Måndag

 
Det är alltid roligt att vakna den 25e och veta att man fått lön, så är det bara! Annars började jag dagen med frukost innan jag begav mig till min bästa vän. Raspen såklart. Mockade och gjorde klart mat till honom innan jag gick till hans hage och myste med honom. Han är så underbar...
 
For sedan till Iksu och tränade benen. Tyvärr var den viktigaste maskinen för dagens pass, trasig.. En annan maskin väntade också på lagning och om jag får gissa så beror nog detta på lekstugan igår. Det var nämligen familjedag och fullt med barn överallt!

fudgebollar

bild från google.
 
Bakade "fudgebollar idag". Blev så otroligt chokladsugen.. 
Mixade ihop 10 dadlar, 1msk jordnötssmör, 1/2dl kakao och 2msk vatten.
Rullade sedan också i kakao (vilket jag skulle ha skippat).
Men det blev faktiskt gott och tog två minuter att slänga ihop.

10 saker jag önskar mig i julklapp.

 
Skulle kunna göra en jätte lång lista på saker jag önskar mig. Men nu gör vi den kort istället. Såhär en månad kvar till självaste dagen.
 
1. Canon EOS 600d + EF 18-55IS II - mediamarkt.se
2. Pengar - till det jag tycker mest om, hästar!
3. Träningsbyxor -  gymgrossisten.com
4. Mineralpuder -  kicks.se
5. Body -  ivyrevel.com
6. Halsband -  cocoo.se
7. Kroppsmist - jfr.se
8. Hoodtröja -  shop.icaniwill.com
9. Presentkort -  Make Up store, Gina Tricot, Stadium och Iksu Spa.
10. Även grejer till "flytta-hemifrån-lådan" - bakskålar, mått, mixer, knivar.. osv!
 

Man blir äcklad tyvärr..

 
Läs detta...

Vezzo - ny favorit!

Igår mötte jag upp Kajsa på stan vid halv sju. Vi gick in på Vezzo för en middag och lite snack! Vi båda tog pasta och jag valde en "Campanelle Alfredo con pollo" - pasta med kycklingbröstfilé, vitlök, grädde, ost och örter. Alltså det var så magiskt gott. Det bästa var att dem hade väldigt bra priser, vilket faktiskt sätter pricket på i:et. Jag kommer gå dit fler gånger och nästa gång måste jag nog prova pizzan!
 
Vid nio for vi sedan hem till Kajsa och hängde med Tomas, Nicke, Emila och Martin ett tag. Såg skandalen från Idol (är fruktansvärt förbannad...) och snackade lite mer skit. Slutligen for jag och Tomas hem till mig och slocknade kvickt!
 
haha jaa tröjan jag inte använt på länge, det tog jag igår och det gjorde visstKajsa också. Så vi matchade fint!
 

Fredag


Äntligen fredag! Har precis gjort mig klar och ska snart springa ifatt bussen. Ska äta med Kajsa på Vezzo och sedan hänga med några kompisar. Hoppas ni får en bra kväll!♥
 

Lyxar till det!



Det är sällan jag orkar laga mat själv. Men idag blev jag ofantligt sugen på wok. Så wok blev det. Till det en valnötsbröd som också smakar delicious. Första gången jag är riktigt nöjd, brukar alltid misslyckas med mat. Tyvärr! 
 
Annars har jag tränat, varit till tanläkaren och varit hos Raspen på förmiddagen. Så nu ska jag ta en välbehövlig dusch. 
 
 

Torsdag

 
Har inte gjort speciellt mycket idag. Tränat och städat huset, framförallt tagit tag i mitt stökiga rum. Men annars har jag mest hängt framför datorn. Men det kändes värdefullt just idag. Nu ska jag se "I huvudet på Gunde Svan" när han är hemma hos Malin Baryard. Så mycket hade jag och säga idag! Hoppas ni haft en bättre dag än mig!♥
 

Naglar!

