Gott nytt år!

Hej igen. Förlåt för min lilla pause men den behövs! Jag kommer fortsätta med det till nästa år.. Alltså två dagar. 1 Januari gör jag en om start och någon gång där efter tänkte jag mig en ny design!

Morgon dagen, alltså nyår, kommer till en början tillbringas med familjen och några kusiner med familj. Vi kommer åka till stallet och tolka med Mio istället för att åka skrana i någon backe. Sedan äter jag även nått gott med dom till middag innan jag sedan åker till Johanna. Där kommer vi vara några stycken och tjocka oss och ha kul! sedan får vi se om vi åker till stan vid tolv slaget eller vad vi gör. Är så där lagomt taggad, hoppas det blir bra!

 

/Elin♥


kan allt bli som förr nu?



Pictures

Tjaaa!

Kom just hem från staaan. Det var sjukt mycket folk på MVG gallerian där Erik,Calle och Tove skulle spela. Det var jäkligt varm och egentligen inte så värt, men det händer ju aldrig något här i umeå så man måste ju nästan passa på.

Skit samma, här är lite bilder.


klicka för större.



(-) 800 graaaadeeeeeer!

Hejigen. Det är kallt ute! nästan 800 minus grader! Näee, men det var -19 när jag for och nu är det -15.
Vad ska jag säga om kvällen då? Joo.. Vinter är jävulskt tråkig på sina sett. Det jag vill få fram är att alla isolerar sig i sina hus och blir tråkiga,sura och allmänt konstiga! Visst jag kanske är likadan själv och nu pratar jag heller inte om någon speciell person. Men när man är minderåring och det är vinter så är det inte så jääkla kul!!(!!!!!!!).

Hur som helst så åkte jag till Hanna H, på grubbe, och gick in där en stund. Sedan var det tänk att vi skulle fara ut och vara med andra, men vi fick total diss! Eller aah, jag tog det så.  Men ut for vi iallafall, inte skulle vi sura för det inte. Eller jag tror faktiskt att det var jag som blev sur. Whateveaaah! Vi tänkte gå någon typ av promenad men efter en bit sprang vi in i en butik för att få lite värme. Vad hände då? Jo affären stängde.. Då sprang nästan hela vägen hem i snö och is, duktigt.. Sedan kom vi tillbaka med stelfrusta ben och fötter. Jaa så det kan gå!  Hoppas det kan bli roligare på kvällarna snart! Jag vet inte ens vad jag ska göra på nyår och det känns som att det kommer sluta med att jag är hemma... gaaaaah!

Nej, nu är det dags för mig att sova! I morgon ska jag och Hanna till stan för att kolla på Erik och Calle, kanske kommer även Tove, who knows? Vi går nog även in på minst en butik också.

/Elin♥

lessss

Nu orkar jag inte vänta på något sms där det står vi ska göra ikväll.
Jag börjar gå till hanna och sedan ska vi typ göra något med fler ute. Vet inte vad och när..
Vi får se hur detta slutar i mörkret och kylan.

/Elin♥

Det går inte alltid så bra!






hej mitt vinter land

Hjälp vad det snöar här! När jag klev upp i morse så hade det säkert kommit en halv meter snö! Nu är det ju dessutom ännu mer. Har varit och ridit också. Det var faktiskt skit kul! Mio fick plumsa i snön och upp för en backa. Han tyckte det nog var både jobbigt och kul! Men jag blev inte ute så himla länge.

Nu kommer släkt osv. Samuel (bror) bjuder på fikat idag, efter som att folk jobbar i morgon då han egentligen fyller år. Alltså: nu blir det gó fika!

/Elin♥

transformers 2




Jag har nu precis sett denna film. Jag är nog egentligen inte så mycket för dessa typer av filmer. Men transformers är så jäkla bra!! Den är sjukt bra gjord, rolig, spännande och en massa loveeee! Jag förstår er som tänker att: men va, fy vad töntig film eller helt enkelt bara dissar den. Men ärligt, se den/dom!

( Shia Labeouf är ju med, hehe!)

Han svarade såklart ja!

kläderna



t-shirten fyndade jag på Gina Tricot, 50 kr!
Bas linnet och fakejeansen (dom ser inte ut som på bilden riktigt) är från JC, 129 & 299 kr.
Jag köpte även vanliga,svarta, leggings. Försökte även få tag på ett bar lackleggings, men dom var helt slut över allt.. Ska troligt vis tillbaka på måndag så då får jag väl kolla igen. Ska åka på stan då för att se Idol Erik,Calle och kanske får man se Tove? Men det är inget bestämmt om jag åker dit, men troligtvis!

Planer för kvällen: Jag känner mig trött och halvt förkyld. Alla är tråkiga och sitter hemma, verkar det som? Alltså: Jag stannar nog hemma och ser på film.

sale



Att vakna med tuppen är tidigt, att rida en timma senare är också tidigt! Att sedan springa på stan i flera timmar är väldigt jobbigt,tröttsamt och stressigt med tanke på rean. Det börjar dessutom kännas som att jag har dragit på mig en förkyldning..
Hur som helst hittade jag lite grejer på stan. Men jag visar det sen ikväll. Ska tycka i mig middag och hoppas på energi först!

