stan idag igen

Asså det här är helt sjukt! Jag klev upp 7 idag! Jag vet inte varför, eller asså jag skulle ju rida innan jag skulle träffa Emiley på stan klockan tolv men jag var hemma strax efter nio vilket var väldigt tidigt. Jag fick iaf tid att sortera reklamen till i morgon och det var väl iof bra.
Sen for jag alltså och träffade Emiley på stan och gick och kollade på lite affärer. Jag hittade inte så mkt mer än armband och nivet sånna här höga vita sockar som man har till stövlar?:)

Det var nästan sånna här  fast bara "vanliga" pallar inte lägga ut någon egen bild för det blir bara dåliga bilder..


Nu kommer snart kompisar hit sedan drar vi nog ut. PUSS

Fredag.

Äntligen fredag brukar man säga, men inte när man har haft fredag hela veckan!
jag håller iallafall på att göra mig iordning, bytt om och ska snart sminka mig osv. Sedan kommer min farmor och farfar hit och äter middag, och allt vad det innebär, med oss. Efter det blir det troligtvis film med några kompisar och efter det vet jag inte vad vi gör.

Börjar frysa i backen nu så snart får väl Mio en kortare vinter vila. Det kommer inte gå att rida länge till. Just nu vill jag alltså att snön ska komma så att det ska gå bättre att rida. Vill ju inte ha en skadad ponny igen.. Det var kallt att rida idag också, ännu mer kläder måste på och det känns jätte jobbigt.. Jag vill tillbaka till Turkieet nu!

Väska



Tack pappa! :D

Kallt..

Asså jag sitter och fyser framför tvn där min lillebror har valt att se simpsons. Jag hatar det pogrammet.. Men jag orkar bråka, jag orkar inte svara på mina sms heller.

Tog som sagt en promenad idag och det blev till stallet med en liten omväg. Tog av Mio täcket och gav honom mat. Sedan dess har jag bara suttit vid datorn och tvn och slappat. Nog för att det är sjukt skönt men nu blev jag ju trött också. Hoppas på att jag blir lite piggare efter middagen med tanke på att jag och några kompisar ska göra något ikväll. Som vanligt är det alltid det här, Vart ska vi va och vad ska vi göra? Alltid hittar vi på något men man blir ju lite less.


Jag fick bara lust att lägga ut en rå ful bild på mig och Johanna från Midsommar.
Älskar diig mest!



Torsdag.

Jag är inte i stallet idag, det känns jätte skönt faktiskt. Tyvärr så ligger jag jätte efter i matten och har HK prov på onsdag så fram till nu, sen nio, har jag räknat lite matte osv. Försöker planera resten av veckan, har lite att hinna med. Sen är det ju Halloween på Lördag, Någon Umebo som vet vad man kan göra? :D Hoppas på att det blir nått kul iallafall.  

Efter att jag har lunch tänker jag ta en promenad i det fina vädret, ( haha det lät typ inte liiite vuxet) Men jag vet att jag kommer sitta inne hela dagen annars så det kändes som en bra idé. Sedan ska jag forstätta plugga och sedan bara chilla fram till middagen.

Juste jag fick ett jätte kul samtal i förrgår..

Jag: Hallå
-Hej, jag ringer från polisen
Jag: aha?
-Det är nämligen så att vi har fått ditt namn uppgett från ett snatteri i en citybutik.
Jag: eh jaha?
-Känner du igen det?
Jag: Nej!
-Okej, för jag har två vittnen här på att du var med
Jag: Asså du skojar?
-Nej!, nu undrar jag om du kan komma hit på ett förhör?
Jag: Vilka är det som sitter hos dig!?
-Det är (han säger två personer som tycker om att snacka skit om folk)
Jag: Asså jag vet vilka det är och tänker fan inte komma bara för att dom säger något som jag har gjort!!
-Okej, då får vi skicka en insatts styrka och hämta dig..
Jag blir heelt tyst och fattar ingenting, det ända jag vet är att jag just då ville döda dom där två tjejerna.
-Eller så kan vi bara säga att det är Johanna och Amanda som sitter här.

Det var alltså Johanna och Amanda som hittat på allt och deras morbror ( eller ngt) som busringer mig och jag går helt på det. Jag kan lova att jag blev sur och skrek åt han, haha! fan vad lurad man kan bli!


Onsdag.

