Torsdag

Min plan idag var att kliva upp tidigt för att hinna till stallet innan eventuellt bad, tror ni det är bra väder som det skulle?
Nope, så jag somnade om igen och sov till halv elva. Då gjorde jag ett nytt försök och åt frukost och promenerade sedan till stallet och pussade lite på Mio. Saknar verkligen att rida nu.. Har inte ridit på tre veckor, men på fredag ska vi på återbesök och kolla upp honom igen. Hoppas verkligen att han är bra! Det verkar ju så på honom? han springer ju runt ihagen och är pigg av sig.

Gick sedan hem igen, det kom lite regn. När jag sedan kommit hem så började det att åska riktigt ordentligen några få gånger, men det var faktiskt lite läskigt! Men nu när solen är framme är det riktigt varmt ute!
Har bara suttit inne idag och gjort istortsätt ingenting. Jo en sak gjorde jag nyss, jag framkallade bilder hos ProPrint. Får se om det blir bra, ha en tanke att sätta upp dom på väggen, får se hur det blir! =)
Sedan ska jag hinna plocka undan lite på mitt rum innan det blir mat.

Blir nog hemma idag. Har ingen lust att fara ut eller ngt, ingen är typ ändå hemma, plus att.. näe jag vet inte,
jag kanske kollar på film bara ikväll.
Jag har ett musik tips iallafall!
Silverstein heter dom, jag har lagt ut en av deras låtar för ut, smashed into pices, det var en låt som jag hade hittat på datorn och tyckte var bra, här är det inlägget. Idag kom jag på att jag kanske skulle höra på fler av deras låtar och det visade sig att dom inte var dåliga alls. Här är två låtar av dom.

 
Här är en cover av Apologize
Åsedan är det Broken Stars
 

sv det låter ju super (y).

sv : ingenting har precis sprungit med pappa :D sj?




Kom ihåg mig?