Alter Bridge - käärlek

Metalingus


Broken wings


In loving memory


Save me

Bilder från lördags.

Johanna har skickat sina bilder från i lördags. Jag, Johanna, Mona, Frida och Kajsa åt middag och snackade i evigheter, super trevligt! Hade ju även fruktsallad, så sjuuuuuukt gott! Massa frukt, vit choklad på och in i ugnen. Allt blev perfekt! Vi får göra om det.







P R O T E C T O R



Efter svenska,matte och engelska diagnos fick vi tillslut fara hem.
Spanskan blev inställd och Datakunskap börjar nästa vecka.

Hoppträningen igår gick bra och jag hoppas att vi kan få
in några snygga dressyrmoves idag!
Är på bra humör så då får Mio så lov att också vara de,
brukar ju inte sluta så!

Ha en bra daag!

Update:
 
Grimman är köpt på en hemmatävling.. 
vet inte vad butiken heter.
btw, kommentera gärna men inte anonymt.. jätte tråkigt!

Alla tankar kommer samtidigt.

     

Tiden går otroligt fort och om några månader har jag faktiskt haft honom i tre år. Han har verkligen lärt mig massor och det gör han fortfarande. Han är finast på jorden.

På hoppträningar går det ofta jätte bra och allt känns så enkelt. På tävlingar så förstörs allt. Antingen blir jag nervös, eller så har jag bara inte lyckats få upp farten, med enkel beskrivning på det hela. Det var enklare förut då jag inte tänkte så mycket på vad som kunde hända. Vad tusan, vi kunde vinna LAn på hippo som var en nationell klass(fast det var ju tydligen publikens förtjänst..). Jag såg verkligen det posetiva hela tiden även om vi kunde riva något hinder eller stanna på det sista hindret. Nu är allt som borta. Vi rider helt plötsligt sällan felfria LC klasser.. Min självförtroende blir sämre och sämre och det gör ju saken ännu värre. Jag vill verkligen kunna komma upp i klasserna igen och kuna känna mig nöjd över vad jag gör. Jag får höra att det inte är min förtjänst till att det går bra (då det gör de) eller att det var dålig runda med lite tur. Jag skämms helt plötsligt för vad jag gör ute på banorna.

Tack Johanna för filmen. Mio är världens finaste och jag önskar ibland att han kunde få komma till någon som inte bara förstörde på tävlingar, för han vill vinna det vet jag!  

Far behind

Woho, en vecka avklarad! Nu väntar stallet och sedan får jag se vad kvällen har att bjuda på. Måste typ svälta mig själv också.. Äter ju pencillin och då får man inte äta timmarna innan och efter, sjuuukt jobbigt! Är ju vääldas frisk dessutom så det känns ju lite ovärt.

Lyssna på den här låten om ni känner för det. Far behind av Candlebox



Torsdag.



Oj vad dålig bilden blev ser jag nu.. Gick iallafall och köpte dom. Mot allas tycke så tog jag dom ingen annan sa att jag skulle köpa. Förrutom en som sa " dyrast är alltid finast".. inte sant! Näe men jag tog en på varje fot och gillade dom här bäst, men jag velade ett bra tag kan jag lova!

Har varit på stan i nästan tio timmar.. inte normalt. Började klockan tio och hade en lektion. På lunchen så gick jag och köpte skorna och sedan hade vi en lektion till. Efter det har jag bara tagit de lugnt på stan, träffat folk osv. klockan fem träffade jag Sofia som jag inte träffat på säkert ett år! Så vi åt middag och snackade om allt å inget i några timmar. Känns nästan skönt att vara hemma nu, är dessutom äckligt mätt! Kanske sätta på en avsnitt av OC och sedan sova.

SP1E




Så här ser mitt schema ut den här terminen. Jag måste tyvär gå på Mimer första halvåret eftersom att Draggen byggs om. Men sånt får man ta! Har dock idrottslektioner och Musik på Draggen. Dom riktiga lektionerna började idag men dock väldigt lugnt. Enligt schemat har vi 13 olika lärare..? Är det ens möjligt.. Hoppas jag missförstår bara!

Vilka är snyggast?

Sommaren 2010!

Så var det här sommarlovet slut! Galet hur fort tiden går och det känns som att man ville hinna med såå mycket mer. Men nu är det försent. Så i morgon blir det ny skola,nya människor och man måste var yngst på skolan igen. Men jag hoppas att gymnasiet blir lika kul som alla säger. Nog om det, tänkte ta fram bilder från i sommar. Jag behöver de! 