/Elin♥

mot staaan

Hooolaaa!
Klockan är nu elva och jag har redan varit vaken fyra timmar. For ut barbacka idag och Mio tyckte att vädret och allt var kul. Han var alltså rätt pigg och därmed fick jag mycket "gratis" han gick nämligen hur bra som helst. Jag kan inte minnas att han någonsin gått så mjukt, lyssnat så bra och jaa jobbat så bra! Men jag får mycket bättre sitts när jag rider barbacka också, så det gör ju ganska mycket!

Men nu ska jag rusa. Ska hinna med en buss till stan.
Vi hörs om några timmar igen!


/Elin♥

flickan som lekte med elden



Hej igen. Hanna har varit här, eller jaa..Hon åkte just. Vi har suttit och kollat på den här otroligt grymma filmen tillsammans med popcorn. Jag har faktiskt inte läst den här boken, utan jag läste bara "Män som hatar kvinnor". Men när jag har sett luftslottet som sprängdes så ska jag läsa dom två sista! Men som sagt, riktigt bra film!

I morgon ska jag upp sjukligt tidigt och snabba mig iväg till stallet. Sedan väntar en hel dag på stan tillbringad med: Hanna, presententkort och ett taggat humör!!!

/Elin♥

julklappar!



Gissa hur shopping sugen jag är just nu? Prestenkort på, Gina Tricot, hm, lindex, ur&penn och även cityC kort som man kan handla på dom flesta ställena! Fick även ett busskort med 40 resor. Men jag kommer ändå snåla med mammas periodskort då hon inte anväder det. Smart va?? Jag kommer åka till stan i morgon med Hanna (h) i morgon. Då kollar vi inte bara in i några affärer utan alla. Vet redan vad jag vill köpa för saker, men ja lär inte hitta allt som vanligt.. Måste även köpa något till bror min som fyller 9år på måndag.
Jag fick även lite behövande saker som en übeeerskön morronrock,vantar,underkläder,värmeskydd till håret osv!


/Elin♥


Juldagen

Godmorgon på er alla. Haft en bra jul?
Jag kan lova att min var jätte bra!
Jag ska ta och fara iväg nu med Mio till hippo, blir inte så länge hoppas jag.
Men när jag kommer hem ska ni få se vad jag har fått. Är jätte nöjd!
Hej så länge

/Elin♥

god jul!!


Jag åker bort så jag skriver inge mer idag,
Men i morgon är jag tillbaka!

God jul på er alla!

/Elin♥

Onsdag.

Håller just nu på att göra mig iordning. Åker till Mickels med resten av familjen och äter middag där ikväll.
Har hunnit med att rida Mio också. Från början var han sjukt dryg. Han tittade på något jätte länge och lyssnade ingenting. Bara höll huvudet rakt upp och ville inget alls. Men till slut ignorerade jag det och gjorde massa annat. Typ halt, skritt, halt, trav, halt, trav osv. Så till slut lyssnade han och gick jätte bra hela vägen hem!

Justja, bilderna här är en bild från igår. Hanna och Gerry.


/Elin♥

Wayne´s

Japp, det blev fika på Waynes och det var riktigt mys! Vi satt där några timmar och pratade om allt från himmel till jord och fikade massa gott, såklart! Synd nog så stängde det redan vid tio så vi tog 22.30 bussen hem igen. Men som sagt, riktigt trevligt!

Här är några bilder som jag har tattat från Sara!

Jag och Hanna B
( hatar första bokstaven i efternamnet, men jag måste ju skriva de, nu när jag ofta är med båda och det blir ju förvirrande annars!) Det handlar om att bjuda på sig själv, eller något..


Chilatte och tryffeltårta (tror jag de hette) tog jag , inte illa!


Hanna B, Hanna H och jag i en udda vit jacka!


Nu blir det sängen för mig
/Elin♥

Fika

Nu börjar jag min första kväll på detta jullov med att fara och fika på stan med Hanna,Hanna och Sara. Blir bara mysigt!

Vi hörs senare ikväll, om det inte blir för sent.
/Elin♥

Tisdag

Tjenamoss eller nått!

Jag kom just ut ur duschen och sitter nu och ser OTH. Fast innan jag har skivit klart är det säkert slut.
Började med att heelt glömma bort att äta frukost. Jag som älskar frukost och aldrig någonsing hoppar över den. Men jag antar att det var för att jag började med att fixa håret osv. När jag sedan var klar så glömde jag det helt enkelt. Som tur var så skulle jag ändå till Hanna och lämna ridkläderna. Så då fick jag äta där, tur det!

