Gott Nytt År



Skum kanin med ananassmak

"För att skriva blogg, jobbansökan och CV
behövde du ingen ny TV
ditt språk är vackert & målande
men fullt av sär skrivna ord
fylld av humor & tips bör denna
ligga på ditt nattduksbord"

 
Jag är själv väl medveten om att jag är bra på att särskriva. Men nu kan jag slå två flugor i en smäll. Skratta åt andras särskrivningar medan jag kanske lär mig av det också. Tack pappa!

Grattis på födelsedagen! ♥

 
Idag är det inte alls en vanlig dag.
För idag så fyller min lillebror hela 13 år.
Tonåring. Shit! Tiden går verkligen fort..
Kan nog inte kalla han liten längre!

Mina julklappar.

 
Fick alltså, träningskläder, en jacka, smycken, smink och presentkort. Presentkortet på Allstar och SF fick jag och Tomas tillsammans. Sedan är det presentkort på Iksu och Gina Tricot. Fick även nya kuddar, strykjärn, strykbräda, elvisp, stekpanna, knivar och pengar. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna så mycket bra grejer. Är verkligen tacksam!!
 
Har även fått en bok, men den kommer i ett annat inlägg. Sedan har jag beställt hem en sen julklapp till mig själv. Den får ni också se sedan! 

Min julafton

 
Min Jul var fin. Som alla de tidigare åren! Men det var såklart lite tungt att inte få åka till stallet på morgonen. Det brukar vara så himla mysigt! Speciellt att få rida ut och säga God Jul till dem andra som är vakna vid sex på morgonen. Men jag fick tränga bort de tankarna. Man vill ju bara vara glad på julen. Vid nio såg vi julkalendern, åt frukost och öppnade en hel del paket. Därefter åkte Tomas hem, medan vi for till mormor och morfar, där även min morbror och Camilla var. Åt som vanligt jullunch, dvs gröt! Faktiskt den bästa julmaten enligt mig. Sedan kom tomten dit, i form av min bror. Bästa Tomten ever, på riktigt! Så delades det ut mer paket. Självklart såg vi också Kalle Anka därefter.
 
Vid fyra rullade vi vidare till Hissjö. Vi brukar alltid åka till farmor och farfar egentligen. Men dom har flyttat till en mindre lägenhet nu, så enligt dem ryms vi inte där. Så vi höll alltså till i Hissjö. Vi, farmor, farfar och kusinerna. Åt klassisk julmat innan min bror blev Tomte, igen! Några fler paket delades ut innan jag återigen satte mig i bilen. Denna gång själv, mot Obbola. Så jag avslutade hos Tomas med hans familj och fick paket även där. Måste ha varit väldigt snäll i år.. All kärlek till er alla!♥ 
 
Så så ser min jul ut. Varje år. Jag älskar det faktiskt! Även om det blir en del stress mellan ställena nu när jag har en pojkvän jag också vill vara med, så är det värt det. Tänker visa några av klapparna jag fick sedan. Men det får bli senare!

God jul



Tänkte bara kika in här och önska er en God Jul. Kram på er!

"Vi var bara barn"

När jag vaknade var allt svart. Först trodde jag att det var det vanliga mörkret men strax därefter förstod jag att något täckte mitt ansikte. Jag skulle bara lyfta upp handen för att ta bort det, när jag upptäckte att mina händer var fastknutna. Jag börjar skrika på hjälp men hejdar mig snabbt. Vill jag att någon ska hjälpa mig? Vem är det som kommer om jag skriker?. Så jag börjar kämpa för att få upp snörorna runt armarna. Kämpar länge och tillslut ger knuten med sig och jag kan plocka bort, det som visar sig vara en sopsäck, från mitt huvud. Jag är i ett tomt rum av betong. Inga möbler, men ett litet fönster. Sedan ser jag dörren bakom mig. En stor glipa syns under dörren och jag ser att någon står utanför. Ska jag ropa? Tillslut känner jag igen skorna och förstår var jag är. Jag ropar försiktigt och frågar om hjälp. För skorna, dom tillhör flickan med den röda fina klänningen. Hon sa att hon väntat på att jag skulle ha vaknat upp från slaget jag fått i huvudet. Den smärtan kände jag inte förrän då. Men det var inget jag tänkt på. "Hjälp mig ut" sa jag lite försiktigt. Hon svarade med en ännu tystare röst. "Du måste lyssna noga nu. Jag kan släppa ut dig. Men så fort den här dörren öppnas så kommer en timer börja ticka. Jag vet inte hur länge den tickar men om vi inte tar oss ut innan så dör vi här. Elin.. Då smäller en bomb". Jag hamnade i chock. Men den fanns inget annat. Jag måste ut! Flickan stoppade in nyckeln i låset och vred sakta om. Sedan räknade hon till tre. 
 
