Nya promenad/joggingskor



Så himla grymt. Mamma och Pappa for förbi och köpte löpardojjer åt mig idag.
Nu finns ingen återvändo. Bara att börja röra på sig helt enkelt!
Kanske blir en premiärrunda imorgon om jag hinner.

Underbara lördag!



snart kanske hans päls är lika fin som bilden ovan!
Gud var skönt det var att sova ut imorse! Gjorde frukost vid nio, pluggade och for sedan till stallet. Jag och Raspen fick sällskap av Anna på en ridtur i det helt perfekta vårvädret. ÄLSKA! Nu väntar en till lugn kväll. Mamma och pappa ska på 40års fest ikväll så jag ska bänka mig framför tvn men Tomas och Samuel. Men innan ska jag försöka mig på att laga en förhoppningsvid god middag!

filmkväll!



Har legat i koma framför tvn efter en tre-rätters middag. Jäklar vad gott allt blev. Pappa hade även gått med i ett erbjudande och fått hem en jäkla massa filmer för ett bra pris. Så jag fick mig Breaking Dawn. TACK! Iallfall så såg vi filmen Real Steel ikväll. Den var faktiskt riktigt riktigt grym. Kolla trailern här.

Nu vill vi ha sommar och pengar på kontot!

My sweet adrenaline



Klicka er in på Spotify, klicka er sedan in på Shinedowns nya skiva. Wipps har ni något bra att lyssna på!

Annars vill jag klaga lite, hatar skolans fredagar... har en eviglektion kvar som slutar 15.40 och inte nog med det har jag huvudvärk. På tal om värken kanske jag hittat en anlednig som ska på det att sluta. Jag har börjat gnissla tänder igen så jag får inom kort en bettskena som jag ska ha när jag sover.. Hoppas att det är därför, så att jag blir av med det! Annars är livet allt underbart och ikväll väntar trerätters hemma hos oss. WOOP

Äntligen fredag!



Jag sov i Obbola inatt vilket gjorde att jag fick några timmar över innan skolan eftersom jag börjar tio idag. Tog en prommis när jag kom hem där vid sju. Blev en kortare men snabbare, såkallad powerwalk.. Ska läsa lite i boken ett tag och sedan göra frukost innan bussen till skolan rullar. Hoppas ni får en bra dag!♥

Torsdag


Det gick bara bra i vännäs igår. Tog fram bommar och travade å galopperade över. I trav tog jag dom på böjt spår och i galopp på rakt spår. Red inte längt lång sidan då utan några meter in för att verkligen känna att han var med. Gick helt ok och han blev väldigt följsam och fin i slutet.

Har precis varit på modevisning med tema film. Skit grymt! Nu väntar matte lektion och sedan slutar vi!

Onsdag

For och lunchade hästarna efter skolan. Påbörjade sedan tredje av femte inlämningen som jag tänkte göra klart idag. Men att plugga efter skolan funkar sällan, det brukar gå bättre på kvällen av någon anledning(?) Resulterade i att jag nyss vaknade och insåg att jag sovit bort nästan hela tiden. Nu är det snart middag och efter det blir det ridhuset. Får se om jag kan skriva klart det sedan ikväll.

geografi lektion!

hahahaha...

Tisdag



Har precis kollat ett avsnitt av DH och sitter nu och ser första avsnittet av GCB.
Verkar så där lagom tjejigt och fjolligt.
Annars har jag lämnat in två av fem inlämningar som ska vara klara innan skolan.
Har en hyffsat snabbgjorduppgift kvar och två stora som knappt är började på..
Men jag har börjat ta tag i skolan igen, tackar min bättre hjärnhalva för det.

Svar på fråga!



Ärligt, jag lever min dröm men jag drömmer om mer. Vem gör inte det? Jag har världens finaste familj, vänner, pojkvän och en häst. Vad mer kan jag begära? Jag har egentligen allt jag vill ha. Men även om jag har allt så vill man ha mer, men vem vill inte det? Så därför delar jag med mig av sådant som är av det dyrare, det som man inte prioriterar att spara pengar till.


