Magic Mike

 
Skulle kunna klara mig genom att säga Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey. Fruktansvärt snygga gubbar de där. Jenny tog direkt reda på att Alex faktiskt bara är fyra år äldre än oss så hon tänker sjävklart satsa. Skämt o sido. Ingen riktigt bra handling kan man ju säga men killarna i filmen gjorde den helt klart sevärd iallafall. Jag kan alltså rekomendera den. Nu är det dags att sova. Imorgon väntar stallet och sedan jobb. 
 
 

Nya Jeans

Hittade mig ett par snygga jeans idag under de långa håltimmarna idag. Jag kan förtillfället inte gå på stan utan att få med mig något hem. fy vad det inte är bra och min ekonomi mår inte alls bra.. Men jag behövde jeans det är ett som är säkert. Bjussar på en bättre bild sedan. Men kan genast rekomendera att när man fotar såhär får magen jobba hårt! Nu måste jag skynda mig i massor om jag ska få i mig någon mat innan bion!
 

Gårkvällen

Igår satte vi oss först på Waynes och chillade där till stängning. Efter det for jag Jenny och Tannaz till Allstar och drack lite öl innan sista bussen gick hem. En väldigt trevlig torsdag och ikväll blir det bio med samma gäng. Vi ska se "Magic Mike" Blir säkert hett!
 Torsdag

Efter en lite jobbig torsdag men en dålig nyhet.. som ni kanske märkte i inlägget tidigare, hehe! Så ska jag nu fara och träffa mina tjejor på stan. Vi ska sätta oss på en just nu okänd plats och snacka av oss massa skit. Blir kanoners det!
 

ARG. SUR. LESS. FAAANOCKSÅ...

hej idrott B. 

Onsdag

Har ganska nyss kommit hem från stallet och har hunnit duscha och äta. Har träningsvärk i ryggen från hoppträningen igår, grymt. Raspen fick sig ett kortare pass idag i alla gångarter, målet va att han skulle ta min skänkel. Det lyckades men han är som sagt alltid piggare ute på åkrar/skogen än banan, egentligen precis som många andra hästar. Annars hann jag mig ut med en springtur innan stallet också. Det var mycket skönt. Är ju utan träningskort nu så förtillfäller tränar jag inte. Men om jag har jättejätte tur (håll tummarna) får jag styrketräning på schemat på skoltid istället för idrotten. Gick dit förresten. Till första idrottslektionen alltså. Endast massa killar, alla ville spela fotboll och läraren sa att vi skulle ha friluftsliv också, kanske övernatta någonstans. Gick fram direkt efter lektionen och sa att jag inte kommer tillbaka. Så var de med det. Nu väntar jag på min pojke. På Tomas. 
 
Bjussar på en bild på min fina fyrbeta. Från en av de få sommardagarna.
 
Detta är seriöst. Nån riktigt duktig dressyrryttare som vill rida min pålle ca en dag i veckan och hjälpa mig att bygga upp muskler på denna spillivink. 
 

hoppträningen igår

Ja vad ska jag säga. Jag fick aldrig fram honom i början. Vi började rida fram på bommar i trav och galopp på en stor volt och där var han rätt fin. Sedan hoppade vi på ett räcke med bom före och efter med ett galoppsprång mellan båda. De var då jag verkligen kände att han inte var framme. men sedan började han ändå hoppa rätt bra på det så de kändes ändå ok. Sedan skulle vi hoppa bana då vi började med det vi hoppade fram på. Sedan båge till oxer. därefter kombination och båge till oxer. Ni förstår när ni ser konstvärker till bild.. Tanken var att vi först skulle hoppa banan på ca 80cm eller vad de nu låg på. Därefter höja om man ville. Men efter att ha haft total jäkla soppatorsk första varvet valde jag att göra om (och göra rätt) med samma höjd andra varvet. Inte förän då började han komma igång... Så vi fick avsluta den lilla banan bra men till nästa gång måste jag verkligen få fram honom snabbare.
 

Tisdag

Nu tror jag då att man redan kommit in i vardagsrutinerna utom att man inte hunnit få så mycket plugg än. Men jag får andas medan jag kan.. ångesten just nu är såklart mest på projektarbetet och såklart har jag ingen aning om vad jag ska skriva om.. fyy så jobbigt de känns! 
 
