frågeruta.

Nu kan ni fråga mig vad ni vill, när ni vill, i rutan till höger!

Jag bjuder på en grym låt ikväll. Sedan tror jag att jag stänger datorn och lovar bättre uppdatering i veckan.
Hoppas denna vecka blir en bra vecka för alla.

Creed - one last breath


KRAM♥

tävling.

Jaa vad ska man säga.. Kanske att jag borde börja om på ridskolan. nybörjarkurs. Jag undrar fortfarande vad tusan jag höll på med inne på banan. Tror jag helt seriöst att Mio ska göra allt åt mig. dröm vidare. Jag red iallafall kasst och där av fick vi ett stopp i grund omgången.

Mio är fin ändå!

Awake and alive!

Shiiit vad trött jag är just nu, konka bommar,springa hit och dit, hålla koll på saker och ting. Tur att det fanns fri till gång till godis för oss URFare.. hehe! Vi fick dessutom jacka+schabrak idag, jätte roligt! Snyggt var det och matchade mitt nya pannband till Mio.

Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen. Tyvärr kan jag inte lova att den blir bättre i morgon, då kommer jag vara ännu tröttare. Måste upp 06.30.. Nu tänker jag bädda ner mig framför tvn och sedan ta en tidig kväll.

Lördag

Goddagens folket, Hanna här!
Elin bad mig att "gästblogga" och säga att hon lever. Just nu befinner hon sig på hippo eftersom det är någon hopptävling där. Som hon tidigare sagt så ska hon inte tävla idag utan imorgon. Men eftersom det är "hemmaplan" så måste hon vara där och hjälpa till med att bygga banor osv.
Elin kommer förhoppningsvis blogga ikväll när hon kommer hem så håll ut!
Kanske hon har en bild eller två att bjuda på, vem vet?

I brist på bilder i detta inlägg så bjuder jag på en finfin bild!
(hamburg har match idaaaag mot Bayern!!)

/hanna hedlund

Ha en bra kväll!

Innan jag stoppar i mig annanaspaj, vilket är jäkligt gott (kan vara undantag idag för jag råkade ta fullkornsmjöl..), så vill jag säga: Ha en trevlig kväll! Jag ska, efter pajen, fara och vara med några vänner.

Här kommer en bild på min bästa vän, alltså min allra bästa!
Han har varit hos hovslagaren som också var "frisör" och rakade honom.

Snön den bara öser neeer..



Efter att ha gått hem från skolan så var jag inte ett dugg taggad på att åka och rida..

En massa babbel..

Det var otroligt skönt att duscha efter att tagit ett "svett pass" med Mio, sedan spåna boxar i allt damm. Efter det känner man sig inte fräsch någon stans! Men nu känns det bättre och jag tänkte gå ner och ta mig en macka innan jag kryper ner i sängen. Måste bara packa ner saker som ska med till skolan i morgon osånt där ni vet.

Efter det väntar helg, skönt som vanligt! För mig blir det alltså tävling lördag och söndag, men jag tävlar bara söndagen. Eftersom det är hemmatävling måste jag ändå vara där och hjälpa till båda dagarna. Det är mindre roligt.. Får se om jag kanske är med kompisar i morgon kväll också, lördag lär jag behöva sova med tanke på att tävligen börjar tidigare på söndagen.

ähh, känns som jag babblar. Nu ska jag stoppa i mig den där mackan.

lång dag i stall.

Jag ska strax åka till denna pojke. Efter det väntar spåning på hippo inför tävligen i helgen.
Det blir alltså årets första tävling och det ska bli kul! Blir endast en LB (90cm) för mig på Söndagen.

Obeskrivligt hemskt.. dock ganska länge sedan!

"För tolv år sedan skakades Arvika av ett mord på en pojke, 4-årige Kevin. Efter några dagar kom den fasansfulla upptäckten att det var barn som var mördare. I kvällens Efterlyst möter Hasse Aro Kevins mormor Monica Hjalmarsson som fortfarande är arg över det som hände.