Inge mer 9B blir det. Hade en jätte bra skolavslutning! Och jag kommer sakna " Nu drar vi till gagge/ikki". Satan vi måste göra något allihop igen!
När vi hade ätit middag osv tsm, så drog vi ner på stan. Jag och kajsa mfl spelade på scenen och sedan bara hade allmänt kul!



Jag och Kajsa skaffade oss snygga koftor som ingen annan i sverige äger.. nejnej!



Massa jordgubbar,kladdkaka,glass osvosv blir det ju också!









Sedan har jag ju kört båt,vattenskoter,fyrhjulig, moppe ( fast det hörde inte ni mamma å pappa) bil osv!



Var på PDOL och såg Dead By April, Sonic Syndicate, Raubtier, Salem osvosv. Dessutom fotade av tidningen ( sten coolt..not)





For till Johanna och gifte mig med henne! Näe men hade tre underbara dagar med henne och vi fotade maaassa!






Jag valde mellan kladdkaka och vattenpipa, enkelt val! KLADDKAKA!



Nej nu orkar jag inte mer. Tänkte bara avsluta med Mio. Han gjorde ju en stor del av mitt lov. Tävlat, tränat, med och mot gångar. Han är bäst ändå!


Nej nu ska jag sova! Tack alla för en super bra sommar!
PoK

Tävling i stöcke.

I LCn så kändes han pigg ( för att vara han) på framridningen men ändå stel i bakdelen(?) Men sedan på framhoppningen kom det sega tillbaka och vi gick inte så bra på banan.

I LBn så kändes han dock bättre och var framme osv. Men på banan så var dom tre första hindrerna exakt samma som i tidigare klassen och då ville jag ju vidare till det som var hinder nummer 4 tidigare, vilket var fel. Så när jag såg att det var fel gjorde jag en volt och red mot kombinationen istället. Dock blev jag kvar i handen och vi fick tre galoppsprång ist för två emellan. Sedan hade jag ju redan innan bestämmt mig för att hinder nummer fem var läskigt så självklart fick vi ett stopp där. Så synd att jag alltid ska förstöra när han är där han ska.







haha den över bilden är bara knaas, den andra är sjukt söt! Ser ut som han försöker se fin ut mot kameran!






















Grattis mamma på din 40-års dag! ♥




"Om du tycker det var länge sen
som jag gav dig ett bevis
på hur oändligt stort jag älskar dig
är de riktigt troligtvis

har någon sagt att du är underbar
just i dag just idag
att jag har någon ingen annan har
just idag just idag"


Fredag - ingen mobil

Tänkte bara säga att man inte kan nå mig på mobilen just nu. Den fick sova över i skogen och jag tappade hoppet om att få tillbaka den. Därför beställde jag hem ett nytt SIM ( dock med samma gammla nummer). Så det gammla går nu inte att använda. När mobilen sedan hittade tillbaka så funkade bara SIM-kortet en stund och sedan dog det. Godnatt alltså. Så jag hoppas att jag får hem ett nytt SIM i början av nästa vecka för jag får snart paaanik!

Torsdag.






Till dig som undrade så är hjälmen köpt på Hööks.

Jag och Mio har börjat träna dressyr nu på tisdagar. Vi hade vårat första pass i tisdag och både jag och han fick svettas. Det var inga svåra övningar men det var nog svettigt ändå. Men det ska bli ändring på det här med dressyren nu så det är bra att vi får komma igång på riktigt. Vi kommer inte satsa på några klasser i dressyr men jag vill bara att han ska få lite dressyr muskler och dressyr är ju en bra grund i hoppningen och det kan vi behöva!

We are the fallen - Bury me alive

Heeeelg, fast inte!

Jag känner att jag r bra på skriva hät. ska bl bättre! Hoppade lite igår och Johanna fotade. Har en bild, resten kommer senare. Tävlar förresten i Stöcke i helgen, kan ju gå huuur som helst! ¨Har käöpt en ny hjälm också, därav noll kronor på kontot (rättare sagt 12,50..). Ajaaa känns inte värt att skriva just nu. God natt babees!

Detta gillas... inte!



Jag gillar att jag har 12,50 på kontot nu när jag behöver nya skor som mest!
Jag gillar inte att pengarna ska ta slut så fort..

Jag gillar heller inte att jag först fick 500 i skattepengar och sedan får mina föräldrar ADHD
så nu måste jag dela med min bror.. Spelar väl ingen roll att jag har en häst ??????
Han fick ju fan plasma tv och massa grejer till rummet, och snart ny säng och PS3
 osvosvoosv.. damppp

Äntligeeeen!




Hon ska alltid vara bra på att överraska! Hon skulle egentligen komma hem i morgon. Istället ringer hon mig nu och säger att hon snart är hemma. VÄRLDENS BÄSTA JOHANNA, som jag har saknat henne! Puss på alla er andra också men här kan jag inte sitta, har en vän att krama.

mona är galen..




