Torsdag


Vaknade nio och började tio. Gjorde klart och skickade in mitt sista svenskaarbete. Åt tacobuffé på skolan, lyssnade på redovisningar, satte mig ner med min classmate och vi försökte bli klara med våran men vi måste kämpa på mer. Kom hem och packade om och åker strax till Obbola för lite jobb och sover sedan hos Tomas. Nästa vecka börjar mitt gräsklipparjobb och jag måste, med tårar i hela kroppen, svara mona på att jag inte kan jobba under balen. Fatta att få se alla fina människor och få lite inspo till nästa år. Men jag har hoppträning till nio samma kväll och dressyrtävling tidigt dagen efter.. suck!! Livet är på topp peps. Saker ordnar sig även om jag är så jobbsugen just nu så det inte finns, älskar att jag börjar få lite erfarenheter av småsaker! Vill mer mer mer!!                                lugn....

Dags för en förändring?


Nu håller jag faktiskt med. Det är dags att skärpa sig. Man kan faktiskt inte gå runt i endast svarta kläder på våren/sommaren. SKÄRPNING!!
Förövrigt kan jag inte lugna mig. Snart sommarlovs-stressen. Skolarbeten som är kvar, kläder som jag skulle dö för som jag vill ha i sommar. Vad ska jag göra i sommar? Blir det någon sommar? Värmen, vart fan är den? Plus annat en viktig sak som jag måste lösa snart! Känner mig just nu lycklig men väldigt väldigt liten på något sätt. Ska iallfall steka pannkakor och bacon nu.. gott!

hoppehäst

Hoppträningen igår gick väldigt bra. Speciellt i början. Vi hoppade en liten bana som inte såg klockrent ut men det kändes bra och han ville över varje hinder! Här är en liten del av träningen. Laddar tävlingen till tusen i helgen!

In this River

Såg att jag hade råkat lägga ut två av samma youtube klipp i inlägget nånstans nedanför. Skulle lägga ut denna underbara låt också!

Tisdag

Tar på mig dessa, trycker play på rätt spellista och beger mig ut. Samlar på mig energi för hoppträning och gör mig av med den där stressen som just nu skaver. en springtur alltså, right in time!

fruktansvärt bra

glädjetårar och en enorm saknad!

lyssna på pappa och samuels kommentarer. Vi slutade förövrigt på en tredjeplats. Se hur Mio flyger med sitt hjärta av guld och förstå att man aldrig kan sluta sakna en sån otroligt fin ponny. Jag skulle göra allt för att få tillbaka honom.. Just nu kan jag bara önska att jag aldrig behöver förlora någon så underbar igen.

Söndag

Åh vilken dag. Älskar sommaren! Tomas sov här inatt men imorse for jag till Hippo. Det var ordnat uteritt så vi for ett gäng ut i skogen, på en tipsrunda med hästarna! Sedan grillade vi och åt hambugare. For sedan hem och drog en kort springtur innan jag satte mig i solen ett tag. Nu väntar dusch och sedan en lugn kväll.

tränat på hippo igen!

For till Hippo idag som sagt. Träffade Maria, Johanna och My så vi hoppade lite. Fick alltså bra med hjälp, så snällt! Inte så högt och inte så mycket. För mig var det mest att hitta bra avstånd osv. Gick rätt bra faktiskt!
Blir inget jobb ikväll igen, tråkigt! Men det behövdes tydligen inte. Hoppas jätte gärna på att få komma tillbaka igen iallfall. Deklart att det var sjukt drygt att städa men ändå! Tack igen Mona för att du frågade mig! Eftersom att jag blev helt utan planer då så följer jag med mamma och pappa på middag och sedan får jag se var vindarna bär. Var jätte taggad på att fara ut ikväll men jag tror jag håller i dom pengarna!