 
Man får ju passa på att för engångsskull ha lite snyggare naglar, nu när jag inte är i stallet lika mycket. Fixade dom hos farmor i förrgår och jag blev väldigt nöjd!

Bästa morgonen på länge.

 
Började dagen hos Raspen. Pysslade på hos honom och gjorde klart allt i stallet. Därefter for jag hem för frukost innan jag for hem till Jenny och red ut med henne. Det finna vädret satte pricken på i:et. Bästa sättet att börja morgonen på, helt klart! 
 
Nu ska jag snart fara och träna och sedan ikväll väntar foderkursen igen!

Gårdagens stora nyhet!

Bild från Isabellas blogg.

Jag har som vana att kolla facebook och Instagram när jag vaknar på morgonen. inbillar mig att jag vaknar till då. Det första jag såg igår morse, var att Isabella "Blondinbella" löwengrip hade postat en bild om att det var dags. Bäbisen i magen hade bestämt sig för att komma ut. När hon sedan, sex timmar efter, la upp en ny bild om att deras lilla son  var född så kom faktiskt en tår. Så himla töntigt att jag följer vissa bloggar så noga att det känns som att jag känner dem.. Men så är det! Har inte berättat detta men dagen innan det beräknade datumet på bäbisen, så drömde jag om att hon skulle föda. Jag var hennes bästa kompis och vi var hemma hos henne. Rätt var det var fick hon värkar och vattnet gick. Hon skrek "yesss, nu är han på gång", sedan la hon upp en madrass och massa kuddar på golvet. Jag bara skrek att vi måste åka in till BB. Men hon skulle bestämt föda i hennes hem, på golvet! Så kan det gå.. Grattis till Isabella och Odd iallafall!♥
 

Clinic för Jens Fredricson

 
Ikväll har jag alltså varit på Clinic för Jens Fredricson. Det var så obeskrivligt motiverande och inspirerande. Precis som jag förstod vill man ju bara hem och rida direkt efter. Han beskrev problem, berättade hur som skulle lösas och visade sedan. Ja, jag är fylld av saker jag vill testa själv. Måste skriva ner nu medan jag kommer ihåg. För jag vill inte ge upp. Det tar emot att våga köpa en ny häst efter Raspen, om den möjligheten kommer vill säga, risken för skada är enorm. Men jag vill inget annat. Den här lilla flickan som kallades "horse_lover_94", hon dör inte. Hästar är livet, en livsstil och jag önskar ibland att intresset hamnade hos något annat. Men nej, intresset växer för varje dag och jag vill bara utvecklas hela tiden. Jag har inget mål att bli bäst. Men jag vill tävla och ha roligt, för det är det jag älskar mest! 

Kärlek vid första ögonkastet!



Här är mina nya favoriter. Eller kan man kalla dom favoriter innan man använt dom? Dessa ska användas som ett par finare vardagsskor. Detta betyder också att jag ska rensa mitt skoförråd. Har så mycket som jag inte använder och mamma blir nog tokig snart!

Varför lämnar jag det så här!?



stress och press.

”Har du sett den där bilden på instagram? Hon ser så mycket smalare ut på bilder”. Nu på lördag går vi ut och tar några öl för det förtjänar vi. Dricker du inte? Fyfan vad tråkig du är. Jobba och jobba lite till. Akta dig för att hamna i arbetslöshet. Har du inte satt upp dig på lägenhet än? Ta ansvar. Var rolig. Var strukturerad. Men åh var lite spontan någon gång. Ta semester. Är du lat eller? Unna dig en god middag med några vänner ibland. MEN HERREGUD vet du hur många kalorier det är i det där? Banta. Men snälla människa nu ser man dina revben. Träna. Ät protein. Ät inte protein. Ät ekologiskt. Rök inte men feströka är ju okej. Kolla din facebook. Hur kan du ha missat det evenemanget? Men var inte så beroende av sociala medier. Läs tidningen. Men läser du? Haha fy fan vad töntigt. Stressa inte så mycket. Skärp ihop dig, öka tempot. Utbilda dig. Men du kommer ju ingen vart, ta dig ut på arbetsmarknaden. Lägg upp en bild. Här är jag och detta är min frukost. Lyssna på Håkan Hellström. Men han kan ju fan inte ens sjunga?! Gå och lägg dig och få lite sömn. Men sover du fortfarande? Nu får du stressläsa igenom alla bloggar, kolla instagram, träna, ta semester, var där och var här. Pokea för helvete. Strukturera upp dagen men var gärna spontan och gör något oväntat. Var inne. Var ute. Banta helst två dagar i veckan för det säger tidningarna, men ät gärna en god middag med förjävla många kalorier också eller gör inte det. Skjut dig i huvudet istället, det ger nog några likes.
MEN FÖR HELVETE SAMHÄLLET.
 
