It´s gonna be legendary!



Man ser inte så mycket.. jag vet!
Min mobil tar tyvärr inte så bra bilder.

Grubberevyn har iallfall premiär snart och jag ska vara med(!?)
Kommer nog kissa ner mig när jag står där och ska sjunga, herregud
vad har jag gett mig in på?

Om ni har frågor, man ser ju inte så mycket.., fråga!

Torsdag.

Har varit på hippo och ridit ikväll. Ville rida på hoppbanan för att Mio skulle "vänja" sig vid stället. Det är ju tävling på hippo två helger irad utan träning på banan. Men där fick man tydligen inte vara.. Skulle testa ett nytt bett också. Ett jätte mjukt gummibett, rakt! Funkade jätte dåligt.. Ska ändå ge det en ny chans med martingal. Bytte efter ett tag till hacket. Han var jätte pigg och stark, ganska drygt! Dock jätte posetivt till kommande hopptävlingar. Men annars kan jag inte säga annat än att det gick dåligt! ..

Efter skolan följde förresten Nicke och Amanda med mig hem en stund. Kladdkakesmet blev det och jaa.. mitt chockolist problem försvinner inte. Nu ska jag sluta skriva. Lite bilder ska ni få istället.



Han är finast på jorden!





Sommar skor



Ett par sandaler är något jag behöver till sommaren. Men efter som att jag inte äger några pengar just nu, så får det helt enkelt vänta ett tag till. Självklart ska dom vara svarta, men vilka var snyggast?

Onsdag.

Efter att först fått ta en spring tur, ätit mat och haft ansiktsmask, så kan jag lova att man känner sig som en ny människa. Speciellt när man haft skola hela dagen också. Nu ska jag skicka ett av mina arbeten till min mentor och sedan ska jag skriva klart ett annat. Det blir förhoppningsvis också klart idag så att jag kan skriva ut det. Känns skönt att få allt gjort. Nu har vi ett "opluggbart" NO-nationella kvar nästa vecka. Sedan har vi ett vanligt matte prov v.20. Förhoppninsvis blir det inget mer prov sedan.. jag hoppas verkligen inte det iallafall!

Alla som preunmerarar på VR har väl precis som jag kanske bokat upp den sista timmen/timmarna för att läsa den ikväll. Jag älskar tidningen!




Måndagkväll.




Jag sa just hejdå åt Hanna ( den blonda som ni ser, inte brunett-hanna.. haha) och ska snart gå och lägga mig. Här har ni två gulliga bilder från skolan idag.. jätte fint! Vi har även hittat en ny "typiskt oss låt", ätit citron+fruksallad och sett Desperate Housewives. perfeeect!

haha jag är bara tvungen!

 

Ni som känner mig sedan långt tillbaka vet att jag har haft världens crush i Robin från Idol 2008.
Har säkert lovat att sluta och prata om honom. Men nu måste jag berätta att han fyller 20 idag,
därför ska jag nog plocka fram hans nummer och fråga om han kan köpa ut åt mig.

Mina skämt brukar vara roliga ?



Det känns som mig just nu. Jag är så trött på skolan så det finns inte.. Okej jag ska sluta!
Kanske kommer med något roligare ikväll!

Förresten.. jag tror att jag har blivit chocolist..
Mitt behov av choklad är alldelens för högt och det börjar bli illa!

Jag har inte mycket annat att säga just nu.



Jag kvävs i allt skolarbete. Jag vill bara sova...

Måndag.



Min dag har varit jobbigt.. köpt balbiljett och kollat på bolibompa! Eller okej, inte riktigt. Har haft några riktiga lektioner och efter skolan bar det av till stallet. Red inte så länge idag. Vädret var väldigt trisst så jag travade på ordetligt och galopperade lite. Gick bara bra!

Hoppträning



Vi hoppade bana idag på träningen. Gick kanoners så nu är jag peppad för kommande tävlingar!
Tyvärr måste jag sticka ner huvudet i ett skolarbete.. Mitt mål är att vara klar till i morgon. Jag inser nu att det inte funkar!

Music ♥

Efter att ha sprungit cooper sträckan så var det väl smart att äta en bit Pollykladdkaka, så hiiiiimlaaa god den blev!! Tänkte iallafall lägga in lite låtar. Ni som lyssnar på alla kommer nog reagera starkt.. My heart will go on??? Vi har våran förklaring, hehe!

















