Hejdå igen!;*

Nu har jag packat klart och ska snart lägga mig och sova. Klockan ställs på 06.45.
Om vädret håller så blir det sol och bad. Det blir även gatufesten och kanske lite shopping?
Hoppas ni får det bra och glöm inte att rösta på mig här till veckans blogg.

Puss på er!;*

I love the sun!

Har varit och badat med några kompisar idag. Det var sjukt varmt i vattnet och jaa stålande sol, i love it!!
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg.
Några få bilder kommer här från Piteå.




Förlåt så mycket också för att jag har varit jätte dålig på att blogga! Det beror bara på att sommaren är här och att jag har/ska åka iväg snabbisar och att jag försöker vara ute mycket. Men när jag kommer hem från Sundsvall så blir det ändring på saken!

Rösta gärna på mig i veckans blogg också, Klicka
här för att göra det! Jag är nummer 4.

Nu ska jag ut, jag kommer hinna skriva ett till inlägg innan jag åker. ( i morgon kl 8)
Ha det jäättte bra;*

Piteå!

Hej igen!
Min helg blev faktiskt överförväntan, för att ha varit där med familjen. Att det var nästan lika varmt som i Turkiet gjorde ju hela helgen helt underbar!
I fredags så började vi dagen med att åka till ATG med Mio. Han har inte varit riktigt som han brukar, så där fick dom kolla upp hans ben. Som jag trode så var han inte riktigt fräch heller så att han kommer nu få en inte allt för lång sommar vila. Känns jätte jobbigt eftersom att jag missar hela tävlings säsongen. Men han kommer att bli bra iaf, och det är huvudsaken!
Efter det for vi hem en stund, packade ihop osv, och for sedan iväg till Pite. Det tog ett tag innan vi hittade till stället vi skulle bo på, men när vi kom fram ställde vi in alla väskor och packade upp lite. Klockan var då typ sex - sju om jag inte minns helt fel och sverige matchen började. Jag var hunrig som jag vet inte vad och ville inte göra något annat än att äta. Medan dom andra skulle se matchen som hade börjat. Nån gång vid åtta kunde dom tillslut släppa tvn så att vi kunde åka vidare till stan för att äta. Vi tog första bästa stället och beställde pizzor. Det tog så klart ett tag då några av pizzorna kom, och jag tog en och började äta. Efter att bara ha ätit lite av den så upptäckte pappa att det var hans pizza som jag tuggade på, så då fick jag forstätta att vänta.. Senare kommer dom ut med en pizza som jag trodde var min och åter igen tog och började äta på. Den här gången hann jag inte långt innan jag insåg att det var räkor och fisk (ursch) i den inbakade pizzan. Klockan blev nästan halv tio innan jag tillslut kunde äta på min pizza. Såå kan det gå!
Stan var sedan kvällsöppet till klockan tolv. Så det blev att kolla in lite affärer! Blev dock bara ett par skor att springa i, och två stycken bhar.

På lördagen var det fortfarande bra väder. Klev upp vid halv tio och gick ut och åt god frukost. Vi for sedan iväg till Pitehavsbad och badade i havet. Det var faktiskt varmare i vattnet än vad jag trodde att det skulle vara. Men vid tre (eller vad klockan nu var) så kom det moln, så fick gick faktiskt in och badade. Mest egentligen för att få duscha i frächa duschar och basta.
Senare på kvällen så spelade vi kubb osv. Hade sjukt tråkigt och fick typ ånges/ stress anfall över att jag inte var ute med kompisar. Hoppade i säng rätt tidigt den kvällen.

Nu idag (Söndag) så klev vi upp rätt tidigt igen. Vi packade ihop och städade på rummet, åt frukost och for sedan till havsbadet igen. Strålade sol, inga moln. Dock blåste det lite grann och vattnet var iskallt. Men sola kunde man, shit så härligt det var. Lite bränna har man nog allt fått! Låg på stranden tills vi sedan åkte hemmåt.
Sedan ikväll for jag ut och var med några kompisar, även fast att  jag egentligen ville sova. Var bara tvungen, det känndes så fel att vara inne. Men nu ska jag sova. I morgon blir "sista dagen hemma" igen, på tisdag morron åker jag till Sundsvall och ska träffa Johanna. Blir där till fredag eller lördagmorron. Men vi hörs i morron.
PUSSÅKRAM

ps. blev inte så mkt bilder från helgen. Finns det några värda så lägger jag ut dom i morron.

sista dagen hemma.

