inte och han .. ah ni vet. En bra grej att ha nån gång så där bara. Men jag är nöjd och han fick jobba på, vilket blev lite jobbigt!

Idag körde vi galoppträning så nu har väl både han och jag träningsvärk i morgon. Tur att vi båda har vila, dvs skritt för hans del och sova för min del. Nu måste jag sätta anstränga mig för lite plugg, spanska och svenska...

BIBLIOTEK STEK

Steker lös med Jonsson och benne på biblan, det är fetaste stämningen här och alla ser sjukt glada ut. Idag har jag varit på skolan och chillat lös med mina homies.. och nu ska jag fråga chans på jonsson, önska mig lycka till.. puss

skjut mig!

ont i huvet,
less,
trött,
arg,
chockad,
förvirrad.

Hoppas bara lite sömn hjälper.

Det gillas!



Har fått två rabatt/erbjudande kort i brevlådan senaste veckan, keep it up. Vill gärna ha tyyp, gratis bio?

Ojsaan, måste skynda! Har snart dressyrträning med hoppeponnyn.  

filmer från träningen igår.



Det gick väl kanske inte väärlds bäst men jag är nöjd. På filmerna ser ni en del av övningarna. kanske lite väl tråkiga men aja.

"ja, jag är med dator"



Det var väl väldigt på tiden att vi tillslut fick våran kära skoldator. Spotify och Msn var prio ett. Nu gäller det att hitta en väska som ska rymma dator, böcker och ev. idrottskläder? blir säkert väldigt svårt.

söndag




två bilder från igår. Denna helg har verkligen innehållit mycket socker! meelike.
Nu måste jag dock köra och ta in Mio, kanske prova tanka bilen också?
Tänkte lägga in två korta filmer från hoppträningen också men det funkar inte just nu.

oh my ggodd



Johanna kom hit igår kväll och åt middag, såg skumma klipp på youtube osv. Sedan for vi förbi på grubbe och mötte några kompisar innan vi sedan drog vidare till nån skum fest på umedalen. Men det var ändå kul, fast att vi blev utkastade, eller .. va hände egentligen?

Johanna kommer hit ikväll också men då blir det bara till att ta det lugnt. Vi ska göra tacos och äta godis tills vi spricker. Men nu - ut i regnet..

Ulrik Munther



Min och johannas booyfriend!
fast han är lite reeetard,
vet inte hur man accepterar en vänförfrågan på facebook ens..
lillgubben!

finns ju en risk att jag ångrar mig och raderar allt.

Har hunnit ta ut Mio i hagen, ätit frukost,tagit på mig kläder och jamen ni vet. allt det där. Men jag börjar fortfarande om en och en halv timme.. Spelar musik och tar det lugnt tillsvidare.

hahaha neeeeeeeej, jag hittade just kammaren med bilder från 7an-8an.. hahah jag döör!
Älskar speciellt modet med mjukisbyxor.







Tisdag



Jag vill ha tillbaka sommaren, den försvann så fort! Har kommit väärldens regn idag så nu är jag less.. tur att någon snäll person i stallet hade mockat åt mig, tack! Tog en promenad med Mio under ett uppehåll och jag klarade mig från att bli blöt just då.

Plan Three - Still broken

Stötte på en sjukt bra låt!




Åkte till ATG med Mio idag för att vaccinera honom, han ska även avmaskas senare ikväll. Så han får ta det lugnt några dagar nu. Passar bra då mamma åker till Tallinn några välförtjänta dagar, vilket gör att mina besök i stallet blir många!

älskaa´t









Blir galet sur på mig själv när jag ser filmen nedan. Men jag orkar inte tänka på det nu. Istället taggar vi sista tävlingen 9-10okt, dessutom en hemmatävling vilket gör allt ännu roligare!

Undebart!

Vilken himla dag det blev igår! Red först en LC på en ovanligt taggad häst, och vad gör jag? jo jag bromsar..  Så vi river hinder nummer två och sedan kommer vi igång igen. Var nöjd med rundan ändå.