Vi började på skolan med att sitta i aulan och höra folk sjunga och även se en kort teater då man inte nån gång hörde vad dom sa..  Sedan gick vi tillbaka till klassrummet och fick betygen. Har höjt mig i fyra ämnen och är väldigt glad för det. Jag får ju även pengar av pappa för mina slut betyg och vi har inge mer bild och HK, så därför får jag 300 för VG i dom ämnena, alltså 600. Glaaad eller vad?

Ja, efter lyckan så for jag och Hanna till henne igen och åt lunch, matsalen på skolan hade inte ens öppnat då vi slutade halv tio. Så sedan tog vi på oss täck jacka, byxor och for till stallet. Hanna fick rida Gerry och jag tog såklart Mio och sedan for vi ut och red 1 ½ timma. Tycker hon fixade det riktigt bra med tanke på att det var många år sedan hon slutade på ridskola. Bilderna kommer lite senare!:)

/Elin♥

Måndag.

Sitter och slår in lite julklappar medan jag känner lukten av glögg nerifrån. Men det känns inte så fint att gå ner och dricka lite eftersom att mamma bjuder våra nya hopptränare och andra människor på glöggen. Om ni undrar varför så kommer hon, vad jag har förstått, att bli grenledare nästa år. Aja skit samma! Det kommer iallafall blir ett bra tränings/tävling år 1010 verkar det som.

Dagen har varit slapp och skön. Vi började med att städa ur våra skåp innan vi såg på love actually i aulan med tre andra klasser i våran arbetslag.  Jag var även hos syven en stund och pratade henne om det här med gymnasium. TACK å lov att jag gjorde det. Någon sa nämligen att man bara fick söka 2 pogram, vilken inte stämde alls. Man får ju söka till 10 stycken. Det gjorde det ganska mycket lättare! Det blir nog att söka till NS och andra samhällspogram. Vet ju inte vad jag vill bli eller något, så det känns som ett bra val, vilket hon också tyckte.

Efter filmen så hade vi en halv lång lunch innan vi sedan skulle pyssla i en timma, haha. Blev inte så seriöst arbete men vad för väntade dom sig? For iallafall till stallet sedan och red Mio. Gick rätt bra. I morgon ska följer Hanna med och rida gerry. Blir awsome! Hon red på ridskola förut men valde sedan fotboll, hur kan man!?!?!?!? Så det är ju klar man saknar hästarna då, eller? haha! Vi slutar tydligen vid tio så vi får ju rida i ljuset, också ett plus! bara det inte blir värsta snöstormen eller något..

Det känns helt sjukt att vi får lov i morgon och även betygen. Att vi ska söka in till gymnasium och fylla sexton. Jaa tiden går fort. Snart slutar vi på grubbe, vi började ju nyss? Kommer faktiskt sakna det.

Nej nu har jag skrivit lite väl mycket.
/Elin♥

God natt!

Kom just hem från träningen. Gick inte så super bra idag. Eller rättare sagt JAG red inte särskillt bra idag. Men nu blir det en ordentlig hemläxa tills nästa års träningar. Då jävlar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan stoppa i mig något i magen, är jätte hungrig!
Hoppas ni får en bra vecka.
/Elin♥

Jag snodde listan av Kenza

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mio! (gjorde inte så mkt igår)

Vad gjorde du kl 08 imorse: soooooov

Vad gjorde du för 15 min sedan: klickade in på lite bloggar

Det sista du sa högt: Jag sjöng "Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah Gaga Ooh-la-la! Want your bad romance"

Det senaste någon sa till dig: Mamma: RING PAPPA! 

Vad har du druckit idag: Vatten

Vad var det senaste du åt: Tuggummi

Vad var det senaste du köpte: Julklappar, kan ju inte säga vad;p hah!

Vad är det för färg på din ytterdörr: Grå

Vad är det för väder hos dig nu: ca -8 och möörkt. 

Godaste glassmaken: B&J´s  Chocolate fudge brownie

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja :)

Sover du tungt: vääldigt tungt!

Drömmer du mardrömmar: Mjaa

Trivs du med ditt jobb: Jag hoppas jag gör det i framtiden:)

Favoritklädsel: Legging, långt linne/tunika/kofta

Favoritlåt just nu: story of the year - Anthem of your dying day  

Vad ser du om du tittar till höger: min tv

Vad gör dig glad just nu: Oj massor. Att det snart är jul, Mio, alla vänner, min familj! osv..

Vad ska du göra härnäst: Hoppträning.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: hungrig och taggad för träning!

Favoritgodis: Choklad!!!!!!!!

Kläder just nu: legging och ett linne

Sommarplaner: redan? Det ska blir bästa sommar någonsin!?

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: har en gitarr men jag kan inte påstå att jag är bra

Morgon eller nattmänniska: Både och? ;p

Vad är viktigast för dig:
mina vänner och min familj, finns det något viktigare?

Är du kittlig: hah jaaa

Snarkar du: nej!

Stjärntecken: vattuman

Äckligaste insekten: Alla insekter är äckliga!

Längtar du mest efter just nu: JULAFTON och att bli 18.. ( två år kvar..)


till något annat Jag vill ha se ut som Ashley Tisdale gör på denna bild.
Speciellt håret och sminkningen osv!

