Till mig själv

Onsdag

Varför känns skoldagarna extra långa dagarna innan lov.. Vi slutar tidigt men lektionerna tar evigheter. Slutar två idag, fyra eviga lektioner. Sedan ska jag fara till min fina pålle. Igår red vi på en ridbana. Hade hunnit bli lite snö så det blev rätt jobbigt för honom. Bra träning, red inte så länge. Hoppas att det går att rida lite i alla gångarter hemma för sedan har mamma honom imorgon, vila på fredag och tävling på lördag. Taggar!

Trafikolycka och massa nya kort..

Träffade pappsen på stan efter att ha hämtat ut mitt nya ID-kort på banken. Gick förbi på Telia och måste snart försöka bestämma vilket nytt abonnemang jag ska ta och ev ny telefon. Har lite beslutsångest. Sedan for vi mot posten för att hämta ut körkortet då vi hamnar i världens bilkö på E4. Tar fram mobilen, in på VK och läser att det varin en trafikolycka. Vi lyckades ta en annan väg men på vägen hem åkte vi förbi och ena bilen var inte så hel. Läste nu att ingen kom till skada så det var ju tur. Tillslut får vi då på Ica och hämtade ut mitt nya Visa kort också.

NU: laga mat och fara ut med hästen!
      
      Tog bilden från VK. se ( mkt vk idag..)

Finns så sjuka människor..



Från VK.se

Tisdag


pigg tjej osv.

Godmorgon kära människor. Idag är NKn inställd så jag börjar klockan tio. Går sedan skola till två, lagom många timmar så att säga. Det borde alltid få vara så. Ska sedan ner på stan och fixa lite grejer och därefter hoppas jag på att pappa hämtar mig så att vi kan fara ner på posten och hämta ut körkortet som bara ligger där och skräpar. Ikväll drar jag och mamma in Raspen till uteridbanan igen så får jag försöka rida igenom honom ordentligen så han blir så följsam som möjligt. Så ser min Tisdag ut än så länge.

Hello, I´m Johnny Cash!



For till Hanna ikväll och såg "Walk the line". Ska påbörja ett rapportarbete Om Cash så enklas är att till en början se filmen om honom. Sen får jag se var arbetet leder helt enkelt.
Nu väntar en lång sömn då jag har sovmorgon imorgon, underbart härligt!

Skulle verkligen inte tacka nej till värme!

Söndag



Sitter hemma hos den här tönten. Han ser på OTH medan jag pluggar.
Pluggar iof inte just så det är dags att ta tag i det.
Sedan får man väl ta sig lite sömn för en sista vecka innan sportlov!
Helt sjukt vad skönt det ska bli!f

Finaste Raspen!

Hopptränade som sagt i vännäs idag. Ridhuset var tomt och Raspen var pigg. Oj så kul det var! Tog fram fyra hinder som man kunde göra rätt mycket med. Båge, linje, snävare eller inte. Ja perfekt träning och han skötte sig kanon! Så det känns bra inför tävlingen nästa helg (som vi fortfarande ser som träning)

Stäng av ljudet innan ni ser.. heh!
 

lördag!



Har spelat spel och kollat på film med dessa tre töntar ikväll. Tog det bara lugnt alltså. Tänkte nästan gå i säng nu. Ska ju som sagt upp imorgon för lite hoppträning i vännäs. Blir nog roligt som vanligt!

Lördag

Självklart vaknade jag med ett leende på läpparna. Jag är en sån människa som kan sura ihop totalt men snabbt komma över saker. Beror såklart på vad det är men det finns så himla mycket att le för. Vaknade upp i Obbola med min finaste, som sedan skjutsade hem mig. Var hemma strax innan tio och då for jag och mamma och hämtade hö i Lillsjö. Tog ett tag att göra dit men i och ur lastningen av hö gick bra. For hem och åt lunch sedan innan vi for tillbaka till stallet. Så packade vi istället in hästen i transporten och for och red på en uppskottad ridbana. Behövdes verkligen lite ordentlig ridning. Imorgon blir det hoppträning i vännäs istället.