Nu tänker jag iallfall vila en stund, sedan ladda upp med mat och kaffe för ikväll blir det hoppträning. Oj så kul det ska bli och jag hoppas på det bästa. Det behöver vi just nu!
 
Bjuder som vanligt på en bild som ej hör ihop med texten. Men världens finaste ponny måste synas och kommas ihåg då och då. Hjärtat mitt.
 
 

Från Kandeeshop

Snyggt och enkelt men dock kanske lite stort för sin storlek. Men jag är nöjd!
 

Måndag

Nu är jag trött vill jag lova efter en lång skoldag, ett 55mins totaltrainingspass och ett sent ridpass i höstvädret. Bra jobbat nu Elin nu förtjänar du lite vila. Ja tack!
 
Raspen var lite oliksidig idag förövrigt. Det blåste väldigt mycket och han kände mest för att bita fast i bettet med öronen framåt och springa iväg. Planerade egentligen bara att träna tempväxlingar idag inför terminensförsta riktiga hoppträning som är imorgon. Men med tanke på Raspens ofokus fick jag lägga mig på en större volt till en början. Först bara se till att hålla honom lite mer kontrollerad och få honom att lyssna och sedan ställa lite utåt och sedan inåt men även sedan se att han fortfarande tog skänkeln så att han inte helt skulle få sakta ner tempo utan fortfarande vara aktiv och lyssna. faktiskt lossnade det rätt fort och då satte jag fokus på det jag skulle. Så nu taggar vi inför morgon dagen. Men först ska jag sova och imorgon väntar en ännu längre skoldag!
 
Tänkt peppa er andra med denna bild för att tagga upp er riktigt till vintern.. 
hehe förlåt, inte alls vad man ville se, jagvet!
 

gissa vad jag fått hem? :)

...visar er senare!

riktigt fräna skor. från Vegabond för tusenlappen

Heaven is the arms that hold us Long before we go

Har precis sett filmen "The battleship" Rätt cool film faktiskt.
Bjuder på en fruktansvärt fin låt också!
 

drömmar!

Kom just på att jag drömde en miljon drömmar inatt. Bland annat så drömde jag att jag och Tomas vaknade halv fyra på dagen och jag hade sån ångest och panik att jag inte visste var jag skulle ta vägen, något jag inte ens vill tänka på igen. Så drömde jag att jag blev kidnappad.  Hittade min telefon men det tog typ hundra år innan jag kunde ringa. Det var bråttom också, snart skulle kidnapparen komma tillbaka. Sedan vaknade jag och tomas sa åt mig att va tyst(?) så drömde jag också att det kom en fet slaktbuss till stallet för dom skulle ta massa hästar. Så skulle dom ta en extra titt på Raspen och någon ny unghäst jag tydligen skaffat mig. Men som tur va så var hästarna för smala för att ta med sig. Men då släppte dom lös hästarna i stället och den nya unghästen kände ju inte vårt stall så han visste inte var han skulle ta vägen. Så han tog med sig raspen iväg och kom aldrig tillbaka..
Bra natt.. Endast panik!
 

Lördag

Går dagen blev väldigt bra och då har man inte tid med dator! Startade dagen halv åtta. Åt frukost och for sedan och tog ut Raspen. Efter det körde jag både ett Indoor Walking pass och ett Body Pump pass. Var hemma strax efter elva, trött i kroppen men fortfarande pigg i skallen. Sedan for jag för första gången själv med Raspen till hippo, kände mig lite extra vuxen sådär. Red ca 30 min i skogen och avslutade ca 15 min på banan. Han kändes bara bra!
 
Drog mig sedan till Obbola för lite middag och film innan vi for och hälsade på Emilia och Nicke. Så så blev min Lördag. Väldigt lugn allså men jag är förmodligen minst lika trött i kroppen som alla som var ute och skaka rumpa igår kväll. Förutom att jag slipper vara bakis.
 
Nej nu ska jag bege mig till stallet. Sedan får jag se men det blir nog väldigt lugnt ikväll också. Kanske lika bra för snart börjar första riktiga skolveckan.

