Tisdag



Gjorde inget alls att bror min gjort kladdkaka som just ätits av. Som förövrigt inte såg så god ut på bilden men gott var det! Nu väntar matte plugg resten av kvällen, tjohooo

skulle inte tacka nej till dessa, från JFR.se

Nominerad i Årets Eldsjäl


Under ridsportsgalan 11 Februari så delas det ut priser till olika kategoriet ex: årets ridlärare/klubb/tränare/ekipage osv. Igår smsade mamma mig och berättade att hon är nominerad till Årets Eldsjäl. Någon man verkligen kan säga om henne. Hon går alltid ut för något fullhjärtat, gör alltid sitt bäst, vill alltid mer och ibland för mycket. Jag kan inte säga att hon är bättre än de andra nominerade, men för mig kommer hon alltid vara den som alltid finns där och stället upp. Även om man alltid måste påminna henne om att hon inte ska ta på sig mer att göra. Men hon vill så mycket. Hon vill hjälpa alla samtidigt, hinna med allt, ordna saker. Jag är nästan glad att hennes tid som grenledare är slut, kanske hon kan slappna av lite mer. Men samtidigt vet jag att hon kommer aldrig sluta hitta saker att hjälpa till med eller arbeta om/mot. En kämpe och en förebild för mig.

Måndag


ganska precis ett år sedan.

Tar mitt lilla pick och pack och sticker iväg till Obbola nu. I morgon väntar skola till 11.45 och sedan körlektion igen. Stallet är ju ett måste och ett "tack  för att jag fått häst igen så att jag får vara ensam med någon som inte säger så mycket" och lugnet i stallet är ganska värdefullt ibland. Sedan måste jag verkligen ta tag i plugget. fyfan.

Lisaplace.devote.se


Hej ångest och panik med allt vad det innebär

Söndag.



For med mammsen till forslunda och red ute på en uppskottad väg. Bus kul var det men jobbigt för oss båda. Har precis ätit tårta hos min kusin som fyllde tonåring och nu är det snart dags för bowling med ett Hippogäng. Bra söndag helt enkelt, hoppas bara på att hitta med lite matteplugg också (eller hoppas jag verkligen på det..?)

Äntligen ett nytt tävlingsträns

Bastuhäng och chokladchock.

Gårkvällen var myysig. Fast vi gjorde nog inte annat än att taggade och planerade. Två helger kvar tills vi firar henne och tre kvar till mig. Februari månad, skynda dig hit.

De som köptes imorse.



En hood/kofta, en väldigt somrig t-shirt ( bra att jag köper massa sommar kläder..). Köpte även nya strumpbyxor, ovanligt.. och ansiktsmask till ikväll då jag och Cissi ska basta. tjoho!

H&M vip-shopping( alla som har clubkort-shopping..)


Men ändå var det inte överdrivet mycket folk. Bara många som skulle prova massa kläder så kön till omklädningsrummet var inte jätte lugnt. Men 15-20min är inte det värsta jag varit med om, mellandagarna är värre. Kom iallfall nyss hem och vi fick på köpet jätte god frukost där borta. Nu ska jag plugga en stund och sedan åka iväg till stallet och rida lite och sånt där. Skriver med sedan och då visar jag även vad jag hittade på H&M.

Mekka häng

Träffade tjejerna på Mekka ikväll. Tog en kaffe, snackade massa skit och hade lagom trevligt. Så jag kom just hem alltså. Ska lägga mig och se något avsnitt av soa och sedan sova. Jag har ju helg nu, också jätte skönt. Jag och klara har frukost dejt på H&M imorgon så det blir ingen sovmorgon. VIP-shopping på H&M alltså, hoppas att det inte är alldelens för mycket folk där bara. Nej, soa vare och kanske någon bild.

från hooks.se, ge mig allt på engång!

Torsdag



Upptäckte just att jag har träningsvärk i armen men det tog lång tid innan jag kom på varför, och då kom jag att tänka på att jag just tänkte igår att: Jag kommer säkert få träningsvärk i armen.. Jo för att igår tog jag ju en promenad med Raspen. Så gick vi förbi backenskolan där tre killar spelade hockey. Raspen blåste upp sig och taktade hela vägen förbi. Jag skrattade bara lite för mig själv och tyckte att han var riktigt stiligt när han "spände sig" Men när jag sedan gick tillbaka på hem vägen blev han värre och skulle vända runt mig och höll på trycka ut mig från vägen hela tiden. Träningsvärken i armen kommer alltså från att jag armbågade och gjorde allt för att trycka bort honom..Men vad gör man, han gick inte precis att lugna förrän vi kommit förbi.

