Söndag

Min fina igår!
 
Hejhallå, eller något!
Igår jobbade jag till klockan två och sedan tog jag bussen hemåt. Blev dock strul med ultrabussen så jag fick vänta på stan i ca 30-40 minuter innan jag tog mig hem. Så sedan fick jag skynda mig för att göra mig iordning då vi igår åt middag med Tomas familj och lite fler. Tror vi var upp mot tjugo pers igår. Åt buffé och drack en massa öl. Väldigt trevligt var det! Idag har jag jobbat mellan 14-19 och nu väntar ärligt snart sängen. Är jäkligt trött!

Trevor Wentworth får bussresan hem från jobbet, att gå fortare!

Receptet på chokladbollarna!

Självklart kan jag lägga ut receptet på chokladbollarna. Detta kan ni ju inte missa!
 
200 g dadlar utan kärna
4 msk kokosolja
3-4 msk kakao
1 dl havregryn
4 msk kallt kaffe
kokosflingor att rulla bollarna i.
 
Mixa allt i matberedare, rulla bollar - KLART! Blir ca 15 st.
Ni kommer bli chockade över resultatet som bytet av smör och socker, till kokosolja och dadlar, gör!
 

Kajsa tycker att jag äter snabbt..

..jag tycker att hon äter sakta!
 

Fredag

 
Började dagen med att gymma lite lätt innan jag drog till stallet. Blev inte så länge där då jag bra mockade och fixade lite. Nu ska jag ta och äta lunch och sedan fara och jobba. Hääråå

Torsdag

 
For hem till Kajsa ikväll. Vi åt Ben & Jerrys och såg Narina - Prins Caspian.
Den är ju så jäkla bra alltså!
Tack för idag Kajsa!

Vad händer med kroppen?

Alltså jag känner inte igen mig själv. Vissa dagar är jag så jääkla seg! Som idag. Visst, jag klev upp sju, men det var efter 8 timmars sömn (vilket normalt är perfekt för mig), for och tränade, åt frukost, for till stallet, for hem och duschade innan jag for på stan. Då började jag känna mig lite seg i kroppen. Tog en lunch dejt med Kajsa och gick en sväng på stan och när jag kom hem så la jag mig direkt på sängen med datorn. Sedan somnar jag alltså med datorn i knäet. För att tillägga så har de aldrig hänt för att jag omedvetet bara somnat sådär. Sedan vaknar jag till när pappa kom hem och då kände jag mig bokstavligen förlamad. Mina ben var tunga som bly. Jätte konstig känsla och kroppen övertalade mig att somna om. Nu, efter ca 1 timmes extra sömn, god middag och en kopp kaffe, känner jag mig genast lite piggare. Men ändå! Fattar inte vad det beror på. Är det för att jag segat i tre veckor nu och har lite svårt att komma igång, eller menar kroppen på allvar att jag behöver mer vila? Fattar inte..
 
Köpte iallfall denna gulliga ram på stan!
 

chokladbollar utan socker och smör..

..japp, dom existerar och smakar jäkligt bra! Fick nämligen smaka av en tjej på jobbet som hade bakat. Så jag provade igår och det blev väldigt gott. Pappa tyckte att dom nästan var identiska och jag tyckte skillnaden gjorde att det smakade nytt och bättre. Dom ser ju likadana ut också! Tummen upp för att man kan äta hur många man vill utan dåligt samvete!
 

Min onsdag i bilder!

 
 

instängd i en bur

Inatt drömde jag en sån sjuk dröm. Var jagad, sprang, gömde mig. Det var ena stunden ett litet barn som okunnigt högg mot mig och andra stunden var det en grov äcklig man. Var jag än gick så kom nån och skulle döda mig, spelar ingen roll vart jag än vände mig. Jag kände mig totalt fast i en bur och kunde inte vända mig åt något håll. Tillslut satt jag verkligen fast med band runtom mig. Jag vaknade i panik och fattade ganska snabbt vad drömmen beror på. 
 