Fredag

Dagens bästa: Har betalat av det sista på körkortet nu(så nu är kontot tomt igen)  OCH det blev ingen skola idag så jag låg myste hela morgonen med denna pojke, PLUS att det är helg igen!
 

Angelica Blick

Slutkörd!!

svalde spyan och fortsatte.
Blåmärken på knäna, armar som inte bär, och en hungrig mage. (och ett halvt bort svettat ögonbryn..)
Fyfan så bra jag är. Det här vill jag alltid göra. Men nu närmar det sig slutet med Iksu kortet..
vill så gärna men det är så mycket pengar.. ÅH!
Älskade total training!!!
 
Väntar på att Tomas ska hämta mig nu.
Han är på tok för snäll den pojken och han är min dessutom!

vill ha en ny klocka!

 
Något som jag just nu önskar mig jätte mycket är en ny klocka.
Den jag har nu är i svart och gick på 99kr, så den ser rätt risig ut nu även om den var värd pengarna.
 Skulle iallafall vilja ha en i silver och varför inte den på bild.
Precis vad jag föreställt mig.
Den kommer från Ur & Penn. Kostar 1298kr, fast 998kr just nu.
 

utifall ni missat denna.

Fick mig ett gott skratt när jag läste denna som Jenny Nyström länkat på facebook..
 
 

Onsdag - skola igen!

Sådärja, då var sista året på draggen igång. Har väl gått rätt bra. Haft min första filosofi lektion också, mycket intressant lärare! just nu sitter jag och vräker musli och fil.. Man blir ju ganska van vid att äta med jämna mellanrum under sommaren och ganska mycket mat också. Skolans mat är ju inte alltid en hitt så man skulle behövt ha mig sig nått till skolan varje dag till mellanmål som man blir mätt på.. vad!? Det blir att fara till stallet nu iallafall, gråta lite med Raspen för att mitt schema, både under hösten och våren ser riktigt taskigt ut. I vår har jag tillexempel 4 timmars hål på onsdagar. Så här ser de ut nu.. Ska göra mitt yttersta för att kunna byta bort idrottB men de ser mörkt ut..
 

Tisdag

Fick ju inget bra väder idag, sådär sista dagen på mitt absolut sista sommarlov.. VA VA SA JAG!! det har jag inte ens tänkt på.. nu får jag ju panik!!! sista dagen i hela mitt liiiiiiv. Mamma fyller iallfall år idag. så ikväll blir de tårta, tackar inte nej helt enkelt. Har varit ute och ridit också. Nu väntar jag på att maten i magen ska smälta i ca en timme till så att jag kan fara ut och springa. Måste komma igång med de igen också.
 
Fattar inte vad jag håller på med, Hur ska jag hinna med allt jag vill. Skola hela dagarna och ibland (gissar på ofta..) måste man plugga ett gäng timmar efter skolan. Stallet tar i snitt tre timmar per kväll. Tackar gudarna för att jag har mamma som tar honom två dagar i veckan och hjälper mig med otroligt mycket runt om kring. Sen finns det ju en person jag inte kan få nog av att tillbringa timmar med och det är Tomas. Världens finaste. Dessutom vet ni ju att jag aldrig någonsin vill lägga träningen på hyllan igen. Men jag tänker så här. Om jag klarar att lägga ner ett riktigt krut på skolan, som aldrig förr. Satsa på bättre fokus än någonsin under lektionstid och även utnyttja rasterna/håltimmar. Sen tar ju Raspen den tid han tar. Och jag vill lägga ner massa tid på träning med honom i höst/vinter och anstränga mig som aldrig förr, så att vi kan tävla på riktigt nästa år. Träna mig själv kan jag göra innan skolan eller de kvällar Tomas är upptagen, ibland hinner man båda om man skyndar sig. Detta ska jag klara. Jag tänker bevisa det för mig själv. Mitt mål är att aldrig gjort ett bättre skolår, jag vill och jag måste det. kom igen Elin, du klarar detta. KÄMPA!!
 
 

Behålla eller inte?

Jag vet att jag tycker dom är snygga och dom kostade endast 399kr och känns sköna att gå i. Men när och hur ofta använder jag dom?
 