Lördag

Ibland önskar jag att jag kunde sova liite längre. Det gick jätte bra att jobba igår men vi kunde inte åka hem förrän fyra inatt då städningen var klar, började nio. Kom i säng halv fem med ett snabbt sikte mot sängen men halv tio imorse vaknade jag och var hungrig (åt inget under hela kvällen..) och näst intill pigg. Nu ska jag ta på mig promenad skorna och gå till stallet och börja mocka så att jag och mamma kommer oss iväg till Hippo någon gång.

Nytt schabrak

Sådärja. Nu har dressyrschabraket som mamma beställde, kommit. Hon hade även beställt en flughuva. Blir kanoners! Funderar fortfarande om jag ska orka knoppa på tävlingen. Han har inget tålamod att hålla huvudet stilla.. Samtidigt vet jag att om jag lyckas göra snygga knoppar kommer han bli så himla fin!

fredag...

Efter en fruktansvärt dryg morgon försöker jag få tillbaka leendet!
Vi klev upp strax efter sex. Tomas skjutsade hem mig innan han började jobba, var hemma sju. Sedan skulle jag ta en prommenad i det härliga vädret och det var verkligen hur skönt som helst. Men sista kilometern kom jag på att jag glömt ta nyckel och brorsan o pappa hade ju åkt... Sprang sista biten hem, kastade mig på cykeln och skyndade mig till Samuel. Då hoppade så klart kedjan, vilket aldrig hänt mig förr. Fick dit den men tog inte lång tid så hoppade hela kedjan. Ställde cykeln mot ett träd och sprang sista biten. Hittade Samuel och fick låna hans nyckel och gick sedan hem. Tog en dusch och sedan tänkte jag, Ska jag ta mina oöppnade strumbyxor som jag köpte i Piteå.. Eller kommer jag kanske börja med att riva sönder dom. Men jag hann bara öpnna kartongen så ser jag att jag köpt mörkbruna istället för svarta.. Fyfan så klantigt. Kan ju inte lämna tillbaka heller..
Aja, ska äta frukost nu och sedan ta bussen till skolan.

Ny börs

När jag var på stan med Tomas för ett tag sedan var vi in på Accent. Kollade på den här börsen och mummlade att jag skulle köpa den när jag fått lönen. Men igår när Tomas kom till mig så hade han med sig ett paket. Tror ni inte att jag fick börsen då. Han är ju bara finast, går inte att beskriva. Är hursom helst jätte nöjd med börsen också.

Torsdag

Jag och Cissi innan vi drog på Five, med resten av tjejerna, i fredags.
Fick just veta att jag klarat Rättskunskapen och har därför inga fler sånna lektioner. Det vill säga att jag slutar halv ett på måndagar och börjar tio på torsdagar. Annars så har vi egentligen bara staden-projektet kvar på skolan sedan är jag klar med allt för iår! Känns otroligt bra! Åker till Obbola med Tomas efter skolan och jobbar lite. Snart helg!!
Läs detta förresten.. Häst tog sig ur transport.

Bråkstaken nummer ett..

Asså jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag läser och hör för mycket på vad andra säger när hästar testar en. Raspen har varit snäll hela vintern men idag fick jag bråka med honom i en evighet. En väg han har gått så många gånger förut. Men nej idag skulle han inte gå där. Jag provade trava, jag provade ta om och om jag snurrade  och provade backa. Men idag var det överdoserin av skänkelvikningar i helg fel riktning. Jag VET att han testar mig och jag vet att han gjorde sitt yttersta. Men jag blir så sjukt besviken och jag känner mig så liten och feg. Vad är meningen, jag ger mig ju inte! Men jag vill inte bråka och jag vill verkligen inte heller att hans dumheter ska göra att han skadar sig. För ibland känner jag fan att han håller på backa lite väl nära kanten, så att säga. Vissa säger använd pisken medan andra säger kliv av och gå förbi. Inget känns rätt. våld funkar aldrig och kliva av känner jag mig själv så misslyckad.
Men här kommer det konstiga. Jag provade gå bestämt och även lugnt, jag provade peta med spöet men vet ni vad som tillslut funkade? Långa tyglar och bara ignorera allt.. fyfan vad jag fick dåligt samvete då. Vet inte varför, jag bråkade inte precis med han redan innan. Fattade ingenting men då gick han helt som vanligt även om jag kortade tyglarna ett tag efter.
Sedan gick han som en ängel. Väldigt lös i kroppen sedan går dagen. Så tillslut fick han äta lite gröngräs iallfall. Dummerjönssen!

från träningen igår

Här är en av övningarna vi gjorde. Något där i hörnet var dock vääldigt läskigt tyckte Raspen!