GPA-hjälm



I mitt nästa liv har jag den här också!
Från AB nian och den kostar 5500 kronor

Våffeldag och sommartid

Har varit och ridit i ridhuset idag. Redbara på tredelat idag och det gick väl sisådär. Jag skulle vilja skylla på lite stör moment men det tänker jag inte. Har precis ätit några våfflor och tänker plugga lite. Måste göra hur mycket som helst känns det som, men jag ser hur mycket det blir.. Hade förresten en trevlig kväll med gänget igår. det blev dock way too much mat och efterrätt. menmen!

googel bild

Lördag

Har varit in och hoppat lite smått idag i vännäs. Blev lite träning från förra gången, dvs linje och det gick bättre idag. Valde dock att inte höja alls så att jag verkligen kunde känna säkert att jag avslutat bra. Nästa gång planerar vi markarbete. Tycker inte att jag riktigt får med mig honom i svängarna helt. Vi har väldigt mycket att träna på så att säga.

Har även hunnit vara i Hissjö och grattat min lillakusin som fyllt 8 år i veckan. Så nu tänkte jag kanske ta och återgå till min bok en stund innan Tomas hämtar mig. Vi ska nämligen göra middag tillsammans med Kajsa och Stefan ikväll. Blir garanterat trevligtt!

Detta såg inte så klockers ut men jag lägger ut det ändå, man får inte vara så petig!

Min kompis ikväll!

dagens lunch...

Fredag



Har varit ut på en promenad nu på morgonen. Så himla härligt det var.
Det är riktigt varmt och skönt och jag klarade mig på en hoodtröja över t-shirten. Underbart.
Nu är det snart dags för skola igen. Har lång dag idag som vanligt.
Jag jag ska nog överleva.

först frukost, nu skola!



för det är ingen vanlig dag..



för det är pappas födelsedag.. osv!
Grattis världens bästa pappa på din födelsedag.
Jag älskar dig!

Raspoetin idag!

Onsdag


Ni får tro vad ni vill men det är dagar som dessa jag mår bra, när jag är själv alltså. Hela tiden ha en tid att passa utan att stressa, är för mig som att ha mål att sträva efter. Jag tror det är därför skolan går dåligt för mig. Det är ett enda schema som inte leder någonstans, vad händer sedan. "Schemat" ovan leder till att jag gjort något vettigt av dagen och jag kan känna mig nöjd när jag somnar. Nej det där lät inte helt bra.. Jag kan inte riktigt förklara! Listan kan innehålla nästan vad som helst. Bara jag har något att göra hela tiden. Blir mer motiverad och känner att jag måste göra det som annars inte är så roligt. Men får jag en stund till ingenting så blir jag trött och jätte slö och då slutar det med att jag somnar i soffan. Det är dock roligare när jag har viktigare saker att göra! Tyck och tänk vad ni vill men det här är jag. Nästa är att ta bussen till skolan!

Fruktigt


Hanna kom hit ikväll. Vi såg Desperate Housewives och åt fruksallad, hörde ni det? Inte Desperate Housewives och kladdkaka like the old days. Trevligt iallafall. Håller annars på att planera morgondagen. Utvecklingssamtal 11.20 och en visit till ridhuset efter middagen. Det räcker inte. Sitta hemma gör mig nästintill tokig. Något måste göras så jag får se vad det blir!

nya ridbyxor



Fick detta från Pegasus idag. Är super nöjd, tack så jätte mycket mamma!

Tisdag

Har varit ut med Raspen på förmiddagen och även hunnit skriva klart och skicka in labbrapporten. Raspen fick sig en skritt tur och han var jätte rund och fin i formen och trampade på bra. "Rund och fin" kan ju tolkas olika.. precis som "åh idag gick han så himla fint" eller "var han så himla fin". Aja ni som läser häst inläggen förstår! Ska iallfall snart åka och hämta mamma på jobbet och sedan ska vi fara till Pegasus och kika lite.

Här är en kille som var väldig rund och fin om magen!


Stolt ägare till ett par nya converse..



Säger bara äntligen! Mina andra var sönder trampade och när jag sedan tog fram dem i lördags tittade jag lite sorgset på dem. Minnen från fredags natten kom upp.. Trampade i en djup vattenpöl, högre än skorna själva. Rest In Peace. Det var bara så att jag var tvungen att inse att jag aldrig kunde använda dem mer ( om jag inte vill att folk ska tro att jag lever i en svinstia). Så nu är dessa mina. Hade nästan glömt hur vita såg ut.

Det är sånt här vi gör på rasterna.

Ett måste i sommar!


