Jag VS ponny



Övningarna idag var först att rida travbommar. Därefter gick vi över och hoppade lite hinder på rad i galopp. Jag fick hoppa en liten ponny, en rätt taskig sådan! Har sett den förrut och jag vet att man måste vara på han hela tiden, släpper man lite före hindret så sätter han ner huvudet efter hindret. Han har knappt någon hals så när han väl kör ner huvudet så åker man snabbt över. Det hände som tur var "bara" en gång och då åkte jag verkligen rakt ner över hans hals, tog med tränset och landade på huvudet. Gjorde som tur var inte illa mig någonstans utan hoppade upp och fortsatte. Då gick han rätt bra men fick verkligen vara på han både med hand och skänkel hela tiden. 

Nytt bett!

 
Åhh, fick detta bett av bästa mammsen idag! Det är ett "Trust Cherry Roller". Detta är bettet som förra ägaren tyckte han gick bäst på och även de jag provred på. Ska bli spännande och se om jag känner någon större skillnad nu när jag ridit på tredelat eggbet och vanligt tredelat tränsbett sedan han kom.

Ridpasset igår..

 
Heej!
Är rätt besviken på ridpasset igår. Mest för att jag hade behövt mer tid men Hippo stänger ju 21.. När han började släppa och verkligen mjukna var de tyvärr bara att hoppa av istället för att verkligen börja rida. Men aja. Dessutom fick jag smaka grus igår, eller rättare sagt vägg! Ingen aning vad som hänge men något blev han rädd för och jag hamnade direkt i obalans och strax därefter smällde jag in i väggen. Dessutom rispades mina nya(!!!) ridstövlar upp och ser nu förjävliga ut.. Hoppade iallafall upp sedan och kände inget av att han var fortsatt stressad eller så, så det var ju skönt! Men var som sagt väldigt besviken efteråt. 
 
Idag väntar en ny dag och en bra dag. Det blir ett träningspass för mig, ridtur på prinsen och sedan ridlektion på Hippo ikväll. Blir nog en bra dag trots allt!

Middag med jobbet.

Igår hängde jag alltså med "Icagänget". Först blev de fördrink och lite tilltugg. Sedan vid sju for vi på Guitars för riktigt god middag och efterrätt. Jag tog en hamburgare, med kanske lite väl mycket ost på, och sedan cheescake med lite frukt till det. Riktigt gott! Därefter drog alla hem så jag åkte till Klara och hängde hos henne innan Tomas hämtade mig vid ett/två. 
 
Mår prima idag och ska snart fara till Hippo och fuktionära lite. Sen väntar väl middag innan vi drar in Prinsen på Hippo för lite ordentligare arbete. Han behöver ett ordentligt pass vid det här laget! 

Lördag


Dags att dra! Ikväll väntar middag med Ica på Guitars. Men först fördrink hos Lotta!

Lördag



Alltså viiilken underbar dag det blev även idag. Klev upp vid sju och släppte ut prinsen i hagen, fodrade, mockade/krattade hage och box. For sedan hem och åt frukost med min tvåbenta prins innan jag åkte tillbaka till stallet igen. Då väntade en ridtur i de härliga vädret. Jobbade mycket halter idag för att få jämnare stöd på båda tyglarna. Därefter lite skänkelvikningar. Imorgon drar vi in honom till ridhuset så då jobbar jag vidare på det fast med mer öppnor och slutor också. 

UF mässan



Igår och idag jobbar jag alltså på UF mässan och representerar Studiefrämjandet. Igår satt jag med en jury i tre timmar för att ta fram årets hantverk. Riktigt roligt att få bedöma, lyssna, se osv. Inte nog med det. Idag ställs jag på Dragonskolans scen i Aulan för att presentera vinnaren. Spännande! Står även i Studiefrämjandets monter. Så ni borde komma förbi och säga hej!

Överlycklig!!

