Torsdag

Det är minst lika fint väder igår som idag. Hunnit grundmåla staketet med spotify inkopplat till pappas högtalare, vattna blommor, ducha och ätit lunch. Nu ska jag ta min fina cykel till stan för att träffa Cissi och det kanske jag borde göra nu.. ha en bra dag hörrni!

Onsdag.

Vaknade första gången vid sju av min hosta.. inte ok!
Somnade tillslut om och vaknade sedan igen vid nio. For då ut till stallet och red ut med Johanna. Fick rida en av alla islandshästar som står där nere på grubbe. Red sedan Gucci ett tag också och det gick väl rätt bra. Annars har jag för det mesta legat ute på baksidan och svettats i solen, älskar´T. Orkade inte ligga där hur länge som helst utan sitter nu inne och ska försöka läsa lite trafikregler i väntan på att mamma ska komma hem. För sedan ska vi åka ut till Degernäs och rida den där bruna fina som jag hoppade förra veckan. Zepcan, kallas för Zäpo. Blir bara roligt! Dock undrar jag hur det ska gå att rida ut. Jag och Johanna hade massor av insekter flygandes runt oss när vi red på förmiddagen. Känslan av att det ska vara mycket mygg osv ikväll, känns ganska stor.

 

Fabrino



hittade bilden på mammsens fb. Fick prova denna häst idag och det gick bara bra. Han var dock under igångsättning så vi travade mest över bommar, gjorde öppna/sluta osv. Men när han är igång lät det som att jag fick komma tillbaka och rida honom igen och två till hästar i priset av ett.

Även imorgon väntar hästar, minst två och kanske tre. Finns verkligen så mycket att glädja sig över i livet just nu att jag faktiskt inte tänker vara ledsen.. Det gör inget bättre!

Tisdag

Har rengjort staketet nästan hela dagen. Spola vatten, skura med något medel, spola igen osv. Ska någon dag framöver börja på att måla det också. Tog pauser och solade emellanåt. Lunchade också efter att ha varit på ica. Köpte juice och träffade han jag älskar mer än choklad (skriver jag det på bloggen så är det sant, barasåattduvet!).

Förövrigt så ska jag snart rulla ner mot standen för att bli hämtad och far till Håkmark, om jag inte minns fel. Tanken är iallfall att jag ska fara och rida en häst.



Bjuder på en bild på en fin flicka. Det är från helgen i göteborg, fast detta är då vi mellanlandade i stockholmdå vi fick äta äckelmiddag på max.. haha!

Måndag



Har precis tagit mig en dusch efter att ha tillbringat kvällen i Obbola. Efter middagen träffade jag Cissi på stan, inte sett henne sedan jag drog till göteborg = länge! Vi drog bussen vidare och träffade grabbarna för båt ut till en bastuflotte vid några klippor, riktiga obbolabor vet vad stället heter men det har jag såklart glömt.. Där både bastade vi och badade, riktigt skönt faktiskt även om det var lite för svalt ute och lite för varmt i bastun. Men det var helt ok ändå. Nu är man lagom trött och hostar för full hals, precis som det ska vara.
God natt!

Det är så overkligt!



Jag var i stallet igår första gången sedan du lämnat oss. Tog ett djupt andetag och gick in i din hage och fick känslan av att du kanske var där, att allt bara var en mardröm. Stallet är mer tomt än någonsin och du är så himla saknad. Jag tänker på dig varje dag och hoppas mer än allt att du har det bra där du är.

Du kommer alltid att vara ett av det bästa som hänt mig!

Söndag



Såg baksmällan två på bio nyss. Galet rolig precis som ettan. Dom är ju ganska så lika men vad gör det när man ändå sitter och skrattar lika mycke. Nu tänkte jag försöka däremot försöka sova och kliva upp i vettig tid i morgon. Inte för att jag har jätte mycket att göra utan det ända jag vet är att jag och Kajsa ska ta en walk vid elva om vädret tillåter. Jag tänkte även klippa klart gräset som jag var tvungen att sluta upp med idag då det började tok regna. inte ok!

Gillar hamburgare!