För lite så känns det just nu. Jag känner mig inte hotad av någon såklart. Men det känns som att jag sitter fast på samma ställe och inte tar mig någon stans. Jag vill verkligen kunna rida min egen häst snart och forsätta utvecklas. Saknar oss så otroligt mycket. Det här är fan inte roligt längre... Ni kanske inte fattar varför jag menar att drömmen speglar hur jag känner just nu eller varför man ens kan sakna något så mycket. Men för er som suttit i samma sits som jag mer än en gång, så kanske iallafall ni förstår hur jobbigt det är!
 
BIld från förra sommaren.
 

Onsdag

 Ännu mer taggad blir jag av denna dösköna låt!
 
Idag är det exakt tre veckor sedan jag tränade sist. Fattar ni?? tre hela jävla veckor... Denna förkyldning som jag haft har gått mig så jävulst på nerverna. Men nu tänker jag inte klaga på det mer. För idag känner jag mig pigg och det känns helt klart som att jag kan gå till gymmet och köra. Bara lite försiktigt såklart. Men jag är fruktansvärt taggad. Nu jävlar!

Dags att dejta sängen

Har precis varit och tagit in pållen. Nu är de äntligen dags för mig att sova. Har haft rådryg huvudvärk sedan lunch och sängen blev efterlängtad redan då..

abstinensen rinner över...

 

Tisdag

 
Känns skönt att ha något att kliva upp till idag. Ska snart åka iväg till Obbola för att jobba mellan 11-18. Sedan får jag se vad som händer helt enkelt!

Les Misérables

 
Om ni inte sett denna film än så måste ni verkligen göra det!
Jag var väldigt skeptisk innan när jag hörde att det var en musikal.
Men man kom snabbt in i att dom sjöng hela tiden och ja..
Den är helt fantastiskt bra
Otroligt lång och känsloladdad film. Men man vill aldrig att den ska ta slut.
Se den bara, jag tror knappast ni ångrar er.

Måndag

Har precis kommit hem från Tomas. Vi tog låång sovmorgon imorse och sedan tog vi det bara lugnt innan han skjutsade hem mig. Snäll som vanligt! Nu ska jag strax bege mig till stallet. Så idag händer det nog inte så mycket mer. Det börjar bli en dålig vana med dessa slappar dagar. Men förhoppningsvis kan jag börja träna i veckan!


 

Söndag

 
WEHEY. Idag var första natten som jag 1. inte hostade ihjäl mig innan jag skulle sova 2. vaknade heller inte mitt i natten av en hostattack eller 3. inte heller på morgonen. Underbart!! Kan det få fortsätta så här nu? Klev iallfall upp halv åtta och for till stallet för att släppa ut Raspen och även mocka. Så nu är det klart. Nu väntar jag på att resten av familjen ska vakna (varför är inte ens mamma vaken nu!?) så att vi kan äta frukost. Sen ska jag åka in och jobba 14-19 så jag stannar nog i Obbola sedan. Bra söndag, hej!

Min midsommar

Tur att han inte hade broddar på sig!    
 
Man skulle kunna säga att min midsommar inte riktigt blev som det var tänkt. Åt middag precis som planerat hos Tomas, som förövrigt var jätte gott! Men Tomas hade feber och, precis som jag när jag hade min feber, så kände han för att ligga i hemma. Så jag for till stallet och kände för att ta en prommis med Raspen i kvälls solen. Bara ett problem. Det var super mycket mygg och jag tog vägen genom skogen.. Raspen blev lite stressad och kämpade för att få bort insekterna. Det var då jag kom på den smarta ideén att hjälpa honom att vifta bort myggen (och alla andra insekter) som befann sig under magen. Men jag hann knappt börja vifta förrän han skulle göra samma sak med sitt bakben. Detta slutade med att han råkade sparka mig på låret. Som tur var gick det bra. Han tog inte i så mycket och jag är mest bara öm. Men lite onödigt var det ju! 