Justja, sedan hade vi hälsokoll igår. Sa till Klara innan att jag hoppades på att komma över 160 sträcket. Jag går in i rummet, ställer mig vid måttgrejen och så säger hon 159,9 cm.. Asså va? Sedan fick jag återbesök för att jag gått ner två kilo i vikt sedan Maj förra året. Asså igen, VA?  två kilo går man upp och ner hela tiden, skiljer från morron och kväll, hur mycket man ätit osv.. Skulle sagt som pappa "Fan vare inte fler kilo jag gått ner"

Onsdag



Sitter på min sista lektion som snart ska börja. Slutar klockan två och då är det bara till att skynda sig. Måste hem först och byta om och sedan tänkte jag fara till stallet. Mocka och ta en prommis med Raspen och sånt där annat som måste göras. Sedan hem, duscha äta för att vara barnvakt klockan sex. Ska bli roligt faktiskt. Hoppas det går lika bra som det känns som att det borde. Men nu börjar lektionen på riktigt så kanske ska ta och stänga ner locket.

Raspoetin igår

Tisdag



Jag har precis varit ute på en jätte härlig ridtur. 12 minus men strålande sol. Fast på hemvägen (bilden) blev det lite mörkare. Det kan inte annat än gillas iallafall. Raspen får mest skritta nu när vi rider hemma. Tycker det är för hårt i backen eftersom att vägarna är skottade. Men lite trav också. Han är så fin min lilla prins! Nu däremot ska jag ut och köra lite bil, kanske får i mig lite värme också på köpet!

Årets, hittills, roligaste händelse.

fan också..

Hippo har dragit på sig Kvarka. Vi får alltså inte va på hippo förrän alla hästar där är friska.. SURT som .. jag som va jätte taggad på hoppträning imorgon!

Måndag



Ny vecka, nya möjligheter. RTKn var inställd så jag är redan hemma och strax påväg till stallet. Tror jag slutar tidigt hela veckan och på fredag är jag dessutom ledig. Inte illa så att säga.
Nej nu ska jag byta om och fara till min fybenta.

Trafikmärken fick just en annan betydelse!

Söndag

Kom precis hem. Har varit och träffat två små söta pojkar, tre och fem år, som jag sa vara barnvakt åt ibland. Dom ville visa alla grejer dom hade och verkar tycka att det blir super kul med en barnvakt ibland. Känns för mig bättre än bra. Det blir nog ett roligt jobb som tar lagom mycket tid. Ska dit redan igen på onsdag. Nu tänkte jag, bli inte förvånade, plugga lite och sedan se något avsnitt av SOA innan jag somnar.
Peace Out!

Söndag

Åh, gårkvällen kunde inte blivit bättre. Madde visade oss runt i hennes super fina hus ute i Ersmark och bjöd på super god mat. När vi sedan hade magen proppfull med mat så satte vi oss var och vartannat i bastun och badtunnan, de andra rullade i snön också.. Det var iallfall hur skönt som helst. Något som man skulle behöva oftare. Sedan gick vi in igen. Hanna bjöd på jätte god efterrätt och sedan somnade vi nästan framför tvn till en film. Ringde sedan världens bästa pojkvän som snällt ställde upp och hämtade mig i skogen. For hem till honom och sov över där.



Detta måste vi verkligen göra om tjejer, eller hur?

Lördag



Dags att skynda sig. Hanna hämtar upp mig om cirka femton minuter. Skriver inatt eller imorgon. PUSS

"Gone Baby Gone"

"And if that girl's only hope is you, well, I pray for her, because she's gone, baby. Gone." - Cheese
Citat från filmen. Om ni inte sett den, se den. Jag har sagt det förr, men om ni fortfarande inte gjort de, gör det!
Klicka på bilden och se trailern iallfall.

Du och jag under täcket baby

Underbara fredag

Känns otroligt skönt med helg. Jag är riktigt taggad, känns som att det blir fest hela helgen. Men jag ska inte festa alls(som om mina helger alltid är lugna). Tror känslan kom när Cissi påminde mig om låten "äckligt", festlig. Sitter iallfall och spelar musik på rummet med så bra ljud som möjligt.. Känner mig hungrig och riktigt sugen på godis..