Fallet med Kevin blev känt 1998. Först visste man bara att en liten pojke hittats död men ganska snart blev det känt att dödsfallet inte var naturligt

Beskedet slog ner som en bomb. Mord med barn som gärningsmän är extremt ovanligt. I början försökte man tona ner fallet och säga att det var en lek som gått snett. Men det visade sig inte vara sant.

Storyn fick ett avslut genom att de två pojkarna, 5 och 7 år, berättade hur det gått till. I polisförhör berättade bröderna hur de dödat Kevin, men eftersom de var så unga så lämnades ärendet över till de sociala myndigheterna.

För Kevins familj blev erkännandet ett besked om vad som hänt, men hjälpte knappast till att mildra sorgen. Kevins mormor, Monica drabbades hårt av mordet på dottersonen 1998.

Inledningsvis stålsatte hon sig mot sorgen, och gick till 100 procent in för att stötta resten av släkten. Men hon glömde att sörja själv. Efter några år gick det inte längre: både kropp och själ sa nej."

Läs mer här.

snyggt, billigt och somrigt från H&M

Finsk yoga..!





Onsdag.

Kul att jag ska fara och rida i -20 grader....

NO-provet är bortgjort..  Vissa frågor var heeelt störda!
Hej IG..

2007

tog en pause från pluggandet.



Äter fruktsallad och läser bloggar. Det lockade mer än att forstätta plugga,
pauser får man!

plugg plugg och åter igen plugg



Eftersom att vi har NO prov i morgon så kommer en stor del av min dag bestå av plugg.. Mamma har Mio idag och vi fick dessutom sluta efter lunch, det tackar vi för!

Till en början av dagen satt vi och diskuterade köpet av våra klasströjor innan fys stod på idrotts schemat.. Våran idrotts lärare körde verkligen skiten ur oss! Jag har ju dessutom sämst kondis och muskler såå jaa, det var grymt jobbigt! Det blev löpning,klättning,armhävningar och kuddträning (träning för mage,armar,ben osv)..
Slut körda 9B.

Förresten, idag har vi kallaste dagen på 44 år... -28 i morse!
Solen värmer som tur är ganska starkt nu på dagen.

jag har nog anorexia, åt ju nyss en kaka!

Enligt mig är anorexia en ätstörning, alltså allt man svälter sig. För det första så äääälskar jag mat! Speciellt frukost. För den andra så tränar jag aldrig! Det enda jag gör, är att jag rider varje dag, men det är verkligen inte att träna.

När jag skrev det här inlägget, så skrev jag aldrig att jag följde råden! Ärligt talat skrev jag det i brist på någon annat att skriva. Dessutom så var det helt kopierat från en sida som jag hittade mitt i ingen stans.

Btw, att kommentera anonymt är onödigt.. IP-adressen går att kolla upp, vilket jag gjort.

jag drog tummen ur röven!

jag lyckades plugga lite biologi, tills jag råkade var med på tv, coolt!





banträning..



Jag lovade att jag skulle sluta ställa så höga krav på mig själv osv.. Men det gick verkligen åt skogen med banträningen. Jag tror att jag inte höll räkningen på alla stopp framför hinder. Jag orkar inte att ena gången ska han vara jätte pigg så att man måste bromsa, och andra dagen måste man "banka och slå" för att ta sig över.. Grejen är att jag knappt kan hantera något utav de...
fan.

Nu är det meningen att jag ska orka plugga, men benen viker sig och mina ögon lock är tunga som bly.
ge mig energi.

bättre sent än aldrig.

Det blev lite senare än vad jag hade tänkt. Jag ska nämligen upp tidigt i morgon för att åka till Hippo.. Banträning+filmning står på schemat och jaa, det är bra träning! Men just nu vill jag sova längre än vad jag kan.
Har varit hos den andra Hanna tillsammans med ett gäng kompisar och kollat på film å tagit det lugnt.

