skärpning!

Nu är det tusan i mig dags att ta tag i körkortteorin. Minst en timma i veckan från och med nu!

Fredag

Slutar om en halvtimma.. hatar verkligen spanska!! Fattar inget och jag vill verkligen inte läsa spanska heller.. fast nu säger läraren att han kanske ska ta med fika på fredagslektionen såå då blir det lite värdare.. hehe!

Aja dampar bara och är jätte sugen på kladdkaka.. var flera veckor sedan.  Visar en bild på jennys skrattanfall, man blir glad av att hon alltid är glad!

Torsdag

Jag tror att jag börjar bli väldigt lat när det gäller skolan.. Som idag. Började 11.50 och första lektionen bestod av film andra lektionen bestod också av film och tredje var idrottssnack alltså lite planering. Har inte gjort något vettigt idag, tills jag kom hem. Hade ändå idrottkläder på mig så jag tog en promenad innan maten. Nu har jag lämnat in historiaarbetet och ska nog ta och sova tidigt ikväll, även om jag börjar klockan tio och har två lektioner imorgon. Så himla skönt säger jag bara!

haha tog en bild på engelska lektionen. Vi ser film i grupp för att alla ska se olika filmer, håller på med Sheakspeare så vi skulle se Hamlet. I ett jätte litet rum, på en jätte liten skärm, på jätte osköna stolar..



Sovmorgooon i mitt ♥

Riktigt skönt med en lång och lugn morgon. Lite musik, lite plugg osv. Är förhoppningsvis klar med historiaarbetet snart. Gör klart resten efter skolan för 00.00 ska det vara inlämnat, hoppas på att jag avslutar tidigare än så. Ska göra lite lunch nu och sedan ta bussen till skolan. Engelska,svenska och idrott står på schemat.

I bildbrist får ni se en gammalgoding! hahahah.. sorry!

Älskade vän..


Nej vi har inte döpt om honom.. Men i över tre år har jag sagt Mio. Det är ibland tänker man för sig själv att man ska fara till Mio, drömmer en dröm och tror att han är kvar, Eller att det är mamma som har Mio idag, eller som när jag skulle skämta med mamma om att första gången jag övningskör med släp så ska Mio vara där i..Det var att köra med häst i som var skämtet sedan kom jag på mig själv att Mio inte kunde åka. Det är svårt att säga Raspens hage eller Raspens box för det har alltid varit Mios.. Så nej vi har inte döpt om honom. Våran nya heter Raspoetin/Raspen och ibland Göte (göteborgaren). Sorry för förvirring..











Johanna Östensson har tagit alla bilder utom sista som Stina Jonsson har tagit.

Onsdag

Riktigt skönt att endast ha religion och matteprov på förmiddagen. For till stallet sedan för en ridtur. älska korta dagar, speciellt om man ska rida för jag hatar att rida då det är mörkt! Imorgon börjar vi 11.50 tror jag, inte heller illa! Mamma tar Raspen då så får jag lite extra tid för plugg. Som att det vore jätte kul..


hahah älska bilden.. ser jag ut att dö eller?

Hoppträning

Orkade inte skriva igår kväll blir så sent innan man är isäng ändå.

Igår tränade vi långa distanser. Hoppade en linje på medellinjen med ett räcke orelaterat till en trippel och sedan red vi den övningen som jag har ett klipp på. Är jätte nöjd iallfall och det blev stor skillnad med bettet. Riktigt roligt var det!

Tisdag

Slutar snart tror jag. Måste förbi en sväng på stan och sedan hem och plugga lite innan maten. Ikväll väntar hoppträning, vilket såklart ska bli kul! Ska rida på gags idag och se om det kanske funkar bättre än vanligt tredelat bett.

Bjussar på en sjukt äcklig video, eller tjejen (visst är det en tjej) är sjuuukt skum!


lookbook



Måndag

Ny vecka, nya tag, nya skolarbeten. Ikväll är endast en kväll för massa plugg..
Ni får se en bild från idag, Vars tog halsen vägen? Vi tog det lite lugnt och tränade på att göra halt från alla gångarter.
Nej, dags att dyka in i historian!

25 september

Red som sagt dressyr idag men med tre bommar på marken. Normalt för honom var fem galoppsprång. emellan båda. Mitt mål var att han skulle gå på fem mellan dom första och sex mellan dom två andra. Men jag började med fem-fem vilket gick bra. Sedan provade jag fem-sex och det blir mycket svårare. Han kunde komma in hur samlat som helst men sedan vill han gärna fara iväg. Vi kunde faktiskt få in sju-fem en gång när vi kom in samlat men när han får öka mellan dom två första är han svårt att få tillbaka. Tillslut fick vi in fem-sex och då nöjde jag mig så.