Nu har jag alltså kört Raspen i transporten för första gången och det gick bara bra! Ja, backningen tog lite tid men det är verklige helt sjukt svårt nu från början, men även jag ska väl lära mig!



Bild från förra vintern.. Subban, släpet och finaste, saknade Mio!

Sparar på lyckan idag.



Tillslut fick även jag inse att man inte ska ha bråttom att bli äldre.
Det har sina stora nackdelar och det har bara börjat. Men livet har sina ljusa sidor också.
Som gör livet värt att leva.
Idag blev en sån kväll då man vill gräva ner sig,
Imorgon är en ny dag, nya tag.
En sån dag då man förmodligen har samlat på sig glädje till.
En kväll dåligt humör = sparad lycka till nästa dag

dagen pengarna rullar in..

Torsdag

Hanna hämtade mig efter maten så for vi ut en sväng. Satt även på Café Göteborg och tog en fika. Krossadkladdkaka såklart! Vet inte varför men jag är hur trött som helst. Som jag sa till Hanna, tror man slappnar av nu, vilket man inte gjort på ett bra tag. Jag tänkte alltså sova snart och imorgon har jag en lång sovmorgon, perfekt!

GRATTIIIS



Idag fick även Hanna "kladdkakekompis" Hedlund känna av lyckan efter att fått bevis om körkort!
Så ikväll blir det att åka bil igen, tjoho! Nu däremot ska jag åka till stallet. Tänkte ta Raspen idag, även om det är mammas dag, nu när jag ändå fick sluta så tidigt. Skönt!

PARTY IN MY HEAD

Your image is loading...

Onsdag

Är sjukt trött, längtar hem men slutar inte förrän om två timmar.. But i am kämping!

2012-02-21



Nio månader med Tomas, fyra sedan han tog körkortet och första dagen med mitt eget körkort. Fyfan vad allt känns bra, utom att jag faktiskt känner mig hängig och lite febrig.. Lyckan gör mig pigg ändå! Hämtade Hanna efter middagen och for sedan till Obbola en sväng och chillade lite. Sedan for vi till haga och hämtade cissi. Efter det for vi mest runt lite. Kändes riktigt riktigt bra. Är så nöjd och ärligt talat sjukt stolt. Efter allt jävla plugg! Nu tänkte jag sova och hoppas på att vara frisk som en nötkärna imorgon!

KÖRKORT!

Den dåliga sömnen berodde nog inte alls på förkyldningen utan på nervositeten. jag hade körproven idag och jag klarade det!! har fucking tagit körkortet!!! inte dåligt stolt över mig själv just nu, firar med semlor!

Tisdag


Tycker synd om mig själv och unnar mig oboy!
Känner mig inte alls pigg och kry.. Huvudet värker och kroppen är slö. Har sovit jätte dåligt, speciellt sedan va halv fem. Efter det har jag vaknat en miljon gånger. Tillslut klev jag upp strax efter åtta. Less blir man!

Tio dagar kvar tills jag, Mona och Lisa får se bla. dessa!

från i fredags

ps. min kamera är sämst..

Måndag igen!



Här är lite från igår. Själva hoppningen gick jätte bra. Han tyckte det var jätte kul så vi avslutade med några snävare svängar som också gick kanon. Nästa helg får vi göra ännu mer banaktigt om det går. Har bara en helg kvar nu innan tävlingen träningen i vännäs.

Dagen ser ut i annars så att jag har skola till klockan två. Sedan ska jag fara till banken och fixa lite så att jag kan ta hand om mina pengar själv osv. Sedan behöver Raspen motion och min snälla mamma skulle mocka åt mig idag för sedan har vi lånat farfars bil så vi ska fara ut och glida lite i stan (passa er).