Nej nu måste jag sova.. kommer hem runt tre i morgon.
Ha det så braaaaaaaa!

Lördag

Här är lite bilder.
En från Hippo, dom andra två från friluftsdagen!

God morgon!

Tänkte bara säga God morgon!
Jag ska strax åka till Hippo och rida, det är -20 grader här..

Ha en jätte bra dag!

biooo



Det var denna film som jag var och såg med några kompisar.
Bra film, gullig och rolig!
Men kanske lika bra (+billigare) att se hemma.
Tur att jag inte har något emot att se film på bio.
great night!
Sweeeet dreeeeeam.

värme tack!

Snacka om att det var kallt ute.. jag var nära döden!! Fick som tur vad skjuts hem och vi åkte även förbi och hämtade min klänning. Snacka om bra, hämta den fyra dagar efter att ha beställt den!! bubbelroom säger jag bara, hehe!

Tog iallafall ett bad när jag kom hem, skööönt kan jag lova! Nu blir det att göra sig iordning för att sedan åka på bio med några kompisar. Men först: årets första semla..

vore gaaanska nice med en denna.

Fridaay

Shit, helg igeeen! Min helg började igår skulle jag villja säga.
Tänkte lägga ut lite bilder innan jag sticker till stallet, på presenter,fika och vänner!



På en av bilderna ser ni hannas skrattattack, hehe!! döda mig inte. Fick alltså prenumeration på VR, gitarrstämmare, pengar,blommor, handledarutbildningen ( ska övningsköra i sommar..) osv! :)

rätt svar, hihii!

Hanna gav rätt gissning! Anledningen var att jag satt och åt detta när hon kom till mig dagen efter julafton, då resten av familjen åt julbord. Trode ingen skulle gissa rätt! Blodpudding var rätt svar och Hanna satte dessutom en triss med apelsin och mörötterna till! Nu kommer släkt och sedan några kompisar.

- torsdag - sweet 16 -

Godmorgon! Det blev som perfekt för mig idag, för vi har friluftsdag! Jag valde då ridning så att jag kan göra bort allt jag ändå måste göra idag. Sedan får jag kvällen ledig för vänner och släkt tillsammans med tårta!

Får ni välja vad ni vill äta på eran födelsedag? Det får jag,
gissa vad jag har valt. Jag lovar att ingen kommer gissa rätt!
Men den som gör det kan få bli länkad i bloggen, så gissa många gånger!!
svaret kommer ikväll.

Header

 Voila, ny header gjord av Sara, tack igen!! 



                                                       I thought everything was good,
                                                       but you shows me the opposite.

Onsdag



Jag red på bett idag, mest bara för att prova. Det gick faktiskt över förväntan! I skritt och trav var han mjuk och fin men i galoppen var han inte lika fin, han försökte komma undan bettet. Men det blev bättre i slutet. Tänkte börja rida med bett nu en gång i veckan bara för att det blir annorlunda med ridningen och sedan är det jätte bra att variera. Även fast jag vet att han inte trivs så bra med bett så tror jag att det kan vara bra för honom.

Tack förresten till dig som skrev en kommentar, i ett väldigt gammalt inlägg, om att jag inte borde trycka ner mig själv då det går dåligt med Mio osv. Synd bara att du ville vara Anonym, men det värmde verkligen ändå med det du skrev! När det gäller hästar så har man mer motgångar än medgångar.. Det är något jag har fått lära mig. Det är sånt man får ta helt enkelt och lära sig hantera.

så fixar du formen....

Hellre lite motion, än ingen alls
Träning ska vara roligt, så hitta en träningsform du tycker om och som passar in i din vardag. Börja med kortare träningspass och öka successivt. Vill du inte börja med att lägga pengar på ett dyrt träningskort, kanske en motionscykel för hemmabruk kan vara något för dig. Vilken träningsform du än väljer ska du försöka röra dig minst en halvtimme om dagen.