Måndag

 
 
Igår for jag till teg och träffade Sara. Vi gjorde ett mycket dumt val och såg på Disturbia som gick på tv.. smart! jag brukar alltid vägra.. Men nu kände jag inte för ett nej och den var faktiskt bra men ballade ju ur och jag vägrade cykla hem och dessutom förbi stallet och ge Raspen kvällsmat. Ni fattar inte hur mörkt och läskigt det är där på kvällen.. Så pappa kom och hämtade mig. Tur de, fast läskigt var det fortfarande, precis som alltid. massa inbillningar om vad som skulle kunna dyka upp.
 
Ska snart fara ner på stan och kolla lite saker. Sedan blir den en ridtur innan ett 55mins TT-pass, kommer nog vara död ikväll!!

löpning!

Jäklar vad trött jag blev. Är det ok om man känner för en powernap bara för att man tog en joggingtur och gav hästen mat och sedan gymmade en stund..? Åh vad jag önskar att jag riktigt fick tillbaka suget för löpning, riktigt bra motivation. Men jag känner tyvärr mest för styrka nu, nu när jag är i en fruktansvärt lat och konstig svacka. Jag behöver kondition, den är hemsk just nu.. 
 

Söndag

Men sådärja. Går dagen blev bra. Bror min vann spölandscupen medan pappa blev 87a av 360 deltagande på sitt första halvmaraton lopp. Med mål att ta sig runt och inte komma sist. Duktiga pojkar! Allt detta medan jag och tomas hade en trevlig dag/kväll i Mickelsträsk. Fick go fika hos mormor och morfar och gomiddag hos Martin och Camilla. Bra kväll som sagt! Idag har jag varit och hoppat för Johanna igen. Kände enormt att han (speciellt med gagsbettet som jag hoppar med) att jag inte får igenom böjningen och han blir svår att svänga. Hoppade en liten bana och det gick väl rätt ok. Sedan pustade vi en stund innan jag skulle hoppa tre hinder. Bara svängar men inte skarpa och helt plötsigt vände han mjukt och fint och följde bra så det släppte alltså mot slutet. Men vi behöver en riktig dressyr omgång snart igen. Men jag är nöjd över pållens insats idag och lite min egen också faktiskt. Men jag  känner fortfarande inget riktigt tävlingssug..
 
 
 

Lördag

Har precis tryck i mig den lilla frukost jag fick i mig. Överväger att inte köra body pump utan att fara och rida nu medan det bara är 18 grader ute...  (fast det gillas men inte när man ska rida!) Får se om jag tar gymmet sen istället. Om jag hinner för sedan ska vi fara till träsket! Igår var vi iallfall lite folk hos Nicke och Emilia. Åt gott och drack lite för mycket gott. Men trevligt var det. 
 
Bjussar på tre piics. första på Emilia andra på henne och Linn. Tredje bilden är på mig och stefan.. haha!

Fredag, långhelg, inget mera jobb, snart skola. WOOP....

Amen sådärja. Sista arbetsdagen avklarad för i sommar. Tack och hej för mig. Raspen får vila idag. Det känns fel att rida den här tiden när solen är framme, blir för varmt. Sen ikväll har jag andra planer än att rida. Lång helg nu iallfall. Tänker passa på och njuta på alla möjliga vis nu innan skolan börjar. Andas och ha roligt! Okej, får se vad jag hinner, det är trots allt på onsdag skolan börjar...
 
Denna bild säger säkert vad jag vill göra med pengarna, nån som följer med?:)
 

Gina Tricot säljer två snygga jackor, speciellt den vänstra!

Torsdag

Sådärja. Har hängt ut sängkläderna och damsugat rummet. Börjar jobba tolv idag så de känns skönt. Jobbar ju dock till stängning men det känns ändå helt ok. Sista rycket innan skolan nu! Fyfan hör ni hur det låter. Plugga hela tiden och leva på en tusenlapp i månaden. Jiiippi!
 
På skolan gör man så här när man inte har något att göra. På jobbet sätter man sig i massagestolen!