God morgon!




hahah... Man ser ganska mycket va? Så här blir det när man måste fota med mobilen, men svart är ju snyggt? Går kvällen var minst lycka lyckad som fredagen, inte exakt lika mycket folk. Men en snäll kille tog med sina högtalare och det är ju musik som gör allt, right? Kan bjuda på massa "typiskt oss" låtar senare.. Eller kanske "typiskt mig och hanna"?

Nu väntar jag på att två av mina vänner ska vakna så att vi kan springa cooper sträckan. 11.30 ska vi klara när provet är!

pollykladdkaka!



Detta är en google bild, men jag håller på att göra en likadan just nu. En Polly kladdkaka som ska ätas till efterrätt. Det verkar bli en favorti-i-repris ikväll med att grilla. Typ träffas på Ica och sedan åka och grilla. Det blev faktiskt inte så jätte kallt förutom när jag åkte moppe hem. Ikväll tar jag med mig lite extra kläder som jag kan ha när jag cyklar/åker moppe/går hem.

Pusshej!

Lördag



hahah, jag får börja morgonen med ett gott skratt för den här bilden är så sööt! Det är iallfall "KryckizzHannaa", (skrolla ner några inlägg så hittar ni förklaring till namnet). Vi ska nu åka till Iksu spa för att träna Body Balance. Dom har gratis vecka nu och vi som är minderåriga får också komma in. Blir roligt men säkert jobbigt!

Jag åker till stallet direkt efter så vi hööres efter det skulle jag tro!

Fredag



Äntligen fredag, men det kunde ju ha fått vara liiiite mer sommar nu! Okej, jag ska inte klara för det regnar inte, det är bara lite kallt! Men jag ska ändå ta på mig massa kläder och grilla för första gången i år och det tror jag kan bli kul ändå.

Vad ska ni göra ikväll?

Viktigt!

Håller på att göra om lite saker som ni ser, tills vidare får det se ut så här!
Bjuder på en awsoome låt som har legat i mitt huvud sedan Hanna satte på den.
Snacka om sommarkänslor man får, och man blir grymt glad!

Ge mig pengar!



Hur kul är det att kasta bort ett av ens favorit byxer när man är pank?
Jag deppar typ ihop.. Det går ju inte att göra shorts av dom heller, dom blir på tok för korta. APA

Tävlingar på G (mycket text)



Nu när jag verkligen känner peppen inför tävlingar så tänkte jag berätta om dom också.

Den 2 Maj kommer jag troligtvis vara med på en hemma-klubbtävling. OM jag gör det istället för vanliga träningen så kommer jag bara hoppa en LC, alltså 80cm

7-9 Maj har vi våran hemmatävling som är en regional/nationell tävling, den är alltså ganska stor. Tråkigt nog skulle den krocka med revyn. Men jag kommer tävla Söndag den 9:e. Då blir det en LB (90cm)

14-16 Maj så har Vännäs tävling. Med tanke på att Mio då redan fått gå två tävlingar, två helger innan så tror jag (denna tävling har jag inte hunnit anmäla mig till ännu) jag kommer tävla LC & LB antingen lördagen eller Söndagen. Troligtvis inte båda.

29 Maj så har jag då dressyrtävling på SURF (Södra Umeåryttarförening). Jag har då anmält mig till en LC. Då är det väldigt små krav på formen osv. Jag kan alltså fukusera på att rida bra själv. Det är det jag har som mål tror jag. Men som jag har berättat tidare, vi är inget dressyr ekipage

Jag har som mål i år att endast få bra rundor som jag kan vara nöjd över, jag vill inte stressa för att rida dom högre klasserna eller så, det kan vänta! Därför har jag nu hoppar ner ett steg även fast LA ( 100cm ) gick väldigt bra förra året och vi tog även hem poäng på en och samma helg, för att få tävla MSV (110-120cm). Men om detta skulle bli vårat sista år, då vill jag vara nöjd över det också.

Onsdag

Tjenare. Det blir ett kort och sammanfattat inlägg för jag måste plugga.. Skolans onsdag har varit som vanligt, utom att Grubberevyn kommer närmare och närmare. Fredag vecka 18 har vi premiär och jag är stressad, haha! Har en känsla av att jag kommer glömma texten på sången eller nått likande. Men det blir förhoppningsvis kul ändå! Har hunnit med att vara i stallet, borstat upp Mio ordentligt, mockat, ridit osv. Jag och en kompis for sedan och sprang. Vi körde intervaller och jaa, det var nog så jobbigt som det ska vara.