Hejdå bilder

Hej igen. Kom ganska just hem från stan. Just nu, av någon anledning, så håller jag på att riva ner affischer. Jag kände att det var på tiden att ta ner alla tidningsutklipp på Robin Bengtsson, hahha..



Söndag

Gissa vem som har legat och dragit sig i sängen till tio och sedan bara slappat. Joo jag!
Väntar på att Hanna ska bli klar nu sedan ska vi åka ner en stund på stan. Jag ska köpa några julklappar. Sedan måste man ju låta resten av affärerna vara.. Är sjuukt shopping sugen, men det går ju inte så här innan jul.  Så jag och Hanna ska iaf dit Vendela ska kanske också med. Gammla grannar båda två faktiskt. Fast jag och Hanna har ju gått i samma klass nu från sjuan till nian. Ajaa skit samma, bra bra iallafall

Ikväll väntar sedan sista hoppträningen iår.
/Elin♥

TV spel



Det var tänk att vi skulle sätta på en film men den började lagga.. Därför så har vi spelat guitar hero och sing star. Måste tyvärr berätta att min snart nioåriga bror vann över mig i guitar hero.. Men nu är han på väg isäng och jag ska antingen läsa eller sätta mig vid tv. Önskar att jag vore tröttare och kunde gå och lägga mig. Det blir ju  lite svårt eftersom att jag sov fyra timmar mitt på dagen, lyckad! Aja något hittar jag på. I morgon måste jag ner på stan också.. Ska köpa julklappar. Men för hoppnings vis går det fort, så jag åker bara dit en snabbis.

/Elin♥

Lördag.

Hejsanhoppsan!
Jag har vaknade för bara en stund sedan.. Alltså jag har inte sovit hela dagen! Klev upp halv nio och for till hippo och red Mio. Själva ridningen gick väl sådär. Han har varit fin hela veckan men jag har som tagit det lite lagomt lugnt. Så nu när jag ville rida lite ordetligare så skulle han såklart vara stark och dryg..
Meen aja, man får ta sånna dagar också. Men efter att jag kom hem och hade duschat så la jag mig framför tvn där det var Grinchen. Men det tog inte lång tid så så somnade jag igen. Ganska skönt ändå,
förutom att jag vaknade med huvudvärk. Magen kurrar också så därför ska jag nog nog ta och se om det finns något mat. Är hemma och är barnvakt ikväll åt brorsan.
Får väl se om det kanske blir något film eller nått. Det brukar va så om Samuel får bestämma.
 
/Elin♥

Tjaråååh

Jag åker till Johanna nu. Hoppas ni får en bra kväll.
PUSS

EN VECKA KVAR TILL JUL!

Idag har jag:
- vaknat och varit trött, som vanligt..
- åkt till stallet och tagit ut mio i nästan -20 grader!!
- nästan fryst ihjäl på den lilla promenaden från stallet till skolan.
- slappat på skolan i väntan på bussen
- åkt till bowling hallen och bowlat
- gjort tre strikar i rad, den ni!
- Vunnit en av omgångarna
- förlorat i ett bilspel.. 

- väntat på bussen tillbaka till skolan
- ätit jul lunch, goott!
- haft hål i två timmar och slappat ännu mer.
- Haft SO, debatt. Idag var det om dödshjälp
- Gått ner till stallet igen.
- mockat, gjort iordning mat osv
- ridit kanske 40 min i kylan. Gick bara bra! Men kallt vare..
- Åkt hem, duschat och ätit spaghetti och köttfärssås, mummsss
- Tagit fram och pyntat julgranen. Ätligen riktig julstäming!

Nu ska jag snart åkta till stallet för tredje gången idag och ta in Mio. Tur att pappa skjutsar!
Sedan ska jag lägga mig och läsa.Jag avslutar här och säger godnatt.
Tänkte be om ursäkt för det tråkiga inlägget idag. Men det ska inte behövas. jag gör ett bättre i morgon. Nu ska jag försöka inse att det bara är en vecka kvar tills jul. Ska bli så skönt, roligt, mysigt och jaa HÄRLIGT!
Hoppas att ni haft en bra torsdag.

/Elin♥

min älskade älskade ÄLSKADE häst!


Massa bilder, filmer från träning och tävlingar, julshowen och en grymt fin låt
Tack johanna!

Nu ska jag åka och ta in pojken från filmen, kraamar!

Onsdag.

Shiiit vad jag är tröött!, varför? Jag vet inte!
Har just ätit middag och tagit mig en varm dusch. Red med Emiley och Viktioria idag och jag kan säga att -12 grader är f*n inte att leka med! Tänk när det blir 20-25.. Lycko Emiley som åker till thailand i fem veckor! Jag kommer att hjälpa till lite med hennes hästar då dom åker. Men det blir inga problemas. Är ju ändå där och dessutom får jag ju låna och rida hästarna.

