Måndag

Pappa väckte mig sju imorse och frågade om jag inte skulle kliva upp. Nej svarade jag och då frågade han om jag hade sovmorgon. Nej svarade jag igen och fick påminna honom om att jag är ledig. Somnade om en stund till med ett leende med tanke på att många går skola/jobbar.
Klev upp vid halv nio istället och tog en promenad. Appen jag använder på mobilen fick spunk och sa att jag gick 378km på 48 minuter. Ganska bra va? Därefter åt jag frulle och åkte till Rappe.

Nu känner jag för en powernap för att sedan ta bussen till Obbola. Tillbringar Valborg där men det blir rätt lugnt för mig. Imorgon väntar inventering på Ica klockan åtta. Men det ska nog gå bra!

Ordspråk

Söndag

Saneringen på Hippo gick bara bra. Vi var där i ca 2 ½ timme och då hade hann vi sanera hela stora ridhuset och övervåningen. Därefter följde mamma med mig till stallet så tog hon en prommis och fotade lite medan jag red. Tog självklart en en löparrunda i det fina vädret. Har dessutom hunnit färga håret och nu sitter jag med ett projektarbete som skulle ha varit klart i fredags.. Bäst att skynda sig för på onsdag får vi ett nytt och mycket störra projektarbete att börja på..

Här är iallafall några bilder från idag.

ett skepp kommer lastat med... ett (tre) däck!

Blev super lycklig i går då jag körde in bilen i garaget då tre av fyra vinterdäck,
som hängde mot väggen, ramlade ner på bilen.. Kanonkul!

Go For Gold

 
Om jag kunde skulle jag beställa alla nya grejer som kommit in till hööks och då menar jag såklart deras nya "kollektion" som heter Go For Gold. Allt är bara så himla snyggt (och blått)!

Hoppning

(tur att han kan kliva över hindrerna..)
Det blev lite mer hoppning idag än vad jag tänkt. Men tur det. Hoppade lite i onsdags men det gick åt pipsvängen och det blev inte så mycket hoppat. Jag hoppar ändå inga höjder så jag hoppade en kort bana. Har kommit fram till att jag i nu läget måste sluta hitta ett avstånd. Jag måste tänka på vad som händer i nästa steg och inte hur jag ska komma på hindret. För det jag gör att att jag stirrar mig blind, väntar, tvekar, bromsar, trycker på. Inte bra! Men idag kändes det lite bättre (egentligen ganska mycket bättre). Några tokiga språng på klippet men annars är jag hel nöjd.
Förresten hoppas jag för allt i världen att vi kanske får komma tillbaka till Hippo om två veckor knappt. Vi ska dit och sanera imorgon och sedan får vi alla hålla tummar och tår för att ingen fler häst visar kvarka!

Lördag

världens finaste!
Tomas har precis åkt hem. Tänkte mig ut på en springtur snart och sedan fara in med Raspen till ridhuset. Tänkte mig ett ordentligt markarbete med några bommar också. Det är ungefär vad jag har planerat idag!

Det är inte lätt när det är svårt.




Nytt linne

Beställde ju hem grejer från Nelly för ett tag sedan
Linnet på bilden och ett par skor. Men det var helt fel skor som kom.. hur lyckas dom?
Ska skicka tillbaka dom och sedan skiter jag i dom andra, så jag nöjer mig med linnet.

Från igår

Gårkvällen var fan i mig totalt magisk. Så fruktansvärt jävla bra att det verkligen inte går att beskriva.
Så nu har jag fått checka av ett måste i mitt liv, en dröm uppfylld så att säga och jag bjuder på två videosnuttar

Innan sista klippet gav någon jävel fil till sångaren(??). Först hör jag bara honom säga "vafan har du med dig en fil till en metal konsert?" Sedan fick Anders den.. hoppet! (därefter filmar jag..om ni ville veta)

vem fan gav fil till Anders Fridén?





Överspidad, trött och svettig. Skriver imorgon!


måste bara..

supersugerhigh

klaras bild.
Var precis på Kvantum med cissi och klara. två lektioner kvar. Längtar som fan till kvällen trevligheter!
Tror att det blir såjävla grymt. Skriver sen!