Söndag

Kom precis hem från Iksu Spa. Körde Indoor Walking. Gick bara bra även om jag har lite ont i ländryggen nu, gjorde nämlingen en kullerbytta från Raspen, över hindret och ner på backen. Bra jobbat. Hoppträningen gick väl ok. Hoppade fram och hoppade sedan banan på en meter. Gick helt okej men ville ändå göra om och göra bättre. Då vet jag inte vad som hände, det blev lite kaos kan man säga och avfallningen blev inblandad. Så vi sänkte och gjorde ett bra avslut. 

Knight and Day



Har suttit hemma ikväll och sett på "Knight and Day" med Tom Cruise och Cameron Diaz. Den var riktigt bra faktiskt. Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Klockan är ställd tidigare än en skoldag för imorgon. Då väntar hoppträning i Vännäs och därefter träning på Iksu. Perfecto!

Lördag

Hade en riktigt bra kväll igår. Vi började på Nydalahöjd där vi var elva tjejer som sedan tog taxin till Corona. Idag har jag mått bara bra, måste bero på att jag drack precis lagomt. Min finaste, alltså allvarligt han är som en dröm som inte går att förklara, kom iallfall och hämtade mig så åkte vi hem till mig. Somnade som en stock och vakade av mitt alarm klockan åtta. Det var såklart inte tänkt att jag skulle kliva upp då men jag blev ju hungrig så jag åt frukost och sov sedan till elva.

Efter lunch for jag och mamma med Raspen till SURF. Han har förövrigt fått bort björnpälsen på sina ben. Mamma fick först rida en stund och sedan avslutade jag. Nu väntar godmiddag och jag är hunrig som en varg.

                        

let´s do this!



Har precis gjort mig klar, taggat färdigt och väntar nu på tacosen. Ikväll blir det Norlie & KKV på Coronas dansgolv och de borde väl inte bli annat än roligt? Jag är taggad iallfall!

Dösnygga skor!


Även dessa ska bli min i mitt nästa liv,
Från Jeffrey Campbell, 1695 kronor kostar dom.

Äntligen fredag



Saknaden som uppstår direkt Tomas drar sig ur sängen strax efter sex för att fara och jobba..! Jag somnade som vanligt inte riktigt om men jag klev upp vid åtta. Börjar som vanligt tio idag vilket känns bara bra. Fast hade hellre börjat vanlig tid och få sluta tidigare 15.40? Hatar verkligen att sluta så sent på fredagar. Men vad ska man göra? Tänkte göra lite frukost nu, göra lite kaffe och kanske läsa tidningen. Visst får man vuxenpoäng då?

Torsdag



Okej, igår hade jag panik och ångest över allt. Jag fick världens jäkla huvudvärk, allt på engång som vanligt. Jag ville gråta hela dagen, så fort jag såg skolarbete. Självklart resulterar det i ett taggat humör så här "dagen efter". Tar tag i pluggandet så mycket som det går idag. Nu har jag äntligen kommit igång med Historiarapporten. Feeling good. Nej nu ska jag se ett avsnitt av SOA innan matten börjar.

Hur klarar man sig utan?

Hej jag heter Elin och jag är beroende av choklad...
Seriöst. Ni är ca 80 läsare på den här lilla bloggen. Inte så många men någon borde väl kunna berätta vad man kan ersätta godis (choklad) med? Någon som är betydligt bättre att äta som man gärna stoppar i sig ofta och snabbt blir mätt på. Det ska bota allt sug. Finns den drömmen?

Alla vet att jag inte är ute efter att gå ner i vikt men jag har blivit så sjukt seg i huvudet av allt dåligt jag hela tiden stoppar i mig. Jag bara ute efter att bli "piggare".. Någon, snälla?

Läser lite skolarbete för första gången på (för) länge

En ursnygg skinnjacka!



I mitt nästa liv får denna jacka bli min
Från Jofama By Kenza, 2795 kronor kostar den

Tisdag



Sitter och ser på Desperate Housewives just nu. Har varit hos Hanna ikväll och pluggat lite.
Vi skulle egentligen plugga på Göteborg men där var det fullproppat så vi for och köpte massa gotta
på Ica innan vi satte ner huvudet i plugg istället.

Never regret!