Onsdag

Det blev kanske ingen jätte jobbig skolvecka iallfall (hittills). Idag fick vi fara hem efter matte provet. Så jag ska göra nån hemmamek lunch och sedan promma till stallet. Provet gick förövrigt riktigt dåligt men inget mer med det.

Markarbete

Det blev markarbete idag, som det brukar vara på träningen såhär efter tävling. Vi började värma upp på en åtta med trav i ena halvan över bommar och galopp på andra halvan över en bom. Där lossnade han så himla bra! Men sedan när vi skulle komma på lite upphöjda bommar så var vi kvar i det lugna tempot och var inte så alert på hinder. Men efter en stund kom vi igång och sedan tycker jag att det flöt på väldigt bra. Lägger upp något klipp imorgon. Nu måste jag hinna sova lite. Imorgon, 8.20 väntar ett matte prov på fyra timmar...

Tisdag

Efter en skön sovmorgon till halv tio, har jag verkligen vaknat på rätt sida. Jag har pluggat matte, handlat, solat, tagit en promenad plus lite andra småsaker. For även iväg till Raspen och mockade. Han fick även äta lite gräs. Vädret har som tvär vänt då vintern var ovanligt lång. Nu går vi snart in i Juni och har knappt börjat vänja in med gräs. Så det är verkligen dags! Nu ska jag skriva på ett svenska arbete och plugga mer matte. Justja, en till anledning till mitt bra humör. Mona har fixat jobb åt mig på TC i helgen. Blir sena kvällar men oj vad kul!

Sanningen!

Jag har hittat en dålig vana hos mig själv. Jag läser för många bloggar. Jag hittar för mycket bilder på snygga kläder, stilar, träningsvanor. Sjukt vad man kan bli inspirerad. Men nej, här sitter jag och är sjuk och kan inte springa av min energin. Det ger mig ett totalt psykbryt. Håller på att spara pengar så stan kan jag ju inte heller besöka. Promenad får det blir. Lite bra musik på det. Det kallas Duga.

Jag älskar dig, Jag älskar dig, Jag älskar dig!



Jag och Tomas har varit tillsammans i ett år, själv tycker jag att det är sjukt.
Sjukt vad tiden går fort.
men jag hoppas att det blir många många fler år!
Världens underbaraste!


Måndag - varning för uttråkning

weheartit
Igår hade jag en jäkla ångest över ny vecka. Lång helg som varit toppen, ja förutom att jag varit och fortfarande är väldigt förkyld, så ville jag bara inte börja en ny vecka med TVÅ prov. Började alltså dagen med Spanskaprov ( läsförståelse och skrivning) avslutade sedan dagen med rättskunskapsprov. Superkul! Men nu känns allt bra igen för imorgon är har vi ännu en ledig dag. Så jag ska ta tag i matteplugg och skriva på ett svenskaarbete som ska vara klart i veckan. Förmodligen måste jag skriva lite på Stadenprojektet som ska redovisas nästa vecka..
Nu däremot ska jag till stallet. Raspen får sig ett lugnt pass så här efter tävling. Imorgon väntar markarbetes pass på hoppträningen också!

Fanny Lyckman


imfancy.blogg.se

Söndag

Upp tidigt igen imorse för tävling. Raspen kändes mer på hugget idag men så klantade jag mig red väldigt slarvigt mot fyran och fick ett stopp.. Rev även sexan, fast det skiter jag i. Men annars kändes det ändå bättre än igår. Nu blir det ordentlig träning till nästa tävling. Det blir en hemma tävling som är om två veckor bara.
Nu ska jag ta tag alla möjliga sorters plugg. vecka 21 är en fyhelvetes vecka i skolan..