Skrivet av: Jesper Andersson

Måndag

Hej igen!
Vaknade klockan tio idag och var helt slut! Hade ställt klockan på halv nio men jag tog mig ärligttalat inte upp då.. Har haft en jättebra helg trots att jag jobbat hälften av timmarna! I fredags jobbade jag som sagt på en fest. Det var faktiskt rätt roligt! Kom hem vid tolv så det blev inte jätte sent men då det var livemusik och en del spring mellan borden så var jag inte pigg då klockan ringde sex på lördagmorgon. Jobbade 8-19 och det var en rätt stressig dag med mycket folk. Men det är då det är roligt också! Sedan for jag hem till Tomas. Hade tänkt mig en lugn och tidigkväll men strax efter tio rullade vi och hans äldsta syster Helen, lite spontant till staden. Helens sambo spelade med sitt band på Peppes så vi for dit helt enkelt. Vi och en massa 40/50+are. Men det var skitkul och jäkligt härlig musik med massa gammrock! Dock var vi inte isäng förrän strax innan två.. Men det kändes ändå värt det, trots att klockan på söndagmorgon ringde strax innan sju för att återigen jobba 8-19. Inte lika mycket folk då så det blev inte lika stressigt.
 
Men en kombo av att vara inne hela helgen, för få sovtimmar och dessutom bara tryckt i mig skitmat, gjorde att jag sov som en stock i att och ville nog aldrig kliva upp! Hade som sagt ställt klockan på halv nio men somnade om utan att tänka på att klockan ringt. Klocka tio vaknade jag igen och skulle lätt kunnat somna om men elva timmars sömn fick räcka! Vaknade med huvudvärk imorse men efter en bra frukost och en massa kaffe känner jag mig mer på banan. Idag väntar träning, stallet och sedan en lugn kväll. Så sovtimmarna kommer snart på plus igen!
 
Här är en bild från fredagen.
 

ett halvår..

Idag är det ett halv år sedan som vi besökte vetrinären för första gången med Raspen. Jag hade känt i cirka två veckor att något var galet men det var tävlingen i Skellefteå som verkligen pekade på att något var väldigt galet. Den var helt enkelt känslan som försvann men det var inget vi kunde se. Han var pigg men inte längre ärlig mot skänkeln. Men framförallt, han ville inte hoppa. Det är väldigt sorgligt att han fick visa mig detta med tre av tre uteslutningar i Skellefteå men så var det. Även om jag förstod så vägrade jag inse. Men när tävligen väl var över och vi hade bokat tid på kliniken, då ville jag att det skulle vara sant. Jag hoppades att han skulla ha en liten skada som hindrade honom. För annars hade vi haft ett annat problem - en hopphäst som helt plötsligt inte vill hoppa..
 