Presenter



Fick alltså väldigt många fina smycken, pengar, presentkort, choklad och helt otippat fick jag grejer till dagen i framtiden jag flyttar hemifrån. Det var tydligen tänkt att jag skulle reagera i en lite chock men otroligt bra att spara på sig saker redan nu. Sedan får att återigen inte glömma tvn, är så HIMLA nöjd! Med den och med allt. Har vekligen haft en kanon bra helg. Tack igen alla!!

ut med det gamla och in med det nya



Visst är det fin? Jag är riktigt nöjd kan jag lova. Tack igen!
Visar allt annat sedan, nu ska jag och mamma dra in Raspen till SURF för egen hoppträning.

Så har man fyllt 18!!!



Har haft två helt underbara dagar. Gårkvällen spenderades med mina allra bästa och jag hade verkligen hur kul som helst. Mådde inte jätte bra imorse men det vare helt klart värt! Kommer bilder imorgon. Har fått massvis med fina presenter och vet ni vad. Jag har fått en 32" LCD tv av min älskling och hans fina familj. Är hur nöjd som helst. Visar mer imorgon. Snart dags att sova och ta igen några förlorade timmar. Tack till alla, familj, släkt och vänner. Puss!

"Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun"


Lookbook.nu

Torsdags känslor



Det snurrar i kroppen just nu. Glad, less, trött, taggad, nervös, stressad, förväntansfull. Alla känslor blandas när man ska fylla 18, ta körkortet, vara med hästen men framförallt hinna med skolan också, vilket just nu känns hopplöst då mina tankar är allt annat än där dom ska. Tiden bara rinner iväg och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Vill studvis gräva ner mig, stundvis hoppa av glädje och vissa saker vill man bara få bortgjorda. Bloggen kan hamna lite på sidan ett tag men ingen dör av det hoppas jag.

Förresten. Halkbanan var hur kul som helst! Sitta i en bil själv och köra utan någon, sladda kontrollerat (och okontrollerat). Jaa idag kände jag mig duktig även om jag avslutade med att bekanta mig med snödrivan. Men den va trevlig den också! Riktigt roligt och inget man alls behöver vara nervös för. Vill göra det igen!!

Om ni inte har något liv kan ni ju läsa.



Ska fara iväg med pappa snart och handla lite för helgen sedan insåg jag just att jag kommer måsta sova. Alamet ringer 05.15 imorgon, vilken inte känns överdrivet jätte roligt. Ska göra bort halkbanan så det känns ioförsig värt. Lär vara trött när jag sedan kommer tillbaka till skolan. Turen då att man har sovmorgon till fredagen. Så vare med det iallafall..(värt inlägg..)..

Onsdag



Ogillar skolan jättejätte mycket just nu. Jag är sämst så ni vet. Gillar inte att det är fisk till lunch och att det har kommit massa mer snö som verkligen inte behövs.. Lite dåligt humör här så att säga. Så nu vet ni! Men går kvällen var inte alls dålig, har världens finaste pojkvän!

Tisdag



Väntar på att sista lektionen ska börja. Sedan måste jag hem och duscha, kasta i mig lite mat innan bion ikväll. Ska gå på bio med Tomas ikväll så det blir bara bra. Mer än så har jag inte att säga, ha en bra alla hjärtans dag!

Somebody that i used to know.

Måndag



Ny vecka.. vecka 7, dvs sista månaden som minderårig. Känns bra! Red Raspen ca timmen idag, mest skritt som vanligt.. underlaget vill aldrig tillåta annat den här vintern ute på grubbe. Hann precis hem igen så for jag och mamma och handlade foder till raspen, for på ica osv. Nu är det kanske dags att plugga lite om jag ska ha någon chans till nästa prov.