Måndag



Har sista lektionen, äntligen.
Ögonen svider men jag är glad ändå.
Vill fara till stallet och pussa på min pålle nu. Men lektionen slutar två.
Sedan tänkte jag ta mig ut till Obbola,
till min andra, allra finaste, pojke.

Det var allt för mig. Vardagen är tillbaka så att säga.

Söndag

Hej igen.
Jag har haft en jätte bra helg, ett bra lov också. Väldigt lugnt har det varit. Igår for jag och hoppade lite i Vännäs. Raspen var för första gången spänd men det berodde mest på att det var hundutställning så hundarna lät väldigt mycket utanför. Men efter ett tag orkade han tillslut inte bry sig. Då gick allt lite bättre. Sedan var det bara att skynda sig hem, duscha och åka ner på stan. Jag, klantig (jätte,jätte klantig) som jag är, har jag satt mig på mina glasögon så jag for alltså ner på stan för att fixa dom. Utan någon garanti så lät jag optikern göra ett försök att fixa dem men han misslyckades och bröt av dom.. Har jag tur fixar han dom åt mig ändå eller så måste jag köpa nya.. Får väl skylla mig själv. Hoppas jag får tillbaka dom snart iallfall för utan glasögon för jag inte dåligt ont i huvudet och får ju inte heller köra någon bil eller så.

Igår kväll for sedan jag och Tomas upp till Mickelsträsk. Hälsade först på min mormor och morfar för lite middag och sedan for vi till Martin och Camilla (morbror och hans tjej). Vi fick massa gott där och såg melodifestivalen. Jätte trevligt var det! For väl hem, den långa, sega, mörka vägen, hem, där vid elva. Somnade gott och for hem vid tolv idag. Jag och mammsen for då till surf och red. Han var pigg idag och jag tog såklart hacket. Gick bara bra!

Nej, nu ska jag inte skriva mer för jag tror knappast så många orkade läsa.
Hoppas ni också haft ett bra lov.
Back to school!

" ´Cause i love you"



Känns helt ok med sömn nu. Blir ni förvånade om jag berättar att jag ska upp imorgon för ridhus igen. Denna gång blir det lite hoppning. Tänker mig mest gymnastik den här gången.

Undrar om någon egentligen bryr sig. Men om antalet besökare på den här bloggen ökar, så måste ju ointressant locka på något sätt.. vad vet jag? Babblet nu beror på att jag äntligen känner mig lite trött. Så gonatt!

Fredag



Kajsa följde med till stan. Så vi gick runt och kikade lite och hamnade sedan på Station för en fika. Hämtade sedan mamma på jobbet och nu är det snart dags för lite jobb.

Hackamore

Åhh jag är så himla glad just nu! Red på hacket idag och oj så otroligt bra allt kändes. Känslan att bara sitta där uppe och veta att just nu går han fint och jag rör han inte ens i munnen. Nej för det fanns inte ens en sekund jag kände att det kändes sämre. Han gick jätte bra och lyssnade bra. Ska jag vara petig mot mig själv så får jag inte rida med vinterskorna när jag vill rida mer ordentligt. Speciellt inte när jag har dressyr sadeln för jag kommer inte alls åt med skänkeln. För att sporren ska ta måste jag vika ner tån.. Fick alltså jobba en del med hela benen men vaddå, Bra träning.

Godmorgon

         

Vill ha saker att göra hela hela tiden just nu. Dö less på att få timmar över till att bara ta det lugnt hemma. Vill inte alls sitta still. Men idag verkar jag få som jag vill. Ska till ridhuset med Raspen nu. Det är ledigt från halv nio så jag tänker börja rida exakt då. Sedan ska jag skjutsa mamma till jobbet innan jag gör klart i stallet. Efter lunch ska jag ner på stan och fixa lite. Får jag dö tid kvar hemma måste jag verkligen städa rummet och egentligen måste jag plugga också (som jag skulle ha gjort lite varje dag..) Ikväll väntar sedan lite jobb. Katchiing.

Torsdag



Ooops.. Hittade godiset som blev över från bion igår. Varför inte äta upp det samtidigt som jag slår på ett avsnitt av SOA? Det blir bra medan jag väntar på att min finaste kommer hit!

Snälla, snälla se detta!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

från stan igår!



Sista två blev nya till garderoben.
Koftan hittade jag på H&M och linnet på BikBok

War Horse



Efter Shoppingen (visar senare) på stan med Sara så hann jag bara hem för middag innan jag och mammsen for på bio och såg häst filmen "War Horse". En väldigt fin och sorglig film.