- Sommaren 2009

Midsommar

Gårkvällen tillbringades med ett gäng härliga personer. Vi var hos mig och käkade middag, spelade kubb, snackade, åt jordgubbar och jaa såntdär. Otroligt tråkigt midsommar väder men det går inte att göra något år. Drog sedan till Obbola och sov där. Jag fortfarande dåligt förkyld och riktigt less på hostan. Alltid denna sommar förkyldning.. Funderar på att ta det lugnt och bara vara hemma ikväll så att man kanske kan bli lite friskare.

Bjuder på en annan bild, på två väldigt fina pojkar..

Onsdag.



Jag fick turen att hoppa denna snygga häst idag. Pigg och glad sak som jag blev lite kär i. Såg säkert inte jätte bra ut på hinder till en början men allt tar sin tid och jag tycker att det blev bättre och bättre under timmen jag red. Hade grym träningsvärk från igår bara och imorgon ska jag rida ponny. Är så glad att folk lånar ut sina hästar med sådan glädje. Hoppas på att vi kan hitta oss någon egen snart!

Nu ska klippet gå att se..

Hoppade ridskolehäst klockan åtta i morse



Även hunnit med en stan-runda tillsammans med Kajsa.
Dock tappade jag ju mitt bankkort i göteborg så jag kunde själv inte handla något.

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan!

Var bara tvungen..

Börjar kanske inse att jag faktiskt sett banden.. eller så kanske jag inte alls fattar. Hittade andras klipp på tuben och kan alltid försöka visa hur jävla grymt det var.




Back in uMe

Haft en sjukt bra helg i Göteborg med Johanna, Jonsson, Enya, Hanna och Frans. Spenderat ungefär 24 timmar på festivalområdet och lyssnar på mer än 10 bra band och några som var galet jävla bra. Fredagen började med en timmes kö och vi missade Escape the fate, sög lite! Men vi fick se andra bra band och avslutade fredagen med System Of A Down. Klockan var då cirkus ett och efter det kom paniken och ångesten. Trodde aldrig att jag skulle ta mig hem. Stod först i en helt stilla stående kö, för festivalbussen tillbaka till lägenheten, i minst en timma. Därefter började vi att ge upp så vi gick och skulle ställa oss i taxi kön istället. Näe då får vi veta att den kön kan ta cirka 4-5 timmar.. fattar ni paniken? Kallt, mörkt, trött och less! Tillslut hoppar vi över ett stängsel och hamnar nästanlängst fram i busskön. Framme strax efter fyra. Jäklar vad less man var då! Somnade vid fem och vaknade av mig själv halv elva.

Lördagen vart bättre. Vi såg ännu fler band och många som var sjukt grymma. Bland annat Arch Enemy, Meshugga, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold och Korn, såg bara tre låtar av Volbeat då det regnade jätte mycket och vi var jätte rädd för att hamna i samma buss kö. Kom hem i bättre tid men satt ändå uppe till cirka tre.Är iallfall glad att jag bestämde mig för att fara. Kan fortfarande inte fatta att jag har sett banden som jag sett. G-A-L-E-T. Dock kunde ju vädret fått vara bättre men under massan med folk kunde man hålla värmen bättre.

Bjuder på en bild från flyget. Har inte tagit så himla mycket bilder men det kanske kommer fler sedan.

Trevlig helg på er

Hade ju tänkt hinna skriva om igår, middagen osv.
Riktigt trevligt men nu måste jag skynda mig mot flyget.
Kommer hem igen på söndag kväll!
P U S S !

Sounds of a playground fading



Taggar igång till In Flames nya skiva som kom ut idag. SÅ JÄVLA BRA! Vill bara hoppa av lycka. Börjar tro att jag måste åka ner till Stockholm senare i sommar och gå på Sonisphere och se blandannat Inflames. Tänkte iallafall säga att ni MÅSTE höra plattan. Mesigt värre att inte ens prova för dom är ju lugna gubbar och det är musik för de flesta!

på tal om musik så ska alla vara mitt på stan, stora scenen, klockan 22.15 ikväll.
Det är där det händer, ifall ni kanske vill veta!