Nu måste jag som sagt forstätta på mitt skolarbete. Jag skriver om brott bland ungdomar, ganska intressanta men ändå tragiska saker. Helt sjukt många som dricker och använder olika typer av narkotika. Många sjuka brott har begåtts pga alkolhol men även av avundsjuka och barn som mår dåligt. Jag kan såklart inte sitta här och hjälpa er ur detta. Förmodligen sitter heller inga "brottslingar" eller dyl. och läser min blogg. Men om ni känner någon som har problem med något, snälla gör ett stort sista försök med att hjälpa henne/honom, tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad!

                

Svarar på era komentarer senare, tänkte även berätta lite senare om nära kommande tävlingar som jag ska vara med på, redan i Maj!

Dressyrträning



Dressyrträningen idag gick ganska bra. Efter en liten stund så gick han jätte bra i traven, släppte bettet och jag behövde inprincip bara hålla om och driva på. Men sedan när vi kom till galoppen så tappade jag allt igen. Då bet han fast och jaa.. Men det blev bättre i slutet och jag fick lite saker att tänka på. Bland annat min sits, skärpning Elin.

En sak som var ganska kul, var att när man kom in i ridhuset, då var det "ridskole regler". Typ  gå efter varandra och ställa upp efter medellinjen för att sedan hoppa upp. Vi gick alla i samma varv osv, inget dåligt egentligen. Men det var otroligt länge sedan och jag måste säga att jag saknar ridskole tiderna lite!

B E L L E V U E ♥

Hahaha nej folket, det var ingen tv, det var en...



Den enda som inte gissade på tv var Natasha.
Jag älskar namnet på cykeln, Bellevue.

Guess whaat?




Om man säger så här.. jag är 1300 kr fattigare... jobbigt!
Gissa vad jag har köpt? Rätt svar får en länkning.

Bilder från i lördags.

Som sagt.. jag föll ner från sängen full i skratt, det resulterade så här.
Bilderna har Johanna tagit : )





hoppträning

Tjosan hejsan!
Hoppträningen började inte bra. Mio hade trampat sig på ett bakben och jag började bli rädd. Man fick inte borsta på benet och inte peta. Han var lite svullen så min tränare fick kolla på honom. Men eftersom att han inte haltade så var det ingen fara. Tur det! Hoppträningen gick sedan bra. Vi började med att travhoppa lite. Sedan fortsatte vi med en serie på en massa studs och ett hinder som höjdes i slutet. Sedan avslutade vi med tre hinder på båge, eller vad man ska kalla det.

Tänkte bjuda på en film och lite bilder från hagen.




Jackan!



Nu måste jag få lägga in ett "tycke" om denna jacka/tröja. När man tittar på den så ser den faktiskt inte snygg ut. Men då jag har sett en tjej på skolan osv så är det faktiskt ganska snygg. Om jag skulle ha köpt den så skulle jag köpa en lite storlek så att den blir kort, och sedan ha något långt linne under. Hur som helst, så började jag fundera på att kanske köpa den tills jag insåg att det vore mardrömmen! Först köper två av sveriges största bloggare den, sedan läggs den ut som reklam på blogg.se! Innom några veckor kommer minst halva sverige äga en och då vill man gärna inte vara en av dom. tack för det...!

Jag vill förresten tacka Gina Tricot för att dom äntligen har fixat hemsidan. Den är nu enklare att "hantera" och går otroligt mycket snabbare, stort plus!

Söndag.

Jag har börjat gilla Söndagar riktigt mycket. Speciellt när mamma kommer upp och säger att det är frukost. Jag tror ni redan har fattat hur mycket jag älskar frukost, speciellt när det finns jätte mycket olika att välja mellan.

Jag har förresten fixat videon i inlägget nedan, nu ska det fungera!

Igår kväll for jag till Johanna och var med henne och Niklas. Vi hade det bara allmänt bra med en kladdkaka, eller snarare oboy-kaka.. ( oboy istället för kakao & socker, inget att rekomendera). Vi såg lite av Millenium och skrattade åt allt och inget. Kanske att det blev lite för mycket skratt? Speciellt när jag trillar av sängen och landar på ett stortglas med vatten. Nej, det gick inte sönder! Men jag kan lova att jag blev blöt.  Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på. Men kanske att jag får några av johanna senare. Who knows?