Ikväll vet jag inte vad som händer, får se var vindarna bär. Ska vara med Tomas iallfall. Imorgon ska jag till stallet, blir nog att åka till Hippo om något ridhus är ledigt. Sedan ska jag packa väskan för att åka till Ersmark och hänga med ett saknar gäng. Nämligen Sara, Madde och Hanna.  Vi ska bada, basta och göra god middag. Känns som att det inte kan bli dåligt, bara hur bra som helst!

haha hittade en bild på Sara och Madde.. sköna!

Nytt i garderoben!

Som sagt hittade jag något på stan jag blev väldigt nöjd över. Gick in på MQ och hittade ett par super snygga "skinn"shorts för ett rimligt pris. Ja okej, det är mitt i vintern. Men jag har ändå planerat in ett datum att använda dem. Jag har dock inte perfekta benen för shorts men jag bryr mig inte. Det blir snygt ändå!

Onsdag



Sitter på skolan och väntar på nästa lektion. Har kort dag idag, vilket känns riktigt skönt! Gårdagen var iof ännu kortare, slutade halv ett. Hängde sedan på stan med Jenny någon timme. Stötte på något jag inte alls kunde hålla fingrarna ifrån, visar sedan. Tog även en kaffe och så. For hem sedan, åt middag och sedan tvingade jag med Tomas till stallet en stund. Vi tog bara en promenad med hästen cirkus 45 min så då vi ju vi också lite motion. Nej nu börjar svenskan så det är väl dags att slänga ner locket.

Tisdag

Ungefär den här tiden kommer jag kunna lägga mig varje tisdag då jag har hoppträning, som förövrig gick helt ok idag, är nöjd. Okej tänker ni, elva är inte så sent. Nej så sent är det ju inte. Men man har varit på skolan hela dagen och sedan hopptränat (plus kanske saker där emellan) Jag kan lova att hoppträning och ridning är mycket jobbigare än vad ni tror och dessutom har man det där "skynda-sig-tänket" i huvudet före och efter. Så att kvällen inte blir allt för sen, utan att behöva stressa upp hästen. Alltså skyndar man sig före. Sedan hopptränar man och det är ganska så jobbigt både för huvudet och kroppen. Nej, jag tänker inte gå in på det där nu. Man är trött iallfall och känner inte för att lägga ner så här mycket bokstäver på sin blogg, när man börjar se suddigt av trötthet och ont i ryggen av träningsvärk. Så nu ska det bli skönt med sömn. Godnatt!

Från i lördags

Måndag

Hej igen. Kom ganska just hem efter en ridtur. Blev mest skritt och lite trav pga att underlaget aldrig blir bra den här vintern. Men han var super fin ändå så jag var nöjd. Behövdes efter att jag fick veta att tränset vi beställde inte finns längre. Mamma ringde dit och frågade om det och då får hon veta att det är slut.. riktigt dålig stil att vi behövde ringa dit för att få veta. Hoppas på att hitta något nytt.. Om någon vet av ett svart träns, blingbling pannband och aachennosgrimma. Säg till!

Sov förövrigt hos Tomas inatt. Igår kväll såg vi en norsk film vid namn Hodejegerne (huvudjägarna). Det var bland de äckligaste filmer jag sett, brukar ju mest hålla mig till komedi och drama... Men den var spännande, helt klart.

Kort från igår.

Något jag har som mål i år. Är att hitta en lägre form i honom. Han går gärna i en högre form och helst inte alls. Beror såklart mest på mig. Men där har vi ett mål i dressyren. Jag måste även tvinga honom att ta längre steg. Intresseklubben antecknar detta va? Men det är som en påminnelse för mig själv.

Söndag



Har varit in med Raspen till Hippo både igår och idag. Igår små hoppade jag lite. Blev inte mycket alls. Lite studs, en enkel hinder och två "sockerbits hinder" då jag försökte få in olika antal galoppsprång emellan. Idag tog jag dressyrsadeln.Tycker dock inte riktigt att jag kommer åt honom med skänkeln när jag rider med den. Men jag tror också att det behövs lite mer träning och vana. Är så otroligt van vid hoppsadel. Måste försöka variera mer helt enkelt.