Lördag

Kaffe, juice, amerikanska pannkakor, rostat, fil och musli. Kan de bli bättre?
 
har precis ätit en jätte god frukost efter att ha varit i stallet på morgonen. Det spöregnar ute och hela familjen sitter nu med gott samvete framför TVn. Dags att sätta på en film helt enkelt.
 

Glad Midsommar!

Här är middagen för dom i Stöcksjö... Freshhh
 
Vaknade jätte sent idag men jag tror lite att jag behövde några extra timmars sömn. For vid halv ett med resten av familjen till Stöcksjö. Åt lunch med alla där men är nu hemma igen medan dom andra ska vara kvar tills ikväll. Jag själv ska snart till stallet och pussa på Raspen och redan ska jag fara och äta hos Tomas. Annars blir det inget speciellt ikväll. Lugna puckar!
Hoppas ni får en bra midsommar ♥

Yran 2013

 
Detta var alltså yran 2013.. GALET!
Nu får vi spänt vänta på att nästa år blir minst lika grymt!

Torsdag

 
Vaknade sjukt trött imorse. Blev rätt sent igår då jag umgicks med Ica-brudarna. Vi drack Rosé och snackade skit. Mycket trevligt var det! Sedan när jag kom hem till Tomas så kämpade jag för att vara tyst. Hann bara lägga mig i sängen så började jag tokhosta.. Somnade efter ett bra tag och vaknade nån timma senare och fortsatte hosta. Bara nån timme efter det ringde Tomas väckare och jag var ännu en gång vaken. När Tomas farit somnade jag åter igen om i knappa timman innan min egna väckare ringde.. Ingen skönhetssömn inatt med andra ord. Blev ändå en kort arbetsdag mellan 8-12 så det var rätt skönt!

två år sedan.

Det var den 18 Maj 2011. Jag var på skolan då mamma åkte med Mio till vetrinären. Jag hade väntat mig samma vanliga. Han kommer få vila några veckor och sedan är vi tillbaka. Jag minns att jag och några klasskompisar var på väg till matsalen då samtalet kom. Det var mamma. Hon grät. Jag fattade inte. Hon berättade och jag föll ihop. Mitt på skolan hittade jag första bästa stol för att sätta mig och alla tårarna bara rann. Mio hade fått sin sista chans. Det var ingen idé längre... 
 
Den 21 maj 2011 minns jag så väl! Jag och min familj skulle på bröllop då låten nedan spelades.. Jag började gråta som aldrig förr. Mitt i kyrkan. Inte som dom andra, för att allt var så fint. Nej, för att "Utan dina andetag" fick mig att inse att jag snart aldrig mer skulle få känna hans andetag.. Datumet på denna dag är också lätt att minnas för det är även den dagen som jag blev tillsammans med Tomas. Utan honom den här perioden.. Ja han dök upp precis i rätt tid för att få vardagen att kännas lite lättare.
 
Den 20 Juni 2011.. Jag for till stallet och borstade Mio. Visste inte ens varför. Jag satte upp på honom en sista gång. Tomas var där. Mamma och pappa också såklart. Jag kramade honom en sista gång innan jag föll ihop igen. Mamma och pappa tog ner honom. Jag och Tomas satte oss i bilen. Jag lyssnade inte efter smällen. Jag vägade lyssna. Jag bara grät! - Värsta dagen i mitt liv.
 
Idag är det alltså två år sedan som Mio lämnade vårt stall, vår värld. Ängeln fick ett par vingar. Han springer på dom gröna ängarna i himlen och slipper allt som heter smärta. Han har det bra där. Det var bäst så för hans skull. Men saknaden är oändlig. Mitt första ponny, första kärlek. Ponnyn med ett hjärta av guld. Snällare går inte att finna. Han fick mig att inse hur mycket man kan älska ett djur. Att även djur kan ställa upp och finnas där. Precis som en vän. Fast i en mjukare och mer tystlåten form. Mio min Mio, du är saknar och älskar av mig och så många andra. 
 