 
Okej, bilden är från 2009 men speglar lyckan jag känner just nu. På precis en vecka har jag både blivit med häst och nu.. Provanställning i sex månader på Intersport!! Känns verkligen så jäkla kul! De två mest viktiga och behövande sakerna i mitt liv kom på båda två på en och samma vecka. Tackvare jobb kan jag ha häst med bättre samvete. Både för att jag kan betala mer på han och för att den kostade en del att köpa vilket gör att jag ligger minus på kontot just nu. Dessutom känns de inte lika långt borta att kanske flytta hemifrån. Men de är ett senare steg. För nu ska jag i första hand få bekanta mig med en riktig vardag igen! Livet är tillbaka!!
 

Torsdag

 
Shit, snart är det ju helg igen!
Klev upp halv sex imorse och fodrade hästarna. For sedan hem och åt frukost innan jag och mamma åkte tillbaka. Red i ridhuset i ca 30 min. Gick helt ok. Sedan kom två tjejer från ABnian och kollade våran sadel. Vi slipper köpa en ny (!!!) och klarade oss med att köpa en ny padd som får upp sadeln lite. Sedan ska vi avvakta lite och boka en ny tid med dem. Men tillsvidare kan jag köra på! Känns riktigt bra och veta.
 
Nu har jag fått i mig lunch och duschat. Ska snart bege mig på ett spännande jobb. Ska nämligen befinna mig på UF mässan idag och imorgon med Studiefrämjandet. 

Min nya klocka!

 
 
Alltså kolla så jäkla snygg, speciellt med ringen! Klockan är en present från mamma och pappa och ringen fick jag av Tomas. Klockan var dock i vanlig guld innan så det har varit rätt struligt att byta. Men här är den!!

Onsdag

Sitter på bussen mot jobbet för ett kvällspass. Lyssnar på en podcast med Malin Baryard Johnsson samtidigt som jag känner känslan av lycka, på riktigt! Berättar mer imorgon!!
Har även fått min klocka nu också, tillslut! Den får ni också se imorgon!

-

 
 
 
 
 

Tisdag

 
Klev upp strax efter åtta idag för frukost och ett axel/magpass på Iksu. Gick sisådär. Därefter for jag hem och förberedde våffellunchen till mig och Tomas. När hans lunchrast var slut, och han hade åkt tillbaka till jobbet, så åkte jag till stallet. Jag och Prinsen tog våran första ridtur på hemmaplan och de gick bara fint! Därefter krattade jag hans geggiga hage, mockade osv. Satte mig även en stund på en pall och bara njöt av solen och livet. For sedan hem igen och fick ett ryck att träna igen. Så jag körde ett Indoor Walkingpass på 40min. Endorfinerna fick fyllas på yttligare. Nu är middagen i magen och jag ska strax hoppa in i duschen innan veckans avsnitt av "Elitserien" börjar. 

Våffellunch!

 
Har precis bjudit Tomas på våffellunch. Nu väntar en ridtur i de underbara vädret!

Nya ridstövlar

 
I söndags gick mina ridstövlar sönder.. igen! Mamma har kämpat på och lagat dragkedjan men igår gick den alltså sönder. Eftersom att jag är rätt ruinerad just nu så bestämde jag mig för att köpa chaps då jag redan har skor. Så jag for förbi Hööks. Provade varenda par men inga passade mina korta ben.. Jääkligt frustrerande. Så de slutade med att jag gick därifrån med nya (junior)stövlar. Mamma ska prova laga kedjan på mina gamla igen så kan jag spara mina nya till tävling och som reserv. Hade ju så bråttom med att köpa eftersom att jag inte hade någon aning om att ridlektionen var inställd igår. Men aja.. Problemet löst och börsen på ännu mer minus. Tur att det är löning idag!

Underbara sol!



Alltså viiilken fin dag de blev. Eftersom att jag hade lite kort om tid så tog jag och prinsen en prommis. Såå härligt! Något som inte var lika härligt vad att jag missade information om att det var teorivecka denna vecka och alla ridlektioner inställda.. Riktigt surt! Jag som kom dit med sprillans nya ridstövlar.. Aja iövrigt har dagen varit bara bra!

Catching Fire!

 Får rysningar av trailern..
Jag såg förresten Hunger Games: Catching Fire i helgen. Jag älskade första filmen och efter att ha sett andra är jag fortfarande lika fast. Filmerna är mörka men visar ändå glimt av hopp emellanåt. Det är spännande hela tiden, skådespelarna är grymma och jag älskar hur filmerna är gjorda. Kan bara nästa film komma nu?