Jag gillar verkligen onsdagara (om man ska välja en skoldag) För det är Hk och studiepass hela eftermiddagen och innan det tre lektioner som just nu iallafall, inte är så jobbiga. Spelade ju upp på studiepasset, jag har musik. Jag var sjukt nervös måste jag erkänna, men jag tror vi alla var det. Vi är två stycken "band" som spelade 3-4 låtar var. Å jaa det var ändå rätt kul. Godis fick vi också, heh! inget godis på vardagara!!!! Från och med nästa åårr, jag lovar!..

/Elin♥

Bridget jones dagbok



Eftersom att DH är slut för detta år så ser jag på denna film istället.
Inte helt fel, det är sjukt rolig!

Tisdag.

Sitter just nu och flippar runt på tvn, lyssnar på musik och läser om kärnkraftverk (eller vad det heter..).
Vi hade fys/gym på idrotten idag, jobbiigt!! Sedan hade vi våran sista engelska lektion det här året. Gjorde även klar min surrialistiska (stavning?..) bild klar, så då är bild lektionerna över. Det känns verkligen jäätte skönt att få börja om på ett nytt år. Det gäller även att satsa sedan sista terminen innan gymnasiet. Den här veckan blir nog rätt slapp. Imorgon blir det lussekatter osv innan vi spelar upp i aulan, shit jag kommer ju dö.. Sedan på torsdag ska vi åka och bowla med en till klass, kuul! Det var sjukt länge sedan jag bowlade och jag kommer förmodligen skämma ut mig haha! Vi har även trippelboll. Jag är inte med (hatar bollsporter), men jag kommer såklart heja!

Det är sjukt sämst att Desperate Housewives är slut för i år.. Men som tur är så kommer det ju tillbaka nästa år. 2010.. som alla andra år, detta SKA bli bästa någonsin.
Nej nu ska jag se om middagen är klar.

/Elin♥

Måndag

Jag hatar verkligen måndagar. Alltså.. då menar jag med att ta sig ur sängen och sedan till skolan.. Huvva! Men som tur var så slapp jag alla lektioner! Satt i uppehållsrummet hela dagen och sålde det som finns att köpa där, SLAPPT!
Har även varit hos Mio. Har gått till och från både stallet och skolan, ganska trött! Hur som helst. Allt gick bra med honom, utom att  han inte klarade av mitt mål för dagen.. Att stå stilla i 20 sek.. hur svårt kan det vara egentligen? men annars gick det bra.
Har suttit och kollat igen MASSA bilder och jag kan säga att jag har både skrattat och gråtit.  Kanske kan lägga ut massa nån gång men tillsvidare får ni två stycken.
Detta är Silver från Sörgården. Han stod hos mig ett halv år på grund av att det gick dåligt med häst letandet och vi tröttnade. Men eftersom att vi hade en boxplats och jag behövde lära mig rutiner osv. Så lånade vi denna bråkstake. Han var verkligen jätte fin men det fanns nackdelar också. Efter första veckan så började han bråka när jag galopperade, han stegrade osv. Ett tag skulle han inte in i stallet och en annan gång ville han inte trava och jag fick hoppa av och dra honom. Jag  kan säga att jag grät största delen av tiden som jag hade honom. För jag blev ju rädd och visste inte hur man hanterade situationen. Det var ju till största del bara mig som han testade. Jag är liten och han stor. Men sedan.. sista veckan eller något så var han underbar..
Jag saknar honom faktiskt ibland och tänk så mycket jag lärde mig ändå, efter allt. Skulle mer än se honom igen.
Haha!! Den här bilden är från sexan ( tre år sedan) och ni som vill se fler bilder från klassresan, säg till den finns massa kul att se.. hahah!
Har otroligt många minnen från sexan, bra och dåliga. Mest dåliga om man tänker efter. För denna gång var det jag som var en bråkstake. Jag lyssnade på "musik" som det inte fanns text i, bara massa skrik. Även fast mina kompisar lyssnade på hiphop osv. Med mitt "gäng" så hitta jag på idiotiska saker. B la putta ner en bänk från en trappa (-500kr för hålet i väggen) stod baara emot lärarna. Alla hatade oss.. Tjuvrökte, snattade osv. Ett exempel på klädsel var min in flames tröja, svarta cheapmonday (häng..) och ett niskärp. Jaa jag lovar!.. Jag kommer aldrig någonsin glömma den tiden.

När jag sedan började sjuan var det nästan samma sak. Jag var dock snällare, men jag skolkade, kom sent och när jag väl var på lektionen så hade jag fel material osvosv.. Idag går jag på alla lektioner, älskar livet och höjer mina betyg.

Jag har verkligen lärt mig att se skillnad på en bra kompis och en dålig. Jag har lärt mig att stå emot saker och göra det jag vill. Skulle kunna forstätta rabbla på om detta men tiden tickar iväg.
Har ni vilja gå tillbaka i tiden och ändra något som ni vet skulle ändrat eran framtid?
/Elin♥

Träning

hoppträningen ikväll gick bara bra. Vi gjorde många övningar som var väldigt bra för både mig och Mio. Men vi måste verkligen rida mer dressyr, shitt....
Tänkte lägga inte lite bilder från igår och idag också. Det blev inte så många bilder utan fler filmer, men dom kommer senare.
Sorry.. det var inte så roliga bilder. Men snart kommer filmerna och annat.