Onsdag

Shit, just nu känner jag mig både nöjd och dum. Har mått dåligt lite fram och tillbaka. For iallfall till Hippo efter jobbet. Travade lite bommar osånt. Kan varken säga bu eller bä. Underlagen var tuugnt så han blev ungefär lika så. Hoppas på att det var orsaken till det ena för annars kändes det väl ändå rätt ok. Hann bara hem, jätte hungrig så mådde jag dåligt igen. Troligtvis av hunger och stress just då för 25min senare stod jag på crosstrainern och körde ett 55min Indoor Walking pass. Fick inte precis i mig nån mat innan för det hade varit jätte dumt. Men väl där kändes allt ok, jobbigt som vanligt men givande och kul. Nu har jag ätit. Jag lovar, uppfann de besteee. vanlig turkisk yoghurt, havregryn, kokos, solrosfrön och honung. Visst lät de äckligt. Men icket. Dessutom fick vi en sån här efter passet. Mums. 33%protein och en jäkla massa kolhydrater. grejjjjt
 

En riktig jäkla delikatess!

 
Hej, mattipsaren här igen...
 
Nej men på riktigt. Gillar ni jordgubbsyoghurt?
Prova denna. Lite dyrare men overkligt god.
Vi bråkar om den här hemma. 
I förrgår tog jag de sista och diskade sedan ut burken, ställde sedan tillbaka i kylen.
Min bror blev inte så glad men sedan såg han att, under "lurad" lappen låg det godis.
Bra va? fast han ville hellre ha yoghurten ändå..
PROVA DEN

Tisdag

Hejsan vänner, icket vänner och alla andra. Vårt internet funkade inte igår. Tur de för då slapp jag skriva något! Känner mig rätt trött just nu. Kroppen var rätt mör efter gårdagens Indoor Walkingpass (körde fan gärnet då jag var tvungen att imponera på tanterna..). Sedan jobbade jag 8-17 idag. Känns bra att ha gjort en riktig arbets dag, det är rätt sällan. Satt hela en timme i kassan idag (brukar vara minst tre-fem) Det var ganska skönt men gjorde istället att man sprang i butiken och det känns i fötterna, jag kallar mig ovan. Ni som alltid jobbar nio timmars pass skrattar nog åt mig nu..
 
Hur som så hann jag bara hem och äta innan jag och mamma for och handlade mat åt Raspen. Köpt en säck havre nu. Inte för att Raspen är aå seg men det skulle inte skada om havren ville ge en extra kick så att säga, därför ska jag prova det och se om det ger resultat. Mamma tog förövrig en promenad men honom idag så nu tänker jag lägga mig i sängen med denna tidning och sedan ta en tidig kväll. Börjar åtta imorgon också men slutar två.
 

Hungrig tjeeey

 
Upptäckte just något väldigt gott. Kokos i filen tillsammans med muslin. katchiing
Fattar inte hur mycket man kan äta när man tränat (bilden visar inte allt). Det är som att magen aldrig blir full. som att maten bara försvinner ur magen och man äter mer och mer. Ser de dock inte som något negativt. Men ändå, sjukt de där!

Söndag

r Har precis tryck en burk annanas. Ganska gott! Är råtaggad på att träna. Fanns dock inte så mycket pass idag så det blir BodyPump för andra dagen i rad. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit i stallet som vanligt. Rid passet gick väl ok. Kämpade ihjäl mig för att jag inser då mamma filmar att jag inte får ihop han speciellt mycket.. Så idag tryckte jag allt var jag kunde ungefär.. Red inte så länge och mest rakt spår. Öka/minska. Fortsätter på det i morgon. Igår såg jag och Tomas filmen The dictator. Vissa saker var rätt rolig men den var mest spårad och kanske inte riktigt min humor. 

Lördag

Hanna räddade mig från ensamheten igår. Tur jag har henne. Vi tog en promenad till Ica sedan satt vi hos mig och pratade en massa om allt möjligt. Imorse klev jag upp och gav Raspen frulle innan jag själv gav mig på ett Pump pass. Kändes bara bra. Efter de drog jag och mamma in Raspen till Hippo för lite markarbete/ låga hinder för bästa Johanna. Gick bra de också. Ska försöka boka in en till träning innan jag isåfall bestämmer mig för att täva i Nordmaling, isåfall blir de lägsta möjliga för min del. 
 