Det blev en trevlig kväll. Vi började med att åka och köpa glass och jordbubbar innan vi sedan åkte till baggböle och åt det. Gott var det! Solen var fortfarande var och jaa, riktig sommar kväll! Vi for sedan till grubbe och träffade lite fler och typ gjorde inget speciellt. Det var rätt trevligt fast att man blev uppäten av myggen.

Ska snart gå isäng. Ska bara packa klart det sista. Ska upp tidigt i morgon för att åka på ATG med Mio innan vi far. Jag kommer inte hinna uppdatera nånting mer innan jag kommer hem, alltså på söndag.
Hoppas ni får en bra helg. Jag kommer hoppas på bra väder hela helgen så att jag kan bada osv. Vi hööres.
Pusssåkram(L)

Steeeek!

For till Mio tidigt idag och red i värmen. Red inte så länge, det blev så himla varmt. For sedan hem och åt lunch, packade ihop lite grejer och cyklade sedan ner till älven. Där satt jag och väntade på att Nicke och Emil skulle komma, Emil fick inte igång hans ceepe moppe;/ . Satt då och pratade med Johanna i telefonen ett tag. saknar dig redan<3
Till slut kom dom iallafall. Det blev då att steeka i värmen och bada där i mellan. Det var helt galet skönt, även fast att det var sjukt kallt i vattnet. Blev inte kvar där så jätte länge. Vid tre for jag hem igen och solade lite här och läste frida.
Nu väntar jag på att nån ska komma hem och laga mat. Sedan får jag se vad det blir för något kul i kväll. Ska då inte sitta inne i det här fina vädret!  Känner mig dock helt genom stekt. men det blir ju svalare i kväll.

Jordgubbar skulle ju inte sitta helt fel!

Onsdag.

Nu i kväll for faktiskt alla molnen bort. Eller jaa dom försvann när jag hade duschat (såklart, allt för att jävlas med mig..) Då kom Emil och Nicke, som just kommit hem från sjukan, hit och hämtade mig. Vi gjorde inte mycket alls, utan for mest runt. Sedan gjorde jag middag, gjorde mig iordning och for sedan ut och var med massa andra. Bland annat Johanna, som hade sin sista kväll här i Umeå, hon åker till Sundsvall i morgon.. Men om allt blir som vi vill o hoppas på, så ska jag ner till henne typ på tisdag och vara där några dagar. Sedan typ den tionde juli så kommer hon och bor hos mig en eller två dagar. Sedan följer hon med mig till Lycksele innan hon sedan åker tillbaka. Åttonde augusti kommer hon sedan hem igen.. dumma unge! kommer sakna dig varje dag, hela tiden..

Jag åker förresten till Piteå i helgen. Åker på fredag och kommer hem på söndag, det blir alltså inte så länge.
Shit, nu måste jag hoppa i sängen, ska upp halv nio i morgon och skicka iväg bror min till skolan. Sedan hoppas jag på bra väder så att man kanske kan bada, men så lär det inte bli.. det blir aldrig som jag vill.

God natt o sov så gott! ;*



Du är bäst!;*

ååh!

Det var toppen väder när jag klev upp, men när jag kom och ville sola, vad händer då? jo solen försvinner...
jag vill ha sommar UTAN moln, nu tack!
Väntar på att solen ska komma tillbaka, fast näe jag tror jag har gett upp. Nu hoppar jag in i duschen.

Robert Pattinson

Jag har en sak som jag måste erkänna.
Twilight har jag, som alla andra, såklart sätt. Något jag inte visste var att Robert Pattinson, som är huvudrollen (Edward Cullen som han heter i filmen) faktiskt kan sjunga också, och att det är han som har gjort låtar till Twilight. Detta fick jag veta för inte länge sedan alls och jag blev faktiskt riktigt förvånad. Visste ni det? det gör ni säkert, jag är väl sen som vanligt...

Här är iaf " I was broken"



Nu ska jag hoppa isäng. Godnatt!;*

Hel dag på stan.

Har just kommit hem från en hel dag på stan. Blev ganska så less där i slutet. Men hur som helst så köpte jag två klänningar, ett linne och en t-shirt.

Här är en bild på klänningarna, och det blev även köpt jordgubbar, smakar som bäst nu i sommarvärmen!
Den svarta är från H&M och den andra, som egentligen är mer lila, är från Gina.
Nu ska jag laga mat, puss&kram

Mp3

Paramore - Emergency

Three days grace - never too late

Skillet - Rebirthing
Justin Bieber - Where are you now 


T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead and gone
 Britney Spears - If you seek amy
 
Dead By April - Losing you
 
 jag veeeeeeet, dom blev olika långa.. Gjorde fel och jag orkar inte fixa det nu. SORRY
Det här är iaf lite blandad musik som ska in i Mp3n, ett som är säkert är att "if you seek amy" endast är med för att man sjunger på den hela tiden. Det var lääänge sedan hon var min Idol.

sjukhuset.