  
 

Onsdag

 
Låg kvar i sängen nästan hela förmiddagen. Kände mig sådär lagom seg! Drog till stallet efter lunch och gjorde klart allt där. Raspen fick sig en prommis igen. Ja det där vanliga ni vet! Nu måste jag dock skynda mig. Tomas hämtar mig snart så rullar vi till Obbola. 

Studentpresenter

Fick så himla fina presenter på studenten. Måste bara visa!
 
 
Sen fick jag ju en del pengar också. Men det bäst med studenten var verkligen inte presenterna, även om dom var bättre än bäst. Som sagt. Mina kära föräldrar hade ordnat så himla fint och bra. Alla som kom hem hit och firade med mig var också så himla underbara och för att inte glömma klassen. Allt var perfekt! Bästa någonsin! Varför får man inte ta studenten varje år...? Dessutom känns det konstigt att de redan gått en vecka sedan det var. Varför går tiden bara snabbare med åren?

Helt sinnes nu när jag tänker på de..

Fattar ni hur stora och bra band jag såg i Göteborg för två år sedan..?

Helt jävla sinnes sjukt galet!!

 

Tisdag

Jaa, vi bju på dessa.
 
Blev inte en helt ledig vecka i veckan, som jag trodde. Nej för idag jobbade jag mellan 10-15 och på torsdag ska jag också jobba lite. Känns super! Har ju inte så mycket att göra nu förtiden.. For till Raspen och pussade på honom efter jobbet. Tog en kort prommis och sedan släppte jag honom i sommarhagen. Ikväll ska jag nog slå på en rulle och.. jaa, ta det lugnt!

Det är ingen vanlig dag..

..För det är Raspens födelsedag! 
Ja, för idag fyller min prins hela 15 år. Världens finaste häst, vän, pojkvän. 
 
Bild från dagen vi hämtade upp honom på travet.
En dag jag aldrig glömmen.
Det stavas: LYCKA
 

Midnight regulations

 
Bjuder på en skön låt så här på kvällskvisten.
 
"They say just hold onto your hope
But you know if you swallow your pride
You will choke."

Måndag

Ny vecka, nya dag!

Efter en skön sovmorgon så åt jag frukost och rullade sedan till stallet. Raspen fick sig en kort prommis och på väg hem öppnade sig himlen och bjöd på ett skyfall. Skönt! Raspen fick stå inne en stund och torka upp medan jag smorde tre av hans träns. Därefter släppte jag ut honom, mockade och rullade sedan hem. När jag kom hem så var jag helt slut på energi och somnade direkt i soffan.. Vaknade med ett illamående som inte försvann jätte fort. Älskar förkyldningen jätte mycket just nu! Illamåendet försvann iallfall och nu tar jag det ännu mer lugnt. Ska åka på personalmöte ikväll så det får vara kvällens enda sysselsättning.
 
 
 

Bilder från Balen!

Har fått ett gäng bilder från balen som jag nu tänkte visa.. 
 
 

NY MOBIL!

 
Som ni vet så gick ju min Iphone 3 sönder för ett tag sedan. Så idag efter jobbet så for jag och pappa och kollade på en ny. Slutade med att jag tog med mig skönheten på bilden, hem! Rätt nöjd kan jag lova.. Tackar för studentpresenter och skatteåterbäring! 
 
Annars så har jag jobba mellan 8-14 idag. Nu är jag ledig en heel vecka innan jag börjar jobba på riktigt. Eller alltså, sommarjobba!
 

Lördag



 Det där med att jag skulle lägga mig tidigt igår blev ju inte av. Gör väl ett nytt försök ikväll! Har iallafall jobbat mellan 12-19 idag och efter det har jag mest bara tagit det lugnt. Just varit i stallet och tagit in prinsen. Nu väntar sängen för mig helt enkelt! Hare hej!
 
