Alla tankar kommer samtidigt.

     

Tiden går otroligt fort och om några månader har jag faktiskt haft honom i tre år. Han har verkligen lärt mig massor och det gör han fortfarande. Han är finast på jorden.

På hoppträningar går det ofta jätte bra och allt känns så enkelt. På tävlingar så förstörs allt. Antingen blir jag nervös, eller så har jag bara inte lyckats få upp farten, med enkel beskrivning på det hela. Det var enklare förut då jag inte tänkte så mycket på vad som kunde hända. Vad tusan, vi kunde vinna LAn på hippo som var en nationell klass(fast det var ju tydligen publikens förtjänst..). Jag såg verkligen det posetiva hela tiden även om vi kunde riva något hinder eller stanna på det sista hindret. Nu är allt som borta. Vi rider helt plötsligt sällan felfria LC klasser.. Min självförtroende blir sämre och sämre och det gör ju saken ännu värre. Jag vill verkligen kunna komma upp i klasserna igen och kuna känna mig nöjd över vad jag gör. Jag får höra att det inte är min förtjänst till att det går bra (då det gör de) eller att det var dålig runda med lite tur. Jag skämms helt plötsligt för vad jag gör ute på banorna.

Tack Johanna för filmen. Mio är världens finaste och jag önskar ibland att han kunde få komma till någon som inte bara förstörde på tävlingar, för han vill vinna det vet jag!  

Hejsan Elin!! Jättetråkigt att du får såna kommentarer från andra människor om dina och Mios rundor på tävlingar:( Tyvärr har en del en benägenhet att säga tråkiga saker som sårar utan att tänka sig för....Jag om någon både har sett och vet vilket jobb du lägger ner på Mio varje dag!! Jag är ÖVERTYGAD om att ni kommer att reda ut "svackan" ni är i nu så att ditt självförtroende kommer tillbaka under hösten i samband med tävlingar:D

DU HAR ABSOLUT INGENTING ATT SKÄMMAS ÖVER NÄR DU ÄR UTE OCH TÄVLAR MED MIO!!! KÄMPA PÅ SÅ KOMMER DET ATT ORDNA SIG FRAMÖVER FÖR ER!!!

Mvh Anna & Tabasco:D

Elin ni är jättefina tillsammans och bry dig inte om vad alla andra tycker! Du är där och tävlar för dig själv och du ska tävla för att du vill tävla inte för att alla andra säger åt dig att du ska tävla. Du behöver inte vara rädd att misslyckas för ingen dömmer dig. Du är bra! Du är jättebra på att rida men du blir nervös på tanken av att det ska gå dåligt och att alla andra ska tycka att du är dålig för du är INTE dålig! Du är bra, NI är bra tillsammans. det kommer lösa sig fokusera bara på dig själv och mio och tänk inte så mycket, för jag tror det är ditt tänkande som kommer ivägen det kommer ordna sig!<3

Stå på dig!!!

Jag hade en jätte fin "hopp ponny" tidigare som var JÄTTE DUKTIG på att hoppa på träningar. Vi tränade på banor på 1.20. Men på tävlingarna blev vi oftast sist. Kom iaf ALDRIG placerad efter som vi vägrade ut oss eller hade 1-2 vägringar. Men jag va nöjd ändå för jag visste hennes styrka i hoppningen. Sen hjälpte Marianne Heed mig mkt. Hon såg vilken fin ponny Sorina va trots dåliga tävlingsresultat.



Ha det bäst!!!!




Kom ihåg mig?