31 mars.

Nu var det ett tag sedan jag skrev.  I söndags så hade jag hoppträning, vi hade banträning Hoppade Lb-La och det gick bara bra!, Mio var riktigt taggad, och det känns jätte bra inför tävlings säsongen. Jag är så grymt taggad själv också!

I skolan har vi haft två stycken svenska prov redan den här veckan, läsförståelse och läshastighet.
Sedan hade vi klädsim idag, sjuuukt jobbigt. Speciellt när jag hade mjukisbyxor som väger tusen kilo. Tur att vi inte skulle simma så jätte långt!. Vi skulle även simma en längd, hämta dockan och simma med den tillbaka. Vill inte skylla på något. Men på baksidan av knäet ( typ banden!?) så göre skiit ont när jag simmar!, fast det klart jag kan inte simma ändå!, men det blir ju inte precis lättare när det gör ont.

Har inte fått bilderna från i helgen av Johanna. Eller en bild har jag..


Ahh asså vi ser heeeeeeeeelt sjuka ut! Det ser dessutom ut som att jag har opererat läpparna?

Ajaa. Pappa har varit i London också i helgen. Fick Kelly Clarkssons nya skiva, och jag måste säga att den var riktigt bra!:) Här är en av dom som jag tror många har hört på radio/ mtv. :)



Ha en fortsatt bra vecka.

Pusss.

29 mars.



Igår "fredag" så sov ju Johanna här. Riiktigt trevligt, vi snackade om lite allt möjligt osså såg vi en film "donny Darko"

"16-årige Donnie är inte direkt den typiske amerikanske tonårskillen, han har ser underliga saker och möter en man i kanindräkt som heter Frank. Frank säger att världen kommer gå under om 28 dagar, 6 timmar, 42 minuter och 12 sekunder. En natt havererar en flygplansmotor ner i Donnies hus men eftersom han tillfälligtvis gick i sömnen just då undkommer han incidenten med livet i behåll. Av kaninklädde Frank får han veta att han nu fått en annan, högre mening med livet.

Donnie har känslomässiga problem och går i sömnen under en slags trans, kaninen Frank säger åt honom vad han ska göra. Donnie blir intresserad av tidsresor p.g.a Frank och han letar efter svar på livet som knappt finns."

Jag tycker att filmen var helt okej!:),

Sedan i morse(lördag, kanske säger man att det är söndag nu, klockan är ju 01.32) så vakade vi halv elva. Då åt vi frukost och drog sedan till stallet. Allt gick bra på hippo även i fredags. Sedan ikväll så kom då Johanna,Amanda och deras mamma och åt middag här. Skit kul vare:), sedan kom Amanda och Johanna på att vi skulle sminka varann oserriöst, haha jag herregud såå vi såg ut. ( bilder kan komma sedan) När klockan sedan närmade sig halv tio, kom även Marita och Emiley hit,dom som äger Tom & Jerry alltså. Så det blev massa godis och tv osv. Så nu blev klockan halv två. Skoja ba, I natt ställer man ju om klockan!, så den är typ halv 3. Måste nog ta och hoppa isäng nu om jag ska kunna ta mig upp i morron.. Blir plugg i morron. Inte roligt alls... Men så är det!.
Btw, Nån som vet hur många som släckte idag mellan halv nio och halv tio?. Vi gjorde det iaf!.
Nu blire säängen!, Hare bääst;*

Pusss.

27 mars.

Äntligen helg!
För ett tag sedan kom jag hem från Vårdcentralen. Tog en spruta, tog typ 2 min sedan for jag hem igen.
Vi slutade ju ett idag. Satt i datasalen två timmar, So och No. På Son ska vi skriva typ en novell på tusen ord som ska vara om Industriella, Franska eller Amerikanska revulotionen. Jag har Amerikanska ( vet inte varför;p)
På NOn ska vi skriva om smink, hud/hår vård. Sedan var det musik i två timmar. Då fick vi typ börja skriva en egen låt i grupp. Dock inte så serriösa låtar, hah.. Tog bussen hem efter en kort lästid.

Nu sitter jag och kollar på House, väntar på att klockan ska bli fyra så att jag kan börja dra mig till stallet. Ska träffa Johanna där och sedan blir det Hippo. Vi ska försöka göra allt lite snabbt eftersom att det ändå är fredag. Johanna ska ju sova över här också. Tror inte att jag skriver nått till inlägg i kväll. Ni får se bilder osv i morron när jag har kommit hem från yttligare en vända till Hippo. Seeeees;*

Pusss.

26 mars.