Fredag

Jobbade lite idag vilket gick bara bra. For sedan och körde lite intervaller med Raspen. Vill dock hitta de perfekta stället. Så om någon vet en sträcka på ca 500m men riktigt bra underlag. säg till! Skulle ha åkt och lyssnat på lite bra musik ikväll, vilket hade varit förjäävla kul. Men tyvärr blev det inte så. Istället tänker jag köpa flytta mig till Ica eler något. Fun. Life. 
 

Torsdag

Blev en morgon promenad imorse för att ge Raspen frukost. När jag kom hem var jag riktigt hungrig så det blev en stadig frukost. Annars håller jag på att packa ihop lite grejer. Jobbar 12 - 21.15 idag så jag tänkte sova hos Tomas sedan. Kändes ganska smart också då jag jobbar imorgon också fast ett kortare pass. 
 

Onsdag

Idag har de för ovanlighetens skull varit bra väder, som ni Uå bor kanske redan vet.. Overkligt dock att det hände just då jag var ledig. Klev upp åtta imorse och for till stallet. Tränade tempoväxlingar och avslutade lite på större volt. Blev kortare pass då jag tycker att jag gör för lika saker varje dag.. Sedan har jag tvättat och städat bilen lite snabbt innan jag la mig på en filt ute nån timma. Nu, trots trött kropp så bokade jag in ett 40 min TT pass för idag. 
 

Finner inga ord. Knappt rädsla räcker till.

 
 
Klicka här för att komma till sidan..
 
UPDATE: Jag är en otroligt slarvig läsare och fick fel uppfattning av en annan tidnings artikel. Detta har inte hänt i fler än ett stall (men ett för mycket ändå). Det hände fem hästar i ett stall och ingen annat. Men fortfarande så himla läskigt..

Tisdag

Har precis ätit våfflor till middag. Väldigt uppskattat efter ett mindre bra ridpass! Tänker inte skriva mer om det. PUNKT. Annars gick de väl ok att jobba idag och imorgon är jag ledig vilket känns rätt skönt. Nu tänkte jag köra slut på mig själv en timme. Body Pump står på schemat och idag tänker jag lägga på ett kilo mer (två på stången) på alla övningar utom biceps. Måste få bort klickningarn i armarna först, som troligtvis beror på min dåliga hållning, tackvare min otränade rygg. 
 
 
 

Måndag

Åherregud, vad det inte igår jag skrev "Måndag igen". Kan tiden lugna sig lite (ganska mycket). Jobbade iafall super kort dag idag. 9-13. Fick nyss en fråga om jag ville 16-21 ikväll också men jag hade ju hunnit tacka ja till annat jobb ikväll. Typiskt att två jobb ska krocka när man vissa dagar är helt utan.. Hur fint väder som helst idag me n jag klarar inte av att ligga still. Spelar ingen roll vad jag gör men att bara ligga ute i solen går inte. Det är så jäkla mycket tråkigare också än att ligga på en riktig strand och de hinner jag inte precis idag.. Ska göra lunch/middag snart och sedan åka iväg. 
 
Bjussar på en möörkbild som jag tog från Emilias blogg. 

Söndag

Som jag förstod. När jag väl tagit mig till stallet så gick de bara bra. Red som vanligt till granhäcken. Han var rätt pigg i början. Men snabbt blev han väldigt mjuk och fin också. Dock inte så följsam alla gånger. Ibland gled han i väg i kurvorna och jag fick kämpa för att få att svänga och gå dit jag ville.
Ska snart åka iväg och hämta Tomas. Sedan ska vi fara till Hissjö där vi ska käka middag.
 
 

Dö gräsklippning DÖ

Pallade 45 minuter sedan gav jag upp, aldrig mer säger jag bara. Grejer som strulat och knappt nåt gräs att klippa. Detta förstör min dag och nu måste jag fara till stallet. Vilket ärligt talat känns jobbigt. Men när man väl är där så brukar det ändra sig. Igår var vi iallfall med Nicke och Emilia hos Emilia. Snackade massa skit ungefär.
 
På tal om dem.. Tomas och Nicke. Stötte på en bild. 
 