Mer från idag

Några bilder på Mickis och Raspen.
..och är är vår runda. Klippte bort stoppet så här tar vi tvåan igen och rider klart grundomgången.

Tävling i Vännäs

Vi startade en meter idag och han kändes helt ok. Jag gjorde dock min vanliga tabbe och kom inte igång i början så vi stoppade tvåan men kom igång sen. Raspen fick vara med på ärevarv sedan, Mickis blev placerad och hade hunnit ställa bort sin häst. Hoppas Raspisen såg det som att han skött sig bra men inte riktigt chauffören!
Lägger upp filmen sedan. Om någon har lite hoppbilder, säg till!
Dagens roliga.. Vad händer med handställningen och.. hela min sits?

Mot Cissis place!

Ska börja dra mig mot Cissi snart för lite preeeeparty. Sedan prommar vi till Five och hänger där tills vi lessnar. Eller tills mitt kloka huvud säger att det är dags att rulla hem eftersom jag ska upp halv sju imorgon!

Handmade crochet mini dress

 
Jag har väldigt länge velat ha en virkadklänning till sommaren. Hittade denna och den är så himla fin!
Synd bara att det var lite för dyr annars hade den varit påväg hem till mig nu!
Finns på Emmaclothing

Fredag


Klev upp vid halv sju imorse för att ta en promenad och fodra hästarna för att sedan åka till Hippo. Jenny fick som sagt rida honom idag och det gick bara bra. Hon red igenom honom ordentligt i traven och fick igång hans bakdel super bra. Något jag verkligen måste jobba på. Vi bestämde dock för att skulle få gå rätt lugnt ändå då det som sagt är tävling i helgen.
Hann bara hem för att duscha och käka lite lunch så cyklade jag ner på stan. Tomas letade studentkläder och sedan fick jag med han på en kaffe på Barista (yes, ni hörde rätt). Tror själv att jag kör mjukisbyxor på avslutningen, hatar alla treor som kommer peka finger åt oss!! Jaja, tänker ta mig en powernap / se SOA nu.

Kvällens planer!!

Valnötsbröd

Har precis provat brödet jag bakade. Som en vanlig limpa fast valnötter i och på. Blev väldigt gott! Inget snyggt bröd. Speicellt inte då man skulle lägga några av valnötterna på brödet. Men som sagt, gott var det!

Torsdag

Underbar känsla när man tror att det är Lördag fast egentligen är det bara torsdag. Tror dock att långhelgen går fort ändå! Det blev inget jobb idag och Tomas klev upp jätte tidigt imorse och for till Luleå för någon biltävling. Vädret är sämst så jag lär fastsätta mig inne hela dagen. Har dock laddat upp med massa Ben&Jerrys och bakar nu limpa för fullt. Blir nog bra trots allt. Liten "vila upp sig" dag inför helgen, som om jag inte är ordentligen uppvilad... Taggar tävlingen till max och imorgon blir de troligtvis Five för att "Dansa, Pausa", vi har även kulturnatta på lördag, även om jag inte vet om det blir något av det. Imorgon låter det som att Jenny ska hjälpa mig att rida igenom Raspen lite! Kan bli en bra helg om något för engång skull kan bli som det ska. Brukar inte alltid bli så men jag hoppas!

Besviken..

Kom ni ihåg Robin Bengtsson som jag var dyng kär i då han var med i Idol? Många lär ju minnas att jag ringde upp mobil pengarna och grät då han åkte ut som trea... Nu är jag sjukt besviken på honom. Han har gjort en låt med BYZ... BYZ!?!?!?! Så hejdå Robin, där gick gränsen. Låten var inte bra heller..