Sitter och pratar i telefon med Johanna. Vi bestämde just att vi tar in hästarna till hippo i morron, sedan sover hon här, sedan hippo igen på lördag. Ossså på lördag kväll kommer hon Amanda och deras mamma och äter här. Vikkken helg asså;d Ah det blir jätte bra!. Men nu är det torsdag, och hur kul vare att vakna upp och det första man får höra är att det är arton minus. Så det blev vinter jackan på igen.. menmen.
Vi hade bad på idrotten idag också. Gick bara bra förutom att jag inte orkade alls.. Sedan missade jag och Elvira så klart bussen på väg hem. Men som tur var så fick vi åka med våran lärare tillbaka till skolan. Sedan var man ju som lagomt trött när man skulle gå till stallet. Menmen, det var ju rätt fint väder, även om det var kallt. Mio var ganska pigg. Han gör ju inte av med all energi nu när det är så hårt på många ställen i backen. Men det får man ta.
hahh nu har jag pratat klart med Johanna. Det tog alltså en timma för mig att göra det här inlägget. Inte lätt att göra två saker samtidigt! Aja ska försöka städa lite på mitt rum nu. Hare bääst;*

Pusss.

25 mars.

Kom ganska nyss upp ur badet. Det var verkligen svin kallt att rida idag, huvva. Så bad blev det när jag kom hem. shiiit vad skönt det var! Sedan blev det lermask medans jag och mammsen packade upp en beställning från hööks och börjes. Mio fick ett nytt täcke,martingal och en magplatta

Jag tror att det är det där täcket!:), sedan äre bara helt vanlig martingal och magplatta:)

Assså nu blir jag sjuuukt sur!, jag var ju hur taggad på tatuering. Har ju varit det sen i julas typ. Näää då äre minsan sexton man ska vara!? kuuuuuuuuul, ett helt jävla år kvar! Asså bilderna som jag la ut i går, var nästan bara för att bara lägga ut någon bild. Kollade massa snygga på en hemsida som ni hittar här. Men det går inte att ta bilderna där i från. Men som sagt. ett år kvar... Nu ska jag gå och sörjaaa...

Pusss.

24 mars.

Sitter och väntar på att Desperate housewives ska börja igen. Shiit vad bra det pogrammet är alltså!
Har Jobbat lite matte och försökt skriva klart deckaren. Inget av det gick så bra.. Inget blev klart, vilket betyder att jag kommer måsta sitta mer med det. Har inget att skriva om. vääärt att göra ett inlägg då!.
Btw, jag är grymt taggad på att göra en tatuering, men jag vet inte vart eller vad. Så jag har kollat lite men ah det är svåårt.

  
Aja ska forstätta leta. Hare bra.

Pusss.

23 mars.

                        

Sitter och kollar på tonårsliv. Det verkar ju vara jätte bra!. För er som inte vet vad det är så får man följa dom här
18-åringarna
Hon till vänster "Cecilia" tränar cheerleading och har svårt i skolan.
I mitten " Monica" fick barn när hon var 16 år.
Hon till höger "Joanna" Har anorexia, men nu försöker hon bli frisk.
Tycker iallafall att det verkar jätte bra. Ska följa dom här åtta avsnitten.

Aja. Har ju inte skrivit så mycket i helgen. Har verkligen inte varit på blogg humör, så äre ibland!
Har ju haft två träningar med Mio, på lördagen var det en träning med bommar och lite små hinder. Sedan på söndagen var vi två- tre stycken i varje grupp och hade dressyr träning. Allt gick jätte bra och Mio var jätte duktig men jobbigt vare, för båda två faktiskt!.

Fick mina omdömen idag från skolan. Vi har ju utvecklingssamtal snart ( vilket jag har nästa tisdag) och jag måste säga att det känns bra. Mina lärare har nu märkt att jag verkligen försöker i skolan nu och lyckas koncentrera mig på bättre lektionerna osv. Sedan att resultatet inte har gjort någon större skillnad ska det också bli ändring på. Men man kan ju inte ändra allt på en gång(a)  
Shit vad seg jag är på skriva. nu är pogrammet slut, det var bara en halv timme men ändå.. Ska nog gå ner och fika nu. Hoppas ni kollade på filmen i förra inlägget.. ( andaaaaaaas, får ju damp. Hörde av en lärare att man inte gjorde sådär med djuren förut, varför börja med det nu? åhh...)
Aja ha en bra vecka;*

Pusss.

22 mars. LÄS!