Onsdag



Då kör vi och håller tummarna för bra väder heeeela dagen, helst hela helgen också!

Har precis tagit mig en dusch och nu väntar..
Först en sväng förbi stan
Sedan grillning, kanske några lekar osv med klassen
Därefter Rödäng för fika med mina kusiner osv!
Hem och packa lite, ta på sig mer kläder.
Ner på Haga för middag med Tomas, Cissi och Alexander.
Chilla ett tag, kanske träffa fler?
Ner på stan för lite skolavslutningsfestival

Avslutning imorgon och sedan planet till göteborg. Kanske hinner skriva imorgon.

Tisdag

Har gjort bort allt plugg och inväntar nu sommarlov. Imorgon ska vi vara hos våran mentor med klassen, grilla osv! Måste även hinna packa inför göteborg.. För efter lunchen med klassen ska jag ner på rödäng och fika lite. Sedan väntar Middag på haga, kanske grilla igen? Får se sedan hur länge vi blir där, beror på vädret men vi ska senare under kvällen ner på stan för att lyssna på lite musik. Mycket mat alltså.. gillas ju! 

Han förövrigt tillbringat hela dagen och kvällen i Obbola med en väldigt fin pojkee. Blev endast en lektion på skolan idag. Hade kunnat vara ledig om inte min dumma skalle fått mig till omprov.. Men skönt nog klarade jag det nu och har klarat ut första året. Bara att se glad ut även om jag börjar sommaren med att spendera min årsinkomst.. känns det som! Men jag överlever och jag måste verkligen sova nu, haha.. godnatt!

Bild från toooooday!

Måndag.

menjajjemen så var den sommaren slut.. drog både jacka och kofta idag och frös med mina halv långa byxor.. Nu får alla som klagade igen och vi som inte klagade på värmen får bara lida.. tack för den!

Juste förresten. Snackade betyg med min idrottslärare. Jag måste kasta mycket boll i sommar säger hon, för att få bort min bollrädsla. Bollrädslan sänker mig till G, TACK



hittade en söt bild från 2008

Jag tänker inte gråta, för om det vore jag så hade jag velat att du vore glad mina sista dar.



Som sagt fick jag hoppa en väldigt stor häst häst idag. Men det gick bara bra ändå och var väldigt roligt! Vill ha en häst nu,nu,nu! Skulle just även skicka filmer på mig och Mio till Johanna. Jag saknar det vi gjorde väldigt mycket även om det för de mesta fick dåligt.. Jag önskar så gärna att han kunde få vara frisk över en dag så att jag fick hoppa, galoppera i skogen, och göra de roliga sakerna. De saker som även han tyckte var roligt. Som julshowen, har aldrig sett honom så glad. Jag tror inte ens att han uppskattar gräs längre och börjar förstå att något är fel. varför han får äta så mycket, varför han bara får fara ut och tömköras ibland, varför man inte är där lika ofta, varför man inte har så lätt för att vara glad när man är med honom. Vissa tycker att det är bra att det tar tid. Men jag tror att det är enklast om allt kunde gå lite fortare. Det blir inte lättare av att veta att man har en häst som kommer att avlivas snart.. Näe fyfan, jag vill få det gjort, och det vill han också.

Till något helt annat fick jag ett ryck idag och for ut och sprang. Tack vare Volbeat och Killswitch engage så tog det 6 km innan jag började må illa och fick ont i fötterna. När jag väl stannat trodde jag nästan att mina ben helt var borta. Inte tränat på flera veckor och senast jag sprang.. var kanske ett år sedan!

Söndag

Hunnit med att klippa gräs, satt blommor och skrapa staket. Just käkat lunch och tar en pause. Idag är det kallt ute, 19 grader i skuggan.. är ju van vid cirkus trettio plus! Hade gärna följt med till skellefteå istället för allt hard work, men jag var tvungen att göra bort det. Nu väntar bara målning av staketet men det blir inte idag för jag och mammsen ska snart bege oss till Hippo där jag ska få hoppa en jätte häst, närmare 180 hög!