For till Mio tidigt i morse för att sedan fara till Sjukhuset. Det var jag, Johanna och Emil som åkte dit för att hälsa på Niklas. Det tog nästan två timmar innan vi hittade honom! Ingen visste riktigt vart han låg och några sa att han blev opererad och fick sedan åka hem. När vi sedan gick tillbaka till barn 2 ( där vi började) så frågade vi igen om hon kunde kolla vart han va, till slut fick vi fram att han låg på andra sidan korridoren.. Tur iaf att vi hitade honom, det verkade inte roligt alls att ligga i en säng och typ se på tv hela tiden.
Jag och Johanna tog iaf sedan bussen till stan sedan och kollade på lite kläder osv vi åt även macka på subway. Köpte dock inga kläder. Ska till stan i morron med farmor och shoppa, sedan kommer jag gå ett tag på stan med Johanna. Men en Mp3 köpte jag. Ingen speciell alls, men jag klarar inte att springa / gå utan musik. Så jag köpte mig en för 234 kr på Clas Ohlson. Nu ska jag uuutt.
Ha en fortsatt bra vecka. Pusssar;*


Skor!

Glömde säga att jag fick ett par skor av min Faster igår

Nu ska jag ut i sooolen! Pussar;*

Pictures

Ny blogg design. Eller egentligen är det bara en ny header, Men vad tycker ni? Hiss eller diss ;)
Det är iaf Johanna som har hjälpt mig med den. Vi fixade det lite snabbt innan det kom hit några kompisar som ville att vi skulle komma ut, vilket vi såklart gjorde eftersom att det nu var ett tag sedan:)
Nu ska ni iaf få se bilder från i Torsdags och igår, Midsommar.

Vi tar väl torsdags bilderna först!:) Vi gick bara ut och knäppte kort. Vi gjorde egentligen inget speciellt

Min bästaste Johanna;*

Lilla Valle följde med ut också!

Vi pååååoooossäärrr




Nu kommer bilderna från Midsommar




Vi körde en konstig lek? ;p



Sådäärja!. Nu ska jag hooppa isäng. PUUSSAR;*

Nu nii! :)

Nu var det ett tag sedan jag skrev och jag har faktiskt inte ens suttit vid datorn sedan sist.
Det var alltså i Torsdag som jag skrev sist. Johanna ringde då mig och sa att hon skulle åka till Sundsvall redan på Måndag, nu var det som tur var inte så, men jag blev inte glad alltså. Hon kommer ju komma hem hur som helst den 8 augusti. Så hon kommer ändå vara borta väääldigt länge.. Men eftersom att jag fick veta senare på kvällen att det inte skulle bli så, så for jag direkt till Johanna och vi tänke vara med varandra så mycket det går innan hon far. Jag sov även över där och vi hade en mysig kväll med massoor av bilder.

Sedan igår ( fredag, midsommar) for jag och Johanna till stallet när vi hade vaknat. Vi blev inte kvar så länge innan båda åkte hem till sig och typ duschade osv.
Hon åkte sedan med mig till Stöcksjö där vi åt massor av god mat och efterrätt. Vi åkte även runt i båt, spelade kubb osv. Sedan när vi hade lite mindre att göra så satte vi oss vid E4an och pratade i telefon med halvt osociala människor, tills det sedan kom tre killar på nån flaksak. Vi frågade sååklart om vi fick åka med, vilket vi fiickk. Hahha jag skulle ju såklart vara på väg att flyga av det första jag gjorde också(a) Men aah, vi åkte iallafall runt på den ett tag. Tills vi sedan strax innan ett åkte hem igen. Tror klockan blev halv tre innan vi sedan bestämmde oss för att sova, med blommor under kuddarna. haha, jag glömde bort var jag drömmde och Johannas for ner i golvet och låg där hela natten.

Nu till idag. Jag tog en promis med Mio och for sedan och fikade lite hos farmor och farfar.
Tog sedan cykeln. Nu sitter jag hääär som vanligt(a) Johanna skickar alla 542 bilder till mig.. drygt;)
Lägger in dom sedan. Pusssss!

Min bästa!



Jag klarar mig inte utan dig Johanna.. 7 veckor?? Det går inte! 
Du kan inte åka nuu, vi hade ju planerat hela sommaren. Men nu hinner vi ju inget.


Jag far till Johanna nu och sover där. Det blir ingen mer uppdatering idag.