Klicka här för att se film.  Jag vet att den är lång, men alla borde få veta att det är så här det är! Snälla se hela!
( säg till om den inte funkar)

Asså visst jag kan förstå att vi böhöver äta kött, Det klarar man sig inte utan. Djur äter ju också djur och alla måste ju äta något. Men att plåga djur är något jag verkligen inte kan förstå. Varför kan man inte bara döda dom på enklaste sätt? Tex med spruta eller ngt. Dom ska verkligen inte behöva lida på det här viset!  Huvva.. Men att bli vegetarian är nog nått som jag aldrig kommer att bli. Jag älskar verkligen kött. Men måste dom verkligen göra så här? Jag måste verkligen ta reda på det. För så här får det ju verkligen inte vara. Så jag hoppas verkligen att ni tar åt er av det här. Det är så jävla tragiskt och som sagt snälla, det här borde verkligen stoppas!

20 mars

Jahappp då var praoen slut för i år. Inte lite skönt att få sova ut.
Vi fick ju som sagt välja vilken mat vi ville idag. Jag och Elvira tog samma sak, typ toast m. pesto osv. Sedan gjorde vi bara egen sallad med typ gurka och feta ost osså en meloon! Jätte gott var det, fast ännu bättre hade det nog blivit om dom hade kunnat göra det åt oss, hhaha. Men gott var det iaf. Och aah, nu är det över. MVG+ fick vi båda två(a) inte för att jag vet om det räknas men ajaa.
När jag kom hem sedan så var  det raka vägen till stallet, där jag träffade Johanna. Vi tog in Mio och Tom till hippo där vi red lite Dressyr osv. Underlaget hemma nu är verkligen inte bra. Is,is och is!. Inte roligt alls, Hoppas sommaren kommer snart!. Vid halv elva var jag hemma från stallet och då var jag typ sugen på tv och fruksallad. Men ahaa då skulle alla här hemma sova, så då blev det ingen fruksallad. Känndes så tråkigt att sitta där själv. Men fruksallad blev det! Inte lite heller, och gott var det, i love it!
Det blir Hippo hela helgen. Idrottslyftet har ordnat så att det är bomträning i morron och lite teori innan det. Sedan på söndag är det Dressyr träning. Det blir baara bra. Mio behöver verkligen Dressyr tränas, eller inte bara han, jag också! Men hoppa det kan han!. Aja nu ska jag nog ta och klicka vidare på datorn.




Ha en bra helg;*

Pusss.

19 mars.

Faktiskt så gick det bättre idag. Det var ändå stressigt vid lunch tid men så har det nog varit alla dagar bara att jag inte har tänkt på det dom två första dagarna. ( vad gjorde jag då?;o..) Aja, vi åt lunch där idag också, det blev lasagne (stavning?), sallad och melon. Riktigt gott. I morron ska vi få välja vilken lunch vi vill, jag tror jag vet vad jag ska välja redan nu(a) det finns ju så himla mycket gott att välja på. Vi fick baka choklad bollar idag igen. Åtta gånger den vanliga sattsen har jag räknat ut nu. När vi hade slutat så fick vi varsinn, Vi tog så klart dom största! inte så smart alls!, för det första var det gaaanska pinsamt att sitta på bussen själv och äta världes största chokladboll, men inte bara det.. Jag orkade bara halva. Sedan var jag mätt fram till halv tio. Då kunde jag äta lite middag.
Satt och pratade med Johanna en timme också. Vi flummade som vanligt! Vette fan om vi snackade om nånting seriöst?
Aja skit samma!, som vanligt är jag jääättee trött nu. Har aldrig varit så här trött förut som jag har varit dom senaste dagarna. Asså då menar jag inte bara vanligt trött, utan i kroppen och i huvudet. verkligen jäätte trött. haha intressant!. Men jag älskar min säng, känner verkligen taggen för att lägga mig och sova nu.
Sista dagen nu i morron. Ska bli sjuuuuukt skönt med helg sedan. melikeit! Hare bra;*





Pusss. 

18 mars.

Asså huvva jag är veeerkligen less nu..
För det första så var det huur mycket som helst idag. Jätte många kom och skulle äta mellan typ tolv och halv två. Så man fick springa med mat och disk fram och tillbaka heela tiden. Man kännde sig verkligen fejkad när man var jätte stressad, trött och hunrig  men ändå verkligen var tvungen att le och vara trevlig mot dom som skulle äta. Till slut när klockan var två så kunde vi äntligen få mat. Men eftersom att det verkar vara som att vi måste äta någon annanstans för att få någon rast så åt vi inte där idag utan vi gick på frasses.. Usch helt ärligt jag gillar inte skräpmat längre.. menmen.