Att det skulle bli såhär, de trodde jag aldrig! För nu är det som sagt ett halv år sedan vi var in på kliniken för första gången. Sedan dess har vi varit där mer än en gång i månaden, i snitt. Först för ett ont bakknä och sedan  en ligamentskada på samma ben, som troligtvis aldrig blir bra. Det gör så jävla ont att våran tävlingstid blev så otroligt kort. Först skulle jag lära mig rida storhäst, sedan skulle jag ta mig ur min mentala svacka, sedan fick vi ett halv år av ren lycka då allt bara flöt på så otroligt bra. Innan denna skada kom. Jag hoppas fortfarande på ett mirakel för jag vill inget annat än att komma ut på banan igen. Med honom. För vi blev tillslut ett team. Jag saknar känslan vi hade mer än allt. Allt. Den känslan. Den känslan... 
 
 
 

Lördag

Godmorgon! Är påväg till jobbet i detta nu. Jobbar 8-19 både idag och imorgon, kommer säkerligen vara trött när helgen är över. Men vad gör det, jag får ju jobba! Sover hos Tomas ikväll. Då får jag dessutom lite sovmorgon imorgon. Mycket mer än så blir det inte för mig i helgen faktiskt!
 
Försökte få en bra bild på min hylla med massa fina bilder. Men att ta med panorama blir skitkvalla. 
 
 

Fredag

Bilden är tagen för nån vecka sedan.
Vädret var så tråkigt idag att mobilen fick ligga kvar i fickan.
 
Började dagen med ett träningspass. Som vanligt alltså! Efter jag hade käkat lite lunch så for jag till Raspen och pussade på honom en stund. Nu har jag tagit mig en dusch och blir på en timme hämtad. Ska jobba på en fest ikväll. Plocka disk och sånt. Kan nog bli roligt!
Hoppas ni får en bra helg!♥

Legdaaaay



Har precis fått i mig lunch efter ett långt benpass på gymmet. Tyvärr har jag ibland så svårt för att ge mig tid att ta det lugnt för jag har fortfarande så svårt att inse att jag endast har träning och stallet som mina dagligarutiner. Det sitter fortfarande kvar sedan skoltiden, att jag inte har all tid i världen. Nog för att jag vill ha mer att göa, men nu när jag verkligen har mycket tid så måste jag lära mig utnyttja det. Så idag tränade jag benen i lugn och ro... (haha jag sa just "lugn och ro") Men jag menar att jag tog tid på mig men köttade! Körde som vanligt benböj, marklyft, utfall, benpress osvosv. Men när jag idag verkligen gav mig tiden så tog det nästan två timmar istället för en timma.. Körde fler set, färre reps och tog slut på benen totalt Känns riktigt bra nu vill jag lova. 
 
Förresten, jag efterlyser någon som mer än gärna ställer upp och hjälper mig med designen.. framförallt en header. Är sämst på det. Någon som känner sig frivillig..? 

Proteinbröd

Har hittat ett nyt favorit bröd tror jag! Jag älskar verkligen bröd och det är inget jag kan vara utan. Men allt detta mjöl som bröd innehåller gör ju sällan susen för kroppen. Har väl inte letat frenetiskt efter ett bättre bröd men när jag såg detta kände jag att jag var tvungen att prova. Det var riktigt gott!! Stort plus för att det var rätt saftigt. Många "nyttiga" bröd blir oftast så torra, men icket detta. Dock blir ju priset dyrare som med allt annat. Vill man vara hälsosammare så blir det dyrare, vilket är dumt!

 
 

Skinnjacka

Älskar den här skinnjackan från Bodaskins. Framförallt så älskar jag ärmarna på den.
Priset på jackan är dock lite väl saftigt för min smak tyvärr!
 

Tisdag

 
For till stallet efter middagen och  gjorde klart i stallet. Tog sedan in Raspen innan jag for till Jenny i Hissjö. For ut och red med henne, jag på stora Hatte och hon på hennes andra unghäst! (bilden är förresten från i somras när jag red Hatte första gången) Vi tog en jätte mysig skrittur samtidigt som vi snackade lite skit. Underbart verkligen! For sedan tillbaka till stallet och kvällshöade. Nu är jag hemma och har precis duschat och fikat. Så nu sitter jag här med en kopp te och ska plugga foder!

ber en bön att det blir bra snart.