När jag hoppade av kunde jag tamme-tusan knappt gå. Får ju en helt annan sits i dressyrsadeln och jag lär ju ha träningsvärk imorgon. Han fick sig även en välbehövlig dusch efteråt. En annan dryg sak är att dragkedjan på chapsen gick sönder igen.. Så det blir väl att köpa ridstövlar öven om jag inte alls känner att jag har råd.. men what-to-to, ska ju tävla om två veckor och då får jag ju inte rida med bara ridskor.. Blir väl något i den här stilen:

  

Söndag

Kom hem från Obbola för ett tag sedan. Lyssnar på musik nu, pluggar, facebookar, kollar bloggar, tänker, lever, andas, gillar. Fördriver lite tid alltså. Ska inte till stallet förrän efter middagen och då ska vi ta in Göte till Hippo för lite dressyr. Tänkte använda hans dressyrsadel också. Okeej, har inte så mycket att säga om man säger så!
Justja håreet. Har ingen bild just och det är väldigt mörkt. Tar en bild om nån dag då färgen kommit fram lite mer, då får vi se om det är rött eller lila.. hehe!

Såg ut så här innan iallafall!
      

Lördag



Håller just nu på att färga håret. återkommer senare med vilken färg det har blivit. Annars så skjutsade mamma mig och  Raspen. Vi red ut med Malin och Carro vilken var roligt! Det blev lite klätting och galopper. Bara roligt, och så där lagom pigg var han. Nu ska jag kolla spegeln och sedan får jag se om jag vågar mig ut.

ge mig..



Ringen, skorna, shortsen och vita koftan är från H&M.
Linnet och tygväskan från monki
och tröjan från BikBok

freeedag!!

Ska nog snart ta mig upp ur sängen och äta frukost. Orkar inte aerobics nu på morgonen egentligen men det är väl bara att tagga till! Skönt att det är fredag iallafall. Vet inte riktigt hur helgen ser ut, blir nog lugn som vanligt. Orkar inte att tjejerna planerar LAN med the sims.. vars är dom påväg? haha, näemen kanske åker dit och checkar, får se.

Justja, dessa filmer dök upp igår och drog fram lite minnen. hahah asså Johanna, vafan höll vi på med då?
från 2008/2009

ärligt!

..finns de typ inga mediciner som gör att man blir äcklad av sötsaker, skulle behövas tack!!

greeeeejer



Sadeln till höger är den vi fick hem för någon dag sedan, känner mig typ taggad på dressyr! Sedan fick vi hem schabrak till den i höökspaketet, transportskydd. Mamma hade även köpt ett varmt inne täcke och vintertäcke till i vinter.

Åheeej.



Som ni ser fick Jenny komma och rida idag. Hon fick skritta runt lite och även trava en bit. När hon sedan for hem igen så tränade jag galopper på raktspår, galoppombyten osv. Asså helt ärligt, när jag rider själv och ingen ser så går han så himla bra! Jag har fortfarande mina problem för nervositet, så fort folk kollar på så tappar jag helt fokus, vad har jag att vara rädd för? Som i början av träningen igår, mina ben var gelé!! Kanske för att jag vill visa och tänker så mycket att det blir dåligt.. vet inte! Men det måste verkligen bort.. Mamma sa just detsamma för när hon ser på går det bra, och hon såg direkt att jag var nervös igår för på uppvärmningen spang han helt med huvudet i luften, iallfall tills jag kom på att jag måste slappna av.

Fick hem ett stort paket från Hööks idag och igår fick vi hem hans dressyrsadel som vi köpte med. Visar allt imorgon.

Onsdag

Hade ganska kort dag på skolan idag, som de flesta onsdagarna. På religionen såg vi simpsons, inte okej! Räknade matte innan luchen och efter det stod kondition på schemat. Vi skulle springa 3 km, vilket inte är så långt. Men vi skulle göra det på högre tempo för att få en bra tid. Var helt slut och somnade sedan i gymsalen då vi hade avslappning, skönt! Har även hunnit till farmor för att fråga lite frågor till ett arbete vi har på historian.

