äntligen helg, igen.

Redovisnigen gick bra idag. Många hade spelat in filmer som var grymt roliga och ja det var sjukt kul. När alla sedan hade reovisat blev det luch rast och efter det fick vi veta resultatet från turneringen som var igår. Vi var ju in delade i typ 9 grupper?, och det var tre klasser med. Några i våran klass kom tvåa, sedan kom 9f på första plats!. congrattzzz!
Vi slutade vid tolv tror jag, och då for jag till stallet och red. johanna hann inte rida med mig idag. gissa varför? jo.. hon skulle duscha innan! haha, det var typ det dumaste jag har hört, menmen. ( jag älskar dig ändåå mest)

Jag behövde inte fara till hippo idag heller, har jag tur eller har jag??. Det fanns inget jag kunde hjälpa till med så det fanns lixååm ingen anledning att cykla dit. Så nu sitter jag ny duschad och väntar på att pappa ska komma hem och göra mat. I kväll blir det Johanna och alla. Jag tror vi ska till grubbe sedan får vi se vad som händer där ikväll. Det blir dock ingen lång kväll efter som att tävlingen börjar nio i morron och innan det ska jag ju packa ihop allt, anmäla mig, veterinärbesikta osvosv. Så kanske att jag måste kliva upp 6!, Så som sagt var, tidig kväll!..
Näe nu ska jag byta kläder och göra mig i ordning, vi hööres kanske i kväll. Eller efter tävligen i morron. Whis me luck!

Pusss.




Kom ihåg mig?