Lördag


Tror jag och denna flicka, tillsammans, är riktigt bra på att ta lugna kvällar. Det är som våran grej, eller hur? Vi ser väl vad vi säger om det om cirkus en månad..Har iallfall haft en helt okej, lugn, lördag. For ut på en promenad med Hanna där vid tio. Tog bilder.. som kommer senare, tog in hästarna i stallet och sedan gick vi hem till henne. Vi gjorde varmchoklad och snackade om allt och inget någon timme innan jag drog på mig alla kläder och vandrade hem igen. Super mysigt. Nu tänkte jag lägga mig under ett varmt täcke och somna i min ensamhet.

Tur att det gick bra för mig


äntligen fredag



Inte dåligt att äta pannkaka till frukost. Är det helg så är det! Nu väntar skola till klockan två och sedan får jag se vad som händer och sker. Ha en jätte bra helg allihopa.

Ändå mycke frånvaro..

skojar inte någonstans

Jag är trögast på jorden, herregud så trög.
Å slarvig nåå jeeeevulst. Läser frågorna fel, motsatsen.
Är jag dysse, skulle inte förvåna mig!
Jag är trött och vill sova
Men jag vill inte sova för jag är inte färdig
åååååååååhhh!!!
kärlek till detta..

pluggkväll

Hanna kom hit ikväll så satte vi oss med körkortsböckerna.. Ursch vad mycket regler det finns. Laddade upp med fruktsallad, glass och godis. inte lugna! Nu ska jag plugga nån liten timma till och sedan ladda upp för imorgon = sova!

Onsdag



Så var dom 3 ½ timmarnas teori bortgjorda. Skönt!
Kvällen väntas i ännu mera plugg eftersom vi har provet på trafikantutbildningen imorgon. Inte det riktiga teori provet alltså. Men jag är ändå nervös. Går detta dåligt, vad gör jag då? Läser om teorin på körskolan? Ni som vill får gärna hålla tummarna iallafall.

Tisdag

                     

Så var årets första skoldag gjord. Helt okej när man har tjejerna! För nog hade vi samlat på oss energi allt? Den långa dagen gick lagomt fort ändå och jag åkte sedan ut till stallet. När jag sedan skulle göra det sista så upptäcker jag den öppna, tomma fickan på jackan. Vars f-n är mobilen? Paniken kom direkt så att säga. Fyllde klart vatten hinken jag höll på med och sedan letade jag i stallet. ingen mobil. Letade efter vägen jag varit ut med Raspen. ingen mobil. Gick samma väg hem. ingen mobil. Ville knappt gå in genom dörren och erkänna att jag återigen tappat bort en mobil. Jag går in genom dörren och det första jag ser är.. mobilen! Jag måste erkänna att jag svor och grät en tår. Den stora paniken i allt letande och sedan veta att den bara låg hemma.. Shit, jag kände mig nästan arg. Så känner jag inte nu längre. Just nu är jag lättad och glad...

Vi har tydligen inga lektioner imorgon. VA? näe. Vi behövde inte ha några av dom tre vi skulle ha. Blir ändå en väldigt tidig morgon för mig imorgon. Har körlektion klockan sju. Tänkte därefter åka till stallet, ta en promenad med hästen som tappat en sko...sedan tillbaka till trafikskolan för att göra Risk1. Så ser det ut för mig just nu.

Fotade 2012-01-09

keep your head up, keep your heart strong!

Lyckan som uppstår när man inser att skolan börjar på tisdag och inte onsdag..



Söndag



Tänkte äntligen utnyttja detta. Planerar att köra Body Balance och Pump, kanske rullbandet emellanåt. Ska bli riktigt skönt. Men lär väl vara som sist, jag vill bara gråta efteråt för att jag vill träna mer.. Man känner sig inte dåligt svag. Men roligt blir det ändå!

God natt!



Bjuder på en bra låt innan jag går och lägger mig. Är fortfarande mätt efter all mat och då fikade vi cirkus halv nio. Så det är ju ett tag sedan! Nu är det verkligen dags att skärpa sig ett tag med sockret känner jag. Verkligen! Så nu tänker jag ta och sova. Godnatt!

