Obeskrivligt hemskt.. dock ganska länge sedan!

"För tolv år sedan skakades Arvika av ett mord på en pojke, 4-årige Kevin. Efter några dagar kom den fasansfulla upptäckten att det var barn som var mördare. I kvällens Efterlyst möter Hasse Aro Kevins mormor Monica Hjalmarsson som fortfarande är arg över det som hände.

Fallet med Kevin blev känt 1998. Först visste man bara att en liten pojke hittats död men ganska snart blev det känt att dödsfallet inte var naturligt

Beskedet slog ner som en bomb. Mord med barn som gärningsmän är extremt ovanligt. I början försökte man tona ner fallet och säga att det var en lek som gått snett. Men det visade sig inte vara sant.

Storyn fick ett avslut genom att de två pojkarna, 5 och 7 år, berättade hur det gått till. I polisförhör berättade bröderna hur de dödat Kevin, men eftersom de var så unga så lämnades ärendet över till de sociala myndigheterna.

För Kevins familj blev erkännandet ett besked om vad som hänt, men hjälpte knappast till att mildra sorgen. Kevins mormor, Monica drabbades hårt av mordet på dottersonen 1998.

Inledningsvis stålsatte hon sig mot sorgen, och gick till 100 procent in för att stötta resten av släkten. Men hon glömde att sörja själv. Efter några år gick det inte längre: både kropp och själ sa nej."

Läs mer här.

sv: allt bra me dig då? :)

åååh, hemskt...




Kom ihåg mig?