Nu däremot ( haha sedan gjorde jag det, sen de, sen det och nu det här..enformigt!) ska jag äta middag då den redan stod klar och åka till stallet. Raspen ska få sig ett lugnare pass idag tänkte jag mig!

Lite från igår..


Lägger KANSKE in från banan också men det får bli sedan, nu måste jag fara till skolan!

Hoppträning.

Hoppade en bana på sju hinder med linje, kombination och båge. Redan på uppvärmningen känner jag att jag inte riktigt hittar ett bra avstånd till hinder. Han är ju så snäll och hoppar ändå men vi måste få till det där snart. Okej, det var min första träning och jag hade inga höga förväntningar. Banan gick väl både och. Vissa saker gick bra och andra lite halv bra. Saken är att jag blir mer ofokuserad efter varje hinder och han springer gärna lite fortare efter varje hinder. Men jag är ändå nöjd, kanske mest för att jag hade roligt! Bjuder på något klipp imorgon men nu ska jag sova. Ni får se en gullig bild tillsvidare!

@ skolan



Håller på att planera ihop en lektion på svenskan. Vi ska i grupp, hålla i en lektion och vi har romantiken. INTE ROLIGT. Måste hitta Johanna nu och börja skriva lite. pussss 

Tisdag



Gårdagens ridtur va ju skoj. Har två vägar att välja på när jag rider från gården och jag har alltid gått till höger (mot kyrkan/baggböle) Men igår red jag mot stan. Mamma har provat tidigare och han gillar inte alls stället och nu gör han det till en grej. Han vill inte vara där bid båthamnen osv. Vi bråkade typ hur länge som häst. Kanske inte så roligt men jag kan tänka mig hur snygg han skavha varit från sidan där han trampade på stället och höjde hela ryggen och nacken. Skrattade lite för mig själv men efter ett tag blev det bara drygt. Vill varken säga att jag vann eller förlorade kampen, tror vi kom överrens om ett sätt. Får gå den vägen många fler gånger tills han ger sig. Avslutade på en åker och då var han minsann hur rolig som helst att rida. pigg och glad! Taggar dessutom hoppträning ikväll!

Drog sedan och sov i obbola. Fast juste vi tjockade på subway innan, istället för räkor.. Klev upp innan sex imorse för att älsklingen skulle fara på körskolesaken. Så jag åkte hem innan skolan började. Ändå kanske skönt att inte stressa på morgonen!

Back in the days!



Söndag.

Tog som sagt in Göte till Hippo ikväll och jaa det gick bara bra. Vi klippte honom först (bilden är tagen innan) och det gick väldigt bra, fin blev han! Sedan körde vi lite dressyr. Blev väldigt fatasilöst och jag gjorde inget speciellt till en början. I slutet gjorde jag mer övergångar och lite ökningar och då tycker iallfall jag att det gick riktigt bra!



"Där man inte är, där är lyckan"







Skulle göra mycket för att få åka utomlands snart. Iof är jag jätte glad att det inte regnar nu och att solen är framme, så jag ska inte klaga. Men då jag skulle ta ut hästarna i morse var det nästan nollgradigt. Tog på mig massor av kläder, cyklade fort och mockade åt de Raspen och den andra Isisen, cyklade backarna hem men ändå satt jag och frös när jag åt frukost. Slutade med att jag nyss sprang upp och ner i trappen och gjorde armhävningar emellanåt. Samuel, min bror, frågade om jag har damp!

Nu måste jag ut igen. Ska göra de sista som ingick i ena sommarjobbet, plocka bort blommor sedan måste jag kanske plugga innan vi ska dra in Raspen för lite dressyr på Hippo.

lördag

 

Jag och min bror har precis hyrt varsinn film till ikväll. Mamma och pappa ska på fest så vi har laddat upp med lite godis och pizza till middag. Blir alltså en lugn kväll. Mamma ville rida Raspen idag så han har fått sig en tur i Hippo skogen och imorgon får han åka tillbaka för ett dressyrpass!

Vad är aerobics?

Sluta kommentera anonymt.. jätte tråkigt!,Frågan var iallfall, Vad är aerobic? Det är en blandning av lite olika danser ungefär. Det är både kondition och styrka på ett roligt sätt.
typ så här.. (kolla mer mot mitten/slutet)

fredag

Började morgonen, jaa varje torsdag och fredag är lika, med aerobics. Det är ändå rätt roligt och ganska jobbigt. Synd att det bara är en halv termin.. skulle behöva mer träning under skoltid för det är rätt perfektooo med tanke på att jag just nu inte har riktigt tiden och lusten att göra sånt på fritiden. Annars rullade väl dagen på. Inte så roligt att vi köpte massa godis för att se vänner i mitten och när vi sätter oss så har dom slutat visa det och börjar spela musik istället.. Fast godis är ju ändå gott. Näee nu ska jag börja röra mig utåt och rulla till Obbola.  pussss

Den här bilden får mig att skratta.. hahah!

sääärhuvet!