Söndag och tredje advent

Oj vad tiden går fort! Det är redan tredje advent och om mindre än två veckor är det jul, helt sjukt!
Jag låg och drog mig i sängen ganska länge idag. Upptäckte sedan snön på backen, yippiiee!
Har Kastat ut sängkläderna på vädring och mitt rum är dammsugat. Har plockat ihop och rensat bort massa saker. Det vart nästan lite för tomt! Men snart kommer jag lyckas lägga fram massa saker igen.. Hur som helst så ska jag snart äta, sedan tänkte jag mig ut på en promenad igen. Känns så jäääkla skönt att ha gjort bort allt skolarbete nu.

Har hoppträning ikväll också, justja! Höll på glömma det, men kul blir det iallfall.
Nej nu ska jag fortsätta lägga in lite nya låtar på Mp3.
Ha en bra söndag.

/Elin♥

New moon



Hejsan.
Har varit på bio med Hanna ikväll. Vi såg New moon, bättre sent än aldrig! Men jag tyckte faktiskt inte att den var så jäkla bra.. är faktiskt ganska besviken! jag tror att ni som sätt den förstår. Det hände ju som inget. Bara massa saker som man nästan grät till och jaa.. Första var myycket bättre! Men Jacobs muskler var INTE att leka med ;)

Justja, jag var ju med Mio till hippo också. Dom bilderna kommer senare, vet inte hur man laddar in dom än..
Men därimot så skickade just Hanna bilder till mig från kvällen då Johanna hade sitt "kalas".
(klicka på dom för att få dom större)


jag diggar denna bild, Mona är ju som hon är.
från vänster: Hanna, jag, Mona, Johanna och Elin, hehe.. väldigt seriösa på alla bilder

Nej nu blev klockan verkligen för mycket.
godnatt!

/Elin♥

Lördag

God morgon eller kanske god dag.
Jag kom just in från en jätte härlig promenad. Det har typ varit en dröm för mig länge att kunna kliva upp, äta frukost och sedan gå ut i ett fint väder med lite snö och lite kyla. Nu är det gjort iallafall och jag gör gärna om det!

Jag ska snart äta lite lunch. undra vad, kanske finns det tacos från igår? Aja, ska iallfall sedan åka till hippo med Mio och rida lite i ridhuset. Johanna är också där så det blir nog lite bilder.
Nej nu måste jag gå, ha det bäst=)

(mobil bild..)


/Elin♥

grattis mannen!!!



Helt klart bäst!

Mjukisbyxor

Fick för mig att göra ett par mjukis byxor när vi var tvugna att trycka något som hade med vikinga grejs att göra.
Skrev Elin bak och sedan mina inditialer fram( E.M ) med runskrift.



Nu blir det idol!!

"The lovely bones"

Jag såg just ett pogramm på tv som gav denna film bra kritik. Tycker den värkar jätte bra.
Ledsam,spännade och fin!

Är min häst rädd för Luciatåg?

For ut och red med Mio idag och allt var helt som vanligt. For och skrittade en bra bit innan jag stannade på fotbollsplan och började trava och galoppera lite. Sedan kom ett luciatåg gående en bit ifrån, å ja Mio brydde sig inte så mycket till en början. Men när dom kom bakom en skog vart dom tydligen jätte läskiga. Är iof inte säker på att det var det han blev rädd för. Men han tittade åt det hållet medans han trippade och spände sig. Verkligen inte likt honom men det tog nästan tio minuter för honom att sluta trava runt. Jag satt ändå bara lugnt och försökte få honom att tänka på annat men ändå trippade han, stannade till, fortsatte trippa, flåsa, trippa. Tillslut så kunde han slappna av mer och han började lyssna mer på mig. Men han var fortfarande inte sig själv. Mörkt klädda människor med hundar var läskiga, traktorer osv. Kanske fick han för sig något som satt kvar. Det var ju rätt ljust när jag red och mycket ljud och saker som hände runt om kring. Men jag vet inte. Blev bara förvånad, det var bara inte "vanliga" Mio.

Nu ska jag hämta en pepparkaka, om ni ville veta.
Ikväll blir det Idolfinalen! Hejar såklart på Erik, det har jag gjort sedan han sökte in med 18 and life.
Han är så gryyyyymt bra!!

Torsdag.

Hej!
Sitter och försöker skriva klart min bilduppgift om Edvard Munch och en av hans målningar. Det är inte speciellt kul när jag har fått med allt man skulle skriva om, men det täcker ändå inte ens två sidor, vilket var ett minimum..Jobbigt!

Jag har haft biverkningar av vaccinet också.. kallsvettades och har jätte ont i huvudet i natt! Hade det inte varit för att vi hade NO-prov idag, så hade jag nog inte gått till skolan. Får se hur jag mår ni morgon. Men det är nog mest orken som gör att jag inte har lust att gå till skolan.