Hot problems..


Blev sjukt taggad av låten, tror jag ska spela in en låt med.

insp, lookbook.

Söndag

Sitter med och gör klar de sista enkäterna. Måste hitta folk som kan fylla i så att jag kan börja med själva arbetet någon gång. Men nu tänkte jag nästan bege mig ut till stallet. Är ärligt talat inte så sugen. Men det blir säkert bra, ok väder iallafalL! Kul info. kommer med något bättre en annan dag!

Lördag

Går kvällen blev verkligen inte alls som det var tänkt.. slutade med att Cissi räddade min kväll och vi gjorde fruktsallad och såg en film, "högklackat" också såklart! Så kan det gå. Ska åka in med Raspen senare idag och hoppas på att det slutat snöa då.. Men nu tänkte jag ta mig en lång promenad. Bara få ut lite onödigt som skaver i mitt huvud just nu. Ha en bra Lördag allihopa!

Fredag

Usch vad veckorna går fort. Helt galet ju! Kom nyss från Obbola då jag har sov morgon idag egentligen. Tur att jag älskar att äta lång frukost och bara ta det lugnt så där innan skolan. Har ju dock, som ni vet, västa dagen på fredagar men jag har ju en helg att se fram emot sedan så jag får väl hoppas att dagen går fort.
Nu ska jag äta den där frukosten, göra mig iordning och sedan rulla till skolan.

Torsdag

Igår for jag och mamma med Raspis till vännäs (skrev hippo först..) igår. Hoppade en kortare bana på väldigt lång höjd. Bara för att få tillbaka känslan som jag helt tappade sist. Men det gick bara bra.
Nu ska jag ha matte lektion och sedan slutar vi. Senare tänkte jag dra mig mot Obbola och jobba litegrann och sedan gå till Tomas!

Onsdag

Inatt drömde jag att tsunamin skulle fylla Thailand. Jag bodde där, i vårat hus fast nu stod de i Thailand. Det gick ett larm när jag stod på mitt rum. Jag kom ihåg min panik. Hinner jag ta med något värdefullt. "Fan alla våra grejer kommer försvinna, massor av pengar" tänkte jag.. Jag minns hur vi flydde genom skogar, ner för stup och upp på berg. Allt var så suddigt och panikslaget.

Jag kom just på att det var datorn jag valde. Troligtvis för att datorn igår kändes så himla viktig, men det har egentligen inget med saken att göra.

Tänk om de börjar brinna, det blir krig eller något helt annat. Du vet inte ens om du har en minut på dig att fly från ditt eget hus, ditt hem, ditt liv och allt underbart vi har. Den paniken. usch. Den paniken finns de människor som varit med om. Vissa saker som för oss, känns så himla overkliga. Medan de är vardagen för andra. För det finns människor som lever livet i flykt, panik, ingenstans att ta vägen, svält, krig, ständig översvämning eller jordskalv. Fattar ni att sådant händer hela tiden medan vi sitter och tycker synd om oss för att vi inte har råd med shortsen för tusenlappen eller råd att äta ute på finaste restaurangen eller gråter för att det snöar igen. Vi har det just nu så otroligt bra. Glöm aldrig det..



är så taggad att jag spricker..

wooops..

Tisdag

Här har vi min nya nattkompis. Får hoppas att den gör sitt jobb och att huvudvärken släpper. Ganska obekväm är den men man lär ju vänja sig!
Annars så gick jag skola till tolv idag. For sedan en stund till stallet och mockade. Raspen fick sig även en kort skritttur på kanske 25 - 30 minuter. Dock var han hur mjuk som helst i munnen, nästan för mjuk! Fanns som inget att ta i. Vad beror de på, ingen framåt bjudning kanske?? Efter det for jag som sagt till tandläkaren. Nu väntar middag, plugg och sedan tv-serierna ( DH och GCB). Ha en bra kväll!