Dörren öppnades och sedan gick allt fort. Hon tog tag i mig och vi sprang. Ut genom en korridor, upp för en trappa och ut genom huset. Då såg vi stugan som låg bara några meter från huset.... Det var där jag påmindes igen. Den andra pojken. Flickans bror. "Vi måste hjälpa honom ut Elin. Du måste hjälpa mig. Han bråkade med pappa igår.." Ja herre gud, det var pappan. Det var pappan som slog mig i huvudet. Deras egen pappa som behandlade dem så. Oss. Vi var bara barn. Som vilka fångar som helst. Uppenbarligen var vi alla tre så lite värda att om jag tog mig ut så skulle hela huset sprängas i luften.. Varför, det vet jag inte! "Pappa låste in honom, vi måste dit!.. Vi sprang över gräset och slet med låset i panik om att få upp låset.
 
Men sedan blev allt svart och jag vaknade upp i min egen säng. Tillsammans med väldens finaste pojkvän. Med världens finaste bror och mamma o pappa, i rummen brevid. 

Måndag

 
Igår åkte vi till Mickels och hade "uppesittarkväll" en dag för tidigt. Vi brukar ju aldrig se det bingolotto och sådant men vi brukar vara varannat år här och varannat där. Äta god mat, och massa julgodis osv. Ikväll jobbar jag till 21.15 så det hade blivit lite svårt för mig att vara med annars. Så jag är glad att det flyttades fram en dag. 
 
Tomas åkte till jobbet för en stund sedan och snart ska jag och mamma fara och lukta lite stall i Hissjö. Sedan måste jag städa mitt rum innan jag ska åka till jobbet. Undra om det blir kaos i lilla icabutiken ikväll. Vi får väl se!

Torsdag

Imorse tränade jag mitt sista riktiga träningspass iår. Min kropp svarar så himla dåligt, känner mig seg och har noll energi. Vet inte om jag kommer bli sjuk eller om kroppen bara är inte orkar nu. Men jag tänker inte tvinga mig själv så jag testar med en paus. Har även haft ont i handlederna i ganska många veckor nu och det beror nog garanterat på träningen. Oavsett vilken muskelgrupp man tränar så tar ju handlederna stryk av vikterna man håller i. Nu är även perfekt vecka att ta pause eftersom att det är många röda dagar och Iksu har sämre öppettider. Jag jobbar även mycket så tiden för träning är ändå sämre just nu. Så så blir det!
 
Har bara tre dagar kvar för mitt jobb på retail24 nu. Sedan är jag bara på Ica tillsvidare. Är bara ledig jul, juldagen och nyår. Men det känns bara bra! Iallfall lär det kännas bra när lönen kommer. För att jobba när alla andra har långledigt, är kanske inte de optimala. Men jag ska verkligen inte klaga!

Bad min bror överraska mig med fika för en stund sedan. In kommer han med en filtallrik med müsli, frön och en marsmallows på toppen. Ganska charmigt enligt mig!
 
 
 
 

Tisdag

Hej på er!
Istället för att tänka på att det idag var en vecka sedan som han åkte till Trapalanda så tänker jag se fram emot jul. För det är precis en vecka kvar nu. Idag har jag varit ledig. Vilket jag inte är så ofta nu, som tur är! Håller mig lagomt sysselsatt med jobb och träning. Julbakar lite dom dagar som jag är ledig och däremellan är jag med världens finaste pojkvän! I Lördags hade vi familjemys med lite julmat, jultomar, julpytning och sedan satte vi upp den älskade julgranen innan vi slog på en film. Min familj är bäst! Dock överkonsumerar vi socker men det är väl okej på jul, visst? Sitter knappt vid datorn nu heller och bloglovin har för första gången passerat 1000 olästa sedan ett tag tillbaka. Det har aldrig hänt förr. Jag är ju en trogen bloggläsare till alldelens för många.. Men jag har ingen lust. Något annat jag ska glädja mig åt är att pappa precis berättade att han bokat biljetter till Europe i Mars för han och mig. Så har man något att se fram emot!
 
 
 
 

1998.06.18 - 2013.12.10... Vila i frid!

 
 
I tisdags klockan tio somnade han in.. Finaste Raspoetin! Han kom in i våra liv och lyste upp efter saknaden efter Mio. Han lärde oss så otroligt mycket och tog en stor del i våra hjärtan. Mitt och mammas. Men nu är han också borta och jag känner mig så himla, himla tom. Finner inga ord och kan inte förstå att detta hänt.. igen!
 
Jag saknar att skriva här, vet inte riktigt varför. Just nu finns bara inte så många ord att säga. Men jag kommer tillbaka hit igen, så att ni vet. Kram på er!