For till stan idag efter att ha ridit Mio. Hittade ett par skor från skopunkten, såklart! Skulle även köpa en väska men den fanns i guld istället för svart, så jag ska se om den finns på intersport, det är nämligen en adidas väska som jag vill ha till skolan, min väska är jätte trasig och jag behöver en som man kan ha mycke böcker i..




Ska snart äta och sedan ska jag åka tillsammans med familljen och fira Emil som fyller fjortis. Sedan så åker jag kanske till några andra kompisar, jag får se vad jag hinner.

rubrik..

Hej igen.
Ridpasset idag gick mycket bättre. Han lyssnade bättre och då blev det såklart bättre resultat. Han var dock ganska trött från igår och blev då ganska stark och det blev jobbigt med hinder, som ändå inte var så höga. Men jag är nöjd. I morron blir det bara att rida lite lätt i trav och galopp med tanke på att både han och jag har träningsvärk. Sedan på Torsdag för vila, alltså mamma tar honom och går en promenad bara.

Efter ridpasset så fick jag reda på att det inte skulle vara någon teori.. Men eftersom att jag är så smart så tog jag med mig grejor för att smörja sadeln och två träns under tiden som jag väntade på att mamma skulle åka från jobbet och hämta mig. Mio fick en dusch idag igen för att få bort lika mycket svett. 
 
Så här ser dom nya vinter ridstövlarna ut.


Tisdag

Igår kväll så for jag ju som sagt till johanna. Där var även Nicke och Manne som fick stå ut med mig och Johanna som var typ.. konstiga.. Vi kollade igenom massa gammla filmer som vi säkert har sett tusen gånger men som av någon anledning är lika kul varje gång. Den här filmen t ex. fast den är ju bara massa olika bilder, ni ska se filmerna då vi kör skottkärra från en backe ner i snön, eller när vi red totoalt oserriöst och vi lyckas ofrivillt göra kontiga läten. En vacker dag kanske ni också får se dom. Ni har väl inte glömmt den hära!



Älskar dig mest Johanna! Jag kommer aldrig glömma oss. Men det kommer mer, för vi är oslagbara!



Hur som helst var vi inte kvar hos Johanna så länge utan tog sedan bussen till grubbe där vi hade några grymt tråkiga kompisar som lanade(?) inte värt! Sedan fick vi inte vara kvar så då tog vi bussen till Johanna igen och satt bara och pratade.

Nu måste jag skynda mig iväg till stallet.

Miooo.

Dagen har gått bra, dock varit alldelens för lång. Fick ju skjuts dit strax efter elva. Sedan så åt jag lunch på hippo och sedan började ridpasset klockan ett.. Lektionen gick jätte bra. Vi värmde först upp lite på volt innan vi sedan körde en bana med massor av bommar och sedan 7 stycket studs, stutts(hur fan skriver man?). Allt gick iallafall bra. I morron måste  jag tänka på att vara mer bestämmd typ, han är så jäkla trög i början, alltså inte seg eller så utan bara dryg i början.
Sedan hade vi teori då vi gick igenom hur man håller igång sin häst under året med vila,tävling,träning osv.
Hinner inte skriva så mycket, ska snart dra mig till Johanna och vara med några. Lägger upp några söta bilder först.

 

Jag upptäckte att man kunde skriva på mios blöta fleecetäcke.

Måndag

Har nu sovit nästan tio timmar efter att ha haft en grymt skön kväll med bara mig själv, musik och sedan en film. Man behöver verkligen dom dagarna också kände jag.

Jag ska iallafall snart fara till Mio och fixa lite i stallet innan jag ska åka vidare till Hippo. Idrottslyftet har ordat så att vi kommer två ridlektioner, med endast några små hinder och bommar efter så har vi ett teoripass som verkade ganska nödvändigt att gå på. Det är då ett rid och ett teori pass per dag, idag och i morgon lika dant. Har gjort iordning lite mat eftersom att jag blir borta några timmar. Är hemma till middagen skulle jag tro.