Från i lördags

Söndag

Hej mina vänner. Datoranvändningen har legat på noll i helgen och det måste få fortsätta även ikväll. Jag hade en jätte trevlig kväll med brudarna igår och somnade med min finaste i Obbola sedan. For hem vid ett idag och har varit med Raspi till Forslunda för att rida. Hittade en jätte bra väg så vi lång galopperade. Så roligt det var! Nu håller jag på att färga utväxten i håret sedan väntar plugg.. Bilder från igår kommer imorgon.

krossa alla fönster!!



Sticker till haga nu. Cissi styr middag och badtunna och vi firar hon hon fyllt 18 år. Nu kör vi!

hoppträning i vännäs

For in till vännäs och hoppade idag. Från början kändes han jätte seg och allmänt borta men såfort vi började hoppa så kändes allt som vanligt igen. Hoppade linje med olika galoppsprång och även vattenmatta. Mamma filmade lite så ni får se. Hoppade bara låga hinder så nästa gång får vi försöka ta upp det lite.

Sugen på att bada?

Godmorgon!


weheartit

Har precis gjort mig frukost och önskar att jag just nu sitter på hotellet och ska äta hotellfrukost, men så är såklart inte läget. Det får bli någon annan gång helt enkelt. Nu måste jag nästa börja klä på mig och gå mot bussen. Äntligen fredag, ha en bra helg allihopa!

now i give up on you



Så härligt.
Älsklingen fixade så att jag nu har tredje säsongen av Sons Of Anarchy. Känner för en sån kväll ikväll. Lägga mig i sängen, öppna Riesen påsen och slå på SOA. Bättre kan en hemmakväll inte bli så här inför en bra helg.

Thomas Stenström



Tack vare Johanna har jag fått en lite kärlek till den här låten, kolla hela på Spotify!

Lillvännen min.

Igår trodde jag först att Raspen hade fått smuts som fastnat i ansiktet men när jag sedan kollade på hans vita stjärn såg jag att smutset var blod. Ringde mamma och sa att han hade blod i hela ansiktet men sedan sansade jag mig och sa att "näe inte i hela ansiktet men det har runnit lite." Fick knappt kolla på såret som jag hittade vid pannluggen. Men det var några centimenter iaf.. Och öm var han nog också för det tog många fler minuter att tränsa än vad det brukar. Men han var lika pigg och glad när vi for ut.

Jag har anmält mig till Vännästävlingen. Vi hoppar bara på lördagen 90 & 100cm. Jag känner mig inte så igång själv och har ju knappt hoppat på ett bra tag. Men vi ska försöka ta oss in till ridshus nu en dag i veckan så hinner jag iallafall hoppa tre gånger innan tävlingen. Sedan får man göra så gott man kan med träning hemma osv. Själva tävlingen ser jag bara som en väldigt rolig träning!

Här är ett klipp från sist vi tävlade.

victoriatornegren.se



Hennes Jacka är från only. Den får gärna bli min också!

Dags att skaffa en ifåån?



Finn ett stort fel?

What do you get when you never learn?



For som sagt upp till stan ikväll och mötte tjejerna dvs. Klara, Cissi, Jenny och Johanna. Vi pluggade, tog en kaffe och surrade lite annat. Nu ska jag försöka komma mig i säng, äh skoja.. missade ändå att sova före tio..

Riktigt frääääsch tjej..



Kanske bäst att ta en dusch och kanske äta lite middag nu. Känner mig som vanligt riktigt fräsch efter att ha varit i stallet. Det var förövrigt riktigt härligt att rida idag, bara sol (och -16 grader). Men nu måste jag skynda mig lite. Ska på stan och plugga med tjejerna sedan!

Tisdag



Klara har fixat bloggen lite så att det är sådär enkel som jag ville ha den. Enkel med snygg. Eller som Jenny brukar rätta mig: snyggt men enkel.. Har skola till 11.45 idag. Sedan lunch och därefter blir det stallet. Tror det vankas pluggkväll på stan med tjejerna. Blir perfekt med tanke på Historiaprovet imorgon.

ben&jerry´s hyllan..