 
 

Ännu mer bilder!

 
Alla bilder är tagna av Tove förutom sista för den snodde jag av Johanna! 

Fredag

 
Idag har jag inte gjort speciellt många knop. Inte mer än att jag jobbade mellan 8-15 iallafall. Efter det har jag bara varit en snabbis till Raspen innan jag la mig på soffan. Där har jag legat hela kvällen till nu. Tänker gå och lägga mig i tid ikväll då det inte blivit så många bra timmars sömn de senaste dagarna pga förkyldningen. Hoppas jag får många timmar inatt istället! Imorgon jobbar jag mellan 12-19  så denna helg blir det mest bara att jobba och vila. Vill bli frisk nu så att jag kan börja träna igen.. Börjar bli lagomt rastlös!
 
 

Mera bildet!

 
 
 
 

Studenten!

Morgonen började på Teg med champagnefrulle innan vi vandrade till skolan för fika, betyg, kramar, massa sång (läs: skrik) osv. Sedan på utspringet började det ju spöregna, vilket var super tråkigt. Speciellt när vi fick leta flaket i evigheter och frös hur mycket som helst! Väl på flaket gav vi upp efter typ 30 min för då blev det bara jobbigt att frysa så mycket. Så jag begav mig hem där familj, pojkvän, släkt och vänner var samlad. Dock tog jag en tvärdusch nästan direkt för att få liv i kroppen igen. Men sedan så skålade vi, åt otroligt jäkla god smörgåstårta, tårta och sedan fick jag hemskt mycket fina presenter också! Så snabbt hade man glömt det kalla och trissta som blev efter utspringet. Fick iallfall pengar, smycken, lite att lägga i "flytta-hemifrån-lådan" och framförallt - en ny cykel!! Så himla underbart! 
 
När alla hade åkt så städade vi lite här hemma, kollade bilder och jag började göra mig redo för kvällen. Så Tomas skjutsade mig till Teg igen där vi käkade middag med klassen, drack massa gott och hade det trevligt innan vi drog till studentskivan. Fyfan vad det var roligt där! Alla, egentligen hela dagen, var så jäkla glada och taggade! Stämningen var på topp och jag hade en förjävla rolig kväll! Så även om min röst är pajjad och mina fötter likaså, så är detta ett av det bästa någonsin. Ett dag man aldrig någonsin kommer glömma!
 
Tack också till ALLA som gjorde detta möjligt. Framförallt mamma och pappa som hade fixat allt här hemma så oväntat himla bra! Tack också till er andra som kom hit för att uppvakta och dela denna dagen med mig. Tack också klassen för en jävligt bra dag/kväll. Ni alla är förjävla bra! TACK! Kan vi göra om detta snart eller.. om och om igen..?
 
Snodde dessa fina bilder av Tove. Fina klassen i två delar!
 
 
 

Tappad och påkörd..

 
A, ni får ursäkta att bilden vägrar vända på sig. Men ni fattar poängen.. Jag är klantigast i världen och nu sitter jag med en annan skitmobil som endast går att ringa och skriva sms med. Har inga kontakter på den heller.. BRA DÄR
 
 

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!

 
Alltså finner fan knappt ord för hur bra gårdagen blev. Så galet, så fint och så overkligt roligt! Mer kommer sedan..
 

inte många timmar kvar nu!

 
 
Imorgon kommer klockan ringa halv fem. Klockan sex ska vi träffas för champagnfrukost på teg innan vi drar till
skolan. Sen väntar massa andra festligheter och jag är oerhört taggad trots att min förkyldning jävlas sönder med mig. Speciellt på kvällen/natten. Nu håller vi alla tummarna för bra väder också så välkomnar vi studenten. Det känns så himla overkligt bara!
 

ger mig själv en tidig studentpresent!