Sedan tänkte jag att jag skulle forstätta med mitt letande efter jackan eller vad man nu kallar den. Men icket, tills vi var på väg tillbaka till Lobbyn. Då ser jag en skyltdocka och baa, Meeh den där var väl snyggg!?!?. Så jag springer in och letar efter den och sedan provar och nu ligger den här hemma. Ganskaaa glad jag blev!!, nu vet jag inte riktigt om jag behåller den. Ska forstätta leta andra men jag gillar den så jag tror jag inte kommer hitta något annat.

Måste tyvärr säga att han som var "kökschef" idag var inte rolig alls... När vi var klara med att typ ha plattat huur många kartonger som helst och klockan var typ tre minuter över fyra.. Näee då skulle vi minsann rensa alla bestick och sedan torka av alla bord inne i köket.. så tjugo över fick vi sluta.. hoppas nu inte att någon jag inte vill kommer hitta min blogg(a) Men under tiden som jag och elvira plockade disk, mosade kartonger, och det där som typ tog 45 min så kollade han på!? vafan är det för stil?.... Tur att dom andra är snälla iaf, för efteråt fick vi glass och cooola och det var inte lite gott just då! Hur som helst vill jag helst inte tillbaka och jobba där nått mer. Men bara så att ni vet, maten/fikat/glassen osv. är jätte god, jag verkligen lovar det. Och dom är inte snåla med portioner där heller! Så om ni ska fika eller äta lunch, ät där! Ajaa nu har jag lagt ner alllllldeles för mycket tid på det här inlägget, jag är så trött så jag vet snart inte om det är en dator eller en kudde jag har i knät.. Men det blir såklart lite bilder från idag.


  



Tog bilden på jackan från Kappahls egna sida eftersom att min kamera på mobilen är säämst!
Den kostade iaf 229 kr. Nu blir det säängen för mig. Har längtat sedan i morse..

Pusss.

17 mars.

Kom typ just hem från stan. Jag och Elvira gick dit efter att vi hade slutat, fick med mig lite smink och en tröja.
   Tröjan är är köpt på HM, 98 kr.
Btw, nån som vet vart man kan köpa en snygg kort sommar jacka, svart.. vet ni vad jag menar??
har letat en sån men hittar ingen jag gilllar... dom är verkligen skit snygga  ju.

Det kändes lite lugnare idag på praoen. Men det blev ändå rätt många mackor som skulle göras, men det är ju så det är:), Jag tänker inte skriva så mycket nu, ska ta en buss om tjugo min. Jag och Elvira ska åka och träna, det blir body balance. Slänger inte nåra bilder från idag, Hare bäääst;*
 japp vi bakar kakoooor! ;), hehh.

Osså provade vi dom härr, hahahah!!

Pusss.

16 mars.

Måndag, ny vecka. Praovecka.. (lobbyn)

Jag och Elvira var ganska tidiga, men det kommer bli så eftersom att bussarna inte går helt rätt för oss. När vi kom dit fick vi ta på oss varsinn vit skjorta och förkläde. Sedan var allt igång. Torka bord, tända ljus, servera, plocka disk och göra typ tusen mackor, eller nått. Lunchen fick vi rätt sent, men som tur var så fick vi äta gratis där så vi slapp gå till Draggen. Vi fick tomatsoppa om jag inte minns helt fel, med en macka och melon till, jätte gott!. Sedan fortsatte allt och i slutet fick vi baka chokladbollar. Inte lite heller. Typ 8 gånger den vanliga satsen. Men sedan skulle dom ju vara rätt stora också, så att det blev inte så många.
haha sedan kom en av dom som jobbade ( vi stog inne i köket själva innan )
Han: Har ni smakat av chokladbolls degen? ; )
Elvira: Fråga Elin..
jag: hahaha mmmmm....;p
hahah, Man var ju soom tvungen. Som tur var så svarade han bara med ett skratt.

Sedan kvart över fyra fick vi gå,
Så då blev det att skynda sig hem för att hinna rida innan hovslagaren skulle komma. Han var redan där när jag kom vid fem. Men då tog han Tom och Jerry först. Så jag red lite snabbt på ridbanan. Sedan kom mamma dit och mockade och gjorde allt så jag kunde komma hem någon gång:),  Är iaf heeelt slut nu. Höll nästan på att somna på bussen hem från stan. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde.   ajaa, nu blir det lite tv och sedan isäng.
Hare bäääst;*





Lunchen som vi fick!


Nu blev ni allt sugna?, hehh. Det var inte lite jobbigt att se allt gott som fanns däär. man ville ha allt!

Pusss.

15 mars.

