Söndag

Hola! Vad gör ni en dag som denna? För mig var det tänkt att åka skrana för första gången i vinter(..) men det blåser och snöar men ändå är det knappt 1 minusgrad.. Det blir alltså inte av. Sedan ikväll har jag ju  hoppträning och jag hoppas det går bra!

Igår var jag ju först på en kick-off. Det blev tacos och efterrätt, mummsss! Sedan fick vi massa information om tävling året 2010, alla roliga grejor som idrottslyftet ordnar ( alltså special träningar för massa duktiga tränare, och teori grejor osvosv) Vi kommer även få schabrak och klubbjackor tack vare sponsorer. Det tackar vi för! Sedan fick vi en enkät som ska fyllas i också om målsättningar osv. Känns som att detta kommer bli ett bra ponny år med massa roliga saker! Hoppas inte Mio sviker mig bara!!!!!

Efteråt, där vid sju, så rullade bilen till Hanna ( Johanna var förresten med också på kick-offen, så hon åkte med oss). Jag och Hanna gjorde en kladdkaka (ovanligt..?) Fast denna gång hittade vi på att smälta blockchoklad och lägga på. Gott blev det men man blev less efter ett tag, haha! Sedan kom även Nicke och Emil och såg på film med oss.

Eftersom att jag skulle ta in Mio och sånt där, så hämtade pappa mig redan strax efter elva. Men då kom jag ju på att de kunde bli skönt och lägga sig lite tidigt istället, men då blev det icket! Det var artonårs fest i lokalen här där jag bor. Mickis, som jag inte har träffat på tusen år var där, så jag vandrade dit och pratade med henne lite och blev kvar en tag. Alltså blev det inte lika tidigt som jag hade tänkt, men vad gjorde det? Ska ju ändå inte rida förren ikväll såå.

Nej nu ska jag sluta skriva, blev lite långt. Jag bjuder på en bild från i förrgår På Mona

hejsan! :) det blir nog att öva på ett prov som vi har imorgon! du då? :)

yeas det är good :D själv?

my

Sv: är de bara jag som hatar söndagar ? :3

Sv: ååh, tack så jättemycket! :D

gud vad glad jag blir :)

du är alltid välkommen att kika in igen eller att lägga till mig på bloglovin!

KRAM

sv: jaha okej allt bra med dig? :)

Sv: jaa med mig är det fint :)

hur mår du själv?

my

Sv; Jo man sover typ hela tiden då :o

sv; har matteprov :S okej! :D ha det bra!




Kom ihåg mig?