 
Min nya bebis kom precis in genom dörren. KÄRLEK!
 

Måndag

bra bild osv..
 
Hej igen! Har legat i feber i helgen och känner mig fortfarande rätt hängig. Med detta och att jag inte fått hem min nya dator än, har gjort att jag inte riktigt orkat sätta mig vid den stationära. Dessutom gör jag knappt något om dagarna så det finns inte mycket att skriva. Mitt nöje i helgen, som avslutas ikväll, är att jag bestämde mig för att se alla Harry Potter filmer igen. Mycket bra val enligt mig för dessa filmer har aldrig varit så bra som nu. Har nästan bara sätt filmerna en gång, alltså när dom kommit på bio, samt någon gång extra med vänner eller så. Men att se alla så tätt inpå och i rätt ordning, gjorde varenda film mycket bättre och jag ser dom mer spänt än någonsin. Jaa, jag är en tönt vad det gäller filmer jag gillar men och? Ikväll ska jag iallfall se sista!
 
Annars så hade vi brännbollsturnering på skolan idag. Jag låg dock hemma.. kul! Imorgon väntar mingel på skolan, samt ordna flaket osv. Sedan på onsdag är det alltså dags. STUDENTEN. Galet vad tiden går fort. Helt vansinnit! 

Lördag

Har haft en väldigt bra dag idag trots att min förkyldning satt sig ordentligt nu.. Började dagen med att åka till Hippo och rida Sofias häst "Lisa". En väldigt pigg och glad tjej som var väldigt rolig att rida! Sedan for jag hem ett tag innan jag åkte till Raspen och pysslade på hos honom. Därefter åkte jag iväg till Hissjö och red Jennys häst "Hatte". Han är definitivt den största häst jag ridit. Väldigt bred i typen och ca 180 hög (om inte lite till...). Tog en skrittur på honom medan Jenny red sin unghäst som knappt är inriden. Så vi red en kort sväng och det gick kanon bra! Så himla roligt att prova olika hästar!
 
Här är en bild på mig och "hatte".

Två till bilder från balen.. fler kommer!

Fredag

Bild på Emmas ponny Amir och jag!
 
Vaknade imorse och kände mig inte alls kry.. Solen lyste och det hade varit en perfekt dag att ligga ute och steka hela dagen. Men när man är förkyld och är nära på, eller kanske har lite, feber, så är det inte alls så kul att ligga i solen. Så soffan och jag har varit goda vänner idag istället! Inte alls kul! Igår däremot fick jag fara ut till Emma och rida hennes ponny Amir. Hon lånade en kompis häst så vi for ut i skogen. Jätte roligt var det! har sådan fruktansvärd ridabstinens att det faktiskt inte är ett dugg roligt.. Klättrar på väggarna nu!
 

Balen!

Balen för mig kändes nästan lite overkligt, lite saga! Alla var så otroligt fina och det var så himla kul att se alla. Sen var det såklart väldigt trevligt med de sällskap vi hade också! Det togs en del bilder så jag tänkte börja med att visa de som mina föräldrar tog!

Onsdag

 
Klev upp halv åtta imorse för att åka och träna. Väl där tog det knappt tjugo minuter innan jag for hem igen. Hade ingen energi alls och de känns att en förkyldning är på g... Det fanns alltså innen anledning att fortsätta träna då. Så jag for hem igen och åt frukost innan jag drog til stallet och pysslade på med Raspen. Klippte man, svans och tog en kort prommis. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart äta och börja fixa mig inför ikväll. Tomas kommer hit vid två och då ska jag vara klar. Därefter rullar vi hem till Klara för lite förfest osv innan vi drar till självaste balen. Känns overkligt, konstigt och lite nervöst men det kommer nog bli en bra kväll! 

Tisdag

ni får en bild på Kajsa,
från ca två veckor sedan..
 