Kom just hem från stallet.. allt blev försenat så jaa. Man rätt trött nu så det blir dusch och isäng.
Tänkte bara svara på en fråga jag fick.. ( skriv inte anonymt,snälla! ) Men iaf så, Täckerna som Mio fick jätte billigt var köpta från rusta, tror dock inte att det finns några kvar vid det här laget. Tanken var ju att dom ville sälja ut alla på en gång.. Men man vet ju aldrig:) Ajaa, nu blire duschen.

Pusss.

15 mars.

Ligger och kollar på oth igen. Har just ätit lunch och ska snart ta och städa mitt rum..
Amanda kom inte igår, hon blev tydligen sjuk eftersom att hon var så smart och rullade i snön hela natten, haha..
Vi hade gäster som kom och åt middag. Så det blev god mat och suuper god efterrätt. Ikväll är det ju hoppträning, den är mellan 20-21.. såå man är hyffast trött när man kommer hem vid halv elva och har dessutom haft träning. Tur att jag börjar tio i morron. Det kommer inte bli lite tajt att jobba (praoa) mellan tio och fyra och sedan fara hem, äta middag och sedan åka till stallet. Ingen tid för något annat efter det, menmen det blir nog bra ändå.
Tänkte lägga in en ny bra låt, men det gick inte. Trapt - these walls. Verkligen en jätte bra låt!.
Ha en bra dag;*

Pusss.

14 mars.

                                  


           - hahahahahahahahhaahah!!!!, hur faaaan!?????

14 mars.

Hejj igen.
Klev upp hyffsat tidigt i morse och kollade lite på oth. Sedan blev det lunch och iväg till stallet. Där blev det tolkning med Johanna,Amanda, Marcus och Alex. Det var Mio och Jerry som fick dra och ja dom tyckte nog att det var ganska kul, riktigt pigga var dom. Marcus och Alex fick rida lite också. Nääästan proffs, right? ehhe. Lägger inte lite sööta bilder.
Ikväll ska nog Amanda komma hit, det bliir bara bra. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det ser vi sedan.
Vad ska ni andra göra ikväll? :) Hoppas i allafall ni får en bra kväll. Hare bäst;*

Pusss.


                                             

14 mars.

Kom just hem från Johanna, haha ovanligt att jag är där! hon är bäst, så äre bara! Adam var också där.. Vi for typ och grillade osv. Det blir rekordkort inlägg nu för jag är meega trött av någon anledning. Lägger upp lite bilder från i kväll bara på lite ooolika saker!. Åh jag vet skiit dåliga bilder, men bättre än inget?

Pusss.

                               

13 mars.

Fredag den trettonde igen och än har inget hänt.
Skolan gick snabbt idag. Vi fick sluta tolv. Vi fick tillbaka musikprovet och sedan hade vi också spelprov också.
Det gick ganska bra, hade typ hunnit glömma lite på typ bas och piano efter som att det var två veckor sedan sist(a) hahah ajjaa, Fick två täcken från rusta idag. ett fleecetäcke med hals för 20 kr och ett ridtäcke till sommarn,när det är mkt flugor, så de är bara typ nät eller vad man säger, för 5 kr. Sedan kom det även upp en snygg lastbil till gården, heh..nu ska jag snart ta och se om det finns någon middag att äta sedan får jag se vad det blir i kväll!, ha en bra kväll;*

Pusss.

                                        

12 mars.



Så här kan det gå. Pannkaka till middag. muummss, det händer inte ofta.
Torsdag idag. snart helg!, Det har inte hänt något speciellt idag egentligen. Vi planerade idrotten idag från vecka 13-24. Då kom längtan tillbaka till sommaren. Speciellt när vi skrev in på schemat, vatten brännboll, åhh. Aja det kanske bara är bra att alltid ha något att längta till. Klockan är nu kvart över nio, jag är klar med allt så jag ska hoppa isäng!, Jag har nog inte lyckats gå isäng halv 10 på jääättee länge. Men jag verkligen hatar att vara så trött som jag är på morgonen.
Har lyssnat mycket på Paramore nu jag tycker verkligen att dom är jätte bra!. såå lyssna på dom!  Btw, ni får jätte gärna komma med låt tips:), eftersom att jag tog bort en massa så kan det vara roligt med nytt.
Näe nu ska jag gå, ha det bra allesammans!.

Pusss.

11 mars.