Tänktebarasägaattjagvetattjaghelatidensärskriver,
ellerjagkanskeintevetdetdåmenjagärsämstpåsvenska,
stavningochspråköverhuvudtagetsånutänkerjagsättaigopallaord...

Okej kanske inte, men ni får leva med det! Bjuder på en bild av min dagliga drog!


Torsdag

Kom precis hem från stallet och jag tror minsann att jag skulle kunna spendera hela dagarna i stallet. Men alltså magen bara skriker efter mat och då måste jag ju hem..

Både igår och idag blev det mycket skritt, vilket han tröttar på under hem vägen då han kastar upp huvudet så allt slem från munnen kommer på mig... Igår red jag några vändor på en traktor väg eller vad man ska kalla det och idag for jag med honom till en stor gräsplan, fast det är större en än vanlig plan, skit samma. Gjorde lite öka och minska och trände lite galopp ombyten. Forstätter att inse att jag sitter super konstigt. Det handlar som inte bara om hur rakt och avslappnat jag sitter utan också att inte sitter riktigt rakt över sadeln.. hjälp! Han var iallfall jätte fin och jaa, vad ska man säga. Hittills känns allt jätte bra, efter så här en vecka vill säga!


it´s okay not to be okay!



I stare at my reflection in the mirror:
"Why am I doing this to myself?"
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!
(who you are

Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold, yeah!
The more I try the less it's working, yeah
'Cause everything inside me screams
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!

Yes, no's, egos, fake shows, like WHOA!
Just go, and leave me alone!
Real talk, real life, good love, goodnight,
With a smile, that's my home!
That's my home, no...

Onsdag



Idrott nu sedan till stallet, weehoo!
Hoppas regnet inte kommer tillbaka bara.

När man fått bort det gamla så får man plats med nytt.

Måste bara säga att min mamma har varit så himla duktigt! Hon har lyckas sälja massa täcken och igår fick hon iväg Mios gamla sadel också. Hade varit så tråkigt om sånt fått ligga och skräpa. Några av täckena var dessutom nästan nya. Nu tror jag vi bara har kvar något träns, betten och några grimmor men det är sådant som Raspen faktiskt kan använda då han är så tunn i typen, smäcker som man säger men det låter ju lite kvinnigt.Dessutom undrar jag vad jag gjort som förtjänat en sådan fin häst. Red honom på en fotbollsplan igår och enligt mig var han så himla fin. Kände att jag till nästa sommar ska ha som mål att tävla åtminstone en tävling i dressyr bara för att!

Hööks.

Fick hem första paketet från hööks igår. Tog några tråkiga bilder, dessutom är några grejer fortfarande inplastade, men man ser vad det är iaf!

Ett schabrak med matchande luva.



regntäcke och fodrat ländtäcke



svampar .. hahaahh!!


Ridbyxor och en svart tröja.


håret...

Asså seriööslii, jag vill färga mitt hår.. typ såhär?



tillägg: hittade bilden på någon radom blogg, hon skrev att det var kopparröd!

Tisdag

                                                

Sitter på skolan och väntar på att vi ska börja. Taggar inter veckans längsta och drygaste dag.. slutar 15.40 och hinner ha sex stycken lektioner. Sjukt tråkigt väder är det och mamma ville ta Göte idag. Så det blir ännu mer plugg för mig ikväll också för jag ligger liiiiite efter. R-O-L-I-G - D-A-G-!

lite från igår

hoppträning

Tog som sagt in Göte till hippo och hoppade lite ikväll. Gick rätt bra faktiskt. Att fokusera på i hoppningen nu, är att ha en jämnt tempo så att han inte drar iväg efter hinder. Rider dock på vanligt tränsbett just nu och min sits är som alltid inte den stabilaste. Så han får en enkel chans att fara iväg liite snabbare än jag vill. Men det ska nog vi nog hitta!Något filmklipp från igår kommer mest troligt imorgon!

Visar en bild på fleecetäcket under tävlingen på SURF. Har beställt grejer omg nummer två ikväll och hoppas på att lite nya täcken, schabrak, ridbyxor osv, kommer snart.