När vi var hos vetrinären sist, en fredag för ca två veckor sedan,  så sa hon att jag kunde börja skritta honom och att jag skulle göra det i en månad tills återbesök. Dessutom skulle han få gå i sin vanliga hage. Han fick stå i hagen under helgen och motionera sig själv. För innan det hade han knappt rört sig i sex veckor. Sedan red jag honom varannan dag i en vecka, 10-20 minuter. På måndagen kändes han lite gallig. Men jag for ändå ut och red för att se om det blev bättre eller sämre. Det såg ut att bli bättre. På tisdagen gjorde jag samma sak men såg ingen skillnad och så började jag kolla hel heten av kotan och även jämföra med andra bakbenet. Det såg inte bra ut.. Så jag skickade bild till mamma som på onsdagen skickade ett mail till våran vet. Med bilden såklart. På onsdagen ringde hon upp och ville att vi skulle komma in och kolla. Han fick såklart bara gå i hagen tills vi fick komma in, idag. 
 
Hade såklart ont i magen. Trodde att det var över nu. När jag kom till stallet idag så såg det mycket bättre ut! (var inte i stallet igår). Kände mig aningen lättat men vi åkte in ändå såklart. Hon kände igenom benet, klämde lite under hovet (utifall att något annat skulle ha hänt sista dagarna). Sedan fick jag gå och springa med honom i gången. Ingen hälta visades! Så då provade hon böja kotan lite. Såg direkt att det blev obekvämt för honom, antagligen gjorde det svinont men han är så obeskrivligt snäll och gör sitt bästa för att stå still. Att sedan försöka springa med honom... finner inga ord. Jag som alltid är den som springer med honom, ser ju inte alltid hur det ser ut. Men nu syntes det i hela kroppen att han inte ville ta ett steg framåt...
 
Finns inte mycket man kan göra med en ligamentskada men vi har idag provat att behandla kotan för att se om det ska hjälpa något på vägen.. Men hoppet är ute för längesedan, vi behöver ett mirakel!
 
Det är förövrigt exakt ett halvårsedan jag tävlade honom sist. Ett halvårsedan jag red ett riktigt ridpass på honom. Det var dock lite mer än ett halvårsedan jag hade den grymma känslan. För tävligen sist visade bara att något var fel.. Sedan dess har fan allt varit fel!
 

kan det snälla vända någon gång?

 
Åker tillbaka til vetrinären tidigare än vad som var tänkt.
Ingenting blir bättre.
Livet suger just nu. 

Måndag morgon




Grattis på farsdag, bästa pappa!



Elsas värld

 
Började morgonen med att inte alls fatta att det var söndag. Så jag tyckte att jag skulle få sovmorgon. Resulterade i att hästen inte kom ut förrän efter åtta..  Har annars tillbringat förmiddagen med att börja se Elsas värld. Men nu ska jag käka lunch och sedan fara och jobba!

Lördag

 
Jobbade som sagt mellan 11 och 17 idag och for sedan direkt hem och förberedde för Halloween disco. Hann även få i mig mat däremellan. Hamburgare med pulled pork, gaaalet gott! Discot gick över förväntan och vi hoppas och tror att barnen blev nöjda och glada! Känner mig rätt slut nu och längtar verkligen efter sängen. Imorgon väntar ny jobbdag!

Detta hoppar ni inte över. Ni klickar på play och tittar!

Lördag

klassiska spegelbilden bara för att ha en bild till inlägget... 
 
For till stallet och släppte ut Raspen imorse och gjorde klart i stallet. Därefter for jag till Iksu för ett Axelpass, gick rätt bra! Känner faktiskt av i benen idag trots den dåliga energin igår. Trodde jag inte men så ska det vara!
Ska snart väcka Tomas för frukost (nummer två för mig) och sedan jobbar jag på Media Markt 11-17. Därefter är det snabbt hem för middag och ombyte för sedan ikväll väntar Disco. Japp ni hörde rätt! Jag och en granne har ordnat ett lite sent Halloween disco för småbarnen på området. Kommer vara väldigt stressigt däremellan men jag tror det blir bra. Bara jag hittar något att ha till häxhatten..