Måndag

 
Har verkligen inte sovit gott inatt. Sprungit i trapphus, jagandes, med våning efter våning som ser likadan ut. I varje rum har någon skrikit efter hjälp och jag har bara fortsatt neråt. Andra stunden försökte jag skynda till jobbet och tredje stunden försökte jag skriva rätt nummer till Tomas, ihopp om hjälp.. Blir stressad bara jag tänker på det så nu släpper vi det..
 
Måndag idag alltså, härligt! Idag väntar, träning, stallet, en sväng till Hööks blandannat då mina stövlar gick sönder igår och tillsist ridlektion ikväll! Blir nog en bra dag. Ska bara försöka lugna ner mig. Känns som att jag kommer missa något idag...

Söndag



Oj vad jag inte alls riktigt hängt med idag. Kom till Tomas rätt sent igår efter att vi firat pappa lite. Klockan blev strax efter tolv och klockan 6.45 ringde alarmet idag. Kände mig väldigt trött med kämpade på dom få timmarna jag jobbade idag (8-14). For sedan hem och bytte om innan jag åkte vidare till Hippo. Nästa helg är de nationell tävling och ca 90 uteboxar skulle byggas upp. Som tur var så var allt uppdelat på ett bra sätt så det gick rätt smidigt. For sedan hem för middag innan det bar iväg till stallet.

Hade egentligen inte tänkt sitta upp förrän imorgon men ridhuset var ledigt en timme och jag kände att vi var tvungen att passa på. Så idag har prinsen fått se en liten bit av Hippo också. Även idag helt lugn! Så idag provade jag alltså rida. Mamma har beställt bettet som jag provred han på men de har ej kommit. Den är han vad vid och jag tycker även att han gick bra på det. Men jag fick helt enkelt prova ett tredelat eggbett som jag hade hemma. Funkade kanske inte helt bra men de duger så länge. Red bara lite lätt i alla gångarter. Han var lagomt pigg och allt kändes på något sett enkelt. Hur de såg ut var en annan femma. Men det var som sagt väldigt kravlöst!

Lördag


Så typiskt att man jobbar 8-19 den finaste dagen på länge.. Fick iallafall denna bild skickad av mamma idag. Prinsen hade skött sig bra under en längre prommis. De såg även ut som att han legat i boxen inatt. Bådar gott!

tre snygga jeans från Gina Tricot.

 

Fredag!

 
Klev upp vid åtta idag och åt frukost. Åkte sedan och kollade till LillPrinsen. Han stod lugnt och tuggade lite hö och kom fram till mig när jag gick in till honom. For sedan till Iksu och tränade småbena. Därefter väntade lunch innan jag åkte tillbaka till stallet. Mockade och smorde upp alla igendammade grejer. Så nu ser tränsen, sadeln osv, dugliga ut. Tog sedan in honom och pysslade på, innan jag tog en kortare prommis med honom. Tyvärr var de slaskigt ute idag och han har inga snösulor. Så de blev såklart styltor.. Men även under prommisen så var han lugn men med större ögon och öronen spetsade framåt. ♥ Timmarna rann iväg men vad gör de. I helgen väntar totalt 17 timmars jobb, boxbygge på Hippo och lite födelsedags firande för pappa som fyller år imorgon. Men de är tur jag har mamma som pysslar honom lite extra i helgen. Nästa vecka tänker jag sitta upp på honom iallafall. Våran sadel funkar helt okej på honom men på torsdag ska vi åka till Hippo och få lite hjälp med det. Så då får vi se om vi måste köpa en ny. 

varför man inte alls ska tänka..

 
.."jag vill se ut som hon på tidningsomslaget"...

Prins B har anlänt!



Allt har gått jättebra. Nu står han i sin box och äter hö. Känns som att livet är komplett igen! 

Dagen är kommen

 
Dom senaste dagarna har en viss oro hunnit i fatt mig. Den har slingrat in sig i lyckan. Jag försöker intala mig att jag kan bara göra mitt bästa. Kan inte göra mer än så. "Men tänk om vi haft fel, han passar inte mig." "Tänk om han hatar oss, och blir någon helt annan." Eller den tanken som går mest.. "Tänk om han bara bli skadad, så får vi ta bort honom också." Det är inte konstigt att jag är rädd. Men det får man vara. Utan att bli överbeskyddande och utan att låta de hindra. 
 
