Fredag!!

Så det är äntligen fredag och dessutom löning, kan ju nästan inte bli bättre! Förutom att dagen började med ett återbesök för Raspen. Fick börja med att gå och springa med honom och då visade han ingen hälta! Sedan ultraljudade dom kotan. Ingen förändring.. Hon sa att det kanske aldrig kommer bli någon förändrig heller.. Men jag ska skritta honom i en månad och sedan ska vi tillbaka för longering och ultraljud. Så vi fortsätter hålla standar med ett besök i månaden. Vill faktiskt inte tänka på detta nu. Har valt att lägga ner dessa tankar i en låda, för helgen ska bli bra!
 
For iallfall till Gymmet efter lunch. Körde ben med fokus på baksidan. Körde lite mer på tempo idag för att få till ett kortare pass. Gick helt ok och det lär garanterat kännas imorgon! Ikväll hade jag egentligen tänkt se Idol och bara ta det lugnt men blev just utfrågad på bio. Så ikväll ska jag se "Familjetrippen" med Klara, Johanna och Semhar! 
 
Här försöker Raspen pussa mamma trots att han är drogad. Sötnosen!
 
 

Då min ponny Sorina hade en ligamentskada var de ingen förändring de två första återbesöken. Men på tredje och de tänkta sista återbesöket å besöket hon skulle bli utdömd var helt plötsligt skadan nästan borta. Specialisten som kom söder ifrån kliade sig i huvudet. Chansen han gett henne att bli frisk var typ 1% och den procenten tog Sorina. Snacka om att mina väntade sorgtårar blev till lycka. Pappa som skulle komma å va med mig under besöket kunde inte ta sig från jobbet och ringde sen och var beredd på en dotter i tårar av ledsna besked. Även han fick en chock när jag i princip skrek av lycka att Sorina skulle få leva vidare å att skadan var i princip läkt. Det jag vill säga: Under kan ske!

Svar: Oj, helt otroligt!Hoppas det undret får ske Raspen också.. :)
Tack!
Elin Magnusson




Kom ihåg mig?