hoppträningen



Tycker mamma är så söt när hon tar på sig sin stora sopsäck när hon klipper, för att inte allt hår ska fastna på kläderna. Linn Lindeberg räddade oss med deras rakmaskin när våran gav upp efter att ha rakat liite mer än halva hästen så fin blev han tillslut.

Hoppträningen var jätte rolig! Vi hoppade först fram i båda varven och då kändes han super fin verkligen. Vi skulle sedan hoppa en bana på tio hinnder, inräknat med två stycken kombinationer. Ettan gick bra med sedan kom hinder nummer två snabbare än jag tänkt och jag var inte alls med på banan. Tackar för att hästen stannade så att jag fick lära mig att fokusera liite mer. Sedan att jag tappade balansen då och ramlade av behöver vi väl inte prata om.. Tog om det sedan och då gick ett,två, tre, fyra a+b bara bra. Därefter var jag ju tvungen att ta fel hinder och på köpet riva det. Tog sedan resten av banan och han bjöd på så himla bra, enligt mig iallafall!

Jätte duktig häst alltså, bara jag som måste tänka mer på vad jag gör, lugna mig lite och fokusera och komma ihåg banan.. Att tänka på till "tävlingen" alltså. Något klipp från idag kommer imorgon.

Faktiskt riktigt bra att ta på en säck, men JA..... det är inte snyggt.




Kom ihåg mig?