Onsdag

Jag är i princip ledig idag, så jag har som fått helg redan! Har varit i stallet tills nu. Tänkte sätta mig ute och äta lunch. Sedan ska jag träffa en klasskompis och jobba lite på staden-projektet ett tag. Sen ikväll tänkte jag rulla till Obbola, hänga lite där alltså. Passar bra då jag ska jobba imorgon bitti.

Tisdag

Ska snart ta och sova. Har varit på Hippo ikväll. Har ju egentligen hoppträning men Johanna var sjuk och hade inte hittat någon ersättare men det löste sig ändå. Har ju en mamma som ställer upp i ur och skur. Så hon fick som vanligt bygga upp lite hinder. Gick rätt bra faktiskt. Kan leva med denna känsla till tävlingen i helgen och hoppas på det bästa. Tänker satsa på två riktigt bra rundor. Bra vägar, avstånd på hinder. Får bli hur många fel och ta hur lång tid som helst. Men rider jag så bra så får vi högst troligtvis inga fel, bara lång tid. Tävlar en meter lördag och söndag. Vi gör även debut på Vännäs utebana och jag hoppas därför vänderguden tänker på oss som ska tävla. Vi vill ha sol och vindstilla!

Tänkte på en sak förresten, angående hästar. Saknar faktiskt lite, den tiden jag var häst fri. Inte alls för att jag var hästfri utan för att jag fick testa så många olika hästar av många snälla människor. Om någon är sugen på att byta häst under ett ridpass så är jag super taggad,hoppning som dressyr,  ponny som stor häst spelar ingen roll. Pratar dock till folk jag vet vilka det är.:)

Tisdag

Slutar om fyra minuter, Den här veckan känns kort och grym! Taggade en lång springtur eller prommenad men igår kväll kliade, sved och brände foten hur mycket som helst, mitt feta skavsår håller på att läka och börj ej rivas upp mer nu.. Så jag måste vila fötterna några dagar. Har fått riktiga löparsockar av mamma nu och tejp så sedan hoppas jag på att vinna över skavsåren!

Hur är detta ens möjligt

Intresserad av hästar eller inte, se den! Iallafall början.. Efter att ha sett detta undrar jag om min och Raspens kommunikation är så bra.. Tänk att få sin häst att lyssna så bra och få hästens förtroende på detta sätt. Sjukt bara!

Måndag

Man kan lugnt säga att det är sista rycken i skolan nu. Tiden bara rullar iväg även om jag önskar att jag fick säga att jag tar studenten iår. Hur som helst slutade jag halv ett idag då sista lektionen var inställd. Har precis tagit mig en kort, men steget högre tempo, springtur i spöregnet. Så nu tänker jag bara byta om för att motionera Pållen lite också!

Bjussar på några bilder

Har inte bara en snygg häst utan en snygg pojkvän också och jag älskar honom väldigt mycket,
det bör aldrig glömmas! Lillebror min är väl iof också rätt snygg!?

Söndag

Hej kära vänner och ickevänner! Jag har haft en jätte bra helg. Vi for ju igår morse till Piteå. Så bodde vi i en jätte fin stuga vid havsbadet. De flesta badade, inte i havet såklart utan där inne, medan jag och Tomas åkte med farmor och farfar in till stan. Fanns inte alls så mycket att se där utan jag köpte bara tråkiga men nödvändiga saker. Vi va där någon timme och sedan rullade vi tillbaka till stugan och då drog ätandet igång. Nötter innan maten sedan jätte god middag med kött och potatissallad. Snabbt var tårta framme och även om man var mätt så åkte godis fram också. Var hur mätt som helst men tog bara nån enstaka timme så plockades grillen fram och vi åt korv. Känns som att vi åt konstant från fyra till elva och just därefter somnade alla.
Imorse åt vi( hah.. herregud vad vi ätit) frukost för att sedan städa och börja rulla oss hem. Har hunnit vara med Raspen till Hippo för ett halv dåligt dressyrpass och nu känner jag nästan för att sova. Bjuder på tre bilder. Till och med mamma ser liten och svag ut på första bilden. Vet inte vad han spände upp sig för men snygg är han!

far ut och kör deras stil nu!