Gårkvällen blev också helt ok. Vi drog som skrivet ner till älven där vi träffade några fler. Blev ganska stillsamt så vi promenerade med Kajsa och Stefan, hem till Kajsa. Satt ute där tills alla fick damp på myggen. Då hittade vi istället någon film som rullade på tvn.

Lördag

Sitter ute på baksidan. Dricker kaffe, äter choklad, lyssnar på musik och bara njuter. Fast jag är liiite lonely just nu.. Men snart kommer förhoppningsvis Cissi, tomas och alexander. Tror vi ska ner mot älven sedan ikväll men vi får se! :)

For med cissi och min familj till Stöcksjön idag och satan så nice det var. Vet inte hur många gånger jag sa "Fyfan vad jag älskar detta" till Cissi. Det var iallafall 30 grader och man behövde verkligen gå ner och bada då och då. ÄLSKAR´T.

inte illa prickat om man säger så!





Jajjemen, drog ut med båten tillsammans med cissi, johan, tomas och alexander. Tog första doppet och sedan tog vi det lugnt på några klippor. bara galet härligt!

Är det lika bra väder imorgon så ska jag och Cissi dra och bada. Så jag håller tummarna för minst lika bra väder som idag! Nu däremot ska jag nog ta och sova!

Fredag



Börjar dagen med att fara till Mio en snabbis, sa ungefär hej och sedan for jag till skolan.
Sedan gör jag sista delen i Spanskan och får veta att jag slipper IG, YESSSSS
Taggar mera då det är spaghetti och köttfärssås till lunch.
Taggar ännu mer då man går ut och det är sjuukligt varmt! (varmare än det var när vi var i turkiet)
Senare blir jag ännu mera glad då jag får MVG i matte A, crazyy.

Dessutom har spelschemat till Metaltown kommit och det är "bara" ett band som jag kommer missa.. Soilwork kommer tyvärr missas då de spelar samtidigt som SystemOfADown.. Sög lite men det kunde varit värre.

Ikväll väntar båttur och bad i Obbola, känns också som att det kommer bli ganska så nice!

såå nu har jag fått skriva av mig lyckan, tackochhej!

"Kan inte tänka, jag står bara här och ler"

Den här torsdagskvällen spenderades på bästa tänkbara vis. Kladdkaka,jordgubbar,Musik, Hanna Hedlund och den sköna värmen så att vi kunde sitta ute. Så otroligt härligt! Man är dock otroligt trött av värmen och jag känner för att sova redan nu. Har skola vid halv nio i morgon också så det känns inte mega taggat men det ska nog överlevas!




Torsdag



Hittade en bild på Klaras blogg för dagens stek under håltimma.
Älskar livet just nu, så otroligt varmt och skönt! Fast som sagt, jag klarar inte värmen på mitt rum. Har ju dessutom lite halv enkelt för att drömma konstiga, hemska och läskiga drömmar. Ni kanske inte visste att man dessutom har lättare för att göra det när det är varmt på rummet? Så äre. Nattens ena dröm var iallafall inte ok..

Annars blev Mio ordentligt ompysslad idag och senare så fotade Johanna lillpojken. Får se senare hur resultatet blev! Jag var däremot galet skitig när jag kom hem och svettades som en gris (om ni ville veta), kastade mig bokstavligen in i duschen och kylde ner mig själv.. NICE!

något negativt med sommaren..


Lätt 40 grader i mitt rum... Hur ska jag klara detta? L-Ö-K-A-R  I-H-J-Ä-L

Onsdag.

Legat och degat i solen ett tag efter skolan.
Sedan fortsatte jag att skrapa staketet, evighets göra nummer ett!
Tänkte bjuda på en låt i brist på annat, den gör mig lite glad från ingenstans!

exakt tio dagar kvar!!

Helt sjukt vad tiden går fort. Om exakt nio dagar så slutar vi skolan och vi drar iväg till Göteborg, exakt tio dagar till själva festivalen. Är galet taggad på alla bra band som ska till Metaltown. Ja kolla bara bilden nedan.. Avenged Sevenfold, Volbeat, System of a down, Sparzanza, Bring me the horizon, Soilwork OSVOSV.. kommer bli galet, är dessutom grymt glad att jag fick med Johanna precis som Jonsson övertalade mig, snyggt!