Har förresten bytt nummer nu, så om jag råkat glömma att skicka ett sms eller om ni bara missat. Skriv på facebook eller en kommentar så skickar jag mitt nya.

Onsdag




Ursch vad dagarna går fort. Halva lovet över redan. Har varit i stallet nu för förmiddagen. Håller på att lära mig hur Raspen funkar på hackamore just nu. Vet inte alls om han gått på det tidigare men det känns nästan så. I måndags red jag på det för första gången men tog ett vanligt tredelat också ifall han inte skulle lyssna alls. Men han lyssnade bra så idag tog jag bara hacket.
Det har gått över förväntan. I nu läget funkar han bättre på det än på vanligt bett men då måste jag ju säga att det är endast skritt och lite trav vi har provat med. Tänkte prova lite mer i ridhuset i helgen. Hoppas att det fortsätter funka lika bra så ska jag rida på det minst en gång i veckan, helst tre beroende på hur man kan rida när det gäller underlaget och hur han funkar på det i galopp osv.

Tänkte iallfall se om det går att koka ihop någon luch nu och sedan ska jag bege mig mot stan och träffa Sara!

om jag bara fick hålla om dig en gång.. en sista gång





Jag har inte glömt dig, jag kommer aldrig glömma dig
Du finns alltid kvar som i en film jag aldrig kan fatta att jag varit med om.
Kan inte fatta att jag haft en vän som du,
en vän som inte längre finns här.
Känslan av att förlora någon är oförstålig.
Helt plötsligt fanns du bara inte, jag får panik, jag får ont i hjärtat
Finaste Mio!

Bläddrade i bloggen..



och hittade den här bilden från 2009. Jag och en tjej som heter Elvira praoade på ett Café och fick baka kakor i mängder.. Dessom fick vi göra chokladbollar, 8 gånger vanliga satsen. De ni!
det såg alltså ut sådär när man skulle baka. Inga dåliga verktyg.

Pancakes!



Har precis gjort amerikanska pannkakor med Samuel. Bra uppladdning inför lite plugg..

Tisdag



Igår for jag och Samuel och hyrde film innan Tomas kom hit. Blev totalt nedröstat och han skulle inte se något annat än apfilmen.. suckade, hyrde den, köpte glass och åkte hem. Men vetni, det var faktiskt inte så dålig. Det var bra helt ärligt.

Nu ska jag se till att ta vara på dagen. Måste hinna med lite vardagssaker. Puss!

inbrottstjuv eller någon som gått fel?

Det här skriver jag endast som en tankeställare till alla. Det behöver inte vara som jag tror men nu berättar jag. Jag och min bror Samuel stod och gjorde Lunch tidigare idag då en man kring 55 års åldern kliver in genom dörren. Samuel kollar och jag hör ju att dom pratar lite (väldigt lite) och köket är ju precis bredvid. Men jag hör något i stil med att mannen kommit fel sedan hör jag att dörren öppnas och han går ut. Samuel kommer tillbaka till köket men då öppnas dörren igen. Så då går jag dit. Jag Hejar på honom och utan att be om ursäkt säger han att han ska till någon annan, han säger ett efternamn. Jag frågar då honom om han inte vet vad det är för nummer på huset dit han ska men då säger han och visar med blicken att "Det är det där huset". Sedan går han igen?

Tankarna flyger så här: Man brukar väl säga "oj ursäkta jag måste ha kommit fel"?. Sedan lät det som han visste vilket hus han egentligen skulle? Varför kom han in igen efter att ha sagt till Samuel att han kommit fel? Tänk om han går runt och kollar vilka barn som är ensamma hemma under lovet? Han kanske tänkte att det skulle ligga någon börs i hallen? Någon som glömt att låsa? Eller så gick han bara fel... Jag vet inte, men obehagligt var det.

Från och med nu känner jag att man alltid ska behöva ha dörren låst. Det var det jag skulle komma till också. Snabbt kan någon okänd gå in genom dörren ta någon och springa ut igen. Det räcker med att man är på en annan våning i huset. Det värsta är ju om man står i duschen.. fyfan!

Måndag



Har precis kommit hem från Obbola och tänkte strax bege mig ut mot stallet. Raspen får väl ofrivillig skritt vecka för nu lär det knappt gå att skritta hemma skulle jag tro. Har blivit så sjukt halkigt.. Men vi gör vad vi kan.