Nu måste jag skynda mig lite, vi hörs senare!
/Elin♥

17 again


Bättre sent än aldrig, right?
Jag har iallfall just sett på 17 again och jag måste säga att det var inte så himla bra, iallafall inte vad jag hade hoppats på. Visst den var rätt rolig och Zac Efron var ju som vanligt galet snygg, men sen då?
Handligen var ju säämst



Här är huvud personen/erna. Zac spelade den yngre och Matthew Perry är den som spelar den äldre "Mike O´Donnell". Mike faller alltså ner i ett "hål" och blir 17 igen för att ordna upp saker i familjen. 



söndag

Asså jag är så obeskrivligt trött!
Har delat ut reklam och ridit. Sovit få timmar i helgen efter att ha haft en skolvecka med mycket plugg och lite sova. Jag kommer alltså inte att vara med någon ikväll för jag orkar verkligen inte. Istället vilar jag upp mig idag för i morgon (och tisdag) så har jag ridlektion på hippo med ett teoripass efteråt. Då kan jag verkligen inte vara trött och sedan kan jag också orka göra något roligare på kvällen än att bara vara hemma.

Det har förresten varit sääämst väder idag, regnat och aah fyy. Jag vill ha tillbaka sommaren nuu. Om inte så tycker jag att det kan bli vinter med fint väder. För något som ska bli kul är att kunna tolka med hästarna igen.

Här är några bilder från när jag tolkade tsm med johanna,Mickis och Amanda, ggrymt kul! vi gör om det  i vinter!

Lördag

Det känns som att jag har hunnit med mycket idag.
Sorterat reklamen för i morgon då den ska delas ut, varit i skogen med Mio och galopperat en lååång sträcka två gånger. Köpt nya vinter ridskor(visar senare), varit ute och sprungit och sedan ätit jätte god mat.

Nu ska jag strax sätta på mig lite smink och fixa frillan innan jag ska dra till en kompis och chilla med några.
Hoppas ni får en bra kväll!

höstlov!!!

Så sjuuuukt skönt det känns med lov! Precis gjort bort två otroligt dryga prov efter många timmars plugg. Igår på skolan när jag hade SO så fick jag typ ångest och panik, det kändes som att jag inte kunde något alls! Så medan jag red så gjorde mamma bort resten i stallet och skjutsade sedan hem för för att det skulle gå snabbare. Tog en snabb dusch sedan och åt innan jag pluggade flera timmar i stäck. Tillslut där vid halv tolv - tolv fick jag inte plugga längre. Hade pappa inte tvingat i säng mig så hade jag förmodligen suttit uppe hela natten och pluggat men ändå inte lärt mig något mer för trött heten. Det här var alltså anledningen till att jag inte skrev igår. Jag hade verkligen inte tid.

Trött var jag ändå i morse, ganska så väldigt! Men provet gick ändå helt okej, är ju inget mvg barn men jag hoppas jag for godkännt iaf. Vore förjävligt annars. NOn var ganska svår, gjorde ju den igår. Jag hoppas jag får G på den också, minst! :)

For till stallet som vanligt efter skolan. Blev lite lat och red barbacka, men det gick bra ändå. Han gick faktiskt rätt bra, tror nästan att jag får bättre sitts utan sadel. Fick värsta glädjekicken också, ökade galoppen i en lite lutad uppförs backe med högre gräs. Han tog större och högre steg för att kliva över allt gräs, kan inte förklara. Men han är sötast!

Aja ska göra mig iordning nu. Ska vara med kompisar ikväll sen ska jag sova vääldigt länge.
Ha det så jätte bra!
Puss!

Onsdag



Ska kunna 20 förkortningar av grundämnen till NO provet i morgon. Kan dom utan till men hur ska resten gå?
Jag hoppas verkligen att jag klarar det. För något vg kommer jag inte få. Men jag är nöjd om jag klarar det, för NO är verkligen inte min grej.

I morgon blir det istället SO hela kvällen för på fredag har jag ju SO prov.. Känns skönt att jag snart har gjort bort dom och att därefter så får vi nio dagars höstlov som jag inte kommer ta fram ens en penna på! Det värsta är att jag kommer måsta det ändå.. för vi kommer ha HK prov på onsdagen efter, sedan måste jag komma ikapp i matten från att jag missade en vecka.. Skolarbete lämnar en aldrig!

Jag är för ung för att veta allt!





Klockan slår nu nio och det är dags för Desperate housewives!

jag lyckas alltid lösa det själv tillslut

Nu är det bestämmt. Det blev varken klädaffär eller ica butik.
Det blev dagis! Jag kan inte riktigt få det att låta roligt, men jag älskar ju små barn så why not?
Det kan bli helt galet jobbigt, eller bara mysigt.

Nu är iallfall det klart. NU väntar pluggning..

PRAOPLATS, NU!