Igår kom Kajsa hit ett tag. Vi satt mest och snackade en massa innan vi hamnade framför TVn och Tomas kom hit. När Kajsa for så tog det inte lång tid innan vi gick och la oss. Klockan var ca elva. Tomas somnade som vanligt direkt men inte jag.. Jag låg vaken, vred och vände mig, till fan tre på natten. Det var sista gången jag kollade på klockan innan jag tror jag somnade. För sedan vaknade jag igen klockan sex av Tomas alarm på telefonen.. Så han klev upp och for och jag bestämde mig för att jag var tvungen och sova lite till så. Till nio sov tillsist. Men sjukt irriterad på detta. Är väll tillbaka i samma mönster som förra sommaren.. Att jag blir så himla pigg och sedan blir det så himla varmt inne också, att jag får svårt att sova . Fast jag hoppas att detta var tillfälligt. Fast känner jag mig själv rätt så blir det svårt att sova ikväll också för i morgon är det ju balen!

Måndag

 
Efter nästan tolv timmars sömn inatt (jaa jag var onödigt trött) så har jag fått igen alla timmar förlorad sömn från helgen! Har även stoppat i mig massa bra mat för att kunna få tillbaka energi. Denna helg har ju inte varit den bästa i matväg men sånna dagar får också finnas! Annars så har jag varit i stallet ett tag. Mockade, fixade, borstade Raspen och gick en prommis med honom till älven. Där fick han stå en stund och bada hovarna. Sen låg jag ute en stund tills molnen dök upp. Nu däremot ska jag vandra till gymmet och döda benen!!

söndag

Har inte gjort många knop idag! Vaknade som sagt strax innan elva. Då åt jag och Tomas frukost innan han for hem. Så jag drog med pappa och handlade, gav Raspen mat och kollade även lite efter cykeln.. Därefter tog jag det lugnt innan jag åkte hem till Anna i Hissjö för att få rida!! Fick rida en söt liten ponny. Dock tror jag denna häst testade mig genom att skita i att lyssna på min skänkel och ville inte gå fram nå hemskt mycket! Alla som känner mig bra vet att det inte är min starka sida att övertala hästar. Men det var roligt ändå att få rida ändå! 
 
Ni får en bild från en annan dag, på Raspen. Helt galet vad fin häst vi har. Önskar bara han blir ridbar snart.. Saknar oss ihop så himla mycket nu.. Speciellt när jag inte har någon skola, inte så mycket iallfall!

Söndag - yran!

Alltså vilken panghelg! Tillsammans med grymma vänner, Alina Devecerski, Hoffmaestro och Nause så blev denna helg hur kul som helst! Igår gick jag in till stan med två kompisar och åt nattkäk efter yran, for sedan vidare och stannade hos min kompis för att låna en tröja. När jag sedan kom ut så var min cykel borta.. Letade lite utan någon som helst tur. Tillsist ringde jag och väckte Tomas som kom och hämtade mig. Han är verkligen underbar den mannen! Men halv sex imorse kom jag hem och somnade direkt.. Bra där! Kunde inte heller sova längre än till elva så nå hemskt många timmars sömn blev det ju inte inatt. Blir alltså en tidig kväll ikväll!
 
Detta var de bästa bilderna jag tog med mobilen.. Har några på kameran också men jag väntar med dom tills jag har en egen dator att lägga in bilderna på. Ja för jag kan ta och berätta att det tog ett dygn innan jag blev less på att inte ha någon egen dator så igår beställde jag hem en.. Opss! 

Ser it som att jag har fullt upp till veckan?

nu kör vi igen!



Lördag

Trots att det regnar idag så är jag riktigt taggad för ikväll. Kvällen igår blev lyckad och jag hoppas på liknande ikväll ikväll. Lovar att lägga ut lite bilder sedan men det får bli när jag kan låna en dator...
Tillsvidare får ni se en bild som mamma tog idag. Älskade häst!!