Hej!,
Sitter och försöker skriva klart min deckare som ska vara inlämnad senast fredag. Det här är verkligen något som jag är dålig på, tur att man inte blir sämre iallafall.
Idag hade vi Hk prov. Man fick ett "problem" med en person som kanske tränade eller hade problem med magen eller något, sedan skulle man laga en bra måltid till den här personen. Man fick också skriva en individuell uppgift där man skulle skriva hur man hade tänk med maten. Så jag hoppas iaf att jag får godkännt, hade inte pluggat något till det av någon dålig anledning. Men nu är det ju ändrig på sånt!
Jag fick one tree hill, säsong 1-4 och halva 5 av Ida idag, (tack!) så nu blire väl att se det till helgen eller nått!
Efter skolan så skjutsade jag och Johanna varann på hennes cykel till stallet. Allt gick bara bra där också!

Johanna frågade mig en fråga som jag har funderat mycket på ikväll: "Kommer du sälja Mio sedan" Asså det blir ju antingen så eller så har jag honom tills han inte klarar mer. Han är ju 15 nu (som jag) och när jag är 18 får jag ju inte tävla honom mera. Alltså är det 3 år kvar, då har jag haft han i 4 år. Men då skulle han ju vara så gamal att han knappt går att sälja. Så hur ska man göra?. näe jag kanske inte ska tänka så här redan. För jag vill verkligen inte bli av med honom. Men vad av dom är altenativen är jobbigast, sälja eller ta bort? Nej nu ska jag inte tänka på det här nå mer. Mio är bäst och jag vill verkligen inte bli av med honom.
Nu ska jag skriva klart deckaren. hadeee;*

( bild tagen från google)


Pusss.

10 mars.

Nu innan Desperate housewives började så rensade jag igen all musik (tror jag..) raderade säkert 2-300 låtar. Det är ju inte värt att ha låtar som man inte lyssnar på.
Hur som helst hittade jag några bra låtar som jag aldrig ens hade hört..

10 mars.



Desperate housewives är ett pogram som jag alltid har följt och som jag aldrig blir less på!
Så ikväll klockan nio sitter jag framför tvn. Någon fler?

Jag och Johanna gjorde just ett "avtal" Jag ska börja plugga minst 4 timmar i veckan och hon ska blogga minst fem dar i veckan. Ni läser väl hennes blogg? Jag vet inte riktigt vad vi har för straff. Men det spelar ingen roll för jag måste ändå verkligen skärpa mig i skolan.. 

Nu blir det middag. Hoppas det blir något gott. sedan ska jag plugga lite (a)

Pusss.

9 mars.

Första skoldagen efter lovet idag blev helt okej. Känndes skönt och träffa alla igen. Men ah det lär inte hålla så länge innan man är less igen..
Vi fick tillbaka ett no prov som jag trodde det skulle bli ig på men icket jag klarade det!. Sedan gjorde vi ett oförberett engelska prov, läsförståelse var det. Det är verkligen inget som jag är bra på, så jag ska väl vara glad om jag får G.
Annars så har det väl inte varit något speciellt idag. Nu rullar den här veckan på lite som vanligt. Sedan är det ju praoen nästa vecka.
Tycker att det var länge sedan som jag la in en låt. Så nu lägger jag in
Anna Bergdahls version av Nothing compares 2 you. 



Hon gör den så sjuuukt bra.  Nu blir det fika, tv och sova för mig. Ha en bra vecka;*

Pusss.

8 mars.




Massor med tv och dator blev det idag.


18.05 One tree hill

19.00 Gossip girl

20.00 Wipeout

21.00 Beck - den svaga länken.

Okej, Wipeout kanske bara blev tillfälligt och oth är ju gamla avsnitt men Gossip och Beck är ju två jätte bra pogram som jag alltid missar pga hoppträningen. Men aja träningen är ju inställd ibland, och det går ju faktiskt att spela in. aja nu börjar Beck, nån fler som ska se?:)

Pusss.

8 mars.

                                             
Strax innan det amerikanska inbördeskrigets utbrott kommer den vackra prästdottern Ada Monroe (Nicole Kidman) till Cold Mountain - en liten bergsby i den amerikanska södern. Där förälskar hon sig i den unge snickaren Inman (Jude Law). Men kärleken hinner inte bli mer än flyktig förrän Inman dras in i kriget. Inman genomlider krigets inferno och det enda som håller honom uppe är hoppet om att få återse Ada. Hemma i Cold Mountain är Ada på väg att gå under. Efter faderns plötsliga död får hon allt svårare att sköta gården. Men hon får oväntad hjälp av den mer livserfarna Ruby (Renée Zellweger), som lär Ada överleva av det som naturen ger. Efter att ha blivit skottskadad deserterar Inman för att återvända hem. Men den långa vandringen mot Cold Mountain blir en mardröm. Sårad och jagad drivs Inman vidare av sin längtan efter Ada. Mångfaldigt Oscarbelönade Anthony Minghella (Den engelska patienten) har med Åter till Cold Mountain gjort en storslagen, episk berättelse, byggd på Charles Fraziers roman med samma namn. Nicole Kidman (Timmarna, Moulin Rouge m.fl.) gör rollen som prästdottern Ada, Renée Zellweger (Chicago, Bridget Jones dagbok) vann en Oscar för rollen som Ruby och Jude Law (Road to Perdition) Oscarnominerades för sin huvudroll.