Mio min älskling..

Kom just hem från Johanna. Dom håller ju på att bygga om hemma hos dom. Johanna och Amanda får helt nya rum! Ni anar inte hur snygg det blir! Kolla in johannas blogg, hon lägger säkert upp bilder på hennes rum när det är helt klart.
Hur som helst hjälpte jag till att göra lite. Sedan gick jag och Johanna ut en stund och knäppte lite bilder som ska användas, men ni får se senare! :) Vi åt även godis och Amanda bjöd på cheesecake, mumms!
Nu ska jag hoppa isäng. Pussar!




Mio älskling. Jag önskar du kunde prata med mig...

Jag glömde att berätta en sak.

Vi for en snabbis till Ica Kvantum igår. Vi skulle då köpa oss en tändare för att vi skulle grilla.
Dom har satt 18 års gräns på tändare!? men vi fick köpa tändstickor, sjukt!

Nu tackar vi gudarna för att det är fint väder idag!  Jag har hunnit klippa gräset och ska snart dra mig till stallet.
Ska rida med Emiley klockan två. Sedan kommer hovslagaren klockan 17. Men då ska Tom och Jerry skos innan. Jag blir alltså kvar i stallet ett tag idag.. Ha en jätte bra dag, pussar;*

Johanna är ju söötast!



" ni kan ju hitta oss på hitta"

Jag och johanna var med några andra kompisar. Först åkte vi typ till Baggböle och satt på stenar i älven. Sedan for vi till Dane och grillade korv o marshar (marshmallow) . Jag lyckades få med en mygga på min marshe på köpet. Det var inte direkt lätt att få bort den när det kladdar som jag vet inte vad.
Nu ska jag soova.  Pussar;*

film och chokladbolls "kaka"

Efter att ha legat i badet en stund kom Johanna hit och var sjukt med mig.
Vi gjorde då typ chokladbollar, fast en kaka. Vi kollade även på Gone baby gone som är en otroligt bra film, enligt mig!
Ikväll ska vi nog vara med kompisar, men nu är det middag.

Tisdag

God morron!;*
Tisdag idag, betyder att det är mamma som tar Mio. Så vad ska jag göra idag?
Som vanligt är det dåligt väder, så ute vill jag inte vara. Ligger just nu bara i soffan och kollar/lyssnar på MTV.
Funderar på att lägga mig i badet ett tag, men jag vet inte. Vad gör man när man är ensamhemma en hel dag?
Känner att jag vill göra nått vettigt, men vaad?

Jag saknar min mobil.. Snart kommer sim kortet med mitt vanliga nummer och förhoppningsvis har jag pengar kvar på det.. idioter!!

Jag hittade förresten lite roliga bilder, Om någon funderar på att åka på semester, Kolla på det här!



"Regnet det bara öser ner"

Rubriken säger allt!
Dåligt väder fortfarande, när ska det sluta?
Har ont i huvet också, jag tror skallen sprängs snart..
Men som vanligt ska inget få förstöra, jag ska ändå ut i kväll.

 

Sötaste killen, typ min guuuuuud, ggaahh!!!
JAG ÄR KÄÄÄÄÄR!

The sims 3?

Varför har alla stora bloggare köpt the sims 3?
 Kissie o Dessie är bara två exempel.
Fast det såklart, dom härmar ju varandra hela tiden?

Hur kan man ena stunden säga (Dessie)
" Jag älskar min kropp "  och " alla killar vill ha mig"
och sedan har hon köpt hem batningspiller?
Jag förstår inte? Men det kanske är det som är meningen.

Ganska meningslöst inlägg.
Nu ska jag sova.
snälla låt mig sova gott, det var länge sedan nu..

Dead by april - Promise me.


Into the fire on my own, hey
I know I wont see your face again, hey
Are you sitting there alone, hey
Are you thinking like me,

All the laughing times,
Of all the sad and loving times,
Everything that's left of us is fading away!

Promise me you think of us as a time so wonderfull.
Promise me you think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

Surounded by flames everywhere
What I used to be im not even there
The absence of you is killing me, hey

Are you thinking like me,
All the laughing times, of all the sad and loving times
everything that's left of us, is fading away.

Promise me you think of us as a time so wonderful.
Promise me you think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

Promise me, Promise me,  I will be fine without you
Promise me, Promise me, Once more in my life to see you
Promise me, Promise me,  I will be fine without you
Promise me, Promise me, Once more in my life to see you
Can you promise me to see you?
Can you promise me..

Promise me you think of us as a time so wonderfull(so wonderfull)
Promise me you think of us still bright still colorfull(still colorfull)
Promise me to look back at us as a time in your life you injoyed

Söndag.