Love of my life, my Soulmate. You´re my best friend!

 
 
 
 
 

fredag!!

Har varit och tränat nu på förmiddagen. Hade dock riktigt dåligt med energi och passet gick inte enligt förväntningarna. Ben stod på schemat och dom lär inte vara så möra imorgon.. Ska strax fara och jobba. 12-18 även idag och det lär vara segt! Men sedan ikväll väntar en slapparkväll framför Idol. Det ser jag framemot!
 

Kladdkakans dag




THROWBACK

 

Torsdag

Hann knappt skriva igår men nu är jag här igen. Har precis varit och tränat och nu väntar snart jobb 12-18. Därefter väntar säkerligen middag och stallet. Mycket mer än så händer inte idag. Så att säga!
Från vetrinärbesöket senast..
 

En favorit i repris!

 

Kaos!



Efter en lite lätt kaosartad förmiddag så ordnade det upp sig en stund då jag tog en fika med Christoffer på stan. Sedan kaosade det igen då jag hoppade på fel buss när jag skulle hem.. Min buss till Umedalen har bytt hållplats.. Hoppade helt enkelt på den buss som stod där "min" brukar stå. Tur i oturen gick bussen till ersboda och stannade precis utanför pappas jobb så jag åkte med honom hem.. Har pluggat lite på foder nu men är nu påväg att slå på några avsnitt av Sons Of Anarchy. Resten av veckan väntar jobb!

Om jag fick en miljon. Då och Nu

Skrivet 27 Januari 2011 när jag gjorde en "25 dagar om mig" (finns som kategori).
 
"Om jag fick en miljon.. så skulle jag gå på stan göra av med en tusenlapp eller två, jag skulle skämma bort min ponny med lite nytt och sedan ge typ 100.000 till mamma och pappa. kanske mer också. Men mest skulle jag lägga undan så att jag skulle kunna flytta till något eget så fort jag vill, ha jobb och någon att bo med. Önska att jag kunde bo själv men just nu tror jag att det är omöjligt. Är så galet jävla mörkrädd!"
 
Oj vad detta svar har förändrats på snart tre år. För det första har jag ju en annan häst och den hästen kan man inte skämma bort med så mycket mer än mat just nu... Finns helt enkelt inte så mycket att köpa i ridväg nu. Sen den där "någon" att bo med. Han finns ju nu. Tomas. Sen att vi inte överrens om hur vi vill bo just nu, det hoppas jag löser sig med tiden..
 
Sen kan jag direkt säga att jag inte skulle ge mamma och pappa 100.000kr rakt av. Jag har på senaste tiden velat ge något som betyder mer än bara pengar. I form av dyrare presenter som jag så gärna velat ge men inte ens i närheten haft råd med. Tänker inte skriva mer om det för jag hoppas ju fortfarande på att något kan bli verklighet. Iallfall nån del av det.
 
Men om jag fick en miljon idag så skulle jag sätta mig ner med mamma och pappa och prata om livet jag inte vill prata om. Det som just nu får mig att vilja skrika. För jag vill ju så gärna köpa en häst. Men köper jag en häst så förflyttar jag ju mitt vuxenliv några år framåt. Då skulle det troligtvis dröja ännu länge innan jag kan flytta hemifrån. Fast om jag fick ett fastjobb i samband med en miljonkronor så skulle chansen för att både köpa häst och flytta hemifrån snart, vara betydligt större. Såklart. Det är helt enkelt dom två sakerna jag vill ha pengar till just nu. En häst och en lägenhet. Behöver dock mer än en miljon för detta... Hatar pengar..
 
Sen har det ju faktiskt hänt jätte mycket med mig och tanken på att bo själv. Nu vill jag ju bo själv. Även om jag har pojkvän så skulle jag kunna tänka mig att bo själv ett tag innan jag flyttar ihop med honom. För att lära mig att ta ansvar över mig själv. De trodde jag aldrig om mig själv för inte så länge sedan. 
 