Asså ni ska bara veta hur stressad jag känner mig just nu..
Jag måste hitta bestämma mig för vart jag ska praoa, IDAG!
Inte nog med det, jag har massor av plugg, måste även bestämma vilka två skolor och pogram jag ska kolla på v47.. osv. Sedan är det ju desperate housewives ikväll och det vill jag ju inte missa.

Faan varför ska jag alltid lägga allt i sista sekund..
rädda mig..

Papa Roach

Fast att dom har fulaste namnet så är dom grymt bra!
Som vanligt har väl alla redan hört dom men skit samma:)
Det här är bara några av dom bra, enligt mig så har dom i stortsätt inga dåliga.

"Getting away with murder"


"To be loved"


"Last resort"


"Forever"


"Blood"


"Time is tunning out"

Måndag

Vaknade i morse och hade fått första snön på marken! Dock bara typ en millimeter som försvann lika fort. Nu när det ändå är kyla osv, så är det ju bättre om det kommer snö än massa regn, eller hur? För det var det som hände, regnet kom.. Jag vill ju hellre ha sommar såklart men jag vill ha allt annat än regn!

Hoppträningen igår gick super bra. Innan träningen så klippte mamma Mio.. det är aldrig snyggt att raka hästarna, men jag kan ju inte rida och hoppträna/tävla innomhus med en häst som har lika mycket päls som en björn. Det är ju djurplågeri att en häst ska behöva svettas så mycket som det blir. Att raka bort allt går ju inte heller, då fryser han ju ihjäl nu i vinter, eller får stå med kanske 10 täcken, så här fick det då bli.


Han ser ändå inte så glad ut.. bäbis! Snart kanske sommarn kommer då blir han snygg igen!



Nej, nu måste jag börja plugga.. Ligger så mycket efter som det bara går..
Vi hörs senare.
/Elin♥

Söndag

  • Klev upp halv nio, tog på mig kläder och åt frukost
  • Packade ihop reklamen i typ cykelväskor och drog sedan iväg.
  • For runt på mitt kvarter och lite runt om och delade ut, dock räckte det inte! Får säga det och kanske få mera nästa gång så att alla på mitt område får de dom ska ha.
  • Avrapportering kunde jag ju inte glömma, då blir ingen lön för mig inte!

Nu väntar:

  • Lunch
  • Pluggning, SO,NO,MA och HK..
  • Tar en liten pause och plockar undan på mitt rum
  • fortsätter att plugga
  • Middag
  • Stallet
  • Hoppträning
  • Sova

Så här kommer min dag att se ut. Dags att äta nu innan många timmars plugg väntar..
Vad ska ni göra idag? :)

 

Ha en bra lördags kväll.

Själv ska jag börja göra mig iordning och ska vara med några kompisar snart. Vi ska inte göra nått speciellt utan bara "hänga", som igår förresten. Blir sängen på en gång för i morron ska jag ju upp och dela reklam på morgonen, taggat!.
Måste skynda mig nu, puss!

Lördag

Ska snart ut och springa för första gången på ett bra tag och nu ska jag komma igång på riktigt, hur många gånger har jag sagt det?. Har precis varit och ridit Mio. Mamma skjutsade till skogen idag och i morgon blir det hoppträning. Har även hunnit med att plugga lite men det måste nog göras lite mer när jag har varit ute och sedan duschat. Har ju två prov i veckan plus lite små läxor..

Fredag.

Asså det går inte att förklara hur trött jag var i morse, Det var en riktig mardröm att kliva upp..
gjorde mig sedan klar på en kvart och skyndade mig sedan för att hinna åka med pappa.

Efter skolan så gick jag direkt till stallet. Det ligger ju bara några hundra meter ifrån. Red inte mio så länge eftersom att det är fredag och jag vill komma hem fort. På tal om att komma hem fort. Jag vet inte om det är så men jag har ont i magen varenda jäkla fredag sedan tre-fyra veckor tillbaka. Jag vet inte om det är för att jag känner mig stressad eller om det är något annat. Det känns nästan som, jag vet verkligen inte hur det stavas, mjälttugg, mjölktugg som jag sa förrut. Vet inte ens vad det heter typ. Skit samma ni vet jag vad jag menar, och det känns som det fanns värre och oftast upp till där hjärtat sitter.

Aja whatever jag måste skynda mig lite, ska vara med några kompisar ikväll och det är typ snart.
Vi hörs sen eller i morron!:)

Gymnasium.