Dagens planer är att nu försöka plugga lite, sedan kanske ta en springtur och hoppträna ikväll.
Hoppas ni får en bra Söndag. Deppa inte bara för att det är skola i morgon♥

KryckizzHannaa



Här har ni videon.

Kvällens planer är inte helt klara. Det jag vet är att pappa har köpt Ben&Jerrys till efterätt, MUMS!

Lördag



Nej men titta vilka som var med på TV hos Ica. Hanna har gjort en gullig "videohälsning" men det kommer senare. Klippet har inte laddat klart på Youtube än.

Igår kväll var vi iallafall och köpte en jädra massa godis. Sedan for vi till det lilla runda (lokalen), satte igång musiken och väntade på fler människor. Lika kul som vanligt med dom bästa människorna. Det är ni som får mig att le när allt annat är b-a-j-s. Det vet ni va?  Nej, nu ska jag klä på mig och åka till stallet.

Mitt allt, du är finast♥



Du är den finaste på jorden och jag skulle göra allt för att det ska gå bättre. Jag blir glad av att se dig, höra dig gnägga och dina små bus. Jag älskar att bara stå och titta på dig i hagen och hålla om dig. Men jag blir så jäkla besviken när jag inser att jag inte klarar av dig. Jag har fan kämpat i två år, men jag fixar det inte. Jag vet inte vad jag ska göra längre för jag hatar att fara ut och rida när jag inte vet hur jag ska lösa problemet. Det känns som att jag har provat allt snart. Jag skulle tippa på att det går riktigt bra.. en gång i månaden? Sedan gör man exakt likadant dagen efter men så är allt som borta med vinden. Jag önskar verkligen att du kunde prata med mig. Kan någon förklara varför människor och djur inte fick samma språk?

Många suckar på samma minut




Alltså.. detta var ju egentligen inte vad jag letade efter. Snyggt ändå.
Det är ju en skjorta jag vill ha.. klicka bara på miniatyrbilden, hur snygg? Men vart finns alla, det ska ju vara enkelt med internet..!



Nej, nu säger jag Godnatt! ♥

Hurtiga lilla jag!



Är man hurtig elllerr. Först cykla till och från skolan. På skolan är man ju alltid hurtig med att arbeta.. okej alla lektioner var nästan inställda så vi hade bara musik och svenska! Jag red cirka en timme, bra träning! Fast Mio gick inte så himla bra idag. Tror jag ska köra på hacket nu framtill att jag faktiskt ska vara med på en dressyrträning på tisdag. Jag har faktiskt varit ute och sprungit en stund .. heh.. som sagt, hurtig!?

Nu gäller litte matte plugg en stund. Sedan typ sova, jag börjar bli lite trött i kroppen nu känner jag! Men som sagt.. plugga!

Dom desperata!

Hanna kom hit ikväll som vanligt för att se Desperate Housewives. Vi tänkte så att det knakade för att komma på vad vi skulle äta till. Någon som har tips på något gott & nyttigt? Vi kom inte på något iallafall.. Gissa vad vi gjorde?






Det är nu chocken för er kommer.. INTE kladdkaka utan...





Sjukt goda muffins! Dom blev dock otroligt fula.. haha!




Lifehouse



Alltså, jag smälter av den här låten. Den är så lugn och fin och sedan i slutet kommer det bästa. Då blir det som ..rockig.. ååh jag hittar inte ordet. Men den är bara så bra! Lifehouse har många bra låtar har jag märkt. Har suttit och lyssnat på dom till pluggandet och det blev en bra kombination!

Tisdag



Detta gör jag just nu. Fruktsallad och pluggar för nationella i matte. Jag ska fortsätta med det nån timma och sedan kanske jag skriver något roligare inlägg. Ha en forstatt bra dag!

Jag är inte trött längre!



Hanna är så smart .. som när jag sa att man borde ha färdig blandning för sprite och sprit då blir det sspprriitte.. Det fattade inte hon, så hon tyckte att man kunde blanda Juice och påskmust, Jpuåik.. började hon rabbla på sedan tror jag att något gick upp i hennes huvud, man kan ju faktiskt blanda sprite och sprit.

vi har vääldigt mycke snö..