Välj GI
Med GI kan du tappa många kilon på kort tid, samt bli av med det värsta sockersuget. Ät små portioner fem gånger om dagen och uteslut kolhydrater så gott det går. Välj istället att äta mycket protein och nyttigt fett, som avokado och lax. Komplettera med linfrön och fiber, drick även mycket vatten.

Undvik alkohol
Drinkar innehåller massvis av kolhydrater och det sätter sina spår på din kropp. Vin och starksprit innehåller minst kalorier, medan söta drinkar, öl och cider är riktiga bomber. Drick med måtta och vill du ha snabba resultat av träningen bör du undvika alkohol helt och hållet.

Håll humöret uppe
Glada tankar ger positiva känslor. Ge dig själv beröm för att du har ändrat livsstil. Genom att tänka positivt blir du lyckligare.

Dröm sött
Dålig sömn försämrar din förbränning. Muskler har svårare att brytas ner och även återhämningen blir sämre. Undvik koffein och socker sent på kvällen och försök att varva ner innan sängdags genom att ta en promenad med musik i hörlurarna, tappa upp ett varmt bad och släck ner din bostad så mycket som det går.

Var målinriktad
Sätt upp ett realistiskt mål med din träning, men ha tålamod och tänkt långsiktigt – en förändring sker inte under en natt. Att ändra sina vanor tar ungefär åtta veckor och gör du fel, gör du rätt nästa dag. Det är aldrig för sent att börja om.

äntligen!

Jag har just klickat hem en klänning till balen!
Eftersom jag är smart så visar jag den inte..
istället visar jag ett par snygga skor från H&M, endast 149 kr!

Tänkte ta en promenad med Hanna nu men hon bangar.. Någon annan som är på?

Die Welle



Vi såg denna film på skolan idag.
Tysk och sannings baserad!

En lärares elever tycker att det är tråkigt att repetera nationell socialism
 och tror att Tyskland aldrig åter skulle kunna etablera ett envälde.
Så läraren börjar med experiment som visar hur lätt det är att manipulera massorna.

jätte bra film!

tre dagar kvar!



Hittade en bild på förra årets tårta, på torsdag blir det en ny!
Jag blir alltså sexton då.


Saker man får göra när man fyllt 16:
S
kolplikten upphör när du gått ut nionde klass.
Du får ta ett normalt, riskfritt arbete, det vill säga jobba 40 timmar i veckan. Men arbetsgivaren har lite mer ansvar för dig som inte är myndig än för dina myndiga arbetskamrater.
Du får starta egen firma.
Du får själv bestämma över de pengar du tjänat.
Du får ta körkort för lätt motorcykel och traktor.
Du får börja övningsköra bil.
D
ina föräldrar får inte längre barnbidrag för dig. Nu får du istället studiebidrag.
Du får köpa allt under 3,5or i icabutiker, haha!!

Tack världens bästa bror!


" Till världens bästa Elin  Från Samuel "

Detta fick jag av världens bästa lillebror igår. ♥

Måndag

Ännu en ny vecka, tiden går fort!
Såg en ny film på skolan igen.. Coraline hette den, en animerad film.
Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den, kanske passar dom lite yngre..?
Men helt seriöst stundvis var den lite läskig..

Ännu fler bilder!

Jag har fått bilder av Sara nu. Därför börjar jag med en bild på hon själv, sedan är det massa olika!

 

hoppträning.

Såklart somnade jag framför datorn innan jag skulle iväg på träning.. Jag blev aldrig pigg heller så träningen gick inte alls bra.. Nu ska jag duscha, sjukt skönt. Jag har träningsvärk!!

Puusss!

Pictures

Hanna och Jag!




Vi körde en lek, skriva ord med rumpan!



Det gick lite bättre att gissa ordet, för det ena laget.

Äta en godisrem snabbast.


Några försökte sig på att ta sig upp, två & två rygg mot rygg på ett ben.


Kommer nog fler sedan!:)

Söndag.