Från tävlingen igår

Tycker själv att jag red mycket bättre på 90. Red ordentligare. När jag kom till omhoppningen i 100 så tänkte jag att vafan vad kan hända? Så jag satsade lite mer även om jag tog långa vägar. I och med det så blev sisten och allt slarvigare och ostabilare. Som man ser får vi några stora och konstiga språng. Men jag är som sagt nöjd över honom och det var forfarande så himla roligt! Nästa gång gör vi det ordentligt!

AMARANTEEEE!!


googlad bild.
Ursäkta mina ord men satan i helvete vad Amaranthe levererade. Lätt bäst ihelgen. SJUUUKT JÄVLA GALET SÅ BRA. Känner mig svettig och trött. Dags kanske att sova några timmar innan klockan ringer halv nio och dags för lite dressyr på SURF. Idag är en bra dag så att säga. Somnar med ett lycko rus så att säga. Nej, sängen vare!

Tävlingsdag i Vännäs.



Vaknade av mig själv, första gången vid åtta och andra gången strax innan nio, då gav jag upp. Fast att jag somnade strax innan tre igår. Var lite nervös imorse måste jag erkänna men tävlingen gick super bra. Red först 90 cm (clearround) felfritt och sedan 100cm felfritt. Andra ritten måste jag säga blev ganska slarvig. Kände mig lite som en ponnyryttare, förrutom att jag inte använde så mycket ben. Det gick mest fortare och fortare och blev lite ostabilare. Men vi fortsätter tävla en meter tills allt känns klockrent. 110 känns inte allt för långt bort.
Bjuder på filmer i morgon. Måste ta en power nap innan jag ska hämta våra middagsgäster och innan jag ska förbereda mig för en ny kväll på House Of Metal! Ikväll taggar jag Amaranthe.

Grym kväll igår..

..var precis vad det var. Såg bland annat Nocturnal rites, Adept och Amon Amarth. Kom hem där vi två och somnade direkt som en stock. Nu har jag laddat med frukost för en dag i Vännäs. Åh vad kul detta ska bli. Skriver om det senare. Nu är det dags att fara

House Of Metal ikväll!



Dags att göra sig iordning och ladda massa kalorier sedan bär det av till stan med Mona för att lyssna på en del grym musik. Jäklar vad jag taggad Adept, gaaalet är vad det kommer bli.

sportloov snart!

Cirka 40 minuter tills vi blivit lovade sportlov. Känns ju helt underbart. Ska bara översätta en text från svenska till spanska, få tillbaka ett prov och sedan är det klart! Känns riktigt bra att få ta det lugnt en vecka. Komma ikapp lite i skolan efter att plugg för körkortet osv. Nu tillbaka till spanskan.



Längtar brutalt till hans fina sommarpäls och inte halv rakad med björn ben och huvud.

Behöver nya skor!



Såg dom här snygga skorna i ett skyltfönster igår. Sprang in i butiken men så klart var min storlek slut. Gick och frågade om det skulle komma in fler men hon berättade att dom just hade fått in fler storlekar men att det tog slut direkt.. Hoppas på att dom kommer in igen för dom var inte speciellt dyra heller, 399kr!

Amerikanska pannkakor

Är hos Jenny just nu och gör pannkakor. Sedan ner på stan igen för klippning!

Låter kanske lite konstigt

Men just nu vill jag ha en balkong. Någon gång i mitt liv ska jag ha en balkong till min lägenhet. Där man på sommaren kan sitta i morgonrocken och äta frukost, sitta ute i solen och läsa en bok, ha musik i öronen, eller varför inte ta ut sina kompisar för att bjuda på en öl. Jag är mycket ute efter sommaren såklart, men just nu på balkongen. Låter underbart i mina öron så jag bruder på en något överdriven bild.


Från weheartit.com

Enkelt, right?

första mars tvåtusentolv.

Ny månad igen alltså. Har skola till två, ungefär som vanligt alltså. Sedan ska jag ner på stan igen. Bland annat för att klippa mig. Måste nog klippa 7-8 cm iaf för mitt hår är jätte torrt och slitet. Men vi får väl se hur jag ser ut när jag är klar helt enkelt.  Nu ska jag ta och käka lite frulle!