Söndag.

Nu ska ni få höra vad jag har gjort idag, något som nästan aldrig händer, typ tvärtom dagen, nästan.
Jag klev upp klockan åtta och trog på mig träningskläder och for ut. gick i typ 15 minuter innan jag sedan sprang ett varv runt ett spår som är typ 2.2km sedan gick jag lite efter det. Jag var sjuuukt trött efteråt. För det första så vaknade jag med ont i ryggen så där av blev det att börja med att gå en kvart. Att jag just vaknat gjorde mig inte piggare heller. Så att springa innan frukosten gör jag nog inte om.
Sedan efter frukosten for jag och pussade lite på Mio. Mockade och gjorde lite sånt. Mio den busen har upptäckt en sak nu. Hans sommarhage är ganska stor, och för att han inte ska kunna äta upp allt på en gång så har vi delat av den och utökar den då och då. Hur som helst så hade mamma ingen ström i tråden som vi flyttar på eftersom att det inte är så kul att få stötar. Men då hade mamma lyckats sätta tråden väldigt högt upp och Mio kom så klart på att det var väldigt lätt att bara gå under, speciellt när det inte var någon ström. Jag hade då turen att jag såg det, så jag gick och flyttade på honom och sänkte sedan tråden. Men eftesom att det fortfarande inte var någon ström kröp han under igen. Så det var bara att sätta på strömmen igen. Busee!

När jag sedan kom hem så blev jag städ sugen, hur ofta blir man det? så jag har passat på att städa rummet, torka fönster osv. Har även hunnit göra om i min garderob så att det kan rymmas mer kläder! Jag skulle kunna städa mera men det finns inget att göra. Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen
Puss;*

Fin blogg! :)

sv: ja, absolut :) själv ?

hur är det med dig då?(: q

Oj det var mycket. :)

Sv: hihi vsg , tack. =]

är tävlingen fortf igång;p?

oja, det är fett bra med mig, är överlycklig som nyss tagit konfan:] hur äre själv+

städsugen? oj.. tänk om jag skulle bli det nån gång..

pfft, haha nä det skulle nog inte hända :P




Kom ihåg mig?