Vi har köpt en nya kamera idag! eller rättare sagt mina föräldrar. Den gammla krachade nämligen för ett tag sedan..Men den nya är bra!



Vaccienerad!

(google bild..)


Detta är förmodligen sista dagen jag pluggar! Nej det är det ju inte alls.. Måste skriva klart bilduppgiften i morgon, men sedan!! Aja.. Resten av skoldagen har varit rätt slapp. Vi började med So på morgonen då vi har debatter. Sedan var det no och matte, blev inget matte utan bara no. sedan hade vi en liten rast innan hem kunskapen började, då blev det minsann tre rätters! jag och några andra fick efterrätt och det blev en chokladtårta med mörkchoklad och grejer. Sedan gjorde vi även en glutenfri kladdkaka, eller inte VI den gjorde jag själv, heh! Gott blev allt iallfall och jag var proppmätt när vårat studiepass började, musik. Spelade upp idag för resten av gruppen. Nästa vecka spelar vi ju upp i Aulan.. hjälp!

Jag är ju vaccinerad mot svininfluensan nu. Så man kanske kan säga att jag har den just nu?
Har sjukt ont i armen och jag tycker faktist att sprutan gjorde ont.. Vet inte om jag inbillar mig, eller jo jag tror att jag gör det. Men det känns som att jag är varmare än vanligt och att jag håller på att tappa känseln i handen och att jag har ont i nacken osv.. Vad har hänt med min vecka? Jag klagar ju bara och tycker synd om mig själv, gahh!

Men jag och Mio är glada tillsammans iallafall. Han gick jätte bra idag och har inget att klaga på! Eller jo det blir ju aldrig perfekt. skitsamma! Sedan stod jag och kliade han på halsen, vad gör ponnyn? Jo, han lägger HELA sitt huvud ( typ 50kilo ) på mitt huvud. Han somnade ju nästan där. Jag älskar Mio! snart två år, shit vad tiden går fort!

"jag har för torra läppar för att skriva.."



Ja vad ska jag säga.. jag har varken lust att blogga just nu och skolan tar allt för mycket tid just nu. NO-provet.. vad ska jag säga om det? jag har knappt pluggat och jag orkar inte göra det heller.. Det är på torsdag. Hoppas jag får G ändå. Sedan måste jag skriva om Edvard Munch, konstnären.. Satsar nog lite mer på det. Vi får ju slut betyg i bild och även hk, nu till jul.

I söndags somnade jag strax efter nio, helt slut! Klockan halv åtta klev jag upp och skulle ha varit ordentligt utvilad. Istället hade jag ont i huvudet, träningvärk i armar,axlar,ryggen,benen. Sedan hade jag skavsår på fötterna och sår på händerna. Jaa, i måndags kunde jag rabbla på länge om hur "jävligt" allt var.

Idag då. Jag var mycket piggare, tur! Men efter att ha försökt plugga NO så väntade massa tröstätning, kakor! Shit.. måste börja röra på mig snart.. träna,springa åtminstonde en promenad? näe här väntar ännu mer kakor som aldrig förbränns och vad händer med mig... jag blir ännu mer stilla sittande. RÄDDA MIG!
Är det kanske någon som kan rädda mig från allt skolarbete så att jag kan få röra på mig!

Nej, just nu kan jag bara berätta om allt det dryga som händer. men snart är betygen satta och inga fler prov osv. Sedan kommer jullovet och ett nytt åt. Kanske räddas jag då? :)

Julshow! :D

Hej ingen!
Är just nu galet trött efter en lång dag, och helg. Julshowerna gick bra och det var faktiskt jätte roligt. Vårat nummer ( ponyhopp gruppen ), körde en liten omhoppnings tävling mot varandra. Första showen så satsade jag hårt och Mio blev helt sjukt taggad! Första rundan var han rätt lugn men andra var helt tvärt om. När vi stod i starten så halv stegrade han flera gånger och stampade i backen. Sen innan start stegrade han nästan över. Jag var helt säker på att jag skulle ramla av eller att han skulle gå om kull. Men som tur var så satt jag kvar och vi fick en riv start. Gick även vidare den om gången. Sedan blev det en final och dom försökte jag hålla honom lugn och "skrek" att nu kör vi. Han ville verkligen inte stå stilla. Vi klarade även den rundan och "vann" :)

Andra showen tog jag det jätte lugnt. Försökte ta långa vägar och rida sakta, men Mio ville annat. Han visste ju vart han skulle så han försökte verkligen göra allt fortare. Min motståndares häst "gick på toa" innan start, vilket jag inte såg, så hon han inte riktigt före mig. Men jag valde ändå att skita i att hoppa mera. Det blev ändå gämnare med resen av tävlingen då. Gammgubben ska ju inte behöva hoppa hela dagen. 
Han fick ändå lite problem med hosta. Han "tål" inte att stå inne så mycket. Men det vart ändå mycket bättre idag gemfört med igår på genrepet, tur det! 