11 september



Har precis läst varje sida om 9/11 i aftonbladet. Usch, allt är så otroligt sjukt! Kan inte uttrycka mig men idag går mina tankar till alla drabbade. Är nästan glad att jag var liten då det hände. Fast det klart. Sjuka saker händer och man får minsann aldrig leva utan sådant, även om man inte själv är drabbad. Tänker även på det som hände i Utöya osv. varför??

Söndag


Tog bilden från Klaras blogg, från i fredags!

Tänkte mig ut och se min bror lira lite fotboll, vet inte ens vilka dom möter men heja ska jag!

Lördag

Tog som sagt Raspen till Hippo idag och det gick bara bra, så fin han är!! Red mycket öka och minska. Han behöver även träna mycket på att bara helt rak ställd, eller så är det min sits. Men han böjer sig väldigt lätt och krokar sig!

Visar ett klipp då vi kliver över en bom lite på volt. Dock blir det väldigt ofokuserat på dressyren så fort bommar kommer fram. Han tycker ju att det är såå mycket roligare!
 
Nu blir det bio, Jag saknar dig! Bättre sent än aldrig


Roligare än komedier ibland!



For som sagt till Cissi ikväll! Chillade med henne, Jenny, Klara, Johanna och Semhar! Fortfarande skönaste brudarna och ibland är dom verkligen roligare än komedier! Vi gjorde iaf våran specialtårta med kladdkaka, glass, maränger osv, sjukt gott förutom när man blivit mätt..

Blev en tidig kväll och ska nog sova nu. Tänkte mig upp imorgon vid sju (äntligen får man tvinga sig upp för hästsaker). Vi ska till stallet och lasta in Göte för att ta honom till hippo. Han får äta sin frukost där medan jag ska hjälpa min yngsta kusin som ganska nydligt börjat ridskola. Sedan får Göte sig ett enklare dressyr pass.

Fredag

Premiär turen idag alltså. Han skötte sig väldigt bra och är lugn! Visar några bilder för sedan ska jag sticka iväg till Cissi för en lugn tjejkväll.







Fredag

For till travet med mamma strax efter tre. Vid fyra kom lastbilen och en väldigt glad och undrande häst kom ut.Tog hem honom så att han fick stå i hagen medan vi for hem och åt middag. For så klart tillbaka sedan och borstade honom och gick en promenad. Så himla glad och söt häst jag fått, beskriver inte så mycket utan visa några bilder ist. Har står iallafall inne inatt med en islandshäst som granne. Han såg rätt nöjd ut!Mer nöjd var han då han kom in i hagen och såg att han hade en tjej som hagkompis, tyvärr flyttade hon till Hippo ikväll.. Men det finns andra!









Pick me up!



Man kan ju inte låta bli att le!

Onsdag



Älskar inte vädret men det är bara att inse att så här kommer det att se ut ett tag framöver, regn! Annars är man väl på helt ok humör. Gick skolan 9.40 - 13. Hade egentligen idrott sista timmen men då jag är sjuk så valde jag att inte vara med då vi skulle vara ute. Istället fick jag i uppgift att skriva något och skicka in. Intresset är ju hästar så han sa att jag skulle kladda ihop något om träning på deras kondition osv. Ska börja med det nu!

FEST HOS ADAM!

så fick lilla elin sin pall, och levde lycklig i alla sina dar



Man kan till och med ha grejor i den!

Nej men seriöst, nu fattas verkligen bara hästen, gärna hel och hållen efter en lång resa. Han skickas vid åtta imorgon bitti, mellan landar i stockholm och kommer torsdag kväll/natt. Längtar som tusan. Kollade lite på hoppträningar ikväll och gissa om jag är sugen. Har iof varit det hela sommaren men nu vet jag ju att jag har chansen alldelens snart. Bara det inte händer något oväntat!

Moa Lignell - When i held ya


Nej jag såg inte idol och ja, jag kanske är lite efter.
Men herregud vilken röst och vilken jäkla bra låt hon fått ihop.
Håller tummarna för den här tjejen för jag följer det nog inte idol i år!

hahahha!!

Måndag


Kolla vilken söt lillebror jag har, haha!