Egentligen totalt ointressant. Men här i Umeå har vi en gigantisk snö hög väldigt nära mig. I morse stod det i tidningen att man skulle kunna göra en "kub" och då skulle den vara 100m bred 62,5 m hög och 60m lång.. Man skulle även kunna lägga kuber (1m gånger 1m gånger 1m) och då skulle den räcka från Umeå till Östersund...Heeelt sjukt, och när ska hela smälta bort, hinner den innan nästa vinter?

Nog om det. Jag har precis varit på en promenad med några kompisar, ganska skönt faktiskt. Nu ska jag stoppa i mig en macka och sedan känns sängen väldigt nära.

Är ute och rider med johanna. Det är sjukt...

dsc00576 (MMS)

Är ute och rider med johanna. Det är sjukt fint väder!:-D

50 first dates!



Just nu på trean, går en av världens roligaste film! Ni borde se den.
Själv väntar jag på repriset av Millenium. Nu ska jag njuta av min sista lediga kväll, i morgon börjar skolan igen

Hoppas ni får en bra vecka ♥

Jag har bestämmt mig!



Nu har jag bestämmt mig! Det blir Dressyrtävling på SURF (bilden ovan är från surf, dock hopptävling) för mig och Mio. Jag kommer såklart att anmäla mig till den lättaste klassen, alltså en LC:1. Det kan gå hur som helst, men efter som att vi har pratat om hur viktigt det är med målsättningar i veckan, så har jag några små.

1.  När det är halt i pogrammet då ska han minnsan så still
2.  Vi ska ha minst 40%
3.  Domaren får inte skriva att jag gör dåliga hörn placeringar (jag är slarvig)
4.  Om vi blir hoppsugna så får vi inte hoppa över staketet
5.  Jag ska göra mitt bästa!

Jaa.. detta kan gå hur som helst. Tur att vi hinner träna. Tävlingen sker 29 Maj. två veckor innan blir det hopptävling i Vännäs. Det är jag riktigt taggad på!

Han är bara finast! Nu ska jag ut och rida...

dsc00565 (MMS)

Han är bara finast! Nu ska jag ut och rida, utan jacka!

Todays to do list!

  • Plugga......
  • åka till stallet och rida i det UNDERBARA vädret!
  • springa?
  • äta middag
  • fortsätta plugga.. om det behövs

Som jag just sa. Det är jätte fint väder och jag vill fara ut NU NU NU! Jag vill fara ut och rida och bara ta det lugnt, och så kan det bli också. Nej nu måste sätta igång med pluggandet.

Lördag

Det blir en lugn kväll i kväll. Ska fara och fika med några kompisar.
PUSS Å KRAM

Jag älskar dig ändå



Jag försökte verkligen få killen att slappna av i en lång och låg form.. Visst, det gick mycke bättre  i slutet men jag behöver verkligen hjälp. Jag klarar inte att fixa honom själv. Han skulle verkligen behöva få till hals å rygg musklerna. Men det börjar nästan kännas försent. Det känns som att det alltid hänger på honom. Om han inte biter fast i bettet så löser allt sig. Men då han biter fast eller strävar emot mig, då vet jag tillslut inte vad jag ska göra..

Jag tror att jag borde vara med i Ponnyakuten snart.

En extra hoppträning eller dressyrtävling?


Jag har en beslutsångest... En tjej i min hoppgrupp, Johanna, berättade om en liten dressyrtävling på en ridskola i närheten. Kul tyckte jag eftersom min gamla häst aldrig gått en dressyrtävling. Så jag tänkte göra det för skojsskull, bara för att. Men så kollade jag kalendern och det visade sig att vi har en extra hoppträning samma dag för båda våra tränare.. Vad väljer man? hoppning är roligare men träningar har vi ofta, dressyr är jag varken jag eller min häst bra på men det är sällan dressyrtävling i närheten.. hjälp mig!



Ni andra häst intresserade som läser, vad gillar ni bäst?

Fredag



Hanna har skickat lite bilder från kvällen hos henne. En kväll vi får göra om!
Ikväll är det andra planer. Vi ska sitta i lokalen, spela musik och spela något spel.
Vad ska ni hitta på för något?

hoppträning



Här bjuder jag på en bild från hemmatävlingen i februari.