Går kvällen vart lyckad. Vi var sju stycken som typ,  åt kladdkaka ( ovanligt(a) ) , spelade hög och bra musik. Vet inte riktigt vad vi mer gjorde, pratade och flummade typ? Men vi hade kul men natten blev mindre rolig. tre timmars sömn fick jag. Det tog lång tid innan jag somnade och när jag väl hade somnat vaknade jag vid fyra av att jag hade jätte ont i ena örat. Vid fem gav jag upp och gick ner och kollade på tv.. tänkte att jag skulle somna där ist, men icket! Tills mamma sedan, vid 6, vaknade och tyckte att jag skulle ta medicin. Faktist funkade det och en stund senare somnade jag. Men klockan sju skulle jag ju upp, trött som jag vet inte vad!
Tävlingen vill jag inte ens prata om.. det gick åt skogen, kanske pågrund av att jag är hängig både av att jag sov lite och att jag är sjuk. Men som sagt den pratar jag inte mer om.
I kväll ska jag nog ta och vara hemma, kanske se en film och sedan hoppa isäng tidigt. Skulle egentligen kanske vara med Johanna, men jag ser väl. Å andra sidan ska hon kanske åka till Sundsvall och vara där, jag vet inte hur länge.. Så kanske man ska passa på. Men hon skulle bort i kväll så det beror på när hon kommer hem.
Lika så med Sakarias, han for nu på konfa läger och ska vara borta tre veckor.. dumma ungar..

Här är iaf bilder från igår,



Heejdå kompis, vi ses om tre långa veckor. ( bilden nedanför) 
                     

Lördag.

Ursch vad dåligt jag sov i natt.. hostat hela natten och även haft sjukt ont i ryggen..
Detta gör mig inte taggad för tävling i morron.
Jag får helt enkelt spara krafterna till i morron och tagga
 upp mig själv då!
I kväll ska jag och några bara ta det lugnt i en våran lokal. Blir lite musik o prat.
dock inte så sent med tanke på att jag ska upp tidigt i morron. Vi måste hinna städa också, blir alltså ingen mer uppdatering idag, det blir efter tävlingen i morron. Nu ska jag skynda mig in i duschen.
 Jag lovar bilder från i kväll som ni får se i morron.
Ha en jätte bra Lördag;*

Godnatt

.. nu ska jag sova. Har varit med några kompisar i kväll. Vi har typ varit på hedlunda i nästan hela kvällen, dock på lite olika ställen. Ätit godis och druckit cola har vi gjort också, ovanligt! Nu ska jag snart ta och hoppa isäng så att jag kan vakna lite tidigare i morron. Jag och mammsen ska ha stor städning i sadelkammaren i morgon. Sedan ska jag försöka hinna med att smöja lite grejer inför tävling i Vindeln på söndag. Jag har även lovat att flytta pinnar från hagen, ska försöka hinna ta några i morron. Men aah jag får se hur mycket av det som blir av. Vill ut och springa också men jag har gått och fått en jobbig hosta och världens ont i halsen. Kanske beror lite på allt skrik igår!? Har typ dessutom fått "träningsvärk" i magen av att jag hostat hela hela tiden. Borde inte vara ute så mycke, men det ska inte få förstöra något!
Har ni andra haft en bra kväll då? Härligt med lov? I loooooove it!!!

Fredag.

Jag fick förresten med mig lite roliga saker från stan igår, hah! Det var Johanna som gjorde den jätte fina (vad heter grejen??) på Oprah Winfrey.



Nu ska jag snart käka hamburgare sedan får jag se vad som händer i kväll! :)

SKOLAVSLUTNING!

Har just tvättat bort sminket och hoppat ner i sängen. Det har varit en jätte bra kväll.
Dock började dagen inte bra alls. Jag glömde min mobil någonstans, vet inte vart. Då skulle så klart nån idiot sno den..
Så aah jag har ingen mobil. ( nu vet ni varför ni inte får tag på mig) Det går att nå mig på hem telefonen och ibland ett mobil nummer, lånar min brors telefon när jag behöver och kan, men nummret skriver jag såklart inte här :)
Så min dag började alltså inte bra alls. Jag skulle kunna fixa så att jag får ett nytt SIM kort med samma nummer och med mina pengar på, OM jag hittade papperet med phuk koden, tror ni jag hittar det, näe.. Så man kan säga att det var på väg att förstöra min dag.
Men senare på kvällen, vid halv nio for jag till stan och träffade Johanna, Sakka. Det var dom jag gick med hela kvällen. Men sedan var det massor med folk som kom och gick, så vi var aldrig ensamma! =)
Det var massor med bra musik, både på scenen och i "party tältet" Så jaa man kan säga att det blev helt lyckat.  Det vart riktigt varmt och blött av regnet. Ganska härligt ändå! Dock inte så mycket folk, kanske beror på vädret. Lite synd tycker jag men det var kul ändå! Har så klart haft med mig kameran idag, men såklart skulle batterierna ta slut senare så det blev inte så många bilder..


