Stressig dag

Denna morgon började som vanligt med att jag var riiktigt trött. Vi hade vanlig dag på skolan idag. På Hkn gjorde vi sallads buffé. Riktigt gott faktiskt! Sedan på musiken spelade vi i aulan lite för skojs skull. Alltså inga som kollade på! Men vi kanske ska spela upp nästa onsdag o bara bjuda in våra klasser, alltså tre klasser. Men jag vet inte.. kul att sjunga själv. Jag kommer ju svimma! Men det kanske inte blir av heller såå.

När jag sedan skulle skynda mig att cykla hem så hade en omogen människa släppt ut luften i mitt bakdäck. Det visade sig att det inte bara hade hänt mig heller. Vilket jävla liv att förstöra saker? Personen/erna, kan ju inte ha mycket till liv...
Men man kan ju hitta fördelar i allt och jag fick idag lära mig hur man pumpar däck!

Iaf så cyklade jag hem för att sedan skynda mig till stallet och träffade Johanna. Det blev bara skritt idag, i kanske 45 minuter. det var galet bra väder o jag for ut i shorts och linne utan att frysa! När vi kom tillbaka fick jag sedan stressa för att hinna hem innan jag skulle med resten av familjen och äta middag hos farmor o farfar. Det blev mycke och god mat och efterrätt innan jag sedan for och var med Johanna o gänget. Ganska stressig dag alltså. Men nu ligger jag i sängen och ska snart sova. jag känner verkligen taggen. Är sjukt trött efter allt cyklande hit o dit. I morgon kanske jag åker in med mio till hippo och rider där. Får se hur allt blir. Nu ska jag soova.

Pusss.


sv; Vi har stuga där :P




Kom ihåg mig?