Skulle ha Aerobic som vanligt idag, men läraren var borta. Ombytta som vi var, gick jag, cissi och klara till gymmet istället och kämpade lite. När jag sedan skulle ta cykeln hem så hade jag fått punktering.. JÄVLIGT roligt!Gick hem med dator i korgen och fetväskan på pakethållaren.. Dessutom hade jag klackar! Tog väll lite mer än en timma och nu är mina fötter helt pajj! inte alls roligt faktikt.

snygga tjejer!

Hittade två söta bilder på mej och Thea, Karins andra sjärna. Tagna av Jenny Nyström!

  

Söndag

Igår hittade jag och mamma ett jätte snyggt fleecetäcke på tävlingen som vi köpte, sedan beställde vi hem grejer från Hööks. Pappa tycker att det är dumt OM något skulle hända. Han har ju rätt. Men idag for vi och köpte massa torv och stoppade in i boxen. Vi köpte även två säckar krafft som han är van vid att äta. Sedan skrev vi Raspoetin på alla hö påsar och foderhinkar. Glädje rycken kommer som hela tiden! Imorgon ska vi fixa lite i hagen också, sedan får vi bara vänta på paketen (hästen och prylarna!)

"Det är okej okej att känna"

så kort är jag ju inte!

Mamma säger till pappa: Du, kan du köpa en pall åt Elin?
Pappa: Vad ska hon med den till?
Mamma: När hon sadlar och ska hoppa upp!
Pappa: ..... Kunde vi inte köpa växthormoner istället?

Här får ni en bild på Zäpo, Karins häst, från idag. åker dit imorgon också!

turkiet ett år, nejtack!

Ursch. Jag drömde en jobbig dröm innan jag vaknade imorse.

Jag drömde att jag och några kompisar skulle åka till turkiet. De andra skulle vara där ca en vecka men jag skulle bo där i ett år. Jag bara grät i drömmen, vad händer med hästen som är på väg till mig i ett paket? Vad händer med min familj där hemma och alla andra jag inte kan vara utan? Ska jag vara utan dom i ett helt år?

Jag tycker det är sjukt modigt gjort av dom som pluggar ett år utomland. Men jag är en sån som är för feg för att lämna allt och flytta iväg själv. Kanske om jag inte hade något kvar. Ja ni förstår. Hur som helst så hade jag bara panik hela drömmen, samtidigt som jag efter ett tag kände att, Näe det här händer inte, lugn, det är en dröm. Så jag försökte vakna och gjorde det efter ett tag. Kände mig fortfarande stressad men nu är det över. Hemskt!

H&M

Remember me



Jag och Johanna såg "Remember me" ikväll, bättre sent än aldrig, rigt? Bra var den iallfall även om den var väldigt depp. Hon har iallaff precis åkt hem och jag funderar på att sova. Ska tillbringa några timmar imorgon och söndag på SURF där det är hästtävling. Annars har jag inte en ända plan!

Fredag

Började även den här morgonen med ett pass aerobic. Kände dock att jag behövde ta det lite lugnt ibland då huvudet yrade. Ja för min förkyldning har satt sig ordentligt. Efter det väntade en riktigt lång sam lektion och därefter lunch. På spanskan, som var sista lektionen, så hade vi ingen riktig lärare. Vi fick istället en hem uppgift som jag sitter och gör nu. Gillar ärligt talat inte spanska, inte språk över huvudtaget! Tycker det är jätte svårt!


Bjuder på en glassig bild från igår. For och köpte glassen och for sedan med Johanna till stallet och kollade lite saker osv.

Raspoetin

Har väntat på samtalet hela den här veckan (fast jag har ju väntat på svar sedan vi såg honom). Hela dagen gick, jag hann med aerobics i 1 ½ h, jätte jobbigt speciellt när man är förkyld. Sedan hade vi tre långa lektioner och slutligen idrott, som jag hamnade i att hålla i. Så jag kom på lite saker att göra och i slutet av allt, exakt 15:34 så ringer mamma och berättar att allt gick bra! Glädjen var enorm.

Tänkte fatta mig lite kort om hästen. Han kallas för Raspen och är född 98. Han har vinster i 130 med sin ägare ,fast sista tiden har han hoppat lägre med en yngre ryttare då Karin blev gravid. Han har även gått LA dressyr. Har sett att han har en väldigt bra stam dessutom. Näe, hinner inte mer nu. Ni vet ju hur man ställer frågot. Ska fara till stallet nu med johanna och dola lite.. hehe! Puss på er

gladast på jorden!

Herregud jag kan inte tro att det är sant, Han gick igenom besiktningen!!
Skriver mer sedan, måste klippa gräs HAHA!