DAG 26 - ett intresse

Bli inte förvånad men jag håller faktiskt på med hästar på fritiden, eller min egen som heter Raspoetin. Kanske kom som en chock?

Jag började iallafall ridskola på Hippo när jag var ca 8 år. Skaffade sedan Mio i Januari 2008 och fick ta bort honom för snart ett halv år sedan.. Han lärde mig otroligt mycket och var den bästa första hästen man kunde få. Ha skrivit så mycket om allt det här så jag drar det inte igen. Jag var utan häst hela sommaren och det var fasN inte OKEJ. Hade panik många gånger om och det kändes så himla tomt. Men i början av Augusti fick jag hem en ny stjärna, Raspen kallar vi honom ju! Till nästa år ska vi tävla 100 - 110 om allt går som det ska. Jag skulle vilja tävla minst en dressyrtävling för att börja ställa mer krav på mig själv i dressyren också. Måste bli bättre på att sätta mål helt enkelt. Men hoppningen går först såklart! Jag skulle vilja tävla 120 med honom en dag något år. Men jag satsar mer på att ha roligt än att tävla högre.

Jag är ingen super duktig ryttare men jag tycker att det är roligt, såklart. Hästar blir som ett beroende och det går inte att släppa utan en bra anledning. Jag har dock vetat sedan jag började ridskola att jag är en mes, inte ens bara när de gäller hästar men jag klarar mig. Även mesar klarar saker!







Kom ihåg mig?