Som sagt, kul var det! Nu är jag i stortsätt död och och jag vet verkligen inte hur jag ska orka ta mig till skolan i morgon.. fyyyyyyyyyyyy!!!!

Förhoppningsvis kommer det en film sedan och kanske någon bild! :)

på tok för trött..

Det har varit en lång dag med för lite mat för att jag ska orka fara ut ikväll. Åt just middag, eller strax efter sju, och innan det åt jag lunch vid elva.. inte bra alls. Höll på dö kan jag lova! Hur som helst klev jag ju upp tidigt i morse och samma sak blir det ju i morgon. Första showen är 10 och andra 14, åter igen en lång dag..

Nu ska jag sa på Halvblods prinsen tillsammans med resten av familjen. Även tjugofyra godisar. Öppnade min chokladkalender i förväg, heh!

lördag...

Klockan är nu halv tio och jag har varit vaken ett tag. Klev upp halv åtta och for och tog ut Mio. Sedan så åt jag en efterlängtad frukost! Är jätte trött och vill verkligen lägga mig och sova igen eller iallafall bara ta det lugnt. Men jag måste verkligen plugga.. Har NO prov på torsdag och jag har knappt börjat ännu. Kan dessutom ingenting! Måste dessutom skriva om en konstnär och även om ett konstvärk som han har gjort..

Går kvällen var iallafall bra. Justja jag har ju inte ens haft igång datorn sedan i onsdags, sorry för det men så kommer det vara fram till proven. Hela helgen går ju bort också pga genrep idag och själva julshowen i morgon. Hursom helst så var vi några tjejer hos Johanna igår och firade henne. Hon fyllde ju år förra veckan. Det blev massa god mat med efterrätt. Massa skratt osv. For hem ganska tidigt. Både för att jag skulle ta in Mio igår och för att jag skulle upp tidigt idag. Har inte haft sovmorgon på jätte länge och dessutom sovit dåligt. VILL SOVA NU!

Men som sagt. Ska strax plugga lite och sedan åka till hippo med Mio. Det blir alltså genrep idag. Kommer bara ta det lugnt eftersom att det är två stycken föreställningar i morgon och det blir ändå ganska jobbigt.


Onsdag.

Jag är trött,blöt och kall. Börjar äntligen få upp värmen igen efter minus graderna ute. Snart ska jag ut igen och ta in Mio. Mycket kläder på! Först ska jag bara översätta femtio engelska ord.

Hk provet var idag. Jag skulle laga mat åt Lisa som har lågt Hb=järnhalt, och känner sig trött och hänig. Råkade göra lite väl mycket mat och blev propp mätt! Sedan skulle jag sjunga också, men full mage!
Har fått tillbaka både matte provet och SO provet. Skulle vilja säga att jag fick VG i båda men dom ändrade ett VG poäng, i matten, till ett G poäng så att jag fick ett poäng ifrån Vg.. Men förhoppnings vis ska det räcka för att få ett VG i matte iallafall. Men jag är sjukt glad över mitt VG i so, det trode jag inte om mig själv!

Shit, bra skrivet Elin! Nu ska jag göra glosorna sedan åka till stallet.
Pussar och kramar mina älskade gamar...

Vinnaren är...

Sabina. Gratttis till diiig:D

Ekosystemet!

ÄNTLIGEN tog jag mig i kragen och gjorde klart en uppgift om ett ekosystem. Det skulle vara inlämnat vid skolstarten denna termin.. Bättre sent än aldrig, right?

Nu måste jag läsa lite HK, har en problemlösning i morgon och jag vill gärna att det ska gå bra! Vill hinna klart innna Desperate Housewives börjar. Sedan kommer även vinnaren av Månades blogg.

1 December

Nu närmar sig julen med stormsteg och för första gången på några år känner jag verkligen mig sugen på jul med god mat och massa godis, träffa släkt och bara ha en super mysig dag. Julklappar är ju inte helt fel såklart, men nu är det faktiskt inte det jag längtar efter.
Jag missade såklart julkalenern. Låg kvar i sängen med huvudvärk i 45 minuter.. Men julkalendern är ju senare också. Men jag tror ärligt inte att det är så bra. Bukar inte se på det för det brukar inte vara så bra.. Inte gjort för min åldersgrupp heller, heh! Alltid kul att kolla något avsnitt i allafall.

Min önskelista är inte så lång. Kläder och smycken är verkligen inte helt fel. Skulle vilja byta ut mycket i min garderob. Men jag vill ändå inte önska mig kläder, för jag har så svårt att lämna tillbaka det om jag inte gillar dom. Såå Presentkort på H&M,Gina Tricot,MG osv. Sedan vill jag byta prenumeration från FRIDA till typ solo,veckorevyn eller någon annan tidning. Mio skulle behöva ett till schabrak och transporten skulle behöva snygga dekaler där det står Elin Magnusson,hehh!

Nej nu måste jag plugga.. höres senare!