Hoppträningen för Kerstin Martinsson gick jätte bra.
Travhoppade mycket i början och sedan körde vi några övningar.
Hoppade sedan en liten bana på ca 1m och det blev kanon!

På Teorin pratade vi mest om självförtroende.
Vi skulle säga massa bra saker om oss själva och även om dom vi satt brevid.
Att säga bra saker om sig själv är jätte svårt..
Jag är bra på att... äta godis, det vet jag!

Jag kan om jag vill!



Jaa.. vad ska man säga? Jag skulle vilja vara mer taggad på att få köra bil, men inte en männska peppar mig. Ingen tror att jag ska klara det, inte mina kompisar, föräldrar osvosv.. Men jag ska visa er.. hehe!
Nu tror jag minsann att pappa har gjort scones. I morgon har är jag på hippo halva dagen också. Men jag skriver när jag kommer hem. God natt!♥

stress igen..



Jag bjuder på en bild från igår. Resten kommer senare.

Har varit på hippo idag, både teori och sedan markarbete. Det var riktigt skönt att ha långa hinder och ha en lugn och samlad galopp. Det gick rätt bra faktiskt! Nu ska jag snart fara och på handledar utbildningen.. Hörs ikväll igen!

bildbomb..

Här kommer bilder från igår kväll. Dom är tagna med Johannas nya kamera. Gissa vem som fick vara med på första kortet som hon tog.. hehe, jag såklart!



Sedan kom även hanna och vi gick till bastun.



Vi hoppade ut i snön också...



Hanna hade med sin kamera också.. Mamma och pappa.. jag vill också ha en..!



Hmm.. Gillar vi H&M ?







En morgontrött flicka!




Det var dom. Ikväll är jag med samma tjejor, blir toppen!
Vad ska ni hitta på ikväll?

God morgon.



Johanna ligget fortfarade och sover, hahah! Alla bilder från igår kommer sedan. Nu ska jag väcka Johanna för att sedan äta frukost. Jag skriver senare.

Tisdag

Johanna är här nu också. Vi har precis ätit och nu väntar vi bara på Hanna. Ikväll blir det bastu.
Här kommer lite bilder från stan idag. Det blev lite shopping och sedan träffade vi en tjej från KRUT som jobbar med ungdommar som begår brott. Jag håller ju på med ett arbete om det så det var därför jag "intevjuade" henne.


Johanna hämtade sin nya kamera idag också, det funkade inte.... SKOJABA!

Här är det jag köpte också.

Sticker i väg till stan.



Nu sticker jag iväg till stan. Jag ska träffa Johanna och kolla lite i affärerna.
Sedan ska jag även göra en Intervju med en tjej.
Berättar mer om det när jag kommer hem.

Ha en bra dag!

Svar på fråga! :)



Jag fick en fråga om min svarta tröja. Den var en bild på ett tidigare inlägg och en tjej frågade vart den kom från.. Tyvärr måste jag säga ( efter som att bilden var tagen fram i från) att det är våran klasströja. Den är alltså från "minitryck.se" .

Nog om det. Ikväll har jag varit i Mickels och ätit middag hos min mormor och morfar. Det blev mycket gott och massor av kakor plus en tårta, haha! Jobbigt nog har jag dragit på mig en förkyldning igen och jag kan bara andas ut munnen.. Sov väldigt dåligt inatt så jag hoppas verkligen att jag sover bättre nu. Men innnan jag lägger mig har jag en tur kvar till stallet. Hästarna ska få mat och Mio ska få komma in.

Måndag

Nu tänkte jag berätta om hoppträningen.
Från början var Mio väldigt taggad och på uppvärmningen då vi skulle öka mellan små hinder så gick det bara galant! Sedan kom då en övningen med många hinder. Gick också super tills de nästsista hindret låg på en meter och det allra sista nånstans där över. Då tror jag ärligt talat jag aldrig hann med och blev feg. Dom första hindrerna var man som så snabbt över och dom andra var man tvungen att ha mycket styrka mot. Vilket jag inte klarade av särskilt bra. Då när man inte har bästa balansen och hästen hoppar ett hinder lite knas, då åkter man av, heheh! Men sedan kom vi om och det gick bättre.

Här är ett klipp när det går bra på lite lägre hinder.



HAHAHAH, såååå fult det ser ut!! det ser ut som att jag typ glider/hoppar av, men så är det inte riktigt. Som sagt det känns idag att jag har fått mig en smäll i höften, inte skönt!