Hört MangeMakers nya låt förresten...?

Hittade en bild..

Från träningen i Tisdags. Men vad hände?
Sitter som en ostkrok och Raspen håller på att dra mig ur sadeln ungefär.
Men, jag har jordens finaste häst ändå
och det tänker jag skryta om så länge jag orkar!

Fredag

Godmorgon kära vänner!
Kom ganska precis hem från Obbola. Sitter och skriver en packlista och ska snart äta frukost. Åker till Piteå imorgon men kommer hem på söndag igen. Blir alltså en snabbvisit av staden men det känns skönt att få komma bort från lilla Umeå ett tag. Speciellt bra känns det att Tomas kommer att följa med. För i annars följer vi med släkten då farmor och farfar firar 45år som gifta. Nog om det, magen kurrar!
sist jag var i piteå.. Kommer dock inte få lika bra väder som när jag vart där tidigare, kanske för att vi åkte mitt i sommaren då! Men det här blir bra ändå!

Just know there is a purpose

men onsdag dåå..

Meh asså vaaaaaa...Är det onsdag idag? Missade jag Desperate Housewives igår? Vars tappade jag hjärnan då om jag får fråga? Har iallfall precis varit i stallet. Inget roligt väder så jag red en stund på åkern. Visar ett super kort klipp från igår som jag också skulle lägga ut.. Är less på lägga ut små klipp(fast jag vill ju lägga ut det) men jag vill bara att ex MovieMaker ska funka så man kan lägga ihop allt till ett!

Tisdag

Det blev ingen särskilt lång dag på skolan idag. Har gjort nationella i engelska. Både läsförståelse och hörförståelse. Dessa prov gör mig aldrig på bra humör för jag fattar aldrig något. Får väl hoppas på en +IG... Ska plugga en stund nu och sedan fara till stallet. Är rå taggad på en springtur också, så bara vädret bär sig ska jag minsann ut igen!
blir så jäkla taggad.. ska jag lägga alla mina sista pengar (av studiebidraget) på träning? Känns fan som att jag verkligen vill det!!

Hoppträning!

Äntligen, som jag har längtat! Vi har nu haft hoppträning på Hippo och inte nog med det, vädret var kanon och vi kunde hoppa ute! Raspen kändes piggare än vanligt och ville över varje hinder han såg. Kom tokigt på ett hinder ( och då menar jag att han hoppade upp till himlen och ner) på första i en linje. Tappade ungefär all kontroll efter och tänkte lägga en volt. Men jäklar vilket nej han sa till det. Han visste var han skulle och jag sträckte upp mig och tog andra hindre klockrent. Så allt kändes väldigt bra. Här är en liten del av träningen!

sista klippet bevisar att jag måste spara pengar till en bättre kamera.. och jag vet att jag måste träna bort "kalleAnka-fötterna"..

Mer avundsjuka!

Lisaplace.devote.se

Nytt pannband

Tyckte Raspen förtjänade ett pannband i hans storlek och något att piffa upp det gamla tränset med. Han har ju fått ett nytt hoppträns men har fått gå med Mios gamla träns till dressyren. Men kolla vad ett litet pannband kan göra. Nu ser ju hela tränset nytt ut och vad fick vi betala för det då? Jo ynka 200 kronor.
Han fick även en ny sadelgjord då den andra var för lång. Vi skulle även köpa ett vitt dressyrschabrak men det var slut.. Tack snälla Anna för att du svängde förbi hööks!
Nu ska jag åka och träffa en saknad vän.

Laddar upp igen..

Laddar upp med en fet kopp kaffe. Sedan ska jag passa på att fara ut och springa i det fina vädret. Senare ikväll kommer något väldigt väldigt fint upp i ett inlägg. Det gjorde min dag ungefär, det lilla fina!

Raspens dåliga skritt..