Sedan var det dags för sista omgången för DIV 2. Alla nervösa, underlaget otroligt bött och tugnt men vi gjorde vårat bästa! Jag red sjukt mesigt och fick ett stopp i grunden. Även Linn fick ett stopp i vårat lag. Det är ju bara tre ekipage som räknas om man rider fyra stycken i laget. Men vi hade ju ändå fyra fel, ingen omhoppning alltså, så jag sadlade av. När vi sedan går och kollar och hör hur dom säger att alla lagen ligger på en massa fel så börjar vi fundera om. Nu hängde allt på hur Jessika och Emma red. När dom sedan rider nolla så leder vårat lag helt plötsligt! Så jag sadlar Mio igen och tro det eller ej. Allt räckte till att vi både vann omgången och hela skiten! 
Kan ju dock tycka att det mest rättvisa vore att det andra URF laget fått vara med och dela på att vinna hela DIV 2. 



Lägger in mer sedan. Ska åka och heja på min bror som ska spela sista hemmamatchen.
 

mot kågedalen.




Har precis sagt hejdå till Johanna. Såg lite idol och criminal minds. Sängen väntar nu och klockan ringer 06.00 i morgon.. lite jobbigare dessvärre! Tur att jag sov över tio timmar inatt! Ska iallfall till Kågedalen (skellefteå) i morgon för att tävla, blir awsomen men jag vette tusan när jag kommer hem.
Resultatet kan bli hur som helst men jag hoppas på det bästa!

natten blev till dag.

Jag sov, tillsammans med klassen, i hamptjärnstugan i natt. Treorna hade först några "lekar" med oss och ville nog få oss å skämma ut oss lite, men det var typ bara roligt! När dom dragit så såg vi idol, snackade massa osv. Vid två på natten där emot fick alla ryck och for ut. Vi körde irlänskt julafton. Nivet när man snurrar flera varv och sedan ska man springa. Kan säga att vi drog på med fler varv än vad man brukar och det minsta som hände var ett litet skrapsår. en sprang in i en sten, en annan ner i en vatten pöl och en kille var så nära lyckstolpen att jag tror alla höll andan innan gapskrattet kom. Ja det var sjukt! Dock är man så trött idag att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. Höll på somna när jag red och att sitta vid datorn är ju nästan omöjligt!

          

When the sun goes down.

Vad ska man göra när man redan innan känner på sig att något inte kommer gå bra? För det första har man ju redan bestämmt sig för att det kommer göra det, och då går de dåligt. Men man kan ju inte ge upp heller?

Så man bestämmer sig för att försöka ändå men allt går fel. Man blir ledsen och sur. Blir det bättre av saken då? Nej det blir bara ännu värre.. men fortfarande vill man inte ge upp? Fast i situationen så har man ju redan gett upp sedan första början. Så hur skulle man ha löst det?  Älskar att allt går så upp å ner.. vi är som två olika ekipage,  Nr1 är motgången och Nr2 är medgång. Som alla andra, jagvet!! Men det slår lika stort hål ändå.



   

Eastern Promises

Hoppträningen idag gick bara bra och vi avslutade med en bana på en meter ungefär. På lördag rullar vi till skellefteå för att tävla mera. omgång 3 för DIV 2 och en LC innan det som uppvärmning. Jag hoppas på bra väder för det gör verkligen det mesta enklare! Jag hoppas även att det går lika bra som i Vindeln. Men man vet aldrig

Nu ska jag bara vänta på att nyheterna kan ta slut så att filmen forstätter. Sedan lär jag somna fort!



Göteborg

For ut med Johanna och fikade på Göteborg igår. Hur mysigt som helst! Tog först och drack en Chai latte och sedan blev det krossad kladdkaka,glass,grädde och chokladsås i en stor tallrik. Satt där tills det stängde och då tror jag verkligen att vi hade snackat om allt som går att prata om. Sedan for vi och träffade några vänner.
Tack Johanna för att du finns och för att du gör livet enklare, du är verkligen bäst utan att överdriva! ♥






Nu väntar bullbak,ponnyridning och hoppträning.