Tjenixen!
Jag och Hanna sitter just nu och typ.. spelar musik och chillar.
Igår somnade vi efter två och vaknade halv nio? hoppet.... 6 ½ timme.
Det roliga var att vi typ "hoppade" ur sängen, det är inte förrän nu som vi är trötta!
Kanske beror på att vi har städat lokalen? Vi tog typ en tjugo min promenad för lite luft också!

Går kvällen blev lyckad också, men bilderna kommer senare!
Tillsvidare får ni nöja er med dessa.



Hanna hittade detta på datorn.. Hon älskar ju Marcus Berg, fotbolls spelare.. Men det stod på tyska så översättningen blev så här: Marcus: "Jag tror att jag idag kan betraktas som relativt tillfredsställande"

tonight´s gonna be a good night!

Ikväll händer det!
Jag och Hanna har planerat detta i ett helt år. Ett sweet 16 för fem miljoner.. Skönt för våra föräldrar att få lätta på pånboken. Nej, jag skojar såklart.. Vi ska ha ett litet sweet 16 tillsammans och några tjejer som kommer till en lokal som vi har hyrt. Det blir middag till en början och sedan blir det massa annat kul!

Jag och Hanna kommer just från bastun där vi har haft ansiktsmask och hårinpackning. Taggade och frächa alltså. Men nu är det dags att börja göra iordning allt. Hoppas ni får en super kväll! ♥
Som ni förstår så Skriver jag nog inget mer ikväll.

här är några mobilbilder.




Första bilden är på Hanna med ansiktsmask, gömd bakom mugg.. Sista är min bort dragna mask, hehe!

Lördag

Hej på er folket! Jag hoppas att alla har minst lika underbart väder som vi har här i Umeå, fast det går nog inte att få så mycket bättre en vinter dag. Det är hel blå himmel och solen lyser som bara den, Love it!

Russian Roulette

Klart att jag har hört den tidigare, men jag har inte blivit fast i den fören nu,
Låten tillsammans med videon är såå bra!

Russian Roulette med Rihanna alltså.

A knight's tale



Jag kanske inte har berättat att vi har två filmveckor på skolan.
Idag såg vi då denna film.
Den var faktiskt riktigt bra om ni frågar mig,

Ikväll stannar jag hemma.
den verkar ändå inte hända något speciellt,
så istället sparar jag mig för i morgon.
Då blir det .....
hihih, tell ya tomarrrrroow!
Ha en bra kväll ♥

Fredag



En bild på värdelsbästa från idag.

NU: pizza..

balklänning..

I slutet av nian så har vi en bal, mitt problem är.. Vart finns klänningen jag söker?
En kort och inte allt för dyr. Inte i svart heller, även fast det är snyggast!
Har suttit och snackat med hanna i telefon om detta i mer än en timma.. jag hittar ingen!

Ville ha denna, men den finns inte kvar..
Bilden är på Yazmina

Across the universe



Kanske den sämsta filmen som någonsin gjorts!
Se det inte, ni ångrar er!

på önskelistan!

jag kanske är ett fotbolls proffs i mina drömmar?

Det blev som lite tvär kallt ute tycker jag!
Men jag ska inte klaga eftersom att solen var framme. Men det blev kallt att rida!

Jag slog huvet inatt. Jag har nämligen lite för bred säng och den går en liten bit under fönstret.
Jag hittade en gammal bild, så här ser det ut.


Min säng är 120 men jag tror jag sover på dom yttersta 20 centimeterna.. Det var nämligen inte första gången som jag vakar och slår huvudet i fönsterbordet eller vad det heter. Jag måste ju drömma något konstigt efter som att jag typ "nickar" det? Inte skönt iallafall..

kanske det skönaste som finns?

  


Promenader!
Antingen med hög musik och få tänka själv, vare sig man är ledsen, sur eller över lycklig.
Eller gå med en kompis, få prata om allt eller inget. Om något viktigt eller oviktigt, det kvittar.
Jag har precis gjort det, alltså gått med en kompis. Kanske inte så ovanligt, men ja gillar det!