Fredag



Lite ångest känner man ändå.. Skolan börjar snart, körlektionerna också. Nu vill jag inte fylla 18. Jo men jag vill bara ha körkortet i handen! Det är svårt och jag känner mig långt ifrån färdiglärd.. paanic

Jag sov i Obbola inatt, glömde mobilen där också. lika bra känner jag, har nog ändå tillbaka den imorgon. Nu ska jag plugga lite teori bara för att jag fick ångest, se ett avsnitt av SOA och sedan fara till Mickels och gratta mormor. Blir nog en massa gott som vanligt skulle jag tro!

2011, del 4 - sista

Oktober
- Älsklingen fyllde 18, vi gjorde inget speciellt och det finns inga bilder. Men 18år, crazyy (snart min tur)
- Gjorde tävlingsdebut med Rappen.
- Festade med tjejerna
- Firade även Halloween


November
- Blev en riktigt lugn månad måste jag säga,




December
- Var med i Julshowen
-  Go fika blev en vana och ett beroende..
- Firade jul och nyår. Även detta var en väldigt (läs: överdrivet) lugn månad!



Så vare slut. Nu taggar jag ett nytt år, 2012. Fylla 18, tävla, körkort(förhoppningsvis), krogen, och bara fortsätta leva livet. Would be verryyy nice!

träning dag två

Klev upp samma tid imorse men tack vare mamma fick jag komma hem i bättre tid, för en timma sedan. Idag hoppade vi fram först på ett räcke, bom före och efter. Först i trav, sedan galopp. När vi sedan började hoppa några delar av banan så gick det inte alls så bra. Speciellt inte en linje som vi skulle rida 6-7 galoppsprång. Jag bara bromsade ända tills det tog stopp precis framför hindret. För så jag jag när jag först inte får igenom halvhalten och sedan inte vet vad jag ska göra. Då bromsar jag in i det sista.. Sedan hoppade vi banan. Ritade den.. haha! Nej men det gick verkligen jätte bra och jag är jätte nöjd. Det brukar ju vara tvärtom att jag blir så ofokuserad när det blir en bana, jag får för bråttom. Men nu kändes det verkligen att jag tog hinder för hinder, andades, fokuserade och blev inte fast i handen. Så jag är jätte nöjd över reslutatet med träningen för Emma. Dock hade jag ju ingen som filmade.. Ovanligt, när det går som bäst!

2011, del 3

Juli
- Jag tog hand om fam. Perssons två fina Ponnysar, Tingeling och Gucci. Alltid lärorikt med andra hästar så roligt vare!
- Jobbade tre veckor på 4H gården med bland annat tre grymma tjejer. Hanna, Madde och Sara!
- For med mammsen och hade en jätte bra helg i Göteborg. Men mest var vi där för att provrida Raspen!

Bild lånad från
johannas blogg.



Augusti
- Jag och Johanna drog ihop ett gäng tjejer till Lokalen. Åt middag,spelade spel, pratade och bara hade det trevligt.
- Jenny fyllde 17 och bjöd på middag i sitt fina hus!




September - en ganska ointressant månad
- Raspen gick igenom besiktningen den första (mega överlycklig efter all väntan), Vi hämtade hem honom på travet efter hans långa resa från Götet.
- Skolan hade börjat och Aerobicsen, plugg och Obbola fyllde ut all min tid på almanackan. Plugga är ju dock inte roligt..
-  Klara och Jenny kom över på fruktsallad en kväll. Lisa kom dit sedan och även Obb-grabbsen

Träning dag ett

Tjoho, klev upp kvart i sex för att åka till stallet. Jag och mamma tog ut alla hästar sedan tog vi med oss Raspen till Hippo. Jag hade först föreläsning om foder. Jenny från Krafft pratade om massa viktiga saker. Lärde mig en hel del! Sedan satte träningarna igång för Emma Emanuelsson. Mer markarbete idag och bana imorgon. Vi värmde upp i alla gångarter som vanligt. Öppna, sluta, rygga, öka, minska. Sedan hoppade vi lite studs och där efter andra roliga men svåra övningar. Till imorgon måste jag göra mer ordentliga halvhalter och inte bli kvar i handen. Lät ju skit enkelt! For tillbaka hem med Raspen sedan och var hemma igen klockan sex. Nu är man lagom trött kan jag lova..