Idag kommer våran nya häst. Jag är så spänd och förväntansfull. Nu ska jag släppa alla negativa tankar. Bara vara här och nu med realistiska mål för framtiden. Inte tänka på vad som kan hända. Bara vad som ska hända. Inte heller tänka om det händer. Jag ska inte heller tänka "det går för bra nu, snart kommer de säkert vända".. För vet ni. Det blir som man har tänkt sig. Jag förväntade mig att något skulle hända med Raspen för att allt gick "för" bra. Å ni vet ju vad som hände... 
 
Därför ska jag bara tänka framåt från och med nu. Nästa vecka ska jag sätta upp långsiktliga mål och några delmål får komma lite senare när vi kommit igång. Men jag vet vad jag vill och dit ska jag nå. Oavsett vad! Jag vet att många har tvivlat på mig och jag har fått höra att jag aldrig kommer någon vart.. Men det är så jävla fel. Det kanske har tagit längre tid. Men nog fan har jag utvecklats. Men nu kanske jag äntligen hittat en häst som verkligen kan få mig att visa mina starka sidor. Jag passar inte på sega hästar, men har alltid ridit dom. Nu släpper vi fan sargen och kommer in i matchen. Välkomnar Batterhorn W till familjen och hoppas på en fantastiskt rolig och lärorik tid!

Onsdag

 
Åt precis frukost med Tomas och nu har han åkt till jobbet. Tänkte slå på gårdagens avsnitt av "Elitserien" innan jag åker och tränar. Rygg och biceps står på schemat och sedan väntar ett jobbpass 12-21. Blir nog fint!
1 dag kvar!!

Om Batterhorn W

Annons bilden.
Så jag fick en anonym kommentar ifall jag kunde skriva lite mer om hästen och visst kan jag det!

Batterhorn W, eller "Bulan" som han kallas (andra smeknamn mottages gärna) är en KWPN valack född 2006. Han är efter Matterhorn och Velly W och har gått 120 nationellt men lagom sparsamt tävlad. 
 
I Utseendet är han en mindre variant av Raspen. Han är mindre i typen och en riktig "tjejhäst". Raspen var ju också KWPN så enligt mina erfaranheter är de bra hästar! Han ska vara snäll i ALL hantering, vilket är oerhört viktigt för mig. Sen har han bra med egen motor och är grymt rolig att rida! Jag tror detta kommer bli hur bra som helst! 2014 blir ett roligt, spännande och lärorikt år!

Tisdag

 
Hallåå.
Klev upp för ett tag sedan och har precis ätit frukost. Ska åka och träna på ett tag och sedan väntar jobb 14-21. 

Hoppträning

Idag på hoppträningen fick jag Butterfly. En pigg och glad häst som krävde ordentligt stöd men som ändå kändes ärlig. Hon var super rolig att rida och det kändes riktigt bra! Jag tyckte själv att de enda var att jag velat ha henne ner till trav snabbare. Men jag fick mest beröm för att hon inte var lika "springig" som hon brukar och att hon brukar vara "värre". Så det kändes ju jätte roligt att höra!
 
Här är klipp på vad vi gjorde. Riktigt bra lydnads övning som dessutom var väldigt rolig!
 

Måndag

 
Ny vecka igen alltså. Började dagen med att jobb 8-16. Dagen rullade på i rätt snabb takt inna jag hoppade på bussen hem. Nu har jag fått i mig mat i magen och är redo för hoppträning. Är sååååå taggad!!! Älskar verkligen måndagar tack vare att jag har kombigruppen! Världens bästa sätt att börja veckan på!
 
3 dagar kvar!!!
 
 
 

Grand Prix Collection - Gina Tricot

 
Ni kanske redan sett årets "Grand Prix" kollektion från Gina Tricot.
Men det hade inte jag och jag är rätt imponerad. Riktigt snyggt om ni frågar mig.

Söndag

 
Avslutar veckan med goglass och filmen "Gravity". Väldigt udda film men väldigt spännande och helt okej! Nu ska jag somna gott och lagomt utvilad inför en riktigt bra vecka!