Efter att ha suttit och pluggat både SO och NO så hittade jag en lapp med olika gymnasium och upptäckte att jag måste välja vilka jag ska besöka under deras "öppethus" eller vad det kallas.

Man kan då fara till: Dragonskolan, Midgårdskolan, Östra gymnasiet, Forslundagymnasiet och Liljaskolan. Forslunda och lilja går bort! Men dom andra tre, vet ni nått bra/dåligt om dom, går ni eller kanske har gått där. Vad tyckte ni osv? Jag behöver hjälp.. som vanligt.
Jag vet inte just nu om man måste välja vilka av pogrammen man ska kolla in men jag hoppas att man kan göra det väl där, annars kommer min beslutsångest att ta fart..

Nu ska jag sova. Hoppas ni får en bra helg.
/Elin♥

hjälp mig!




Kolla vad jag just fick hem. Hur ska detta sluta? Måste sortera och hålla på. Men det tar nog inte många gånger så kan jag allt utan till.

For från skolan halv tolv idag. Hade lång hål och bara en lektion sedan att vänta på, så jag sket helt enkelt i den och red Mio istället. Nu har jag ju hela kvällen att sortera reklam på.. Näe ska försöka göra bort lite plugg nu så jag får tid över. So provet blev flyttat till nästa fredag som tur var. Men vi har NO prov på tordagen och sedan några läxor också. Så det är ganska mycket och jag vill hälst inte ha så mycket i helgen även fast att det kommer bli så ändå. Tur att det är höstlov snart!

Nolifer!

Asså klockan är halv tio nu.
Jag har suttit vid datorn max en halv timma och innan det har jag duschat och ätit. Jag kom hem typ strax innan nio. Tänk att jag gör så varje vardag, utom en. Jag kliver upp, åker till skolan, Funderar på självmord när jag får läxor och prov eller fattar nada. Sedan tänker jag på allt bra som är ganska mycket och det finns ju ingen anledning att dö nu heller! Sen åker jag hem och byter om och kanske äter nån macka innan jag tillbringar ca tre timmar istallet, ibland går det snabbare och ibland tar det längre tid. När jag sen kommer hem är klockan oftast lite för mycket för att jag ska orka fara ut och träffa kompisar, nu börjar dessutom mörka tider och det blir kallt och tråkigt att vara ute och dessutom är man skol trött. Istället kanske jag slappar vid datorn. Eller så har jag nått att plugga på..

Jag förstår att ni som läser och jag vet att andra funderar hur tusan jag orkar, jag menar hur kul låter det! Att jag är en nolifer har jag hört, men är det bättre att sitta vid datorn hela dagarna? Nej skulle inte tro det. Folk som inte har häst(ar) vet inte hur det är. Det är inte bara det att det är sjukt kul att rida och att det är ett intresse på det viset. Att få komma bort och vara själv en stund med ett djur som inte säger så mycket är något som man behöver. Kanske inte att vara med ett djur, men en stund för sig själv då man kan tänka på det man vill. För när jag far till stallet innebär det inte bara en rolig ridtur utan också en del jobb, T ex när man mocka ( det låter sjukt för er som inte vet)så är det det så klart tråkigt, Men jag har ingen som är runt om mig och jag kan mocka hur länga jag vill, sparka i betong väggar eller gråta, Jag kan stå och skratta för mig själv om nått kul har hänt, utan att något vet.

Jag vet fortfarande att ni tänker hur idiotiskt det låter, Men där jag har min häst är det sällan som någon är där då jag är där eftersom att det är två andra häst ägare där bara, dock fyra hästar. Hemma har jag ju alltid någon hemma men i stallet är det bara jag och min häst. Nu ska jag inte säga att jag står och pratar med honom om saker för det har aldrig hänt. Men han kan ju inte säga ett enda ord. Men han kan ändå göra mig glad på andra sätt. Det så klart, han kan ju retas också genom att försöka göra saker som han vet att han inte får. Som igår när han tog tag i en soptunna så fort jag inte såg, när jag tittade bak igen så låtsades han som att inget hade hänt. Det låter inte sant. Men han gör sånt!

