Tisdag

Tjenamoss eller nått!

Jag kom just ut ur duschen och sitter nu och ser OTH. Fast innan jag har skivit klart är det säkert slut.
Började med att heelt glömma bort att äta frukost. Jag som älskar frukost och aldrig någonsing hoppar över den. Men jag antar att det var för att jag började med att fixa håret osv. När jag sedan var klar så glömde jag det helt enkelt. Som tur var så skulle jag ändå till Hanna och lämna ridkläderna. Så då fick jag äta där, tur det!

Vi började på skolan med att sitta i aulan och höra folk sjunga och även se en kort teater då man inte nån gång hörde vad dom sa..  Sedan gick vi tillbaka till klassrummet och fick betygen. Har höjt mig i fyra ämnen och är väldigt glad för det. Jag får ju även pengar av pappa för mina slut betyg och vi har inge mer bild och HK, så därför får jag 300 för VG i dom ämnena, alltså 600. Glaaad eller vad?

Ja, efter lyckan så for jag och Hanna till henne igen och åt lunch, matsalen på skolan hade inte ens öppnat då vi slutade halv tio. Så sedan tog vi på oss täck jacka, byxor och for till stallet. Hanna fick rida Gerry och jag tog såklart Mio och sedan for vi ut och red 1 ½ timma. Tycker hon fixade det riktigt bra med tanke på att det var många år sedan hon slutade på ridskola. Bilderna kommer lite senare!:)

/Elin♥

okeaj låter gött ;)

jag har ridit o varit o julshoppat o så ;)

SV_ Jag svarar på kommentarer och spelar SSX ON TOUR... :D HAHA VAd gör dusjälv?

bara bra:]

SV:

Heej!

Nu är jag tillbaks, har haft problem har inte kunnat svara på kommentarer men nu är jag tillbaks, jag hoppas det är bra med dig !

Hoppas du får en jätte bra Jul!




Kom ihåg mig?