Hoppträningen i tisdags.

 
Den gick faktiskt riktigt skitigt! Just nu har Bulan väldiga vårkänslor och brallar iväg så fort jag vill be honom om något. Jag blir ju såklart orolig men då får jag påminna mig om att han faktiskt var lika förra året och då var det inget fel. Fick avbryta träningen och tog hjälp av Emma vid sidan av och vi avslutade väldigt bra efter lite tjaffs. Det är svårt att ta tag i dagliga problem när man har träning i grupp. Men det är inte mycket att göra.
 
Problemet när de fortfarande är dåligt underlag är att de blir knappt blir ett dressyrpass i veckan och de är för lite på denna ungkarl. Han behöver och vill helst ridas på banan varannandag ungefär. De håller honom motiverad och i form. Hoppas underlaget ute bli topp snart så vi kan fara ut och långgaloppera! Tills dess får jag hålla mig till hoppning en dag i veckan och dressyr 1-2. Utan en lösgjord häst tar vi oss ingen vart!
 
Igår for vi ut och joggade lite. Han var extremt ofokuserad till en början, tittig och jobbig. Men efter lite jobb så lossnade de på hemvägen. Ikväll blir de dressyr. Hoppas på att få igenom några viktiga detaljer!



Kom ihåg mig?