 
 
 
 

Hoppträning!

 
Efter att ha haft många tankar om att sluta hoppa åtminstone tävla på senaste tiden så fick de väl rinna av idag. Jag kommer inte tävla förrän mina bättre tankar är på plats för jag har endast haft dåliga tankar så fort jag sett ett hinder. Men jag har nu bestämt att hoppning sker för tränare och inget annat. Just för att jag inte vill råka ut för de problem jag haft utan tränare. Det har förmodligen gjort att Raspen inte litar på mig längre och han inte vet vad jag vill. Jag ids inte förklara men utan tränare löser jag problemen så jävla slarvigt och det slutar aldrig bra. Men efter lite hoppning för Johanna på låg nivå känns det bättre och jag tänker stanna på jätte låg nivå tills det känns alldelens för enkelt så höjer jag en annan gång. Jag behöver bara få känna att man faktiskt kan komma på ett hinder utan att ha onda tankar!
 

Lördag

 
Kära dagbok. Hej igen.. Eller något!
Sitter just nu och ser på hoppningen och det är rätt spännande. Blir taggad på att hoppa och då är det väl tur att jag ska göra de senare idag. Tomas har precis åkt hem. Själv körde jag ett pumppass imorse medan han sov. Kändes som att jag och hade velat sova ett tag till imorse men när jag väl var på Iksu kändes det bättre att vara där och träna än att sova. Annars vet jag inte vad mer som händer idag. Men de blir nog lugnt iallfall.

Förtjänar lite godis!

 
Sådärja. Kom just hem från jobbet och passade på att köpa lite godis när jag ändå var på Ica så att säga.
Känns lite halv kasst att hela fredagenskvällen gått, så jag tror jag slår på TVn och tar en tidig kväll. Imorgon ska jag äntligen hoppa för tränare igen, spännande! 

Gymfails..

Ska man skratta eller gråta? Ont i kroppen får man iallfall bara av att se!
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Sa jag inte att jag skulle ta sovmorgon idag? Så blev inte fallet iallfall. Tomas sov här och någon skulle ju ändå ge Raspen frukost. Så varför inte kliva upp kvart över sex med Tomas och fara till stallet samtidigt som Tomas åker till jobbet. Jo, så blev det. Raspen fick lite hö och Krafftfoder medan jag pysslade på i stallet. Sedan for jag ut och red. Precis som jag trodde behöves två dagars hästvila för mitt huvud. Reslutatet blev så bra som jag ville. Tränade skänkelvikning, öppna/sluta, rygga, öka/minska. Till sist hade jag knappt alls nån häst i handen och han var väldigt följsam. (fast jag vet att det kan bli mycket bättre). Kan dock garantera att min sits måste sett bättre ut än såhär..

Torsdag

Måste erkänna att imorse var det riktigt jobbigt att kliva. Kroppen sa emot. helt slut efter gårdagens total training pass. Men det är ju så jag vill ha det. Ikväll kör jag ett Body Pump Pass. Börjar inte förrän klockan tre imorgon så jag får ju sovmorgon iallfall. Blir ingen träning imorgon så då får kroppen vila upp sig lite, kan nog vara bra!
 
 
( detta skulle ha publicerats ca 17 idag...)

Wild Child

Sjukt klockren tjejfilm. Den var min favorit för ett gäng år sedan. Måste nästan se den igen!
Minns att jag ville börja internat skola när jag sett den, hur tänkte jag då?
Klicka på bilden för trailer.
 
 
 
 

Onsdag

Tjeenna!
Har inte gjort mycket idag kan jag lova men det känns helt ok. Städade ändå lokalen på förmiddagen, vilket tog ca tre timmar. Sedan tog jag bara en promenad med Raspen. Har fortfarande dåligt samvete sen de gick så dåligt igår.. Mamma har honom imorgon så till på Fredag har vi laddat upp batterierna hoppas jag. Nu ska jag äta och sen  ikväll ska jag till Tomas!
 

Of Mice & Men

Jag är så jäkla seg på att inse att vissa band är bra. Som tillexempel detta. Får höra en låt och ratar direkt. Sedan råkar jag på dem igen och helt plötsligt blir jag kär. Här är några exempel. PUSS