Vi öppnade betygen tillsammans, Mona och Johanna på bilderna.

<Johanna och Mona
Bilden i mitten är det, Mona,Dane, Jag och Johanna. Valle (johannas hund) var också fin idag!>

Jag och Johanna körde det här, som jag inte vet riktigt vad det är; hhe. Men vi satt typ fast i en gummigrej
och skulle sedan ta pinnarna en bit bort. det var inte lätt.. jobbigt var det också!

Det känns inte som sommarlov.. det regnade ju ute idag och jaa, inte riktig sommar känsla. Men det kommer!
Nu ska jag hoppa i säng och ta en låång sovmorron! Vi hörs senare i morron. Puss!

Onsdag.

Vi for ju som sagt till Nydala idag med klassen. Vädret var inte jätte bra. Det var molnigt men ändå inte kallt. Många i klassen badade men jag tog aldrig ens med mig badkläderna. Så jag och några.. vad gjorde vi? typ gick en bit vid sjön och hittade ett läskigt hus, åt lunch, pratade och sprang runt? Det blev rätt kort dag, vi fick fara strax efter tolv tror jag. Så när vi slutade skulle vi åka hem, men pojkarna som körde mopparna skulle så klart åka runt lite överallt. Vi var på stan en snabbis också. Det var fullt med studenter där också! Jag blev sjuuukt taggad på det jag med, men jag har fyra år kvar.. Jag har förresten gått runt och sjungt på "vi har tagit studenten" låten hela dagen! jag fick den på hjärnan..
Hur som helst så for jag sedan till stallet och red med Johanna.

Efter middagen kom Johanna och Mona hit. Vi bastade från typ halv åtta till tio. Musik, chips, sprite hade vi där inne och vi gjorde även hårinpackning och hade lermask. Mona blonderade vi också.  Jätte härligt var det, måste göras om tycker jag! Nu känner man sig så där lagomt fräsch inför skolavslutningen i morron. Ska ta och försöka sova snart, i morron måste jag upp senast halv sju.

Jag kommer förmodligen inte skriva något i morron. Efter skolan ska jag hem till min farmor o farfar och fika. Sedan måste jag skynda mig till stallet och rida lilla Mio. Efter det blir det hem, duscha, äta och göra sig iordning inför skolavslutnings festen på stan. Ses däär? :)

ångeeeeest

Jag orkade faktiskt inte fara ut ikväll så jag stannade hemma och gjorde ingenting! Det var skönt.
Just efter tio kom jag på att jag måste ha mat till i morron, då vi ska till Nydala med klassen. Så jag fick raskt gå till Ica och handla. Kom sedan hem lagomt till Desperate. Nu har jag suttit ett bra tag och rensat min dator. När jag loggade in fick jag ett meddelande om att jag hade lite utrymme på datorn. Jag fick då panik och tog bort huuur mycket bilder som helst. jag kommer få ångest snart..Dessutom är det ju bilderna som tar minst plats.. Fast jag tog bort typ minst 400 bilder. Fast det var onödiga bilder, tog bort filmer och sånt också. Nu ska då utrymmet räcka.
Jag håller nu på att göra mat till i morron. Sedan ska jag sova, har lagt mig vid halv 1-1 varje dag och det är på tok för sent för mig, när man ska upp till skolan dagen efter!  halv tolv får bli mitt mål!? om tjugo minuter.. jag ska lyckas!!
 

Det var på tiden.

Idag är det varmt ute igen! Kanske inte riktigt bad varmt, men nog varmt för att ligga och sola! Dock ser det ut som att det dåliga vädret forstätter i mogon, men det var på tiden med sol idag!
Jag var grymt trött i morse, vilket jag brukar, men det var skillnad idag. Jag klev upp snabbt ur sängen vilket jag inte brukar, sedan kände jag mig jätte pigg? Aja lite konstigt kändes det, heh.
Vi började iaf halv nio idag. Det vi gjorde var att vi plockade ur böcker och andra saker och torkade rent våra skåp. Det tog inte särskilt lång tid. Våra mentorer sa sedan några ord och strax innan halv tio slutade vi! Jag for då hem hit och åt lunch innan jag och två kompisar åkte moppe till stan. Vi gick en stund, åt mjukglass och jag provade skor, innan Johanna och Mona också kom dit. Så vi forstsatte vandra omkring på stan ett tag. Jag köpte ingenting, fast jag provade ett par skor som jag la undan, och nu kom mamma hem med dom. Ska ha dom på skolavslutningen. ( tvåå dagar kvar!)