Helgen.

 
Hallå igen. Har inte haft så mycket tid och lust för datorn i helgen, men här kommen en liten uppdatering. Igår jobbade jag 8-14. Sedan for jag och Tomas till mig för att duscha och sedan åka vidare med resten av familjen. Vi for nämligen till Mickelsträsk igår och blev bjuden på supergod middag, tårta och en del skitsnack. Mycket trevligt!
Jag och Tomas tog sovmorgon idag till typ tio. Vi åt frukost och sedan åkte han hem. Därefter har jag varit en sväng på Granngården med mamma och köpt torvmix och lite annat. Sedan åkte vi till stallet och "renoverade" hagen och fixade klart allt inför torsdag. Nu har jag precis duschat och ska slå på ett avsnitt av Gossip Girl innan middagen. 

Crispbread

 
Om ni vill ha ett gott knäckebröd eller nyttigare "chips", prova göra dessa!
Dom är riktigt jäkla goda trots att receptet inte riktigt får en att tro det. 
 
2 dl majsmjöl
0,5 dl linfrön
0,25 dl pumpakärnor
0,5 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
0,5 dl olivojla
2,5 dl kokande vatten
Flingsalt efter behag 
 
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda samman alla torra ingredienser tillsätt oljan och tillsist det kokande vattnet.
Häll ut smeten på en bakplåt med bakplåtspapper.
Bred sedan ut smeten över nästan hela plåten så att den blir några mm tjock.
Strö över så mycket salt du vill ha.
Skär/markera med en pizzakärare så stora bitar du vill ha så att det blir lättare att bryta
Grädda ca 1 timme.

Balklänningen är fortfarande tillsalu!

 
Färg: Ljusrosa
Storlek: XS
Pris: 1300 950 
Fler bilder finns!
 
maila mig på: [email protected]

Fredag!

 
Har precis fått i mig lite lunch efter ett riktigt dåligt träningspass. Körde ben och mage varav benen bara skakade redan i början.. Körde benpress, leg extensions och sedan gav jag upp efter fyra set marklyft på ynka 45kg .. Sjukligt besviken men kroppen skakade och jag var tvungen att sätta mig ner mellan setten för att jag mådde illa. Något måste ju vara fel. Eller så står min kropp på standby.. Skippar gymmet i helgen och hoppas på en bättre träningsvecka nästa vecka helt enkelt!
 
Nu däremot ska jag hoppa på cykeln och kämpa genom stormen som fortfarande är. Ska till Hippo och mocka lite skit! 

han är tillbaka!

 
Jag måste erkänna att jag är glad att han är tillbaka efter precis två veckor. Kärleken till min iPhone....
Så nu finns jag på Insta, iMessage, snapchap (osv) igen! 
 

Provridning

Man skulle kunna säga att jag började leta häst redan i somras. Hade en förhoppning om att skaffa en till och sedan sälja Raspen eftersom att vi inte visste hur Raspens framtid skulle se ut. Men som ni vet slutade de inte så. Det tog ett tag att få upp motivationen efter att vi tagit bort Raspen. Viljan till att ha en ny fanns, men inte motivationen till att hitta en. Men efter ett tag komm några gnistror tillbaka och letandet började. 
 
Jag började leta intensivt och gjorde även annonser om att jag letade häst. Tyvärr mest massa orutinerade unghästar dök upp. Men tillslut hittade jag EN som passade in på allt jag letat efter. Så jag och mamma bokade tåg till Uppsala. Så ja, det var därför jag och mamma åkte dit, om ni inte redan förstått de! Sedan kände vi väl att de inte var värt att åka iväg bara för en häst så vi bestämde oss för att prova två andra när vi väl var nere, varav ena stod i Stockholm. Dessa hade vi alltså inte kollat upp så mycket om men de lät bra i annonsen och när ägarna berättade lite kort. 
 