Har just kollat på den här filmen.
vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den var rätt seg men det berodde nog mest på att den var nästan tre timmar.  Men annars var den jätte bra!:), nu blir det duschen för mig.

Pusss.

8 mars.

Godmorron eller nått. Jag vaknade halv elva idag, helt otroligt. Men så här är det, att när jag sover längre än typ nio (om jag inte lägger mig efter ett) så får jag typ ont i ryggen och ont i huvet. Kanske att någon känner igen sig?. Men så är det. så jag brukar oftast ställa klockan på typ halv 9-9 , sedan älskar jag frukost så det är något jag vill hinna äta också!. Men nu på lovet har jag sovit rätt dåligt, ( dvs, gått i säng sent och vaknat tidigt) så nu tänkte jag att jag skulle sova ut, dagen innan skolan, smart? nej, för nu kommer jag ju inte kunna somna tidigt.. menmen.  
Det blir ingen Mio idag heller, mamma frågade om hon fick ta honom idag, så jag sa varför inte?, Johanna skulle ändå inte dit, och hoppträningen var ju inställd. Så nu har jag lite tråkigt framför datorn istället. Förhoppningsvis hittar jag på nått sedan ändå.

Tänkte bara berätta att min vän Johanna gjorde en film till mig på bilder/film med Mio, så ni som vill får gärna kolla på den under mina länkar. (älsklings ponnyn)  Kommentera den gärna här också!:) Ha det bra;*

Pusss.

7 mars.

Det går verkligen inge bra för mig idag. Det här inlägget skrev jag för flera timmar sedan, men då glömde jag spara. Så då skulle jag nyss göra klart det. Nä då blev det nått konstigt så jag fick skriva om det jag gjorde innan.. drygt!

Igår sov jag ju hos Johanna, och vi var med hennes syrra och Adam. Vi var ute och typ elda på en grillplats och gjorde annat kul.  Jag vaknade typ halv åtta, börjar bli jobbigt att jag alltid ska vakna så tidigt.. Menmen. Amanda och Johanna skulle ändå sälja aftonbladet så det gjorde inte så mycket.
När jag kom hem så la jag mig i sängen och såg på wild child, den var faktist oväntat bra. Fick mig att tycka att jag också borde börja på en "flickskola" men näe kanske inte,

Red sedan med tjejorna. Det var helt undeeerbart väder idag. typ 11 plusgradeer eller nått och varm sol, ilooooveit.
sola gjorde vi också(a) Känner att jag vill ha riktig sommar nu så att man kan sola,bada, grilla , allt det där man gör på sommaren.. ååhh NU!  jjaja, Ikväll så blev det melodifestivalen igen. Jag kanske är lite insatt i det iallafall. Innan så har jag alltid lyckats typ varit sjuk eller bara allmänt trött på lördagar och inte orkat göra nått. Men nu känns det ändå som att man vi se allt. Man måste ju hejjja lite på H.E.A.T ! eller hur? (a) , Aja ni får se lite bilder från idag. Hare bäst!


             

Pusss.

6 mars.



For som sagt på stan med Johanna idag. Hennes kompis Mona som gick med oss ett tag:), När hon hade farit hem så kom Amanda och gick med oss.
Jag fick själv inte med mig nåra kläder, men Johanna köpte massor. Nu måste jag skynda mig lite och packa ihop lite saker. Ska sova hos Johanna ikväll igen och kommer åka direkt från henne till stallet:), Ha en bääst kväll;*

Pusss.

5 mars.




Fritt vilt hette filmen som vi såg i morse. Som jag sa jag tycker ni ska se den. 

Det blir inget desperate housewives för mig vill se en film ist, så det blir HSM 3, hahh... aja ska träffa Johanna i stallet nio i morron och jag ska hinna mocka osv innan det, vilket betyder att jag måste vara där vid åtta.. Det blir stan efter lunch!.. borde sova nuu...
Håret ser inte ut att bli som jag vill (ovanligt) menmen... Aja nu blir det film, fika och sova 

Pusss.

5 mars.