Sedan när jag kom hem igen låg jag på baksidan och solade och åt en till glass (a) Vid halv fem for jag sedan ut och sprang en stund. Nu har jag just ätit mat och sånt. Får se om jag far ut i kväll eller om jag kanske helt enkelt sitter hemma och ser på Desperate Housewives, annars får jag spela in det.

Här är iaf skorna från skopunkten, ballerinaskor för 249 kr.






Måste säga att päronsplitt / piggelin är det godaste att äta på sommaren. Eller? 

Måndag.

Stoppade just i mig två stycken brända mackor, det var inte så gott..
Innan det har jag varit på grubbe och varit med lite folk. Vi gjorde inte så mycket utan typ flummade lite?
Nu är jag så trött så att jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Det blir sängen så fort jag har skrivit klart detta inlägg.

Våran sista vanliga skoldag, idag, var jätte chill! Normalt hade vi två timmars slöjd, men jag var inte klar med min klänning/tunika så jag satt även två timmar efter lunch. sedan blev det inte så mycket förutom lite sena redovisnigar på NOn och små raster. Jag blev förresten klar med klänningen. Jag ta kort på den sedan, men det är absolut inget speciellt!
Jag for sedan till Mio och red, gick rätt bra. Han var pigg och stark som ett as! Men så äre om man rider på hackamore!
haha gullponnyn tror seriöst att han ska lyckas stoppa huvudet mellan benen och sticka sina egna vägar. Än har han inte lyckats(a)

I morgon är det som sagt städdag på skolan. Jag vet inte riktigt vad vi ska städa, men förhoppningsvis får vi sluta efter lunch, hoppas!!   Nu ska jag ta och sova, nattinatti;*

fyra dagar kvar!!

Kom hem för inte så länge sedan. For ut och var med lite folk på grubbe. Vi chillade lite och åt nutella!

Jag for med Mio typ till piparböle idag. Jag vet faktiskt inte riktigt vart mamma skjutsade mig. Men i skogen var jag, kan man lugnt säga. Gick jätte bra, Mio var så där lagomt pigg o fin. Har några bilder också, kanske midre fina..



Nu väntar en härlig vecka för mig!

Måndag så blir det vanlig skoldag, alltså siista vanliga!!
Tisdag har vi städdag och slutar nångång efter lunch
Onsdag blir det klassensdag, vi ska troligt vis åka till Nydala. Får se om det blir bad, det beror på vädret
Tordag, skolavsluuuutning och skolavslutningsfesten på kvällen!!
det känns helt sjukt att vi sedan har sommarlov!! jag taggar helt gaaalet mycket!!

Nu ska jag sova, vi hörss i morron!;*

Söndag.

Går kvällen var chill. Vi var några stycken som satt vid älven och grillade. Det var riktigt kallt ute men eftersom att vi hade eld blev det lite varmare.
Jag klev upp nio i morse, var riktigt trött men jag vägrade somna om! Klev ist upp och god frukost. Nu sitter jag här vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar om jag ska ta Mio till hippo eller bara rida hemma. Om det börjar regna far jag och rider inne på hippo. Om någon också ska rida idag på hippo kanske jag åker dit och rider i skogen. Det skulle behövas. Mio vill spriiiinga! Igår var han jätte pigg, och jag red ändå inte lugnt dagen innan. Dessutom red jag själv men aja, i just love it!  Vi har ju rätt begränsat utrymme att rida på. Antingen åkern brevid stallet som mer blir som en ridbana. Eller så far jag iväg till ett ställe som kallas granhäcken typ. Då blir det mycket skritt dit och sedan är det typ en stor gräs plan som även har en fotbollsplan. Det är ett bra ställe att galoppera på men man vill ju hellre rida i skogen då:). Hur som helst, jag får se hur jag ska göra. Men jag far hur som helst och rider när jag har ätit lunch:)

Jason Mraz- im yours



Åhh vad jag vill ha sommar nu.. Man blir sjukt taggad på sommar av den här låten.
Undra vad som blir årets sommar låt?

Mobbning.