Jag bad mamma filma lite idag. Ojämt och dåligt underlag men jag jobbade bara en massa på skritten istället. Kom på att kameran var med så jag bad mamma filma lite för att jag själv vill se hur det ser ut. Känner själv att han skrittar väldigt dåligt ibland, studvis, beroende på. Han kan som inte slappna av och sträcka ut bakbenen. Men detta är bara i skritten(måste skriva "just nu"). Ju piggare han är, desto tydligare blir det. Tar jag i honom för mycket eller driver på för mycket så blir det värre. Just nu försöker jag ha längre tygel för att få honom lägre, han vill dock hålla huvudet högt. Det har blivit bättre och jag börjar komma på själv mer hur han ska ridas. Men det är ändå så synligt. Jobbigast är att man ser på folk och dessutom frågade en person en gång om han inte var väldigt halt. Men så fort jag börjar trava eller galoppera försvinner det. Bara i skritten. Här får ni se, kommentera gärna!

Söndag

Kroppen sviker mig idag. Magen dunkar om vart annat och jag har träningsvärk benen så att det dunkar där också. Jaja, jagvet, jag brukar säga att träningsvärk är att älska men den här träningsvärken knakar bara i benen. Tänker mig ut på en promenad ändå. Blir nog en kortare sådan för sedan måste jag skynda mig iväg. Blir några timmars jobb ikväll på marieområdet.
Har hunnit med stallet också, två vändor. Utsläpp halv sju imorse och sedan vid lunch tog jag med mamma och red lite kortare arbete på åkern. Nej, nu måste jag skynda! Ut i hagel/regnstormen..

Lördag

Sådärja. Nu är jag och Raspen anmälda till hopptävling i Vännäs om två veckor. Vi tävlar en meter lördag och söndag. Vi har även anmält oss till... hör och häpna.. våran första dressyrtävling. En liten lokal tävling på SURF på nationaldagen. Mitt mål är att rida igenom hela banan ungefär. Det blir en LB:0 iallafall.

Fredag

Känns ju sjukt att säga att det är helg igen. Men så är det! Vi hade varken spanska eller engelska idag vilket gjorde att vi slutade ett istället för halv fyra. Glädjetårarna låg och tryckte kan jag säga. Med all lycka hann jag då hem och ta en springtur i stormen. Nu ska börja göra mig iordning. Tomas mamma fyller år idag så det blir god maten osv. Ha en bra helg mina kära vänner!♥

och klara bara skrattar..

Facebook..

Gånger som dessa inser man hur beroende man är av facebook. Pinsamt nog måste jag erkänna att det är jätte jobbigt att inte kunna komma in på sida.. ååååååh!

Alla rätt, alla gånger


Äckligt snygg och grym tjej!

2008...

Onsdag

Har världens energikick. Just sprungit ca 7,5 km och jag skulle lätt kunna köra världens styrketräning också. Nu är det dags för en dusch och sedan måste jag ta tag i lite plugg.. Hare!

Finaste Raspoetin

Vill bara åka till min fina fina häst. Vill bara se hur han ser ut, att han mår bra. Efter nattens drömmar har jag inga fina bilder i huvudet. Hatar mardrömmar..

Tisdag

Från inventeringen idag.

Nu är det nära sängen kan jag säga. Det blev knappt några timmars sömn inatt men det var det värt. Går kvällen blev lyckad och det gick ändå väldigt bra att jobba idag. Förvånad över hur morgonpigg jag kan vara (speciellt med tanke på alkohol också..) Jag kom hem vid sex idag och då for jag och mamma med Raspen till SURF. Red på utebana för första gången iår och det gick hur himla bra som helst. Han var lite väl pigg i början men sedan fick vi ihop det så himla bra. Så maxat jag kunde helt enkelt. De är sånna gånger man vill ha en  duktig tränare med bra övingar också! Nu ska jag bara se klart Desperate och sedan sova. Känns ganska jobbigt med skola imorgon men det ska väl gå bra det också!