 

Economista


Dags att ta makten över ekonomin
med hjälp av Isabella Löwengrip (aka Blondinbella) och Pingis Hadenius.

Kläder efter väder!



Måndag

 
Började min måndag med en god frukost. Nu väntar ett pass på gymmet och sedan stallet. Vädret är inget att hurra för kanske, men det är bara att gilla läget. Får leta fram regnkläderna till både mig och hästen sedan! 

Avslutar en bra vecka!



Avslutar en fantastisk vecka med en kopp Chai tea latte och bloglovin. Det har varit en otroligt lärorik vecka som givit mig vuxenpoäng och stärkt mig som person. Pratar såklart om svängen till Stockholm. Sen har helgen verkligen fyllt mig med glädje. Detta var även min sista helt lediga helg för detta år. Men det betyder inte att jag har fullt upp för det. Jag ska nog få in fler roliga helgaktiviteter ändå! 

Allstars

Gårkvällen var väldigt trevlig. Lyckad mat med bästa sällskapet. Tack för igår hörrni!
Sov onödigt länge idag men nu är lunch äten och Tomas har precis åkt så jag ska bege mig till stallet. Blir nog bra att komma ut lite för jag klarar inte att sitta inne länge efter att ha sovit föör många timmar. Drömde dessutom en mardröm om min häst i natt. Hans bakben var dubbelt så stort som det andra bland annat.. 






Lördag!

 
Väntar just nu på att Tomas ska komma hit. Sedan vid halv sju ska vi rulla mot staden och möta upp Niklas och Emilia på Allstar. Det blir massa god mat, dricka och skitsnack för våran del. Hoppas ni får en bra lördag för det tänker jag ha! ♥

Soilwork!

För det första var det underbart att få se Soilwork av den anledningen att vi missade dom när vi var på Metaltown i Göteborg för tre år sedan. De var det enda bandet som fick väljas bort för att det krockade. Med At the Gates var det. Annars minns jag att schemat var perfekt så vi hann se allt som var bra! Men Soilwork.. Ja, fantastiskt! Grymt! Asbra stämning och så vidare! System Annihilated vad bra som vanligt också såklart, om inte ännu bättre! 
 
Gick iallafall säng vid halv tre och klev upp sju för att ta ut Raspen. Ja, jag var trött! Men jag gjorde klart allt i stallet så sedan for jag hem och satte mig i soffan. Slutade med att jag somnade igen! Oroligt också vad kroppen är bra på att prata med hjärnan. Vaknade till någon gång och kände mig så där som en betongklump i benen, tog mig verkligen inte upp. Tills där vid tolv då jag vaknade till igen men då var jag helt plötsligt pigg! Som att kroppen väckte mig för att två timmars extra sömn var tillräckligt! Såg iallfall reprisen av Idol och åt tacos. 
Kontrasterna från igår. Stallet, träna, fixa naglarna och sedan knuffas framför Soilwork!
 
Från Insta. -eelinmag

Fredag

Weheey, äntligen fredag! Ska verkligen njuta denna helg för det är nämligen sista som jag är helt ledig detta år. Började dagen med en skrittur i det fina vädret. Raspen var pigg och glad som vanligt! Drog sedan till Iksu och fick till ett jäkligt svettigt baksidalår/rumpa/vad-pass. Lär kännas imorgon! Drog sedan hem för lunch innan jag for hem till farmor och farfar. farmor fixade mina naglar så nu ska dom förhoppningsvis aldrig gå av.. Slankt ner lite kaffe och bullar också medan vi snackade lite skit! Drog sedan hem och har även varit till stallet en sväng igen. Nu däremot är jag fixst och klar för kvällen. Såg just ett klipp på nyheterna om Soilwork. För ikväll gäller det och jag är taggad! Äntligen lite bra livemusik!!
 
 

Det är något speciellt med att rida på morgonen