Kom just upp ur badet.
Går kvällen var riktigt trevlig. Vi var fyra stycken som sov över hos Johanna. Maten blev god och efter det satt vi inne på rummet och spelade kort, snackade, osvosv. Vi la oss klockan tolv, vilket är rätt tidigt. Men det var heeelt omöjligt att somna, så jag och johanna satt vid datorn nån timme.
Klockan halv åtta var vi vakna igen. Då drog vi fram datorn och kollade på en thriller, den var skit hemsk. Men helt klart värd att se. Kommer inte ihåg vad den heter, ska fråga johanna så ni får veta sedan:),  Kan lova att det var tur att vi inte såg den på natten.. Ajaaa, på sedan efter lunch for vi till stallet. Det blev tolkning bakom mio och jerry. allt gick bara fint.
Näe nu ska jag färga håret och sedan blir det Desperate Housewives, spelade in det efter som att dom inte har femman borta i mickels... Hare bääst;*

Pusss.

4 mars.

im back!

Måndagen började med att jag for in med Mio till hippo och hade en Dressyr lektion med lite hinder i slutet. Sedan lämnade vi av mio och for sedan och hämtade Samuel (minbror) sedan var det raka vägen till Mickels.
Efter en god middag så åkte jag till stallet och fick rida Camillas 4-åriga hingst. super fin häst och grymt snäll för att både vara unghäst och hingst! Efter det blev det hem igen och kolla på tv osv sedan sov vi hon Camilla och min morbror (martin).

På tisdagen vaknade jag och Samuel upp vid typ halv 10 och efter lunch så for jag och camilla till stallet igen. Den här gånger red hon först och visade lite sedan hoppade jag upp igen. Blev lite galopp också. Allt gick bara bra!.
Middag åt vi hos mormor  och morfar men medans dom var hos sina kooor, så såg vi film hos C & M igen :) Efter det for vi tbx till mormor och tog med oss väskorna dit och sov där.

Sedan nu idag så tog jag bussen hem vid tio, Samuel skulle vara kvar. Så nu är jag hemma, känns ganska skönt. Borta bra men hemma bäst. heh!, Har varit och ridit Mio en snabbis också:),
Ikväll så ska jag ju sova hon Johanna. Det blir tacos och annat, skriver mer om det i morron:). Lägger in lite bilder nu från Mickels.

 
 att han är snygg lille George?(a)

Mormor och morfars katt ..

Fick hem skorna från skopunkten också!:)


Såå kommer lite fler bilder sen. Men nu ska jag ta och göra mig iordning. Ha en bra kväll!;*

Pusss.

1 mars.

Förkyldningen känns lite bättre, jag hoppas att det bara var idag och att det inte kommer tillbaka, för i morron åker jag iväg. Har packat klart nu. Eller jaa det blev inte så mycket att packa far ju i morron efter dressyr lektion sedan kommer jag ju hem på onsdag vid typ 11-12 :). Men iaf är packningen klar.

Efter att jag hade ridit Mio så for jag hem och åt lunch. Sedan kännde jag att jag mådde lite bättre, så jag åkte till Hippo eftersom att det var tävling idag igen. Jag tror att jag kom hem vid fem. Så ikväll har jag bara tagit det lungt framför tvn och kollar på Beck och ätit choklad. mummss. Den är Lindt pure chocolate är såå himmla god!! jagälskarden.

Nej nu ska jag hoppa isäng. I morron ska jag kliva upp tidigt. Hinner inte skriva något inlägg. hare bäst;*

Pusss.

1 mars

Idag är det 1 mars vilket jag upptäckte nyss..

Igår kom jag till hippo vid halv tre. Mamma var sjukvårdare, och jag hjälpte till med att bygga banan osv. Men när efter ett tag så fick jag ont i huvet, hungrig,trött osv. så mamma skjutsade hem mig. Så det blev hamburgare och melodifestivalen. Men nu är det så här att jag har feber och mår inte bra alls. så tack för att jag fick bli sjuk på lovet.....
Hoppas att det inte håller allt för länge, för det är tänkt att jag ska åka till Mickels i morron och stanna där till onsdag. Min mormor&morfar bor där och även min morbror och hans tjej, som har en sjukt snygg tre årig hingst. Så jag hoppas verkligen att det här ska gå över. Jag och Johanna och kanske någon fler ska också ha en myyskväll med tacos osv..

aja nog om det. Idag ska jag bara försöka ta det lungt. Men jag måste ändå rida lille Mio. Tur att min snälla mamma har mockat och gjort klart allt i stallet! :) Sedan måste jag packa för mickels också om jag nu blir lite friskare.
Aja hoppas ni andra får ett suuuper bra lov!. eller alla kanske inte har det? Nu ska jag gå ner och äta frukost.

Pusss.