E N G E L

Hade helt missat, fast jag brukar missa allt, att Engel släppt ny låt. Nu vet jag även att 18 Maj släpps hela albumet. Här är iallfall "Question your place". Riktigt bra var det!

Min allra finaste ängel!

Fick en länk av en tjej som heter Malin där det fanns ett gäng bilder på mig och Mio.
Usch vad jag saknar honom. Världens allra finaste, världens snällaste och underbaraste. Det kommer jag för alltid att stå kvar vid. Finaste Mio! Nästan tio hela månader sedan han fick åka till himlen.

Söndag

Så avslutar vi detta lov också.. Igår for jag och Tomas till Ersboda ett tag, spelade lite mer spel osånt med ett gäng grabbar. Men vid halv tio for vi hem igen, förbi ica och hyrde "Friends with benefits" köpte B&J och somnade sedan gott. Film och glass börjar bli en skön vana! Vi klev upp strax efter nio imorse. Åt frukost och sedan for jag till stallet. Därefter en springtur och nu ska jag ta mitt pick å pack till Obbola.
Justja. Stövlarna kom i förrgår. Lite stora över foten men en mindre storlek hade inte gått för då hade dem inte passar runt vristen. Så jag är nöjd, väldigt nöjd!

Från igår

Går kvällen blev väldigt trevlig och tillbringades med Cissi och Klara. Vi spelade spel och checkade in tvn lite. Herregud, har ni sett serien "Högklackat" någon gång. Jäklar vad vi skrattade.. Här är några bilder iallfall.

Visst sa jag att vi hade trevligt?...

Lördag

Kom precis hem från SURF. Blev lite dressyr och det gick bara bra. Började med snodden men tog sedan av den för jag tyckte inte att han svarade så bra framåt och den bromsade som bara idag. Tyvärr dog kameran där i slutet då han gick som bäst men hela passet tycker jag ändå gick bra. Utom att han var lite seg då.

Ny bikini och årets första mjukglass.

Fredag

Hittade massa nya grejer till frukost. Blandade fil, musli, en husmans, sötmandel, solroskärnor och linfrön. Brödet innehåller nästan samma sak. Gott blev det!
Nu ska jag sticka iväg till stallet. Hovslagaren kommer klockan nio. Sedan tänkte jag mej ner på stan en sväg med Hanna.

hade ju varit totalt jävla grymt

Känner att det hade varit sinnes sjukt att åka till Metaltown iår igen. In Flames, Killswitch Engage, Trivium ... ni hör ju bara och det är bara få av alla.. Killswitch är ju ännu ett band som jag verkligen vill se innan jag dör. Men jag får väl vänta länge även denna gång! Bara tolv dagar kvar tills In Flames till Umeå förövrigt!!

Torsdag

Sov som sagt i Obbola inatt. Var på Ica mellan halv tolv och två ungefär.
Fick med mig webbutbildningar hem som ska göras som jag redan börjat med.
Men det var en hel del och jag vill gärna vara färdiglärd till sommaren.
Kommer även vara nån timma i veckan i butiken för att lära mig. Nog om det.
Nu ska jag trycka i mig lite mat innan nästa jobb.

Onsdag

Ska sätta mig ner och skriva stenhårt på Historia rapporten nu en stund. Ska släpa röven till Obbola sedan. Kändes ganska smart då jag ska till Obbolas lilla Ica imorgon och lära mig lite nytt. Har kanske inte berättat att jag fått sommarjobb där. Katching! Så på kvällen väntar också tre timmars jobb på Marieberg. Men som sagt, nu: vetenskapligarapporten (lät bra nördigt va?).

Om jag fick fria händer på Horze.se

Vännäs idag

Tisdag


Igår kväll kom Tomas hit med Ben & Jerry och en film, han är ju verkligen finast! Filmen vi såg hette "Loosies". Den handlar om en ficktjuv. Av en slump stöter han på ett gammalt engångs ligg som visar sig vara gravid. Spännande right? Nej men den var faktiskt väldigt bra och lagom lång. Så se den! Klicka på bilden för trailer!
Nej nu forstätta städa lokalen och sedan ska vi försöka ta oss till vännäs med Raspen ikväll. Med sommardäck..