Jag tycker sånt här är jätte viktigt. Jag vill inte säga att jag är perfekta förebilden på att vara en jätte bra tjej som går och säger Hej till alla. Men jag vet vad det finns för människor. Texten ovanför är tagen från Friends. Gå i alla fall in och kika. Mobbningen måste ju få ett slut!

Dumma väder!

Asså jag kan verkligen inte förstå hur det kan vara så att förra helgen var det stålande sol och rikltigt badväder, idag har det regnat och haglat!!, huuur? Jag blir så otroligt less, jah vill ju ha sommar nu! Aja, det blev alltså riktigt kallt att rida idag så jag hoppade i ett varmt bad när jag kom hem. Låg där tills nu, typ fyrtio minuter. riktigt skönt! 

Jag vet ju att jag inte skrev igår, jag hade ingenlust att skriva ett jätte ointressant inlägg om skolan stallet.. men därimot i går kväll var vi typ tio pers som var hemma hos Dane. Vi kollade lite film osånt. Sedan var vi sex stycken som sov över där, bland annat Johanna och Mona. Jag sov dock grymt oskönt och har nu väldigt ont i ryggen. Men sånt får man ta, right? Ikväll får jag se vad som händer. Just nu skulle det kännas skönt att bara vara hemma, men det brukar inte hålla så jag får se vad som händer.

skor

               
             Skor från Skopunkten. Dags att köpa mindre varma skor snart!

Ska snart åka till stallet och mocka osv. Mio stod inne inatt. Både för att det var dåligt väder igår och det skulle bli dåligt idag, men också för att han ska vara lite piggare till hoppträningen i kväll. Tror att jag ska äta middag snart så att jag hinner promenera istället för att cykla till stallet. Ha en fortsatt bra dag;*

Onsdag.

Johanna for hem till mig efter skolan. Vi typ fickade, snackade om saker och bytte sedan om innan vi for till stallet.
Jag har verkligen inget att skriva.. Vanlig dag på skolan, allt gick bra i stallet osvosv. Mio var iof jääävligt stark idag, men i slutet fick jag till det. När jag sedan kom hem for jag direkt ut och sprang. körde lite intervaller osv i uppförs backar, osv. Trött blev jag! Men det känndes riktigt skönt när jag kom hem! Åt sedan middag och hoppade in i duschen. Nu ska jag snart fara ut och vara med folket, som vanligt! men det finns inget att göra här hemma.
rooooligt inlägg!... förlåt. bilder från idag försvann också. Jag är på halvt dåligt humör. Höll på dampa sönder på skolan, för att en person är allmänt cp! Ursäkta mina vackra ord men ni skulle bara veta! Tur att det finns en väldigt speciell person som alltid gör en glad!!



Johanna, såklart! Vet faktiskt inte vad det här är för bild, hittade den nyss,
Puss på dig älskade vän;*

Tisdag.

Skolan var rätt seg, fotboll på idrotten och ganska lång dag. Men slappa lektioner kan man lungt säga att vi hade! På Eng/sv så spelade vi uno och yatzy, På SOn hade vi typ nått Quiz och matte lektionen var bara att lämna in matte boken och sedan få tillbaka provet. jag klarade det! woho!
Efter skolan for jag hem, Senare kom Johanna, Sakka och Nicke hit. Vi kollade lite på tv osv.

Mamma kom just hem med linnet som jag ville ha från Gina Tricot!
199kr, rätt värt!
Nu ska jag äta middag, spaghetti och köttfärssås verkar det bli, gott! Sedan ska jag nog dra ut.
Pusss!

Måndag

Började morgonen med att åka och flytta Mio från sommarhagen till vinterhagen. Vi håller ju på att vänja in honom på gräs. På tal om han, så var har rätt pigg idag! Det blev ju inte så ordetligt ridet i helgen pga värmen.

Vi hade recensionsprovet idag. Det gick inte så himla bra.. Satt dessutom tjugo minuter extra än vad man skulle. Jag for då från skolan tjugo i fyra.. Men jag kunde ju inte bara sluta! Men som sagt det gick inte så bra, skrev nog för mycket och för onödigt fakta om själva handligen. Boken som jag läste var ju "För bra för att dö" skriven av Christina Walhdén och jah verkligen älskar hennes böcker! Jag har läst flera av dom, men några som jag vet att jag inte har läst är Cell grön, klaras hemlighet.  Nån som har läst någon bok skriven av henne? Vilken och vad tyckte ni om den/dom?
Vad jag vet så har vi gjort klart alla proven nu, så jag hoppas att det stämmer! Men just nu har jag ju inga så det känns otroligt skönt att slippa mer plugg!

Nu ska jag ta och sooova. PUSSSSSSS