Tisdag.



Sitter och kollar på O.C .. Shit vad jag har saknat Seths ( Adam Brody) humor, så jävla skön kille! Sjukt snygg är han ju också. Måste se till att fixa dom andra säsongerna för snart har jag sett klart första. 

Måndag.



Ska träffa Hanna ikväll. Blir film och kladdkaka, vi skippar B&J´s. Eller man vet ju aldrig, besöket på affären har ju inte varit ännu... haha! Ha en bra kväll!

Tävling på SURF.

Helt galet att kliva upp klockan sex.. det är ju bara inte ok! Tävlingarna borde starta klockan 12, det vore ju kanon! Jag hoppade iallafall en LC till en början. Vi gick nolla och jag kände mig nöjd. Låg då på en första plats men Johanna och Felicia slog mig. Vilket  faktiskt var jätte rolig eftersom att endast URFare fick ligga på placering. Red sedan en LB+5 och då gick det heeelt åt andra hållet. Tror att jag till en början slappnade av, sedan blev det som att jag fick upp farten men fegade mot hinder. Så inne på banan hade vi ingen energi alls, så vi lämnar det! Jag är ändå nöjd, tro det eller ej! Jag tänker på det positiva för en gång skull.

Btw.. det regnade gaaaanska mycket i början, ingen fördel!




Skruva ner volymen innan ni kollar videon!!

Fredag.

Ingen dator på hela fredagen, visst är jag braaaaaa? näe! Inte så mycket dator i morgon heller då jag ska på bröllop. Jusssssteeee. Jag körde fram och tillbaka till Hippo idag, UTAN kärringstopp.. ganska bra vaa? för de burkar väl alla få med automatlåda..hah! 

Var iallafall i  stallet nästan sex timmar och smorde alla grejer, for ut i skogen med Johanna och funderade på det där med hans man. Många komenterade men alla sa olika.. Men det lutar mot att göra knoppar. Blir det heeeelt stört så drar jag ut dom och så får de spreta åt alla håll.




En gammal bild från hemma tävling.

knaaas^^

Asså guud. Jag håller på att spara ut manen på Mio.. kom sedan på att jag tävlar i helgen och han ser ju inte riktigt klok ut. Nog för att jag tycker han är galet söt när manen spretar åt alla håll. Så ska jag köra på de på tävlingen. Eller ska jag försöka mig på knoppar?? Hjälp mig någon! Han får iallafall ha toffsar hemma så att den någon gång ska lägga sig åt ena hållet. Kolla dessa bilder, han ser inte riktigt ut som en häst.. plus att han stått ute i regneet. hahaha!!

Tisdag



På två dagar har vi då fixat ihop 20.000 kuvär. Sammanlagt 15 timmars jobb. Skönt att det är klart iallfall. Nu ska jag dra mig till Brännland tror jag. Ha det braaa!

Måndag.

Har gjort föreningsjobb från halv tio till halv sex idag.. Måste dock tacka Maja för att hon tog Mio. Hade aldrig orkat fara till stallet. Inte för att det var så jobbigt att stoppa ner broschyrer i kuvär. Men shiit så mycket mat,bullar osv man tryckte i sig.. hah! Känner mig som en köttbulle helt ärligt! Jag måste skärpa mig nu känner jag. Lutar mot att jag och Kajsa ska gå till Teg och tillbaka nu. Det behövs!

hittade förresten två bilder från PiteåTidningen.

Piteå dansar och ler ♥

Piteå var awsoome! Vi lyssnade på en massa bra musik, var på tivolli, åt massa glass, träffade massa nytt folk, var på pitehavsbad, spenderat föör mycket pengar, blivit filmade av ett peddo, kollat på Europas största obundna vattenfall. Jaa en massa helt enkelt. Men för det mesta stod vi som nå fjortisar bland massa coolingar och rockade nacken av oss! Helt sjukt varmt blev det där mellan allt folk.

ajaa, här kommer nåååra bilder.



En hel del bilande blev det ju. Så vi passade på att spela Bubble Struggle!



Kvällen började med Over the rainbow, niivet GUBBROCK!!
Därefter såg vi Dead By april, sjukt bra var dom! Vi hade perfekta platserna och avsultade med att köpa t-shit och krama Jimmie.. hehhe! ♥






Dagen efter såg vi lite av Salem Al Fakir och Raubtier. Avslutade sedan med Sonic Syndicate. Det blev dock inga bilder på Sonic. Min kamera är ju totalt värdelös och i slutet gav jag bara upp!




Jag, Kajsa och Emmy. Plus en skummmmis..hah!