Juste, ponnyridningen är klockan 13.00 i stallet nedanför grubbeskolan, alla barn är välkommna.

Lördag.



Asssåå, det är ju inte lätt att ta sig ur sängen just nu!
Måste försöka pallra mig iväg till ponnyskrutt nån gång.


...

Grymt att jag vaknade av mig själv 8.30, hela dagen kvar.
Går upp äter frukost och sedan säängen igen,
näe nu kommer rycket.

Torsdag.

Efter en lång dag i skolan åker jag och Johanna nu iväg och ska fira en nyfylld 18åring!
Grattis till dig Frida, och jag hoppas att ni andra också får en bra kväll.





Tisdag.



Tog steget att radera alla låtar från datorn. Vad är det för mening när man har Spotify? Det tar bara en massa plats! Försöker städa rummet också såhär innan dressyrträningen.

Måndag.



Ska egentligen inte klaga nu när det faktiskt har kommit tillbaka värme och sol. Men i September förra året var jag ju i Turkiet och huur skönt vore det inte att åka utomlands igen när det börjar bli ännu mer höst, regn och tråkigt väder? Älskar ioförsig att man får ta på sig mysiga koftor,halsdukar och ta super härliga promenader i alla blad som faller ( shit.. låter som värsta naturmänniskan..) Men det är nu man vill ta en break och komma sig iväg också. Men man kan ju inte alltid få som man vill. Tycker dock att det ska bli awsome med lite julstämmning, för snart är det ju faktiskt jul också.. jagvet, fyra månader. Men det går sjuukt fort. Jag kan inte ens fatta att första halvan av året är slut, att sommaren försvann och att vi är på 2010. Det blev ju just 2004? Och när man tänker såhär så gör det nästan inget att två av mina kompisar har fyllt/fyller 18 på samma vecka, för ett år går ju fort.

Aja, nu ska jag sluta snacka skit. Den där promenaden ska jag ta med Kajsa nu.

bildbomben







                                                  

Dom sista kan man klicka på för att få större,
Har fått dom av Camilla och det finns mååååånga fler!

Nu är det ju nästan dags för mig att sova..
Fick världens plan om morgon dagen och sedan slog det mig
skolan i morgon..

LBn idag.

Batterierna blev tyvärr aldrig laddade igår så det blev tyvär bara idag. Inte den bättre rundan alltså. Några omtramp osv, men jag är som sagt nöjd ändå!

Tävling i Vindeln, dag 2


     

Jag kan inte beskriva känslan! förra tävlingen i stöcke blir vi uteslutna i stopp på hinder. Många tävlingar innan har varit jätte mesiga. Helt plötsligt så slutar jag tänka för mycket och tänker bara posetivt. Jag får igång galoppen och viippppss så har vi tre av tre placeringar på två dagar! Dock var LBn idag inte riktigt lika bra som igår. Underlaget var lite blötare och jag var lite tröttare. Hade nog inte fått igång han lika bra heller. Men vi tog oss runt banan med några omtramp på mot några hinder. Men ändå räckte det till en andra plats!

Jag kommer bomba med bilder senare, så ni får se eller blunda. Nu väntar en välbehövlig dusch!

Tävling i Vindeln, dag 1



Kortfattat

LC, gick kanoners han var framme och jag var glad, slutade som tvåa!
LC+5 (div 2 omg 2) grunden gick lika bra och båda hippolagen gick till omhoppning.
Omhoppningen var sedan på LB höjd och jag gick nolla. Hur nöjd som helst och det kändes verkligen huur skönt som helst att bara få vara nolla igen. Inte nog med det, jag tog hem vinsten individuellt!! Vårat lag kom trea av fem men det andra hippo laget vann. Så vi alla är jätte nöjda. vi kan om vi vill!

( måste bara tillägga att det känns verkligen JÄTTE skönt! hoppas på lycka i morgon också!)