Jag tog en varm dusch efteråt, lite för varmt kanske.
Nu känner jag mig som renast, först frisk luft sedan en dusch.
Nu skulle jag omöjligen välja kladdkaka, jag är sugen på något nyttigt!
Hoppas vi har tomater!

Vad har ni gjort idag?

The O.C




Gud vad jag saknar OC. Jag kommer aldrig glömma hur mycket jag grät när Marissa dog i serien. Men framför allt allra sista avsnittet! Det var bara så sjuuukt bra och jag fattar inte hur dom kunde ha för få tittare.. ååh!
Ni vet låten Running up that hill ? Jag kommer alltid att tänka på OC när jag hör den, och får tårar!

Men sen var ju Adam Brody med i serien, en riiiiktig snygging och bästa humorn! (det fick mig just att bli gladare, för han kan man se mer av)
Blir tvungen att lägga upp bild, hehe..



Kladdkaka till mig.

Jag gick jävligt fort hem kan jag lova!
Jag sprang upp till datorn och loggade in på msn.
Ändå kom jag inte först.
Men killarna fuskade ju och tog bussen.
Kladdkaka till mig!

Första Nationella provet är gjort också, i Svenska.. läsförståelse.
Ärligt talat, jag är ändå nöjd. Även om jag får IG! Jag fyllde i allt och jag brukar lämna flera luckor.
Däremot vet jag inte hur jag ska klara uppsatsen på torsdag.. Sitta där i tre hela timmar, yippiiieee.

favoriten

            

Jag har en ny favorit i kylskåpet... jordubb/rabarber marmelad.
Det tillsammans med ost på en rostad macka.. muuummmssss!!
Tyvärr är det typ massssssor av socker i den. Men jag förtjärnar det, jag och Hanna var just på promenad.

Nyckeln till frihet



Vi såg denna film.
Riktigt bra faktiskt, om ni frågar mig!
Se den, ni kommer inte ångra er.

ovanligt!



Jag har just bakat kladdkaka.. Men det är bara för att några kompisar strax kommer hit!!
Sedan vet jag inte vad vi ska göra, se film kanske?

musik och ansiktsmask..

.. ja det är musiken som får mig att bli glad igen.. haha nästan!
En sur gubbe bad mig vända hemåt igen när jag red.. man fick tydligen inte rida där. tack för det!..
Sitter nu med en ansiktsmask och ska snart äta. Denna gång ska ansiktsmasken dras bort.. undra hur det går?
Tänkte bara lägga ut en låt som jag just hittade. Inte dålig fasktiskt! Det lär fasta i hjärnan också.

jump


Förlåt för gammal bild..

Dagens hoppträning gick faktiskt jätte bra. Han var väldigt pigg, dock stark! Men jag är så himla glad över att han är så här pigg och framför allt glad! Så att han är stark det bryr jag mig inte så mycket om. Visst blir det jobbigt men jag tror att det kan bli bättre och bättre! Är sjukt taggad för årets första tävling, som är en hemmatävling, om tre veckor.

Tidigare idag så dammsugade jag mitt rum och plockade undan lite. Sedan redbäddade jag sängen. Alltså: trött efter träning, ny duschad och ren säng. Snacka om underbart! I morgon är det ju måndag och som jag kanske har sagt är vi på Grubbeskolan lediga! Jag tror jag inte ska sova bort hela dagen, känns ovärt. Eller aah, gör jag någonsin det nu för tiden? Det blir stallet innan lunch och sedan göra något nödvändigt, eller bara chilla!

Nej, nu tänker jag faktiskt släcka!
Ha en bra vecka, och en bra dag i skolan/jobbet, hehehh.

snö i byxorna!

Tjosan!
Idag har jag åkt skrana för första gången sedan förra vintern! Blev kanske inte så himla mycket åkande utan vi for efter ett tag hem hit och drack varmchoklad, snackade och jaa chillade! Det har verkligen varit galet bra väder, 0 grader och sol! det gillas starkt!