Jag vet faktiskt inte vad jag skulle få ut av det här inlägget. Det där jag sa om att jag har blivit kallad nolifer fick mig säkert att låta som ett mobboffer. Men jag ångrar inte en sekund att jag har skaffat en häst. På helgerna prioriterar jag faktiskt kompisarna och det roliga före, Jag kliver upp ganska tidigt och far till stallet och pluggar eller nått på dagen så att jag verkligen har hela kvällarna och även dagarna till nått annat. Visst kanske man blir trött på kvällen, men det är bara att hålla sig vaken, sova kan man göra sedan.

Jag orkar inte läsa igenom vad jag har skrivit, för det tog mig mig jäkligt länge att skriva för att jag har snackat med kompisar under tiden. Nu kom även pappa in med en stor bunt papper som jag måste läsa igenom, från Direktreklam.. RUMPA!

förintelsen

Läser lite ur en bok som heter "...om detta må ni berätta.."
En bok om förintelsen i Europa 1933-1945

O, Ni som vet
Visste ni att hungern får ögon att glittra
att törst får dem att fördunklas
O, Ni som vet
Visste ni att man kan se sin moder död
utan att gråta

O, Ni som vet
Visste ni att på morgonen längtar man efter döden
och på kvällen är man rädd för den

O, Ni som vet
Visste ni att en dag är längre än ett år
och en minut längre än ett liv

O, Ni som vet
Visste ni att ben är ömtåligare än ögon
att nerver är starkare än ben
att hjärtat är hårdare än stål

O, Ni som vet
Visste ni att lidandet är oändligt
att det fasansfulla är gränslöst
Visste ni det
Ni som vet
                       Av: Charlotte Delbo.

Måndag.

Tjenare!
Fick just ett samtal från Direktreklam. Så förmodligen ska jag sälja reklam en gång i veckan. Ska iallafall prova i två veckor innan jag bestämmer mig.  Mamma ville ta Mio idag och det var väl okej, så ikväll ska jag fortsätta  plugga om 1-2:a världs krigen, ryska revoultionen, nazismen osvosv..

Tänkte lägga ut lite fler turkiet bilder innan jag sätter mig och pluggar.



Här var några fler kanske lite tråkiga bilder. Första bilden uppe i luften är min faster och farbror som flyger många meter över marken.

Söndag.

Lagomt less och trött. Klev upp halv åtta och for på hippo. Har varit, både igår och idag, en sån som går och kollar så att alla funktionärer är på plats. Alltså inropare till fram ridningen, banpersonal osvosv. Lite stressigt att leta dom som inte var på plats, men sedan när alla var hittade kunde man göra ingenting tills nästa klass skulle starta. Själv hade jag med mig matteboken eftersom att jag ligger efter. Räknade inte så jätte mycket, för en tjej var inte på plats och då fick jag ta en hennes funktionärs grej. Tur nog så slapp jag halva tävlingen. Istället fick jag skjuts till stallet för att rida Mio. Han behöver ju också ridas, och det känndes så drygt att göra det då tävlingen var slut. Min kväll var bokad för att plugga SO..

Mio gick grymt bra idag. Han lyssnade skit bra och var inte stark eller något. Red mycket öka och minska, alltså farten ;) Sedan lite volter och serpentiner. Jag var iaf skit nöjd. Red kanske två timmar. Men jag skittade otroligt långt idag, men red på en åker inte mer än en halv timma. Det var alltså inget jätte hårt pass, utan att skitta skadar inte, det får bara bort lite av hans goa mage.

Nu är jag iallafall dö trött och ska nog snart lägga mig.
Ni alla får ha en bra vecka!
/Elin♥

fler bilder

Här kommer lite fler bilder från turkiet.



Har aldrig ätit godare mat och efterrätt som i turkiet, och kycklingwoken var en av dom godaste. Sedan efterrätten som hette Bombao, shit säger jag bara, Den är så jäklarns god! Vanilj glass och värsta choklad grejen. Choklad över huvudtaget måste ju vara det godaste som finns!

Det här var bara några bilder, I morgon kommer fler. Nu ska jag sova för i morgon måste jag upp åtta..
Ha det jätte bra. Puss!

Lördag

Hejsan. Guess what? från fyra och några timmar framåt och sedan flera timmar i morgon bitti måste jag vara på Hippo och hjälpa till på hemmatävlingen fast att jag inte ska tävla. Oj jag kanske sa det igår, men jag är verkligen inte taggad!

Har varit hos Mio nu på morgonen och ridit i det kalla vädret. Han har fått en ny stoppad och det gör skillnad i ridningen. Hade även önskat mig en hoppträning i morgon men det är inställd för tävlingen..