Måndag

Ska snart åka iväg till träsket och fira morfar. Känns att jag har varit aktiv några timmar nu men den känslan gillas och jag har hela dagen kvar! Raspen var fin idag och jag önskar verkligen att vi hade mils långa vägar att galoppera på men det kommer aldrig hända. Fast det kan bara bli bättre till sommaren, speciellt om hippo kan öppna! Igår for jag och mamma ut tillsammans. Hon lånade Annas superpigga islandshäst. Vi bytte efter ett tag också så fick jag prova honom. Hela turen var rätt spännande! Rider honom gärna igen iallfall!
Justja. Ett par nya ridstövar är hemklickade. Hoppas verkligen dom passar. Fick ta juniorstövlar för vanliga passar inte mina ben.. Har för korta ben för bredden.. Ni får hur som se när dom kommit!

Söndag

Trodde inte att jag skulle säga detta men datorn hör inte till min intresse just nu. Har sett Happy Feet 2 ikväll och imorgon ringer klockan vid 7 för en springtur till stallet för att ta utsläppet. Därefter hem igen för frukost och sedan tillbaka för ridtur. Lät det lite konstigt kanske. Ja men det blir säkert bra! Därefter ska vi åka och fira morfar som fyller 65. Veckan som kommer erbjuder annars fler ridturer, springturer, jobb och mys. Justja, lite plugg också!

Turkiet 2011

Kom just att tänka på en sak. För ett år sedan. Under påsklovet 2011 så var vi i Turkiet. Hade varit underbart och man just nu kommit in från stranden. Tar en siesta innan man dricker några goda drinkar och massa god mat. Åhh.. saknar!

Långfredag

Nu är jag tillbaka. Har inte alls haft något att skriva om då hela veckan bestod av skolan, stallet och plugga tills jag somnade, ungefär! Så igår fick vi äntligen ett välförtjänt påsklov. Tomas bjöd på lunch och senare fick påskmiddag hemma hos farmor och farfar. Efter det for jag till Obbola och sov där. Blev ganska sent och jag vaknade av väckaren klockan elva(!!!) för att ta bussen hem.
Kom hem vid ett och då for jag till stallet för att rasta pålle så att säga. Han fick sig ett lugnt pass i det jätte fina vädret. Därefter tog jag en springtur med världsbäst musik. Musiken gör ju allt! Nej, nu måste jag kanske ta på mig något vettigt och torka håret. För snart kommer familjen Persson på middag, trevligt!

Detta lever jag på idag!

(klicka på bilden om ni vill få öronorgasm!)


Idag är det exakt tjugo dagar kvar,
tjugo dagar kvar tills ett av mina livs måste blir till sanning
tjugo dagar kvar av de sex år jag har väntat och velat men inte kunnat.
tjugo dagar tills mina absoluta favoriter kommer hit, hit till Umeå.
Fattar ni hur galet det är?
Hur galet jävla taggad jag är,
jag skulle bli ganska avis om jag var du.
KÄRLEK

förövrigt så snöar det..

Nejmen hej!
Igår såg vi på filmen Immortals som var en av de sämsta filmer jag någonsin sätt. Tur att vi hade Ben & Jerrys och godis! Där vid ett for vi sedan och skulle hämta mamma och pappa som varit på kalas. Men med lite missförstånd slutade det med att vi skjutsade hem många fler än så. Tur att jag hade min finaste som så snällt följde med runt hela Umeå. Vid tre kom vi isäng och sedan ringde väckaren halv 7.. Hästarna skulle ju få sin frukost. Men som tur var kunde jag somna om en stund när jag kom hem!. Nu ska snart ta på mig ridkläderna och åka in till vännäs. Är taggad som vanligt! Blir mest markarbete idag men bara jag får göra annat än att skritta så är jag väldigt nöjd!

Resten av denna vecka måste jag gräva ner mig i plugg.. Får se om jag hinner så mycket annat..