21 Jan.

En av dom längsta dagarna i mitt liv..
Skolan var riktigt dryg. Till i morron så har jag några engelska glosor och sedan även redovisning på NOn. Tror ni att jag tog hem något av det? Nepppp... redovisningen är ju egentligen bara att läsa igenom, men jag är inte ens klar med den. suck. Men det är inget som jag kan göra åt nu. Efter skolan så segade jag mig hem, inte med flit!  Men det gick inte att gå snabbare. Cyklade sedan vidare till stallet där Johanna och hennes kompis väntade på mig. Dom hjälpte mig lite (tack) innan vi for ut och red.

När jag kom hem så satte jag mig och åt mat som jag helst inte skulle vilja äta, det var spaghetti och beacon. I köket hittade jag även lite reklam från Ellos. Dom hade ganska bra rabatt på kläder, Jag vill typ ha allt! Men det går ju inte. Får höra med dom som betalar om man jag kan beställa några saker iallfall. Nåntigt lär det ju bli. Har ju egna pengar. Fick även hem en pyamas idag, haha en ROSA!. Jag vet inte hur jag tänkte riktigt så fråga inte!!. Och i tidningen såg den inte jätte rosa ut. Så det blev inte riktigt lyckat.

Ska snart försöka lägga mig och sova. Jag hatar verkligen att vara trött hela dagen. Lånade en bok idag som heter " S för längtan"
-Astrids frågor är många efter lillebroderns självmord, och sorgen och skulden går nästan inte att uthärda. Men mot döden står livet. Att vara 15år och kär för första gången. Att känna lusten till livet och kärleken. En känsla starkare än allt annat.  
Pusss.



Kom ihåg mig?