Nej nu ska jag äta tacos och sedan åka på hoppträning. Efter det väntar typ ett möte inför en tävling... SUCK!

Söndag



God morgon.
Har upptäckt hur tråkiga inläggen blir utan bilder, kanske räcker men ett dåligt kort. Anledning till att det inte är en bild från idag är ju för att min kamera som sagt är begraven..

Idag har jag inga stora planer. Jag är ju ledig imorgon så jag kan ju faktiskt var uppe ett tag ikväll. Problemet är att jag har träning mellan 18-19, sedan är det nått möte direkt efter... Hoppas det går snabbt, annart somnar jag nog tidigt ikväll ändå.

Går kvällen blev bra men kort. Sista bussen gick tidigt och pappa skulle hämta mig på carlshöjd/ålidhem eller vars det nu var. Slutade med att jag åkte buss till sjukhuset och han fick hämta mig där istället.

Mot Mona!

hahaha Mona är ju bara för rolig, fick ett sms av henne där det stod så här:

"Todays mission!
We have been able to track down a bus that goes to the lord commanders of dooms base also called
Mona.
So listen up team! Get your gear and beer ready for tonight!!
The bus leaves 19.00 I see u there 19.30.
And remember, this is enemy terror so be sharp!"

Ha en bra kväll! :)

The worlds greatest!



Som sagt, han tycker tolkning är kul!
Nu ska jag hoppa in i duschen

tolkning på G

Idag är det endast -2 grader!! sköööönt. Det betyder att man slipper täckbyxor och kan rida med vanliga ridbyxor istället. Jag och Johanna har våran knattekurs idag och tolkning står på schemat. Hoppas dom små uppskattar det lika mycket som jag vet att Mio gör!

Alla gillar att tolka, right?
Johanna och Mickis för läänge sedan!

Johanna å ja!

haha, snacka om minnen!
Jag var bara tvungen att lägga upp denna igen. Vi bjuuu

Good morning readers

Jag har precis ätit god frukost! Ni vet väl att jag äääälskar frukost?? Ställde väckarklockan på tio, rekord för mig eller? hahah.. Jag tänkte att det inte gjorde så mycket att sova lite längre eftersom att jag är ledig måndag också. Men halv nio vaknade jag av mig själv och en stund senare kom pappa och frågade om jag ville äta. Vi hade ju Juice också, hur gott som helst!

Nu är det plugg som gäller för mig.. Jag har mina två första nationella prov i veckan och det är i svenska. Tisdag har vi Läs förståelse (.....suck.....) sedan på torsdagen har vi uppsats.. Jag har fått hem något gammalt prov från 2005. Jag tänkte läsa häftet och svara på frågorna, sedan får man bara hoppas på tur.

Vad ska ni göra idag? Jaa, även du kan svara!

Just Dance!



Jag hatar att inte ha en fungerande kamera..
Har iallafall haft kul ikväll. Jag och Hanna (drygt med två Hannor, detta är inte den "vanliga") kanske är årets partypinglor?? Eller vad säger ni?

Fredag

Jag säger bara en sak: Äntligen helg! Dessutom är vi lediga på Måndag, otroligt skönt! Är öppen för förslag med något att göra. Ikväll kommer dock farmor och farfar hit och äter middag, sedan stannar jag nog inte hemma, utan ska vara med kompisar.

Även fast jag fick en ny väska igår så har jag hittat en jätte snygg & billig från H&M.
Hittade även en kjol, jag är inte så mycket för kjolar. Men jag har bestämt mig för att ha en i sommar!

"det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka"!



Visst är den fint med lycka, men inte i alla lägen (nu tänker jag på mig själv och ingen annan!). Bilderna är från i Tisdags då Hanna blev 16 (två veckor kvar för mig till 16, plus två år.. då är jag 18!), Bilderna har Sara tagit!

Kolla vad jag har fått!! ( mobilbild..)

my love.