Igår hade jag Step test på skolan. Man går upp och ner på ett "trapp steg" i sex minuter för att mäta pulsen sedan, och jag kan säga att jag har grym träningsvärk i benen plus i armarna från att ha ridit Mio. Kan typ inte röra mig känns det som, hah! Sen var fredagen bara lång och dryg innan jag sedan slutade halv fyra och skyndade mig iväg till stallet och red. När jag kom hem skyndade jag mig åter igen för att sedan fara ut och träffa kompisar. Så länge vi satt och grillade var det ju varmt, men sedan när man skulle cykla hem så dog jag nästan. Det var typ - 100 grader!! Det var iallafall anledningen till den sena och ointressanta(?) inlägget.

Nej nu måste jag fara. Ska försöka lägga in fler Turkiet bilder ikväll, men jag lovar inget!
/Elin♥

Godnatt

Sorry för att jag inte skrev nått tidigare idag. Men jag fick ingen tid över till datorn. Nu är jag sjuukt trött och imorgon ska jag till hippo, även på söndag, och hjälpa till på hemma tävlingen. Galet jobbigt när man inte ens tävlar själv. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

God naaaaattt... Snart är det julafton! :D

Från bikini till mössa och vantar..

Nu är jag hemma igen tråkigt nog.. Jag menar såklart inte att jag inte vill träffa alla kompisar ( å mio såklart) igen. Men shiiit vad jag saknar Turkiet.

Vi kom hem i går kväll och då hade jag inte riktigt tid med någon dator. Alla väskor skulle packas upp och mellan det for jag och mamma förbi och pussade på Mio och for sedan och handlade lite åt det tomma kylskåpet. Efter det kunde jag inte tänka på annat än en skön säng, för det var det ända som fattades borta i Side. Våran säng var hård.. Men det var verkligen inget att deppa över, för jag sov ju ändå hela nätterna och sedan var dagarna och kvällarna total lyckade. Varje dag såg istortsätt likadana ut, Klev upp och åt frukost, for till stranden ( solning och bad. Det var så varmt att det inte gick att sola så länge innan man var tvungen att hoppa i havet igen), Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och solade lite vid poolarna innan man var trött och gick till hotellrummet och duschade å sedan chillade på hotellrummet en timma eller två. Sedan satte man igång och gjorde sig iordning innan vi (sa jag att jag var där med hela släkten, på pappas sida?) gick och åt god mat på olika resturanger.

I Måndags for vi med en buss till Manavgat och hoppade på en båt och for på havet. Vi stannade efter kanske en timma och där, om man ville, fick man hoppa från båten eller åka en rutchkhana ner i det klar blåa vattnet. Efter det så fortsatte vi med båten tillbaka, men stannade vid en strand där det på ena sidan var iskallt och på andra sidan varmt. Inte så lockande med kall vatten inte, utan vi hoppade ner i det varma vattnet där det var tvär djupt och lagomt roliga vågor. På tal om vågor så blåste det en del på Tisdagen och då blev det också massa vågor. Det var dock bara skönt för det var ändå så himla varmt att sola ändå. Den kvällen blev också den varmaste. Man nästan svettades sent på kvällen fast man hade lite kläder! 
Hur som helst så forsatte båten sedan tillbaka där vi började och där fick vi hoppa på bussen igen och åka till ett vattenfall. Vattenfallet var inte lika coolt som det låter, det var ett litet och inte alls så kul att se. Men det var skit det samma för sedan fortsatta bussen till en marknad Där man såg alla ungdommar hur dom klädde sig och vissa med skoluniform. Det går inte riktigt att förklara men det var faktiskt kul att åka till Manavgat och se en mer riktig del av Turkiet och inte bara en "turist stad".

Hur som helst så hade jag det skit bra och önskade att man kunde ha fått stanna några dagar till. Det var faktist riktigt hemskt att komma tillbaka till kalla Umeå med minus grader..


Jag tog inte så mycket bilder med min kamera. Men därimot med mammas kamera, men dom bilderna kommer senare. Medan får ni se några som jag har just nu.



Köpte denna t-shirt på marknaden. Köpte även ett par jätte oäkta, vita, converse.
Fler bilder kommer troligtvis i morgomn.

Nu ska jag plugga SO.. har prov nästa fredag och jag har knappt börjar plugga på instuderingsfrågorna.. Back to the real life..