För att göra en längre historia kort så kan man säga att den hästen vi åkte ner för, inte passade mig alls. Trots att allt annat stämde. Men väl på ryggen så klickade vi inte alls. Men de andra två hästarna var superfina och tillslut bestämde vi oss för att åka ner och prova favoriten igen. Alltså han, Batterhorn W. Jag hoppade honom igen och allt kändes fortfarande så himla bra. Han var vad jag letat efter, helt klart! Förövrigt passade jag och mamma på att gå lite på stan när vi väl var i huvudstaden. Så råkade vi gå in i en galleria med bara massa superdyran märkes saker. Och gud vad folk tittade! De var som att det stod i pannan på mig och mamma "Vi låtsas vara rika.." .. Haha, vi bara log! 
 
På tisdagen hade vi funderat klart. Så mamma ringde ägaren och besiktning bokades. Å tänkt.. Nu har han gått igenom besiktningen utan anmärkningar. Mamma pratade med vetrinären, som aldrig sett hästen förr, och sa att de verkade vara en supercool och snäll häst som dessutom var sund och friskt. Det gör mig glad! På torsdag kommer han och då börjar våran resa tillsammans. I'm soooo excited!!

 

Torsdag

 
Godmorgon!
Har precis ätit frukost och fixat mig. Ska snart bege mig mot bussen för att åka på en liten arbetsintervju. Vet egentligen inte så mycket om själva jobbet men ni får gärna hålla tummarna att de går vägen! Behöver verkligen ett jobb nu. Både för att jag är sjukt uttråkad men också för att jag precis köpt en tävlingshäst... Därefter blir de iallafall lunch och träning! 
 

uttråkad.. ja!

SENASTE

Låt du hörde: Soilwork - Vesta

Film du såg: Sex And The City

Mat du åt: Spaghetti och köttfärssås

Kram: Mamma

Puss: Tomas

Känslan: Uttråkad

Bråk: Minns inte..

Resa: Om de måste vara utomlands så var de Turkiet 2011

Glädje: Självklart när min blivande stjärna gick igenom besiktningen igår!!

Längtan: Efter hästen!!

Dröm: Att jag letade efter Tomas i ren panik för jorden skulle gå under. 

Personen du träffade: Pappa

Gången du var utomhus: I förmiddags när jag skulle till Iksu

 

ANTINGEN-ELLER-FRÅGOR

 

TV / Dator

Storstad / landet

Hamburgare / pizza

Kött / fisk

Hund / katt

Aftonbladet / Expressen

McDonalds / MAX

Vin / öl

Sport / nyheter

Hockey / fotboll

Vinter / sommar

 

Kärleken till honom är obeskrivlig!

 
"Och jag ska ge allt vad jag har
Till denna underbara karl
Så han blir min för hela livet"

Ryttareliten

Ni hästmänniskor har väl inte missat att de släpps en ny dokumentärserie, ikväll, om ridsport!? Tycker de är på tiden och jag hoppas även att icke intresserade kollar. Kanske får världen äntligen inse hur mycket som krävs för att bli bäst. Eller hur mycket som krävs bara för att kunna tävla. "Ryttareliten" heter programmet och ni kan se de ikväll kl 20 på svt. 
 


"Svensk dokumentärserie från 2014. Välkommen in i en tidigare sluten värld. En värld där hästar kan kosta uppåt 40 miljoner, ibland mer, och där ryttarna får vara beredda att offra något på sin väg mot toppen. En värld där män och kvinnor tävlar på lika villkor, där äkta par balanserar familjeliv med att vara varandras största stöd och samtidigt sina värsta rivaler. I den här världen kan minsta lilla detalj vara skillnaden mellan framgång och ett misslyckande. Möt de gifta paren Lisen och Peder, Charlotte och Rasmus samt brödraparet Daniel och Alexander och få en unik inblick i vad som krävs för att nå toppen och bli en del av ryttareliten."

VI SKA BLI MED HÄST IGEN

 
 
Whiiiee!! Denna snygging gick igenom besiktning idag!! Ingen är gladare än mig just nu törs jag lova! Hade dock inte tänkte berätta ännu men mamma kunde inte hålla sig och skrev på facebook.. Hur som helst. Batterhorn W heter han och nästa torsdag kommer han!

Tisdag

Har knappt kunnat sova inatt... Är så jäkla nervös! Idag kommer nämligen ett viktigt samtal, kan vara tråkigt besked eller otroligt glädjande. Så ni får hålla tummarna för detta för jag vill de för hela mitt hjärta! 
 