Tro det eller ej, min lilla ponny tog jus...

dsc00553 (MMS)

Tro det eller ej, min lilla ponny tog just världens glädjeskutt. Eller så tänkte han att jag skulle ramla av och få ont i min andra skinka:-P gårdagens avfall lägger jag ut när jag kommer hem.

Picturees

Här är lite bilder från bowlingen och träningen. Jag kan berätta mer om själva träningen sedan och då ska jag försöka lägga in hoppklipp. Även när jag ramlar av.. hehe, missa inte de!

Ps. Vissa bilder är lite .. suddiga?

Grattis till mig .. och dig!




Innan ni grattar mig för att jag faktiskt vann bowlingen, så tycker jag att ni ska gratta min vän som fyller år idag. Grattis du får börja övningsköra och köpa 2,25or på Ica, big booy! På tal om att övningsköra.. min handledarutbildning är på torsdag! Tänk att jag kommer övningsköra i sommar.. ni kan behöva vara inne undertiden...

hur underbart?



Tadaaa, utväxten är gonee!

Den verkar bli en heldag med min familj idag och det känns mer än ok. Vi har precis ätit värsta frukosten med nästan allt man kan tänka sig. Ni vet när man knappt vet vart man ska börja. Nu ska vi snart ta bilen och åka iväg å bowla, det blir också awsome! Tyvärr kommer nog inte dom andra vara så glada när jag vinner över dom.. Men det är ju sånt man får leva med.

Ikväll står hoppträning på schemat så det känns som en himla bra dag. Men nu ska jag dra på mig lite kläder och allt det där. Ha en jätte bra dag ni också!

New moon!



Nämeeen, kolla vad jag har fått av mamiii. Snällt va?

Och gissa vad. Jag har varit ute och sprungit igen och det känns sjukt skönt. Jag kanske har glömt att berätta att vi har som hemläxa att börja springa på fritiden. Vi ska nämligen ha ett Coopertest i slutet av terminen. Då ska vi springa 2.4km på 11.30, såå jag ska tusan i mig klara det också!

Den dagliga frågan har börjat komma upp. Vad ska vi göra ikväll. Bra fråga.. Någon idé?

Påskägg




Har ni fått något ägg? Det har jag.. men det är tomt redan.
Nu ska jag bara äta lite lunch sedan ska jag promenera till stallet. Känns jätte jobbigt med tanke på de tråkiga vädret. Kanske ska jag inte klaga, det är ju några plusgrader och ingen nederbörd, det kan jag ju tacka för.
Vad ska ni hitta på idag?

Lördag

Lite bilder från igår kommer här. Alltså från ponnyridningen och från kvällen.



Hahahaa..... vi spelade kasta gris!

Fredag

Hej allihopen.
Jag tänkte berätta att det här blir dagens enda inlägg, tror jag.
Jag och Emiley ska nämligen snart fara och hämta Mio och Gerry för att åka med dom hit till min gata. Vi ska ha en liten ponnyridning för alla småttingar som bor här. Det är vad jag ska göra idag, och sedan ikväll är vi bjuda på middag hos min farmor och farfar. Jag får se om jag blir där hela kvällen, beror på vad folket har att erbjuda.

Men jag bjuder på bra låtar tills jag kommer hem!




                Förresten, blev ni lurad något igår?

Det verkar funka!:)

dsc00550 (MMS)

Det verkar funka!:)

den lilla knäppa



Själva ridpasset gick inte så bra så istället tänker jag berätta nått knäppt!

Varje gång som vi ska hem från Hippo så stannar han mitt i stallgången och ska kissa.. Då menar jag som senaste 10-15 gångerna. Förra träningen tänkte min mamma att hon skulle ställa han i stallgågnen medan jag packade så att allt skulle gå lite snabbare,det tar helt allvarigt typ 10min för honom att bli klar, men det funkade inte. Jag sa då åt henne att han inte hade transport skydden på sig så det var därför han inte kissade. Det var ju självklart sant, för hon tog på honom dom och började gå och då stannade han och skulle kissa..  Jag vet att jag har en konstig ponny!

Torsdag



Jag har precis varit ute och sprungit (!!!!!) och sedan ska jag fara in med Mio till hippo.
Nu tänkte jag bara önska er alla en riktigt glad påsk!
Ha det bbäääst