2011, del 2

April
- Jag åkte för tredje gången till Turkiet med pappas sida av släkten. Underbart var bara förnamnet!
- sista dagen på månaden var ju valborg och då fyllde Amanda 18. Vilket såklart firades! Festen var i Obbola och jag och Cissi for ut och åkte lite epa med Tomas och Alexander en stund på kvällen, fulla och glada... Upptäckte ju att cissi hade en snygg kompis!




Maj
- Jag tränade mycket och började hänga med cissi och hennes grabbkompisar mera.
- 21 Maj, blev jag och Tomas tillsammans. Samma kväll som kulturnatta! Tur att Cissi och alexander bråkade så att vi var tvungna att vara ensamma ett tag på stan.. haha!

har inga bilder från den månaden..



Juni
-  Grillade och festade en kväll hos Johanna
- Fick sommarlov och for Metaltown. Frös, grät, stod i kö i evigheter. Men mest hade jag jävligt roligt då vi såg på sjukast och grymmaste banden. ( Nu saknas bara In flames!!)
- Älskade Mio fick komma till himmelen 20 Juni



2011, del 1

Februari
 - Började året med att pierca ögonbrynet. Det var nice, alla hatade det. Den åkte 2 ut månader senare.
 - En annan kväll gjorde jag jätte god mat och efterrätt med Brudarna!





Februari
- Jag fyllde 17 år och fekkade med massa tjejer!
- Var på The studio och fotades med Klara, cissi och Jenny




Mars
 - Var på House of Metal med Mona och Johanna
 - Var på fortet med ett gäng från Hippo
 -  Åt middag med gamla 9B.

Måndag

Har äntligen fått i mig mat.. For till stallet imorse för att hovslagaren skulle kolla på Raspens halvtrasiga bakfot.. Hon fick till det ganska bra. Får hålla tummarna att dom blir bättre! Därefter red jag ut en sväng och plumsade i all snö som kommit. Roligt vare men mindre kul var det att skotta hela hagen.. Tog evigheters evigheter att skotta bort den tunga snön under trådarna runt hagen.. Nu är det gjort iallfall och jag bara längtar efter en dusch! Sedan måste jag kämpa lite för att hålla mig vaken framför körkortsboken en stund..



Taggad häst på nyår?



Nu ska jag se förlängda versionen av Avatar så, brb 3 timmar!

Söndag

Snacka om att man kan va lite smyg bortskämd ibland. Igår vart jag så jäkla sur då byxorna jag skulle ha var i tvättmaskinen. Dom hade tvättats klart en timma innan jag skulle fara och då ställer sig mamma och blåser dom torra med hårtork (dom får inte torktumlas). Imorse sa jag att jag ville ha inbakad fläskfilé, helst till frukost men det blev ju lite svårt så jag får det till middag istället. Då ville jag ha pannkaka till frukost/lunch istället så då gör mamma och pappa det åt mig och Tomas. Snacka om att föräldrar kan vara överdrivet underbara ibland. Tänkte hjälpa till med middagen som tack.. heh!

Går kvällen var iaf helt ok! Åt middag hemma hos Tomas. 3-rätters blev det så man var ganska mätt sedan efter all god mat. Där vid nio for vi sedan till Ersboda där det var ett gäng och partade. Så vi drack massa gott, spelade kort och bara hade det trevligt med musik. Innan tolv slaget begav vi oss såklart mot stan. Där rann tiden iväg som tusan. När jag trodde att klockan skulle vara typ två minuter över tolv så hade det redan gått tjugo minuter sedan tolvslaget. Börjar bli lite rädd nu. Allt går verkligen så fort. Fan, i år är det vi 94ors tur att bli arton. Vi som nyss lärt oss gå. Istället för efterfest så for jag, Tomas, Kajsa och Stefan hem till Kajsa. Fast vi hann knappt komma dit så vart vi hungriga och for till Max.. Hur som helst tycker jag själv att nyår blev bra, tycker verkligen att det är överskattat och därför firades det på ett enkelt sätt. perfecto.

Kameran användes inte precis effektiv, den fick vara med lite i slutet.. men det blev riktigt dåliga bilder!



första januari tvåtusentolv

Kan verkligen inte sova längre än så här. Sitter med täcket runt mig medan Älskligen fortfarande sover. Jag är sjuuukt jäkla sugen på inbakad fläskfilé och cola just nu.. vore galet gott! Aja, skriver sedan. Gott nytt år iaf, och thanks för igår people!