Ska fara och träna en sväng nu så att tiden rullar på lite snabbare. Hoppas ni får en bra dag!

Härliga måndag!

 
Åh vilken bra start jag fått på veckan. Först ett benpass (som var ganska energilöst iof men jag är rätt segstartad efter vila, så jag ser de ljusa i de hela..), sen satt jag ute ett tag i solen och laddade kroppen med D-vitamin! Därefter såg jag några avsnitt av Gossip Girl (som jag av någon anledning börjat se) innan jag åt middag följt av ridlektion. Ridlektionen gick riktigt bra. Fick rida en häst som hette Symphony. Ganska stor men som tur var inte okänslig för hjälperna. Vi red till en början på serpentinbågar med bommar i varje båge. Han föll in lite ibland men så fort jag inte slarvade så kändes de väldigt bra. Därefter red vi spikrakt på medellinjen där de låg bommar. Detta tog vi i galopp och där kunde vi rulla på rätt bra också. Så jag är super nöjd och rider gärna denna igen!♥

Låter stämmer in rätt bra på mig just nu

I’m busy, busy, busy

Doing nothin’ at all

I’m stressin’ over nothing

Don’t bother to call

I’m busy, busy, busy

Doing nothin’ at all

Don’t bother to call

I’m doing nothin’ at all

Don’t wanna work, work, work

I wanna make money while I sleep

Dont wanna work, work, work

I wanna make money while I dream

Don’t wanna work, work, work

I wanna make money while I sleep

Dont wanna work, work, work

I wanna make money while I dream

 

 

 

Måndag

 
Hej igen!
Äntligen Måndag. Känns alltid som ett sett att börja om, göra en bättre vecka. Helgen har bestått av jobb och Tomas för de mesta. Blandad med god mat, massa godis, lite kompishäng osv. Helt okej helg alltså. Idag har jag iprincip inget att göra. Startade iallafall dagen med en god frukost och ska snart bege mig till gymmet för första gången på ett bra dag tack vare förkyldning osv. Sedan ikväll står hopplektion på schemat, såå himla kul! 

Fredag!

 
Va, redan fredag? Var betydligt mer effektiv idag jämfört med i onsdags på Hippo. Tackvare att jag hade bil också istället för cykel så blev jag klar en och en halv timme snabbare. Då skyndade jag mig ändå inte max! Nu måste jag däremot skynda mer. Ska äta lunch, dra på lite smink och sedan åka och jobba. Jobbar 12-21 så de blir kanoners även om det är fredag. Hoppas ni får en bra kväll och bra helg, puuuussss!

Torsdag


Hittade även denna bild idag... Världens snällaste (och mest saknade..) ponny, Mio, och min käre bror.  Vad hände egentligen med min bror som faktiskt följde med till stallet en gång i tiden och hjälpte till? 
 
Hur som helst.. Har inte gjort speciellt många knop idag. Mest laddat för jobbhelg kanske. Tog en promenad till sandåkern och hämtade farmor och farfars bil, varit i stallet med grannen som fick rida på en ponny och sett på Sex And The City. Bra dag! Imorgon väntar utsläpp av hästar, ett ridpass och ett jobbpass. Hääärrååå

Justin Bieber.

Bläddrade igenom början av min blogg tidigare idag för att hitta en bild. Men möttes av detta inlägg och blev påminnd. Jag har faktiskt också haft en crush på Justin Bieber, år 2009. Dagens erkännande kanske.. De trodde ni inte vaaa? Jag var alltså 15, precis som han och jag hade då ingen aning om att han skulle bli så känd som han faktiskt är idag.
 
Jag har alltid sagt att Justin är duktig på de han gör och när jag var 15 fick antagligen den låten mig att smälta. För visst är han söt och nog kan han sjunga. Idag gillar jag inte alls de han gör. Helt enkelt inte musiken. Men bara för att jag inte gillar musiken så betyder inte de att jag skulle hata honom, hata Bieber, tycka att han är vidrig, tycka att han borde ta livet av sig för att han är så jäävla värdelös. Jag väljer ju bara att inte lyssna, det är ju väldigt lätt. Jag klickar inte på play på klippen som folk lägger ut. Däremot har jag sett andra klipp. Klipp där man får se hur fruktansvärda människor de finns, som bara kastar ur sig så jävla mycket hat. Alltså han är fanimig bara en pojke. Fast det spelar ingen roll, det är aldrig okej. Inte mot någon. Klart att man får ogilla eller hata någon, det är ju inget någon annan bestämmer. Men det kan man väl håller för sig själv?
 
