Söndag

 
Igår var det äntligen dags för House Of Metal igen! Som vanligt hade jag skit trevligt! Måste dock erkänna att det sög å vara nykter. Metal och öl hör ju helt enkelt ihop. Meeen, det kunde såklart varit mycket värre. Tackar iallafall för kungligt sällskap och framför allt Mona som tog med mig för femte året i rad. 
 
Väl hemma satt Tomas med några kompisar och drack. Så vi blev uppe till klockan 03. När klockan ringde 07 accepterade nog inte kroppen att det var dags.. Vaknade med ett ryck 08.15 och fick paniik när jag såg klockan. Skyndade mig på med ridkläder, tog en kopp kaffe och en macka i farten innan jag for till stallet. Tyvärr är det baaara is nu så Bulan fick jobba skritt och även trampa lite runt, runt på en åker där det var djupare snö. (den är dock för klumpig för andra gångarter..) gjorde stallet på knappt två timmar inkusive bilresa som tar 20 min enkelväg.. Hoppas aldrig att jag behöver skynda mig så mycket igen, inte ens Bulan tyckte det var roligt!
 
Har sedan jobbat 12 -17. Har dragit på mig en förkyldning också så en fet celius var givet idag. Nu däremot blir det glass, film och en tidigt kväll.
 



Kom ihåg mig?