Mio är gladare nu för tiden. Alltså för att få vara utan bett! Han blir piggare, gladare och vill ha på sig tränset.
Jag är glad om han är glad.

Nu ska jag åka till Emiley, ha en bra Torsdag.
Skriver sedan.

www.iingetknussel.blogg.se



hahahahahah!!!
Jag tror jag ska skriva "Elin HATAR Marcus Berg!"

jag vill inte...

Jag hatar när man måste göra saker som är viktiga och man är verkligen inte sugen på det.. Jag måste plugga matte och öva på några engelska glosor, men jag har verkligen ingen lust! Jag skulle bara vilja doppa ner huvudet i choklad och somna! Plus att det blev sex timmars sömn inatt eftersom jag kom hem just innan tolv. Det är ju inte överdrivet lite, men jag behöver och är van vid mer!

... yttligare tio minuter har gått...

... jag blir sexton om femton dagar...

... jag vill ha chokladbollar...

... jag vill uppfinna nyttigt socker!!!....

... jag total dissar dåliga dagar..

... nu ska jag sluta klaga... jag måste ändå ta tag i plugget... åååhhhhh.....

kom nu sommar!!

hot OR NOT

En bild säger mer än tusen ord, detta är två och säger förmodligen dubbelt så mycket!
Hoppas du är nöjd med dina nya bröst och dina opererade läppar!
Jag orkar knappt kommentera, f-ö-r-j-ä-v-l-i-g-t

NU: STALLET!

good luck!

Idag ska ju Kissie stoppa sillikon i brösten.. Jag önskar henne lycka till, om hon nu inte skämtar!
08.30 är det operationsdags!   herregud.....

godnatttttt!!!

Jag blev kvar hos Hanna lite längre än vad jag trodde, med det var kul!
06.30 ringer klockan i morgon.. taggat!
Godnatttt!

mohahah!

Några grabbar skulle en lördagsnatt köpa preventivmedel i automat. En enkrona råkar fastna de börjar slå och bulta på automaten.
Hyresgästen ovanpå vaknar, tror det är tjuvar och springer ner i bara pyjamasen för att se efter. Grabbarna får syn på honom. Den ene säger:
- Bäst vi flyttar oss. Här kommer en som verkligen har bråttom!

***

Valdemar hade varit hos optikern och fått nya glasögon. Det gick några veckor och de båda herrarna råkade mötas på stan och stannade till för att småprata. När de skulle gå vidare frågade optikern:
- Förresten, hur passar de nya glasögonen?
- Inte har jag haft tid att tänka på dem, sa Valdemar stressad, när jag de senaste dagarna jämt och ständigt har stött på gamla bekanta som jag inte har sett på över tio år…


NU: tårta hos Hanna!

långkalsonger



Så här går det när man tror att det ska vara skidor ute men det blir pingis inne..
Tur att vi var tre om saken!

Grattttiiiss!!

stort grattis till Hanna som blir hela 16 år idag!!! (16 dagar till mig..)

och jag hittade ingen annan bild.. men det kanske kommer någon sedan när det blir tårtkalas ikväll.

byxdress



Allså den är "byxdressen" är faktiskt väldigt snygg på henne.
Men frågan är..
Skulle jag bli lika snygg i den, som henne?
Jag skulle nog inte tro det..
Vad tycker ni om den?

rooosa

Sorry att jag har varit lite frånvarande idag. Men jag for på stan direkt efter skolan. Gick runt lite innan jag, Hanna,Malin och Cissi sedan åt tacobuffé, sjukt gott! Sedan kom även Sara för då var det dags för förhandsvisningen av "farsan" som NV ( den bredalinjen..) bjöd på! Den var gaaaalet roligt måste jag säga, vissa gånger gick det bara inte att sluta skratta!!
Hur som helst fick vi en gigantisk tröja och även en kortlek. Popcorn och dricka ingick också!!
Jag köpte en mössa också, ännu en gång en chansning med rosa.. Jag ska sluta köpa svarta kläder.. nästan iallafall!