Näthatet är ju, enligt mig, de värsta. Som ni vet är jag en liten bloggnörd och läser väldigt mycket och ibland även kommentarer. Det är sjukligt hur folk beter sig när dem kan skippa att skriva vem dem är. Såg ett exempel härom dagen med en person som låtsas vara olika personer men som ni ser är det samma IP-adress (detta är en bild som denna bloggare lagt ut själv). Alltså dessa människor behöver inse att de är dem som behöver ordna upp sitt liv.. Vilken frisk människa säger/skriver sånna saker om någon? Det är sååå tragiskt och man får ju fan skämmas över att vara människa själv. Inte för att jag är perfekt heller, alla gör fel, men så här fel .. näe! Varför kan inte alla bara vara snälla mot varandra. Jag menar.... hur svårt kan det vara?

 

Europe - check!

 
Så igår såg jag alltså Europe och det var fan så mäktigt! Även om jag egentligen aldrig lyssnat på dom så har man trots allt hört de flesta låtarna. Som förband var "Night By Night", dom var faktiskt helt okej stundvis. Jag och pappa satt längstfram vilket hade varit riktigt bra om det inte vore för räcket framför. Jag fick typ sjunka ner lite för att se under medan pappa, som är längre, sträckte på sig. Men det gick bra ändå. Hade ju sångaren mitt framför mig hela tiden och såg riktigt bra!

Inte länge kvar nu!

 
 
Fick huvudvärk och tänkte att de skulle hjälpa med att vila en stund, men icket.. Vaknade istället med en mycket värre huvudvärk och stoppade i mig lite fil och en Ipren.. Fattar inte var jag får mina tokondacpryckshuvudvärkar ifrån... Dom kommer bara sådär, snabbt som fan, ibland.. 
 
Men det var inte de jag skulle säga. Nu när huvudvärken nästan är borta ska jag börja fixa mig. För vet ni vad?? Ikväll ska jag och min käre far se Europe! Hur coolt är inte det då på en skala?

Dagens ridpass - Selymes!

Hejhallå.
Klev upp sex imorse för att äta frukost och åka till Hippo. Väl på Hippo släppte jag först ut sex hästar, mockade åt två och red sedan Selymes. Hon vilade igår men kändes inte superpigg för det, tur! Hon kändes helt okej ändå. Red kanske 45 min, varav mycket skritt i början och slutet! Cyklade sedan hem igen och var hemma strax innan tolv. Det tar helt enkelt sin lilla tid på Hippo när man dessutom träffar folk att stanna och prata med, men det är trevligt! 

Tisdag

                                                                                                     googlebild..
Tog en ordentlig sovmorgon imorse, såå himla skönt! Har precis bakat snoddas/kärleksmums som mamma skulle ha till ett möte ikväll. Annars väntar inget speciellt förrän ikväll då jag ska på ledarskapsutbildning. Hoppas på en lärorik och rolig utbildning!

Söndag!

Godmorgon!
Har precis ätit någon typ av frukost och börjar nog snart vakna till liv ingen, fattas bara en dusch! Gårkvällen var som vanligt trevlig. Blev kanske lite mer barhäng än musik men det var jäkligt trevligt de också! Har tyvärr inga bilder från igår då telefonen jag har just nu, inte har en fungerande kamera.
 
Har såklart mest ont i nacken idag, känns som att den ska lossna från resten av kroppen.. Men annars mår jag fint! Har inga större planer idag faktiskt. Ska fara till Hippo en sväng och sedan åka till världens finaste pojkvän. Så det är min söndag det! Inte en dålig en.

Lite Metal så här i början av mars!

Dagens seriösa miner!
Ska äta godmiddag nu och sedan bege mig till stan för att möta Mona. Därefter väntar House Of Metal!