Inte så konstigt egentligen att man blir sötsugen hela tiden, när man har en hylla som hela tiden påminner en om choklad, glass osv. Dessutom fick jag en Riesen påse som väntar på att bli uppäten. Fast ikväll tänker jag hålla mig ifrån den, även om jag verkligen vill! Nu däremot måste jag fortsätta lite historia plugg, känner fortfarande att jag har minus noll koll.

Måndag



Skulle inte tacka nej till ett väder som bilden visar just nu. Men det känns väldigt bra att nollan i -30 grader försvann på två dag. Idag är det alltså väldigt "varmt" ute. Så nu ska jag bege mig till stallet för en ridtur, vilken känns som evigheter sedan.

För det är ingen vanligt dag!!

DET ÄR CISSIS FÖDELSEDAG, grattis vännen!

Glöm inte bort..



Ni glömmer väl inte bort dom fina smyckena som jag och Klara säljer, som urstrungligen kommer från JFR.se. Om ni inte kollat eller har kollat, kolla igen och hör av er. Klicka på bilden för att kolla!

töntigt men bra



Asså helt ärligt men låten Dead by April hade igår var ju ändå OK,mest för att jag har en crush för Jimmie. Han som sjung "vanligt" förstör ju lite kan jag tycka och att dom är med i melodifestivalen är ju pinsamt. Tur att Jimmie har ett annat band där han sång passar in bättre. Dom är förresten förband till Inflames - Death Destruction heter de bandet.

Desstuom måste jag leta igen mms:et en kille i min klass skickade till min mobil. Då Jimmie säger att han älskar mig, mohaha!

Lite lätt hoppning idag

Idag fick jag äntligen rida lite ordentligt. Jag har inte ens ridit sedan i onsdags. Mamma har honom torsag och fredag och igår var det för kallt för att rida. Men idag for vi till ett ridhus nära vännäs. Han var väldigt pigg från början, speciellt av att vara på nytt ställe. Red lite lätt alla gångarter hoppade studs nån gång och sedan fick det räcka. Det var ju inte ett varmt ridhus så jag kände inte för att rida hårt. Men roligt var det!!

Anaginas.com

Sitter hemma hos Cissi. Kollar massa youtubeklipp som denna tjej gjort. Hon är så jäkla rolig..
Bland annat detta..



"framtidsorienterade personer kan bli ängsliga om det inte har ett schema att gå efter eller en dator i närheten."



-Taget ur tidningen Cosmopolitan.

Have2Have.se

Lördag



Så har vi i Umeå också passerat -30 sträcket.. Vi ger upp om att ha Raspen ute. Mamma tog en prommis med honom nu och sedan får han stå inne. Funderar på att jag också kanske far dit sedan och tar en promenad med honom. Det är ju så fint väder. Fast jaa.. lite väl kallt! Ska ta tag i Historia plugg nu tills mamma kommer hem så blir det lunch sedan. Ha en bra dag kära vänner, frys inte ihjäl!

snart rullar vi fram



Jaa ungefär så här ser det ut när jag ska vara hemma med brorsan. Inte helt fel. Vi tänkte även hitta någon bra film kanske spela något spel eller så. Får även se om Tomas kommer hit sedan. Men först ska jag laga middag. Pasta, fläskfilé osv!

Dessutom vill jag gratta Hanna, igen, som blev 18 igår. Hoppas du en kick-ass kväll på krogen!

Nastygal.com









Äntligen fredag!

      
Bild som Emmsan tog igår då vi satt på Waynes en tag.


God morgon kära vänner.. Sov i Obbola inatt vilket gjorde att jag kom hem strax innan sju för att Tomas skulle jobba. Jag börjar skolan klockan tio så jag tänkte äta en fet frukost, plugga lite och bara ta det lugnt innan en ganska dryg dag. Har två lektioner, lite mer än två timmars lunch eftersom att spanskan är inställd och sedan engelska till 15.40..