Tisdag

Skulle ju aldrig ha satt mig vid datorn för nu orkar jag inte gå och duscha.. fast jag måste! Har påbörjat staketarbete på våran baksida. Ska skrapa först och sedan måla. Måste säga att jag har hittat mer som jag är dålig på, just att skrapa. Tror inte min mamma blir så nöjd när hon ser att det inte blev någon skillnad. Jag brukar ha rätt! Men isåfall skyller jag på att hon åt upp mitt godis som jag behövde för att orka skrapa..

Annars så är det köra bil och desperate housewives som gäller ikväll. Måste försöka ta mig isäng någon gång. Enorm nackdel med att vara ledig fem dagar är ju att man vrider på dygnet och det var mer än jobbigt att kliva upp i morse.



kunna ligga på stranden vore inte helt fel.. Bara ligga och dega och inte behöva tänka på skolan!

Måndag

For och tömkörde Mio innan lunch. Kanon fint väder och vi var väl ute sisådär 30 minuter. For hem och duschade innan jag sedan rullade vidare mot staden. Träffade Cissi, Tomas och Alexander men allt var stängt så vi satte oss vid älven istället med en glass, Hur härligt som helst!!
 


häääst



Jajjemen. Red på riktigt för första gången på väldigt länge och oj så roligt det var. Fick hoppa det här stoet lite på deras ridbana. Super snäll häst som sög tag i hindret själv. Lyssnade väldigt bra och var väldigt villig att gå på lite fortare. Bilden tog mamma med sin mobil så det är inte bästa kvallan men bättre än inget. Sedan bjöds det på fika på deras otroligt fina gård.

Nu är man dock otroligt sugen på att skaffa egen häst så vi får se hur det blir. Måste bara hitta några hästar att kolla på och ett ja från pappa.

några tråkiga mobilbilder från igår



















Kanske kommer mer bilder senare!

Detta är vad som hände i bilder i början av kvällen. Grabbarna styrde upp johannas studsmatta, vi grillade käk, klara å några fler bakade en kladdkaka,. Därefter tog vi det väl egentligen ganska lugnt? Drog hem rätt tidigt sedan. Behövde några extra timmars sömn! Tack iallfall för igår, nu väntar bil till tavelsjö för andra grejer.

Lördag!!



Ikväll luktar det trevligheter på Carlslid. Johanna har fyllt år så det blir middag och annat trevligt.
Får hoppas på att det blir en lyckad kväll.

Gårkvällen däremot tillbringades i Obbola. Drog ut och åkte båt, sjukt härligt! Såg sedan baksmällan och varför har jag inte sett den tidigare, galet rolig! Får ta och se tvåan snart. Nej dags att skynda sig om man ska hinna med något. Ha en väldigt bra kväll!

Jag fick en teckning av min lilla kusin!

lillamickels.

Hann endast med en dusch imorse innan vi åkte till Mickels. Mamma och pappa skulle hjälpa till att riva ett gammalt garage medan jag och samuel inprincip inte gjorde något. Vi åt mat ungefär varannan timma, allt ifrån hamburgare, tacos, bullar och kaffe. Jo juste, jag och Camilla for ut med Saaben medan och brummade i skogen. Senare tog jag och mamma en gammvolvo och tränade på att fickparkera mellan två soptunnor. Så efter att ha kört två manuella bilar tog jag automaten hemmåt och jag måste råda er att aldrig någonsin ha båda föräldrarna i bilen, det slutar bara i bråk! Tog mig tillslut till en glad ponny och flyttade honom till den hagen utan massa gräs påväg hem. Han ser redan ut som en lite köttbulle men för engångs skull så bryr jag mig inte för han mår så bra ändå!

Funderar på att sova strax. Tänkte mig upp imorgon för att tjäna några kronor och dessutom har det lovats bra väder så jag håller tummar och tår för att det ska bli så!



Camilla: Jag tar en bild nu så att dina kompisar får se att du har (sladdat)kört i skogen.
Jag: haha gör det, ta inte kort på hastighetsmätaren bara...

vem kommer på idén om att göra musik av en bil..ellerva?