Fredag.




Red Mio en kort stund på åkern idag. Inga höga krav bara att han lyssnade på fram å tillbaka, gjorde lite volter osv. Han kändes som han skulle och jag avslutade där. Packade ihop dom få grejer som skulle med och åkte sedan hem. Har varit hemma sedan dess. Kändes så ovärt att fara ut när vi åt så sent och sedan så vill jag gå i säng tidigt så att jag är pigg i morgon! Jag behöver all energi! Nu ska jag ta åt mig av era posetiva kommentarer och sluta upp med mina egna dumheter. Nu ska jag tagga upp mig lite och sedan sova.

Btw, jag dissar inte era fyllesamtal/sms eller annat inatt. Men jag pallar inte väckas, heheh.. sänger av mobilen alltså.

Svar på fråga bara!

Vilken skola och linje går du på? :)

Jag går samhällsvetenskapsprogrammet (typ längsta ordet jag skrivit på länge.. sam räcker), som det så fint kallas, på Dragonskolan. Är just nu på Mimer dock på grund av ombyggnationen på Draggen. Om dom håller vad dom lovar så får vi komma tillbaka efter jul. Har just nu idrott och estetval (dvs musik för min del) på draggen. Tur nog sista timmarna så det blir inte så mycket fram å tillbaka just nu.

Tävling i Vindeln och det blir både lördag och söndag med OMG 2 i DIV 2 på lördagen. Jag tar ny tag, slutar tänka och hoppas på det bästa! Ska bokstavligen trycka på en start knapp på nån cool bil och köra iväg och ta in Mio. Han får stå inne i helgen och vila upp sig. 


Men tjaa, är i min egen lilla värld och tänker inte lyssna på dig!




-Per, jag har pratar med dina föräldrar, och vi vill att du börjar lyssna på oss när vi talar.
-Mmmm....
-Lovar du det??
-Va?? Lovar vad?


 Älskar mitt humör just precis nu. Skulle kunna springa runt elljusspåret ( tänke säga runt jorden men frågan är ju om jag tar mig ur umedalen med min kondis..) Tyvärr måste jag göra annat.. fast om jag gör bort det så hinner jag ju springa sedan, näe fan vad jobbigt! Kladdkaka sitter bättre.

Nej nu ska jag vara lite seriös här. Jag behöver caaash. Inte till något speciellt.. eller joo kläder ungefär! Men jag vet inte ens om min hundrig är kvar på kontot. Så antingen om någon kunde skänka lite pengar, vilket vore det bästa! Eller så kanske någon har ett jobb till mig? Fast jag går ju i skolan hela dagarna, kvällarna är jag i stallet/pluggar/kompisar och på helgerna jobbar man väl inte? eller Jo kanske en Söndag? Eller om någon har ett tillfälligt jobb? Eller så kan jag ställa upp med ponnyridning, har funkat hittils.  

Amen ni fattar det här blev ju lite skumt.. men om någon vet, skriv en kommentar eller maila: [email protected]
Jag behöver verkligen en hjälte nu!

Saknar er fan!

Alltså jag måste skriva av mig! För jag fick världens ryck! Jag saknar 9b.. Jag saknar grubbefolket och tryggheten. Jag saknar att man känner alla och att alla var så speciella. Vi var så olika men tillsammans var något helt annat. Jag saknar folks kommentarer och smeknamn till folk och ställen. Nu är det en ny skola och ny människor att lära känna. Man är vilsen vart man än går. Fast jag tror det löser sig. Klassen verkar skön och jag tror att man snart hittar på skolan också. Jag ska tänka posetivt för det finns ju egentligen inga problem!?

haha på tal om vilse. Hade idrott på Draggen idag och skulle gå tillbaka från omklädningsrummet till gympasalen, glömde jackan. Hade alltså just gått vägen. Ändå hittar jag inte tillbaka och fick vända. Då möter jag en tjej i klassen som fick med sig den. Tur det! Men aah, det är verkligen tusen gånger större än lilla grubbeskolan.