Smycken

nu är det bara att kolla in alla snygga smycken! 
om ni vil köpa något så är det bara att kommentera vilket smycke du är intresserad av och skriv ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig. du kan också ringa om du vill köpa ett smycke eller har några frågor. mitt telefonnummer är070-2058439 och Klaras telefonnummer är: 070-6639739.
per telefon kommer vi bestämma hur vi ska skicka smycket och hur betalningen ska ske. i priset så ingår frakt.

hoppas du hittar smycken som just du vill ha!

ÖRHÄNGEN

1. en silvrig pistol - 59 kronor

2. bronsfärgade vingar - 59 kronor

3. långa silvriga kedjeörhängen (9cm) - 69 kronor

4. svarta fjäderörhängen - 69 kronor


5. diamant örhängen - 59 kronor


6. rosa bronsörhängen - 59 kronor


7. ett långt kedjeörhänge med fjädrar (19cm) - 69 kronor

ARMBAND


8. silverarmband (justerbart) - 69 kronor


9. pärlarmband - 39 kronor

10. svartglittrit armband - 49 kronor


11. nitarmband (justerbart) - 59 kronor

12. svartarmband - 39 kronor

13. läderarmband med berlocker - 39 kronor

VÄSKHÄNGARE 


14. guldig väskhängare med svart diamant uppepå - 69 kronor

LITEN VÄSKA

15. liten ormskinnsväska - 20 kronor

HALSBAND


16. halsband med silverkedja och en svart sten texten"love" - 69 kronor

Finaste Mio 2008

Åh så glad jag blev när jag hittade gamla filmer på Mio. Hittade en film jag velat visa länge. Nämligen från den där tävlingen jag alltid skriver och minns. När jag startade min tredje LA (100cm). En nationell tävling, så vi var inte bara svenskar med. Jag startade någon gång i mitten av klassen. Jag gick nolla och var jätte nöjd och det visade sig då att jag låg på första plats. Jag var så himla nervös. Mitt mål var inte att vinna men jag ville ju verkligen inte bli nerputtad. Det blev jag inte helller. Lyckan var enorm och jag tror till och med en tår kom.

Hela banan gick på tid och jag vet att jag inte red så himla bra. Men känslan efteråt. shit! Efter den helgen blev jag kvalad MSV men valde att satsa på att bli bättre själv. Inte bara styra och driva som de mest var i början.. Det blev jag. Huvva vad han lärde(lär) mig saker.



Hittade även ett klipp från en av mina första tävlingar. År 2008, ca 70-80 cm!

Sugen på billiga smycken?


Jag och Klara kommer att sälja smycken för väldigt bra priser som kommer från smyckesaffären JFR.se. Observera att dessa smycken inte finns att köpa från hemsidan. Detta är inget oseriöst, vi vet bara att många kan tycka att det är dyrt med smycken och därför vill vi sälja dom i vettiga priser. Så håll koll i bloggen så kommer de ut en hög med smycken inom kort!

Torsdag



Känner mig riktigt duktig. Vinterns hittills kallaste dag idag, -20 grader och jag for ut och sprang kl 06 imorse. Sitter på skolan nu och Rättskunskapen ska precis komma igång. Slutar klockan två idag men måste hänga på stan till klockan fyra då jag ska fixa nytt ID-kort på banken. Så om någon vill hänga med mig, hör av dig!

Abstineeeens

Jag vill ha ett träningskort igen.. Jag vill få fler kilo muskler men framför allt träna för att det är så sjukt roligt. Fatta ett träningskort på Iksu Spa. Tar 5 minuter att gå dit och jag är sjuukt avundsjukt på er som har kort där..

Tror jag hade som underrubrik till den här bilden att jag skulle fara och köra ett pas B-Pump..
Ett helt år sedan nu som jag var "igång"...jag villvillvill!!!!

 

1 februari 2012

Äntligen är februari här, som man har väntat. Massa roliga saker på G så att säga. Taggar inte lite men mer än så behöver jag inte säga.