lördag...

Klockan är nu halv tio och jag har varit vaken ett tag. Klev upp halv åtta och for och tog ut Mio. Sedan så åt jag en efterlängtad frukost! Är jätte trött och vill verkligen lägga mig och sova igen eller iallafall bara ta det lugnt. Men jag måste verkligen plugga.. Har NO prov på torsdag och jag har knappt börjat ännu. Kan dessutom ingenting! Måste dessutom skriva om en konstnär och även om ett konstvärk som han har gjort..

Går kvällen var iallafall bra. Justja jag har ju inte ens haft igång datorn sedan i onsdags, sorry för det men så kommer det vara fram till proven. Hela helgen går ju bort också pga genrep idag och själva julshowen i morgon. Hursom helst så var vi några tjejer hos Johanna igår och firade henne. Hon fyllde ju år förra veckan. Det blev massa god mat med efterrätt. Massa skratt osv. For hem ganska tidigt. Både för att jag skulle ta in Mio igår och för att jag skulle upp tidigt idag. Har inte haft sovmorgon på jätte länge och dessutom sovit dåligt. VILL SOVA NU!

Men som sagt. Ska strax plugga lite och sedan åka till hippo med Mio. Det blir alltså genrep idag. Kommer bara ta det lugnt eftersom att det är två stycken föreställningar i morgon och det blir ändå ganska jobbigt.


Svar: Idag ska jag åka till Sollentuna Centrum för att köpa en julklapp till min Mamma och städa mitt rum :)

yes :D

sv; jappjapp :)

naeee :P

Idag ska jag på middag med jobbet :) vad ska du göra?

har frågestund på bloggen, fråga ngt ? :D <3

RE: vad kul med häst :)



jag har nyligen duschat och ätit middag, kom hem från fotbollscup för ett tag sen.




Kom ihåg mig?